Page 1

Catalogul cadourilor irezistibile 2013/2014


Your Teataster Set

139 lei

Lăsaţi-vă ademeniţi în lumea ceaiului şi deveniţi un degustător profesionist! În întreaga lume modul de degustare a ceaiului se întămplă aşa : approx. 3 g de ceai (2,86 g) se lasă la infuzat timp de 5 minute după care se începe evaluarea. Încercaţi şi Dvs, să învăţaţi despre gusturile diferitelor regiuni speciale de ceai, despre culoare şi parfum. Jucând astfel puteţi găsi ceaiul preferat sau pur şi simplu vă puteţi impresiona prietenii dvs. într-o degustare. În cadou o să găsiţi 1 set pentru degustare, 100g China White Monkey (ceai alb, ediţie limitată), 100 g Annapurna in between (ceai negru de pe o plantaţie recent descoperită). Puteţi citi mai multe pe www.demmer.ro despre acest proiect. http://demmer.ro/annapurna.html


Poveste de iarna

87 lei

O mică atenţie prietenilor şi celor dragi! Adesea, o mică atenţie este mai presus de cuvinte. Această cutie în formă de carte conţine 3 tipuri de ceai, ideal pentru serile de sărbători, care vă vor încănta simţurile: Holiday Blend (ceai negru - Amestec de ceaiuri negre și verzi din India, Ceylon şi China, cu bucăți de mere, migdale, scorțișoară și aromă naturală), Original Chimney Fire (ceai de fructe de sezon - Amestec original, unul dintre cele mai populare ceaiuri de iarnă din fructe. Cu bucăţi de mere, măceşe, flori de hibiscus, rooibos, scorţişoară, migdale și cu condimente care adaugă infuziei un gust unic, cald, cu aroma proeminentă a scorţişoarei), Fruit Punch (ceai de fructe - Amestec bogat cu măceşe, flori de hibiscus, coajă de citrice și mere, condimentat cu mirodenii cu gust de rom, naturale, fără alcool. Este de mulţi ani ingredientul principal pentru băutura noastră extrem de apreciată, numită Punch de portocale).

Preţ : 87 lei


87 Iarna, anotimpul meu preferat! lei Iarna, anotimpul meu preferat! Cu aceste ceaiuri, anotimpul de iarnă va fi una mai frumoasă şi mai specială. Cutia de cadou conţine 100 g Wintery Green Tea (ceai verde de sezon), 100 g Merry Christmas (ceai negru de sezon), 1 cutie de ceai de 125g branduit Demmers Teehaus, 8 bucăţi zahăr candel şi un infuzor pentru prepararea de ceai.


Deliciul serilor de iarnăa

86 lei

Nu-i aşa că este frumos atunci când pe serile reci de iarnă ne încălzeşte o ceaşcă fierbinte de ceai? Mai ales dacă au un gust delicious de prune! O elegantă cutie care conţine 100 g Plum Crumble (ceai de fructe), delicioşii biscuiţi cu unt Shortbread, 4 bucăţi de zahăr brun şi alb pe băţ.


Orange Gift

99 lei

În fiecare an în timpul sărbătorilor acest set este numărul 1 printre cadouri. Unele lucruri chiar nu se pot face mai bine. Ambalat drăguţ, acest set conţine 100 g Bitter Orange (ceai negru aromatizat Amestec armonios de ceaiuri provenite din Ceylon, China şi India, rafinat cu coajă de portocale şi arome de portocale. Infuzie plăcută, cu note proaspete şi portocale uşor amare), 100 g Ceylon Orange Pekoe Blend (amestec de ceaiuri negre aromatizate - Grădină de ceai din zona muntoasă din Sri Lanka, cu unul dintre cele mai cunoscute gradaţii Orange ”Pekoe.” Se obţine o infuzie completă şi fină, cu caracterul tipic al unui High Grown.), 100g de coajă de portocale învelită în ciocolată (în limita stocului disponibil), 8 bucăţi zahăr candel alb şi brun, pe băţ.


Amintiri din copilarie

87 lei

Acest cadou celebrează acele amintiri din copilărie când bunica sau mătuşa, specialiste în realizarea reţetelor delicioase, născoceau deserte cu prune. Deserturile acestea au fost vedeta meselor de duminică ale copilăriei noastre. Cadoul conţine 250 g Cafea cu gust de prune şi scorţişoară, 1oog de prune învelite în ciocolată (în limita stocului disponibil), 2 buc zahăr candel brun, pe băţ.


Povestea: Eroul Modern

93 lei

Povestea combinaţiei moderne care are personaje principale cafeaua şi ciocolata. Acest cadou conţine 250 g cafea de înaltă calitate Marco Salvatori şi 2 pachete de 100g de ciocolată (tipurile de ciocolată pot varia în funcţie de limita stocurilor disponibile).

Catalogul cadourilor irezistibile!  
Advertisement