__MAIN_TEXT__

Page 1


Impressie Bay House


Welcome to Bay House. Het is ons een genoegen u kennis te laten maken met een residentieel project waar echt alles in de overtreffende trap samenkomt: locatie, architectuur en service. Zo biedt Bay House u optimaal woongenot. Stelt u zich voor: living on the waterfront. In een royaal appartement, of misschien wel penthouse, op de nieuwste hotspot van wereldstad Rotterdam: het Rotterdam Rijnhaven District op Katendrecht. Verdiepingshoge glazen puien en de vele buitenruimtes bieden u een adembenemend uitzicht over het water van de Rijnhaven en de imponerende skyline van de Wilheminapier. Het pand zelf wordt een landmark van stoere, maar ook elegante architectuur. Binnen wacht u een ongekend hoog serviceniveau door de 24/7 aanwezigheid van een conciërge die u op maat ontzorgt. Daarnaast zijn in Bay House hoog­ kwalitatieve faciliteiten ondergebracht, zoals daktuinen en ondergrondse te kopen parkeerplekken voor eventueel meerdere auto’s per woning. Al deze kwaliteiten plus de grote variëteit aan appartementen maken Bay House ideaal voor veeleisende kosmopolieten, of die alleen, samen of in gezinsverband wonen. Is het toeval dat Bay House in het hart van ‘Manhattan aan de Maas’ zijn fundamenten vindt? Zeker niet. Rotterdam, en daarbinnen Katendrecht, ontwikkelt zich snel als de plek ‘waar het allemaal gebeurt’. Bay House en zijn dynamische omgeving spelen in dit proces de hoofdrol. Frame Vastgoed is een risicodragende binnenstedelijke ont­ wikkelaar, belegger en serviceorganisatie. Met enthousiasme en betrokkenheid dragen wij bij aan de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam. Frame Vastgoed en haar medewerkers hebben kosten noch moeite gespaard om met Bay House een sophisticated en exclusief woonmilieu voor u te ontwikkelen dat uniek is voor Rotterdam. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Petra Rutten, Directeur Wonen Team Bay House & het Frame Vastgoed team


INDEX

Welcome to Bay House Bay House Rijnhaven District Rotterdam City of Cool Rotterdam is King The harbour is our joy, our paradise

5 8 10 12 19

Fashion and design district 32 Highest possible standard 44 Architect 46 Interior Designers 47 Bouwnummers en typeaanduidingen – Waterfront Residences – Town Residences – Maisonettes – Terraced Residences – Penthouses – Royal Penthouses

52 57 85 99 117 135 151

Parkeergarage 168 Kitchen and Bathroom 174 Deuren & Domotica 176 English Summary 178 Contact 182


8

Impressie Rijnhavenkade


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

9

Leven in luxe. Zoals we dat in Nederland nauwelijks kennen. Omgeven door high-end faciliteiten, topdesign en grenzeloze voorzieningen. Dat kan in Rotterdam. Hier, op het ooit beruchte Katendrecht of all places, wordt het Rotterdam Rijnhaven District ontwikkeld, een epicentrum van fashion en design, kunst, cultuur, architectuur en uitgaan. In dit kwartier verrijst het meest prestigieuze appartementencomplex van de Maasstad: Bay House.

BAY HOUSE ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT.

CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

Het comfort van het leven in Bay House krijgt een extra dimensie door de unieke Concierge Residential Living services. In het appartementencomplex is een conciërge aanwezig die u bij tal van zaken ondersteunt. Niet alleen u, maar ook uw bezoek, wordt gastvrij door de conciërge ontvangen. Ook waakt hij scherp over uw veiligheid en zorgt hij ervoor dat het beheer en onderhoud van het complex tot in de puntjes zijn geregeld. Een overtreffende trap in wooncomfort zijn de extra services, die u, als bewoner, bij de conciërge kunt bestellen. Deze extra services zijn verzameld op een ‘menukaart’, met de keuze uit onder andere: technisch huishoudelijke ondersteuning en stomerij- en schoonmaakservice.

met ieder een eigen signatuur én een luisterend oor, kunt u de droomwoning verwezenlijken die u voor ogen heeft. Wilt u uw interieur helemaal in eigen hand realiseren? Dat kan natuurlijk ook! *LET OP: in verband met de gestarte bouw en daarmee de reeds verlopen sluitingsdata voor het doorgeven van persoonlijke wensen met betrekking tot de indeling van uw appartement, worden alle appartementen momenteel alleen nog in Rough aangeboden. Afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt ten tijde van de aankoop van uw appartement, bespreken wij graag persoonlijk met u welke meeren minderwerk opties op dat moment nog mogelijk zijn.

ULTIMATE SAFETY INTERIOR DESIGN

Om u optimale vrijheid te gunnen bij de inrichting, koopt u uw appartement als casco (Rough). Voor de afgebouwde appartementen (Signature*) selecteerden wij drie top interior designers die goed bekend zijn met de architectuur van Bay House. Ieder van hen liet zich inspireren door een aantal verschillende typen appartementen en maakte daar­ voor een interieurontwerp. U kunt het gemaakte voorstel volgen of, de designer van uw voorkeur, opdracht geven voor het maken van een gepersonaliseerd ontwerp. Met de betrokkenheid van deze drie verschillende designers,

Onlosmakelijk verbonden met luxe en comfort, zijn veiligheid en privacy. Bay House maakt hiervoor gebruik van de laatste technologie. Met een elektrische sleutel heeft u toegang tot het gebouw, uw appartement en uw berging op -2. In uw appartement heeft u de beschikking over een bedienings­ paneel waarop onder andere de videointercom is aangesloten die u in verbinding stelt met de conciërge. Voor uw veiligheid zijn de centrale toegangen tot het gebouw, de lifthallen en (nood)trappenhuizen voorzien van beveiligings­camera’s.


10

ROTTERDAM CITY OF COOL.

Decennialang was Rotterdam de bescheiden werkstad van Nederland. Niet lullen maar poetsen was en is het motto. Er werd zo hard aan de weg getimmerd, aan architectuur, culturele vernieuwing en internationale samenwerkingen, dat de stad niet onontdekt kon blijven. Nu is ‘the new capital of cool’ hard op weg de nummer 1-stad van Nederland te worden. Het is een broeikas, een laboratorium, de plek die vooruitloopt en waar het allemaal gebeurt. De evenementen en festivals, de uitgaansgelegenheden en het aanbod van zowel populaire als niche uitingen van muziek, kunst en cultuur maken de stad uniek en geliefd bij mensen van over de hele wereld.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

11

RTM


12

Ondernemerschap, vernieuwing en lef maken Rotterdam de stad van de onbegrensde mogelijkheden. Wie aan deze stad iets wil toevoegen, is welkom. Architecten mogen hier uitpakken, kunstenaars en start-ups worden gefaciliteerd, horecaondernemers krijgen de ruimte voor nieuwe concepten. Dat zie je, dat voel je.

ROTTERDAM IS KING.

Rotterdam is de stad waar het gebeurt. Waar ideeën de kans krijgen, waar mensen de horizon opzoeken om eroverheen te kijken. Omdat hier de fysieke ruimte is en omdat er ruimte is in de hoofden van de bestuurders, ondernemers en burgers. Dat maakt de stad zo bruisend. En dat heeft niet alleen Nederland ontdekt, maar de rest van de wereld ook. Al in 2014 adviseerde de New York Times haar lezers om Rotterdam te bezoeken.

Lonely Planet zette Rotterdam in 2016 op de vijfde plaats van ‘Top Cities in the World’. In hetzelfde jaar plaatste het Britse Business Insider de Maasstad op de twaalfde plaats van Europese steden waar mensen het gelukkigst zijn. In 2017 gaf CNN aan dat Rotterdam wel eens ‘The New Capital of Cool’ van Europa zou kunnen zijn. Intussen vestigen steeds meer buitenlandse bedrijven zich in havenstad. Ook toeristen, en dan juist de fijnproevers, weten Rotterdam te vinden.

Amsterdam Schiphol Airport

Utrecht

Den Haag

Arnhem

Rotterdam The Hague Airport

ROTTERDAM

Den Bosch

Eindhoven Airport

Antwerpen

Brussels Zaventem Airport Brussel

Brussels South Charleroi Airport

Eindhoven


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

13

RTM


14


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

15

RTM


16


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

17

RTM


18


The harbour is our joy, our paradise.


20

RRD


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

21

Bij de entree van Katendrecht wordt een dynamische leef-, woon-, winkelen werkomgeving gecreëerd: het Rotterdam Rijnhaven District. Meer dan u dagelijks nodig heeft, vindt u hier op loopafstand. Daarnaast is de ligging ideaal om van hieruit Rotterdam en de rest van de wereld te veroveren.

A20

A13

ROTTERDAM CENTRAL STATION

A20

A16

KOP VAN ZUID AP

W

EN KAT

A4

IER

MIN EL ILH RIJNHAVEN

DRE

CHT

EUROPOORT

A16

A15

A15 BREDA

Museum Boijmans Van Beuningen

s

A29

s aa

NOORDEREILAND

we M Ni eu

Erasmus Medisch Centrum

ANTWERPEN BRUSSEL

Kunsthal

Era

sm

us

n klaa

Par

bru

g

KO P VA N ZUID

De Rotterdam Cruise Terminal

Het Park Euromast

otb

lok

Nieuwe Luxor Theater Foodhallen

Restaurant Las Palmas Nederlands Fotomuseum

Docking cruise ships

Sto

Vu u

ijk

d zee

st We

Lantarenvenster

de

kka Par

Loetje

en

hav

Rijn

L

s

we

eu

Ni

M

aa

BAY

Fenix Food Factory Theater Walhalla

HOU

ledijk

e Hil

Bred

SE

Hillelaan

Hotel New York

Deliplein

Maastunnel

*Deze mogelijkheid wordt geboden op basis van beschikbaarheid, het aantal parkeerplaatsen hiervoor is beperkt.

DEN HAAG AMSTERDAM

pje

Vanzelfsprekend is er ook voor uw auto plaats in Bay House. In de nieuwe Q-Park parkeergarage onder uw appartement zijn voldoende parkeermogelijkheden op -1 voor bezoekers van het Rijnhaven District. Daarnaast is er voor u, als bewoner van Bay House, de mogelijkheid* om een (of meerdere) eigen parkeer­plaats(en) te kopen. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op -2 dat voor u en andere bewoners toegankelijk is. DELFSHAVEN Naast het parkeergedeelte van de bewoners is er op -2 een afgescheiden parkeergedeelte gereserveerd voor gasten van het hotel in het Oostgebouw.

A4

ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

om

Vanaf het District kijkt u uit op de Wilhelminapier met Hotel New York, bioscoop LantarenVenster, het Nederlands Fotomuseum, het Nieuwe Luxor en vele restaurants. De Rotterdamse binnenstad bevindt zich op een steenworp afstand en metrostation Rijnhaven ligt naast uw appartement. Wellicht de mooiste vorm van openbaar vervoer biedt de Watertaxi die vanaf uw voordeur tal van bestemmingen aandoet.

UTRECHT

DEN HAAG AMSTERDAM SCHIPHOL

Bo

ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT.

K AT E N D R E C H T

dijk

e Hille

Bred

SS Rotterdam

n ave

laan

Putse

ash

Ma

elaan

Briels

BLOEMHOF


22

RRD


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

23


24

RRD


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

Bay House wordt gerealiseerd op het roemruchte schiereiland Katendrecht, door Rotterdammers ook wel De Kaap genoemd. Het is een stadsdeel met een fascinerende geschiedenis. Van een ruige havenbuurt voor zeelui, transformeerde de wijk tot één van de meeste levendige uitgaansgebieden. Terrasjes aan de stoere kades, hippe restaurants, theaters, festivals en de lokale bierbrouwer bepalen hier de sfeer.

Hele delen van Katendrecht ondergingen al een prachtige gedaantewisseling, andere straten behielden hun oude charme maar vulden die opnieuw in met aantrekkelijke functies, van horeca- tot culturele. Het hoofd van het schiereiland werd zelfs de ligplaats van het SS Rotterdam. Nu is het Rijnhaven District aan de beurt voor een metamorfose. Naast, en tegelijk met, Bay House wordt een luxueus ‘MGallery Hotel Collection’ vijfsterrenhotel gebouwd. Het monumentale koffiepakhuis Santos wordt in oude glorie gerestaureerd en krijgt een woonfunctie en winkelbestemming. Het vooruitstrevende Duitse designwarenhuis Stilwerk gaat hier zijn eerste vestiging in de Benelux openen. Daarnaast heten we lokale horeca welkom in de plint. Jumbo speelt in op de opwaardering door haar supermarkt te herbouwen tot een onderdeel van het nieuwe en onderscheidende exclusieve horeca- en winkelaanbod aan de Rijnhaven.

25


26

RRD

DELI BIRD THAI

HOTEL NEW YORK

Authentiek Thais eten kan aan het Deliplein op Katendrecht. In een knusse ambiance waar de eerlijke en gevarieerde Thaise keuken vooropstaat.

Alsof de emigranten naar de Verenigde Staten hier nu nog hun overtocht komen boeken, zo ziet het klassieke, voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn eruit. Met een stijlvol hotel, twee fraaie restaurants, meerdere bars en onderin: de barbier.

DE MATROOS EN HET MEISJE Makkelijk! De enige keuze die u hier hoeft te maken is uit hoeveel gangen uw menu zal bestaan. Daarna laat u zich verrassen door de chef. Eten wat de pot schaft beviel nog nooit zo goed als hier, aan het levendige Deliplein.

L ANTARENVENSTER Zo kan een filmhuis voor de betere culturele en alternatieve cinema er ook uitzien. Niet verwonderlijk dat het Internationaal Filmfestival hier jaarlijks terugkeert. Met een grootstedelijke grandeur en een heerlijk ruim café/restaurant met uitzicht op het water.

NIEUWE LUXOR

BISTROT DU BAC

POSSE

ROLPH’S DELI

Met ruim 1500 stoelen hét podium voor grootse muziek-, musical-, opera-, circus- en dansproducties en voor vele internationale sterren.

Een beetje Parijs in Rotterdam, dát is restaurant Bistrot du Bac. Met het traditionele menu, de mooie wijnkaart en de typische inrichting, komt de Franse hoofdstad plotseling heel dichtbij.

Is het een restaurant, een espressobar, terras aan de kade, een galerie of een vintageshop? Posse is het allemaal. Onderdeel en initiatief van Stichting Capetown Rotterdam.

Geïnspireerd door steden als Londen en New York, hebben de eigenaren van HMB Restaurant dit compleet nieuwe concept in de stad ontwikkeld. Bij Rolph’s Deli kun je heel de dag genieten van de lekkerste ontbijt- en lunchgerechten.

SS ROT TERDAM Het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn is nu een gewilde plek voor een overnachting, evenement, lunch, diner of zomaar een hapje en drankje.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

FENIX FOOD FACTORY

WATERTAXI ROT TERDAM

Fenix Food Factory, de culinaire hotspot van Rotterdam. Hier vindt u dagelijks een ambach­te­lijke versmarkt en in het weekend kunt u er ontbijten, brunchen, lunchen en dineren. De Fenix I loods ligt aan de voet van de Rijnhavenbrug, de brug die de Wilhelminapier met Katendrecht verbindt.

Supersnel, dat is de Watertaxi die voor uw deur afmeert. Openbaar vervoer was nog nooit zo vermakelijk!

BURRO E SALVIA Koopt u hier zelf uw Italiaanse delicatessen of schuift u aan voor een ambachtelijke pasta, pizza of ander Italiaans gerecht?

27

LOETJE

HMB RESTAURANT

KWIEZIEN

De lekkerste biefstukken van Amsterdam moesten vroeg of laat ook naar Rotterdam komen. Loetje koos een prachtplek, aan de overkant van de Rijnhavenbrug.

In Rem Koolhaas’ gebouw De Rotterdam vindt u HMB Restaurant. Hoog genoteerd in restaurantgids Lekker en vermeld in de Guide Michelin spelt men LEKKER hier, net als de naam, in hoofdletters.

Homemade is het sleutel­ woord in dit gezellige restaurantje aan het Deliplein. De open keuken geeft zicht op de witte brigade die het een feest vindt om u in de watten te leggen.

CEO BA AS VAN HET VLEES

CAFÉ DE OUWEHOER

THEATER WALHALLA

Met deze, op moderne New Yorkse stijl geschoeide, brasserie wil tweesterrenchef Mario Ridder zijn liefde voor vlees met u delen. Naast Chief Executive Officer staat CEO hier namelijk ook voor Côte de boeuf, Entrecote en Ossenhaas. En dat betekent smullen aan het Deliplein!

