Page 1

M A S S U G U S H E A R S

MASSUGU

â„¢ SHEARS

the brand Suomi


MASSUGU

MARU 6.3

2

TM

SHEARS


MASSUGU

AND THE BRAND Ammattilaisen luovuutesi parturi-kampaajana tai hiusmuotoilijana ilmenee lopputuloksena käyttämiesi saksien välityksellä. Jos olet joskus käyttänyt halpoja saksia, tiedät miten vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, niillä on luoda täydellinen leikkaus. Kun sakset eivät ole suunniteltu vastaamaan ammattimaisen käytön vaatimuksia, tulee väistämättä eteen kompromisseja leikkausten laadun ja työn tehokkuuden suhteen. Kuinka sitten valita sakset, jotka auttavat hyödyntämään täysin Sinun potentiaalisi ammattilaisena? Merkkejä on paljon ja erilaisten mahdollisuuksien paljous voi tuntua hämmentävältä. On harkittava saksien kokoa, teräksen laatua, kädensijan muotoilun mukavuutta ja ergonomisuutta, sekä käyttämääsi tekniikkaan soveltuvaa terän muotoilua. Vaikka tottumuksesi ja toivomuksesi vuosien ja kokemuksen myötä kehittyisivätkin, niin tärkeimpinä ominaisuuksina saksille tulisi aina olla niiden tarkkuus, käyttömukavuus ja se, että ne ovat sopivat juuri Sinulle. Monet valmistajat keskittyvät nykyään saksien väreihin ja muihin ulkoisiin koristeluihin. Meillä Massugulla pääpaino on aina ollut saksien erinomainen suorituskyky, joka on perinteisissä käsityömenetelmissä hiottu huippuunsa.

Frank Crols Massugu International. TM

3


PREMIUM TSURU 5.5” 5.8” 6.3” Koot: 5.5"- 5.8" ja 6.3” + 5.5" ja 5.8” vasenkätinen

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

+ VG10 62 HRC Concave - convex Medium ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi

PREMIUM NIPPON 5.5” 5.8” 6.3” Koot: 5.5” - 5.8” ja 6.3” + 5.5 vasenkätinen

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

+ VG10 62 HRC Concave - convex Medium ergonomic Litteä kiristysruuvi

PREMIUM MARU 5.5” 6.3” Koot: 5.5" ja 6.3”

Tuotetiedot:

4

Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

+ VG10 62 HRC Concave - convex Medium ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi


PREMIUM HOSHI 5.0” 5.5” 5.8” 6.3” Koot: 5.0”- 5.5”- 5.8” ja 6.3”

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

+ VG10 ) 62 HRC Concave - convex Medium ergonomic Litteä kiristysruuvi METAL

BROWN

BLACK

STRAIGHT

Valittavana lisäksi: 4 erilaista kädensijavaihtoehtoa. Erikoispinnoitteisina HOSHI Black ja Brown ovat 100% nikkelittömiä.

PREMIUM EMPEROR 5.5”

6.0” 6.5”

Koot: 5.5” - 6.0” ja 6.5”

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

ATS314 Hitachi Staal 62 HRC Concave - convex Medium ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi

Valittavana lisäksi: Erikoiskevyen leikkaustuntuman antavat teflonoidut juovat.

5


SUPERIOR TAKARA 5.25” 5.75” 6.25” Koot: 5.25" - 5.75" ja 6.25" + 5.75” vasenkätinen + Mustana 5.75” ja 6.25”

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

440 C Steel 60 HRC Concave - convex Ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi

Valittavana lisäksi: Erikoiskevyen leikkaustuntuman antavat teflonoidut juovat

SUPERIOR TAKARA BLACK MAT

5.75” 6.25”

Mustamatta versio Superior Takara saatavana koossa 5.75” ja 6.25”

6


SUPERIOR X2U 5.5” 6.0” Koot: 5.5" ja 6.0”

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

ATS314 Hitachi Steel 62 HRC Concave - convex Ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi

PROFESSIONAL SWIVEL

5.5”

Koot: 5.5” Inch

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

440 C Steel 58 HRC Concave - convex Ergonomic Litteä kiristysruuvi

7


THE PREMIUM COLLECTION. TSURU / Sivu 4 Japanissa kurkilintua (jap. TSURU) pidetään Jumalan sanansaattajana, symbolina Jumalan ja yliluonnollisten olentojen välillä sekä kuvaamaan korkeammalle tietoisuuden tasolle pääsemistä. - - -

