Page 1


Og superhelten er en dreng… Ben 10

Når edderkoppen bider Antboy - Tissemyrens bid (BOG)

Ben 10 (TEGNESERIE)

af Kenneth Bøgh Andersen Pelle er lille, tyk og har briller. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre. Han bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Men det er ikke altid nemt at være superhelt i en ganske almindelig dansk by. Og hvordan opfører en vaskeægte superhelt sig egentligt? (1. del af serien Antboy)

af Jacob Weinreich Vaskeægte drenge-action med flotte tegninger. (1. del af serien Ben10)

Spider-Man

Ben er en helt almindelig dreng. Men så finder han Omnitrixen, et særligt ur. Pludselig får han evnen til at forvandle sig til hele ti rumvæsner med superkræfter.

Ben 10.10.10. : den store jubilæumsbog (TEGNESERIE) Læs om dengang Ben fik omnitrixen, der kan forvandle ham til ti superhelte. Og følg med i jagten på bedstefar, der er forsvundet, samtidig med at en flok rumvæsner har invaderet Jorden.

Ben 10 - omniverse (SPIL) Actionspil. Ben er oppe imod adskillige robothære, der skal nedlægges. Der skal klatres, hoppes og løses gåder sammen for at komme helskindet gennem dette eventyr. (Playstation 3, Nintendo DS, Xbox 360, Wii, Wii U)

Cartoon Network Kidz hits (FILM) Serien om Ben 10 som tegnefilm.

Gummi-Tarzan (BOG) af Ole Lund Kirkegaard Ivan er en uheldig dreng, der ikke rigtig er god til noget. Han er dårlig i skolen, har ingen muskler, bliver drillet, og så har han en far, der skammer sig over ham. Det hele ændrer sig den dag, han møder en heks og får sit ønske om superkræfter opfyldt.

Gummi T (FILM)

Et lille bid fra en radioaktiv edderkop ændrer Peter Parkers liv totalt. Han får evnen til at klatre på vægge og bliver i stand til at svinge mellem høje bygninger - en evne han får brug for, når han skal bekæmpe sine mange fjender.

Spider-Man - Peter Parkers forbløffende liv som superhelt (BOG) af Matthew K. Manning Guide til Spider-Man universet. Læs alt om Spider-Mans historie, om skurkene, vennerne, kæresterne, dragten og ikke mindst Peter Parkers liv uden for masken. (81.38)

Spider-Man 5000 (FILM) Tegnefilm om superhelten Spider-Man.

The amazing Spider-Man (FILM) Den nørdede teenager Peter Parker vokser op hos sin onkel og tante. Men en gammel dokumentmappe får ham på sporet af forældrene, der forsvandt for mange år siden. En film om det skæbnesvangre møde med en edderkop, der på mystisk vis giver Peter superkræfter.

Animeret film baseret på bogen Gummi-Tarzan.

Taynikma - Mestertyven (TEGNESERIE) af Jan Kjær Koto drager til storbyen for at sælge et gammelt arvesmykke. Men i stedet havner han hos den skumle mester Gekko, som har helt andre planer med ham. Pludselig forstår Koto, at han ikke blot skal redde sine forældre, men hele verden. (1. del serien Taynikma)

Peter Parker (Spider-Man):

”With great power comes great responsibility. This is my gift, my curse. Who am I? I’m Spider-Man.”


Superhelte med kappe og underhylere

Superhelte med seje biler og dødbringende våben

Kaptajn Underhylers eventyr (BOG) af Dav Piley ”Overgiv jer!” brølede Kaptajn Underhyler. ”Ellers må jeg gøre brug af mine olfert-superkræfter”! ”Åh nej,” hviskede Otto og Jimmy. Den sjove historie om hvordan den ældre og overvægtige skoleinspektør bliver til superhelten Kaptajn Underhyler. (1. del af serien Kaptajn Underhyler)

Batman er nattens mørke ridder, som bevæger sig rundt i en verden fuld af fæle skurke. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det er det, der får ham til at iføre sig et flagermuslignende kostume og køre ud i natten i sin Batmobil. Sammen med vennen Robin bekæmper Batman al ondskab.

Batman

Superman

Batman

Iført sin blå dragt og en rød kappe er Superman med sine overmenneskelige kræfter altid parat til at hjælpe andre. Han klarer alt, bare han ikke udsættes for kryptonit, en slags sten, der kommer fra den planet, hvor han oprindeligt er født.

af Neal Adams (TEGNESERIE) Samling på 11 historier om Batman. Hør historien om, hvordan Batman blev til, og mød hans fjender og venner.