Hier moet je zijn voor een biertje op z’n Rotterdamst. In deze gezellige, bruine kroeg met de nostalgie van weleer worden regelmatig ook live optredens georganiseerd.

Theater Walhalla heeft maar liefst drie vestigingen op Katendrecht: twee podia en een theaterwerkplaats. Jaarlijks worden hier meer dan 275 voorstellingen gegeven, en ook diverse festivals, waaronder jazz, gehouden.


28


The next great chapter.


30

Impressie toekomstig Rotterdam Rijnhaven District

Bay House maakt deel uit van het nieuwe Rotterdam Rijnhaven District: deze mooie nieuwe entree is de kroon op de ontwikkeling van Katendrecht. Dit wordt de plek waar wonen, werken, winkelen en recreĂŤren elkaar begroeten. Waar grootstedelijke allure wordt toegevoegd aan de authentieke geschiedenis van een wereldse havenstad.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

31

RRD


32

Impressie Bay House ‘Santosplein’ aan de Rijnhaven


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

33

Rotterdam, stad op twee oevers. Liefhebbers van luxe, fashion aficionado’s en designadepten kunnen in het Rotterdam Rijnhaven District hun hart ophalen. In het district wordt een exclusieve ‘design avenue’ gerealiseerd: een winkelgebied waarin fashion, brandstores, design en architectuur worden afgewisseld met lokale smaakmakers, winkeltjes en horecagelegenheden. De gemeente Rotterdam heeft in maart 2020 haar Masterplan voor de Rijnhaven bekendgemaakt. Hierin staat wat de globale uitgangspunten worden voor het vervolg van de ontwikkeling van de Rijnhaven. Het Masterplan is gepubliceerd op de website van de gemeente Rotterdam.

De high-end standaard waarmee Bay House de toon zet, wordt voortgezet in het naastgelegen gerenommeerde ‘MGallery Hotel Collection’ hotel en in de kwaliteit en diversiteit van het winkelaanbod van het Rotterdam Rijnhaven District. Het prestigieuze aanbod van Fashion en Design zal voor veel mensen van binnen en buiten Rotterdam reden zijn om naar dit district te komen. De couleur locale van bijvoorbeeld de broodjeszaak, espressobar, buitenlandse delicatessenshops en bloemenwinkel

zal reden zijn er langer te willen blijven. Rondom de winkels en horeca wordt een royale wandelruimte gecreëerd, die waarschijnlijk deels wordt overdekt. Flaneren, shoppen en zelfs lummelen worden hier tot kunst verheven. Ten tijde van het ter perse gaan van deze brochure konden wij nog niet alle namen prijsgeven van de exclusieve winkels die u hier gaan overrompelen, maar het Duitse designwarenhuis Stilwerk geeft een uitstekende indicatie van de klasse die u hier mag verwachten.

I TAX

ER WAT

I TAX

ER WAT

RI

FOO

B AY

HO

USE

D R IC

WE S T IL

EET

STR

ION

SH ‘FA

CO

S NTO ‘SA IN’ PLE

O

DE

BRE

MA

N AVE

IJK

LED

HIL

.

N.Z

ASH

N AVE

ASH

RK

TEL

DM

ARK

ET

RIJNHA VEN

HO

AN

VEN NHA

RIJ

HILLELA

E

KAD

N AVE JNH

PO RT ER HO US E

FASHION AND DESIGN DISTRICT.


34

Impressie ’Fashionstreet’ Rotterdam Rijnhaven District


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

35

RRD


36

Impressie hotel en Bay House Architect Joke Vos


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

37

RRD


A level above breathtaking.


40

Impressie Santosplein en Bay House Architect Joke Vos


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

41

BHR


42

Sfeerimpressie Penthouses Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

43

BHR


44

Sfeerimpressie lobby Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

45

Wonen in een luxueus hotel waarvan uzelf de eigenaar bent, zo kunt u zich wonen in Bay House het beste voorstellen. Op een spectaculaire locatie met een adembenemend uitzicht over de kade. Alles wat Bay House buiten zonder woorden belooft, wordt binnen waargemaakt met het gemak en comfort van Concierge Residential Living.

HIGHEST POSSIBLE STANDARD. Waar andere woningen om aandacht en zorg kunnen vragen, is Bay House ontwikkeld om u voor 100% ten dienste te staan. Het ongekend hoge serviceniveau geeft u de geruststellende zekerheid dat alle basale zaken die met wonen te maken hebben, voor u worden geregeld.

CONCIERGE SERVICE

FITNESS & WELLNESS

Bay House biedt de comfortabele service van een conciërge die zorgdraagt voor het algemeen beheer en de veiligheid. Hij ontvangt uw gasten en staat klaar voor vragen. Storingen en gebreken aan het gemeenschappelijk eigendom signaleert hij en hij coördineert de oplossing, nog voordat u er last van zou kunnen hebben. Verder begeleidt hij leveranciers zoals de schoonmakers en de hovenier. Een jaar na sleuteloverdracht kan de VvE taken en uren van de conciërge naar wens aanpassen.

Bay House wil een omgeving bieden die zo veel mogelijk dienstbaar is aan uw wensen. Om die reden wordt tevens een commerciële, luxueuze fitnessruimte ingericht, die ook door bewoners te gebruiken is. Hier kunt u zelfstandig trainen of onder begeleiding van een personal trainer.

THE LOBBY

PERSOONLIJKE SERVICE

Dit is nog eens thuiskomen! In een van de twee smaakvolle, door Robert Kolenik ontworpen, lobby’s, het voorportaal van uw privédomein. Hier wordt u door de conciërge verwelkomd en, indien nodig, geassisteerd. In het loungedeel kunt u gasten ontvangen of ontspannen socializen met uw medebewoners.

Naast de bovengenoemde standaard­ services kunt u optioneel gebruikmaken van extra persoonlijke service, zoals kleding- en stomerijservice, klusjes, valet parking, het reserveren van een parkeerplaats voor bezoek, taxi- of chauffeursservice, wasservice voor voer­ tuigen en meer. Deze extra diensten kunt u eenvoudig bestellen via de Bay House Service App.

PARKING

Onder het Bay House complex bevindt zich op -1 een Q-Park parkeergarage voor bezoekers van het Rijnhaven District. Bay House bewoners hebben de (beperkte) mogelijkheid om een (of meerdere) eigen, vaste parkeerplaats(en) te kopen in de aparte, voor de bewoners en het hotel toegankelijke verdieping op -2.

PAKKETSERVICE

Pakketbezorging vindt in Bay House plaats met behulp van een speciale pakketbox, een state-of-the-art systeem dat alle pakket- en postbezorgings­ diensten faciliteert. Via de bijbehorende app ontvangt u automatisch bericht als er een pakket is bezorgd. U kunt zelfs pakketten laten ophalen. Mocht u een andere vorm van bezorgen of afhalen prefereren, dan kan de conciërge in de afhandeling daarvan voorzien.

DAKTUIN

In Bay House woont u aan het water, maar u weet zich evengoed door groen omgeven. De daken van Bay House worden groen en op de dakterrassen worden stroken beplanting en inrichting aangelegd die een fraai contrast creëren met het beeld van de bebouwing en de lucht. Deze daktuinen op de tweede en derde verdieping geven een prettige privéen verblijfsklimaat.

DUURZA AM GEBOUWD

De combinatie van WKO (warmtekoudeopslag) en stadsverwarming leidt tot een duurzame klimaatvoorziening voor de appartementen in Bay House. Zo wordt uw woning verwarmd met de warmte die vrijkomt bij de verbranding van afval en gekoeld vanuit ondergrondse koudeopslag. De appartementen zijn dan ook gecertificeerd met energielabel A. Het installeren van airconditioning is tevens een optionele mogelijkheid.


46

Bij de ontwikkeling van Bay House is niets aan het toeval overgelaten. Ook de keuze van de architect niet. Joke Vos wist de eerlijke kracht van Rotterdam te vertalen in een iconisch ontwerp. Uw persoonlijke ruimtes mogen rekenen op evenveel creatieve en vakkundige aandacht. Hiertoe selecteerden wij drie verschillende interior designers die, ieder op hun eigen wijze, exact weten wat dit unieke gebouw aan verrassende mogelijkheden biedt.

JOKE VOS

Architect Bay House Architect Joke Vos is al ruim twintig jaar betrokken bij de Kop van Zuid en Katendrecht. Het ontwerp voor Bay House is van haar hand. Joke Vos: “Met Bay House streven we stoere elegantie na, vandaar de robuuste look met een lichte kleur. Het gevelraster, rechthoekig met brede muurgedeeltes tussen de gevelopeningen, is uitgevoerd in een betoncomposiet. Het neemt de dubbelhoge maat van de havengebouwen over en is ingevuld met glazen puien. Ik kan mij al goed voorstellen hoe dit eigenzinnige gebouw straks aan de Rijnhavenkade staat. Het zal een prettige afwisseling vormen met de torens van de Wilhelminapier.�


BAY HOUSE | R E S I D E NCE S

CHOOSE YOUR INTERIOR DESIGNER.

Zoals het woonconcept van Bay House een en al ontzorging biedt, willen wij u ook bij het inrichten van uw appartement zo veel mogelijk ondersteunen. Hiertoe selecteerden we drie gerenommeerde interior designers en vroegen hen voor een aantal appartementen een interieurontwerp te maken. Van dit ontwerp mag u gebruikmaken. Daarnaast kunt u één

47

van deze designers opdracht geven om op basis van uw leefstijl en smaak een ontwerpplan te ontwikkelen waarin hun signatuur en uw wensen werkelijkheid worden. Het inzetten van onze interior designers is optioneel en niet inbegrepen in de koopsom. Hier stellen wij de interior designers aan u voor middels een korte schets van hun visie, inspiratie en werkwijze.

ROBERT KOLENIK

MARISK A JAGT

MADELON OVEREIJNDER

Interior designer

Interior designer

Interior designer

Zonder dat hij over enige ontwerpervaring beschikte, sleepte Robert Kolenik met zijn tweede ontwerp al een indrukwekkende nominatie in de wacht. Het betekende in 2008 de vliegende start van zijn design­ studio Kolenik Eco Chic Design waarmee hij inmiddels al vele nationale en interna­ tionale projecten realiseerde. Robert staat bekend om het gebruik van ecovriende­ lijke hightech materialen, toegepast in een luxe, contemporaine stijl.

In 2010 gooide Mariska Jagt het roer om en ging haar droom achterna. Ze startte Studio Mariska Jagt, een idee dat uitgroeide tot een bedrijf met acht medewerkers en een aanzienlijke staat van dienst. Haar stijl laat zich beschrijven als ‘quiet luxury’ en ‘camouflaged glamour’. Dat uit zich in bij­­ zondere oplossingen met luxe materialen en in interieurs die een eenheid vormen en klasse uitstralen.

Met jaren ervaring in de branche startte Madelon Overeijnder in 2012 met Design Unlimited. De veelzijdige ontwerpen van Madelon kenmerken zich door de toe­ passing van warme kleuren, details in de stoffering, kunst en objecten. Tijdloos en persoonlijk, eclectisch interieurdesign dat ongevoelig is voor trends. Het resultaat waarnaar zij streeft: mensen laten thuis­ komen in een woning die aanvoelt als een warme jas.


48

Impressie hotel en Bay House Architect Joke Vos


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

49

BHR


50


The heart says yes.


52

BOUWNUMMERS EN TYPEA ANDUIDINGEN

16

15

14

13

11E

+37m

10E

+34m

9E

+31m

8E

+28m

7E

+25m

6

E

+22m

27

5E

+19m

27

35

34

81

11E 4E

+37m +16m

81

85 26

25

8

10E E 3

+34m +13m

8

80 17

16

65

9 2E 8E

+31m +9m +28m

65

75 7 64

63

E 71 E

+25m

44

54

53

E

6BG

+22m

43

5E

+19m

27

35

4

E

+16m

26

25

3E

+13m

17

16

2E

+9m

81

65

BOUWNUMMERS

sluitingsdata voor het doorgeven van persoonlijke wensen met betrekking tot de indeling van uw appartement, worden alle appartementen momenteel alleen nog in Rough (casco) aangeboden. Afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt ten tijde van de aankoop van uw appartement, bespreken wij graag persoonlijk met u welke meeren minderwerk opties op dat moment nog mogelijk zijn.

aantal koopappartementen kan variëren: we bieden op een aantal plaatsen namelijk de mogelijkheid om meerdere eenheden aan elkaar te koppelen. Dit maakt extra royale vloer­opper­vlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle apparte­menten op de tweede verdieping beschikken over een uitzonderlijke plafondhoogte van circa 3,36 meter. In verband met de gestarte bouw en daarmee de reeds verlopen NORTH FACADE

Bay House biedt circa 88 koopappartementen waarvan de oppervlaktematen uiteenlopen van circa 80m2 tot 350m2. In het hart van het gebouw vormt The Box het extravagante middelpunt van Bay House en is met een oppervlak van circa 1.000 m2 en imposante verdiepingshoogte tot wel 12 meter de grootste en meest spectaculaire woonbeleving van Rotterdam en omstreken. Het totaal EAST FACADE

EAST FACADE44

44

27

ENTRANCE 8

E

81

85

12

11

10

9

84

80

8

7

83

79

78

77

75

74

73

72

71

70

64

63

62

61

60

59

NORTH FACADE 54 44 53

52

51

50

49

65

16

15

8

43

14

42

13

12

41

11

40

10

9

8

7

33

32

84

24

23

79

15

14

73 62

72 5 61

71 111 60

59

52

51

50

49

42

41

40

34

33

32

24

23

15

14

74

6

ENTRANCE 6

7

6

6

THE BOX

83 78

77 70

THE BOX

5

111

1E BG

ENTRANCE EAST FACADE

16

TYPE

MSN

1

11E

+37m

10

+34m

9E

+31m

E

MSN

ENTRANCE

NORTH FACADE

1

MSN

1

MSN

1

RPH

14

13

1

12

11

10

9

RPH 2

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR

3

8

7

6

RPH 3

PHS 3

PHS 1

PHS 2 WFR 2

WFR 7

W

WFR 9

WFR 1

E

+28m

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

W

7E

+25m

NORTH 3 WFR MSN 1 FACADE WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

W

6E

+22m

16

12WFR 2

11 WFR 7

WFR 2

WFR 7

8

EAST FACADE MSN 1

15

WFR

3

MSN

1

5E

+19m

MSN

1

WFR

3

MSN

1

11E 4E

+37m +16m

MSN

1

RPH WFR

31

WFR

8

MSN

1

10E E 3

+34m +13m

MSN

1

WFR WFR

11 3

WFR

8

MSN

1

9E 2E 8E

+31m +9m +28m

MSN

1

WFR WFR WFR

3 10 3

WFR

8

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

W

MSN

1

17EE

+25m

MSN

1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

W

E 6BG

+22m

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

5E

+19m

MSN

1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

4

E

+16m

3

E

+13m

2E

+9m

MSN

1

ENTRANCE MSN

1

1E BG

15

WFR

8

WFR

8

14

13 RPH 2 PHS 3 TRD 3

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 7 TRD 1

10

9

8

6W

7

W RPH 3

THE BOX

W PHS 1

PHS 2 WFR 1 TRD 5

WFR 9

W

W T

W

W THE BOX

MSN

1

WFR

3

WFR

8

ENTRANCEWFR 2

WFR 7

W

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

W

WFR

10

WFR: Waterfront Residences

TRD 3

TRD 1

TWR: Town Residences

TRD 5

MSN: Maisonettes

T

TRD: Terraced Reside


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

Het merendeel van de Bay House apparte­menten is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland. Daarnaast zijn er drie Town Residences met driezijdige raampartijen die ook gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten.

5

5 82

4

In Bay House worden ook circa 22 FACADE huur­ appartementen gerealiseerd. WEST WEST FACADE Op de begane grond, aan de kadezijde, Deze krijgen hun eigen entree. 4bevinden 3 3 zich 2twee 2 imposante 1 1 entrees. De verhuur daarvan gaat in een later De hoogte van maar liefst meer dan acht stadium van start. 11E

82

meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn voorzien van een ruimte voor de conciërge, een lounge en twee personenliften en een hoofdtrappenhuis. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte die op het zuiden is georiënteerd.

