Page 1

IULIE 01|10

MAGAZINE

BEAUTY R  ăsfăț cu fructe și ciocolată în ritualul de baie

DANIELA NANE Despre frumusețe și generozitate

START SHOPPING Cadouri atractive și reduceri de vară


EDITORIAL/CUPRINS

Încă un pas

împreună! 12

Vara, parcă mai timidă ca niciodată, înaintează cu pași mici în viața noastră. Se simte în aer aroma vacanțelor, a depărtărilor, a trupurilor mângâiate de soare, a momentelor când vrem să ne simțim mai bine ca oricând. La un an de la sosirea Marionnaud în România și preluarea rețelei de parfumerii Ina Center și Privilege, mai facem un pas și deschidem calea primei ediții a revistei Marionnaud.

18

Povestim împreună cu Daniela Nane despre cât de complicat este să fii frumoasă, te tentăm cu cocktailuri de fructe tropicale adunate în produsele de baie și îngrijire ale gamelor Marionnaud și Watsons, îți oferim detalii despre produsele pe care le găsești în magazinele noastre.

30

În plus, te invităm să participi la concursul verii și de ce nu, să beneficiezi de surprizele și ofertele pe care ți le-am pregătit, iar dacă vei simți dorința să ne comunici părerile tale așteptăm cu drag să ne scrii la adresa de e-mail: contact@marionnaud-parfumerie.ro O vară frumoasă, SORANA GEORGIA Country Manager

28 C U P R I N S

3 6 8 12 18

Editorial Concurs Noutăți Interviu Daniela Nane Cupoane cadou

22 30 32 34 36

Linia de îngrijire Marionnaud Produse în exclusivitate Beauty Horoscop Listă magazine Reduceri

Copertă: Daniela Nane; Fotograf: Gabriel Hennessey

MAGAZINE

3


EXCLUSIVITATE

Essential Beauty Care Îngrijirea esen\ial[ care `§i respect[ promisiunile... f[r[ a compromite pl[cerea

Departe de a fi doar simple produse, îngrijirea esențială MARIONNAUD oferă deschiderea către universul îngrijirii inteligente în care fiecare dorință de înfrumusețare primește un răspuns pe măsură. Această nouă gamă a fost concepută pentru a fi accesibilă tuturor femeilor fără nici un compromis: calitate, aspect, rezultate, performanțe și o adev[rată plăcere de a le folosi... totul la un preț irezistibil! Un program de îngrijire cosmetică adaptabil fiecăruia în parte și tuturor... De efectele celor trei loțiuni tonice poate beneficia fiecare tip de ten. Doar câteva picături pot revitaliza tenul obosit și afectat de ritmul vieții urbane... sunt disponibile și în recipiente mici, de luat în călătorie.

Loțiune tonică purifiantă O loțiune tonică ce are grijă de calitatea tenului, închide porii, conferindu-i un aspect uniform și mătăsos. Secretul succesului său – eucalipt, castan indian sălbatic cu efect decongestionant, hamamelis cu efect astringent și activator al microcirculației. LOȚIUNE TONICĂ:

50 ml

Lei

18

200 ml

Lei

36

Loțiune tonică delicată O loțiune tonică fără alcool, dedicată tenului sensibil pentru a finaliza ritualul de demachiere. Secretul succesului său – nalba cu efect de calmare. Loțiune tonică revigorantă O loțiune tonică fără alcool dedicată tenurilor mixt și gras cu efect de matifiere și catifelare. Secretul succesului său - eucalipt și ceai verde.

4

MAGAZINE

Specificațiile riguroase sunt suficiente pentru a liniști chiar și cel mai sensibil ten. Toate formulele sunt fără alergeni, fără parabeni și fără uleiuri minerale. Producția – realizată în Franța și Italia este controlată și urmărită în acord cu legislația european[ în vigoare privind asigurarea calității.


Îngrijirea esențială care își respectă promisiunile fără compromis


CONCURS

Bucuria care mângâie pielea GIORGIO ARMANI exprimă în mod sublim exaltarea simțurilor printr-o creație veselă care mângâie pielea: ACQUA DI GIOIA. Inspirație pentru un sentiment legat de pământ sau apă, ACQUA DI GIOIA este o esență a bucuriei, extrasă chiar din inima elementelor. ACQUA DI GIOIA sărbătorește Femeia și Natura, sugerând o evadare înviorătoare în care sunt trezite toate simțurile. Există o senzație fermecătoare încă de la primele note vegetale care sunt aduse de un curent delicios de mentă măcinată, cu o aromă de lămâie italiană, recoltată din primele flori de primăvară din Calabria. Acest sentiment se transformă într-o renaștere acvatică de o natură delicată și cristalină, rezultat în urma iasomiei de apă, conferind parfumului aspecte sofisticate și neașteptate. La baz[, ACQUA DI GIOIA poartă semnătura apei înrădăcinate în pământ, revelate de uleiul de cedru, presărat cu senzualul zahăr brun și labdanum, una dintre cele mai rare plante. Scrie-ne despre lucrurile care te bucură, despre ceea ce te face să izbucnești în hohote de râs, despre tot ce îți face inima să tresară, despre impresiile pe care le încerci chiar acum citind aceste rânduri, despre parfumul pe care ți-l dorești... Trimite-ne gândurile tale într-o scrisoare la adresa: concurs@marionnaud-parfumerie.ro, și poți câștiga unul dintre cele patru cadouri ARMANI ACQUA DI GIOIA EDP 50 ml.

6

MAGAZINE


NOUTĂȚI

NOUTĂȚI ALIEN SUNESSENCE SUN SAPPHIRE EDITION THIERRY MUGLER Ce moment fascinant, la căderea amurgului când soarele se estompează și inundă orizontul... totul capătă o nuanță portocalie sclipitoare cu reflexe de roz senzual. Alien a captat acest apus de soare unic dar trecător, arzător dar liniștitor și l-a concentrat într-o emoție olfactivă nouă Alien Sunessence Sun Sapphire Edition o apă de toaletă lejeră. Imortalizată de Thierry Mugler, zeița solară, într-un corset auriu cu pietre prețioase, își dezvăluie magia în lumina serii. Radiantă și senzuală, ea lasă în urma ei lumină. Parfumul floral ambrat proaspăt se deschide debordând de dinamism și prospețime datorită uleiului esențial de Pomelo, un fruct îmbăiat de soare, cu o strălucire suculentă. Chihlimbarul alb transparent, atemporal, dă nota caldă blândă, ambrată, orientală, cu fațete balsamice... minunată senzualitate. Apă de toaletă 60 ml 283 Lei

