Page 1

riposten Klubblad for Stautrup IF · nr. 3 · 40. årgang · juni 2017

BASKETBALL Stor tak til vores hovedsponsor i sæsonen 2016/2017: Atkins Danmark A/S


STAUTRUP IDRÆTSFORENING www.stautrup.dk

Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen består af afdelingsformændene samt et ­forretningsudvalg på tre personer. Navne og adresser på ­afdelingsformænd og -bestyrelser kan ses på næstsidste side. Forretningsudvalget Niels Lyhne, formand, Rosendalvej 37, 8260 Viby J Tlf. 28 10 54 30, e-mail: nl@advokatkompagniet.dk Simon U. Hansen, næstformand, Bispevej 14, 8260 Viby J. Tlf. 86 75 52 62 e-mail: simon.u.holm.hansen@gmail.com Lone Weiss, kasserer, Klokkeskovvej 59, 8260 Viby J Tlf. 86 28 28 35, e-mail: loneweis@gmail.com Stautrup Idrætsforening v/Niels Lyhne, Rosendalvej 37, 8260 Viby J Tlf. 28 10 54 30 Stautrup Idrætsanlæg, Klubhuset, Søholmvej 4, 8260 Viby J, tlf. 86 28 41 73 Stautruphallen, SIF’en, Klokkeskovvej 1, 8260 Viby J Ripostens redaktion Anette Bonde (grafiker), tlf. 40 10 18 44 Niels Lyhne (ansv.), tlf. 28 10 54 30

Repræsentantskabsmøde Den 20. april blev afholdt repræsentantskabsmøde. Referat med regnskab og beretning kan ses på foreningens hjemmeside. Fra mødet skal fremhæves vedtagelse af forslag om modernisering af hovedforeningens vedtægter sådan at foreningen fremover har navnet Stavtrup Idrætsforening, dvs, Stavtrup stavet med ”v” i stedet for ”u”. På mødet blev også vedtaget at i værksætte arbejde for at undersøge om foreningens struktur kan forbedres. Decentralisering hvor hver afdeling har varetaget alt selv har fungeret fint i mange år og det har været den typiske udvikling for en forening som SIF. Men efterhånden som afdelinger er blevet store og foreningen derfor samlet er blevet meget stor skal undersøges om hvordan synergier udnyttes og skabes bedre og om der er områder hvor der med fordel kan centraliseres og professionaliseres. F.eks. kontingent og regnskabsfunktion. Et sådant arbejde vil ske med deltagelse af konsulent fra DGI, der har erfaring fra andre foreninger med lignende problemstilling. I øvrigt kunne repræsentantskabet konstatere, at foreningen er synlig og et væsentligt aktiv for Stavtrup med ca 25 % af borgerne som medlem af en eller flere afdelinger. Nyvalgt til forretningsudvalget som næstformand blev Simon U. Holm. Niels Lyhne, hovedformand

Indlæg til Riposten Alle indlæg og billeder til Riposten sendes som e-mail til adressen riposten@stautrup.dk. Udgivelser og deadlines i 2017-2018 Nr. Udgivelse Deadline 4/august 25. august 11. august 5/oktober 29. september 15. september 6/december 1. december 17. november 1/februar 2. februar 19. januar 2/april 30. marts 16. marts 3/juni 1. juni 18. maj

Leje af SIF'en Kontaktperson: Jens Pedersen Mail: sifbooking@outlook.dk, tlf. 20 20 31 33. Se om lejevilkår på foreningens hjemmeside.

Oplag: 2.400 stk. Tryk: LaserTryk.dk A/S

www.stautrup.dk Distribution Alle henvendelser vedrørende distributionen af Riposten (fx udeblivelser, forsinkelser o.lign.) skal rettes til Flemming Weiss, tlf. 86 28 28 35, mail: flemmingweis@gmail.com. Riposten omdeles til samtlige husstande i Stautrup, Ormslev og Åbo samt til medlemmer af Stautrup Idrætsforening uden for området. Dette nummer er omdelt fra den 2. juni 2017.

2

Stautrup.dk er hjemmesiden, hvor du finder information og links omkring Stautrup IF.

Hvad sker der ellers i Stavtrup? www.stavtrupportalen.dk


Selskabslokale

med Stavtrups bedste beliggenhed udlejes SIF'en – som er beliggende i Stavtruphallen – udlejes til fest og andre sociale formål. Der er plads til 60 personer, og der er godt køkken med masser af service, nyt komfur og køle-/fryseskabe. PRISER Eftermiddagsarrangement ex. 13.00-17.00. Det kan være fødselsdagsarrangement, hvor børnene kan gå direkte fra skolen...................... kr. 300,00 Kort aftensarrangement ex. 18.00-22.00............ kr. 300,00 Heldagsarrangement (fest) aften / nat................ kr. 1.000,00 KONTAKT Jens Pedersen E-mail: sifbooking@outlook.dk Mobil: 20 20 31 33

3


SIF

Ny klubdragt til Stavtrup IF I nyere tid er det et historisk samarbejde i Fodbold, Gymnastik og Håndbold, der muliggør, at vi kan have en fælles klubdragt på tværs af afdelingerne.

Korrektur | Version I | Dato: 2017-04-18

Det er så fedt at se den vilje der er i hver afdeling, om at et større samarbejde på tværs af afdelinger, kan være til gavn for alle. Adidas er blevet foretrukket, og vi synes selv vi har fået en flot klubdragt. Klubdragten fik debut til håndboldafdelingens årlige cup tur, hvor 107 spillere og trænere var til Grænsecup i Kruså d. 19-21 april. Det er meningen af alle ungdomsspillere samt trænere i fodbold & håndbold skal have denne klubdragt, samt ledere i Gymnastik. Klubdragten vil bliver båret af +500 personer i Stavtrup IF. I den nærmeste tid får alle mulighed for at bære den flotte dragt fra Adidas. Tusind tak til alle vores sponsorer, som har været med til at virkeliggøre projektet klubdragt Stavtrup IF. Med sportlig hilsen Rikke Klintø, Peter Kaarup og Flemming Hansen Kunde: Sport24 Aarhus | Opgave: Stavtrup Håndbold Klubdragt 2017

4

Side 1/1


Stavtrup E-sport Byens nyeste forening er en e-sport-klub, hvor medlemmerne dyrker computerspil på konkurrenceplan. Klubben tilbyder undervisning og træning i de mest populære spil – her i opstartsfasen er det Counter Strike – Global Offensive (CS:GO) og Minecraft, men vi håber at kunne udbyde flere og flere spil efterhånden, som interesserede melder sig. - I første omgang er vi ved at stable foreningen på benene for at se, om der er interesse for at spille computerspil i en forening i stedet for derhjemme. Vi har allerede en midlertidig træner og en hjælpetræner tilknyttet men vil i efteråret kunne hyre en fast træner for en hel sæson, hvis altså interessen for e-sport er til stede i Stavtrup. Det håber vi virkelig, den er, siger initiativtager til Stavtrup E-sport, Marlene Iversen. De fleste computerspil stiller store krav til taktisk tænkning, strategiske evner og overblik, hurtig og præcis kommunikation foruden de færdigheder, der skal til for at kunne vinde i spillene.

Ud over at dyrke e-sport er det også initiativtagernes ambition at deltage som klub til forskellige LANevents (computertræf med overnatning) og på et tidspunkt rangerer vi holdene i klubben efter niveau, så de passer med rankingsystemerne i spillene og spillerne. Vi skal også selv invitere til LAN og måske tage ud og spille paintball eller lave andre aktiviteter sammen. Frem til sommerferien foregår træningen mandage fra 18.30-20:30 i SIF’en ved Stavtrup Hallen, men der er endnu ikke nogen afklaring for efteråret. Igen vil graden af tilslutning afgøre, hvad vores ambitioner bliver. Hvis man er interesseret i e-sport og kunne tænke sig at dyrke det irl (i det virkelige liv) med ligesindede, så er det blot at dukke op i SIF’en på fornævnte mandage. Her i begyndelsen er det nødvendigt at have sin egen computer med og gerne et netværksstik til vores router. Med en stor medlemsbase bag os håber vi en dag at kunne tilbyde klublokaler med habile tidssvarende computere, der kan klare de fleste spil.

Derfor er en træner vigtig, for at en spiller udvikler sig i positiv retning. Hjælpetræner Niklas Rasmussen er temmelig ny i spillet CS:GO, men han har på kort tid fundet ud af, hvad der skal til for at blive bedre.

Så derfor gælder det om at vise sin interesse, for det er nu, det gælder, hvis Stavtrup skal være med fremme som en breddeklub, der også har e-sport at tilbyde byens borgere.

- En træner kan hjælpe med at gøre spillerne bedre til at kommunikere og samarbejde med hinanden. Med den rette træning kan de blive et godt hold og måske dyrke e-sport på mere end bare fritidsplan, siger Niklas Rasmussen.

Vi er endnu ikke etableret og godkendt af Aarhus Kommune som en forening, men det arbejder vi på. Hvis nogen har kendskab til sådan en proces med det etablerede system, så er de meget velkomne til at henvende sig til os.

5


STAVTRUPLØBERNE

Stavtrups løbefest Det var en stor succes, da Stavtrupløbet blev afholdt for første gang i 2016 med næsten 600 deltagere, hvoraf halvdelen var børn! Så i år skulle der selvfølgelig også være Stavtrupløb, denne gang d. 21. maj. Rigtig mange havde meldt sig, dog ikke helt så mange som første år, men i alt 376 deltagere er jo også ganske god lokal opbakning! Humøret var i top hos de mange børn og voksne, og vejrguderne havde sørget for dejligt solskinsvejr. Først blev der varmet op med gode benløft og numsevrik til børneløbet, hvor de yngste helt klart brugte ble. Afsted gik det for de 153 seje børn og forældre, der løb med. Der var rigtig god stemning i målområdet, og der blev heppet ihærdigt, da de små deltagerne kom i mål hen over den røde løber og fik hængt deres flotte medaljer om halsen. Kl. 11 og 11.05 var det blevet tid til at sende 10 km og 5,5 km løberne afsted, 50 deltagere på 10 km og 173 deltagere på 5,5 km.