76

11E

10E 10E

76

82

82

76

76

66 9E

9E

66

66

56 56

55 55 8E

8E

55 55

47

46

46

45

45 7E

7E

38 5

38

37 3

37

36

36 6 1

6

30

30

29

29

22

82 21

82 21

13

12

12

9 69 4 4 8 58

68

68

57

57

9

69

68

68

67

8

58

57

57

8

48

47

9

39

31

31

2

3

5

4

4

3

76

76

3

3

67

66

2

2

WEST WEST 45 FACADE 45 FACADE 36

36

28 5E

5E

28

28

11E 4E

82 19

82 19

18

18

76 10

76 10

9

9

9E 2E 8E

66 66 2 2 55 55

1

1

17

1

E

20

20

19

11EE 19 4

11

11

10

10E E 10E E 10 3 3

67

67

66 66 9E 2 2 2E 55 55 8E

56 56

8

48

47

47

46

46

45

45 17

9

39

38

38

37

37

31

31

30

30

29

EE

EE

45

45

36

E

E

36 6 BG 6BG

36

36

29

28

28 5E

5E

28

28

19

19 4E

4E

19

19

3

13

11

11

10

10 3E

3E

10

10

9

9

4

4

2

2 2E

2E

2

2

1

1

1

1

E

TRD:TRD: Terraced Terraced Residences Residences MSN:MSN: Maisonettes Maisonettes

18 18 PARKING PARKING

20

3

PHS:PHS: Penthouses Penthouses

WFR:WFR: Waterfront Waterfront Residences Residences RPH:RPH: RoyalRoyal Penthouses Penthouses

20

3

MSN:MSN: Maisonettes Maisonettes

E

TWR:TWR: TownTown Residences Residences

ENTRANCE ENTRANCE 5

4

4

WFR:WFR: Waterfront Waterfront Residences Residences

PARKING PARKING WEST FACADE WEST FACADE 3

3

2

2

RPH 4RPH 4

1

1 11E

11E

WFR 2WFR 2

RPH RPH4

4

10

10

PHS PHS4

4

WFR WFR 4

4 9E

9E

WFR WFR4

4

8

WFR WFR4

4

PHS 4PHS 4

E

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

E

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 8

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 7E

7E

4 1 4 16E 2WFR WFR

6E

WFR WFR4

WFR WFR 4

4 5E

5E

WFR WFR4

4

11E 4E

RPH RPH4 WFR WFR4

4 4

2WFR 2 5 WFR5 6 WFR 6 4

4

3 WFR3 2WFR 2 2

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

RPH 4RPH 4 2WFR 2 WFR 6 WFR 6

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

E

E

WEST WEST FACADE WFRFACADE WFR4 4 The Box THE BOXThe Box

4

RPH:RPH: RoyalResidences Royal Penthouses Penthouses WFR Waterfront

WFR WFR 4

11E 4 4E

TWRTWR 1

1

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

10E 10E 4 3 E 3E

PHS PHS4 WFR WFR4

4 4

TWRTWR 2

2

WFR 2WFR 2

4 9E 4 2E 4 8E

9E 2E 8E

WFR WFR4 WFR WFR4

4 4

TWRTWR 3

3

WFR WFR4

4

17EE

WFR WFR4

4

WFR WFR4

4

WFR 2WFR 2 PHS 4PHS 4

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4 WFR WFR 4 WFR WFR 4

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

E 4 17E

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 6E

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 5E

5E

WFR WFR4

4

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 4E

4E

WFR WFR4

4

2WFR 2 WFR 6 WFR 6

WFR 2WFR 2

WFR WFR 4

4 3E

3

E

WFR WFR4

4

TWRTWR 2

2

WFR WFR 4

4 2

2E

WFR WFR4

4

TWRTWR 3

3

2WFR 2 WFR 6 WFR 6 2TRD 2 TRD 4TRD 4

ENTRANCE ENTRANCE

2TRD 2

ences

PHS:PHS: Penthouses Penthouses TRD:TRD: Terraced Terraced Residences Residences

BG BG

5

U heeft de optionele mogelijkheid – afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt – om uw keuken, sanitair, binnenkozijnen, deuren en/of domoticasysteem door onze ‘preferred suppliers’ te laten verzorgen. Deze kosten zijn niet bij de Rough (casco) prijs inbegrepen.

TWR:TWR: TownTown Residences Residences The Box The Box

22 21 21 ENTRANCE ENTRANCE 12

Rough is vergelijkbaar met een casco oplevering: u bent geheel vrij om uw eigen indeling te maken, u regelt zelf het interieurontwerp en de afbouw van uw woning.

RPH:RPH: RoyalRoyal Penthouses Penthouses

2

12

ROUGH

Voor de keuken en sanitair is Tweede Kamer Interiors (TKI) onze partner, voor de binnendeuren enBox kozijnen Bod’or en The Box The voor domotica is dit Crestron.

28

E

TRD 4TRD 4

PHS:PHS: Penthouses Penthouses

E BG 6BG

E

E 1E Box RPH:RPH: RoyalRoyal Penthouses Penthouses 1 The The Box

BG BG

PHS: PHS: Penthouses Penthouses TWR Town Residences TRD:TRD: Terraced Terraced Residences Residences MSN Maisonettes MSN:MSN: Maisonettes Maisonettes TRD Terraced Residences TWR:TWR: TownTown Residences Residences PHS Penthouses The Box The Box WFR: WFR: Waterfront Waterfront Residences Residences RPH Royal Penthouses RPH:RPH: RoyalRoyal Penthouses Penthouses

TWRTWR 1 1 PARKING PARKING

PHS:PHS: Penthouses Penthouses TRD:TRD: Terraced Terraced Residences Residences MSN:MSN: Maisonettes Maisonettes

Service Service Lift Lift

53

TWR:TWR: TownTown Residences Residences


54

ENTRANCE 1

ENTRANCE 2

ENTRANCE 1

ENTRANCE 2

ENTRANCE 1

ENTRANCE 2

ENTRANCE 1

ENTRANCE 2

ENTRANCE 1

ENTRANCE 2

BEGANE GROND BEGANE GROND BEGANE GROND

DE VERDIEPINGEN

De begane grond en eerste verdieping van Bay House zijn gereserveerd voor winkels en restaurants. Zij geven de ‘vibe’ aan uw grootstedelijke woonambitie. Vanaf de tweede verdieping bestaat elke woonlaag uit appartementen. De interne logistiek is slim en efficiënt geregeld. Zo is Bay House voorzien van twee vorstelijke entrees, met elk een luxe lobby met royale hoogte over twee verdiepingen, voorzien van twee liften en een hoofdtrappenhuis. Daarnaast beschikt Bay House in het midden over een servicelift en bevinden zich aan beide zijden van het gebouw vlucht-trappenhuizen. De huurappartementen hebben hun eigen entree voorzien van een trappenhuis en een lift.

BEGANE GROND BEGANE GROND GROND BBEGANE EGANE G ROND

1E VERDIEPING 1E VERDIEPING 1E VERDIEPING 1E VERDIEPING WFR 4 BNR 2

TRD 4 BNR 3

TRD 2 BNR 4

TRD 5 BNR 111

WFR 4 BNR 2

TRD 4 BNR 3

TRD 2 BNR 4

TRD 5 BNR 111

WFR 4 BNR 2

TRD 4 BNR 3

TRD 2 BNR 4

WFR 4 BNR 23 TWR BNR 1

TRD 4 BNR 3

TRD 2 BNR 4

TWR 4 3 WFR BNR 2 1 BNR WFR 4 TWR 23 BNR BNR 1

TRD 4 BNR 3 TRD 4 BNR 3

TRD 2 BNR 4 TRD 2 BNR 4

E VERDIEPING 10 R D I E P MSN 11WFR VE I N1 G BNR 7 BNR 8

E

TRD 1 BNR 5

TRD 3 BNR 6

THE BOX

TRD 1 BNR 5

TRD 3 BNR 6

WFR 10 BNR 7

MSN 1 BNR 8

TRD 5 BNR 111

THE BOX

TRD 1 BNR 5

TRD 3 BNR 6

WFR 10 BNR 7

MSN 1 BNR 8

TRD 5 BNR 111

BOX 2 THE BOX

TRD 1 BNR 5

TRD 3 BNR 6

WFR 10 BNR 7

MSN 1 BNR 8

TRD 1 BNR 5 TRD 1 BNR 5

TRD 3 BNR 6 TRD 3 BNR 6

WFR 10 BNR 7 WFR 10 BNR 7

MSN 1 BNR 8 MSN 1 BNR 8

TRD 5 BNR 111 TRD 5 BNR 111

TWR 3 BNR 1

BOX 2 THE BOX BOX 2 THE BOX BOX 2 THE BOX

1E VERDIEPING

2E VERDIEPING 2E VERDIEPING

BOX 2 TWR 3 BNR 1 TWR 3 BNR 1

2E VERDIEPING

BOX 2

2 E EV E R D I E P I N G

2 VERDIEPING

WFR 4 BNR 10

WFR 2 BNR 11

WFR 6 BNR 12

WFR 2 BNR 13

WFR 4 BNR 10

WFR 2 BNR 11

WFR 6 BNR 12

WFR 2 BNR 13

WFR 4 BNR 10

WFR 2 BNR 11

WFR 6 BNR 12

WFR 2 BNR 13

WFR 4 BNR 10 TWR 2 BNR 9

WFR 2 BNR 11

WFR 6 BNR 12

WFR 2 BNR 13

TWR 4 2 WFR BNR 10 9 BNR

WFR 2 BNR 11 WFR 2 BNR 11

WFR 6 BNR 12 WFR 6 BNR 12

WFR 2 BNR 13 WFR 2 BNR 13

WFR 4 BNR TWR 10 2 BNR 9

THE BOX

WFR 5 BNR 14

WFR 2 BNR 15

WFR 8 BNR 16

THE BOX

WFR 5 BNR 14

WFR 2 BNR 15

WFR 8 BNR 16

THE BOX

WFR 5 BNR 14

WFR 2 BNR 15

WFR 8 BNR 16

WFR 3 BNR 17

MSN 1 BNR 8

THE BOX

WFR 5 BNR 14

WFR 2 BNR 15

WFR 8 BNR 16

WFR 3 BNR 17

MSN 1 BNR 8

WFR 5 BNR 14 WFR 5 BNR 14

WFR 2 BNR 15 WFR 2 BNR 15

WFR 8 BNR 16 WFR 8 BNR 16

WFR 3 BNR 17 WFR 3 BNR 17

MSN 1 BNR 8 MSN 1 BNR 8

THE BOX THE BOX

WFR 3 BNR 17

MSN 1 BNR 8

2E VERDIEPING WFR 3 MSN 1 BNR 17 BNR 8 2E VERDIEPING

3E VERDIEPING

TWR 2 BNR 9

3E VERDIEPING TWR 2 BNR 9 TWR 2 BNR 9

3 EE V E R D I E P I N G

3 VERDIEPING

3E VERDIEPING WFR 4 BNR 19

WFR 2 BNR 20

WFR 6 BNR 21

WFR 2 BNR 22

THE BOX

WFR 7 BNR 23

WFR 2 BNR 24

WFR 8 BNR 25

WFR 4 BNR 19

WFR 2 BNR 20

WFR 6 BNR 21

WFR 4 BNR 19

WFR 2 BNR 20

WFR 2 BNR 22

THE BOX

WFR 7 BNR 23

WFR 2 BNR 24

WFR 8 BNR 25

WFR 6 BNR 21

WFR 2 BNR 22

THE BOX

WFR 7 BNR 23

WFR 2 BNR 24

WFR 4 WFR 2 BNRTWR 19 1 BNR 20 BNR 18

WFR 6 BNR 21

WFR 2 BNR 22

THE BOX

WFR 7 BNR 23

TWR 1 WFRBNR 4 18 BNR 19 WFR 4 BNRTWR 19 1 BNR 18

WFR 6 BNR 21 WFR 6 BNR 21

WFR 2 BNR 22 WFR 2 BNR 22

WFR 7 BNR 23 WFR 7 BNR 23

WFR 2 BNR 20 WFR 2 BNR 20

THE BOX THE BOX

WFR 3 BNR 26

MSN 1 BNR 27

WFR 8 BNR 25

WFR 3 BNR 26

MSN 1 BNR 27

WFR 2 BNR 24

WFR 8 BNR 25

WFR 3 BNR 26

MSN 1 BNR 27

WFR 2 BNR 24 WFR 2 BNR 24

WFR 8 BNR 25 WFR 8 BNR 25

WFR 3 BNR 26 WFR 3 BNR 26

MSN 1 BNR 27 MSN 1 BNR 27

3E VERDIEPING WFR 3 MSN 1 BNR 26 BNR 27 3E VERDIEPING

4E VERDIEPING

TWR 1 BNR 18

4 EE V E R D I E P I N G

4 VERDIEPING

TWR 1 BNR 18 TWR 1 BNR 18

4E VERDIEPING 4E VERDIEPING

WFR 4 BNR 28

WFR 2 BNR 29

WFR 6 BNR 30

WFR 2 BNR 31

WFR 4 BNR 28

WFR 2 BNR 29

WFR 6 BNR 30

WFR 2 BNR 31

WFR 4 BNR 28

WFR 2 BNR 29

WFR 6 BNR 30

WFR 2 BNR 31

WFR 4 BNR 28

WFR 2 BNR 29

WFR 6 BNR 30

WFR 2 BNR 31

WFR 4 BNR 28 WFR 4 BNR 28

WFR 2 BNR 29 WFR 2 BNR 29

WFR 6 BNR 30 WFR 6 BNR 30

WFR 2 BNR 31 WFR 2 BNR 31

THE BOX

THE BOX

THE BOX

THE BOX

THE BOX THE BOX

WFR 7 BNR 32

WFR 2 BNR 33

WFR 8 BNR 34

WFR 3 BNR 35

MSN 1 BNR 27

4 VERDIEPING WFR 3 MSN 1 BNR 35 BNR 27 4E VERDIEPING E

WFR 7 BNR 32

WFR 2 BNR 33

WFR 8 BNR 34

WFR 7 BNR 32

WFR 2 BNR 33

WFR 8 BNR 34

WFR 3 BNR 35

MSN 1 BNR 27

WFR 7 BNR 32

WFR 2 BNR 33

WFR 8 BNR 34

WFR 3 BNR 35

MSN 1 BNR 27

WFR 7 BNR 32 WFR 7 BNR 32

WFR 2 BNR 33 WFR 2 BNR 33

WFR 8 BNR 34 WFR 8 BNR 34

WFR 3 BNR 35 WFR 3 BNR 35

MSN 1 BNR 27 MSN 1 BNR 27

55E VVERDIEPING ERDIEPING E

5E VERDIEPING 5E VERDIEPING 5E VERDIEPING WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