8

MAGAZINE

Ô D’AZUR LANCOME Luna august aduce o nouă senzație de vară a casei Lancôme: Ô d’Azur. Ô d’Azur este un parfum vesel care întruchipează sentimentul de prospețime al unei după-amieze târzii de vară. Parfumul proaspăt, fructat floral, o escapadă uimitoare, un cocktail de bergamote siciliene și senzuale flori plutitoare. Apa de toaletă 50 ml 270 Lei

VERY IRRÉSISTIBLE SUMMERVIBRATIONS GIVENCHY Compoziția Very Irresistible de la Givenchy preia un caracter floral de vară. Plăcut și senzual, frangipani iluminează amestecul cu note calde, solare. Vibrațiile fructate cu tentă citrică, efervescentă, pulsează alături de suflul sărat marin pentru a prelungi senzația irezistibilă de prospețime. Apă de toaletă 75 ml 219 Lei


INTERVIU

Interviu

Daniela Nane

Foto: Vali Goagă

Ca să încep cu o glumă, eu nu mă simt în competiție cu nimeni, nici măcar cu mine însămi. Nu știu care să fie secretul. Poate o viață echilibrată, fără excese, poate o îngrijire de bun-simț, dublată de o moștenire genetică foarte bună? Fac lucruri care mie mi se par elementare și care altora le par mofturi, dar știu că ele m-au ajutat să arăt în cea mai bună formă la vârsta mea. Eu mă demachiez în fiecare seară, stau rar la soare și doar acoperită de cremă cu factor maxim de protecție, nu pierd nopțile, n-am fumat niciodată, la cafea am renunțat de trei luni, alcool beau foarte rar, nu prea mănânc carne, ci multe legume și fructe. E deja un mod de viață, nu simt că fac vreun sacrificiu.

Actrița Daniela Nane ne-a dezvăluit o parte dintre secretele frumuseții ei, care, parcă nu se supune acelorași legi necruțătoare ale trecerii timpului, ca în cazul celorlalte femei. La 39 de ani, vedeta este la fel de proaspătă ca acum 16 ani când era aleasă Miss România. Daniela a mărturisit că nu deține o rețetă magică, ci doar are foarte multă grijă de tenul și corpul ei, folosind mereu produse de calitate. Actrița este recunoscătoare pentru frumusețea ei, pe care o consideră un dar de la Dumnezeu, dar susține că este obositor și complicat să fii o femeie frumoasă într-o lume plină de prejudecăți. Sunteți considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și printre puținele care au reușit să rămână pe podiumul acestei acerbe “competiții” a frumuseții de-a lungul anilor. Care vă este secretul?

12

MAGAZINE

Ce rol ocupă frumusețea în viața unei femei? Într-un fel, frumusețea complică lucrurile. Pe de-o parte trebuie să te bucuri de ceea ce-ai primit de la Dumnezeu, fiindcă frumusețea e un dar. Pe de altă parte te lovesc din plin mentalitățile, prejudecățile oamenilor care își imaginează că o femeie frumoasă e neapărat proastă sau ușuratică sau și una și alta. Lupta de demontare a acestor clișee e teribil de obositoare, te consumă extraordinar. De aceea, atunci când întâlnești oameni dispuși să privească dincolo de aparențe, dispuși să vadă dacă și sufletul ți-e la fel de frumos precum chipul, e o fericire.

Nu mă las terorizată de imaginea mea publică Cum se simte trecerea anilor pentru frumusețea unei actrițe? Nu pot să nu remarc pe chipul meu urmele trecerii timpului. Pentru mine, personal, felul în care arăt e legat în principal de profesie, pentru că e, într-adevăr, un factor pe care-l pot folosi pe scenă și pe ecran.


INTERVIU

Apoi recunosc că mă simt bine, ca femeie, să fiu în formă și pentru asta mă îngrijesc. Sunt atentă să nu iau kilograme în plus, fac mișcare, îmi hidratez zilnic pielea, îmi spăl părul, încerc să fiu în armonie cu trupul meu din respect pentru mine și pentru cei din jur. Dar totul e făcut cu măsură, fără gesturi extreme. De cele mai multe ori, atunci când nu lucrez, umblu nemachiată, îmi trag pe mine o pereche de jeanși și un tricou, niște încălțări comode, îmi iau copilul de-o mânuță și-am fugit. Nu mă las terorizată de imaginea mea publică, nu văd de ce să-mi duc viața raportându-mă la niște așteptări exagerate ale oamenilor.

E complicat să fii frumoasă! Ce atuuri forte are femeia după 30 de ani ? Evit generalizările, așa că nu pot vorbi despre atuuri general valabile. La mine funcționează sentimentul de pace sufletească. Am mai multă încredere în mine și în drumul pe care vreau să merg, relaționez cu cei din jur cu mai multă relaxare și dau mai multă importanță acelor lucruri care mă fac să mă simt bine, delimitându-le de tot ce este superficial sau doar imagine. Nu mă mai las manipulată de adevăruri pe care nu le simt ca fiind și ale mele.

pentru față, doar seara, care ajută pielea să-și păstreze suplețea, Shiseido Bio Performance Super Corrective, după care aplic cremă nutritivă. Merg o dată pe lună la Laboratoarele Thea pentru tratament cosmetic, peeling, masaj facial și hidratare profundă, nu stau la soare fără protecție, cam despre asta e vorba. Uitasem de Dysport, de două ori pe an, în jurul ochilor. E mult, e puțin? Nu știu. Până acum a funcționat. Și totuși o femeie, oricât de naturală, se machiază uneori. Care ar fi alegerea dvs. pentru un machiaj de zi? Fond de ten Shiseido, Mascara Volume Effet Faux Cills de la YSL, luciu de buze Dior Kiss sunt produsele care îmi plac cel mai mult. Parfumul este de asemenea o componentă importantă în ecuația frumuseții unei femei. Care este parfumul dvs. preferat și de ce?

Se spune despre dvs. că aveți un ten absolut perfect. Ce faceți să vă mențineți frumusețea? Care sunt rețetele pe care vă bazați în îngrijirea feței? Mulțumesc pentru aprecieri, dar “absolut perfect” e cam mult spus. E un ten frumos, îngrijit, corespunzător vârstei. Așa cum aminteam, țin mult la curățarea și la hidratarea tenului. În toată viața mea n-a fost vreo seară în care să nu-mi curăț fața de machiaj sau impurități și în care să nu pun o cremă. Acum folosesc serum

MAGAZINE

13


INTERVIU

Interviu

Daniela Nane Îmi place să am o amprentă olfactivă personală, așa că nu schimb zilnic parfumul. Îmi place mult Dune de la Dior, l-am folosit ani în șir și din când în când mă întorc la el. Mai folosesc Amarige Givenchy, Poeme Lancôme, Cinema YSL, Infusion d’Iris Prada, Gold Amouage. Venirea verii aduce cu ea și tentația statului la plajă, ale cărui efecte negative sunt arhicunoscute. Cum vă protejați pielea de razele ultraviolete? Folosiți anumite loțiuni și creme de față în această perioadă? De la primele raze de soare, primăvara, încep să pun cremă sau fond de ten cu factor de protecție zi de zi. Dacă merg la mare și înot în soare, folosesc crema cu factor maxim de protecție, minim +30, dar și +50 sau +60, pe care o reaplic periodic. Și tot mă bronzez, doar că nu mă ard niciodată și bronzul ține tot anul. Și, sincer, cred că acesta este unul din motivele pentru care pielea mea arată încă tânără.

