__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

- dei gode stundene

PRODUKTKATALOG

KJØKKEN • GARDEROBE • VASKEROM


HVORFOR SKAL DU VELGE OSS? Ja det er et godt spørsmål. Det viktigste er at vi kan gi deg gode svar. Her er noen argumenter vi mener er gode, så får du vurdere om de er gode nok :-) 1. Vi har lang erfaring og har levert ca 5.000 kjøkken, bad, garderober og vaskerom. - det skal gi deg en trygghet for at vi vet hva vi snakker om. 2. Vi har hatt samtaler med mange kjøpere, leverandører, produsenter, hvitevare-eksperter og kokker - vi har fått svært mange gode tips. Vi deler gjerne de beste med deg. 3. Vi tilbyr kvalitetskjøkken fra Strai - en landsdekkende leverandør som leverer ca 2.000 kjøkken og bad årlig i ulike prisklasser.

7. Stor og flott utstilling - du tror det ikke før du får se det. Det er lettere å velge rett når du får "ta og føle på".

10. Vi er til å stole på - alt blir som avtalt og vi er ikke fornøyd før du er fornøyd.

8. Skreddersøm - vi tilpasser alt til tak, hjørner, vinduer, skaper, trapper... Du får det nøyaktig som du vil.

11. Dei gode stundene - dette er vårt slagord og kundeløfte. Det er slik du skal oppleve oss og tiden du bruker på det du har kjøpt av oss.

9. Totalpakke - vi tar gjerne alt fra riving, fjerning, elektrisk, rørlegging, nytt gulv, vindu, tak...

Vi gleder oss til å møte deg! Med vennlig hilsen oss på Knapphus Kjøkkensenter

4. Vi tilbyr våre egne Knapphus kjøkken og bad - alt vi har lært har vi brukt til å produsere våre egne kjøkken og bad. Du får det akkurat som du vil. 5. Vi lagrer og kontrollerer alt hos oss før vi kjører alt til deg - ikke alt går etter planen. Vi mellomlagrer og kontrollerer alt før utkjøring. Så slipper du det. 6. Egne montører - som bare jobber for oss og våre produkter. Dette er vi spesialister på. Avd. Sauda 400 39 242

2

RAGNHILD B. HAUGE Odda

JAN REIDAR BIRKELAND Sauda

Knapphus Kjøkkensenter - Knapphus 52 76 70 70 post@knapphus-kjokkensenter.no

knapphus-kjokkensenter.no

TORE NORDTVEIT Knapphus Avd. Odda 488 91 180

ØYVIND NORDTVEIT Knapphus


URBAN EIK FARGELAKKERT Med Tip-on. Et enkelt trykk og skuffer og dører åpnes.

KUNDEFOTO

3


HVA SKJER OG HVA ER VIKTIG NÅR DU SKAL INVESTERE I KJØKKEN, BAD, GARDEROBE ELLER VASKEROM? De fleste ringer og avtaler tid og sender gjerne tegninger på forhånd. Da kan vi forberede oss på beste måte. Er det et par som skal investere, stiller som regel begge. Mens andre starter med en kikkerunde, og plukker gjerne med seg en katalog. Vi har lagt mye i våre utstillinger, for det er lettere å velge rett når en kan ta og føle på. Vi blir gjerne med på visningsrunden i våre lokaler, da de fleste ønsker å vite hva de ser og hva som er fordeler og ulemper med det ene i forhold til det andre. Og ikke minst om hva som er ”inn”.

Etter mange år i bransjen, har vi utarbeidet en ”sjekkliste” som vi vet det er viktig å gå igjennom. Alt fra spørsmål rundt øy, ventilator, type vasker, valg av hvitevarer, under og overskap, stil, benkeplate, gåavstand, plass til avfall, skap til høye flasker, dampovn, budsjett osv. Et godt forarbeid er avgjørende. VI KJØPTE KJØKKEN FOR 30 ÅR SIDEN, HVA HAR SKJEDD SIDEN DET? Joda, mye har skjedd. Men det viktigste er nok å finne noe som er det rette for den enkelte. Det er utrolig mye å velge mellom, og mye kan friste der og da. Det er også viktig å tenke på hva en selv liker og har bruk for, og som er riktig over tid. At kjøkkenet i stor grad er blitt et ”allrom” er også viktig å tenke på. Mange eldre hus har f.eks. fått et soverom mindre, men større kjøkken. Vi skal gjøre så godt vi kan for å følge med og ”lese kunden”, og inviterer alle til en visningsrunde.