WFR 3

MSN 1

5E VERDIEPING BNR 43 BNR 44


WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 6 BNR 38

WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

WFR 4 BNR 36

WFR 2 BNR 37

5E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

BNR 43

BNR 44

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

WFR 3 BNR 43

MSN 1 BNR 44

WFR 2 BNR 39

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

WFR 3 BNR 43

MSN 1 BNR 44

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

WFR 3 BNR 43

MSN 1 BNR 44

WFR 6 BNR 38

WFR 2 BNR 39

THE BOX

WFR 7 BNR 40

WFR 2 BNR 41

WFR 8 BNR 42

WFR 3 BNR 43

MSN 1 BNR 44

BNR 43

BNR 44

5E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

6E VERDIEPING 6E VERDIEPING 6E VERDIEPING 6E VERDIEPING 6E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 3 BNR 54

MSN 1 BNR 44

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 3 BNR 54

MSN 1 BNR 44

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 3 BNR 54

MSN 1 BNR 44

WFR 4 BNR 45

WFR 2 BNR 46

WFR 6 BNR 47

WFR 2 BNR 48

WFR 9 BNR 49

WFR 1 BNR 50

WFR 7 BNR 51

WFR 2 BNR 52

WFR 8 BNR 53

WFR 3 BNR 54

MSN 1 BNR 44

BNR 54

BNR 44

E 66E VVERDIEPING EWFR R D3 I E MSN P I N1 G BNR 54 BNR 44

7E VERDIEPING 7E VERDIEPING 7E VERDIEPING 7E VERDIEPING WFR 3 77E VVERDIEPING E R D I EMSN P I N1 G BNR 64 BNR 65 E

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

BNR 64

BNR 65

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

WFR 3 BNR 64

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

WFR 3 BNR 64

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

WFR 3 BNR 64

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 55

WFR 2 BNR 56

WFR 6 BNR 57

WFR 2 BNR 58

WFR 9 BNR 59

WFR 1 BNR 60

WFR 7 BNR 61

WFR 2 BNR 62

WFR 8 BNR 63

WFR 3 BNR 64

MSN 1 BNR 65

7E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

8E VERDIEPING 8E VERDIEPING 8E VERDIEPING E 88E VVERDIEPING ERDIEPING

8E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

BNR 75

BNR 65

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

WFR 3 BNR 75

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

WFR 3 BNR 75

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

WFR 3 BNR 75

MSN 1 BNR 65

WFR 4 BNR 66

WFR 2 BNR 67

WFR 6 BNR 68

WFR 2 BNR 69

WFR 9 BNR 70

WFR 1 BNR 71

WFR 7 BNR 72

WFR 2 BNR 73

WFR 8 BNR 74

WFR 3 BNR 75

MSN 1 BNR 65

BNR 75

BNR 65

8E VERDIEPING WFR 3 MSN 1

9E VERDIEPING 9E VERDIEPING 99E VVERDIEPING ERDIEPING E

9E VERDIEPING 9 VERDIEPING MSN 1

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

E WFR 11 BNR 80

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

E WFR 11 BNR 80

BNR 81

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

WFR 11 BNR 80

MSN 1 BNR 81

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

WFR 11 BNR 80

MSN 1 BNR 81

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

WFR 11 BNR 80

MSN 1 BNR 81

PHS 4 BNR 76

PHS 1 BNR 77

PHS 2 BNR 78

PHS 3 BNR 79

WFR 11 BNR 80 E

MSN 1 BNR 81

BNR 81

9 VERDIEPING MSN 1

10 VERDIEPING E 1 10 0 E VVERDIEPING ERDIEPING

10E VERDIEPING 10E VERDIEPING E VERDIEPING 10RPH MSN 1 1

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

BNR 85

BNR 81

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

RPH 1 BNR 85

MSN 1 BNR 81

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

RPH 1 BNR 85

MSN 1 BNR 81

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

RPH 1 BNR 85

MSN 1 BNR 81

RPH 4 BNR 82

RPH 3 BNR 83

RPH 2 BNR 84

RPH 1 BNR 85 E

MSN 1 BNR 81

BNR 85

BNR 81

E VERDIEPING 10RPH MSN 1 1

1 111E VVERDIEPING ERDIEPING

11E VERDIEPING 11E VERDIEPING 11E VERDIEPING 11E VERDIEPING

THE BOX WFR Waterfront Residences TWR Town Residences MSN Maisonettes TRD Terraced Residences PHS Penthouses RPH Royal Penthouses

Servicelift Hoofdtrappenhuizen en liften

55


56

16 MSN

MSN

MSN

MSN

MSN

1

1

1

1

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

MSN

MSN

MSN

MSN

1

1

1

14

13

12

11

10

9

8

7

MSN

1

6

5

4

3

2

1

RPH

1

RPH 2

WFR

11

PHS 3

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

RPH 3 PHS 1

PHS 2

TRD 1

TRD 3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

BOX 2

2E 1

15 1

PHS 4

BOX 1

TRD 2

TRD 5

TRD 4

2E 1

E

BG

ENTRANCE

2E

ENTRANCE

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

TWR

1

WFR

4

TWR

2

WFR

4

TWR

3

E

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

PHS

BG

ENTRANCE

EAST FACADE

RPH

15

WEST FACADE

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 2

WFR 9

BOX 2

BOX 1

WFR 6

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

57

WFR

WATERFRONT RESIDENCES

Bay House biedt 65 Waterfront Residences met adembenemend uitzicht over het water naar de skyline van de Wilhelminapier. Deze appartementen variĂŤren in grootte en dat geldt evenzeer voor de buitenruimte waarover zij alle beschikken. Voor de Waterfront Residences op de vierde en negende verdieping bestaat de optie om voor een groter appartement te kiezen: we bieden u daar de mogelijkheid om meerdere appartementen aan elkaar te koppelen.


58

Sfeerimpressie Waterfront Residence 8 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

59

WFR 8


60

WATERFRONT RESIDENCE 1

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 83m BUITENRUIMTE: 14,6m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 1 AFWERKING: ROUGH

2

15

14

13

12

11

10

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 50, 60 & 71 VERDIEPING: 7, 8 EN 9

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 1 WFR 1 WFR 1

BOX 2

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 60 EN 7 1 VERDIEPING 8 EN 9 16

15

14

13

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2 WFR 2 WFR 2 WFR 2 WFR 2 BOX 2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970

ENTRANCE

16

TYPE A2 Bnr. 60,71

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTRANCE

15

14

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

BOX 2

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4870

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING

2445

ENTRANCE

11885

1

16

15

14

13

12

11

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4400

ENTRANCE

MK

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

vide

15

14

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

ENTREE ENTRANCE

1E BG

ENTRANCE

2E 1E BG

ENTRANCE

16

7520

12

WFR 6

2E

4970

13

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1250 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

TYPE 1 : 1 0 0 A2 Bnr. 50 16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE / ENTRANCE 15 14 13 WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1E

E


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

BOX 2

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

PARKING

61

WATERFRONT RESIDENCE 2 Indelingssuggestie 1 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 87m BUITENRUIMTE: 14,6m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 1 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 11, 13, 20, 22, 29, 31, 37, 39, 46, 48, 56, 58, 67 EN 69 GESPIEGELD BOUWNR: 15, 24, 33, 41, 52, 62 EN 73 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

2

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2 WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2 BOX 2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 20, 46, 48, 56 EN 58 VERDIEPING 4, 7 EN 8 16

15

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

14

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

13

12

11

10

9

8

7

BOX 2

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

1970

ENTRANCE

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

WFR 5

2E

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1670

5285

3515

ENTRANCE

WFR

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

16

15

14

13

12

11

6500

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

3400

11885

ENTRANCE

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

MK 16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE ENTRANCE

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

vide

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

16

7520

10

WFR 7

2E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1350

11

WFR 7

ENTRANCE

2985

PARKING

3050

ENTRANCE

15

2985

14

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

vide

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1:100 ENTREE ENTRANCE 16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

BOX 2

2E

2E

1E

1E

BG

62

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERFRONT RESIDENCE 2 Indelingssuggestie 2 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 87m BUITENRUIMTE: 14,6m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

2

15

14

13

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 11, 13, 20, 22, 29, 31, 37, 39, 46, 48, 56, 58, 67 EN 69 GESPIEGELD BOUWNR: 15, 24, 33, 41, 52, 62 EN 73 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2 WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2 BOX 2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 20, 46, 48, 56 EN 58 VERDIEPING 4, 7 EN 8 16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

15

14

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

13

12

11

10

9

8

7

BOX 2

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERZIJDE / WATERSIDE

15

14

13

12

11

10

9

1970

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

3

2

2E 1

1

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5335

3885

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2200

11885

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4150

5500

ENTRANCE

MK

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1E

ENTREE ENTRANCE ENTRANCE

1E BG

BG

ENTRANCE

16

2985

1350 7520

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

2985

14

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1:100

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E


6E 5E 4E 3E

WFR 2 WFR 2 BOX 2 WFR 2 WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

WFR 2

6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

63

WATERFRONT RESIDENCE 3 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 98m BUITENRUIMTE: 8,5 OF 14,5m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 17, 26, 35, 43, 54, 64 EN 75 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

15

14

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

13

12

11

10

9

8

7

BOX 2

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 17, 35, 54 EN 75 VERDIEPING 3, 5, 7 EN 9 16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

2 WATERZIJDE / WATERSIDE E

1

1

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2000

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5655

4400

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

2E

1E

1E BG

BG

13355

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2950

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4550

5800

ENTRANCE

16

15

14

MK

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

1350 7520

PARKING

vide

ENTREE ENTRANCE

2985

ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2985

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

ENTREE BNR. 43, 54 EN 64 VERDIEPING 6, 7 EN 8 1:100

ENTREE ENTRANCE

vide

ENTREE ENTRANCE

16

15

14

2E 1E

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E WFR

10

2E 1E

ENTREE ENTRANCE


64

Sfeerimpressie Waterfront Residence 3 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

65

WFR 3


6E 5E 4E 3E

WFR

3

WFR

3

WFR

3

WFR

3

BOX 2

6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

66

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERFRONT RESIDENCE 4

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 113m BUITENRUIMTE: 12m 2 HOOGTE: 2,72m , BOUWNR 2, HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 2

2

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

AFWERKING: ROUGH BOUWNR: 2, 10, 19, 28, 36, 45, 55 EN 66 VERDIEPING: 2 TOT EN MET 9

2

E

1

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

1E

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 45 EN 55 VERDIEPING 7 EN 8 16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

WATERZIJDE / WATERSIDE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5005

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

9985

BNR. 10 BNR. 2 BNR. 19, 28 BNR. 36, 45 BNR. 55, 66

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2700

ENTRANCE

WANDSPARING NIET MOGELIJK BIJ BNR. 2

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3550

ENTRANCE

MK

16

3940

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

vide

ENTREE ENTRANCE

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

OPEN VANAF 5E VERDIEPING OPEN FROM 5TH FLOOR

16 1470

3310

3970 7560

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTRANCE

11

10 3050

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

3450

2E

WFR

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1:100

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14 11

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E


6E 5E 4E 3E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

2E

WFR

4

6E 5E 4E 3E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

2E

WFR

4

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

PARKING

67

WATERFRONT RESIDENCE 5

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

2E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

5285

ENTRANCE

16

15

14

8800

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

2000

BOUWNR: 14 VERDIEPING: 3

11

PARKING

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

3635

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 139m BUITENRUIMTE: 29,2m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

2

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1200

11885

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

PARKING

4750

ENTRANCE

MK

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

WFR

10

2E

ENTREE ENTRANCE

1E BG

ENTRANCE

1E BG

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E

2205109

E

WFR

1435

11

E

8 7E 6E 5E 4E 3E

2900

E

7520

7520

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1:100

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 1

WFR 9

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

BOX 2

BOX 1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4


68

Sfeerimpressie Waterfront Residence 6 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

69

WFR 6


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

70

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERFRONT RESIDENCE 6 Indelingssuggestie 1 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 152m BUITENRUIMTE: 30,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 12, 21, 30, 38, 47, 57 EN 68 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

2

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 21, 47 EN 57 VERDIEPING 4, 7 EN 8 16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

7270

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E

6670

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

11885

ENTRANCE

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1700

2E

WFR

2400

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

2445

3130 2535

4885 16

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE ENTRANCE

3120

15 WFR

14

12

11

10

9

8

7

6

5

4

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1430 7520

2E 1

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

ENTRANCE

PARKING

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

1:100 ENTREE ENTRANCE

2

7520

16

vide

3

4300

ENTRANCE

3800

13

11

ENTREE ENTRANCE

PARKING

TYPE Bnr. 12


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

WFR 5

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

PARKING

71

WATERFRONT RESIDENCE 6 Indelingssuggestie 2 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 152m BUITENRUIMTE: 30,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 12, 21, 30, 38, 47, 57 EN 68 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

2

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 6 WFR 6 WFR 6 WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 21, 47 EN 57 VERDIEPING 4, 7 EN 8 16

15

14

13

12

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

5385

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E

6670

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2000

11885

ENTRANCE

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

WFR

2400

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4330

ENTRANCE

MK 16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

ENTREE ENTRANCE

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

3800

13

11

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

11E

1450

10 2535 9 E

5

4

3

2

1

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

8 7E 6E 5E 4E 3E

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

4000

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

2E

ENTRANCE

6

WFR

E

E

7520

7

4885

PARKING

3420

BOX 2

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING

1:100 vide

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

TYPE Bnr. 12


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

WFR 6 BOX 2

WFR 6

BOX 1

WFR 6 WFR 6

2E

2E

1E

1E BG

BG

72

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERFRONT RESIDENCE 7

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 153m BUITENRUIMTE: 29,2m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

2

15

14

13

12

11

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 23, 32, 40, 51, 61 EN 72 VERDIEPING: 4 TOT EN MET 9

2

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 23 EN 32 VERDIEPING 4 EN 5 16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

2

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5285

ENTRANCE

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

WFR

2E

10

1E

8785

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

11885

ENTRANCE

16

2755

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

PARKING

3000

ENTRANCE

MK

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

E

1E BG

ENTRANCE

3070

1100 7520

1:100

3150

15

14

13

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR

12

11

WFR 2

WFR 7

9

WFR 1

8

7

6

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7 BOX 2

5

WFR 2

WFR 9

WFR

4

WFR 6

3

2

1

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

ENTREE ENTRANCE ENTRANCE

2205

10

1500 7520

vide

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

1E BG

ENTRANCE

2835

PARKING


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

WFR 7 WFR 7 WFR 7

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

PARKING

73

WATERFRONT RESIDENCE 8

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 161m BUITENRUIMTE: 14,6 OF 23,1m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 16, 25, 34, 42, 53, 63 EN 74 VERDIEPING: 3 TOT EN MET 9

2

2

13

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 25, 34, 42, 63 EN 74 VERDIEPING 4 T/M 6, 8 EN 9 16

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9

BALKON BNR. 16, 34, 53 EN 74

WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2000

ENTRANCE

WATERZIJDE / WATERSIDE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

16

6620

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

2E

2E

1E

1E BG

BG

9140

PARKING

4610

ENTRANCE

3200

1970

2E

2705

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2600

1080

ENTRANCE

16

2

15

14

13

12

11

10

9

8

6

5

4

3

2

1

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 1

WFR 9

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

E

7

WFR

WFR

BOX 1

WFR

10

1E

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

4550

ENTRANCE

6070

2420

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

vide

ENTREE ENTRANCE

7520

3600

3820 7520

1:100 ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE


74

Sfeerimpressie Waterfront Residence 8 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

75

WFR 8


6E 5E 4E 3E

WFR

8

WFR

8

WFR

8

WFR

8

6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

76

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERFRONT RESIDENCE 9

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 172m BUITENRUIMTE: 29,2m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

2

15

14

13

12

11

10

9

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 49, 59 EN 70 VERDIEPING: 7 TOT EN MET 9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WFR 9 WFR 9 WFR 9

BOX 2

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BNR. 59 VERDIEPING 8 16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

Het privégedeelte behorende bij uw woningentree aan de galerij kan variëren. Om te zien welke opstelling op uw bouwnummer van toepassing is verwijzen wij u naar pagina 82.

2E

WFR

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1970

WATERZIJDE / WATERSIDE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4590

BNR. 70

16

BNR. 70 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

9285

2E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 1

WFR 9

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

BOX 2

BOX 1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

ENTRANCE

PARKING

MK

3395

3395

4595

2500

ENTRANCE

WFR

vide

ENTREE ENTRANCE

6300 7520

TYPE K1 Bnr. 49

1:100

ENTREE ENTRANCE

4500

2920


6E 5E 4E 3E

BOX 2

6E 5E 4E 3E

BOX 1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

PARKING

77

WATERFRONT RESIDENCE 10

16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 188m BUITENRUIMTE: 17m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 7 VERDIEPING: 2

2

2E

WFR

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WATERZIJDE / WATERSIDE

15 WFR

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

4325

3125

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2000

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2250 MK

2315

5800

13355

10760

7480

5255

ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

4455 7520

2955 7520

1:100


78

WATERFRONT RESIDENCE 11

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 189m 2 BUITENRUIMTE: 17m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 80 VERDIEPING 10

MK

vide

ENTREE ENTRANCE

5870 7520

1:100

4295 3920

3125 3500

5800

4275

13355

10155

7480

5255

2000

WATERZIJDE / WATERSIDE


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

2E

WFR

2E

10

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 WFR

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

PARKING

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

ENTRANCE

15

14

13

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR

12

WFR 2

ENTRANCE

11

WFR 7

10

9

WFR 1

8

7

6

5

WFR 2

WFR 9

4

WFR 6

PARKING

3

2

1

WFR 2

WFR

4

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING

79


80

Impressie Bay House zuidkant Architect Joke Vos


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

81


WATERZIJDE / WATERSIDE

13355

MK

OPTIES WATERFRONT RESIDENCES

2000

82

Om extra kwaliteit te realiseren is de galerij in een dubbele ENTREE breedte uitgevoerd, zodat er ENTRANCE bij de meeste appartementen aan de zuidzijde een privé-gedeelte ontstaat waar ook van de zon genoten kan worden.