Da løberne kom i mål, blev der uddelt masser af spurtpræmier til dem, der gav den max. gas. Der skal også lyde en stor TAK for opbakning til alle hjælpere og alle sponsorer. Igen i år havde Rema 1000 i Stavtrup sponsoreret vand og frugt til samtlige deltagere. Efter løbet var der præmieoverrækkelse og så bare en god gang afslappet hygge ovenpå anstrengelserne. Der blev solgt softice og grillet pølser ved fodboldanlæggets kiosk. Overskuddet fra løbet går igen i år til Multihalprojektet. VINDERNE: Herre 5,5, km: Thomas Kleven (20:08) Dame 5,5 km: Anna Lomholt Rasmussen (24:15) Børn 5,5 km: Anna Lomholt Rasmussen (24:15) Herre 10 km: Dame 10 km: Børn 10 km:

Mikkel Stærk Dickenson (38:03) Karina Damsgaard Nørby (42:48) August Lomholt Rasmussen (48:06) Dorte Eifer

6


Fotos: Morten Rasmussen

7


MOTION OG BEVÆGELSE FOR SENIORER

Så kom foråret ... Vi havde en oplevelsesrig forårstur d. 4 maj. Turen begyndte ved Højvangskolen – 27 var vi – og snakken gik straks i bussen, som kørte os ad små bugtede veje gennem landsbyer og langs Kalø Vig og Ebeltoft Vig. På Glasmuseet viste kunsthistoriker Pia Bietner os rundt på museet. Fortalte kort om museets historie og spændende om udstillingen ”Dovenskab”, som to mexicanske kunstnere havde lavet – en humoristisk, underholdende og folkelig udstilling. I haven sad vi i sol og læ og spiste vores medbragte mad. Derefter kørte chaufføren os på en rigelig spændende tur op i Mols Bjerges smalle veje. Vi endte ved Agri Bavnehøj, nød kaffen og Lenes hjemmebagte småkager – samt en

8

tur op til stelen, hvorfra vi havde 360 grader udsigt i klar solskin. Alt i alt en skøn dag. Gymnastik med Annett er slut for denne sæson, ligeledes Linedance med Annette. Vi håber på samme undervisere og samme tidspunkter til efteråret. Yoga og Skovfitness fortsætter til sidst i juni. I vil få tilsendt brochure om efterårsprogrammet i august. Vi opretter endnu et yogahold onsdag eftermiddag, hvor Dorte Bjerre underviser. Hav en skøn sommer – Vi glæder os til vi ses igen. Forårshilsener Lisbeth og Bodil

KALENDEREN Skovfitness Tirsdage kl. 8.30 – 10.15 start ved Lokalcenter Søholm Yoga Torsdag kl. 14.30-15.55 Lokalcenter Søholm Cykelture Mandag kl. 10 – ca. 12 start ved Spejderhuset, Bispevej


home sælger Stavtrup

Dine naboer vælger Michael fra home ...hvem vælger du? SOLGT

TIL SALG

Lignende søges

Rugbjergvej 106, 8260 Viby J

SOLGT

Stavtrupvej 2, 8260 Viby J

NYHED

Lynhurtigt

Stavtrupvej 5b, 8260 Viby J

SOLGT Lignende søges

Højvangsvej 67, 8260 Viby J

Stavtrupvej 9k, 8260 Viby J

*)boligsiden.dk, 15.05.2017, villasalg i 8260 Viby de seneste 12 måneder.

Michael Tholstrup Butikschef, Salg & vurdering

Sælg ikke din bolig før du har haft besøg af Michael Med en markedsandel på 33%* er vi Viby/Stavtrups foretrukne mægler – og din garanti for et boligsalg, der batter. Michael er selv opvokset i Stavtrup og er den mest lokale ambassadør for jeres bolig i området.

Kontakt Michael på tlf. 8611 4499 eller mtho@home.dk. Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Michael Tholstrup Butikschef, Salg & Vurdering

VIBY / HASSELAGER

Ansv. indehaver Annette Rønne Ejendomsmægler & valuar, MDE Skanderborgvej 182, 8260 Viby J viby@home.dk facebook.com/homeviby Tlf. 86 11 44 99 home.dk

Ejendomsmæglerkæde for Danske Bank koncernen

9


BADMINTON

Sølv til Landsmesterskaberne Stavtrups U15-piger C i badminton klarede sig flot til de nyligt overståede Landsmesterskaber for hold i Vestfynshallerne i Nr. Aaby på Fyn. Pige-holdet var ude i fire kampe mod Esbjerg, Sydstevns, Viby og Stilling over to dage fra den 8.-9. april. Holdlederne Annie Hansen og Henrik Dannemand Søndergaard var med på Fyn hele weekenden og oplevede nogle engagerede spillere, der i forvejen havde en svær opgave. Vi vidste, det blev svært, da vi havde tabt til Viby to gange i turneringen, og så havde vi to spillere med fra U13-truppen for at kunne stille et hold. Men det viste sig, at vi fik lave nogle gode par, og så endte det hele godt alligevel, siger holdlederne.. Sølvmedaljerne kom blandt andet i hus ved en god holdånd, lyder det fra spillerne. Vi heppede og hjalp hinanden i kampene. Ingen blev sure, hvis nogen tabte en kamp. Det er vigtigt, for hvis der er en dårlig stem-

10

ning, så ødelægger det gejsten, og så vinder vi ikke noget, siger Mia Dannemand Søndergaard. Alle spillere nåede både at vinde og tabe i løbet af weekenden. Sidste kamp mod Stilling endte med at blive meget spændende og blev afgjort i et sidste golden sæt. Vi skulle vinde for at have mulighed for at få sølv. Tabte vi, ville Viby eller Sydstevns tage de to første pladser, mens vi med sikkerhed ville ende på andenpladsen med en sejr. Og den fik vi, siger Henrik Dannemand Søndergaard. Spillerne kan nu kigge tilbage på en weekend, hvor det sociale også var i højsædet. Selv om vi ikke vandt guld, så var det dejligt at opleve sådan et sammenhold mellem os spillere.Både på banen og udenfor. Og så var det rigtig fedt at få slået Viby, som vi jo havde tabt til to gange i denne sæson, siger Mia Dannemand Søndergaard. Vinderen af Landsmesterskaberne blev Sydstevns, der suverænt vandt alle deres kampe.


Fremgang i medlemstallet Sæsonen 2016/17 sluttede den 30. april, og vi kunne glædeligvis konstatere en medlems fremgang på næsten 20%. Den største stigning er sket blandt juniorerne, nemlig fra 66 medlemmer i 2015/16 til 86 medlemmer i år. Tilsvarende er senior gruppen steget fra 90 til 99 medlemmer.

Med den befolkningstilvækst, der i disse år er i Stavtrup, forventer vi endnu flere medlemmer i de kommende sæsoner. Ole Boelsgaard

U’et er blevet erstattet af et V

Turneringshold Seniorer

Så er det slut med at stave Stavtrup med U, når I skal søge efter turneringsresultaterne på badmintonpeople.dk. Der går nok mange år før U’et er blevet erstattet alle steder. Både på nettet samt turneringsbluser m.m.

Efter tidligere års succes har klubben besluttet at øge antallet af seniorhold, med 100%, i næste sæson, fra 1 til 2. Første holdet tilmelder vi i 4 spillere single/double Brækken og andetholdet 4 spillere double i C-rækken. Mail til turneringsansvarlig seniorer: simon.u.holm.hansen@gmail.com hvis du vil har lyst til at spille turnering eller har spørgsmål.

Turen gik til Tyskland Igen i år sluttede klubbens ældste ungdomsspillere sæsonen af med at spille i Nordtysklands største internationale badmintonturnering, Flora cup, ved Hamburg. Amalie Juul, Chen Long, Sakarias Holm Hansen, Christian Møller, Asger Dolmer, Mia Søndergård, Laurits Glavind-Teute og Jacob Føns deltog. Det var en dejlig tur, hvor ungerne blev rystet godt sammen. Flotte placeringer blev det også til. For de fleste Stavtrup-spillere blev endestationen en kvartfinale. Asger fik kæmpet sig til en flot førsteplads i U15 C single og Christian/Laurits fik en tredjeplads i double U15 A. Simon Asger øverst på skamlen.

11


BADMINTON

Stavtrup badminton sæson 2016/2017 D. 2. april 2017 blev klubmesterskaberne for Stavtrup Badminton afholdt. Det var en god dag med masser af spil og konkurrence. Der blev kåret en række vindere i hhv. single og double. Se nogle af vinderne her: Stavtrup badminton har haft et rekordhøjt antal nye spillere i denne sæson, særligt i ungdomsafdelingen, og vi håber på samme tilstrømning de kommende sæsoner. Der er et godt fællesskab i klubben, og vi glæder os til at tage fat igen i næste sæson. Stavtrup badminton siger tak for denne sæson og glæder os til at starte op igen i august.

Sæsonen 2017/18

12

Selv om vi stadig er i forårsmånederne, er spilletiderne for den kommende sæson allerede godkendt og fastlagt fra kommunens side. Sæsonen strækker sig fra mandag den 14. august 2017 til mandag den 30. april 2018. Vi forventer at spilletiderne vil blive de samme som sidste sæson, nemlig (med forbehold):

SENIORER: Højvangskolen, Idrætshal: Mandag kl. 19.30 – kl. 20.30 single-/doublespil. Kl. 20.30 – 22.30 gruppespil. Onsdag kl. 19.30 – kl. 22.30 single-/doublespil. Søndag kl. 19.30 – kl. 20.30 single-/doublespil.

På den seneste generalforsamling blev det besluttet, at kontingentet for banerne i hallen søndag og på Viby gymnasium nedsættes fra kr. 2.200 til kr. 1.600 pr. bane.

JUNIORER: Mandag og onsdag kl. 16.00 – kl. 19.30. Fordelingen på de enkelte hold vil blive offentliggjort når vi kender tilmeldingen.

