Page 1

SPIN D sommermagasin

m a j 2 0 12

Marie

Carmen Koppel

Valbys store stemme

Licence to shop

V A L B Y S S H O P P ING C EN T ER


i n d hold

Valbys store stemme.......................... side 04-05

Endelig sommer!

Strandløver og sommersild.......... side 06-07 Licence to shop..................................... side 08-09 Sølv & hvidt.. ...................................... side 10-11 Hotte rollinger.. ................................... side 12-13 Skønne sommersandaler. . .............. side 14-15

Butikkerne bugner lige nu med nyheder og alt det, du ikke kan undvære, når din garderobe skal være sommerklar. Kom og shop dine sommerfavoritter, fra florlette, hvide gevandter til sorbetfarvede items, der er lige til at spise. Og glem ikke lidt nyt gear til stranden. En stribet eller blomstret bikini er hot på enhver sommersild. Mændene skal heller ikke snydes. Der er masser af cool stil og casual outfits til både byliv og dasedage i sommerlandet. Mens ungerne kan vælte sig i glade farver, der matcher humøret. Højt humør bliver der også masser af, når Spinderiet kickstarter Valby Summer Jazz med et fornemt program. Her kan jazzglade borgere opleve nogle af de største jazzstjerner og verdenskendte musikere, som byder på det bedste af det bedste inden for jazzgenren, soul og afropop. Mød bl.a. Valbys egen souldronning, Marie Carmen Koppel, der lægger vejen forbi Spinderiet med en koncert søndag den 1. juli. Forside: Læs mere om Summer Jazz-programmet på side 5 – og tjek vores hjemmeside for sommerens mange andre arrangementer i www.spinderiet.dk Rigtig god sommer og velkommen i Spinderiet!

Din Tøjmand

Bertoni skjorte 400,Bertoni jakke 1.500,Bertoni buks 700,Cube butterfly 200,Philipson bælte 400,Bianco Footwear

Herresko 699,BR

Redaktionen

Vandpistol 19,95

s p i n d e r i e t 03


stemme

Valbys

store

Marie Carmen Koppel er en af vores største soulog gospelstemmer. Med intensitet og nærvær fylder hendes store stemmepragt spillesteder, kulturhuse og kirker landet over. Søndag den 1. juli kan hun opleves i Spinderiet, som kickstarter Valby Summer Jazz med et unikt musikalsk program for alle jazzglade borgere.

Saint Tropez Cardigan 349,95 Oliver Ure & Smykker

Spinning ringe, pr. stk. fra 399,Story by Kranz & Ziegler Vedhæng fra 345,Armbånd fra 345,-

Mød Marie Carmen Koppel og hendes musik i Spinderiet søndag 1. juli kl. 14.00

Valby har en særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Her har hun både sine familiemæssige og musikalske rødder. Barndommen blev tilbragt i området bag Nordisk Film, hvor Maries familie stadig bor. Næste generation af Koppel-familien bliver sikkert også inden for Valby Bakke, hvor Maries datter Celeste går i skole. Hvad gør Valby til noget specielt? Jeg er vild med miljøet og den hyggelige tilbagelænede stemning, hvor ingenting rigtigt haster. Alle kender bare alle. Sådan har det været siden min barndom, så her føler jeg mig virkelig hjemme. Der er heller ingen, der løfter en bryn, hvis jeg optræder i joggingbukser og morgenhår om søndagen på vej til bageren. Hvor kan man rende ind i dig? Jeg kommer overalt i Valby, men elsker især området ved Tingstedet. Café Ciré på Valby Langgade er min yndlingscafé. Her er en skøn intim stemning – og en s p i n d e r i e t 04

plads i solen, når vejret tillader det. Du kan ofte finde mig på Sticks ’n’ Sushi på Tingstedet. Jeg er vild med rå fisk. Og så er Spinderiet et genialt shoppingcenter, der bare har alt. Selv en smuk arkitektur. Hvad er en god investering? Et par fede stramme jeans, en lækker tunika og et par smukke højhælede sko. Så kører det! Zizzi i Spinderiet har også mange gode outfits til frodige kvinder som mig. I makeup-pungen har jeg altid en god pudder, lipgloss og en lækker øjenskygge til smokey eyes. Det er mit favoritlook. Hvilke accessories pifter du dit outfit op med? Jeg indrømmer blankt, at jeg er til alt, der glimter, glitrer og stråler. Totalt blingbling på scenen. Ellers er min tøjstil lidt chic og funky boheme. Ret casual med løse toppe, men med høje hæle! Og så elsker jeg min six-pence, der gør stilen meget personlig. Skulle jeg vælge et


se hele det store jazz

program på spinderiet.dk

PROGRAM

Vila

8 koncerter du ikke må gå glip af

Det kan du opleve til Valby Sommer-Jazz i Spinderiet.

Tunika

129,95

Torsdag 28. juni kl.15 Bil Aka Kora fra Burkina Faso er kendt over det meste af Vestafrika for den smittende afropop, inspireret af Djongo-stilen fra landets sydlige del.

Zizzi Buks

699,95

Torsdag 28. juni kl.17 Kaya Brüel med band. En stemnings-fuld koncert som tager publikum rundt i Kaya Brüels univers og karriere.

Bianco Footwear Espadrillos

399,-

Fredag 29. juni kl. 15 Rosa fra Rouladegade. Rosa tager rødderne fra Rouladegade med og spiller kagekoncert med sangene fra det populære børne-TV program på DR "Rosa fra Rouladegade"

Pieces

Halskæder pr. stk

99,95

stilikon, måtte det blive Penelope Cruz. Gudesmuk, super feminin og vanvittig sexet på én gang.

Fredag 29. juni kl. 16 Sankt Annæ Big Band og MGK. De talentfulde elever fra Sankt Annæ. Gymnasium indtager scenen med jazzog latinmusik af høj klasse.

Hvad er dit seneste fund? Det må være de flotte høje plateausko med kinahæl fra Bianco i heftig lime og pink. Et totalt sommerhit. Dem måtte jeg bare eje!

Lørdag 30. juni kl. 11 Fr.berg Musikhøjskole MGK. Koncert med jazzgruppen fra musikhøjskolens MGK-linie og med solisten So So Sofie og band som spiller jazzede, forfriskende og iørefaldende popsange.

Hvad har du på tapetet lige nu? Jeg har netop skrevet og produceret signaturmelodien til TV-kanalen TLC, men er ellers på en evighedsturné, hvor jeg spiller mange koncerter over hele landet. Så pusler jeg med materiale til et nyt album i en soul-poppet stil. Nu og her glæder jeg mig til Valby Summer Jazz, som min bror, saxofonisten Benjamin Koppel, er medarrangør af. Her mødes en perlerække af danske og udenlandske musikere til koncerter i Prøvehallen ved Spinderiet. At verdensstjerner vælger at optræde i Valby er faktisk ret unikt. Så jeg anbefaler varmt at tjekke programmet ud!

Lørdag 30. juni kl. 14 Børnekoncert med Alberte. Alberte er kendt og elsket af alle børn, unge og voksne. Med rollen som Luna i Bamse og Kylling er hun gået lige i hjertet på de fleste. Søndag 1. Juli kl. 12 Blicher/Hemmer/Holm Trio. Hammondorgel og saxofonbaseret soul-jazz i trio-format med nogle af Danmarks mest velspillende musikere. Søndag 1. Juli kl. 14 Marie Carmen Koppel. Danmarks souldronning, fremfører her repertoiret fra sit CD-projekt, "Brocklyn Jazz Session". Oplev det mageløse resultat live i koncert bakket op af velspillende, danske musikere.

s p i n d e r i e t 05


t i l s t r a n d l ø ve r . . .

Der er knald på farverne i sommerens outfit til strand, sol og surfing. T-shirts og badebukser har kulørte prints, og tern er et sikkert hit på sæsonens klassiske kortærmede skjorter. Er du klar til den store badedag?

Jack&Jones T-shirt

99,95 Din Tøjmand Pierre Cardin Skjorte

600,-

Bjørn Borg Shorts

400,-

Thiele

Oakley solbrille

1.359,-

Matas

gs store

Ole Henriksen Sun Protect Faktor 50

Havaianas klip klapper

250,-

425,-

Ole Henriksen Fresh Lips Faktor 15

GS Store Kasket

99,95

140,-

GS Store

Dykkeruret fra Citizen er en klassiker. Modellen blev især kendt, da kronprins Frederik brugte det i sin tid i Frømandskorpset. Derfra navnet ’’Pingo’’.

Solbrille

150,-

SportMaster

Arnold Busck

200,-

299,95

Svømmefødder

Oliver Ure & Smykker Citizen Quartz ”Pingo” dykkerur

Jeg er Zlatan

3.495,-

s p i n d e r i e t 06

Din Tøjmand Boxer shorts

350,-

GS Store

Havaianas Klip Klapper

250,-


. . . o g s o mme r s i l d Sus i skørterne og prikkede florlette gevandter. Gør dit look ekstra romantisk med stråhat, fletsandaler og fine accessories. Og fuldend stilen med et par kulørte solbriller med indbygget wow-effekt.

