KK katalog bad

Page 1

- dei gode stundene

PRODUKTKATALOG BAD

21


HVORFOR KJØPE BAD AV OSS? Den viktigste grunnen er kanskje at vi produserer alle bad selv. Det betyr at vi virkelig må inn i ”dypet” for å kjenne på å teste hvordan alt fungerer. At vi har levert flere 100 bad og fått svært mange gode innspill gjør at vi gleder oss til å levere ditt bad. For vi gir oss ikke før du er fornøyd.

1. Vi har lang erfaring og har levert flere hundre bad. - det skal gi deg en trygghet for at vi vet hva vi snakker om. 2. Vi har hatt samtaler med mange kjøpere, leverandører og produsenter, - vi har fått svært mange gode tips, og deler gjerne de beste med deg. 3. Vi tilbyr våre egne Knapphus bad - alt vi har lært har vi brukt til å produsere våre egne bad. Du får det akkurat som du vil. 4. Vi lagrer og kontrollerer alt hos oss før vi kjører alt til deg - ikke alt går etter planen. Vi mellomlagrer og kontrollerer alt før utkjøring. Så slipper du det.

Avd. Sauda Tlf: 400 39 242

2

5. Egne montører - som bare jobber for oss og våre produkter. Dette er vi spesialister på. 6. Stor og flott utstilling - du tror det ikke før du får se det. Det er lettere å velge rett når du får "ta og føle på". 7. Skreddersøm - vi tilpasser alt til tak, hjørner, vinduer, skap, trapper... Du får det nøyaktig som du vil.

10. Dei gode stundene - dette er vårt slagord og kundeløfte. Det er slik du skal oppleve oss og tiden du bruker på det du har kjøpt av oss. Vi gleder oss til å møte deg! Med vennlig hilsen oss på Knapphus Bad

8. Totalpakke - vi tar gjerne alt fra riving, fjerning, elektrisk, rørlegging, nytt gulv, vindu, tak... 9. Vi er til å stole på - alt blir som avtalt og vi er ikke fornøyd før du er fornøyd.

Knapphus Kjøkkensenter - Knapphus Tlf: 52 76 70 70 post@knapphus-kjokkensenter.no

knapphus-kjokkensenter.no

Avd. Odda Tlf: 488 91 180


URBAN EIKFARGELAKKERT Med Tip-on. Et enkelt trykk og skuffer og dører åpnes. “Andre” levende vesener ønsker du kanskje ikke på badet?

KUNDEFOTO

3


KNAPPHUS BAD? DET VIL DU ALDRI ANGRE PÅ! Dersom du vurderer å fornye badet, har du helt sikkert gjort deg noen tanker om hvorfor. Du ser gjerne også for deg noen ”bilder” i hodet på hvordan du vil ha det på badet. Vi anbefaler at du besøker oss og får våre innspill før du bestemmer deg.

KUNDEFOTO

4

Vi kan vise deg ulike løsninger, fortelle hvorfor og hvorfor ikke, tegne et forslag, anbefale og til slutt gi deg et tilbud basert på dine ønsker og muligheter. Ta gjerne med deg en skisse over rommet. Et besøk hos Knapphus Kjøkkensenter vil du aldri angre på.

KUNDEFOTO

Et Knapphus Bad skal gjøre deg ren, men det skal også gjøre deg pen. Du kan kose deg der så mye du vil, å kle deg opp i din egen stil:)


URBAN SLETT FARGELAKKERT Stilrent, vakkert og et bad som er lett å holde rent. Akkurat som deg? God plass og forførende belysning. Et bad du kan bli forelsket i.

KUNDEFOTO

5


FERIETUREN GÅR TIL BADET... Et opphold på badet er i mange tilfeller en aldri så liten ”ferietur”. Om det er lite eller mye som skal gjøres, er badet i dag et rom vi skal like å oppholde oss på. Passe stort, varmt og godt, praktiske løsninger, lett å holde rent og ”innbydende”. Et sted der vi kan kose oss for oss selv og nyte den lille ”ferien”. Skulle folk nærmest ikke kjenne oss igjen etter besøket, vil vi takke pent og synes det er bra:-) Knapphus Bad er laget for å nytes. Knapphus Bad er utviklet over lang tid. Vi har ”badet” i flere 10-år og mener selv at vi vet hva som er viktig for at badet skal ”nytes”. Vi legger bl.a. dette til grunn når vi produserer våre bad: - Lytte til kundens ønsker og behov, samtidig som vi tar med våre erfaringer og trender.

KUNDEFOTO

6

- Vi produserer ett bad om gangen. Det betyr at vi skreddersyr nøyaktig etter hva kunden vil ha og legger ”sjelen” i løsningene og arbeidet. - Vi produserer ulike standard-løsninger, men alt kan også tilpasses etter mål på millimeteren. Som igjen betyr 100% utnyttelse av rommet.

KUNDEFOTO

- Kvaliteten på materialene vi bruker er det samme som på våre beste kjøkken. - Vi kan gjøre alt fra rivning, fjerning, rørlegging, elektrisk, gulv, tak... - og til slutt montering og ferdigstilling. - Vi gir oss ikke før du som kunde kan ta i bruk ”verdens beste bad”.


SLOTTSBAD FARGELAKKERT Badet som får deg til å føle deg kongelig. Hva nå det enn skulle bety. Flott å se på, god plass, sittebenk, god belysning... Vi leverer kongelige bad.

KUNDEFOTO

7


URBAN SLETT FARGELAKKERT HĂ˜YGLANS Badet blir mer og mer et oppholdsrom. Vi fĂĽr en flott stund med oss selv, gjerne med litt musikk, en indre samtale - samtidig som vi forvandler oss selv fra et potensielt steinras til en glamourmodell.

8


URBAN SLETT FARGELAKKERT Her ser du alt, finner alt og kan ordne alt. Lett å holde rent er det også. To vasker har sine fordeler.

VILLA FARGELAKKERT Har sitt særpreg, som de som bruker badet.

KUNDEFOTO

9


HVA SIER TRENDENE FOR BADEROM? Smaken er fortsatt varierende. Fra det ”gamle” og klassiske til det stilrene og enkle. Vi har stor glede av å gå ”visningsrunde” gjennom våre utstillinger og bilder av ulike bad. Samtidig får vi tips og tanker fra kundene. Behovene, størrelsen på rommet, fargene, stilen... Mye er forskjellig, men det er sjelden og aldri at vi ikke kommer i mål. Her er noen trender: - spreke eller jordnære farger. Spranget er stort og vi lakkerer alle farger uten tillegg i prisen - slettere fronter, men gjerne med eikestruktur ”i bånn”

KUNDEFOTO

10

- 2 vasker er populært hos mange - lett å gjøre rent - kontrastvegg i fargevalg - god belysning - stilrent og god plass

KUNDEFOTO

Hva er din trend? Den finner du etter et besøk og samtaler med oss.

KUNDEFOTO


SLOTTSBAD FARGELAKKERT Vårt flaggskip. Forseggjort med mange detaljer. Leveres i valgfri farge. Nærmere slottet kommer du kanskje ikke. Her går badet helt til taket.

KUNDEFOTO KUNDEFOTO

11


- dei gode stundene

PRODUKTKATALOG 32

KUNDEFOTO

BAD