Voor sfeer en diversiteit kunnen indeling en invulling variëren. Hierbij een overzicht van de varianten om uw keuze mede te kunnen bepalen en om te zien welke invulling op het bouwnummer van uw keuze van toepassing is.

vide

7520

WATERFRONT RESIDENCE 1

TYPE A4 Bnr. 43,54,64

WATERFRONT RESIDENCE 3

WATERFRONT RESIDENCE 4 WATERZIJDE / WATERSIDE

WATERZIJDE / WATERSIDE MK

2000

WATERZIJDE / WATERSIDE

1970 13355

WATERZIJDE / WATERSIDE ENTREE / ENTRANCE vide

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

WATERZIJDE / WATERSIDE

BNR. 50 VERDIEPING 7 9985

7520

BNR. 10 BNR. 2 BNR. 19, 28 BNR. 36, 45 BNR. 55, 66

WATERZIJDE / WATERSIDE

BNR. 26, 43 EN 64 VERDIEPING 4, 6 EN 8

ENTREE ENTRANCE

BNR. 10 BNR. 2 BNR. 19, 28 BNR. 36, 45 BNR. 55, 66

ENTREE ENTREE ENTRANCE ENTRANCE

BNR. WAND-2 ENTREE SPARING BNR. 19, 28 NIET ENTRANCEBNR. 36, 45 MOGELIJK

1970

9985

MK

BNR. 10

vide

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

9985

BNR. 19, 28 BNR. 36, 45 BNR. 55, 66

BNR. 17 VERDIEPING 3

TYPE A4 Bnr. 26,35

MK

WANDSPARING NIET MOGELIJK BIJ BNR. 2

ENTREE ENTRANCE

TYPE A4 Bnr. 17

ENTREE ENTREE ENTRANCE ENTRANCE

7520

MK

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

vide

vide

vide

TYPE B1 Bnr. 28

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

vide

TYPE B1 19 Bnr. 28 TYPE B1 Bnr. 19

BNR. 28 vide VERDIEPING 5 vide

vide

vide

ENTREE ENTRANCE

TYPE B1 Bnr. 19

MK

3940

vide

ENTRANCE

11110

3940

vide ENTREE ENTRANCE

BNR. 26 EN 35 VERDIEPING 4 EN 5

vide ENTREEOPEN VANAF 5E VERDIEPING TH ENTRANCEOPEN FROM 5 FLOOR

TYPE A4 Bnr. 75

ENTREE ENTRANCE

MK

OPEN VANAF 5E VERDIEPING ENTREE OPEN FROM 5TH FLOOR

11110

vide

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

TYPE A4 Bnr. 26,35

ENTREE ENTRANCE

TYPE B1 Bnr. 36,66 TYPE B1 28 Bnr. 36,66 TYPE B1 Bnr. 28

vide

MK

MK

MK

3940

ENTREE ENTRANCE

vide

ENTREE ENTRANCE

11885

3940

WANDSPARING NIET MOGELIJK BIJ BNR. 2

BNR. 36 EN 66 VERDIEPING 6 EN 9

13355

vide

ENTREE ENTRANCE

11885

9985

BNR. BIJ 55, BNR.66 2

WANDSPARING NIET MOGELIJK BNR. 10 BIJBNR. BNR. 22

TYPE B1 Bnr. 36,66 TYPE B1 Bnr. 36,66

ENTREE ENTRANCE

vide

ENTREE ENTRANCE

vide

BNR. 19 VERDIEPING TYPE A4 4 Bnr. 17

TYPE B1 Bnr. 19B1 TYPE Bnr. 2, 10 TYPE B1 Bnr. 2, 10

7520 OPEN VANAF 5E VERDIEPING OPEN FROM 5TH FLOOR

7520 MK

WATERFRONT RESIDENCE 2

11110

ENTREE ENTRANCE

7520

OPEN VANAF 5E VERDIEPING OPEN FROM 5TH FLOOR

11110

vide

vide

ENTREE ENTREE ENTRANCE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

vide ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

BNR. 22, 29, 31, 37, 39, 67 EN 69 VERDIEPING 4, 5, 6 EN 9

TYPE A1 TYPE Bnr. A4 22,29,31,37,39,67,69 Bnr. 26,35 ENTREE ENTRANCE

BNR. 11 EN 13 VERDIEPING 3

vide

TYPE A1 Bnr. 11,13

BNR. 75 VERDIEPING 9

TYPE A4 Bnr. 17 vide

7520

TYPE A4 Bnr. 75 ENTREE ENTRANCE

TYPE A1 Bnr. 22,29,31,37,39,67,69

BNR. 2 EN 10 VERDIEPING 2 EN 3 TYPE A4 Bnr. 26,35

TYPE B1 Bnr. 2, 10 TYPE B1 Bnr. 2, 10


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

83

9140

TYPE Q1 Bnr. 61

vide

MK

MK

9070

7520

ENTREE ENTRANCE

WATERZIJD

ENTREE ENTRANCE

TYPE Q1 Bnr. 32

vide

1970

ENTREE ENTRANCE

7520

ENTREE ENTRANCE

1970

1970

E

Bnr. 23, 72

WATERFRONT RESIDENCE 8 7520 MK

vide

ENTREE ENTRANCE ENTREE ENTREE ENTREE ENTRANCE ENTRANCE ENTRANCE

WATERZIJDE / WATERSIDE

vide

TYPE C1 Bnr. 12

ENTREE ENTRANCE 9140

MK

WATERFRONT RESIDENCE 7

TYPE Q1 Bnr. TYPE40, Q151 vide

7520

7520

7520

WATERFRONT RESIDENCE 6

ENTREE ENTRANCE

WATERZIJDE / WATERSIDE

BNR. 72 VERDIEPING 9

BNR. 30, 38 EN 68 VERDIEPING 5, 6 EN 9

BNR. 53 VERDIEPING 7520 7

7520

BNR. 70

TYPE Q1 Bnr. 61

TYPE C2 Bnr. 16 TYPE C1 Bnr. 12

BNR. 70 BNR. 70

ENTREE ENTRANCE

E

vide

TYPE C2 Bnr. 53 ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

WATERZIJ

BNR. 70

1970

11885

TYPE Q1 Bnr. 32 BNR. 61 VERDIEPING 8

BNR. 16 VERDIEPING 3

TYPE C2 Bnr. 16

11885

BNR. 12 VERDIEPING 3

TYPE C2 Bnr. 53 7520

vide

ENTREE ENTRANCE ENTREE ENTRANCE

vide

MK

9140

MK

TYPE Q1 TYPE Q151 Bnr. 40, Bnr. 23, 72

vide

ENTREE ENTRANCE

BNR. 40 EN 51 VERDIEPING 6 EN 7 vide

ENTREE ENTRANCE

WATERFRONT RESIDENCE 9 7520

7520

TYPE Q1 Bnr. 61

K1 9

ENTREE ENTRANCE

K1 9

ENTREE ENTRANCE

7520

vide

7520

ENTREE ENTRANCE

BNR. 49 VERDIEPING 7

K1 0

ENTREE ENTRANCE

K1 0

ENTREE ENTRANCE

BNR. 70 VERDIEPING 9

vide

7520

TYPE Q1 Bnr. 23, 72

vide

ENTREE ENTRANCE

vide


84

16 MSN

MSN

MSN

MSN

MSN

1

1

1

1

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

MSN

MSN

MSN

MSN

1

1

1

14

13

12

11

10

9

8

RPH

1

RPH 2

WFR

11

PHS 3

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

7

MSN

1

6

5

RPH 3 PHS 1

PHS 2

WFR 1

4

3

2

1

PHS 4 WFR 2

WFR

4

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 2

WFR 6

WFR 9

WFR 2

WFR 9

WFR 2 WFR 2 BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

TRD 1

TRD 3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

BOX 2

2E 1

15 1

TRD 2

TRD 5

TRD 4

2E 1

E

BG

ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

TWR

1

WFR

4

TWR

2

WFR

4

TWR

3

PARKING

WEST FACADE

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

15

14

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

PARKING

NORTH FACADE 16

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

TRD 1

TRD 3

TRD 2

TRD 5

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

ENTRANCE

4

WFR

ENTRANCE

BOX 2

2E

EAST FACADE

4

WFR

E

NORTH FACADE 16

EAST FACADE

4

PHS

BG

ENTRANCE

EAST FACADE

RPH

15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

TWR

1

TWR

2

TWR

3

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

85

TWR

TOWN RESIDENCES

De Town Residences zijn de enige Bay House woningen die in plaats van aan de Rijnhaven direct aan de binnentuin liggen. Bijzonder is ook dat er maar drie van zijn. Toch is dat niet het enige wat deze appartementen bijzonder maakt. Het is ook de ligging op de hoek met een oriĂŤntatie op het zuidwesten die deze appartementen een heel eigen woonkwaliteit geeft. Want dit betekent veel licht, ruimte en uitzicht op de groene weldaad die de daktuin biedt. De drie Town Residences beschikken elk over andere buitenruimte. Het bovenste appartement is voorzien van een patio, het middelste heeft uitkragende balkons en het onderste appartement heeft onder andere een buitenruimte die grenst aan de daktuin.


86

Sfeerimpressie Town Residence 1 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

87

TWR 1


88

Sfeerimpressie Town Residence 3 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

89

TWR 3


90

TOWN RESIDENCE 1 Indelingssuggestie 1 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 152m 2 BUITENRUIMTE: 23,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 18 VERDIEPING: 4

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

ENTRANCE

16

8365 4900

1165

1

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

TWR

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2100

2 / ENTRANCE ENTREE

TWR

2

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

ENTRANCE

16

15

14

13

12

10

9

8

7

6

5

4

3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

2000

4847

5188

STRAATZIJDE / STREETSIDE

1

TWR

2

TWR

3

PARKING

3087

ENTRANCE

5573

3240

TWR

BG

ENTRANCE

11300

3

1

2E

ENTRANCE

TWR

PARKING

BG

1:100

1

2E

ENTRANCE

4750

2

4250

11

3087

7355

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

3110


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

91

TOWN RESIDENCE 1 Indelingssuggestie 2 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 152m 2 BUITENRUIMTE: 23,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 1 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 18 VERDIEPING: 4

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

ENTRANCE

16

8070 4900

1165

1

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

TWR

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2100

2 ENTREE / ENTRANCE

TWR

2

2E

E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

7355

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4250

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

3

PARKING

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

TWR

1

TWR

2

TWR

3

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5573

4847

ENTRANCE

TWR

8070

3700 11390

STRAATZIJDE / STREETSIDE

1:100


7E 6E 5E 4E 3E

7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

1

BG

BG

92

TWR

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

TOWN RESIDENCE 2 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 178m 2 BUITENRUIMTE: 22,9m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 9 VERDIEPING: 3

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1165

2

BG

BG

ENTRANCE

4900

TWR

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2100

2E

2E

1 ENTREE / ENTRANCE

3

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

ENTRANCE

TWR

1E

E

BG

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1

E

ENTRANCE

3187 2500 5188 4540

3430

STRAATZIJDE / STREETSIDE

1:100

2

TWR

3

PARKING

12497

ENTRANCE

5488

2000

1

TWR

BG

BG

ENTRANCE

TWR

E

3130


7E 6E 5E 4E 3E

7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1

E

BG

ENTRANCE

2

BG

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

ENTRANCE

TWR

E

ENTRANCE

PARKING

93

TOWN RESIDENCE 3 Indelingssuggestie 1 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 178m 2 BUITENRUIMTE: 24,8m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 1 VERDIEPING: 2

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

4900

3

BG

BG

ENTRANCE

2000

TWR

116516

15

210012

14

13

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

3300 5

4

ENTREE / ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BG

2

1

2E

MK

1E

3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

TWR

1

TWR

2

TWR

3

1E BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2000

4288

4935

3700

2247

1940

9250

7470

7200

ENTRANCE

PARKING

3735

3510

3750

11100

STRAATZIJDE / STREETSIDE

1:100


94

TOWN RESIDENCE 3 Indelingssuggestie 2

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 178m 2 BUITENRUIMTE: 24,8m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 1 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 1 VERDIEPING: 2

2000

4900

1165

2100

3300

4888 2000

4935

3700

9250

7470

7200

MK

ENTREE / ENTRANCE

7360 8080 11100

STRAATZIJDE / STREETSIDE 1:100


7E 6E 5E 4E 3E

7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1

E

BG

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

PARKING

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

TWR

3

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

TWR

1

TWR

2

TWR

3

1E BG

BG

ENTRANCE

2

BG

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

ENTRANCE

TWR

E

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

95


96

Sfeerimpressie Town Residence 2 Interieur Madelon Overeijnder


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

97

TWR 2


1

1

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

98

EAST FACADE

NORTH FACADE 16

15

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

2E 1

WEST FACADE

14

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1

E

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

15

14

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

TRD 1

TRD 3

TRD 2

TRD 5

2E

TRD 4

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1

1E

E

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

1

MSN

1

MSN

1

ENTRANCE

1

TWR

2

TWR

3

PARKING

NORTH FACADE 16

MSN

TWR

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

BG

16

1

4

WFR

1E

ENTRANCE

1

4

WFR

1

E

ENTRANCE

MSN

4

WFR

WEST FACADE 13

BG

MSN

4

WFR

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

EAST FACADE

4

WFR

PARKING

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

EAST FACADE

4

WFR

E

NORTH FACADE 16

1

4

WFR

BG

BG

EAST FACADE

WFR

15

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

99

MSN

MAISONETTES

Bay House biedt vijf Maisonettes: hoekappartementen met een dubbele woonlaag en een spectaculair uitzicht over zowel de Rijnhaven als het ‘Santosplein’. Door de vide ontstaat een royale plafondhoogte die u een overweldigend gevoel van ruimte geeft. Ongekend is de aanwezigheid van maar liefst twee buitenruimtes, één aan de noord- en één aan de zuidzijde. Waar wilt u zitten? In de ochtendzon? In het avondlicht? U hoeft niet te kiezen. U doet het allebei.


100

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 01

MSN 1


102

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 03

MSN 1


104

MAISONET TE 1 Indelingssuggestie 1

BOUWNR: 8 GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 157m 2 ENTREEVERDIEPING: 2 HOOGTE ENTREEVERDIEPING: 3,36m HOOGTE BOVENVERDIEPING: 2,72m

BOUWNR: 27, 44, 65 EN 81 GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 160m 2 ENTREEVERDIEPING: 4, 6, 8 EN 10 HOOGTE ENTREEVERDIEPING: 2,72m HOOGTE BOVENVERDIEPING: 2,72m

BUITENRUIMTE: 27m 2 AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

WATERZIJDE / WATERSIDE

2000

2 3750

11885

3915

g 3 en 4

3670

BNR. 8 GBO 157M2

4100

MK

ENTREE / ENTRANCE

2055 1515

5275

1726

7520

ENTREEVERDIEPING / ENTRANCE FLOOR

1:100

BOVENVE


4E 3E

4E 3E

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16 MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

15

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

E

1E

1E

BG

ENTRANCE

3

1 05

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

WATERSIDE

3750

3670

11885

4100

3670

3750

4400

3915

3135

4020

2055 1726

5275 7520

FLOOR

BOVENVERDIEPING / ABOVE FLOOR

1:100


106

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

107

MSN 1


108

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 09

MSN 1


110

MAISONET TE 1 Indelingssuggestie 2

BOUWNR: 8 GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 157m 2 ENTREEVERDIEPING: 2 HOOGTE ENTREEVERDIEPING: 3,36m HOOGTE BOVENVERDIEPING: 2,72m

BOUWNR: 27, 44, 65 EN 81 GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 160m 2 ENTREEVERDIEPING: 4, 6, 8 EN 10 HOOGTE ENTREEVERDIEPING: 2,72m HOOGTE BOVENVERDIEPING: 2,72m

BUITENRUIMTE: 27m 2 AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

2000

WATERZIJDE / WATERSIDE

11885

D1 7, 44, 65

3670

BNR. 8 GBO 157M2

4100

MK

ENTREE / ENTRANCE

2055 1515

5275 7520

ENTREEVERDIEPING / ENTRANCE FLOOR

1:100

vide


4E 3E

4E 3E

2E

2E

1

1E

E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16 MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2

15

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4100

11885

3670

4425

3835

3400

ENTRANCE

3

111

vide

4125

3295 7520

BOVENVERDIEPING / ABOVE FLOOR

1:100


112

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

113

MSN 1


114

Sfeerimpressie Maisonette 1 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

115

MSN 1


116

16 MSN

MSN

MSN

MSN

MSN

1

1

1

1

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

MSN

MSN

MSN

MSN

15 1

1

1

1

14

13

12

11

10

9

8

7

2E

1

5

4

3

2

1

1

RPH 2

WFR

11

PHS 3

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

RPH 3 PHS 1

PHS 2

PHS 4

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

TRD 1

TRD 3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

BOX 2

MSN

6

RPH

TRD 2

TRD 5

TRD 4

2E

1E BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

TWR

1

WFR

4

TWR

2

WFR

4

TWR

3

PARKING

WEST FACADE

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

WFR

11

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 1

WFR 9

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

BOX 2

2E

BOX 1

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 7

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

3

WFR

8

WFR 2

WFR 5

WFR 2

WFR 6

WFR 2

WFR

4

WFR

10

WFR

4

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

WFR

4

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E TRD 3

TRD 1

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

4

WFR

ENTRANCE

NORTH FACADE 16

2E

4

BG

ENTRANCE

EAST FACADE

4

PHS

1E

ENTRANCE

EAST FACADE

RPH

WFR

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

117

TRD

TERRACED RESIDENCES

Op de tweede verdieping van Bay House bevinden zich vijf bijzondere woning­typen, de Terraced Residences. Stuk voor stuk unieke appartementen met plafondhoogten van 3,36 meter en zeer royale terrassen vanaf 55 vierkante meter, die uitnodigen om zo veel en zo vaak als mogelijk buiten te verblijven. De combinatie van de grote buitenruimtes met de uitzonderlijke leefkwaliteit geven deze appartementen de sfeer van een kosmopolitische loft van grote klasse. De entrees van deze exceptionele appartementen zijn gelegen aan de binnentuin.