KUNDEFOTO

4

KUNDEFOTO

Til slutt blir alt tegnet og priset. Ingenting må være tilfeldig, for vi skal jo tross alt levere dei gode stundene.


RESIDENS FARGELAKKERT Stilrent kjøkken som kan lakkeres i alle regnbuens farger. Hvilken farge ønsker du?

KUNDEFOTO

5


HVORFOR VELGE ET KNAPPHUS-KJØKKEN? Vi produserer alltid ett og ett kjøkken. Det betyr at alt er skreddersøm, og at vi kan tilpasse alt nøyaktig etter kundens behov. F.eks. vet vi hvor ulike stikkontakter skal stå, som betyr at vi kan produsere skuffer som utnytter plassen optimalt.

KUNDEFOTO

Design og utvikling skjer også på huset. Gjerne etter innspill fra kunder. Det er ofte kundene som drar oss videre, en kunde har sett det og en annen noe annet. Alt dette plukker vi opp og tar med oss inn på ”snekkeriet”. Det skal neste kunde nyte godt av.

Her er noen andre grunner for å velge Knapphus-kjøkken: • Alle materialer er fuktbestandige • Vi bruker det siste og det beste når det gjelder hengsler, skinner etc. • Alt kan tilpasses og rommet kan da utnyttes 100% KUNDEFOTO

• Gode praktiske løsninger, som f.eks. hjørneskuffer

• Moderne og tilpassede tekniske løsninger • Du kan velge akkurat den fargen du vil • Vi bygger gjerne helt til taket, uansett takhøyde • Moderne og klassisk design (eller helt ditt eget) • Vi blir aldri fornøyd før du er fornøyd

Velger du Knapphus-kjøkken velger du ”rett” :-)

KUNDEFOTO

6


SLOTTSKJØKKEN FARGELAKKERT Et nydelig kjøkken som i dette tilfellet går helt i taket. Som alle besøkende vil gjøre når de kommer på besøk og ser dette kjøkkenet.

KUNDEFOTO

7


- Vi leverer kjøkken du elsker å være på, men dine egne detaljer er viktige • Lamper kan lages av så mangt • Et håndtak kan fortelle så mye • Samme for oss hvilken stil du velger. Det viktigste er at du gjør det til ”ditt” • Alle koser seg på våre kjøkken...

KUNDEFOTO

KUNDEFOTO

Med heltre benkeplate og tradisjonelle grep skapes en bonderomantisk stil

KUNDEFOTO

8 KUNDEFOTO


VILLA FARGELAKKERT Et nytt kjøkken i gammel og moderne stil. Er plassert i et gammelt, nyrenovert hus. Skal være moderne men også videreføre husets identitet.

9 KUNDEFOTO


DET ER MYE SOM SER FINT UT PÅ EN TEGNING Kunder gleder seg alltid til å få det nye kjøkkenet, badet, vaskerommet og garderoben klar til bruk. Det har gjerne vært en tidkrevende prosess, og den siste ventetiden kan bli lang.

Denne gleden tar vi på alvor, og her er noen punkter vi utfører og vektlegger når kunden har bestilt:

Montering: 1. Kontrollerer alle mål og sjekker takhøyden og om det er beint.

1. Bestiller inn alt som skal til.

2. Om du vil, organiserer vi gjerne alt med elektrisk, rør, gulv osv. - viktig med god planlegging og godt samarbeid med andre fagfolk.

2. Mottar og kontrollerer at alt er som det skal 3. Oppbevarer alt hos oss til du er klar til å motta (så slipper du det). 4. Kjører ut alt til kunde etter avtale.

KUNDEFOTO

10

4. En flott siste finish er viktig. I dag er et kjøkken gjerne også oppholdsrommet og ”smykket”. Vi monterer gjerne ditt nye kjøkken på en slik måte at det blir minst like fint som på tegningen og like kjekt å bruke som i drømmen.

