Page 1


In Nederland zijn ongeveer 200.000 telefooncentrales in gebruik bij bedrijven. Deze centrales zijn milieu-onvriendelijk omdat ze veel energie verbruiken.

U belt niet alleen milieuvriendelijk met Zivva maar ook nog goedkoper dan met conventionele telefonie. U hoeft tevens niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale.

Met het groene bellen van Zivva zijn deze telefooncentrales met een klap onnodig geworden.

Daarnaast ben u met onze oplossing niet gebonden aan plaats of internetprovider.

Zivva gebruikt ĂŠĂŠn energiezuinige telefooncentrale die geplaatst is in een datacentrum dat gevoed wordt met groene stroom, een groen datacentrum dus.

Overal ter wereld waar u over internet beschikt, kunt u uw toestel gebruiken en bent u dus bereikbaar onder uw eigen nummer.

De energiebesparing die hiermee gerealiseerd wordt is enorm. Om een voorbeeld te geven; KPN gebruikt 1% van het totale Nederlandse energieverbruik voor haar telefonie.

U kunt bellen of gebeld worden met uw eigen nummer, dus ook volgens de lage Nederlandse tarieven van Zivva. Enorm veel voordelen dus. U gaat toch zeker ook voor het groene bellen?


Het groene bellen, het nieuwe bellen  

Het groene bellen is de beste vorm van het nieuwe bellen. Naast een besparing van 40-70% heeft u geen telefooncentrale meer nodig dus geen o...