Page 1

Skåpmat Många av våra kunder med olika typer av pneumatiksystem ser en stor fördel med att bygga in ventilfunktionen i ett skåp där allt sitter väl samlat. Förutom att kunden får en komplett enhet, som de enkelt och snabbt monterar på sin plats, sitter utrustningen väl skyddad från yttre påverkan och skåpet hjälper dessutom till att dämpa ljudnivån. Litet skåp med 2st elstyrda 5/2 ventiler från Bosch Rexroth.

Här kan du se några exempel på skåp vi byggt. Några bilder är på kompletta skåp och andra är från arbetet med olika delmontage.

Har du behov av liknande ventilarrangemang, med eller utan skåp? Oavsett vilket så kan du vända dig till oss och vara förvissad om att vi tillsammans hittar rätt lösning vad gäller funktion, prisbild och design. Försäljning av varor inom våra tre produktgrupper: Hydraulik, Linjärteknik och Pneumatik är vår huvudnäring men konstruktion och montage står för en god del av vår omsättning.

etab_sb05-a4_r01

Det ger även våra tre servicetekniker/montörer tillfälle till arbete på hemmaplan vilket uppskattas när man till stor del är på uppdrag ute hos våra kunder.

Pneumatik


etab_sb05-a4_r01

Skåp med 30 st små singelventier och luftberedningsenheten ”leveransmonterad” på insidan av skåpet.

Skåp med luftberedning från Norgren och ventiler från Bosch Rexroth.

Pneumatik


Bosch Rexroth ventiler, Serie 581 använder vi ofta. De är pålitliga, prisvärda och enkla att jobba med.

etab_sb05-a4_r01

Montage pågår…

Pneumatik

Etab sb05 a4 r01  

Skåpmat