3. Vi må ha god planlegging, jobbe effektivt og strukturert. Et kjøkken skal ikke være lenge ”stengt”.

KUNDEFOTO

KUNDEFOTO


URBAN EIK FARGELAKKERT Trenger et hus mer enn dette rommet? Moderne, god plass, oversiktlig, god plass til oppbevaring, smarte tekniske løsninger, praktisk øy og viftesystem.

Våre montører arbeider bare for oss og våre produkter. De vet nøyaktig hva du forventer og leverer gjerne litt ”dessert”.

KUNDEFOTO

Dersom rette linjer betyr noe for deg.

11


HVA ER TRENDENE? Ja hva skal vi si? Det er mye som skjer, også når det gjelder kjøkken. Vi nevner noe: SELVE KJØKKENET: 1. Stor øy med skuffer, ventilator i benkeplaten/takventilator og alt vi trenger 2. Teknisk vegg 3. Slette-dører, grepsfrie dører, eikestruktur 4. Flere og større skuffer 5. Færre overskap 6. Fortsatt stor bredde i stilvalg 7. Lune og mørke farger 8. Stein/kompositt som benkeplate

KUNDEFOTO

12

KUNDEFOTO

KJØKKENUTSTYR: 1. Quooker. Du får kokende vann på sekundet 2. Damp ovn, gjerne også steikeovn med ”damptilførsel” 4. Pyrolyse i steikeovn (rengjør seg selv) 5. Stor vaskekumme 6. Flexitopper, gjerne i 80-90 cm bredde

KUNDEFOTO

TEKNISKE LØSNINGER: 1. Belysning er viktig. Gjerne led-striper 2. Søppelhåndtering i uttrekk 3. Strømpunkt i benkeplaten Flere tips og ideer får du når du besøker oss. Vi har den erfaringen og kunnskapen som skal til. Vårt kundeløfte er ”dei gode stundene”. Det er det vi skal levere.

KUNDEFOTO


URBAN EIK FARGELAKKERT Kjøkkenet står i dette tilfellet i en hytte. At de gleder seg til å komme “opp” er lett å forstå. Lett å holde rent, oversiktlig og gode plass. Kontakten mellom “kokken” og de andre er der hele tiden.

KUNDEFOTO

13


URBAN SLETT FARGELAKKERT Med Tip-on. Et enkelt trykk og skuffer og dører åpnes.

14

KUNDEFOTO


??

URBAN SLETT FARGELAKKERT Et kjøkken som rommer utrolig mye, og gir god oversikt i skuffer og skap. Arbeidsbenken tåler flere kokker og retter på en gang. Selv om ?? flere kokker ofte gir mer søl... KUNDEFOTO

15


URBAN EIK FARGELAKKERT En teknisk ”vegg” som innholder det aller meste. Legg også merke til takventilatoren. Skal du først møte veggen, anbefaler vi denne :-)

16

Dette er siste siden av kjøkken og du har nå sett en liten del av hva vi kan tilby.


VI TILBYR GARDEROBELØSNINGER I ALLE VARIANTER. TIL DE SOM ØNSKER Å KLE SEG...

VI LEVERER GARDEROBELØSNINGER FOR DE SOM HAR MER ENN ETT PLAGG Her ser du hva du har, og sparer penger på å ikke kjøpe noe du trodde du ikke hadde...

17


SORT EIK MELAMIN Vi skreddersyr gjerne en garderobeløsning bare for deg og dine. Nøyaktig etter mål og ønsker. Med vår egen produksjon av garderobeinnredning tryller vi frem dine villeste fantasier. Material kan fåes i hvit, Natur Eik og sort som avbildet

18


URBAN SORT EIK MELAMIN Vi produserer og skreddersyr vaskerom for de som ønsker seg et renere liv. Med et slikt vaskerom blir det kamp om jobben :-)

19


SOVEROM

URBAN SLETT FARGELAKKERT Våre soveroms-løsninger utnytter plassen maksimalt. Her kan du gjemme både de fineste klærne, gode minner, dine personlige dagbøker og gjerne en stor melkesjokolade...

20

Profile for Vinnarskalle

KK katalog kjøkken  

KK katalog kjøkken  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded