__MAIN_TEXT__

Page 53

GLEMT ALT OM MADLAVNING OG RENGØRING

BILLIG EFTERÅRSWEEKEND MED FAMILIEN

Efter en sjov og aktiv dag er det skønt at kunne slappe af i et af de hyggelige feriehuse på feriecentrene. Her kan I for eksempel spille forskellige spil eller slappe af i sofaen med en varm kop kaffe eller kakao.

Netop nu har Dayz Resorts ekstra billige weekendophold på deres feriecentre resten af efteråret. Så snup en weekend, hvor du lader vasketøj være vasketøj, lader støvsugeren være slukket og i stedet forkæler familien med et dejligt ophold på et af de 5 skønne Dayz Resorts.

I husene er der gratis internet og mulighed for selv at lave mad i køkkenet, hvis I ønsker det. Netop madlavning er der dog også mulighed for at glemme alt om, da der på feriecentrene er flere familievenlige spisesteder med noget for enhver smag. Rengøring behøver du hellere ikke at bekymre dig om, da der altid er slutrengøring med i prisen. Så glem alt om støvsugning og gulvvask. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at have det sjovt, være sammen med hinanden og få et skønt pusterum fra hverdagen.

SE MERE Læs mere om Dayz Resorts’ 5 feriecentre, se masser af billeder, find mere inspiration til en sjov familieferie og book nemt og billigt her: â WWW.DAYZ.DK

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement