Page 1

INVITASJ

N 2017

PRESENTERER DEN 3. TIL 5. JUNI I FREDRIKSTAD


! E T U G I DL I T R Æ V E T D L E M 650 PÅ E MIN. IR F E T S R FØ


VELKOMMEN TIL EN FARTSFYLT HELG MED GODE OPPLEVELSER I 2017 samler vi igjen 700 lag fra hele Skandinavia til Norges største håndballfest den 3. til 5. juni. 10 500 deltagere og 20000 tilskuere inntar da Fredrikstad til en fartsylt helg fylt med de råeste artistene, de største profilene og den beste håndballen. Fredrikstad Cup handler om de gode Opplevelsene og de minnerike øyeblikkene. Vi kan garante ett mangfold som man ikke kan finne på noen annen arena i håndball Norge.

Når vi åpnet påmeldingen i 2016 ble alle 710 plasser revet bort i løpet av kort tid. Ønsker derfor ditt lag en av få plasser er det viktig å være klar allerede ved avkast den 23. november klokken 18:00 på våre nettsider. Velkommen til Fredrikstad Cup og Norges største håndballfest i sommerbyen Fredrikstad!

LAG FRA HELE NORGE Vi samler 700 lag fra hele Norge. Dette gir alle muligheten til å møte nye og spennende motstandere.

SAMLET OPPLEVELSE Det kjedeligste på cup, er å reise rundt hele dagen. Vi kan derfor tilby 29 baner på kun tre steder!

NORGES RÅESTE CUPSHOW Norges største artister spiller for 9000 av våre deltagere under Kongsten Night. Spillefri kveld!

VERDENS BESTE STJERNER Nora Mørk, Espen Lie Hansen, Victor Tomás og Anja Edin er bare noen av stjernene som har deltatt.

DIREKTE PÅ TV Håndballfesten har de siste årene blitt dekket av TV2 med intervjuer, kamper og reportasjer.

UNIK OPPFØLGING Idretten er basert på frivillighet og derfor streber vi etter å gi den beste service og tilretteleggingen.


SPENNEND FOR ALLE U

Med fantastisk atmosfære blir det ma velser. Fredrikstad Cup er me ddet se depunkt for mange klubber i Norge. I og spennende håndball, kan vi tilby u og aktiviteter som man kun finner ho håndballfest. Vi kan garantere en fart råeste artistene, de største profilene

ÅPNINGSSHO Norges største i gang med en premiering, kje minst konsert

SUMOHÅNDB Vi er stolte av idrettsgren, ne Larvikjentene og nå har det

VERDENSREK Vi forsøker igj Guisness Wor I 2016 var vi s sikre på at rek


DE OPPLEVELSER UANSETT ALDER

ange minnerike Oppleesongens største høyI tillegg til kvalitetsfylt undeholdning, shopping os Norges største tsfylt helg med de og de beste minnene.

STORT TIVOLI Nordens største tivoli kommer med de største, kuleste og morsomste karusellene som finnes. Moro aktivitet mellom kampene.

ARENASALG HOS SPORT 1 Slapp av mellom kampene og ta en tur i Sport 1 teltet på våre hovedområder. Her finnes gode tilbud til både på og utenfor håndballbanen.

GATEHÅNDBALL Egen håndballbane på vår hovedarena, åpen for alle. Fire mot fire, ingen skritt, ingen dropp - bare masse læring og moro.

MINISHOW OG KONKURRANSER Gjennom hele helgen har vi små og store konkurranser og show rundt på våre arenaer. Hele laget kan bl.a. delta på vår karaokescene!

BALL v å ha skapt en helt ny emlig Sumohåndball. kastet det hele i gang, blitt en hit!

SKILL CHALLENGE Håndball er en lagidrett. Allikevel mener vi det er viktig å legge vekt på det individuelle. Vi kårer derfor Norges beste tekniske spiller!

FANGENE PÅ FORTET Tradisjonsrik skattejakt som følger oppskriften fra den populære serien fra TV3. Test samarbeidet på ærverdige Kongstenfort.

KORDFORSØK jen å slå den offisielle rld Records rekorden. så nærme at vi er helt korden ryker i år!

ØSTFOLDS STØRSTE UTEBAD Ta ett bad mellom kampene på hovedarenaen. Hoppetårn, sklier og flere basseng med garantert 27 grader i vannet hele helgen.

MANGE FLERE OPPLEVELSER! Vi kan selvfølgelig tilby enda flere Opplevelser for både store og små. Se de alle sammen på våre sider: www.fredrikstadcup.no/opplevelser

OW e håndballfest kastes n brak. Innmarsj, edelige taler og ikke og show.


VI SAMLER DE STØRSTE HÅNDBALLHELTENE Under Norges største håndballfest skal man selvfølgelig møte flere av Norges (om ikke verdens) største håndballstjerner. Vi har de siste årene gjestet store profiler som Nora Mørk, Gro og Anja Hammerseng-Edin, Linn Jørum Sulland, Heidi Løke, Kristian Kjelling, Espen Lie Hansen og ikke minst (verdens beste herrekantspiller) Victor Tomás. I 2017 vil vi igjen invitere flere spennende og unike personligheter til Norges største håndballfest. Det vil være mulighet for å treffe, få autografer, få selfies og motta håndballtips i løpet av helgen. Hvilke stjerner som besøker Fredrikstad Cup 2017 er fortsatt hemmelig, men vi kan garantere at vi arbeider med de aller aller beste! * Følg derfor med på våre nettsider og i sosiale medier nærmere for å se hvilke stjerner som kommer til festen i 2017!

* Hvilke navn som til slutt kommer avhenger blant annet av sluttspill oppsettet i de ulike landene.


ELEKTRISK STE NORGES RÅES Ett av årets virkelige store høydepunkter er Kongsten Night, en spillefri aften for alle* deltagere på Fredrikstad Cup. I 2016 samlet vi 9000 deltagere og flere av de råeste artistene i Musikk-Norge til en to timer lang showkonsert lik VG lista! Innertier, Katastrofe, Sandra Lyng, Alexandra Joner, Martin Beyer Olsen, The Main Level, Morgan Sulele, UKM og ikke minst superpopulære Marcus og Martinus var noen av de som spilte. I 2017 kjører vi selvfølgelig på igjen og flere av disse artistene kommer da tilbake til håndballfesten. I tillegg henter vi inn enda flere av de som det siste året har kommet med hit'er på Spotify og VG lista. Dessverre kan vi ikke avsløre helt ennå hvem som kommer, men vi kan garantere en minst like fet Opplevelse i 2017. Vi gleder oss masse!

EN T S NG

T H NIG

KO

ad

ikst

r Fred


EMNING UNDER STE CUPSHOW Konserten avholdes lørdag kveld og alle klasser har spillefri slik at de har mulighet til å delta. Vi legger til rette for at både store og små skal kunne opplevele konserten og føle seg trygge. Sikkerheten og logistikken er derfor godt ivaretatt og vi avslutter relativt tidlig på kvelden. Vi anbefaler alle å oppleve Kongsten Night, for dette blir utvilsomt ett av årets virkelig store høydepunkt! * Nyhet! I 2017 er billettene inkludert for alle som løser A eller B kort, uansett alder. Det kan i tillegg bestilles ett begrenset antall billetter til foreldre og søsken ved påmelding.


Gamlebyen er kun 100 meter fra hovedomrĂĽdet!


JANGLE PÅ VOLLANE ELLER TÆLLE LANGS BRYGGEPROMENADEN? Fredrikstad er en av Norges 6. største by og hjem til Fredrikstad Cup, Norges største håndballcup. I vår fantastiske by som ramme finner man unike omgivelser rett utenfor håndballarenaen som virkelig er verdt et besøk. Gamlebyen i Fredrikstad ble grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II og regnes i dag som Nord-Europas best bevarte festningsby. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Det syder av liv i gatene, i butikkene, galleriene, museene og kafeene. Gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. Gamlebyen i Fredrikstad ble grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II og regnes i dag som Nord-Europas best bevarte festningsby. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Det syder av liv i gatene, i butikkene, galleriene, museene og kafeene. Gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. I tillegg til den spennende gamlebyen og skjærgården på Hvaler, kan byen tilby førsteklasses restauranter, shopping og historiske omgivelser. En iskrem langs bryggepromenaden kan være

en kjærkommen avkobling mellom håndballkampene. I tillegg byr Fredrikstad på overnatting i alle varianter ved byens hoteller, moteller, hytter og campingplasser. En iskrem langs bryggepromenaden kan være en kjærkommen avkobling mellom håndballkampene. I tillegg byr Fredrikstad på overnattingsmuligheter i alle varianter ved byens hoteller, moteller, hytter og campingplasser. I 2017 har i tillegg Fredrikstad bursdag. Byen fyller 450 år og dette feries selvfølgelig gjennom hele året.

Velkommen til byen ved Glommas utløp!


Alle deltagere får vår superpopulære tekniske trøye fra SELECT!


700 LAG FRA HELE LANDET GIR SPORTSLIGE UTFORDRINGER Fredrikstad Cup skal være en håndballfest for alle. Vi er derfor stolte over å ha mange lag i alle klassene fra 9 til 18 år, fordelt på nesten alle landets fylker. I tillegg er hvert fjerde lag hos oss ett guttelag. Vi kan derfor garantere alle flere nye og spennende motstandere i løpet av helgen. – Jenter 9, 10 og 11 år (full bane, 6’er). – Jenter 12 til 18 år (A + B sluttspill) – Gutter 9, 10 og 11 år (full bane, 6’er). – Gutter 12 til 18 år (A + B sluttspill) Klassene 9 til 11 år arrangeres over kun to dager den 3. og 4. juni, for mest mulig kompakt program. I de øvrige klassene spilles sluttspill søndag kveld og mandag.

ANTALL KAMPER I klassene 12 år til Senior vil vi bestrebe å sette opp puljer av fem lag, hvor alle lagene går til A eller B sluttspill. Resultatet er mellom fem og ni kamper, basert på hvor store klassene er og hvor langt man kommer i sluttspillet. I klassene 9 til 11 år vil det bestrebes å tilby fem og seks kamper, fordelt på kun to dager. Dette i tillegg til "Fangene på fortet", Kongsten Night, premiering og aktiviteter.

SPILLESTEDER Vi benytter oss av 35 spilleflater, hvorav 29 er samlet på kun 3 spillesteder, med svært kort avstand til hverandre i Fredrikstad. Alle spillesteder nås med shuttlebuss maks 10 minutter fra vår hovedarena. Kampene spilles på underlag av god kvalitet for å bevare den sportslige kvaliteten. Alle A sluttspillkamper og A/B finaler går innendørs.

Ved å samle alle spilleflatene kan vi tilby en spektaktulær håndballfest med nærhet, lite reisetid og muligheten til å følge andre lag. Dette er helt unikt i Norge!

SKILL CHALLENGE Felleskap, lagånd og samarbeid er håndballens store glede. Allikevel er det viktig å sette fokus på de individuelle ferdighetene. Vi vil derfor under håndballfesten kåre Norges beste tekniske spiller. I 2017 utvider vi, og setter vi opp full finalebane i kvalifiseringen. Her skal man måles i fysikk, hurtighet, beveglighet, styrke, treffsikkerhet og spenst.

DOMMERE Vi har Norges beste og mest engasjerte dommere! Gode dommere og unge taleneter er viktige for oss slik at vi kan tilby en god sportslig Opplevelse for våre deltagere. Vi tilbyr alle våre dommere ett godt sportslig, sosialt og faglig opplegg gjennom hele helgen, slik at de får best mulige rammer til å levere høy kvalitet på banen.

PREMIERING Går du seirende ut av Fredrikstad Cup, skal du kunne vise det tydelig! I tillegg til tittelen ”Vinner av Norges største håndballfest 2017!”, deler vi ut pokaler, medaljer, tekniske trøyer og premiebager fra Sport 1 / Mizuno. Vi premierer også finalens beste spiller i klassene fra og med 14 år. I tillegg premierer vi de beste klubbene med de største pokalene og pengepremier fra 5000,- til 20000,- til klubben!


Busstilbudet er tilgjengelig for alle deltagere, ledere og foreldre - og er selvfølgelig helt gratis!


36 års erfaring gir solid gjennomføring fra a til å Fredrikstad Cup skal være en god Opplevelse enten man kommer som ett enkeltlag eller kommer med hele klubben. Våre deltagere bruker Norges største håndballcup som en storslagen avslutningscup etter en lang sesong. Vi kan tilby hele 29 baner samlet på tre spillesteder, med kun 10. minutter reise med shuttlebuss i mellom. Tilbudet er unikt i Norge og gjør det enkelt å følge dine motstandere og andre lag fra klubben. OVERNATTING Alle tilreisende klubber og lag som ønsker overnatting vil bli innkvartert på en av byens skoler. Vi tilrettelegger det alltid slik at alle lag fra samme klubb overnatter og inntar en næringsrik frokost samlet på overnattingsstedet. SIKKERHET Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har derfor ett svært godt samarbeid med alle nødetatene og Fredrikstad Kommune slik at våre deltagere skal ha en god Opplevelse til enhver tid. På alle skoler vil det være flere opplærte personer til stede, også gjennom hele natten. På vårt største arrangement Kongsten Night, vil det kun være åpent for våre deltagere slik at alle uansett alder skal kunne ferdes trygt. Gjennom hele helgen er både profesjonelle og nødetater tilstede for publikum på alle våre største areaner. TRANSPORT Ingen ønsker å bruke mye tid på reising mellom forskjellige arenaer. Det vet vi veldig godt av egen erfaring! Vi kan derfor tilby ett unikt busstilbud for å øke effektiviteten

og for å minske reisetiden mellom spillestedene. Det går flere shuttlebusser med avgang så ofte som hvert 10. minutt. Våre største spillesteder med 14 og syv baner er kun fem og åtte minutter unna hovedområdet. Busstilbudet går fra morgen til kveld og er åpent for alle! SUNN FROKOST Vi fortsetter suksessen med frokost på overnattingsstedet for alle lag. Stresset med å stå unødvendig tidlig opp for å reise til en annen arena er med det borte. Sammen med Tine kan vi tilby en næringsrik frokost med melk, juice, yoghurt, korn og gode brødprodukter med ferskt pålegg. ENERGIBOOST Vi vet at håndballfesten er lang. Med så mange aktiviteter og håndballkamper er man derfor helt avhengig av en energiboost mellom frokost og middag. Vi vil derfor tilby en god og næringsrik snackpack til hele laget som vil holde energien oppe mellom kampene. NÆRINGSRIK MIDDAG Vi legger ekstra vekt på at det som serveres skal være næringsrikt og sunt. Samtidig er det viktig at det skal falle i smak, uansett alder. Vi jobber derfor aktivit med middagen for 2017 og gleder oss til å denne gangen kunne tilby et helhetlig konsept som skal gi en god Opplevelse både ernæringsmessig og sosialt. Vi serverer middagen på flere steder. Da slipper man i de fleste tilfeller, å reise langt for å lade batteriene.


pakkene som gir den beste opplevelsen Ønsker ditt lag å være med i Fredrikstad Cup, Norges største håndballfest, kan man velge mellom to pakker. Begge pakkene gir en perfekt Opplevelse enten dere ønsker å overnatte eller ikke. Alle pakkene inneholder vår unike tekniske Cuptrøye fra Select, vår superpopulære Kongsten Night med Norges råeste artister og shuttlebuss mellom alle arenaer. Ønsker man at vi ordner alt kan

man enkelt velge All Inclusive som innholder overnatting, frokost, energipakke og middag alle dager.

A SUPER

B BASIC

Inngang alle områder, alle dager

Inngang alle områder, alle dager

Shuttlebuss mellom skolen og alle arenaer

Shuttlebuss mellom alle arenaer

Drikkeflaske og effekter fra DNB

Drikkeflaske og effekter fra DNB

Vår superpopulære tekniske Cuptrøye

Vår superpopulære tekniske Cuptrøye

Overnatting sammen med resten av klubben

Rabattert inngang Østfolds største utebad

Tine frokost på overnattingsstedet

Fangene på Fortet (9 til 11 år)

Felles snackpack på arenaen x 2

Medalje, diplom og overraskelse (9 til 11 år)

Næringsrik middag på arenaen x 2

Kongsten Night *

1399 NOK

Rabbatert inngang Østfolds største utebad Fangene på Fortet (9 til 11 år) Medalje, diplom og overraskelse (9 til 11 år) Kongsten Night * * Spillefri kveld med Norges råeste artister. Nå for alle!

I 2017 oppgraderer vi våre pakker. Nå er blant annet Kongsten Night, Norges råeste cupshow inkludert for alle våre deltagere uansett alder.

399 NOK

* Spillefri kveld med Norges råeste artister. Nå for alle!

Plusspakken: Basic kan oppraderes med snackpack og middag for kun 249,- pr deltager.


å r o f e t u ss! g i l d i t r Væ ikre en pla s

KLIN TIL FRA FØRSTE SEKUND DEN 23. NOVEMBER KLOKKEN 18:00 I 2016 ble over 650 lag påmeldt i løpet av de første fire minuttene. Med det var de fleste klassene fylt opp i løpet av kort tid. Til Fredrikstad Cup 2017 legger vi igjen ut 700 plasser fordelt på alle klasser og kategorier. Ønsker ditt lag derfor å delta er det viktig å være tidlig ute. Påmeldingen åpner den 23. november klokken 18:00 på våre nettsider. Første mann til mølla! Fredrikstad Cup har de siste årene opplevd en eventyrlig vekst, og er i dag Norges desidert største håndballfest. Tilbakemeldingen fra våre deltagere fra hele landet viser at det er blandingen mellom

Opplvelser, samholdet og størrelsen som gjør at man velger å komme tilbake. I 2016 svarte hele 99 % av våre deltagere at helhetsinntrykket av hånballfesten var enten "bra" eller "veldig bra". Vårt mål er at Fredrikstad Cup i 2017 skal være minst like bra og allerede nå kan vi garantere mange nye og spennende Opplevelser. Ønsker derfor ditt lag eller din klubb å delta kan du gå til www.fredrikstadcup. no/varsel. Da setter vi opp ett uforpliktende varsel for deg slik at du ikke går glipp av avkast.

Velkommen til Norges største håndballfest!

Nettside: www.fredrikstadcup.no Tel: (0047) 4000 1722 Epost: post@fredrikstadcup.no. Foto og grafikk Lucky View, Trine Lise Sirnes og Visit Fredrikstad & Hvaler

Fredrikstad Cup 2017 - Invitasjon  

Fredrikstad Cup er Norges største håndballfest med 700 lag fra hele Norge.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you