Viby Gymnasium, Idrætshal: Mandag kl. 19.30 – kl. 20.30 single-/doublespil.

Ole Boelsgaard

Hold dig orienteret på vores hjemmeside om evt. ændring af ovenstående tider, samt hvornår tilmeldingen til den nye sæson starter.


www.stautrup.dk Stautrup.dk er hjemmesiden, hvor du finder information og links omkring Stautrup IF.

Én 1/4 side i Riposten? Er du den næste annoncør? Denne annonceplads er til salg! Kontakt: riposten@stautrup.dk

Én 1/8 side i Riposten? Er du den næste annoncør?

D IN F R I S Ø R I S TAV T RUP

BO OK T I D O NL INE

Denne annonceplads er til salg! Kontakt: riposten@stautrup.dk

WWW.BYRIKKEM.COM E L L E R T L F. 6 1 7 2 7 3 6 5

Tænk energirigtigt - tænk på vores fremtid

Anders Beck Diedrichsen Klanghøj 71 • 8670 Låsby Mobil: 30 70 64 11 e-mail: a@bdblik.dk www.bdblik.dk

13


BASKETBALL

Tumult under den årlige påskefrokost i Stavtrup Basket Det kom til tumult og håndgemæng mellem spillere under den årlige påskefrokost, hvor det blev nødvendigt at afværge et decideret slagsmål, der var uenighed om hvorvidt en scoring talte 2 eller 3 point. Der blev traditionen tro startet ud med at spille basket under den årlige påskefrokost – det første problem opstod, da det viste sig at hallen var optaget og den udendørs bane måtte tages i anvendelse. Her er der ikke tydelig markering af 3 points linjen, hvilket jo i sig selv er stærkt kritisable forhold at spille under, hertil kom at der blæste en stiv kuling fra vest, hvilket ikke gjorde forholdene bedre. Under kampen hvor der blev spillet 2 mod 2 på fuld bane, blev der kaldt 3 point af det angribende hold, hvilket ikke blev anerkendt af modstanderholdet, men som reglerne foreskriver har det angribende hold sidste ord, hvorfor scoringen blev talt til 3 point. Det viste sig at gøre udslaget for kampen der endte med en sejr på 1 point til netop det angribende hold. Holdene gik fra banen til den årlige påskefrokost uden synlig utilfredshed, men den må have luret under overfladen, for midtvejs under frokosten der var chili con carne tilberedt efter den traditionelle opskrift over 4 dage baseret på oksesteg og ikke hakkekød! med top udsøgt tilbehør i form af coleslaw ligeledes lavet helt fra bunden, 4 slags chilier, samt hjem-

melavet chilisovs af den helt kradse slags baseret på Carolina Reaper, samt delikate hjemmebagt flutes, kom det til diskussion mellem 2 spillere en fra hvert hold og inden resten af selskabet forstod hvad der var under opsejling tørnede de sammen i et regulært håndgemæng endda involverende forsøg på at anvende pigetricks som at rive i hår. En anonym deltager udtaler “det skete så pludseligt – jeg var helt uforberedt, først tænkte jeg at de jo var voksne mennesker, men da jeg kunne se at der blev grebet til pigetricks kunne jeg ikke stå model til det mere og måtte stille mig imellem dem, det var helt vildt”. Situationen blev hurtigt afværget af 2 spillere, der ikke havde deltaget i kampen og derfor blev betragtet som neutrale i uoverensstemmelsen, men diskussionen fortsatte i en noget kantet og meget lidt konstruktiv tone og inden desserten, som var en lækker hinbærflødecreme på en vaniljenøddemarengsbund med mandler, samt for at få bragt ro på tropperen blev det aftalt at sætte en re-match op for at afgøre tvisten endeligt: Der er aftalt afgørende match på søndag kl. 21 i hallen, de 2 hold beder om alt den støtte fra lokalsamfundet de kan få, så mød venligst op og hep på dit favorithold – og tag baskettøjet med, hvis der bliver behov for udskiftning.

Stavtrup Foresters - Vi spiller for at have det sjovt og have et godt kammeratskab.

14

Rasmus Rydahl Formand


Efterlysning! Kommer du for lidt ud og er du træt af at tilbringe søndag aften på sofaen? Savner du kontakt til ligesindede boldtosser, som elsker at køre med klatten - Så se lige her ... Stavtrup basketball søger modne spillere til ”seriøs leg” på søndage kl. 21 - 22. Duk bare op, så kan du prøve det af et par gange gratis. Alt det praktiske finder vi ud af, når du kommer. Hvis du har spørgsmål kan du tage fat i: Rasmus Rydahl: 2144 3528 Alan Madsen: 6044 7084

Stavtrup Basket Ball Klub - Foresters www.stavtrupbasket.dk Stavtrup Foresters - Vi spiller for at have det sjovt og have et godt kammeratskab.

15


BORDTENNIS

Klubmesterskaberne er afholdt og 2016/2017-mesteren er fundet Der har været afholdt det traditionsrige Klubmesterskab i Bordtennis og det blev en lang aften med et nyt spilkoncept hvor alle spillede mod hinanden i 5 sæt. Der blev fundet en ny klubmester Lars Weibel, som vandt pokalen tilbage fra Henrik Skou. Lars har også

været meget stabil hele sæsonen og været den bedste spiller i klubturneringen, hvor der har utrolig mange tætte 5 sæts kampe som desværre alt for ofte blev tabt til modstanderene. Der vil også blive spillet turnering igen i næste sæson og formentlig i serie 4. Henrik Skou Pedersen

Nyhed – familie-bordtennis Der vil som noget nyt blive startet et familiehold op, hvor det er muligt at tegne et familie medlemskab og træne sammen med sit barn/børn. der vil ligeledes være en træner til stede, så selvom man er helt begynder eller ”kældermester” kan man sagtens være med

her. Det bliver hver mandag fra kl. 19.00 – 20.00 og der vil også være mulighed for at træne udvalgte onsdage. Hvis du vil vide mere så kan du ringe til Henrik på mobil 40300590. Henrik Skou Pedersen

GOD SOMMER FRA BORDTENNIS – OG SÅ SES VI IGEN TIL SEPTEMBER!

16


Stavtrupportalen.dk – her finder du information om, hvad der sker i Stavtrup.

v/ Niels K. Andersen og Jeppe Skeldal Aabenhus

Niels K. Andersen Ormslevvej 287 8260 Viby J Tlf.: +45 86 28 86 58 Mobil: +45 28 14 68 68 Mail: stautrupel@mail.dk

Sæt focus på dit helbred FRU JENSENS KLINIK

Jeppe Skeldal Aabenhus Ormslevvej 287 8260 Viby J Tlf.: +45 86 28 86 58 Mobil: +45 22 16 66 45 Mail: stautrupel@mail.dk

Kranio-sakral terapi Zoneterapi · Massage · Kinesiologi

v/Ulla Jensen Tornhøjvej 74 · Stavtrup 8260 Viby J · Tlf. 30 91 45 99 E-mail: ulla@frujensen.dk · www.frujensen.dk

Én 1/4 side i Riposten? Er du den næste annoncør? Denne annonceplads er til salg! Kontakt: riposten@stautrup.dk

AABYHØJ TAPET OG FARVE v/malermester Holger Pedersen Byvænget 5 Stavtrup 8260 Viby J Tlf. 86 28 89 12

17


FODBOLD

U9 spillede AGF-forkamp Stautrup-drengene på U9 fik deres livs oplevelse, da de fik lov at spille forkamp på Ceres Park før den vigtige AGF-kamp mod Viborg om nedrykning Det var 14 meget stolte drenge med sommerfugle i maven, der søndag den 7. maj troppede op foran Ceres Park med deres tasker og vanddunke. På magisk vis havde holdets tre trænere fået mulighed for at spille en fodboldkamp på det græs, AGFs superligaspillere kort tid efter selv skulle løbe på. Vi havde kun en uges varsel til at få arrangeret kampen, da AGF tilbød os den unikke mulighed for at give vores spillere sådan en kæmpe oplevelse. Men vi var alligevel hurtige til at takke ja, for vi vidste, det ville blive deres livs oplevelse, siger træner Thomas Reinholt. Trænerteamet fik hurtigt sved på panden, for kun ti spillere havde mulighed for at komme med, og der er altså 25 spillere på U9. Et større puslespil skulle nu på plads, for hvem skulle spille, når man har en trup på 25, og kun 10 kunne deltage. Vores modstander var et hold fra Solbjerg, og vi blev enige om at give så mange spillere chancen som muligt, så flere kunne dele oplevelsen, siger Thomas Reinholt, der også hurtigt fik sat planerne om nyt spillertøj i gang. Vi søgte støtte hos klubbens bestyrelse om nyt spillesæt, da vi gerne ville vis Stauers farver og ny sponsorer. Så materialemanden Torben Søndergaard blev sat i sving, og han kæmpede til sidste dag med at skaffe et nyt lækkert sæt tøj til drengene. Tøjet blev taget på under A-tribunen i et af omklædningsrummene, hvor træner og spillere gjorde sig klar.

18

En peptalk var vigtig for at sætte drengene op til oplevelsen. Vi gjorde os klar, og snakkede med drengene om at nyde denne oplevelse. Derefter gik vi på række ind på stadion, hvor Rasmus "Mourinho" Jessen samt Mikkel "Capello" Bundgaard styrede en let gang opvarmning. Vi spillede på et flot flot græstæppe, mens alle forældre og klassekammerater fra Stautrup havde fået plads på lægterne. Solen skinnede og de næsten 25 spilleminutter, var en oplevelse for livets, siger Thomas Reinholt. Drengene spillede en flot kamp, de spillede hinanden og viste, at man spiller som et hold i Stautrup. Det blev til fem forskellige målscorere, og vi endte med en sejr på 5-0. Og som udskifterne sagde til mig. Prøv og se Thomas, alle AGF spillerne står jo og kigge på os. Ja, de stod lige ved siden af os, de var jo ude og mærke banen, men så også ud til at nyde forkampen. siger Thomas “Klopp” Reinholt. Efter kampen, gik spillerne og trænerne i række hen og klappede af tilskuerne, sagde tak for kampen, og gik i omklædning. - Hvor vi selvfølgelig var oppe på bænkende og sang. HVEM VAR DET DER VANDT IDAG.... Så hele hovedtribunen kunne høre det. Ikke nok med at U9 skulle spille på den i nogens øjne så forjættede og i andres øjne forheksede superligagrønsvær, så fik vores U10-drenge fornøjelsen af at løbe ind på banen med AGF-spillerne. Alt i alt en fantastisk dag, som både spillere samt træner aldrig vil glemme. Stort tak til AGF for muligheden, tak til Bestyrelsen for tøjet. Og en kæmpe tak til U9 spillere som forældre for opbakningen.


