Page 1

Montage vejledning

OBS OBS OBS OBS OBS: Test altid først på din væg med den medfølgende prøve, inden du monterer din wallsticker.

Din wallsticker er placeret mellem et stykke hvidt bagpapir og et stykke transparent monterings folie. Det første du skal gøre,, er at få stickeren til at sidde fast på det transparente stykke monterings folie Det gør du ved at skrabe på stickeren med den skraber der fulgte med din wallsticker.

Vend din wallsticker om med forsiden ned af, og fjern forsigtigt bagpapiret medens du holder fast i monteringsfolien uden at berøre motivet. Nu hænger din wallsticker fast på det transparente montagefolie. Hvis der er nogle enkelte dele der ikke kommer med i første forsøg, så skrab igen forsigtigt.

Tag nu fat i wallstickeren med begge hænder og flyt den forsigtigt hen hvor den skal monteres.

Nu placerer du wallstickeren på en ren plan overflade - ved større wallstickers anbefales det at i er to. Som udgangspunkt er der kun ét forsøg, så start med at sætte den fast foroven.

Nu skraber du så på montagefolien, oven fra og ned, og fra midten og ud, i en bevægelse som laver du en “glad smiley”. Ved større wallstickers er det en fordel at have en hjælper til at holde folien fra væggen indtil man er klar til at skrabe det. Enkle motiver er ikke så svære detaljerede motiver kræver lidt mere tålmodighed.

Den transparente montagefolie kan nu fjernes med forsigtighed, du kan bruge skraberen undervejs hvis der er enkelte elementer der ikke vil overføres til væggen i første omgang. Det er meget vigtigt at du trækker folien af fra oven og ned, samtidig med du holder den så fladt ind til væggen som muligt.

Hvis der er folie der ikke vil sidde fast på væggen, og stadig sidder på montagefolien, kan du med dine fingre, eller skraberen forsigtigt løfte det af montagefolien og gnubbe det fast. Hvis Wallstickeren har lidt svært ved at hæfte, kan du evt. lade den sidde på væggen sammen med montagefolien og lade lime “hærde” lidt.

Din wallsticker sidder nu fast på væggen. Skulle der være enkelte luftbobler, kan du prikke hul med en nål og glatte ud med din skraber eller fingrene.

SPECIELT VEDR. POSTKASSESTICKERS: Limen bagpå folien reagerer og hæfter bedst ved temperatur over 10 grader. Derfor anbefaler vi ved montering af postkasse sticker, at postkassen en times tid før, tages indenfor i stuetemperatur, eller alternativt, at der varmes godt på den først, f.eks. med en varmepistol eller føntørrer på høj varme. Husk også at aftørre overfladen med sprit eller vindues/spejl rens, endelig IKKE med sulfo, da det ikke affedter. Disse enkle forholdsregler gør monteringen lettere, og sikrer en bedre vedhæftning :-)

www.signstore.dk � www.postkassestickers.dk


VIGTIG INFO OM WALLSTICKERS Wallstickers fra Signstore.dk er bedst egnede til glatte og lukkede overflader. Vi anbefaler at du ikke opsætter wallstickers på overflader med afskallet maling. Nymalede vægge skal helst tørre i 4 uger, før du sætter dine wallstickers op. Vandskurede vægge er 50/50 om de kan sidde fast . Wallstickers fra Signstore.dk har været sat op og testet på mange forskellige overflader, herunder bla. glasvæv, savsmuldstapet, pudsede vægge og taget ned igen uden at beskadige overfladen. Grundet den store variation i overflader, typer af maling, deres indvirkning på produktet og brugerens fremgangsmåde kan Signstore.dk ikke holdes ansvarlig for evt. problemer ved opsætning og nedtagning,, og vi refunderer ikke varer ved sådanne tilfælde. Vi anbefaler altid at du så hurtigt som muligt, og helst inden 14 dage sætter din wallsticker op. Dette skyldes at limen bag på helst skal være så frisk som muligt, for ikke at miste klæbeevnen, og stickeren kan løfte sig fra montagearket hvilket kan besværliggøre montage.

FAKTA OM SIGNSTORE.DK Signstore er en lille iværksætter virksomhed, der fremstiller wallstickers og stickers til postkasser på bestilling. Signstore har flere hundrede motiver at vælge i mellem, og det er desuden også muligt at få lavet sine helt egne unikke stickers. Bag SignStore står Frederik Fiil som har mere end 30 års erfaring i den grafiske branche, og som er din garant for høj service og kvalitet. Signstore laver professionelle og super dekorative wallstickers. Firmaet laver blandt andet motiver, citater, opskrifter, børnesange, tekster, verdenskort og stickers man selv kan designe. Derudover kan man også bestille de meget populære familie stickers til postkasse. Postkasse stickers med figurer og motiver er blevet en trend rundt omkring på villavejene i DK. Vores postkassestickers og navneskilte til postkasse leveres i flere forskellige versioner:

OFTE STILLLEDE SPØRGSMÅL Kan jeres stickers sidde fast på en ru muret væg? Umiddelbart nej, men finpudset eller vandskuret og malet så kan de godt med lidt tålmodighed. Vi kan dog ikke give garanti for at den vil sidde fat på netop din væg. Kan de sidde på en væg, hvor der er sat skumtapet op ? Med lidt tålmodighed skulle de gerne kunne monteres, se længere nede for tips vedr montage. Kan det hæfte ordentligt på savsmuldstapet? Ja, det har vi endnu ikke haft nogen der har klaget over - kræver lidt mere tålmodighed, afhængig af struktur og maling der er brugt. Grundet den ru overflade kan man dog opleve at stickeren kan løfte sig lidt fra væggen, men så kan man trykke den på plads igen med fingerspidserne eller en blød klud. Ofte hjælper det også at varme på den med en føntørrer. Min wallsticker vil ikke hæfte ordentligt på min væg - hvad gør jeg? Det kan sommetider kan være lidt af en kamp...evnen til at klæbe er også afhængig af malingen der er brugt på væggen, indhold af olie ell andre former for indholds stoffer der tilsættes for at give malingen den ønskede glans...MEN nok om det nu...vi havde en anden kunde der havde samme problem her for nylig, og vi har også selv oplevet det på vores egne vægge...der anbefalede vi at hun varmede teksten, linie for linie, og gnider godt på bogstaverne imens eller bagefter, enten med fingrene, eller en tør alm klud.., så limen kan få ordentligt fat helt nede i fordybningen mellem savsmulden, det plejer at kunne gøre det, det gjorde det også for hende :-) Kan de godt tage ned og igen opsættes, fx ved flytning? Nej det kan de desværre ikke, da de ikke vil kunne klæbe igen og som regel er sammensat af mange enkeltdele/bogstaver som bliver leveret samlet på et overførselsark - og det har man ikke mulighed for at kunne igen ved nedtagning, desuden går mere detaljerede ting meget let stykker.

TAK FORDI DU HANDLEDE HOS OS Vi håber du er tilfreds med din sticker fra signstore.dk, og vil anbefale os til naboer, venner, kolleger, familie osv. I vores webshop på www.signstore.dk kan du ved fremtidige køb bruge rabatkoden SIGNSTORE og få 10& rabat på fremtidige ordrer. Du må også meget gerne dele koden med hele din omgangskreds - og lægger du et billede på vores facebookside facebook.com/signstore.dk kvitterer vi med en ekstra rabatkode på 50 kr til dig..

www.signstore.dk � www.postkassestickers.dk

Vejledning signstore dk  
Vejledning signstore dk  

Montage vejledning samt tips og tricks til opsætning af wallstickers og postkassestickers.

Advertisement