Divinul e parte din ființa mea Dincolo de rețete, trucuri și terapii, frumusețea vine din interior. Care parte din viața dvs. considerați că vă face mai frumoasă? Faptul că sunteți mamă, că sunteți o actriță bună sau că sunteți o femeie iubită? Mă face frumoasă modalitatea în care am învățat să văd viața. Am înțeles că, dacă vrea să se simtă și să arate bine, o femeie are datoria de a fi sinceră cu sine însăși, de a observa ce-și dorește cu adevărat și ce anume îi face plăcere, de a învăța că nu are nevoie de lucruri care să o valorizeze, ci doar de propria forță interioară. Iar forța interioară, o dată trezită, o face să radieze împlinire și împăcare cu ea însăși și cu toți cei din jur. Când știi că drumul tău se află sub protecție

14

MAGAZINE


INTERVIU

Interviu

Daniela Nane divină, înconjurat de iubire, când știi că Divinul este parte din ființa ta, conștientizezi bucuria care te ajută să recunoști că TOTUL e o binecuvântare. Este generozitatea o rețetă de frumusețe? Se știe că susțineți financiar un băiat de la țară, pe nume Cristian, să își încheie studiile liceale. Ce v-a determinat să vă implicați în acest fel? Sunt foarte impresionată de situația atâtor copii de la țară care își duc viața în condiții foarte grele, fără să aibă strictul necesar pentru un trai decent și fără perspectiva de a avea prea curând acces la un astfel de trai. De cele mai multe ori e vorba de copii buni, harnici, silitori și isteți, în ochii cărora poți citi hotărârea cu care vor să aleagă drumul bun în viață. Simt gratitudine și recunoștință profundă pentru toate bucuriile pe care le-am primit de-a lungul timpului și sper să reușesc să dau unui suflet imboldul de care are nevoie pentru a se dezvolta la potențialul său maxim. Detalii pe www.worldvision.ro Care este reușita profesională care v-a adus cea mai mare satisfacție anul acesta? Am fost tentată să spun “O scrisoare pierdută”, spectacolul pe care îl jucăm la Teatrul Bulandra de doi ani cu casa închisă. Dar mi-am amintit de spectacolul de muzică și poezie pe care l-am realizat la Oradea împreună cu Gheorghe Iovu, la finalul căruia au venit să ne îmbrățișeze oameni cu lacrimile în ochi, spunând că acea seară magică le va rămâne în suflet pentru tot restul vieții. Sperăm să facem un turneu prin țară cu acest spectacol de muzică și poezie. Iar dacă e vorba de satisfacție, nu mă pot opri să nu amintesc de proiectul pe care l-am visat demult și care a ieșit la lumină de curând: țin cursuri de actorie pentru adulți și pentru

16

MAGAZINE

copii. Adulții capătă dezinvoltură și mai mult control asupra emoțiilor atunci când au de susținut o prezentare în public, iar copiii își dezvoltă simțul de observație, logica, discernământul, creativitatea, capacitatea de a face față diverselor situații de viață în mod optim, de a acționa fără blocaje în cel mai bun mod, totul prin exerciții într-o atmosferă relaxată și veselă. Detalii găsiți pe www.danielanane.ro Ce ați dori să moștenească fiul dvs., Codrin, de la dvs.? Codrin este exact așa cum mi l-am dorit. Când eram însărcinată, mă gândeam mereu la cum mi-ar plăcea să fie fiul meu și uite că are toate calitățile de care sunt mândră: e bun și milos, inteligent, frumos, talentat, învață bine, face sport, e ascultător și rezonabil. Dacă încep să vă povestesc despre el, nu terminăm curând și vă grăbiți la tipar. Alegeți trei cuvinte pentru a denumi frumusețea... Curățenie, lumină, bunătate.

Daniela Nane 1971 / 29 noiembrie - s-a născut la Iași 1995 - absolvă Academia de Teatru și Film, clasa profesor Mircea Albulescu, Cătălin Naum 1991 - este prima Miss România, după 56 de ani în care concursul nu s-a mai organizat. A participat la Miss Universe, la Las Vegas (SUA). 2000 - vine pe lume unicul ei fiu, Codrin În prezent este actriță a Teatrului “Lucia Strudza-Bulandra” din București.


CADOUR

OFERTE MARIONNAUD

VERSACE

Portfard Vă este oferit la cumpărarea unei ape de toaletă Versace de 30 ml Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil în magazinele selectate (*) la pagina 34

LANCÔME

Fard pleoape Ombre Absolue Vă este oferit la cumpărarea oricărui parfum Lancôme de 50 sau 100 ml Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil în magazinele selectate (***) la pagina 34

ARMANI

Tricou bărbătesc Vă este oferit la cumpărarea oricărui parfum masculin Armani de 50 sau 100 ml Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil, în magazinele Marionnaud, Ina Center, Privilege

GAMA BIO PAR MARIONNAUD VOUCHER ÎN VALOARE DE

15 Lei

Pentru cumpărarea produselor din gama Bio par Marionnaud în valoare minimă de 75 lei

Condiții: 1. Valabil pentru o singură achiziție, în magazinele Marionnaud, Ina Center și Privilege 2. Nu se poate schimba, rambursa, fracționa sau cumula cu alte oferte 3. Ofertă valabilă în perioada 15.07 - 31.08.2010

18

MAGAZINE


RILE VERII

OFERTE MARIONNAUD

VERSACE

Geantă Vă este oferită la cumpărarea unei ape de toaletă Versace de 50 ml sau 100 ml

Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil în magazinele selectate (*) la pagina 34

SHISEIDO

Ruj Sheer Lipstick + Mini Cremă Super Restoring Vă este oferit la cumpărarea produselor Shiseido în valoare minimă de 300 lei Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil în magazinele selectate (**) la pagina 34

NINA RICCI

Geantă + eșantion parfum Vă este oferit la cumpărarea unui parfum Nina Ricci Ricci 50 ml sau 80 ml

Ofertă valabilă între 1.07 - 31.08 în limita stocului disponibil, în magazinele Marionnaud, Ina Center, Privilege