19


FODBOLD

Status fra formanden SÆSONEN GODT I GANG Foråret er kommet til Stavtrup - hvilket som altid betyder en masse aktiviteter på græs, glade børn og voksne i og omkring klubhuset på Søholmvej. ANDETHOLDET MANGLER SPILLERE Desværre har vi måtte trække 2. holdet i serie 4 pga. manglende spillere - rigtig ærgerligt - men der var 16 spillere der pga. arbejde, studie eller familieforøgelser havde valgt at stoppe inden forårssæsonen gik i gang. Så har du lyst til at spille seniorbold fra sommerferien, så tøv ikke og meld dig ind i klubben via vores hjemmeside: www. stautrupfodbold.dk KUNSTGRÆS – VI KÆMPER VIDERE Der er nedsat et kunstgræsudvalg, som skulle arbejde videre med kunstgræsdelen i det samlede projekt omkring Multihallen i Stavtrup. Men det er desværre ikke lykkedes udvalget bag Multihallen at få tildelt tilskud til projektet, hvorfor kunstgræsudvalget kører selvstændigt videre med kunstgræsprojektet isoleret set - men med behørigt hensyntagen til Multihal-projektet. KLUBHUSET Vi har haft klargøringsdag i starten af april, hvor vi fik klargjort til sæsonen. Ole Bay har sprøjtemalet terrassen, så den nu fremstår lys og venlig - dejligt og tak for hjælpen, Ole Bay. STAUTRUP CUP Igen i år afholdes Stautrup Cup - og denne gang i fuld størrelse - læs mere i indlægget om Stautrup Cup i Riposten. Det er lørdag den 5. august. Efter redaktionens slutning har vi afholdt Stavtrupløbet og Jyske 3-bold. STATUS PÅ HOLDENE Serie 3-holdet har klaret sig fornuftigt gennem sæsonen og ligger pt. på 2. pladsen - men tabellen er tæt. U19 Drengene spiller i år i Vest-rækken og klarer sig helt fantastisk - pt. ligger de på 1. pladsen, men rækken er tæt, og nærmeste forfølger VSK Aarhus ligger lige bag med 1 point færre. Holdet spiller alle deres kampe om fredagen, så kig ned på Morfar Park og støt drengene i deres bestræbelser på at vinde turneringen.

20

U15 – DRENGE Ligger ligeledes godt til i stillingen - pt. på 2. pladsen - dog med et stort spring op til holdet på 1. pladsen. U15 – PIGER 7M Ligger pt. på 4. pladsen - men her er turneringen også tæt og der er kun 2 point op til 1. pladsen - kom så piger :-) U15 – PIGER 8M Ligger pt. midt i - så der er også lidt at kæmpe om OLD BOYS Klarer sig generelt rigtig godt. OB30 ligger på 2. pladsen OB35 og 45 ligger på 1. pladsen (fra bunden) OB50 fører turneringen og regner med at køre 1. pladsen i hus for sæsonen OB55 ligger lunt på 2. pladsen - kun 2 point op til 1. pladsen OB60 ligger midt i og haler stille og roligt ind Alle øvrigt hold fra U11 og ned til U5 spiller også på livet løs, men der offentliggøres ikke resultater i disse rækker. Men ud fra tilgangen af spillere og trænernes udsagn er der rigtig god stemning, fodbold og højt humør. TAK Stor tak skal også lyde fra fodboldafdelingen til alle de sponsorer der støttede op omkring vores fælles dragt i Stavtrup - det var fedt at I var klar til at støtte den investering økonomisk, så vi kunne nå i mål med en fed fælles adidas tio-dragt til en masse glade unger i gymnastik, håndbold og fodbold. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne takke for alle der yder en indsats både som træner og som frivillig på forskellig vis - det er guld værd - så tak for det. De bedste fodboldhilsner Peter Kaarup Formand


21


GYMNASTIK

Forårsopvisning 2. april 2017 Som de foregående år, var opvisningen i Stavtruphallen i år også noget ganske særligt. Stemningen i hallen er helt i top, når hundredvis af glade gymnaster, trænere, forældre og opvisningshold mødes til nogle hyggelige timer, hvor vi viser hinanden, hvad vi har øvet os på igennem sæsonen. De mindste er benovede og generte og resten af flokken er spændte og glade. Der er en særlig højtidelig stemning, når fanerne bæres ind og følelsen af fællesskab gennemsyrer dagen. Det er også en dag, hvor trænere, forældre, bestyrelse og støtter af foreningen viser, hvad Stavtrup kan, når vi er bedst. Vi kan afvikle et super flot arrangement båret frem af frivillighed. Der skal lyde

22

en stor tak til alle, der støttede op om vores opvisning og endnu engang gjorde forårsopvisningen vellykket. Også en stor tak til vores sponsorer REMA1000 og Birgit Skou Fotografi. Rikke Pihl Mikkelsen


23


GYMNASTIK

Holdbilleder fra Gymnastikopvisningen 2017 Foto: Birgit Skou Fotografi

24


Portrætbilleder = Minder for livet Student, Baby, Børne, Familie m.m. Portrætter

God gaveide = Gavekort

Birgit Skou Fotografi

Rosendalvej 33, Stautrup, 8260 Viby J Tlf.: 87 380 480

www.birgitskoufotografi.dk

Én 1/4 side i Riposten? Er du den næste annoncør? Denne annonceplads er til salg! Kontakt: riposten@stautrup.dk

25


GYMNASTIK

Vi søger trænere til næste sæson VI MANGLER ISÆR TRÆNERE TIL • 0. klasses pigehold (holdet kan også være for både piger og drenge) • Instruktører til drengehold for alle aldersklasser DU FÅR • Mulighed for at være en del af det fællesskab vi tilbyder i gymnastikafdelingen • Mulighed for at bidrage til lokalsamfundet • Mulighed for at være sammen med dit barn i en anden sammenhæng • Kurser, skattefri godtgørelse og gratis træning Er dette noget for dig, så skriv eller ring til bestyrelsesmedlem Rikke Pihl Mikkelsen, email: rikke@pihlmikkelsen.dk, tlf. 51 90 86 25.

Fire glade Stavtrup-piger på pigelejr i Vivild.

26

Holdoversigt og tilmelding til sæsonen 2017/18 vil blive offentliggjort på vores hjemmeside: www.stautrup.dk/gymnastik.aspx så snart vi har alle oplysninger i hus.


v/tømrermester

Jan Sæderup

Privat: Ormslevvej 354 Stavtrup 8260 Viby J Tlf. 87 44 00 48 Mobil 40 703 705 mail: post@skovbysnedkeri.dk www.skovbysnedkeri.dk

tømrer- & snedkerarbejde

Stavtrup Køreskole – hvor eleven er i centrum og fleksibilitet en selvfølge

www.stautrup.dk Stautrup.dk er hjemmesiden, hvor du finder information og links omkring Stautrup IF.

Stavtrup Køreskole v/Kirsten Hansen Trindballevej 37, 8260 Viby J, tlf. 21 29 30 02 Mail: kirstenvhansen@gmail.com Web: www.stavtrupkøreskole.dk

Vognmanden i Stautrup Brug din lokale!

• Affaldscontainere • Kran/grab • Sand • Sten • Muldjord • Træflis

Vognmand Thomas V. Christiansen Rugbjergvej 114, Stautrup 8260 Viby J Mobil 21 48 32 88

27


HÅNDBOLD GYMNASTIK

Træner- og lederfest i Stavtrup håndbold Lørdag d. 29. april var det tid til at fejre os selv i Stavtrup håndbold. Sige tusind tak til alle de frivillige trænere og ledere, som hver dag gør en forskel i arbejdet for håndboldspillerne i Stavtrup. Det er år 3 år for træner / lederfesten, og det er blevet en ny tradition som vi alle glæder os til. Det er så vigtigt at vi anerkender det store frivillige arbejde, vores mere end 50 frivillige trænere og ledere laver for vores ungdom i Stavtrup, den er i hvert fald fuld fortjent. Festen er sponseret af Stavtrupfest, og den støtte vi får fra Stavtrupfest er uvurderlig. Ud over trænerer og ledere fra Stavtrup håndbold, så er udvalget bag Stavtrupfest og Stavtrup multihal samt større sponsorer også inviteret. Mere end 80 pers. Deltog i festen som var en fantastisk afslutning på håndboldsæsonen. Der var dejlig mad fra vores lokale mad pusher Patrice. Det musikalske indslag blev igen leveret af DJ Morten Bach, samt Danmarks John. Morten er efterhånden blevet Stavtrups foretrukne DJ, han har efterhånden spillet til mange fester herude, og Morten er bare fantastisk til at læse festen. Danmarks John spillede 1 time med total John Mogensen fællessang, FANTASTISK. Vi fik sagt pænt farvel til afgående ledere, men med et forhåbentligt gensyn på et senere tidspunkt. Årets træner blev kåret, og det var fortjent Gitte Nørsøller & Torben Moshage som i år løb med titlen. Gitte og Torben træner vores ældste mini årgang 2008. De har formået at skabe et fantastisk fælles-

