Page 1


E

OU Y K N THI E U O Y AR HO U W O S Y I HO ION W S S N I E T ION T A X RELA

DB L U O SH


Christian Stadil Christian Stadil er mest kendt som bestyrelsesformand og medejer af Hummel. Og han bruger religion i sit arbejde. Han er buddhist – både fordi buddhismen betyder noget for ham, og fordi buddhismen giver ham værktøjer til at klare hverdagen som kreativ direktør i Hummel, engageret i fødevarebranchen og selskaber med ejendomme samt foredragsholder i hele verden. Christian Stadil er travl fra klokken seks om morgenen til midnat, men han er ikke stresset. ”Jeg bruger buddhismen til at få kontrol over sindet og følelserne, så jeg er i stand til at være på og kunne give, når jeg er på arbejde og i hverdagen”

“Jeg tror på karmaloven og taler derfor også om corporate karma, en forretnings karma, hvor man er bevidst om det positive i at give.” For at finde din personlige energi skal du ifølge Christian Stadil give dig selv den fornødne ro til at være i kontakt med dit ubevidste, dine fornemmelser, din intuition - eller hvad vi nu vælger at kalde det.

”Du skal altid fokusere på det, du er god til. Det er mit bedste råd, når det gælder talent: Gør det, du er god til – og lad andre gøre det, du er dårlig til. Så når du langt og kan også gå hen og blive lykkeligere i forløbet - og det er jo i sidste ende det allervigtigste.”

”Når vi slipper visheden om selvet, oplever vi, at ord, følelser og handlinger fusioneres. Det som japanerne kalder Mu-shin”, siger Christian Stadil, som tror på, at det er vigtigt at give slip på sig selv og give sig hen til noget større for at finde passionen.


5 hurtige yogaøvelser: Få en god nattesøvn og vind ny energi. Har du svært ved at sove om natten – eller er du træt, allerede når du vågner om morgenen? Lav disse fem øvelser og få en bedre nattesøvn og masser af energi til at nyde dagen.

3. Broen. Hold stillingen i 8-10 vejrtrækninger. God for hofter og ben.

Christian Stadil har mange bolde i luften og er klar over at en sund livsstil og en god nattesøvn er vigtig for at få energi, inspiration og overskud til hverdagen. Vi bruger i gennemsnit ca. 1/3 af vores liv på at sove. Det er derfor vigtigt at få en god nattesøvn. Christian Stadil har sammen med en af Danmarks mest anerkendte yogainstruktører, Janni Holm fra YogaMudra, udviklet en serie bestående af 5 hurtige yogaøvelser som du nemt og hurtigt kan lave derhjemme.

4. Sidebøjning. Hold strækket i 8-10 vejrtrækninger. Skift side. God for nakke, skuldre, ryg og mave

1. Den sovende svane. God for nakke, skuldre, ryg, hofter og ben. 2. Happy baby. Hold anklerne over knæene i ca. 10 vejrtrækninger og rok blidt fra side til side. God for lænd, hofter og haser.

5. Kludedukke. Hold stillingen i 8-10 vejrtrækninger. God for nakke, skuldre, lænd og hofter.


HUMMEL STØTTER


ZEN BUDDHISME


CHRISTIAN STADIL FOR HUMMEL


Raw chokoladekage

VIDSTE DU...

Bund: 1 dl raw kakaopulver 2 dl nødder 11/2 spsk kokosolie 1 knivspids salt

-LATTER REDUCERER STRESS OG STYRKER DIT IMUNFORSVAR

Fyld: 2 dl raw kakaopulver 600 g tørrede dadler 3 spsk kokosolie med top 2 tsk vanilje 1/2 tsk salt friske hindbær Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker. Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med nøddemelet indtil du har en fast masse. Du kan også gøre alt dette i en foodprocessor. Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform dækket af bagepapir eller husholdningsfolie. Blend kakaopulver, dadler, kokosolie, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet. Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time. Server den på en tallerken sammen med de friske hindbær. Smager også himmelsk serveret med passionsfrugt.

-RED DIT HJERTE OG DIT LIV MED FULDKORN: DET STORE INDHOLD AF FIBRE FOREBYGGER KRÆFTFREMKALDENDE STOFFER I AT GØRE MINDRE SKADE I KROPPEN -ET AF DE MEST OMFATTENDE STUDIER NOGENSINDE HAR SAMMENHOLDT SEX HYPPIGHED MED SUNDHEDSMÆSSIGE GEVINSTER SOM VÆGTTAB FÆRRE DEPRESSIONER OG ØGET LEVETID -LØG & HVIDLØG SÆNKER KRÆFTRISIKOEN DA DE INDEHOLDER ANTIOXIDANTER -BROCOLI ER GODT FOR LUNGERNE OG KAN FOREBYGGE LUNGEKRÆFT HOS RYGERE


Fanzine for Hummel  

Hummel-projekt

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you