118

SfeerimpressieTerraced Residence 4 Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

119

TRD 4


120

Sfeerimpressie Terraced Residence 4 Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

121

TRD 4


122

TERRACED RESIDENCE 1 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 139m 2 BUITENRUIMTE: 56,5m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 5 VERDIEPING: 2

2E

2E

TRD 1

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WATERZIJDE / WATERSIDE 2E

2E

TRD 2

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3660

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

TRD 3

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5285

ENTRANCE

2000

1E

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

8800

2E

3635

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1200

11885

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

TRD 5

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

ENTRANCE

4750

2E

16

15

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

TRD 3

TRD 1

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2E BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

4520

1:100

1

1E

BG

7520

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE ENTRANCE

2E

3

2900 7520

PARKING


5 4E 3E

5 4E 3E

2E

2E

TRD 1

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

123

TERRACED RESIDENCE 2 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 153m 2 BUITENRUIMTE: 56,5m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 4 VERDIEPING: 2

2E

2E

TRD 2

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

WATERZIJDE / WATERSIDE

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

TRD 3

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3660

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5520

5285

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

2E

8965

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

TRD 5

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

11885

ENTRANCE

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

2220

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

TRD 1

TRD 3

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

3600 2540

MK

4880

3

PARKING

2820

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE ENTRANCE

3145

5095 7520

1:100


5 4E 3E

5 4E 3E

2E

2E

TRD 2

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

124

TERRACED RESIDENCE 3 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 154m 2 BUITENRUIMTE: 55,3m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 6 VERDIEPING: 2

2E

2E

TRD 3

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WATERZIJDE / WATERSIDE 2E

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3660

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

TRD 5

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

9005

2E

TRD 3

TRD 1

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2

1

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

2400

11885

3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

6640

5285

ENTRANCE

ENTREE ENTRANCE

2350

1480 7520

2700

3145

4275

2420

3600 7520

1:100


5 4E 3E

5 4E 3E

2E

2E

TRD 3

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

125

TERRACED RESIDENCE 4 16

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 167m 2 BUITENRUIMTE: 55,5m 2 HOOGTE: 3,36m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

BOUWNR: 3 VERDIEPING: 2

2E

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WATERZIJDE / WATERSIDE 2E

2E

TRD 5

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3660

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

2E

TRD 3

TRD 1

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2

1

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

2635

MK

2315

4465

11885

9290

4585

ENTRANCE

3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

ENTREE ENTRANCE

2985

2355

5341

7520

7520 15320

1:100


126

Sfeerimpressie Terraced Residence 4 Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

127

TRD 4


128

Sfeerimpressie Terraced Residence 4 Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

129

TRD 4


130

TERRACED RESIDENCE 5

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 245m 2 BUITENRUIMTE: 85,6m 2 HOOGTE: 3,26m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 111 VERDIEPING: 2

YPE L6 nr. 111

4950

MK

9735

4890

3660

WATERZIJDE / WATERSIDE

ENTREE / ENTRANCE

4062

3662

6550 7400

1:100

7400


5 4E 3E

5 4E 3E

2E

2E

TRD 4

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

131

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

2E

TRD 5

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

TRD 3

TRD 1

TRD 5

TRD 2

TRD 4

1E

2

1

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

5888

3270

ENTRANCE

3

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

PARKING

4160

7400

1:100


132

Sfeerimpressie Terraced Residence 4 Interieur Robert Kolenik


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

133

TRD 4


ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

134

EAST FACADE

NORTH FACADE 16

15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

TRD 1

TRD 3

TRD 2

TRD 5

2E

TRD 4

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

EAST FACADE

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

14

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

ENTRANCE

3

1

E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

TWR

WEST FACADE 13

2E

EAST FACADE

2

PARKING

NORTH FACADE 16

MSN

1

TWR

BG

BG

ENTRANCE

EAST FACADE

TWR

15

14

WEST FACADE 13

12

PHS 3

11

10 PHS 2

9

8

7

6 PHS 1

5

4 PHS 4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PHS

4

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

135

PHS

PENTHOUSES

Voor de Penthouses in Bay House reserveerden wij de op één na hoogste verdieping. Dit is wonen zonder grenzen. Want grenzeloos mag je de oppervlakten van 235 tot 285 vierkante meter gerust noemen. Maar dan nóg voelt alles groter. Door de oceaan aan daglicht en weldadig brede terrassen; door het weidse uitzicht over het water, de wolken en de lichtjes in de verte. Hier staat u letterlijk boven het stedelijk geruis met de mogelijkheid er zo in te duiken. Bay House telt vier verschillende Penthouses die wachten op iemand die popelt zijn eigen ultieme woonbeleving te verwezenlijken.


136

Sfeerimpressie Penthouse 3 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

137

PHS 3


138

PENTHOUSE 1

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 237m 2 BUITENRUIMTE: 43,8m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 77 VERDIEPING: 10

TYPE R1 Bnr. 77

4860

9140

6890

1970

WATERZIJDE / WATERSIDE

MK

vide

ENTREE ENTRANCE

5770 7520

4285 4620

1:100

2355


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

139

1

2E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 1

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 2

2E

2E

1E

1E BG

BG

2560

4860

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4330

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 4

2E

2E

1E

1E

PHS

4

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3000

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

PHS 3

11

10 PHS 2

9

8

7

6 PHS 1

5

4 PHS 4

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

PHS

4

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

3155

4355

ENTRANCE

3

vide

5100

1:100


140

Sfeerimpressie Penthouse 3 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

141

PHS 3


142

PENTHOUSE 2

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 238m 2 BUITENRUIMTE: 43,8m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

1:100

BOUWNR: 78 VERDIEPING: 10


2E

6E 5E 4E 3E 2E

1E

1E

6E 5E 4E 3E

BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

10

9

8

7

6

5

4

3

2

PARKING

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 2

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 4

2E

4

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

PHS 3

ENTRANCE

11

10 PHS 2

9

8

7

6 PHS 1

5

4 PHS 4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

PHS

4

BG

BG

ENTRANCE

PHS

2E

1E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

143

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

1:100


144

Sfeerimpressie Penthouse 3 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

145

PHS 3


146

PENTHOUSE 3

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 242m 2 BUITENRUIMTE: 43,8m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 79 VERDIEPING: 10

TYPE N1 Bnr. 79

MK

MK

5500

11885

2335

5635

3200

1970

WATERZIJDE / WATERSIDE

vide

ENTREE ENTRANCE

5920 2985 7520

2355

4285 7520 23120

1:100


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

PARKING

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 4

2E

4

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

PHS 3

ENTRANCE

11

10 PHS 2

9

8

7

6 PHS 1

5

4 PHS 4

2E

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS

4

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

9140

ENTRANCE

PHS

2E

1E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

147

6120 7520

1:100


148

PENTHOUSE 4

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 283m 2 BUITENRUIMTE: 41,2m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 2 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 76 VERDIEPING: 10

3940

3850

950

9985

4985

TYPE B3 Bnr. 76

4600 3310

1:100

7520


6E 5E 4E 3E

6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

BAY HOUSE | ENTRANCE RE S I D E NCE S

ENTRANCE

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

4

3

2

PARKING

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 4

2E

2E

1E

1E

PHS

4

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

14

13

12

PHS 3

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6 PHS 1

PHS 2

5

4 PHS 4

2E

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS

4

2E

1E

1E BG

BG

WATERZIJDE / WATERSIDE

149

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

4200

4385

1970

ENTRANCE

3100

B

2300

MK

MK

vide

vide

ENTREE ENTRANCE

2035 7520

2355

4420 7520

1:100


ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

150

EAST FACADE

NORTH FACADE 16

15

14

WEST FACADE 13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

ENTRANCE

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

MSN

1

14

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E 2E 1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

WEST FACADE 13

12

11

PHS 3

10

9

8

7

6

5

PHS 1

PHS 2

4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

PHS 4

2E

2E

1

1E

E

ENTRANCE

ENTRANCE

4

ENTRANCE

PARKING

NORTH FACADE 16

ENTRANCE

PHS

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

3

1

1E

EAST FACADE

TWR

WEST FACADE 13

2E

EAST FACADE

2

PARKING

NORTH FACADE 16

MSN

1

TWR

BG

BG

ENTRANCE

EAST FACADE

TWR

15 RPH

14 1

WEST FACADE 13

12

RPH 2

11

10

9 RPH 3

8

7

6

5

4

RPH 4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

RPH

4

PARKING


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

151

RPH

ROYAL PENTHOUSES

Ze zijn de ‘top of the bill’ van Bay House, de overtreffende trap in woongenot, deze Royal Penthouses. En er zijn er maar vier, waarvan geen twee hetzelfde. Zelfs wie de hoogste eisen aan zijn wooncomfort stelt, wordt hier overweldigd. Is het niet door de overdaad aan ruimte, dan is het door het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimte bieden. Hier ervaart u de skyline van Rotterdam op zijn best, sterker nog, u maakt er deel van uit. Een Royal Penthouse in Bay House geeft u de kans, misschien wel de ‘once in a lifetime opportunity’, om uw droomloft te creëren.


152

Sfeerimpressie Royal Penthouse 4 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 53

RPH 4


154

Sfeerimpressie Royal Penthouse 4 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 55

RPH 4


156

Sfeerimpressie Royal Penthouse 4 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

157

RPH 4


158

Sfeerimpressie Royal Penthouse 4 Interieur Mariska Jagt


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 59

RPH 4


160

ROYAL PENTHOUSE 1

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 192m 2 BUITENRUIMTE: 14,5m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 85 VERDIEPING: 11

4275

13355

2960

1600

6455

3000

2000

WATERZIJDE / WATERSIDE

MK

vide

3480 4560

1:100

2400 2860

ENTREE ENTRANCE

2985 7520


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

15 RPH

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

161

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

1

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 2

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15 RPH

14 1

13

12

RPH 2

ENTRANCE

11

10

9 RPH 3

8

7

6

5

4

RPH 4

2E

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

4

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

4

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING


162

ROYAL PENTHOUSE 2

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 308m 2 BUITENRUIMTE: 58,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 84 VERDIEPING: 11

TYPE U1 Bnr. 83

MK

11885

9140

1970

WATERZIJDE /

ENTREE ENTRANCE GASTENVERBLIJF / GUESTS STAY

4870

2550 7520

1:100

3125

4295 7520


2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16

15

14

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

163

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 2

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

/ WATERSIDE

9

8

7

6

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15 RPH

14 1

13

12

RPH 2

ENTRANCE

11

10

9 RPH 3

8

7

6

5

4

RPH 4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

RPH

4

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

MK

ENTRANCE

4

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

ENTREE ENTRANCE

2350

4285 7520

7520

1:100


164

ROYAL PENTHOUSE 3

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 342m 2 BUITENRUIMTE: 58,4m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 83 VERDIEPING: 11

TYPE V1 Bnr. 82

MK

11885

5285

1970

WATERZIJDE /

vide

4720

2700 7520

1:100

vide

ENTREE ENTRANCE

4170

2345 7520


2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16

15

14

13

12

11

10

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

9

8

7

6

5

4

3

2

165

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

16

15

14

13

12

ENTRANCE

11

10

9

8

7

6

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

/ WATERSIDE

5

4

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

16

15 RPH

14 1

13

12

RPH 2

ENTRANCE

11

10

9

8

RPH 3

7

6

5

4

RPH 4

3620

ENTRANCE

2E 1E

PARKING

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

4

2E 1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

vide

5020

vide

2560 7520

3155

MK

2945

6415

ENTRANCE

4

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

4860 7520

1:100


166

ROYAL PENTHOUSE 4

GEBRUIKSOPPERVLAKTE: 354m 2 BUITENRUIMTE: 55,8m 2 HOOGTE: 2,72m AANTAL SLAAPKAMERS: 3 AFWERKING: ROUGH

BOUWNR: 82 VERDIEPING: 11

9985

7595

TYPE B4 Bnr. 82

3940

MK

ENTREE ENTRANCE

4600 3310

1:100

7520

4435

vide

2355 7520


3

3

2E

2E

1E

1E BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

5

4

3

2

167

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH 4

2E

2E

1E

1E

ENTRANCE

ENTRANCE

16

WATERZIJDE / WATERSIDE

15 RPH

14 1

13

12

RPH 2

PARKING

ENTRANCE

11

10

9 RPH 3

8

7

6

5

4

RPH 4

3

2

1 11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

2E

2E

1E

1E

RPH

4

BG

BG

ENTRANCE

ENTRANCE

PARKING

3600

5440

1970

ENTRANCE

4

BG

BG

11E 10E 9E 8E 7E 6E 5E 4E 3E

RPH

MK

3790

6130 7520

7520

1:100


168

Sfeerimpressie parkeergarage


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

169

BHR


170

PARKEERGARAGE

Bay House maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling aan de Rijnhaven. Het terugdringen van het verkeer en parkeren op maaiveld (openbaar gebied) draagt bij aan de leefkwaliteit van dit district.

PARKEERGARAGE OPENBA AR -1

MOGELIJKE UITBREIDING

PARKEERGARAGE BEWONERS BAY HOUSE -2

251 252

253 254 255

256 257 258

259 260 261

262 263 264

265 266 267

268 269 270

328 327

BNR. 82

BNR.

68

BNR.

69

BNR.

BNR.

83

111

BNR.

BNR.

1

55

BNR.

BNR.

18

BNR.

3

BNR.

56

66

BNR.

67

BNR.

BNR.

29 28

BNR.

19

BNR.

20

BNR.

10

BNR.

9

BNR. BNR.

BNR.

22 21

BNR.

31

76

BNR.

BNR.

71

BNR.

BNR.

30

BNR.

70

11

BNR.

39

38

271 272 273

BNR.

13

BNR.

12

BNR.

49 50

BNR.

BNR.

77

47

BNR.

48

BNR.

45

BNR. BNR.

BNR.

46 37

36

377 378 379

380 381 382

383 384 385

256 257 258

259 260 261

262 263 264

BNR.

BNR.

57

58

BNR.

78

386 387 388

BNR.

BNR.

60

75 64

65

61 62

2

113

BNR.

25

280 281 282

BNR. BNR.

54 43

BNR.

32

BNR.

283 284 285

286 287 288

BNR.

BNR.

23

44

BNR.

33 34

BNR. BNR.

80 85

BNR.

79

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

40

41

289 290 291

BNR.

42

295 296 297

BNR.

24

BNR.

292 293 294

5

BNR.

51

BNR.

52

329 330 33 BNR.

BNR.

53

7

347 348 349 BNR.

15

4

389 390 391

BNR.

BNR. BNR.

BNR.

BNR.

59

277 278 279

BNR. BNR. BNR.

112

BNR.

BNR.

274 275 276

392 393 394

BNR.

BNR.

26

63

BNR.

BNR.

84

8

BNR.

6

BNR.

27

35

16

BNR.

17

BNR.

72

BNR.

73

BNR.

74

BNR.

BNR.

14

81

395 396 397

398 399 400

401 402 403

404 405 406

407 408 409

410 411 412

277 278 279

280 281 282

283 284 285

286 287 288

289 290 291

292 293 294

350 351 35

MOGELIJKE UITBREIDING 251 252

253 254 255

265 266 267

268 269 270

328 327

BNR. 82

BNR.

68

BNR.

69

BNR.

BNR.

83

111

BNR.

BNR.

1

55

BNR.

BNR.

18

BNR.

56

3

BNR.

66

BNR.

67

BNR.

BNR.