Batman - the brave and the bold : the videogame (SPIL)

Superman - venner og fjender (TEGNESERIE)

Actionspil. Hop ind i Batmobilen og deltag i jagten på skurkene i rollen som Batman. (Wii, Nintendo DS)

I 14 korte historier møder man Supermans venner og fjender: Batman, Supergirl, Bizarro, Lex Luthor m.fl.

Lego Batman 2 - DC super heroes (SPIL)

Injustice - gods among us (SPIL) Actionspil. Der vendes op og ned på alting. Superman bliver rasende, mister forstanden og bliver til en vanvittig tyran. Kan du hjælpe med at tage kampen op mod tyrannen Superman? (Playstation 3, Xbox 360, Wii U)

Platformspil. Hjælp Batman og Robin. De har nemlig alt for meget at se til. Legos kendte univers danner rammen om 15 Batmanmissioner. (Playstation 3, Nintendo DS, PC, Xbox 360, Wii)

The dark knight rises (FILM) Batman bekæmper igen det onde i skikkelse af superskurken Bane. Se den (foreløbigt) sidste film om Batman.

Superman - the movie (FILM) Planeten Krypton eksploderer, men før katastrofen indtræffer, sendes en dreng ud i et rumskib.

Forbryderen: Batman holder en voldelig forbryder ud over kanten fra taget af en skyskraber.

”Don’t kill me! Don’t kill me man! Don’t kill me! Don’t kill me, man!” ”What are you?”

Batman: ”I’m not going to kill you. I want you to do me a favor. I want you to tell all your friends about me.” ”I’m Batman.”


Iron Man

HULK

Under testen af en gammabombe får videnskabsmanden Bruce overnaturlige kræfter. Når han bliver ophidset, forvandler han sig til det superstærke, aggressive og grønne monster HULK.

Tony Stark er den selvglade milliardær og våbenproducent, hvis stærkeste våben er ham selv. Iført jerndragt, evnen til at flyve hurtigere end jagerfly og udstyret med alle slags våben er Iron Man klar til at bekæmpe alverdens uretfærdighed.

De fem mareridt (TEGNESERIE) af Matt Fraction Iron Mans fjender anvender hans egen teknologi imod ham.

Iron Man 1 & 2 (FILM)

Hulk Gray (TEGNESERIE) af Jeph Loeb Historien om hvordan Hulk blev til.

The incredible Hulk (FILM) En general ønsker at bruge Hulks superkræfter i krigstjeneste.

Eventyr, action og fart over feltet. Mød Iron Man på film.  

Superhelte i manga-stil Tony Stark (Iron Man):

”Is it better to be feared or respected? I say, is it too much to ask for both?”

Hellboy:

Mutanterne

”Waiting for me, chunk-face?”

Hellboy Hellboy er halvdæmon skabt af nazisterne. En rar professor redder dæmonen fra et liv i helvede, og i stedet vokser Hellboy op på jorden som menneskehedens forsvarer.

Hellboy - ondskabens frø (TEGNESERIE) af Mike Mignola Gys og science fiction, med halvdæmonen Hellboy som hovedperson. ( 1. del i serien om Hellboy)

Hellboy (FILM) Hvad gør man, når man ligner en rød djævel, ens ene hånd er lavet af sten, og når man har et UTROLIGT hidsigt temperament? Mød Hellboy, som lærer at bruge sine kræfter til fordel for det gode.

Ninjaer, narrestreger og nudelsuppe! (TEGNESERIE) af Masashi Kishimoto Naruto stræber efter at blive alle tiders største ninja! Kan han vække den hemmelige kraft, som er forseglet i hans navle? (1. del af serien Naruto)

Eventyret begynder (TEGNESERIE) af Eiichiro Oda Når Ruffy har rød vest, blå shorts, sandaler og en stråhat på, tager de fleste ham ikke seriøst - ikke før de ser hans stærke kræfter og opdager, at hans krop kan strækkes som gummi. Hans mål er at finde skatten One Piece og derved blive sørøvernes konge. (1. del i serien One Piece)

Astro Boy (TEGNESERIE) af Osamu Tezuka Astro Boy er en robot, som er bygget med det formål at hjælpe og beskytte menneskene. Han er superstærk og helt speciel, fordi han er den første robot i verden, der er skabt med et rigtigt hjerte. (1. del af serien Astro Boy)

Dragekuglernes hemmelighed (TEGNESERIE) af Akira Toriyama Den 12-årige dreng Son-Goku er en kriger, der har overmenneskelig styrke og kan forvandle sig til de frygtede vargorillaer. (1. del af serien Dragon ball)


Dragonball Z - ultimate tenkaichi (SPIL)

De fantastiske fire (FILM)

Actionspil. Slip din indre kriger løs og kæmp dig gennem Dragon balls mangaverden. (Playstation 3, Xbox 360)

Fjender er der nok af, f.eks. Dukkeføreren og Doktor Doom, når de fantastiske fire kæmper mod ondskab.