GAMA DE BAIE MARIONNAUD VOUCHER ÎN VALOARE DE

7 Lei

Pentru cumpărarea produselor din gama de baie Marionnaud în valoare minimă de 45 lei Condiții: 1. Valabil pentru o singură achiziție, în magazinele Marionnaud, Ina Center și Privilege 2. Nu se poate schimba, rambursa, fracționa sau cumula cu alte oferte 3. Ofertă valabilă în perioada 15.07 - 31.08.2010

MAGAZINE

19


TREND

DOLCE&GABB GIVENCHY ANA LIGHT BLUE PO EA UDEMOISELLE L’EAU PAR KENZO UR FEMME este reprezintă INDIGO BOSS ORANGE un omagiu adus interpretarea La jumătatea drumului Parfu mul unui spirit so ar “couture” a unei elu între albastru și i dogoritor, liber, este aroma mării și senzua ape florale, esența purpuriu există o lității capt ivantă care M editeranei, de inconfundabilă a singură culoare Indigo. surprinde multiplele o prospețime valorilor aristocratice, La căderea nopții, se fațete ale feminității seducătoare, ca em blematice casei așterne pentru un re moderne, cu spirit poartă aroma Givenchy. moment pe suprafața liber și personalitate amețitoare a Între tradiție și apelor o nuanță caris matică, cu va canțelor. modernitate, profundă, vibrantă cu spontaneitate plină de Simți aroma un parfumul este note pline și senzuale. ică veselie. a zilelor însorit per fect pentru Apa de parfum e de Reprezentând natura vară care se to femeia tânără, cu o senzual florală pesc pasională și expresivă în seri de neuita senzualitate subtilă se deschide cu t, cu a femeii, parfumul sânge înfierbân dar cu personalitate note proaspete tat și se deschide printr-o pasiune arzăto afirmată, a cărei de bergamotă și are. izbucnire aromatică Femeia Light prospețime are iasomie de Sambac de mere verzi. Inima Bl ue prestanță. este o sirenă în contrast cu cele parfumului, conține contemporană Eaudemoiselle se învăluitoare ale , flori albe și flori de fascinantă. Își dezvăluie prin aroma boabelor de tonka. portocal, care induc poartă feminita proaspătă de tea calm și relaxare. cu naturalețe, lămâie italiană în L’EAU PAR KENZO prin Notele finale de senzualitatea su duet cu mandarină INDIGO culentă lemn de santal, a fru ct și cu accente de elo Apă de parfum r coapte, e o măslin și vanilie se femeie căreia ni Shiso amețitor. 50 ml meni întrepătrund pentru nu-i poate rezis Rămâne în minte ta. a crea o impresie de freamătul discret al profunzime. DOLCE&GABB pet alelor de trandafir ANA Sienna Miller, noua LIGHT BLUE PO înrourat... UR imagine Boss Orange FEMME spune: “Parfumul este EDT 50ml GIVENCHY minunat – moscat, Lei 263 EAUDEMOISELLE cald și sexy. Sunt Apa florală 50 ml convinsă că poate crea dependență!”

Lei

277

BOSS ORANGE EDT 50ml

Lei

245 Lei

20

MAGAZINE

234


TREND

ESCADA urează: TĂ APA DE TOALE Bun Venit la bord…. E EUPHORIA D MARINE GROOVE! EIN LA CALVIN KL Noua ediție limitată , este luminoasă de vară de la Escada întruchipează esența transparentă și nd unei petreceri, care se senzuală păstrâ a xy se desfășoară pe mare. amprenta . m Marine Groove rfu pa de apei îmbrățișează stilul de Frumusețe viață plin de farmec ă… as rio miste de la bordul vaselor … te strălucire apar de croazieră… ești pe puls al un pătimaș im val, alături de femei i. țe rin seducției și al do frumoase și bărbați țurile Trezește-ți sim gata să se îmbarce într-o ază aventură, distracție, și experimente tă. lu so ab ea cir flirt… lu stră ă de Escada Marine Nuanța rafinat ui ul m rfu Groove, o aromă pa a ist amet a icl st cu note suculente transpare prin de fructul pasiunii, “ iți le po i cu “umer coacăze roșii și , le și curbe senzua grapefruit care tie cu o trambalată în contrastează pentru a incția care evocă dist crea o senzație dulce ui un ea cir lu ră st și atrăgătoare. Mango se alătură acestui moment magic.

E LA EUPHORIA D N EI KL CALVIN TĂ APĂ DE TOALE 50 ml

Lei

283

trio pentru a încheia acordul de top. Flori și petale delicate îi dau eleganța feminină parfumului. Frunzele violetei adaugă un efect verde efervescent. Notele de mosc conferă senzualitate și căldură, învăluind trupul într-o aură subtilă și delicată ce mângâie pielea asemeni soarelui, vara.

SALVADOR DALI SEA & SUN evocă aroma vacanțelor de vară petrecute de Salvador Dali în Cadaques, orășelul din Costa Brava întipărit pentru totdeauna în inima sa. Parfumul proaspăt, transparent, cu armonii fructate de caise și coacăze, cu note floral acvatice, cu inima de frezii și lotus rezemată pe notele senzual lemnoase de mosc și ambră, ne invită la o călătorie imaginară pe urmele pașilor artistului. SALVADOR DALI SEA & SUN APĂ DE TOALETĂ 50 ml

Lei

146

Parfumul VERSUS al casei VERSACE este captat într-o sticlă din cristal în cinci nuanțe violet și evocă modernitate, mister, libertate. Totul se reduce la un joc antitetic: de la spațiu gol la plin, de la cald la rece, de la clasic la îndrăzneț, de la romantic la agresiv, de la punk la melodios, de la aspru la feminin. VERSUS este sinonim cu evoluția, stilul și creativitatea. Parfumul este proaspăt, intens și învăluitor, dedicat femeii seducătoare și încrezătoare. Un parfum vibrant și puternic, un acord îmbietor ce evocă energie și personalitate. VERSUS VERSACE APĂ DE TOALETĂ 50 ml

ESCADA MARINE GROOVE EDT 50 ml

Lei

Lei

245

227 MAGAZINE

21


ÎNGRIJIRE

CLARINS DELICIOUS SELF TANNING CREAM Pielea cu aspect bronzat nu este numai rezultatul expunerii la soare. Acest autobronzant hidratant cu cacao și aloe vera conferă strălucire pielii și un bronz caramel delicios. Pentru un rezultat uniform exfoliați mai întâi pielea. Nu uitați să ștergeți bine mâinile și unghiile pentru a evita pătarea lor.