29 28

BNR.

19

BNR.

20

BNR.

10

BNR.

9

BNR. BNR.

22 21

BNR.

31

BNR.

76

BNR.

BNR.

BNR.

71

70

BNR.

30

39

BNR.

11

BNR.

38

271 272 273

BNR.

13

BNR.

12

BNR. BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR. BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

75 64

BNR.

112

65

61 62

2

BNR.

BNR.

BNR. BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

274 275 276

113

BNR.

25

BNR. BNR.

54 43

BNR.

32

BNR.

BNR.

BNR.

23

44

BNR.

33 34

BNR. BNR.

80 85

BNR.

79

BNR.

BNR.

BNR.

BNR.

40

41

BNR.

BNR.

24

BNR.

42

295 296 297

5

BNR.

51

BNR.

52

329 330 33 BNR.

BNR.

53

7

347 348 349 BNR.

15

BNR.

26

BNR.

63

BNR.

84

BNR.

8

BNR.

6

BNR.

27

35

16

BNR.

17

BNR.

72

BNR.

73

BNR.

74

BNR.

14

BNR.

81

350 351 35


31

52

31

52

BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

Onder het Bay House complex bevindt zich op verdieping -1 een Q-Park parkeergarage voor bezoekers van het Rijnhaven District. Bay House bewoners hebben de mogelijkheid* om een (of meerdere) eigen parkeerplaats(en) te kopen in de voor hen en het hotel gereserveerde verdieping -2. In de V.O.N. koopsom van een aantal appartementen is een parkeerplaats inbegrepen.

Deze bevindt zich in een afgesloten deel van de parkeergarage dat uitsluitend voor u en andere bewoners toegankelijk is. De keuze voor een elektrisch oplaadpunt in de parkeergarage behoort tot de mogelijkheden. *Deze mogelijkheid wordt geboden op basis van beschikbaarheid, het aantal parkeerplaatsen hiervoor is beperkt.

FASE 2

298 299 300

332 333 334

335 336 337

338 339 340

301 302 303

304 305 306

307 308 309

310 311 312

313 314 315

356 357 358

359 360 361

319 320 321

342 343 344

341

365 353 354 355

316 317 318

366 367 368

362 363 364

322 323 324

325

326

327

325

326

327

346

372

373 374

369 370 371

375 376

413 414 415

416 417 418

419 420 421

422 423 424

425 426 427

428 429 430

313 314 315

316 317 318

319 320 321

FASE 2 298 299 300

332 333 334

335 336 337

338 339 340

301 302 303

304 305 306

307 308 309

310 311 312

342 343 344

341

365 353 354 355

356 357 358

359 360 361

362 363 364

366 367 368

372 369 370 371

322 323 324

346

373 374

171


172


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

1 73


174

ONZE PREFERRED SUPPLIERS

U heeft de optionele mogelijkheid – afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt – om uw keuken, sanitair, binnenkozijnen, deuren en/of domoticasysteem door onze ‘preferred suppliers’ te laten verzorgen. Deze kosten zijn niet bij de Rough (casco) prijs inbegrepen.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

KITCHEN AND BATHROOM

1 75

KEUKENS

SANITAIR

De keuken als hart van het appartement, waar u kookt, woont en socializet. Laat u inspireren voor het realiseren van uw ideale keuken. Onze partner Tweede Kamer Interiors biedt topmerken als Miele, Bora, Siemens en vele andere waarmee u uw keuken kunt voorzien van alle gewenste functionaliteiten, in elke gewenste kleur of uitstraling.

De badkamer als ultieme verwenplek. Een luxueuze oase waar u kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen. Onze partner Tweede kamer Interiors beseft dat als geen ander en trekt alle registers voor u open. Waardoor er eigenlijk niets overblijft dat niet tot de mogelijkheden zou behoren.


176


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

DOORS AND HOME AUTOMATION

1 77

DEUREN

DOMOTICA

Mooie binnendeuren maken het verschil in een interieur. U kunt kiezen voor de uitzonderlijke Bod’or Cube deuren met een kozijn dat vlak met de wand wordt uitgevoerd. Een fraaie, strakke oplossing. De afwerking en kleur kiest u zelf. Ook de keuze van maatvoering (bijv. extra hoge deuren) is een optie net als de mogelijkheid van design glasdeuren. De installatie van de deuren vindt plaats na de bouwkundige oplevering. Zo wordt de meest strakke aansluiting met de vloer gewaarborgd.

Uw appartement kan worden voorzien van een naar uw wens uit te breiden domoticasysteem van Crestron. De zeer uitgebreide basisinstallatie beschikt over twee bedieningspanelen, waarmee u eenvoudig onder andere de verlichting, verwarming en deurcommunicatie kan bedienen. Door deze domoticaoplossing heeft u nog meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid in huis.


178

ENGLISH SUMMARY

page 5 WELCOME TO BAY HOUSE

It is our pleasure to bring to your attention a residential project where everything is superlative: the location, architecture and service. In all these three aspects, Bay House offers you optimal enjoyment of living conditions. Imagine: living on the waterfront. In a spacious apartment, or perhaps a penthouse, in the newest hotspot of the metropolis of Rotterdam: the Rotterdam Rijnhaven District of Katendrecht Floorhigh glass fronts and the many outdoor spaces offer a breath-taking view over the water of the Rijnhaven and the impressive skyline of the Wilhemina Pier. The building itself is a landmark of both rugged and elegant architecture. Inside you can expect an unprecedented level of service due to the presence of a concierge who cares for your needs 24/7. In addition, Bay House incorporates highquality facilities, such as underground parking spaces for several cars per home. All these qualities plus the large variety of apartments make Bay House ideal for discerning cosmopolitans, whether living alone, together or in a family setting. Is it a coincidence that the foundations of Bay House are in the heart of ‘Manhattan on the Maas’? Clearly not. Rotterdam, including the district of Katendrecht, is rapidly developing into the place ‘where it all happens’. Bay House and its dynamic environment play a leading role in this process. Frame Vastgoed is a risk-bearing innercity developer, investor and service organization. We contribute to the urban development of Rotterdam with enthusiasm and involvement. Frame Vastgoed and its employees have spared no effort to develop Bay House into a sophisticated and exclusive living environment that is unique in Rotterdam. We look forward to making your acquaintance. Petra Rutten, Residential Director Team Bay House & the Frame Vastgoed team

page 9 Living in luxury. Luxury, that we are scarcely familiar with in the Netherlands. Surrounded by high-end facilities, top design and boundless facilities. All this is possible in Rotterdam. Here, in the once notorious Katendrecht of all places, the Rotterdam Rijnhaven District is being developed into an epicentre of fashion and design, art, culture, architecture and entertainment. In this quarter, the most prestigious apartment complex of the Maasstad is being erected: Bay House. BAY HOUSE RIJNHAVEN DISTRICT CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

The comfort of living in Bay House is given an extra dimension by the unique Concierge Residential Living services. The concierge service in the apartment complex is available to support you 24/7. Not only you, but also your guests, will be welcomed by the concierge. He also monitors your safety and ensures that the management and maintenance of the complex are arranged down to the last detail. The extra services that you, as a resident, can order from the concierge are the ultimate in living comfort. These additional services are collected on a ‘menu’, with a choice of, among others: technical housekeeping, dry cleaning and other cleaning services.

ULTIMATE SAFETY

Safety and privacy are inseparably related to luxury and comfort. Bay House uses the latest technology for this. An electric key gives you access to the building, your apartment and your storage area on floor -2. In your apartment you have access to a control panel with a video intercom that connects you to the concierge. The central entrances to the building, the lift halls and (emergency) stairwells are equipped with security cameras for your safety. page 10 ROT TERDAM CITY OF COOL

For decades, Rotterdam was the modest blue-collar city of the Netherlands. Work hard, play hard (niet lullen maar poetsen) was and is the motto. The effort that has been put into architecture, cultural innovation and international collaborations has meant that the city cannot remain undiscovered. Now ‘the new capital of cool’ is fast becoming the number 1 city in the Netherlands. It is a greenhouse, a laboratory, a place that is ahead of the times and where it all happens. The events and festivals, entertainment venues and the selection of both popular and niche music, art and culture make the city unique and loved by people from all over the world. page 12

INTERIOR DESIGN

In order to give you the best possible choice of furniture and fittings, you purchase your apartment as a shell (Rough). To give you a good impression how beautiful an apartment in Bay House can be, we have selected three top interior designers. Each of the designers is inspired by various types of apartments and has created an interior design. You can adhere to the prepared suggestion or instruct your preferred designer to create a customized design. With the involvement of these three different designers, each with his/ her own signature and a listening ear, you can realize the dream home you envisage. Do you want to take the realization of your interior completely into your own hands? Of course this is possible!

Entrepreneurship, innovation and daring make Rotterdam a city of unlimited possibilities. Anyone who wants to contribute something to this city is welcome. Architects can let their creative juices flow, artists and start-ups are facilitated, hospitality entrepreneurs are given the scope for new concepts. You can see this and feel it happening. ROT TERDAM IS KING

Rotterdam is the city where everything happens. Where ideas are given a chance and where people seek out and look over the skyline. Because Rotterdam has the physical space and because directors, entrepreneurs and citizens can see this space. This is what makes the city so vibrant. And Rotterdam has not only been discovered by the rest of the Netherlands, but by the rest of the world as well.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

In 2014, the New York Times was already advising its readers to visit Rotterdam. Lonely Planet put Rotterdam in fifth place of ‘Top Cities in the World’ in 2016. In the same year, the British Business Insider placed the Maasstad in twelfth place of European cities where people are happiest. In 2017, CNN indicated that Rotterdam might well be ‘The New Capital of Cool’ in Europe. In the meantime, more and more foreign companies are establishing themselves in the port city. Also tourists, particularly those who are gourmets, know how to find their way to Rotterdam. page 21 A dynamic living, residential, shopping and working environment is being created at the entrance of Katendrecht: the Rotterdam Rijnhaven District. You will find everything you need on a daily basis and more within walking distance. The location is also an ideal base from which to conquer Rotterdam and the rest of the world. ROT TERDAM RIJNHAVEN DISTRICT

From the Rotterdam Rijnhaven District you can see the Wilhelmina Pier and Hotel New York, cinema LantarenVenster, the Nederlands Fotomuseum, the New Luxor and many restaurants. The city centre of Rotterdam is just a stone’s throw away and the Rijnhaven metro station is next to your apartment. Perhaps the best form of public transport is provided by the Water taxi, which takes you to numerous destinations from your front door. Of course there is also room for your car at Bay House. In the new Q-Park parking garage under your apartment, there are sufficient parking options at floor -1 for visitors to the Rijnhaven District. In addition, as a resident of Bay House, you have the option* to buy one (or more) private parking space(s). These are located in a closed part of the parking garage on floor -2, which is accessible to you and other residents. *limited option, based on availability.

of Rotterdam. It is a city district with a fascinating history. From a rugged harbour neighbourhood for sailors, the district has been transformed into one of the liveliest entertainment areas. The atmosphere is determined by terraces on the cool quays, the trendy restaurants, theatres, festivals and a local beer brewer. Entire areas of Katendrecht have already undergone a superb transformation, while other areas retain their old charm but have been supplemented with attractive features ranging from catering to cultural. The head of the peninsula even became the berth place of the SS Rotterdam. Now it is the turn of the Rotterdam Rijnhaven District for a metamorphosis. A luxurious five-star ‘MGallery Hotel Collection’ hotel is being built next to and at the same time as Bay House. The monumental coffee warehouse Santos is being renovated to its former glory and is being turned into a residential and retail building. The progressive German design department store Stilwerk will open its first branch in the Benelux here. In addition, local catering is welcome in the plinth. Jumbo has responded to the upgrade by rebuilding its supermarket into one of the new and distinctive exclusive catering and retail options in the Rijnhaven.

1 79

DE MATROOS EN HET MEISJE

Easy! The only choice you need to make here is how many courses your meal will consist of. Then you are surprised by the chef. Eating what is served has never tasted as good as here, on the lively Deliplein. NIEUWE LUXOR

With more than 1,500 seats, this is the main podium for great music, musicals, opera, circus and dance productions and many international stars. BISTROT DU BAC

A bit of Paris in Rotterdam, this is restaurant Bistrot du Bac. With its traditional menu, the beautiful wine list and typical decor, the French capital is suddenly very close by. POSSE

Is it a restaurant, an espresso bar, terrace on the quay, a gallery or a vintage shop? Posse has it all. It is a part of and an initiative of the Capetown Rotterdam Foundation. ROLPH’S DELI

Inspired by cities such as London & New York, the owners of HMB Restaurant developed this completely new concept in town. At Rolph’s Deli you can have breakfast and lunch all day long. SS ROT TERDAM

page 26 HOTEL NEW YORK

The classic, former head office of the Holland-America Line still looks like it did when emigrants to the United States came to book their crossing. With a stylish hotel, two nice restaurants, several bars and on the lower floor: a barber. L ANTARENVENSTER

This is what a film house for better cultural and alternative cinema looks like. It is not surprising that the International Film Festival returns here each year. It has a metropolitan grandeur and a wonderfully spacious bar/restaurant overlooking the water.

page 25

DELI BIRD THAI

Bay House is being realized on the famous Katendrecht peninsula, which is also called De Kaap by residents

Authentic Thai food can be found at the Deliplein in Katendrecht. In a cosy atmosphere where genuine and varied Thai cuisine comes first.

The legendary flagship of the HollandAmerica Line is now a popular place for an overnight stay, event, lunch, dinner or just a snack and drink. page 27 FENIX FOOD FACTORY

Fenix Food Factory is Rotterdam’s culinary hotspot. Here you can find a traditional fresh market every day and enjoy breakfast, brunch, lunch and dinner at weekends. The Fenix warehouse is located at the foot of the Rhine Harbour Bridge, which connects Wilhelminapier with Katendrecht. WATER TAXI ROT TERDAM

Super-fast, that’s the Water Taxi that moors in front of your door. Public transport has never been so entertaining!


180

LOETJE

The tastiest steaks in Amsterdam had to come to Rotterdam sooner or later. Loetje has chosen a beautiful spot, on the other side of the Rijnhaven bridge.

page 33

HIGHEST POSSIBLE STANDARD

Where other homes require attention and care, Bay House has been especially developed to serve you 100%. The unprecedented high level of service gives you the reassuring assurance that all basic matters associated with living are arranged for you.

Homemade is the key word at this cosy restaurant on Deliplein. The open kitchen provides a view of the white brigade whose role is to pamper you.

Rotterdam; city on two river banks. Lovers of luxury, fashion aficionados and design enthusiasts can indulge themselves in the Rotterdam Rijnhaven District. In the district an exclusive ‘design avenue’ is being realized: a shopping area in which fashion, brand stores, design and architecture are interspersed with local trendsetters, shops and catering establishments. The municipality of Rotterdam announced its Masterplan for the Rijnhaven in March 2020. It sets out what the general starting points will be for the continuation of the development of the Rijnhaven. The Masterplan is published on the municipality’s website.  

BURRO E SALVIA

FASHION AND DESIGN DISTRICT

PARKING

The tone set by the high-end standard of Bay House is being pursued in the adjacent renowned ‘MGallery Hotel Collection’ hotel and in the quality and diversity of the Rijnhaven District’s range of shops.

Under the Bay House complex, there is a Q-Park parking garage on floor -1 for visitors to the Rijnhaven District. Bay House residents have the (limited) option to buy one (or more) private, designated parking spaces on the separate floor -2, exclusively accessible to them and the hotel.

HMB RESTAURANT

In Rem Koolhaas’ building, De Rotterdam, you will find HMB Restaurant. High rated in Restaurant Guide Lekker and listed in the Guide Michelin, DELICIOUS is spelt in capital letters as is the name. KWIEZIEN

You can buy your Italian delicacies here or you can opt for a traditional pasta, pizza or other Italian dish. CEO BA AS VAN HET VLEES

This brasserie, designed in a modern New York style, is where two-star chef Mario Ridder wants to share his love of meat with you. In addition to Chief Executive Officer, here CEO also stands for Côte de boeuf, Entrecote and Tenderloin. And that means a feast at Deliplein! CAFÉ DE OUWEHOER

This is where you should be to drink beer as they do in Rotterdam. This cosy brown pub, with the nostalgia of yesteryear, regularly organizes live performances. THEATER WALHALL A

Theatre Walhalla has three locations on Katendrecht: two podiums and a theatre workshop. Every year there are more than 275 performances and various festivals, including jazz festivals, take place. page 30 Bay House is part of the new Rotterdam Rijnhaven District: A beautiful new entrance, the crown of the development in Katendrecht. This will be the place where living, working, shopping and recreation meet each other. Where metropolitan style is added to the authentic history of a worldly port city.

The prestigious range of Fashion and Design will be a reason for many people from within and outside Rotterdam to visit this district. The couleur locale of the sandwich shop, espresso bar, foreign delicatessen shops and flower shop will be reason to stay longer. A broad walking area will be created around the shops and catering establishments, which will probably be partly covered. Strolling, shopping and even lounging is elevated to an art form here. At the time of printing this brochure, we are not yet able to reveal all the names of the exclusive shops that will take you by surprise, but the German design department store Stilwerk gives an excellent indication of the class of retail establishments you can expect. page 45 Living in a luxurious hotel that you own, this is how living at Bay House can best be imagined. In a spectacular location with a breath-taking view over the quay. Everything that the exterior of Bay House promises, is realized by the interior: in the convenience and comfort of Concierge Residential Living.

THE LOBBY

This is a great place to come home to! One of these two tasteful lobbies, designed by Robert Kolenik, can be the portal to your private domain. You will be welcomed and assisted by the concierge. In the lounge area you can receive guests or relax and socialize with your fellow residents.

CONCIERGE SERVICE

Bay House offers the comfortable service of a concierge, who takes care of general management and safety. He receives your guests and can answer all questions. He identifies breakdowns and faults in the communal areas and coordinates the solution, even before you could be affected. He also supervises suppliers, such as the cleaners and the gardener. One year after the key handover, the association of owners can adjust tasks and hours of the concierge as desired. PERSONAL SERVICE

In addition to the above-mentioned standard services, you can also use an extra personal service, such as clothing and dry cleaning services, small chores, valet parking, reserving a parking space for a visitor, taxi or chauffeur service, car wash and more. These additional services can easily be ordered via the Bay House Service App.


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

PACK AGE SERVICE

Parcel delivery takes place in Bay House with the help of a special parcel boxes, a state-of-the-art system that facilitates all parcel and post delivery services. You will receive an automatic message with the corresponding app when a package has been delivered. You can even have packages collected. If you prefer a different form of delivery or pick-up, the concierge can provide for this. FITNESS & WELLNESS

Bay House wants to offer an environment that serves your wishes as much as possible. For that reason, a commercial, luxurious gym is being set up in the building, which can also be used by residents. Here you can train independently or under the guidance of a personal trainer. ROOF GARDENS

In Bay House you live by the water, but you are also surrounded by greenery. The roofs of Bay House will be green with strips of plants and landscaping on the roof terraces, which will create a beautiful contrast with the image of the buildings and the sky. These roof gardens on the 2nd and 3rd floor provide a pleasant private and residential climate. SUSTAINABLE STRUCTURE

The combination of heat storage and district heating used means that sustainable climate control options are used for the apartments in Bay House. Your home is for instance heated with the heat that is released during the incineration of waste and cooled from underground cold storage systems. The apartments are therefore certified with energy label A. The installation of airconditioning is also an optional possibility. page 46 Nothing has been left to chance in the development of Bay House. This is also the case with the choice of Joke Vos as the architect. She was able to translate the honest power of Rotterdam into an iconic design. Your personal spaces can also rely on considerable creative and professional attention. To this end, we selected three different interior designers who, each in their own way, know exactly

what surprising options this unique building offers. JOKE VOS

Architect Joke Vos has been involved with the Kop van Zuid and Katendrecht for over twenty years. She is responsible for the design of Bay House. Joke Vos: “With Bay House we strive for rough elegance, hence the robust look with a light colour. The facade grid, rectangular with wide wall sections between the façade openings, is made of a concrete composite. It takes over the double-height of the port buildings and is filled with glass fronts. I can already imagine how this quirky building will soon be located at Rijnhavenkade. It will be a nice change from the Wilhelmina Pier towers.” page 47 CHOOSE YOUR INTERIOR DESIGNER

Just as the living concept of Bay House offers a complete unburdening, we also want to provide you with as much support as possible when furnishing your apartment. To this end, we selected three renowned interior designers and asked them to create an interior design for a number of apartments. You may use this design. But you may also commission one of these designers to develop a design based on your lifestyle and taste, in which their signature and your wishes become reality. The use of our interior designers is optional and not included in the purchase price. We will briefly introduce our interior designers by providing a short outline of their vision, inspiration and working method. ROBERT KOLENIK

181

MARISK A JAGT

Interior designer In 2010, Mariska Jagt changed her life and followed her dream. She started Studio Mariska Jagt, an idea that grew into a company with eight employees and a considerable track record. Her style can be described as ‘quiet luxury’ and ‘camouflaged glamour’. This is expressed in special solutions with luxurious materials and in interiors that form a unit and exude class. MADELON OVEREIJNDER

Interior designer After years of experience in the industry, Madelon Overeijnder started Design Unlimited in 2012. The versatile designs of Madelon are characterized by the use of warm colours, details in upholstery, art and objects. Timeless and personal, eclectic interior design that is not influenced by trends. The result she strives for: letting people return to a home that feels like a warm coat. page 52 BUILDING QUANTITY AND TYPE DESIGNATIONS

Bay House offers approximately 88 owneroccupied apartments with a surface area ranging from approximately 80 m² to 1.000 m². The total number of owneroccupied apartments can vary: we offer the option to connect several units at a number of the locations. This allows for extra generous floor areas and a wide choice of floor layouts. All apartments on the 2nd floor have an exceptional ceiling height of 3.36 meters. All apartments are available in Rough (shell) as standard.

Interior designer page 53 Without any design experience, Robert Kolenik won an impressive nomination with his second design. This resulted in 2008 in the flying start of his design studio Kolenik Eco Chic Design, with which he has realized many national and international projects. Robert is known for the use of eco-friendly high-tech materials, applied in a luxurious and contemporary style.

Most of the Bay House apartments face towards the Rijnhaven. This location guarantees a phenomenal view of the water and the Wilhelmina Pier, perhaps the most beautiful view in Rotterdam and the Netherlands. In addition, there are three Town Residences with three-sided windows that also face towards the roof garden and the southwest. On the ground floor, on the quay side, there are two imposing entrances.


182

At a height of more than eight meters, these illustrate the class of the interior. Both entrances have an area for the concierge, a lounge and two passenger lifts and a main stairwell. On the gallery side, the apartments have a private area facing south.

a luxurious lobby with a generous height of over two floors, with two elevators and a main stairwell. In addition, Bay House has a service lift in the middle and there are escape stairwells on both sides of the building. The rental apartments have their own entrance with a staircase and a lift.

Around 22 rental apartments are also being built in Bay House. These will have their own entrance. The rental of these will start at a later stage.

page 57

ROUGH & SIGNATURE

Al apartments are available in a ‘Rough’ state. This is comparable to a ‘shellstate’ handover. It means that you are completely free to create your own layout; you make your own arrangements with regard to the interior design and finish of your apartment.*

WATERFRONT RESIDENCES

Bay House offers 65 Waterfront Residences with breath-taking views over the water to the Wilhelmina Pier skyline. These apartments vary in size, as does the outdoor space that they all have. The Waterfront Residences on the fourth and ninth floor have the option to choose a larger apartment: we offer you the option to join several apartments together. page 82

Most of the apartments were optionally available as ‘Signature’. That means the apartment is equipped with interior walls, electricity, plastered walls and ceilings, interior doors of Bod’or and an extensive base install home automation. Included are also subdivisions for the kitchen, the bathroom fixtures and tile work of Second Room interiors (TKI). The kitchen and interior doors are after delivery. This can, of course, take into account your personal needs and preferences.

OPTIONS WATERFRONT RESIDENCES

In order to achieve extra quality, the gallery has a double width, so that most apartments on the south side have a private area to enjoy the sun. The layout and content can vary to give atmosphere and diversity. Here is an overview of the variants to determine your choice and to see which interpretation is applicable to the building number of your choice.

page 99 MAISONET TES

Bay House offers five Maisonettes: corner apartments with a double floor and spectacular views over both the Rijnhaven and the ‘Santosplein’. The loft creates a generous ceiling height which gives you an overwhelming sense of space. Unprecedented is the presence of no less than two outdoor spaces, one facing north and one facing south. Where would you like to sit? In the morning sun? In the evening light? You do not have to choose. You can do both. page 117 TERRACED RESIDENCES

On the second floor of Bay House are five special types of apartments, which are known as the Terraced Residences. These are all unique apartments with ceiling heights of 3.36 metres and very spacious terraces starting from 55 m², which allows residents to stay outside as often as they prefer. The combination of the large outdoor spaces and exceptional quality of life means that these apartments provide an atmosphere of a high class cosmopolitan loft. The entrances to these exceptional apartments are located on the courtyard garden. page 135

*PLEASE NOTE: due to the start of the construction and with it the already expired closing dates for passing on personal wishes regarding the layout of your apartment, all apartments are currently only offered in Rough. Depending on the stage at which the construction is at the time of purchasing your apartment, we would be happy to personally discuss which additional options are still possible at that time. page 54 THE FLOORS

The ground floor and first floor of Bay House are reserved for shops and restaurants. They give the ‘vibe’ to your metropolitan living ambiance. From the second floor, each floor consists of apartments. The internal logistics are arranged cleverly and efficiently. Bay House has two regal entrances, each with

page 85 PENTHOUSES TOWN RESIDENCES

The Town Residences are the only Bay House dwellings that are located directly on the courtyard instead of the Rijnhaven. What is also special is that there are only three of them. However, this is not the only thing that makes these apartments special. It is also the location on the corner facing the southwest that gives these apartments their own living quality. Because this means a lot of light, space and a view of the green ribbon provided by the roof garden. The three Town Residences each have a different outdoor space. The upper apartment has a patio, the middle has cantilevered balconies and the lower apartment has an outdoor area adjacent to the roof garden.

We have reserved the second highest floor for the Penthouses in Bay House. This is living without limits. Because limitless is what you can call the surface areas of 235 to 285 square meters. But then everything feels bigger. As a result of the ocean with daylight and the pleasantly wide terraces. Because of the wide view over water, the clouds and the lights in the distance. Here you are literally above the urban noise with the possibility to dive into it. Bay House has four different Penthouses that are waiting for someone who is eager to realize their own ultimate living experience. page 181 ROYAL PENTHOUSES

These Royal Penthouses are ‘top of the bill’ at Bay House, a superlative in living enjoyment. And there are only four, of


BAY HOUSE | RE S I D E NCE S

which no two are the same. Even those who place the highest demands on their living comfort are overwhelmed here. This is not only due to the abundance of space, but also because of the impressive view offers a lot of glass and outdoor space. Here you can experience the skyline of Rotterdam at its best, in fact, you are part of it. A Royal Penthouse in Bay House gives you the chance, perhaps the ‘once in a lifetime opportunity’, to create your dream loft. page 170

page 175 KITCHEN AND BATHROOM KITCHEN

The kitchen is the heart of the apartment, where you cook, live and socialize. Be inspired to realize your dream kitchen. Our partner, Tweede Kamer Interiors, offers top brands such as Miele, Bora, Siemens and many others with which you can provide your kitchen with all desired functionalities, in any colour or appearance.

PARKING GARAGE

Bay House is part of the development area of the Rijnhaven. The quality in this area, including the reduction of traffic, is part of this. The parking garage is ‘growing’ step by step into a high-quality facility for residents and visitors. page 171 Under the Bay House complex, there is a Q-Park parking garage on floor -1 for visitors to the Rotterdam Rijnhaven District. Bay House residents have the (limited) option to buy one or more designated parking spaces on the floor -2, reserved for them and the hotel. The purchase price, with no additional costs payable by the purchaser, of a number of apartments includes a parking space. This is located in a closed part of the parking garage that is exclusively accessible to you and other residents. The choice for an electric charging point in the parking garage is one of the options.

BATHROOM

The bathroom is the ultimate pampering place. A luxurious oasis where you can relax and completely unwind. Our partner, Tweede Kamer Interiors, realizes that like no other and open all registers for you. So that nothing is left that is not part of the realm of what is possible. page 177 DOORS AND HOME AUTOMATION

HOUSING COACH

Those who decide to purchase an apartment in Bay House can count on the professional support of our housing coach during the entire process from purchase to completion. He is at your side as a fixed point of contact for all your questions. The housing coach also advises you about the options you can chose or the applying customization. His goal is to help you realize your ultimate living needs. In this way he guides you step by step towards the delivery of your ideal apartment. In addition, a personal online building file is created for you in which all important documentation is stored and can be easily consulted by you. CONTACT

If you have any questions about Bay House, please contact us without obligation at bayhouse@framegroep.nl. Our website is regularly updated with new information, which also includes a handy apartment finder that will help you choose your apartment.

DOORS

DISCL AIMER

Disclaimer Bay House brochure This brochure has been compiled with care, subject to any imperfections and/ or incorrect information. The purpose of this brochure is to inform interested parties about the various living options at Bay House. No rights can be derived from this brochure in any way whatsoever. The floor plans may deviate in parts. All mentioned sizes are approximate sizes. The ‘artist impressions’ included in the brochure give a suggestion for the furniture, fitted wardrobes and the layout design, these are not automatically delivered. The brochure is emphatically not a contract and/or contains no equivalent information. You must take into account that the design of the (public) space may change and that this may have consequences for the building plan. For information about existing and future plans for this area, we advise you to inform the Municipality. We also advise you to follow the news in the media. No part of this publication may be used or copied without the permission of the developer. 

HOME AUTOMATION

You have the optional possibility – depending on the stage where the construction is located – to have your kitchen, sanitary facilities, interior frames, doors and/or home automation system taken care of by our ‘preferred suppliers’. These costs are not included in the Rough (shell) price.

page 184

Beautiful interior doors make the difference in an interior. U can choose for Bod’or Cube doors with a frame that is levelled with the wall, which brings a very nice and sleek solution. You choose the finish and colour yourself. Also the choice of dimensions (for instance extra high doors) is an option, as well as design glass doors. The installation of the doors takes place after the construction completion. This ensures a very sleek fit with the floor.

page 174 OUR PREFERRED SUPPLIERS

183

Your apartment could be equipped with a Crestron home automation system, which you can extend as desired. The very extensive basic installation has two control panels that allow you to easily control lighting, heating and door communication. This home automation solution gives you even more comfort, convenience, atmosphere, energy saving and safety in your home.


184

WOONCOACH

CONTACT

Wie besluit tot de aankoop van een appartement in Bay House, kan gedurende het hele proces van aankoop tot oplevering rekenen op de vakkundige ondersteuning van onze wooncoach. Hij staat u terzijde als vast aanspreekpunt voor al uw vragen. De wooncoach adviseert u ook in de keuze voor opties of het toepassen van maatwerk. Zijn doel is om u te helpen

uw ultieme woonwensen te realiseren. Zo begeleidt hij u stap voor stap naar de oplevering van uw ideale appartement.

Heeft u vragen over Bay House? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: bayhouse@framegroep.nl

FRAME VASTGOED

Onze website wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe informatie en hier vindt u ook een handige ‘apartment finder’ die u helpt bij het kiezen van uw appartement.

Daarnaast wordt een persoonlijk online bouwdossier voor u aangemaakt waarin alle belangrijke documentatie wordt bewaard die eenvoudig door u kan worden geraadpleegd.

De Sociëteit Voorstraat 31 3231 BE Brielle T +31 (0)181 45 95 15 E bayhouse@framegroep.nl W www.framevastgoed.nl

BAYHOUSE.NL

Disclaimer Bay House brochure Deze brochure is met zorg samengesteld, onder voorbehoud van onvolkomenheden en/of foutieve informatie. Het doel van deze brochure is geïnteresseerden te informeren over de woonmogelijkheden in Bay House. Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De plattegronden kunnen op onderdelen afwijken. Alle genoemde maten zijn circa-maten. De in de brochure opgenomen ‘artist impressions’ geven een suggestie voor het meubilair, inbouwkasten en het indelingsontwerp, deze worden niet zonder meer geleverd. De brochure is nadrukkelijk geen contractstuk en/of bevat geen daarmee gelijk te stellen informatie. U dient er rekening mee te houden dat de inrichting van de (openbare) ruimte kan wijzigen en dat dit gevolgen kan hebben voor het bouwplan. Voor informatie over bestaande en toekomstige plannen voor dit gebied, adviseren wij u bij de Gemeente te informeren. Tevens raden wij u aan de berichtgeving in de media te volgen. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de ontwikkelaar worden overgenomen of gekopieerd. 

Profile for Framegroep

Bay House brochure  

Bay House brochure

Bay House brochure  

Bay House brochure