Dragonball Z - det afgørende slag (FILM) Son-Goku og hans venner er på telttur i skoven, da et rumskib lander. Det store slag er begyndt.

af Brian Michael Bendis Her møder man MASSER af superhelte! Flere er kommet til, bl.a. Wolverine og Spider Woman. (1. del af serien De nye Avengers)

Avengers - verdens mægtigste helte (FILM)

Hunde som superhelte Bolt (FILM) Hunden Bolt tror, han har superkræfter. Men i virkeligheden er han bare med i en TV-serie. En dag sker der noget, der får Bolt til at indse, at man ikke altid behøver superkræfter for at være en rigtig helt.

Underdog (FILM) En hund indfanges af en gal videnskabsmand. I hans laboratorium bliver den ved et tilfælde til en superhund. Iført en cool superheltedragt, redder hunden hele byen fra ødelæggelse. Mød superhunden, der båder flyver og taler.

Vær klar til nonstop action når superheltene Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man og Wasp slår sig sammen. Animeret tegnefilm.

Avengers assemble! X-men destiny (SPIL) Actionspil. Kæmp som en af mutantfigurerne. Vil du redde menneskeheden sammen med superheltene fra X-men - eller kæmpe for verdens undergang sammen med Mutanternes Broderskab? Valget er dit! (Playstation 3, Wii, Nintendo DS)

Magneto:

Superhelte-teams

Udbrud (TEGNESERIE)

De fleste superhelte arbejder alene og uafhængigt. Men der findes også superhelte-teams, som forener deres kræfter og kæmper mod verdens undergang og uretfærdighed. Avengers, X-men og Fantastic Four er eksempler på dette.

”Welcome to the future – brother!”

X-men: First class (FILM) X-men er menneskelige mutanter med særlige evner. De begynder som elever på en professors skole for særligt begavede studerende, men det er i virkeligheden et dække for at optræne deres superkræfter.

Fantastic Four (TEGNESERIE)

De utrolige (FILM)

af John Byrne Fire superhelte med fire forskellige superevner står overfor mægtige modstandere. Der bliver god brug for de specielle talenter, som hver af de fire superhelte råder over.

Animeret tegnefilm. Udadtil er de en helt almindelig familie. Men skindet bedrager. For far Bob er superstærk, mor Helen er elastisk, sønnen Dash er hurtigere end lynet og datteren Violet kan gøre sig usynlig. Det er kun den yngste søn, der ser ud til at være normal.


De utrolige (SPIL) Action-adventurespil. Familien med de utrolige evner skal på en tophemmelig mission. Du får mulighed for at være en af de fem personer og bruge deres specielle superkræfter til at løse missionen. (Playstation 2, Xbox, PC)

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (SPIL) Actionspil med kendte superhelte som f.eks. Spider-Man og Wolverine. (Playstation 3, Xbox 360)

Og så er der dem fra Star Wars… Star Wars - den ultimative illustrerede guide til den usynlige fjende (BOG) Kæmpestort leksikon til Star Wars universet med flotte illustrationer. (99.4)

En droides undergang (BOG) Rumheltene Anakin, Obi-Wan og Ahsoka mister under et drabeligt slag androiden R2D2. Vil de finde ham igen?

Lego Star Wars III : the clone wars (SPIL)  

Den misforståede superhelt

Actionspil. Kast dig ud i kamp mod det onde. Kæmp som Obi-Wan, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano og mange andre af de kendte figurer fra Star Wars. (Playstation 3, Nintendo DS, PC, Xbox 360, Wii)

Hancock (FILM)

Star Wars, episode 1 (FILM)

Hancock er en misforstået superhelt. Han drikker, bander og lever som bums på gaden og er derfor ikke særligt populær hos befolkningen. En dag møder han en smart PR-agent, som vil rette op på hans rygte, så han bliver en rigtig superhelt. Fyldt med action og humor.  

Den fredelige planet Naboo trues af magtfulde fjender. Jediridderen Qui-Gon Jinn og hans lærling Obi-Wan Kenobi forsøger at hjælpe. En dag møder de drengen Anakin Skywalker, som viser sig at besidde en særlig kraft.

Yoda til Anakin:

”Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.”

Udarbejder: Stine Veisegaard Forsidelayout: Lars-Ole Nejstgaard Udgiver: © Biblioteksmedier as, Ballerup 2013 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.: 47211310

Superhelte  

superhelte, børn

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you