28

skab på tværs af en meget stor årgang. Børnene elsker at komme til håndbold om lørdagen. Talent er der også meget af på årgangen, specielt har drengene klaret sig helt enormt flot, med en 2 plads i pre-turnering på stor bane. Spændende at følge årgang 2008 de kommende år som ungdomsspillere. Wall of fame er et nyt begreb i Stavtrup håndbold, og blev opfundet for 3 år siden, da vi ville sparke gang i vores nye tradition omkring træner / lederfest. Wall of fame er en udtagelse af gamle ledere, som har gjort en forskel for håndbolden i Stavtrup. Wall of fame’r inviteres fremover hvert år til træner / lederfesten. I år blev følgende optaget i Stavtrup håndbolds Wall of fame og på behørig vis hyldet af de fremmødte. Vibeke Thomsen, Michael Clausen Ildsjæle som igennem mange år har bidraget med frivilligt arbejde til Stavtrup håndbold. Tusind tak for jeres store hjælp igennem årene, i har i høj grad været med til at gøre Stavtrup håndbold til den forening den er i dag. En fantastisk dejlig fest med masser af godt humør, og den perfekte afslutning på håndboldsæsonen. Til slut skal bestyrelsen sige tusind tak til alle jer frivillige trænere og ledere som i den forgangne sæson har lavet så flot et stykke arbejde. De bedste håndbold hilsner Flemming Hansen Formand, Stavtrup håndbold


Håndboldfitness – ikke for sarte sjæle Der lyder ind i mellem lidt små-fnisen, når der bliver sagt håndboldfitness, men det er langt fra noget at fnise af. Hver onsdag kl. 18.30 mødes 15 seje piger til fælles træning i hallen. Nogle starter med at løbe en tur, mens andre laver opvarmning i hallen. Her spilles alt fra stikbold, håndbold-rundbold til høvdingebold, og ind i mellem laves stafet og samarbejde. Efterfølgende bruger pigerne en halv time på cirkeltræning – de vælger selv øvelserne, og de udfordrer sig selv og hinanden. Til slut spiller vi mere bold, og da vi er kommet i hallen, kan vi skyde på de små mål.

Det kræver ingen forudsætning for at være med, der er ingen tacklinger og hårde skub, og alle øvelser og lege laves så alle kan være med. Du skal dog være klar på at bevæge dig, bruge din krop, være med i et sammenhold og så skal du være klar på at grine, for det gør vi rigtig meget i. SES VI? Nye spillere kan tjekker vores Facebook side: https://www.facebook. com/groups/1898543993722463/?ref=bookmarks eller kontakte Heidi, tlf. 21 68 05 95 eller Catherina, tlf. 40 11 86 15. Der er plads i hallen til drengene.

Alt indenfor El – også hvidevareservice Råhøjvænget 4 · 8260 Viby J · Biltlf. 21 20 99 13

29


HÅNDBOLD

Håndbold på skoleskemaet I denne sæson har vi sammen med JHF besøgt Højvangskolen på udvalgte klassetrin som har arbejdet med håndbold i idræt. Vi startede før jul med 2. og 3. klasserne og efter jul har vi arbejdet med 8. og 9. klasserne. Anna fra JHF havde forberedt gode og alsidige programmer, og alle børn var med fra start. Der var fart over feltet, og især 8. og 9. klasser blev udfordret både på spillet og det at være sammen på en ny måde. Det har været nogle rigtig sjove timer, det er dejlige børn at arbejde med og vi glæder os til det kommende skoleår, hvor vi forhåbentlig skal være med igen.

30


Generalforsamling håndbold Onsdag den 17. maj REFERAT Som altid er det en lille forsamling der møder op til generalforsamling i håndboldafdelingen. Man skal nu ikke være så bange for at blive valgt ind i bestyrelsen, vi tager altid kontakt til emner før generalforsamlingen. Men husk på at det er på denne dag I medlemmer eller forældre kan få os alle i tale. Og jeg kan kun opfordre alle til at møde op til næste års generalforsamling. Generalforsamlingen bærer tydeligt præg af, at der er temmelig styr på tingene i Stavtrup håndbold. Generalforsamlingen overstås i løbet af 1 times tid. Jesper Eriksen blev valgt som dirigent og styrede slagets gang. Vi har en rigtig god arbejdsom bestyrelse, hvor der er styr på tingene, økonomien er god og året endte ud i et plus på lidt mere end kr. 25.000. Vores kasserer igennem mange år Vibeke Thomsen stoppede med bestyrelsesarbejdet, og Stavtrup håndbold vil gerne sige Vibeke tusind tak for det store arbejde hun har gjort igennem mange år. Vibeke har altid lavet et flot arbejde og har støttet op om

mange projekter igennem årene. Vi kommer helt sikkert til at savne dig. Vi ser dog Vibeke mindst 1 gang om året i hallen, da Vibeke med største selvfølge er valgt ind i Stavtrup håndbolds Wall of Fame. Wall of fame er en lille eksklusiv klub for tidligere ildsjæle, der har gjort en forskel i Stavtrup håndbold, og hvert år inviteres de med til vores årlige lederfest, hvor vi indlemmer nye medlemmer samt hylder dem for deres store arbejde. DE MEST DISKUTEREDE EMNER PÅ GENERALFORSAMLINGER VAR • Seniorers kontingent og hvordan vi får dem til at bakke mere op om arbejdet i vores dejlige håndboldklub • Opbakning fra forældre til at deltage i det arbejde vi laver for Aarhus motion med 6 løb igennem året Indtægter der er vigtige for vores klubs eksistens, eller ihvertfald det niveau vi vil drive vores forening under. Det er ikke muligt at drive en forening som vores, kun med kontingent indtægter. Vi er en meget social klub og laver mange

sociale arrangementer for vores ungdom, til gavn for børnenes trivsel. Derfor kan vi kun opfordre forældre til at støtte op om disse løb, hvor ½ delen af pengene går til barnets holdkasse. Husk på at igennem sådan et unikt hold fællesskab, der er vi med til at forme disse unge mennesker og deres trivsel, og dette er en gave for børnene. Vi er i gang med samtaler med en ny kasserer, og melder snarest ud. Der er også ønske om at der skal sidde en repræsentant i bestyrelsen fra seniorafdelingen. Der er oprettet henvendelse til seniorerne allerede, og dialog er igang. BESTYRELSEN SER SÅLEDES UD • Flemming Hansen, formand • Birgit Schmidt • Catherina Skovdam • Peter Filt • Jens Henrik Rasmussen • Kristian Nielsen De bedste hilsner Flemming Hansen Formand

31


HÅNDBOLD GYMNASTIK

Stautrup IF siger tak for et super samarbejde Skolens pedel, Ole pedel, går på pension, og derfor vil jeg på vegne af Stautrup IF og Stavtrupfest gerne sige dig tusind tak for det fantastisk gode samarbejde, vi har haft igennem årene. Dejligt med den åbenhed du altid har mødt os med, og altid med en hjælpende hånd, når der var brug for det. Tusind tak Ole og nyd dit otium! De bedste hilsner Flemming

32

Minihåndbold U6- & U8-afslutning Så kom tiden hvor vi skal sige tak for i år. Hver lørdag formiddag har børn i alderen 3-8 år fyldt Stavtruphallen til håndboldtræning Lidt sørgmodigt, men så kan vi bare glæde os endnu mere til september. Træner og ledere vil gerne sige tusind tak for lån af jeres skønne unger, det har været fantastisk. Igen i år med rekord mange børn, 130 børn og igen størst i Østjylland. Klasse. Der er blevet trænet og leget hver lørdag med højt humør, spillet turneringskampe i diverse haller i Østjylland, afsluttende med medaljestævne i Hammel Fredag d. 31 marts var der afslutning med masser af godt humør og afsluttende med medaljer, hot dog og saftevand. Så bliver det ikke større. Vi står igen klar medio september med varm kaffe til forældrene og glade børn i hallen. KSDG De bedste hilsner Helle, Simon, Rasmus, Cecilie, Trine, Heidi, John, Heidi, Henrik, Gitte, Mette, Cecilie og Torben


33


HÅNDBOLD GYMNASTIK

Fælles spisning med forældre og søskende i Stavtrup håndbold Et nyt initiativ er taget med fællesspisning for spiller, deres forældre og søskende, og det er helt klart kommet for at blive. Vi havde inviteret alle i familien for at styrke det gode sociale sammenhold, som vi synes er så vigtigt for alles trivsel.

Klubben havde inviteret alle ungdomsspillere samt søskende og forældre til fælles spisning i SIF'en. KÆMPE opbakning med 230 spisende i løbet af aftenen. Stavtrup håndbold har lavet et flot sponso-

rat med restaurant Patrice, og med Patrice bag gryderne blev der serveret en fantastisk boller i karry. Tusind tak for den store opbakning, det betyder så meget for det sociale på holdene Mvh. Flemming

 Diner Trans  Frokostordn

Book din næste fest hos o ud af huset. Se menuer på Kontakt os på 8625 4010 e

Restaurant Patrice, Silke

34


Mini håndboldstævne med medaljer Lørdag d. 25. marts drog stort set samtlige mini håndboldspillere til medaljestævne i Hammel. 19 hold fra Stavtrup deltog. Det er det højeste antal hold nogensinde tilmeldt, og en god indikation af at mini håndbolden stor trives i Stavtrup. Det er så flot arbejde der laves hver lørdag formiddag i Stavtruphallen af alle trænerne, og klart deres fortjeneste at vores mini afdeling er den absolut største i Østjylland. Medaljestævnet er meget populært og giver sæsonen den perfekte afslutning, hvor ALLE spillerne går på podiet og får medaljer og et tak for denne sæson.