Invasion Stella kjole

Zizzi

599,-

Halskæde

99,95

H&M Stråhat

99,-

Deichmann Sandal m/perler

229,-

Saint Tropez

Bianco Footwear

Style Snob tørklæde

299,95

Strandtaske

299,-

Matas

Arnold Busck

Profil Optik

149,95

1.995,-

Niceville

Lancaster Sun Beauty Faktor 15

Gucci solbrille

225,-

Lancaster After Sun

299,-

Change

Hunkemöller

Exotic Bikini top

199,99

Exotic Bikini trusse

Bikini top

349,95

Bikini trusse

169,95

139,99

Perfekt til picnic

Kvickly

Inspiration

9,95

369,95

Egekilde vand

Rice XL madkasser

s p i n d e r i e t 07


din tøjmand Vanucci skjorte

500,-

Vanucci jakke

1.200,-

Vanucci buks

500,-

Philipsons læderbælte

300,-

s p i n d e r i e t 12


gs store

Sportmaster

350,-

600,-

Scotch & Soda bluse

Adidas sportstaske

Invasion

Fred Perry skjorte

599,-

Deichmann Sailor sko

269,-

GS Store Saddler bælte

200,-

licence

to s h o p

Der er masser af god stil i sæsonens herrekollektioner. Både på det formelle og det sporty plan. En let sommerblazer kan nemt blive din bedste ven. Og et par klassiske derby-sko i vasket læder er svære at gå galt i byen med. Få en stil, der ikke er til at skyde igennem. Din egen.

Velgørenhedsarmbåndene fra Aagaard, til både herrer og dame, er solgt siden 2009. Salget yder bidrag til den upolitiske organisation ”Støt soldater & pårørende”.

Invasion

Fred Perry skjorte

699,-

Thiele

Oakley solbrille

990,-

Ecco

Behagelig lædersko i perfekt pasform

1.100,-

Oliver Ure & Smykker

Jack& Jones

1.495,-

399,95

Jacques Lemans Champions League ur

Jacques Lemans fik i 2009 licens til at bruge UEFA Champions League navn og logo på sine ure og har designet en helt ny linie af kreative, teknisk detaljerede sportsure af meget høj kvalitet.

s p i n d e r i e t 09

Khaki shorts

Oliver Ure & Smykker

Soldier to Soldier armbånd

595,-


Vila

Object bluse med broderi

299,95

Saint Tropez Sølv t-shirt m/læg

299,95

Vila

Sølvstrik

299,95

Pieces

Blomster øreringe

79,95

Vila

Blondekjole

399,95

Pieces Øreringe

59,95

Stjernehalskæde

99,95

VeroModa Top

129,95

Læderarmbånd á 3 stk

99,95

s p i n d e r i e t 10


Skoringen

Only

350,-

199,95

Jeans

B&Co. sølvsandal

Invasion Sølvhalskæde

299,-

s ø lv & h v i dt

Hvidt er altid et hit til den solbrune sommerhud. Lad sæsonens feminine blondesager og romantiske silhuetter funkle med metallic-elementer og tilbehør i sølv. Let is shine!

Soaked in Luxury

Top med fin paillet kant

399,-

Pige:

H&M

Pandebånd

24,95 Armbånd

Soaked in Luxury

24,95

Cardigan

Sølvtaske

99,-

399,-

Name it T-shirt

79,95

Jeans Deichmann

Blonde ballerina 199,95

129,-

Skoringen Primigi støvlet

400,-

s p i n d e r i e t 11


h otte r Sommerens farveskala er som en bolsjekrukke, der får mundvandet til at løbe. De varme orange og pink nuancer hitter hos pigerne. Mens små drenge altid er cool i tern, print og mønstermix i blågrønne toner.