MARIONNAUD

ESSENTIAL BEAUTY CARE Extractul de crin alb hidratează și catifelează, vitamina E are rol impotriva radicalilor liberi iar uleiul de nucă de Macadamia și untul de Shea au efect nutritiv.

Lei

1. MOISTURIZING DAY CREAM Cremă hidratantă de zi cu 2 texturi diferite adaptate tenurilor uscat și normal-mixt este absorbită ușor în piele fără a încărca tenul. Se aplică după ritualul de demachiere, dimineața cu mișcări dinspre centrul feței către exterior și pe gât. 2. MOISTURIZING AND MATIFYING FLUID Fluidul hidratant matifiant constituie o bună bază de machiaj pentru tenul normal-mixt, fiind ușor absorbit în piele. 3. REGENERATING NIGHT CREAM Lei 68 Cremă regenerantă de noapte conține pe 2 lângă extractul de crin alb și polypeptide care stimulează celulele fibroblaste în sinteza de colagen, iar acidul hyaluronic are efect Lei 68 hidratant. Este potrivită tuturor tipurilor de ten. Se 4 aplică în fiecare seară după ritualul de demachiere, cu mișcări dinspre centrul feței către exterior și pe gât. 4. EYE CONTOUR GEL Gelul pentru conturul ochilor conține pe lângă extractul de crin alb, Cytobiol Lumi - Eye – un ingredient activ care atenuează cearcănele și pungile din zona perioculară, iar extractul de alge roșii are efect calmant. Este potrivit tuturor tipurilor de ten și a fost testat sub control oftalmologic. Se aplică prin mișcări de tapotare dinspre colțul intern către exterior. Pentru a optimiza efectul decongestionant, păstrați produsul în frigider.

22

MAGAZINE

Lei

1

134

SHISEIDO SUPER CORRECTIVE SERUM Un serum ce luptă cu semnele îmbătrânirii tenului, folosind cea mai nouă formulă de luptă contra timpului ce este inspirată din tratamentul cosmetic regenerativ, SUPER CORRECTIVE tratează cele 3 semne vizibile ale îmbătrânirii: ridurile, lăsarea tenului și aspectul tern. Liniile fine sunt reduse vizibil și imediat.

Lei

3

Lei

417

72 Lei

68 SHISEIDO SUPER RESTORING CREAM Redă aspectul tânăr tenului prin hidratare profundă. Conferă elasticitate și hidratare. Pielea devine mai fermă și mai netedă Pentru toate tipurile de ten 30+. Celor care sunt îngrijorați cu semnele de îmbătrânire. Tuturor clienților ce folosesc serum.

498


EXCLUSIVITATE

GAMA DE BAIE MARIONNAUD

8 culori, 8 parfumuri... 8 senzații adictive Arome Florale: orhidee, ceai verde și iasomie. Arome Fructate: smochină-prună, lămâie-ginseng, fructul pasiunii. Arome Gurmande: caramel-vanilie, ciocolată-migdale, cocos.

PREȚURI: 1. Gomaj corp 2. Gel de duș 3. Loțiune corp 4. Gel de duș

150 ml 75 ml 150 ml 250 ml

Voluptuoase, gurmande, spumoase, produsele exclusive ale gamei de baie Marionnaud au fost create pentru a aduce un nou înțeles ritualului de baie... unul dintre ele cu siguranță vă va seduce!

28 lei 16 lei 16 lei 27 lei

1 3 4 2

Sub jetul de apă caldă aplicați pe tot corpul gelul de duș Marionnaud transformat într-o spumă cu textură cremoasă și parfumată ce hidratează pielea. Apoi, stimulați microcirculația cu gomajul de corp Marionnaud care înlătură delicat stratul superior de celule moarte și lasă pielea catifelată. La final oferiți-vă un moment real de plăcere folosind loțiunea de corp Marionnaud care hidratează și învăluie trupul într-o undă delicat parfumată. MAGAZINE

23


RECOMANDĂRI

Ruxandra Dobrescu Lector machiaj și make-up artist efecte speciale Kruger Brent Agency

MACHIAJUL DE VARĂ Una dintre cele mai triste experiențe pe care le-am avut ca make-up artist a fost fardarea unui ten ars de soare! Bronzul proaspăt poate fi sexy, dar poate fi și un rozaliu de rac fiert – caz în care majoritatea fardurilor nu mai arată cum trebuie pe față, să nu mai vorbim și de sănătate…

1 2

Vara lumina este mai puternică și mai dură, iar vestimentația noastră mult mai lejeră. Purtăm ochelari de soare, stăm mai mult în aer liber. Din toate aceste motive ar fi mai simplu dacă am putea renunța la machiaj, dar ce s-ar întâmpla atunci cu farmecul unei apariții îngrijite, plină de prospețime?

3 Cum trebuie să ne machiem într-o zi toridă de vară? Aplicarea obligatorie înainte de machiaj a unui produs de protecție solară cu un SPF de minimum 15 (1. SOLAIT Cremă față SPF 30). De asemenea, e bine ca și produsele de machiaj să conțină ingredienți de protecție solară, caz în care acest lucru va fi menționat pe ambalaj (2. Instant Sun light Click & Gloss CLARINS SPF 6). Dacă poșeta e suficient de încăpătoare, pe timpul verii nu trebuie să lipsească din ea șervețelele uscate, câteva bețișoare cu vată – pentru retuș (3. ONLY YOU cotton buds); mai putem folosi spray-uri pentru fixarea machiajului sau răcorirea feței.

24

MAGAZINE


ACCESORII MARIONNAUD

Trucuri pentru un machiaj perfect În primul rând, curățarea și hidratarea tenului înainte de aplicarea fardurilor sunt obligatorii. O bună hidratare face ca machiajul să se armonizeze mai bine cu textura pielii și să se păstreze intact timp îndelungat. Dacă primii pași au fost făcuți urmează aplicarea propriu-zisă. Linia de pensule profesionale de lux Marionnaud conține instrumente indispensabile. Fondul de ten trebuie să fie bine întins pentru a nu se crea efectul de mască, din centrul feței către contur, fără a omite gâtul. Puteți opta pentru burete sau pensula din fibre sintetice sau naturale. Pudra ajută la fixarea fondului de ten, asigurând longevitatea machiajului dar poate fi folosită și la evitarea aspectului lucios al pielii. Iată câteva sfaturi legate de aplicarea pudrei: pentru o cât mai bună încorporare a acesteia în fondul de ten, aplicați-o prin mișcări scurte și circulare. Surplusul poate fi îndepărtat cu pensula evantai. 1. Pensulă evantai pentru a îndepărta surplusul de machiaj - 53 Lei

2

3

2. Pensulă kabouki pentru aplicarea uniformă a pudrei - 69 Lei 3. Pensulă pentru pudră pulbere și

9

compactă - 64 Lei

1

7

4. Accesoriu pentru curbarea

6

genelor - 41 Lei 5. Pilă de unghii - 15 Lei 6. Pensetă - 36 Lei

8

7. Burete aplicator pentru fond de ten

4

fluid, cremă sau compact - 11 Lei

5

8. Recipient de parfum (10 ml) cu vaporizator - 38 Lei 9. Oglindă - 26 Lei

MAGAZINE

25


TREND

TREND FOR MEN CALVIN KLEIN FREE

BVLGARI AQVA POUR HOMME MARINE Apă de toaletă 50 ml Lei

243

AQVA MARINE - un nume inspirat de unul dintre cele mai nobile elemente, apa, evocă verdele albăstrui al pietrei de aqvamarin și universul deschis al mării. Primele note de Neroli și Grapefruit, proaspete și vibrante se alătură celor aqvatice și naturale de alge marine și celor senzuale de Rozmarin. Această simfonie se încheie cu note lemnoase de Cedru Alb. Sticla este inspirată dintr-o piatră șlefuită de valurile mării și reprezintă un obiect de design esențial și ergonomic, ce amintește de prelucrarea bijuteriilor casei BVLGARI.

Lei

219

GIVENCHY PLAY SUMMER VIBRATIONS Apă de toaletă 100 ml

Emblema unei surse puternice de energie ne poartă într-o lume plină de vitalitate.”Vibrațiile” evocă plăcerea, vivacitatea, bucuria de a trăi. PLAY SUMMER este un parfum proaspăt lemnos de vară. Notele de citrice sunt sărutate de soare și accentuate de frunze de coriandru. Lemnul Plutitor crează o trecere netedă de la notele de mijloc condimentate de piperul negru și revigorate de briza mării, la notele calde. Senzualitatea lemnului de vetiver și amyris amintesc de acordul caracteristic parfumului PLAY.

26

MAGAZINE

Apă de toaletă 50 ml Lei

229

Nu o destinație... o atitudine. Lasă-te purtat într-o călătorie. Fii provocator, eliberează-ți mintea. Nimic nu te oprește… fără reguli… în stilul tău... Este libertatea supremă. CKfree, inspirat de atitudinea bărbatului modern, independent, care extrage esența fiecărei clipe. Nu are nimic de dovedit. Este cool, sigur pe sine, fără prejudecăți. Obține întotdeauna ceea ce dorește și își clădește propriul destin, viitor.

GUCCI BY GUCCI SPORT POUR HOMME Apă de toaletă 50 ml Lei

249

Inspirat de puterea și spiritul liber al oceanului, parfumul GUCCI BY GUCCI SPORT POUR HOMME evocă senzația de libertate și dorința de a te juca. Este totodată proaspăt și revigorant iar construcția sa unică îi asigură complexitatea. GUCCI BY GUCCI SPORT POUR HOMME poate fi purtat cu ușurință, fără a-și pierde din farmec. Profunzimea parfumului este dată de notele bogate și lemnoase de Patchouli. Inspirată inițial din cureaua care fixa șaua pe cal, alături de alt simbol - scara de șa, a fost utilizată la designul ambalajului și al capacului din metal dându-i o tușă masculină.


TREND

TREND FOR MEN UOMO? de MOSCHINO Apă de toaletă 75 ml

DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE POUR HOMME Apă de toaletă 75 ml

Lei

249

De o prospețime seducătoare, purtând aroma amețitoare a vacanțelor, LIGHT BLUE HOMME a devenit un clasic contemporan. Bărbatul LIGHT BLUE este un cuceritor. Aroma vibrantă de ienupăr și bergamotă se contopește cu răsuflarea metalică a grapefruitului, cu prospețimea mandarinei Siciliene. Un impuls robust de piper, lemn de trandafir și note de mosc evocă trupuri frumoase și instincte provocatoare.

Lei

192

Mai degrabă sociabil decât macho, liber, neconstrâns de șabloanele unei societăți conformiste, bărbatul MOSCHINO UOMO este bărbatul liber, gata să experimenteze noul. Parfumul aromatic floral cu note de scorțișoară, lemn de cedru și trandafir de pădure, reprezintă invitația către universul cald, jovial, deschis al casei MOSCHINO.

VERSACE POUR HOMME VERSACE POUR HOMME Apă de toaletă 50 ml

ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY POUR HOMME Ediție limitată de vară 125 ml

Lei

231

A devenit o emblemă discretă dar unică în parfumeria masculină, un parfum echilibrat care țintește către esență. Notele lemnoase, condimentate și citrice au căpătat o credibilitate imensă. Succesul îi este datorat prospețimii, caracterului afirmativ, un echilibru perfect între serenitate și dinamism. Un parfum atemporal acvatic - lemnos și elegant, o îngemănare între prospețimea vibrantă de yuzu și lemnul de santal.

28

MAGAZINE

Lei

232

VERSACE POUR HOMME, a fost creat din ingrediente de origine Mediteraneană exprimând prin notele aromatice caracterul bărbatului contemporan: dinamic și întreprinzător, pasional, versat și încrezător, ce are abilitatea de a-și trăi viața în armonie cu natura. Parfumul aromatic lemnos, puternic masculin, este o aromă clasică surprinzătoare ce copleșește simțurile. Un amestec vibrant de ferigă, bergamotă și mușcată pentru a evoca luminozitate și armonie, căldură și putere. Lamâia de Calabria, frunzele și floarea de portocal amar imprimă energie și prospețime parfumului.


EXCLUSIVITATE

3

1

6

4 2

5

SOLAIT

Gama completă de produse de îngrijire înainte și după expunerea la soare. Conțin Vitamina B și Provitamina B5. Pentru o protecție optimă reaplicați o cantitate suficientă de produs, mai ales dacă ați transpirat, v-ați șters cu prosopul sau ați intrat în apă.

1. Gel de duș 2. Loțiune de corp 3. Gomaj corp 4. Cremă de mâini 5. Unt de corp

1

250 ml 250 ml 200 ml 75 ml 200 ml

1. Cremă față SPF 30 50 ml 2. Lapte de corp SPF 15 200 ml 3. Lapte de corp SPF 20 200 ml 4. Lapte de corp SPF 30 200 ml 5. Loțiune după soare 200 ml 6. Loțiune de corp spray SPF 15 200 ml

18 lei 22 lei 20 lei 16 lei 24 lei

2 3

4

Gama de corp Watson

5

30

MAGAZINE

O gamă simplă și accesibilă de produse pentru baie și îngrijire corporală care se bazează pe cele mai populare ingrediente cât și pe efectele lor bine cunoscute. Elemente naturale, texturi delicate, note delicioase, 6 arome, 30 de produse.