Hvert hold spiller 2 kampe, og resultatet er ikke afgørende, det er spilleglæden, og ud fra de mange smil, så er det altså stort at spille disse stævner. Også tusind tak til den meget store forældreopbakning i Hammelhallerne, flot at se så mange af jer derude. Det betyder meget at man bakker op, både for det sociale forældrene imellem men også på børnenes trivsel. De bedste hilsner og god sommer, og på gensyn til september Flemming

35


GYMNASTIK HÅNDBOLD

U12-pigerne til tophåndbold i Flensburg På vores U12 pige håndboldhold har vi længe talt om hvor fedt det kunne være at tage til Flensburg og se håndbold i verdensklasse. Det tager knap 2 timer, og så kan du komme ned og se håndbold på aller højeste plan, nogle af verdens bedste håndboldspillere er tilknyttet Flensburg Handewitt. På Flensburgs hold er 7 danskere, hvor af de 5 er landsholdsspillere. Men stor set alle spillerne på Flensburgs hold er landsholdsspillere rundt omkring i Europa Onsdag d. 19 april tog 22 spillere og trænere til Flensburg for at se om 1 pladsen kunne genindtages i Bundesligaen. Vi gjorde et kort ophold hos grænsebutikken, hvor piger tog godt for sig af især de søde varer. Og det var en kæmpe oplevelse vi fik før, under og især efter kampen. Der var udsolgt til kampen med 6300 begejstrede tilskuere, der skabte en formidabel kulisse for kampen. Bergischer HC blev besejret med 32-25 og 1 pladsen genindtaget.

36

Det var med stærke præstationer af Danske Thomas Mogensen, Rasmus Lauge og Anders Eggerts. Efter kampen havde vi fået info af Flensburg Handewitts kontor, at vi skulle blive i hallen og gå ned på banen. Efter 10 min dukkede alle Flensburgs spillere op til autografer og billeder. Det var mega klasse at se hvor hensynsfulde alle spillerne var, de tog sig god tid til alle selfies og autografer. For vores U12 piger var især Lasse Svan, Rasmus Lauge og ikke mindst Anders Eggert populære. Og da Anders Eggert fik at vide vi var fra Stavtrup, så lyste han op. Anders er fra Ormslev st. by og har fået sin håndboldopdragelse i Brabrand. En fantastisk oplevelse, som jeg kan anbefale til alle. Det koster kun fra kr. 75.00 for børn og kr. 100.00 for voksne at se verdensklasse håndbold. De bedste hilsner Flemming Hansen


Håndboldafslutning i ungdomsafdelingen Tirsdag den 25. april var officielt den sidste dag i håndboldsæsonen 2016/2017. 130 personer var i alt samlet fra vores U10& U12-rækker. Traditionen tro var der fællesspisning med Burgere, og uddeling af Årets spiller og Årets Fighter-pokaler. Tak til det skønneste ungdomsudvalg, som serverede mere end 200 burgere i løbet af aftenen. Klasse godt arbejde.

U10 PIGE 3 Årets spiller: Thea Ibsen Årets fighter: Julie Thomsen

U10 DRENGE 1 Årets spiller: Nicholas Nygaard Årets Fighter: Albert Friis

U12 PIGE 2 Årets Spiller: Emilie Søndergaard Årets fighter: Sara Madsen Stort tillykke til alle vindere, det er så fortjent.

U10 DRENGE 2 Årets spiller: Jonas Varnich Årets fighter: Mads Emil Svejstrup

U12 DRENGE Årets spiller: Frederik Dolleris Årets fighter: Wilfred Mikkelsen U12 PIGE 1 Årets Spiller: Kathrine Hansen Årets fighter: Cecilie Hansen

Flotte taler blev der holdt for spillerne, og dejligt at se at forældre var gået sammen om at anerkende det flotte arbejde trænerne gør, via flotte gaver. Jeg vil godt lige nævne det fantastiske sammenhold der er på alle holdene i Stavtrup. Det er unikt at man har det så godt på tværs af køn og alder. De er bare så gode ved hinanden, et fantastisk sammenhold der er i vores ungdomsafdeling. Vi ses igen til sæsonopstart! Flemming Hansen Formand

Der blev desuden givet 2 priser for at gjort sig positivt bemærket til Niklas Rasmussen & Sebastian Langvad U10 PIGE 1 Årets spiller: Xenia Madsen Årets fighter: Amalie Bak U10 PIGE 2 Årets spiller: Filuca Mikkelsen Årets fighter: Carla Godtfredsen

37


HÅNDBOLD

Grænse cup 2017 I år tog Stavtrup håndbold, som afslutning på håndboldsæsonen, til Grænse cup. Grænse cup spilles i Kruså, og det var første gang Stavtrup håndbold deltog i dette stævne. Fredag d. 21 april drog 108 ungdomsspillere og trænere imod Kruså. 2 overnatninger ventede samt en masse håndboldkampe og fantastiske kammerater. Lyreskovskolen var vores faste holdepunkt, og hvor alle i Stavtrup håndbold er indlogeret i klasseværelser. Et dejligt sted med god forplejning. Morgenmad samt aftensmad blev fortæret på skolen samt lørdags aften diskotek for alle børnene. Vores Maskot Cornelius vandt en dansekonkurrence på diskoteket. Der blev spillet mange håndboldkampe, 9 hold deltog fra Stavtrup, og vi var den klub med flest deltagere.

38

Stort set alle kampe spilles under samme tag i Grænsehallerne i Kruså, det var fedt, da alle holdene var samlet et sted og kunne støtte hinanden med sang og sejrdans. Resultaterne var fine, ud af 9 hold kom 4 hold i finalen, og det med 2 sejre til U10 drenge samt U12 drenge, men det vigtigste ved denne tur er det sammenhold som holdsport giver. Fantastisk at se hvor godt børnene trives med hinanden. Socialt harmonerer børnene bare så godt på tværs af årgange og køn. Dejligt at se hvordan man bakker hinanden op til kampene. Har man selv en pause imellem kampene så tager man ind for at se nogle af de andre hold spille. Og sejres der, så danser alle spillere og tilskuere sejrdans sammen.


Kæmpe forældreopbakning var der til mange kampe både lørdag og søndag, fedt at I gider køre så langt for at bakke børnene op, det betyder så meget. Det bliver ikke til mange timers søvn på sådan en weekend, man skal jo ikke gå glip af noget. Så det blev sent hver aften, samt tidligt op hver morgen, men på trods af manglende søvn så er humøret bare højt. Nu er man jo alene hjemmefra og bestemmer selv det meste. Dejligt socialt er det også for os voksne, som hver aften lige slutter af med en fyraftenssnak, og vender dagens begivenheder. Mange gode minder er jeg sikker på at børnene kan se tilbage på, og de glæder sig sikkert til næste års tur.

Billederne er leveret af vores fotograf Gunnar Einholm, som pendler imellem alle hallerne og tager billeder. I kan se ALLE billeder via Stavtrup håndbolds facebookside. Den perfekte afslutning på en god håndboldsæson. Mvh Flemming Hansen

39


HÅNDBOLD

Status for Stavtrup håndbold Sæson 2016 / 2017

En lang håndboldsæson er nu slut og vi kan se tilbage på mange sjove og dejlige håndbold minder. Der har været sejre, nederlag, puljevindere samt masser af sociale arrangementer. 10 ungdomshold og 4 senior hold har været tilmeldt turneringen. Det er fantastisk at spille håndbold i Stavtrup. Vi er en bredde klub med fokus på at vi skal have det Sjovt og godt når vi er her. Klubben har fokus på det sociale, og det er så vigtigt for os at det fungerer så godt på tværs af køn og årgange. Der bliver lavet mange sociale arrangementer på holdene, men der er også plads til fælles oplevelser, oplevelser som grænsecup hvor alle ungdomshold tager afsted sammen, oplevelser som børnene husker resten af livet. Der har været fællesspisninger både i efteråret samt foråret, hvor holdene efter træning spiser sammen i Sifen, og som noget nyt har vi haft 2 spise arrangementer med forældre og søskende. Det er nemlig også vigtigt at forældrene bakker op om børnenes sport, og ved disse fællesspisninger får forældre og søskende også noget socialt ud af det. Her er trænernes beskrivelse af deres hold. U10 PIGERNE I denne sæson har vi haft hele 27 piger fordelt på tre U 10 pigehold. Vi har trænet hver tirsdag og torsdag med et gennemsnit på mellem 22-25 spillere hver gang - det er sejt! Vores mål for sæsonen var at alle piger skulle udvikle sig hver især igennem sæsonen og det kan vi uden at blinke sige, at det har de gjort. Det er en skøn flok piger med godt humør, engagement og ikke mindst en stor lyst til at spille håndbold. Der har været både sejre og nederlag til alle tre hold igennem sæsonen, men vigtigst af alt har mange af pigerne fundet ud af, at med sammenhold, gejst og vilje så kan man som HOLD komme rigtig langt! Piger - det har været en fornøjelse at træne jer! Tak for en rigtig god sæson og ikke mindst tak for en fantastisk tur til Grænsecup - vi glæder os allerede til næste år! De bedste hilsner Jacob, Camilla og Mette U10 DRENGE HOLD 1 Det er med stolthed at vi kan skrive at drengene har leveret en fantastisk sæson. Drengene startede, før jul, i B-rækken og vandt puljen. Efter jul ventede en spændende og svær A-række. Drengene har vist stor engagement og indlevelse og alle har bidraget til at vi fik nogle rigtig gode og spændende kampe i A-rækken. Drengene endte som nr. 3 hvilket de skal have stor ros for. Vi afsluttede sæsonen

40

med et brag til grænsecup hvor drengene gik hele vejen og vandt A-finalen vs Vejle (9-4). Træningsindsatsen har været helt i top og drengene er blevet utrolig boldsikre. Det er en fornøjelse at se. Jesper og jeg glæder os til endnu en sæson med drengene som U12. Det bliver noget helt nyt at skulle spille uden overlægger og med en større bold. Drengene glæder sig heldigvis også - er vores indtryk. Tak til alle drenge for en helt igennem fantastisk sæson og tak til alle forældre som bakker op til kampe, hjælper ved dommerbord, til løb og i SIF´en. De bedste hilsner Heidi & Jesper U10 DRENGE HOLD 2 For hold 2 var det en stor mundfuld for drengene at vænne sig til at spille på stor bane ved sæsonstarten, men alle gik til den med højt humør. Mange af drengene har efterhånden spillet håndbold i mange år, men det er jo først, når man er på stor bane, at det er rigtig håndbold. Drengene var i efteråret tilmeldt i C-rækken og i denne række var der desværre 2 hold, der var totalt fejlplaceret, men ellers fik vi nogle gode kampe og sluttede på en 5. plads. Efter jul var disse 2 hold rykket op og samtidigt havde vores drenge vænnet sig til det at spille kampe på stor bane, hvilket gav en flot 1. plads uden at tabe en eneste kamp. Drengene har alle gennemgået en flot udvikling på den tekniske side, og alle møder op med et godt humør og fungerer godt socialt. Det bliver spændende at følge drengenes fortsatte udvikling på tekniske og taktiske plan. Herfra skal også lyde en stor tak til både spillere og forældre for en god opbakning. Jan U 12 PIGERNE Hold 1. Kære alle spillere, trænere og forældre. Tak for sæsonen, der nu er vel overstået. Det har været en sæson med mange prøvelser for de dygtige piger. Ikke mindst pga. en ny og i deres øjne, perfektionistisk træner. Jeg har haft fornøjelsen af at stå for træningen og følge 1 holdet til kampene.  Før og og efter jul spillet i A rækken, hvor vi sagtens kunne yde modstand, men vi har mistet alt for mange point og tabt kampe grundet vores angrebs spil. Det gjorde sig også gældende til afslutnings stævnet Grænse cup, hvor vi burde have vundet stævnet.  Pigerne har, desværre, for lidt kynisme og det går desværre at resultaterne bliver derefter. Defensivt kan vi måle os med de bedste i Jylland, ja måske hele Danmark. 


