Page 1

La fi de les descarregues gratis? Que es megaupload?

Megaupload era un lloc web de servici de allotjament de argius. On la gent pujava i baixava argius de una manera molt senzilla.

Des de quan estava en funcionament?

Estava en funcionament desde 21 de març de 2005 . Per què ha sigut inhabilitat pel FBI? . Es troba inhabilitat Per L’ FBI Nord-americana Per suposada infracció de Drets d'Autor comesos al permetre descarregues gratis sense ningun tipus d’impost.

Era un servei gratuït o existien diferents perfils d'usuaris o el que és el mateix diferents tipus de comptes? Es un servei gratuït però existeixen conters prèmium en els cuals si pagues et donen mes ventages com per exemple descarregues més rapides o descarregar arxius majors d’1GB .


Quines coses van ocórrer en senyal de protesta al seu tancament? Varen ocorrir varis fets en senyal de protesta al seu tancament i pràcticament casi tots el usuaris d’Internet es van mobilitzar a traves de recollides de firmes a pagines web . Però els mes significants varen ser atacs de “Anonymous” a la pàgina del FBI i les milions de protestes que la gent van haver a traves de facebook Què altres serveis han preferit tancar amb temor a ser perseguits per les autoritats? El recent tancament de la web de descàrregues Megaupload ocasiona que portals de similars per por a que els ocorreguera el mateix tancaren. Com per exemple: Fileserver, MediaFire, Rapid Share, File sonic, Uploaded...

Existeixen actualment altres serveis alternatius a megaupload, cita almenys cinc? Si existeixen altres seveis similars com per exemple: Rapidshare, , Mediafire, 4Shared, Fileserve i Bit Share.

I ara que ja saps un poquet més, què opines tu del tema? Justifica la teua resposta. Pense que el que han fet a megaupload es injust per que tots tenim el mateix dret a compartir i descarregar argius sense pagar també hem sembla molt injust que es prohibisquen les descarregues quan ens fan pagar el cànon digital.

lafi de les descarregues  

treball de recuperació

Advertisement