17 lei 20 lei 27 lei 27 lei 15 lei 27 lei


BEAUTY HOROSCOP

Beauty Horoscop

32

Berbec: 21 Mar - 20 Apr

Taur: 21 Apr - 21 Mai

Gemeni: 22 Mai - 21 Iun

Colegii de serviciu vor constata un “nu știu ce” schimbat la dumneavoastră. Zilele acestea veți reuși să fiți discret încântătoare, contrar stilului impulsiv care vă caracterizează. Cert este ca toată lumea de la birou va remarca… aceasta e și dorința dumneavoastră.

Vara aceasta vă încântă orice lucru, nou sau vechi. Nu există obstacol care să vă împiedice să obțineți ceea ce doriți, chiar și de dragul jocului. Vreți doar să vă satisfaceți plăcerea de a folosi, combina, încerca produse. Nu este deloc rău ceea ce iese în final.

Sunteți renumită pentru indecizie. Întoarceți lucrurile pe toate părțile, mai ales atunci când este vorba de tenul dumneavoastră. Nu mai este cazul în această perioadă. Simțiți impulsul de a cumpăra orice, de dragul de a o face…

Cu Eaudemoiselle de la Givenchy veți reuși în mod sigur!

Ricci Ricci este exact ce vi se potrivește!

Oare ce vi s-ar potrivi mai bine decât Azzaro Twin Woman?

Rac: 22 Iun - 22 Iul

Leu: 23 Iul - 22 Aug

Fecioară: 23 Aug - 21 Sep

Treceți printr-o perioadă liniștită, în care viața e frumoasă și totul este roz. Este drept că s-ar putea să fiți în vacanță, sau să vă gândiți la ea. Oricum ar sta lucrurile, vă faceți mici plăceri care să vă satisfacă gustul rafinat, atracția către lux, dorința de confort, micile capricii.

Zilele acestea veți fi risipitoare, cheltuitoare, veți consuma mai mult decât câștigați. În special veți arunca banii pe toalete, bijuterii, podoabe, creme, farduri, orice ține de frumusețe. Este de ajuns să vedeți un lucru că îl și vreți, pentru a vă satisface vanitatea. E posibil să aveți totuși și mici episoade de generozitate.

Dați dovadă de multă încredere în dumneavoastră, emanați sex-appeal, etalați maniere seducătoare, o veselie permanentă. Pe scurt, sunteți extrem de atrăgătoare. Mare atenție însă la tendințele către egocentrism și la atitudinea critică față de ceilalți.

O undă senzuală de Escada Marine Groove vă întreține starea.

Dăruiți cu drag Ô D’Azur de la Lancôme.

Givenchy Very Irresistible Summer vă îndulcește apariția.

MAGAZINE


BEAUTY HOROSCOP

Toate femeile vor simți în această perioadă un impuls puternic de a își etala frumusețea. Vor face tot ceea ce le stă în putință, vor da dovadă de determinare, de o voință puternică, dublate de un extraordinar simț al culorii și al formei. Au mare încredere în propria lor persoană, sunt foarte exigente în ceea ce le privește, dar sunt și extrem de critice la adresa celorlaltor femei. Reușesc, cu toate acestea, să degaje un farmec subtil.

Balanță: 22 Sept - 22 Oct

Scorpion: 23 Oct - 21 Nov

Săgetător: 22 Nov – 20 Dec

În general încercați să păstrați un echilibru în ceea ce faceți. În perioada aceasta sunteți însă o adevărată enigmă. Puteți fi tentată de o iubire clandestină sau supusă unor scandaluri sentimentale. Sunteți romantică, singuratică, învăluită într-o aură de mister.

Sunteți deosebit de atrăgătoare și seducătoare, calități care vă vor aduce mult succes și popularitate, prieteni importanți. Popularitatea poate veni și datorită susținerii unor femei.

Beneficiați la maximum de această perioadă! Sunteți foarte admirată de către persoanele de sex opus iar unele din ele vă pot susține ascensiunea socială. Venus vă poate aduce succes în carieră, dar mai ales în activitățile dedicate celorlalți.

Poartă Elle de la Yves Saint Laurent și vei rămâne în permanență în centrul atenției.

Evoluția, stilul și creativitatea vă sunt conturate de Versace Versus.

Cu Alien de la Thierry Mugler magia persistă.

Capricorn: 21 Dec - 19 Ian

Vărsător: 20 Ian - 19 Feb

Pești: 20 Feb - 20 Mar

Dacă aveți de făcut o călătorie în următoarea perioadă, aceasta va fi plăcută din toate privințele, mai ales dacă este vorba despre activități caritabile. Sunteți ajutată să vă dezvoltați latura mistică a personalității.

În această perioadă simțiți un puternic impuls erotic. S-ar putea să îl folosiți în moduri mai puțin morale; de exemplu, pentru a câștiga bani mai ușor de la partener . Oricât de mare ar fi impulsul, încercați să rezistați tentației, sau poate nu…

În cazul în care sunteți singură, Venus vă determină zilele acestea să alegeți un partener fumos și bogat. Dacă sunteți deja implicată într-o relație, sunteți foarte interesată de părerea partenerului în ceea ce vă privește.

Veți descoperi acum frumusețea sufletului iar Angel de la Thierry Mugler vă induce starea necesară.

Câteva fluturări din genele mângâiate de Mascara Volume de la YSL și succesul e asigurat!

În ambele situații, veți fi pe măsura așteptărilor, mai ales răsfățată de notele efervescente de Armani Aqua di Gioia.

MAGAZINE

33


LISTĂ MAGAZINE

București Arad Bacău Brăila Brașov Cluj Constanța Craiova Galați Iași Oradea Pitești Ploiești Suceava Tg. Mureș Timișoara

Marionnaud Afi Cotroceni Ina Magheru Ina World Trade Plaza Ina Sala Palatului Ina Carrefour Orhideea Ina Cora Pantelimon Ina Cora Lujerului Ina Carrefour Vitantis Ina Grand Arena Berceni Ina Jolie Ville Privilege Unirea Shopping Center Privilege Mario Plaza Privilege Carrefour Militari Privilege Carrefour Colentina Privilege Selgros Băneasa Privilege Selgros Pantelimon Privilege Selgros Valea Cascadelor Privilege Selgros Berceni Privilege Selgros Arad Ina European Retail Park Privilege Selgros Bacău Privilege Selgros Brăila Ina My Place Brașov Privilege Eliana Mall Privilege Carrefour Brașov Privilege Unirea Brașov Privilege Selgros Brașov Privilege Iulius Mall Cluj Ina Polus Center Ina Cora Cluj Privilege Selgros Cluj Ina Carrefour Constanța Privilege Selgros Constanța Ina Craiova Privilege Selgros Craiova Privilege Selgros Galați Ina Era Carrefour Privilege Iulius Mall Privilege Selgros Iași Privilege Selgros Oradea Ina Euro Mall Pitești Privilege Auchan Pitești Ina Ploiești Ina Carrefour Ploiești Privilege Selgros Ploiești Ina Carrefour Suceava Privilege Selgros Suceava Ina European Retail Park Privilege Selgros Tg. Mureș Ina Timișoara Ina Iulius Mall Timișoara Privilege Real Timișoara Privilege Selgros Timișoara