Kiinassa ja Japanissa kurki edustaa kuolemattomuutta, elinvoimaa ja onnellisuutta Antiikin Kreikassa ja Roomassa, kurkia uhrattiin Apollolle ja se oli kevään airut Kristillisyydessä se edustaa hyvyyttä, lojaaliutta ja tasapainoa

Koska uusi TSURU -saksemme on kurjen lailla uniikin elegantti, päätimme nimetä sen tämän hienon linnun mukaan. TSURU on valmistettu laadukkaimmasta saatavilla olevasta teräksestä. ”Miracle Steel” tai ”Super Gold Steel” on kovuudeltaan 62 HRC -asteikolla. TSURU sopii erinomaisesti vuolutekniikkaan ja tupeerausvuolutekniikkaan ja koska siinä on kuulalaakeri, on se erittäin kevyesti leikkaava. MARU / Sivu 4 Maru on japania ja merkitsee ympyrää. Ympyrä on luontainen osa zen-buddhalaisuuden symboliikkaa ja japanilaista kulttuuria. Se edustaa valaistumista, voimaa ja eleganssia, sekä universumia, joka yhdistää kaiken olemassa olevan ja on myös synonyymi japanilaiselle estetiikalle. MARU -sakset sopivat erityisesti jos rakastat leveitä teriä. Lisäksi MARU -saksien reijitetty ylempi terä parantaa saksen tasapainoa keventämällä terän painoa. MARU on tarkoitettu normaaliin leikkaamiseen, mutta sillä on myös mahdollista leikata vuolutekniikkaa käyttäen. Kuulalaakeri tekee saksista erittäin kevyesti leikkaavat ja miellyttävät työskennellä. Nämä sakset ovat erittäin herkät eivätkä sovellu kampaajalle, joka käyttää voimakkaasti peukaloa leikkaustekniikassaan.

HOSHI / Sivu 5 HOSHI -sarjan sakset on suunniteltu täyttämään maailman vaativimpienkin ammattilaisten tarpeet. HOSHI -sakset on valmistettu laadukkaimmasta saatavilla olevasta VG10-teräksestä. Tehokas suoraan leikkaukseen, pointtaukseen ja vuolutekniikkaan. NIPPON / Sivu 4 NIPPON -sakset ovat yhdet mallistomme parhaat ja eleganteimmat sakset ja todellinen osoitus japanilaisesta käsityöperinteestä. Nämä ergonomisesti muotoillut, erittäin kevyesti leikkaavat sakset ovat täydelliset erilaisiin vuolutekniikoihin, pointtaukseen ja yksityiskohtiin. Hieman kierretyt, kapeaprofiiliset catana-kädensijat antavat miellyttävän tuntuman ja leikkauskokemuksen. Heti niitä kokeiltuasi huomaat myös niiden erinomaisen terävyyden ja sileyden. EMPEROR / Sivu 5 Nämä ergonomiset sakset yhdistävät kuulalaakerin ja teflonoidut juovat antaakseen erityisen keveästi leikkaavan tuntuman. EMPEROR -sarjan sakset leikkaavatkin silkinpehmeästi ja ovat erinomaiset erityisesti vuolutekniikkaan.

8


THE SUPERIOR COLLECTION. TAKARA / Sivu 6 Hiusmuotoilijat rakastavat oppimista – ja arvostavat löytämiään uusia asioita kuin aarteita. TAKARA merkitsee aarretta ja se on Massugun uusin innovaatio. TAKARA on todella elegantin näköinen mutta samalla moderni saksi, joka sopii erinomaisesti kaikkiin leikkaustekniikoihin. Valmistettu 440C –teräksestä. X2U / Sivu 7 Nämä ergonomisesti muotoillut sakset ovat täydelliset vuolutekniikkaan, pointtaukseen ja yksityiskohtien muotoiluun. Esimerkiksi backcutting -tekniikka on näillä kuulalaakereilla varustetuilla saksilla erittäin vaivatonta suorittaa. X2U on hyvä valinta silloin kun vaaditaan täydellisyyttä. SEVEN / Sivu 10 Olemme kehittäneet kaksi erilaista 7 tuuman pituista saksea. Valittavanasi on erikoisluja ”Miracle Steel” tai korkealaatuinen ATS314 Hitachiteräs. Molemmista on saatavana sekä oikeakätiset että vasenkätiset sakset. Nämä pitkäteräiset sakset on suunniteltu nopeampaan leikkaamiseen.

THE PROFESSIONAL COLLECTION. SWIVEL / Sivu 7 MAS SWIVEL saksissa on käännettävä peukalonsija. Nämä ergonomiset sakset mahdollistavat sormen luonnollisen liikkeen ja minimoivat peukalorasitusta sekä rentouttavat käden asennon

Kaikki Massugu-sakset on muotoiltu ergonomisiksi, mahdollistaen käden ja kehon luonnollisen asennon ja näin vähentäen sormien, ranteen ja hartioiden ongelmia.

STRIVING FOR PERFECTION! 9


PREMIUM SEVEN*** 7.0” Koot: 7.0" Inch + 7.0” vasenkätinen

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

– – – – –

VG10 (Miracle-Steel) 61 HRC Concave - convex Slight ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi

SUPERIOR SEVEN** 7.0” Koot: 7.0" Inch (erikoistilauksesta myös 7.5” ja 8.0”) + 7.0” vasenkätinen

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ruuvi

10

– – – – –

ATS314 Hitachi Steel 61 HRC Concave - convex Slight ergonomic Litteä kiristysruuvi


11


PREMIUM HOSHI T25 * T15 6.0” TEXTURIZERS. HOSHI -muotoilu- ja ohennussakset poistavat massaa ja luovat keveyttä ja volyymiä. Viistoon asemoidut hammastukset mahdollistavat leikkaamisen, ohentamisen sekä vuolemisen.

Koot T25:

HOSHI T25 Eurooppalaistyylinen.

25 hammasta 6.0”

Tuotetiedot: Terästyyppi – Kovuus – Terätyyppi – Ergonomia – Ohennuksen määrä – Ruuvi –

Koot T15:

+ VG10 (Miracle-Steel ) 61 HRC Concave - convex Slight ergonomic 35% Litteä kiristysruuvi

– Terästyyppi Kovuus – Terätyyppi – Ergonomia – Ohennuksen määrä – – Ruuvi

25 hammasta – 6.0” 15 hammasta – 6.0”

HOSHI T15 Eurooppalaistyylinen.

15 hammasta 6.0”

Tuotetiedot:

Koot:

+ VG10 (Miracle-Steel ) 61 HRC Concave - convex Slight ergonomic 35% Litteä kiristysruuvi

Kaikki MassuguTM ohennussakset on saatavana siten, että hammastus on ylemmässä terässä tai alemmassa terässä.

12


SUPERIOR MT14 TEXTURIZER 6.0” Näissä muotoilu-ohennussaksissa on kuulalaakeri, joka antaa pehmeämmän liikkeen. Viistoon asemoidut hammastukset mahdollistavat leikkaamisen, ohentamisen sekä vuolemisen. Koot: 14 hammasta 6.0” Inch Tuotetiedot: Terästyyppi – Kovuus – Terätyyppi – Ergonomia – Ruuvi – Ohennuksen määrä –

ATS314 Hitachi Steel 62 HRC Concave - convex Slight ergonomic Litteä kuulalaakeriruuvi 60%

SUPERIOR MAS27 THINNING 6.0” Saksessa on ergonomisesti aavistukse kierretty kädensija, joka antaa hyvän tasapainon ja vähentää käteen kohdistuvaa painetta.

Koot: 27 hammasta 6.0” Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ohennuksen määrä Ruuvi

– – – – – –

ATS314 Hitachi Steel 60 HRC Concave - convex Slight ergonomic 30% Litteä kiristysruuvi

PROFESSIONAL MT30 THINNING 5.75” Tämä ohennussaksi on erinomainen päivittäiseen käyttöön, siinä on 30 hammasta ja lievä offset – ergonomia. Koot: 30 hammasta 5.75” + RL 30 vasenkätinen

Tuotetiedot: Terästyyppi Kovuus Terätyyppi Ergonomia Ohennuksen määr Ruuvi

ä

– – – – – –

440 C Steel 57 HRC Concave - convex Slight ergonomic 25% Litteä kiristysruuvi

13


CLEANING AND ADJUSTING YOUR SCISSOR

Näin puhdistat ja säädät saksesi! A) Käytä mukana tullutta ruuvimeisseliä löysentääksesi mutterin (4) lähes kokonaan (katso myös kuva F). B+C) Irrota nyt saksien terät erilleen ja laske ne pehmeälle alustalle. Huomioi: avatun mutterin (4) alla on jousilevy (2), joka pitää mutterin paikoillaan. Ruuvin (kuva E,1) alla on myös kuminen rengas (E, 3). Huolehdi, että tämä osa ei häviä! D) Puhdista sakset paperiliinalla tai Massugu’nTM nahkakankaalla, jonka olet saanut saksien mukana. E) Aseta saksen terät takaisin yhteen ja varmista, että ruuvin (1) neliön mallinen osa sopii neliön malliseen reikään terän “etuosassa”. Aseta nyt jousilevy (2) saksien “etuosaan”, kun saksien kärjet osoittavat ylöspäin. Varmista, että se on asetettu kunnolla, jotta hienosäätö onnistuu. Käännä mutteria (4) ruuviin (1) siten, että pykälät ovat alaspäin. E) Varmista vielä varovasti, että ruuvi (1) sopii täydellisesti yhteen osan 3 kanssa. F) Tarkista vielä kaikki osat ja varmista, että ruuvi (1) sopii täydellisesti “etuosaan”. Jatka mutterin kiristystä ruuvimeisselillä (katso kuva A) ja pidä samanaikaisesti ruuvia alaosasta vasemmalla etusormellasi ja paina hellävaraisesti alaspäin päällimmäistä saksen terää. Asettele nyt saksen terät tarkalleen oikeille paikoilleen. G) Viimeinen säätö: nosta toista terää vaakasuunnassa ylöspäin ja vapauta ote. H) Jännite on oikea, kun terien väli jää auki noin 1-1,5 cm.

14


HUOLTO: • Leikkaa vain puhtaita kuivia tai märkiä hiuksia. (Pese likaiset hiukset ennen leikkausta.) Erilaiset muotoilutuotteet hiuksissa (hiuskiinne, muotovaahto jne.) tai kemikaalit (esim. permanenttiaine) voivat aiheuttaa saksien terien pykälöitymistä. Kemikaalit voivat myös heikentää ja ruostuttaa teriä tehden saksista korjauskelvottomat. (Myös muut materiaalit kuten paperi tai jopa synteettinen hius voivat vahingoittaa teriä.) • Pidä sakset erillään klipseistä, harjoista, kammoista ja muista välineistä, jotka voivat vahingoittaa saksien teriä. Vältä myös kontaktia sterilointinesteeseen sekä väri- ja permanenttiaineisiin. Kun et käytä saksia, varmista, että sakset pysyvät suljettuina, etteivät terät osu vahingossa mihinkään. • Jos sakset eivät enää leikkaa koko matkalta tai terät hankaavat toisiansa ja vetävät tai työntävät hiuksia, täytyy sakset huoltaa. • Kun puhdistat ja säädät sakset säännöllisesti, varmistat niiden toimimisen parhaalla mahdollisella tavalla. • Älä jätä saksiasi työpisteellesi. • Varmista, että sinulla on tarpeeksi vahvat sakset kutakin työtäsi varten, sillä väkisin leikkaaminen voi vahingoittaa saksia.

PUHDISTUS: • Huuhtele sakset varovasti lämpimällä vedellä ja kuivaa ne paperipyyhkeellä, mutta ÄLÄ hankaa teriä. • Poista kaikki hiukset ja kosteus sekä tarkista etenkin ruuvin/tapin alue. • Viimeistele puhdistus Massugu’nTM nahkaliinalla. Tällä liinalla saat puhdistettua saksesi täydellisesti ja samalla pehmennettyä mahdollisia mikroskooppisia säleitä terissä. • Pidennä saksiesi käyttöikää säännöllisellä käytöllä! • Säädä ja tarkista saksien jännite.

Saksien pudottaminen: • Aiheuttaa mitä todennäköisimmin vahinkoa saksillesi. Voimme yleensä saada korjattua teroittamalla naarmut ja lovet terissä, mutta jos terät ovat vääntyneet, voivat sakset olla korjauskelvottomat.

15


Asiakaspalvelu 010 574 2700 info@frameda.fi www.frameda.fi

Find us: www.massugu.com Like us: massugu.scissors

Massugu  

Huippuluokan japanilaiset Massugu-sakset ovat parturi-kampaajan paras investointi omaan ammattitaitoon! www.frameda.fi

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you