Det sidste halve sæson ligger scoringer imod os på under 9 mål pr kamp, og vi har nok chancer til at score flere end dette antal. Finder pigerne troen på dem selv og vinder mentaliteten i fremtiden er der ingen tvivl om hos mig at de vil komme til at kæmpe med de bedste hold i Jylland, igen.  Jeg vil takke af med at sige at I alle er en flok søde og rare piger der virkelig har det godt sammen på tværs af holdene.  Men som jeg har sagt til pigerne, så er det på banen og udenfor banen, to vidt forskellige ting.  Som træner håber jeg mere for jer alle at I kan skelne mellem disse og det vil uden tvivl skabe flere resultater og bedre trænings miljø. Men igen det er jo bare håndbold ...  HOLD 2 Så er sæsonen 2016/2017 ved at være ved vejs ende. For U12 piger hold 2 har efteråret budt på nogle utrolig tætte kampe, og vores sidste plads i tabellen, giver ikke pigerne meget kredit for en faktisk rigtig fin sæson, med nogle gode, tætte kampe. At det var en flok piger der ikke har spillet sammen før, kom desværre ofte til udtryk til sidst i kampene, og vi formåede simpelthen ikke at lukke kampe vi ellers havde overtaget i. Dette ændrede sig heldigvis da pigerne blev mere sammenspillet, og foråret bød på virkelig god håndbold, hvor det var tydeligt at pigerne havde fundet hinanden. Pigernes sociale forhold uden for banen har virkelig båret os frem på banen, og vi endte sæsonen med en flot 2. plads i puljen, og som det eneste hold der hele sæsonen 16/17 slog holdet der tog puljens 1. plads da sæsonen var slut. Virkelig stærkt arbejde af pigerne. Vanen tro afsluttede vi sæsonen til stævne, i år Grænsecup. Her gik pigerne ubesejret gennem puljen, og endte i en flot finale. Desværre spillede finalenerverne ind og vi måtte gå derfra med en flot flot 2. plads. Fra trænernes syn en fantastisk afslutning på en super god sæson, med en flot helt vildt skønne piger! Med sportslige hilsner  Kristian, Michael, Gitte, Martin og Flemming U 12 DRENGE U12 drenge - en sæson på det jævne resultatmæssigt! For de fleste af U12 drengene blev en ny facet af håndboldspillet en realitet. En ekstra mand på stregen skulle man nu forholde sig til. Ikke helt nemt! Dog blev detaljerne indøvet, og alle ved nu hvad en ”russer” er. Drengene spillede i turneringen i A-rækken både før og efter nytår. Der var ikke nok spillere til to hold, så udskiftningsbænken var tæt pakket hver weekend. Resultaterne var på det jævne og vi endte midt i rækken. Det skal dog siges at holdene i den Østjyske kreds er nogle af de bedste i hele Danmark. Sæsonen blev sluttet af til Grænse Cup, hvor vi stillede med to hold. Det betød så også en meget smal udskiftningsbænk på begge hold, men vi prioriterede spilletid som det væsentlige. Vi havde tilmeldt et A-hold og et C-hold. A-holdet havde lånet en fætters fætter til bæn-

ken, mens C-holdet havde lånt et par småbrødre (pre U-10 spillere faktisk) for at kunne stille hold. Det endte med en turneringssejr til C-holdet - ganske flot. Ellers vil vi trænere sige tak for en god sæson og på gensyn efter sommerferien.  Torben, Karsten og Frederik HERRE SENIOR Jyllandsserie herre.  Herrene har i år haft en kanon sæson. Vi startede ud med at være rigtig mange til træning men som ugerne gik faldt der nogen fra men vi fik heldigvis nogle nye mennesker i hallen og de har hold ved og det betyder jo bare at det er mega hyggeligt og spændende at træne og spille i Stavtrup.  Vi nåede vores mål som var overlevelse i jyllandsserien og det lykkedes og ikke nok med det spillede vi nogle konge kampe og slog flere rigtig gode modstandere. Vi ( Lasse og Søren ) siger tak for en super sæson og jeg ( Søren ) og Kristian Nielsen siger på gensyn til den kommende sæson.  DAME SENIOR Dame Senior – Sæsonen 2016/2017 sluttede med gode placeringer for begge hold. 1. holdet sluttede på en fornem 5. plads efter at have snust til 2. pladsen flere gange i løbet af sæsonen. Men kræfterne slap op, og vi løb ind i nogle småskader, og så må man vige pladsen for hold som er stærkere og som har en større bredde. Vi er dog klar på en ny start efter sommerferien, og her skal den ha’ max gas, grin og gejst i de grønne trøjer. 2. holdet sluttede som nr. 3 i serie 3, og det er meget flot, når man tager antallet af spillere som rent faktisk træner i betragtning. J Holdet har i år desværre været ramt af en vis ustabilitet, som har sat trænerne pænt meget på overarbejde med at stille hold. Der blev trukket spillere frem i Stautrup som ikke havde spillet i mange år, spillere som primært spiller fodbold og spillere som kun var med en enkelt kamp. I den kommende sæson vil vi gerne have flere spillere, både til 1. og 2. holdet. Vi byder alle velkomne, uanset om du ønsker at træne 1 eller 2 gange om ugen. Vi har de dejligst damer i hele Århus Syd, og vi har i sidste sæson også fået tilgang af flere nye herrespillere, så vores fester er heller ikke til den kedelige side. Så har du lyst til harpiks, hopskud og hamrende sjove træningspas, så kom forbi allerede nu til vores sommertræning. Vi mødes hver torsdag kl. 19.30 til let løb eller opvarmning, og har derefter 1 ½ time i hallen. Nye spillere kan kontakte Torben, 26557079 eller Kasper, 30739140.

41


TENNIS

Så er vi i gang ... I skrivende stund har temperaturen sneget sig op over de 25 grader, så vi glemmer hurtigt de kølige dage, der ellers har præget tennissæsonen siden starten med standerhejsningen i april måned. Det gode vejr har også fået tennisfolket op af stolene og ned på vores dejlige anlæg. Vores booking system melder om ret så mange reservationer af de 3 baner. Én af de første lørdage i maj var 24 medlemmer mødet op for at få rusten slået ud af kroppen. Se billederne fra før – under - og efter lørdags drop in. Rangliste turneringen er så småt ved at komme i gang. De første kampe har været spillet, men der er plads til meget mere aktivitet på den front – så gå bare i gang med at udfordre andre spillere. Det er en fortræffelig måde at komme til at spille mod andre end dem du spiller mod i dagligdagen.

42

Der spilles i 5 rækker: Dame single, dame double, herre single, herre double og mixed double. Alle kan skrive sig på listen – uanset hvad niveau du spiller på. Hver kamp giver træning. Rangliste turneringen løber hele sæsonen, og vinderne af de 5 rækker vil blive hædret ved standerhejsningen i 2018. TURNERINGSHOLD Vi deltager med et veteranhold for herrer, som er i pulje med ALTS, Odder og Aarhus 1900. Der er hjemmekampe 31.5. og 21.6. Udekamp d. 7.6.  Dvs. 3 kampe i forårets grundspil.  Der bliver opryknings- og placeringsspil i august. Herom nærmere. Endvidere har vi tilmeldt os i rækken: Dame 4 personer. Kampdatoer er ikke offentliggjorte for nærværende. Nærmere information i klubhuset og i nyhedsbrev.

Men mød op til hjemmekampene. Det kunne være sjovt med 50 heppende Stavtrup borgere på sidelinjen. Tennisskole 2017 bliver i lighed med tidligere år afviklet i dagene op til det nye skoleår, nærmere betegnet fra onsdag den 9. august til fredag den 11. august. Alle 3 dage i tidsrummet kl. 9 – 15. Det er DGI der afholder tennisskolen, og derfor har vi som klub ikke noget med hverken tilmelding eller afvikling af tennisskolen at gøre. Vi lægger blot baner og klubhus til. Der er tilmeldingsfrist den 29. juni 2017. Du kan benytte nedenstående link: https://events.dgi.dk/start. aspx?an=201709807006 Her kan du også få flere detaljer om tennisskolen 2017. Ole Boelsgaard


Tennistræning godt i gang Vi har i år været så heldige at få den dygtige og erfarne træner Einar From tilknyttet klubben. Første træningsforløb er gået i gang, og både nybegyndere og mere øvede har udtrykt stor tilfredshed med træningen. Der er muligheder for at booke ham til yderligere træning. Så hvis du er interesseret i at forbedre dit tennisspil, - hvad enten du er nybegynder eller øvet - så hold øje med opslagstavle og evt nyhedsbrev for mere information. Solveig Kjær

43


TENNIS

Standerhejsningen søndag den 9. april 2017 blev igen et tilløbsstykke, med ny rekord i fremmødte, nemlig ca. 90 deltagere og et rigtigt dejligt vejr. Heriblandt både nye og gamle medlemme, som havde en dejlig formiddag på tennis klubbens anlæg, som var klar til at blive spillet på. INSport var igen på pletten og kunne igen i år tilbyde flotte ketcher, tennissko, bolde og meget mere og de fremmødte gjorde fine handel. Efter at tennisklubbens flotte vimpel var hejst til sangen "I østen stiger solen op" fortalte bestyrelsen lidt om alle de aktiviteter som vil komme til at foregå gennem sæsonen 2017.