H&M Hat 49,95 Sportmaster Hummel jakke 350,-

name it Shorts 99,95

Invasion Paul Frank badedragt 249,H&M Kjole m/mariehøns 69,95

SportMaster Puma sko 350,-

Deichmann Sandal m/blomster 90,-

name it Kjole/top 129,95

s p i n d e r i e t 12


olinger name it Ternet skjorte 149,95

H&M T-shirt m/dinosauer 49,95

Sportmaster Hummel støvlet 450,Sportmaster Fred Perry polo 400,Sportmaster Protest badeshorts 299,H&M Kasket 49,95

Deichmann Sneakers 99,-

name it Beach t-shirt 99,95

Modelbilleder venligst udlĂĽnt af name it.

s p i n d e r i e t 13


B

C A D

Skønne sommer sandaler

J

E

F

I

G H

a. Skoringen Billi Bi sandal 700,-

b. Bianco Footwear Sandal 499,-

d. Bianco Footwear Sandal 499,g. Skoringen B&Co. sandal 400,-

e. Ecco Sandal 750,-

h. Skoringen B&Co. sandal 500,j. Ecco Sandal 900,-

s p i n d e r i e t 14

c. Skoringen B&Co. sandal 500,-

f. Deichmann Sandal 249,I. Skoringen Ipanema klip klap 200,-


B

C A D

Stik de solbrune sommerstænger i et par klassiske flade sandaler, der både er afslappede og feminine. Det store udvalg i lækre naturmaterialer med flettede remme og fine detaljer skal nok få ben at gå på.

J

I

E

F

G H

a. Deichmann Sandal 229,-

b. Bianco Footwear Sandal 599,-

d. Skoringen Merrell sandal 700,g. Skoringen B&Co. klip klap 300,-

c. Deichmann Sandal by Halle Berry 399,-

e. Skoringen B&Co. sandal 500,h. Skoringen Cashott sandal 800,j. Ecco Sandal 850,-

s p i n d e r i e t 15

f. Skoringen Billy Bi sandal 800,i. Skoringen Marco Tozzi sandal 500,-


for one

Zizzi

T-shirt Normalpris pr. stk 100,-

Nu 2 stk. 100,-

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

2

for one

Gør et kup!

og så længe lager haves.

Køb to stk. af den samme vare og få den ene gratis. Klip kuponen ud og aflever den i butikken.

Saint Tropez

2

Gælder fra 29 maj - 9 juni

for one

og så længe lager haves.

Top Normalpris pr. stk 149,95

Nu 2 stk. 149,95

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

og så længe lager haves.

✂ GS STORE

Kvickly

2

T-shirt, fås i mange farver Normalpris pr. stk. 150,-

Skøn Amarone fra Italien Normalpris pr. stk 189,-

for one

Nu 2 stk. 150,-

2

Nu 2 stk. 189,-

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

for one

og så længe lager haves.

og så længe lager haves.

2

for one

SportMaster

2

Puma Power Cat fodbolde Normalpris pr. stk 200,-

for one

Nu 2 stk. 200,-

Din Tøjmand

Lærredshorts, fås i 3 farver Normalpris pr. stk 300,-

Nu 2 stk. 300,-

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni

og så længe lager haves.

og så længe lager haves.

2

for one

Matas

2

Max Factor mascara Normalpris pr. stk 139,95

for one

Nu 2 stk. 139,95

Sølv Normalpris pr. stk 599,-

Nu 2 stk. 599,-

Guld Normalpris pr. stk 1.499,-

TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni og så længe lager haves.

Oliver ure & smykker

Priser er vejledende og gælder fra 29. maj 2012 og så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, moms og afgiftsændringer, samt udsolgte varer. Grafisk produktion: White Paper

2

Spinning Diamond ringe 0,03 ct

Nu 2 stk. 1.499,TILBUDENE GÆLDER fra 29 maj - 9 juni og så længe lager haves.

spinderiets butikker beklædning Andersen damefrakker • Change • Din Tøjmand • GS Store • H&M • Hunkemöller • Invasion • Jack & Jones Name it • Only • Pieces • Saint Tropez • Soaked in Luxury • Vero Moda • Vila • Zizzi • Sko Bianco Footwear • Deichmann Ecco • Skoringen • tilbehør/personlig Oliver ure & smykker • Klokkeblomsten • Matas • Profil optik • Thiele Bolig/Isenkram/elektronik Alstrøm • Fona • Inspiration • Jysk • Stof2000 • Søstrene Grene • Telenor • Tiger Sport/Fritid Arnold Busck • BR Legetøj • Fitness dk • Game Stop • SportMaster Cafeer/Spisesteder Café Emil • Sticks´n Sushi • Waynes Coffee • Dagligvarer Sos • Fakta • Kvickly

50 spændende butikker Lige ved valby station 2 timers gratis parkering spinderiet.dk Åbningstider: mandag-fredag: 10 -19 lørdag: 10 -16 1. og sidste søndag i måneden: 11-16

Spinderiet Magasin Juni 2012  

Spinderiet Magasin Juni 2012

Spinderiet Magasin Juni 2012  

Spinderiet Magasin Juni 2012

Advertisement