Str. Vasile Milea nr. 4, sect. 6 Str. C.A.Rosetti nr. 14-16, sect. 1 Bd. Expoziției nr. 2, sect .1 Str. Ion Câmpineanu nr. 27, sect. 1 Șos. Orhideelor nr. 27-29, sect. 6 Șos. Vergului nr. 20, sect. 2 Bd. Iuliu Maniu nr.19, sect. 6 Șos. Vitan Bârzești nr. 7A, sect. 4 Bd. Metalurgiei nr. 12-18, sect. 4 Str. Iancu Nicolae nr. 103bis, com. Voluntari Piața Unirii nr. 1, parter, sect. 3, Corp Central Calea Dorobanți nr. 172, sect. 1 Autostrada București-Pitești km. 11 Șos. Colentina nr. 426-426A, sect. 2 Șos. București-Ploiești nr. 55-65, parter, sect. 1 Bd. Biruinței nr. 90, parter, com. Pantelimon, SAI Str. Valea Cascadelor, nr. 26 B ,sect. 6 Str. Turnu Măgurele nr. 92-108, parter, sect. 4 Calea Rodnei nr. 294, jud. AD Str. Republicii nr. 181, mag. S 40, jud. BC Str. Prelungirea Bradului 135 B, jud. BC Șos. Râmnicu Sărat nr. 92 B, jud. BR Str. Gării nr. 7, cod 500227, jud. BV Str. Bazaltului nr. 2, cod 500053, jud. BV Calea București nr. 107, cod 500299, jud. BV Bd Gării-Brașov, jud. BV Calea București nr. 231, cod 500299, jud. BV Str. Al. Vaida -Voievod nr. 53-55, clădirea 2, jud. CJ Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Comuna Florești, jud. CJ Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 142, mag. B11, jud. CJ Calea Someșeni nr. 8, jud. CJ Galeria Comercială Tom nr. 401, Bd. Tomis, jud. CT Șos. Mangaliei nr. 1, Sat Lazu, Comuna Agigea, jud. CT Str. Olteț nr. 2-4, cod 200733, jud. DJ Str. Caracal nr. 258, jud. DJ Bd. Galați nr. 1-C, jud. GL Șos. Păcurari nr. 121, mag. G 29, jud. IS Str. Tudor Vladimirescu, cod 700305, jud. IS Str. Nicolina nr. 57 A, jud. IS Str. Ogorului nr. 65B, cod 410554, jud. BH Calea Bucureștiului nr. 36 (Podul Viilor) Pitesti, jud. AG Com. Bradu, sat Geamăna nr. F-N, Punct Varianta D.N. 65B, jud. AG Str. Unirii nr. 6, cod 100037, jud. PH Com. Blejoi, mag. nr. 4, cod 107070, jud. PH Str. Ghe. Cantacuzino nr. 366A, jud. PH B-dul Unirii nr. 27, magazin S 42 A, jud. SV Str. Cernăuți nr. 118, jud. SV Str. Gheorghe Doja, nr 243, jud. MS Comuna Ernei nr. 591, cod 547215, jud. MS Str. Alba Iulia nr. 9, cod 300077, jud. TM Str. A. Demetriade nr. 1, P27, cod 300088, jud. TM Calea Aradului nr. 56 A, jud. TM Calea Aradului nr. 64, cod 300291, jud. TM

Telefon 021 448 18 30 021 311 37 43 021 316 13 18 021 313 18 50 021 316 29 41 021 255 26 96 021 430 25 04 021 310 45 29 021 380 77 87 021 206 80 60 021 303 01 78 021 230 47 91 021 318 90 54 021 655 69 28 021 232 70 97 021 350 35 80 077 095 42 79 021 460 96 90 0257 27 92 11 0234 58 59 48 0234 57 72 55 0339 40 18 69 0368 10 10 55 0268 40 79 26 0268 31 73 85 0368 00 80 16 0268 33 87 12 0364 41 78 23 0264 50 46 95 0264 48 56 03 0264 23 14 74 0241 25 55 85 0241 73 73 01 0251 41 80 60 0251 58 15 93 0236 44 54 00 0232 22 71 42 0232 27 75 97 0232 24 02 88 0259 41 83 78 0248 25 71 73 0348 43 98 03 0244 51 70 90 0244 56 83 52 0244 58 64 56 0230 55 00 75 0230 52 50 07 0265 32 67 26 0265 31 99 51 0256 49 85 23 0256 24 75 70 0256 21 18 11 0256 44 50 53

Cadou Cadou Cadou Versace Shiseido Lacôme * ** *** * *** * *** * *** * ** *** * ** *** * *** * *** ** *** * *** * *** * ** *** * *** * *** * *** * *** * *** * *** * *** * * *** * *** * *** * ** *** *** * *** * ** *** * *** *** * *** *** *** * *** * ** *** * *** * *** * *** * *** * *** * *** * * *** *** * *** * ** *** * *** ***

SEDIUL CENTRAL MARIONNAUD Str. SABINELOR Nr. 102, sector 5, București, TEL / FAX: + 4021 411 06 94 e-mail: contact@marionnaud-parfumerie.ro Revista Marionnaud nu este răspunzătoare de eventualele inadvertențe privind prețurile produselor prezentate; cadourile pentru clienți și promoțiile sunt valabile în perioadele menționate conform selecției și în limita stocului disponibil. Ofertele nu se pot schimba, rambursa, fracționa sau cumula. Importatorii și distribuitorii produselor prezentate sunt responsabili de corectitudinea datelor și informațiilor comunicate. Răspunsurile la concurs se vor trimite până la data de 31 august 2010 pe adresa de e-mail: concurs@marionnaud-parfumerie.ro; regulamentul este disponibil la sediul firmei precum și în magazinele Marionnaud, Ina Center și Privilege.

34

MAGAZINE


Marionnaud Magazine Summer 2010  

Marionnaud Magazine is the main communication channel of the beauty retailer, reaching 30.000 people monthly. More that being just a product...

Marionnaud Magazine Summer 2010  

Marionnaud Magazine is the main communication channel of the beauty retailer, reaching 30.000 people monthly. More that being just a product...

Advertisement