Tennisklubbens træner Flemming Sørensen som er igangsætter og altid har en spilleplan klar til de fremmødte tennismedlemmer. Flemming kan magte at styre 5-7 tennisspillere, men også når der er kommet 24-25 tennisspillere, han har indført så mange forskellige systemer at alle kan komme til at spille på enden den ene eller anden måde, han kan også finde på at sætte klubbens 2 "ROBERTER" til at spille med medlemmerne. Han er også den der gerne vil tage et billede af de fremmødte, som så bliver lagt på en af vores FACEBOOK sider. Som afslutning på et par hyggelige tennistimer er Flemming altid den som lige skal forklarer, hvem der har fået hvor mange sæt eller point og så bliver de fejret med et klap fra alle fremmødte.

44

Stautrup Tennis Klub er en hyggelig klub med et billigt kontingent. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi alle giver et nap med i dagligdagen. Vores banemand Villars har sørget, for at de redskaber der skal bruges, hænger så de er lige til at gå til, så banerne altid er i meget fin stand til de næste, der skal spille tennis. Villars besigtiger banerne næsten hver morgen for at se, om de er afleveret i samme stand, som vi alle ønsker at modtage dem.

Allan Mortensen


Ormslevvej 230 • Stautrup Åben 7-21 alle ugens dage Ÿ Diner Transportable Ÿ Selskabslokaler Ÿ Frokostordning Ÿ Take away Ÿ Vinbutik Book din næste fest hos os. Vi har plads til max 40 i huset og ubegrænset ud af huset. Se menuer på vores hjemmeside www.restaurant-patrice.dk eller kontakt os på 8625 4010 eller patrice@mail.dk for nærmere info. Restaurant Patrice, Silkeborgvej 330, 8230 Åbyhøj, v/ Patrice og Karina

k k: boo air.d face agich å p /m r Hai .com agic ebook M Find w.fac w ://w s ttp

h

MAGIC HAIR

Stavtrupvej 77 • 8260 Viby J

Telefon 86 28 29 10 www.magichair.dk 45


TENNIS

DGI har lanceret kampagnen ’Bevæg dig for livet’ Den omfatter naturligvis også tennissporten, og derfor har vi, Stautrup Tennisklub, indgået en aftale med DGI Østjylland om at udbrede kendskabet til tennis, og på den måde skaffe flere medlemmer til den ædle sport. Et arrangement i den forbindelse var ”Tennissportens Dag”, som blev afholdt lørdag den 29. april 2017 kl. 10 – 14. Det var mildest talt hundekoldt den dag, så der var et pauvert fremmøde på hele 2 personer.

Et andet initiativ er et tilbud til dig om at møde op på vores tennisanlæg og få en prøvetime. Vi stiller bolde og ketsjer til rådighed. Vi har af DGI fået i alt 24 nye HEAD ketsjer - en blanding af juniorog seniorketsjer – til uddeling til nye medlemmer. I skrivende stund er der 8 ketsjer tilbage – så det er om at komme først ! Fortæl til dine venner og bekendte at tennisklubben har et tilbud, som du ikke kan sige nej til.

GENERALFORSAMLING i Stautrup Tennis Klub Der afholdes generalforsamling lørdag den 17. juni 2017 kl. 11.00 i klubhuset Lige efter DROP-IN. Dagsorden i.h.t. vore vedtægter, som findes på hjemmesiden under "kontakt". Venlig hilsen Bestyrelsen

46


BADMINTON

Formand Kasserer/senior Sekretær/ungdom Turneringsansvarlig/ungdom Suppleant/ungdom

BASKETBALL

Formand Næstformand Medier Sundhed Byg og Materiel

BORDTENNIS

Formand Kasserer Medlem Suppleant Suppleant

Orla Møller 20 83 83 53 Ole Boelsgaard 22 90 30 31 Heidi Jessen Simon Hansen, Bispevej 14, 8260 Viby J 86 75 52 62 Daniella T. Hansen

orla@fow.dk ole.boelsgaard@youmail.dk heidi@clausenjessen.dk simon.u.holm.hansen@gmail.com daniella.t.hansen@gmail.com

Rasmus Rydahl 21 44 35 28 Alan Madsen 60 44 70 84 Lasse Mortensen 61 60 96 45 Lise Hald Nielsen Alex Hansen 41 76 60 33

rasmus@paperydahl.dk alanmadsen@hotmail.com lassemor@hotmail.com lisehaldnielsen@gmail.com alxh@cowi.dk

Karl Kristian Tanderup, Råhøjtoften 37, 8260 Viby J Yago Bundgaard, Rosendalsvej 4, 8260 Viby J Henrik Skou Pedersen, Rugbjergvej 44, 8260 Viby J Carsten Gundersen Lars Weibel

24 65 39 33 61 28 86 29 86 28 02 93

kkt@stautrup-btk.dk hsp@stautrup-btk.dk

FODBOLD

Formand Peter Kaarup 26 87 29 84 formand@stautrupfodbold.dk Ansvarlig ungdom Lis Andreasen 21 23 34 84 ungdom@stautrupfodbold.dk Ansvarlig senior Pelle Højberg 30 24 42 47 senior@stautrupfodbold.dk Kasserer Peter Kaarup 26 87 29 84 kasserer@stautrupfodbold.dk

GYMNASTIK

Formand Næstformand Kasserer Medlem Referent Suppleant

HÅNDBOLD

Formand Næstformand Seniorformand Kasserer Sekretær Materialeansvarlig Medlem Medlem

TENNIS

Formand Kasserer Medlem Medlem Baneansvarlig Juniorafdelingsansvarlig Bestyrelsesmedlem

Rikke Klintø

20 97 84 24

rik.klintoe@gmail.com

Kim Djernæs Mette Sedler Rikke Pihl Mikkelsen

61 33 34 31 51 90 86 25

kim@djernaes.dk

Flemming Hansen, Stavtrupvej 75, 8260 Viby J Kristian Nielsen, Grøfthøjparken, 8260 Viby J Jens Henrik Pedersen, Jarlsmindevej Vibeke Thomsen, Rosendalvej 8, 8260 Viby J Birgit Schmidt, Ravnsdalsvej Flemming Hansen Christina Schousboe Andreasen Peter Filt

20 61 75 12 30 54 52 49 20 20 31 33 86 28 75 04 24 23 09 31 20 61 75 12 30 53 60 45 21 28 81 01

fh67@post.tele.dk cia@pwc.dk pf@danvaegt.dk

Allan Mortensen Ole Boelsgaard Ib Frandsen Marianne Simonsen Villars Clausen Ole Boelsgaard Solveig Kjær

40 43 62 54 22 90 30 31 20 41 01 40 22 59 12 15

allanmortensen94@hotmail.com ole.boelsgaard@youmail.dk ibfrandsen174@gmail.com marianne.simonsen@hotmail.com

MOTION OG BEVÆGELSE FOR SENIORER

Formand Næstformand Kasserer Referent Medlem Suppleant Suppleant

HALUDVALGET

Bodil Billeskov Bøving, Tornhøjvej 69, 8260 Viby J Hanne Steentoft, Højvangsvej 70, 8260 Viby J Grete Timmann, Rosendalvej 2, 8260 Viby J Lisbeth Mortensen, Rosendalvej 94, 8260 Viby J Lene D. Jensen, Rosendalvej 56, 8260 Viby J Lise Lund, Buggegårdsvej 65D, Ormslev, 8260 Viby J Else Bay Mortensen, Tornhøjvej 122, 8260 Viby J

Erik Krabbe Peter Filt Heidi Frostholm Jan Nickelsen Henrik Zappe Jannie Oddershede

rikke@pihlmikkelsen.dk

fh67@post.tele.dk walle1979@gmail.com vibeke.thomsen@yahoo.dk

22 90 30 31 40 59 03 40

ole.boelsgaard@youmail.dk solveigkjaer@stofanet.dk

20 41 92 38 22 31 93 63 23 30 04 98 28 26 13 48 29 20 00 02 20 67 92 80 29 93 95 28

gallerihummeluhre@gmail.com hfsteentoft@gmail.com gretetimmann@hotmail.com lhvitved94@hotmail.com lekaj2@hotmail.com lise-ormslev@os.dk elsebaym@g.mail.com

20 21 48 52 21 28 81 01 61 66 08 27 40 43 63 10 40 13 44 24 28 25 76 56

krabbe1c@mail.dk pf@danvaegt.dk Holchheidi@cholch.com jn@colliers.dk Henrik.Zappe@bd.dk jannieoddershede@hotmail.com

47


Vi har netop solgt - og mangler boliger til salg!

Solgt

Solgt

Stavtrupvej 9P

Ormslevvej 231D

Solgt

Solgt

Rugbjergvej 68

Salamandervænget 8

EDC AROS er en del af Danmarks eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 500 ansatte. Derved opnår du, som boligsælger, adgang til et helt unikt netværk af boligkøbere. EDC - en del af byens liv

Søren Justesen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Tom Holst

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

AROS ∙ Viby Viby Ringvej 5 ∙ 8260 Viby J ∙ 826@edc.dk

86 11 88 44

Joakim Nørlev

Ejendomsmægler MDE

Line Manø

Ejendomsmægler MDE

Thomas Ellen Viola Rasmussen Albrechtsen Traniee

Salgskoordinator

Riposten juni 2017 nr. 3  

Klubblad for Stavtrup IF. Juni 2017 nr. 3

Riposten juni 2017 nr. 3  

Klubblad for Stavtrup IF. Juni 2017 nr. 3

Advertisement