Page 1


Kertomus kauneudesta ja älystä Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidosta ja ratkaista vaativimmatkin hiusten kauneuden ongelmat.

Innokas ryhmämme tutki olemassa olevia hiustuotteita ja totesi, että jotain selvästikin puuttui. Markkinoilla olevat tuotteet eivät olleet tarpeeksi hyviä ja he pian ymmärsivät miksi: vuodesta toiseen oli käytetty samoja vanhanaikaisia raaka-aineita, eikä uusia innovaatioita ollut alalla juurikaan kehitetty. Lähes kaikkien tuotteiden hoitavuus perustui silikoneihin ja öljyihin.

Joten, he päättivät korjata asian ja luoda markkinoille uusia raaka-aineita – ja uusia parempia tuloksia.


Yksi osa tiedettä Tiedemiehemme lähestyivät hiustenhoitoa avoimin mielin, ilman ennakkokäsityksiä ja uudenaikaisin teknologioin, joita ei ollut aikaisemmin käytetty hiustenhoitotuotteiden kehittämisessä ja valmistamisessa. He mm. käyttivät ultraääntä hiuksen kihartamiseen ja lasersädettä hiuksen vaalentamiseen. Vuosien tutkimustyön perusteella he onnistuivat keksimään aivan uusia molekyylejä, jotka mm. estävät kosteuden pörröttävän vaikutuksen hiuksissa, tekevät ohuista hiuksista tuuheammat ja kiharista hiuksista suorat. He todella ”rikkoivat kaavan”!


Yksi osa tyyliä Tämän jälkeen hiusmuotoilijamme alkoivat testata laboratoriosta saatuja uusia tuoteformuloita ja pian huomasivat, että tuotteet eivät pelkästään toimineet, vaan ne oikeastaan muuttivat tavan millä hius käyttäytyy. He tajusivat, että nämä uudet molekyylit tulevat mullistamaan hiustenhoidon ja -muotoilun.


Vanhanaikaisista raaka-aineista valmistetulla tavanomaisella tuotteella käsitelty hius

Living Proof –tuotteella käsitelty hius

f o o r p t he


Ahaa–elämys! Eräänä kostean kuumana päivänä tiimi testasi kehitteillä olevaa kosteussuojaa mallin hiuksiin. Kun malli kävi ulkona ja palasi sisään, hiukset olivatkin aivan ennallaan ja kampaus täydellinen. Tuotteella ei ollut vielä koostumusta, pakkausta eikä nimeä. Mutta sillä hetkellä tajuttiin, että nyt oli luotu ja löydetty jotain todella erilaista. Tämän jälkeen alkoi jännittynyt odotus, milloin tämä upea löytö saataisiin esiteltyä maailmalle.


OFPMA OFPMA on aivan uusi molekyyli, joka hylkii likaa ja kosteutta, tehden hiuksesta käyttö käytön jälkeen terveemmän näköiset ja tuntuiset. OFPMA hoitaa hiusta uudella tavalla ja paremmin kuin hiustenhoitotuotteissa yleisesti käytetyt silikonit ja öljyt. Se luo jokaisen hiuksen ympärille näkymättömän, täysin painottoman suojan. OFPMA: -

hylkii likaa ja rasvaa, jolloin hius pysyy puhtaampana pidempään

-

hylkii kosteutta ja tekee hiukset terveemmän näköisiksi ja tuntuisiksi käyttö käytön jälkeen

-

tekee hiukset kiiltäviksi, vahvistaa ja suojaa hiusta.

PBAE

Emme lopettaneet OFPMA-molekyylin keksimiseen. Kuten yleensä kaikki innovaattorit, mekin halusimme jatkaa ongelmien ratkaisemista. Toinen keksimämme molekyyli, PBAE, saa hiuksen käyttäytymään kuten paksu hius. Onnistuimme luomaan molekyylin, joka antaa kaivattua tuuheutta ohuisiin hiuksiin. Se on täysin painoton eikä tee hiuksia tahmeiksi ja raskaan tuntuisiksi. Hiukset ovat liikkuvat ja pehmeät.

PBAE

Hiukset, jotka on käsitelty Full –tuotelinjan muotoilutuotteilla

Ohuet, latteat hiukset

Nämä kymmenen paperiarkkia kuvaavat hentoja hiuksia.

Tässä on samat kymmenen paperiarkkia, jotka kuvaavat hentoja hiuksia, mutta tuuheuttavan PBAE-molekyylin vaikutusta demonstroi värikkäät napit jokaisen kymmenen kerroksen välissä.


Patentoitu teknologiamme hylkii likaa ja öljyjä, jolloin hiukset pysyvät puhtaina pidempään - kuvassa se estää maissijauhojen tarttumisen hiukseen.

Toinen puoli on käsitelty eri tuotemerkin tuotteella, jolla ei ole samoja ominaisuuksia.


Väitteet toimivuudesta ovat vain markkinointipuhetta, jos ne eivät lunasta odotuksia tosielämässä. Joten, me annamme tuotteiden puhua puolestaan. Oletpa sitten asiakkaana kampaamon tuolissa tai kampaajana tuolin takana, olemme ylpeitä, että saamme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät sisällä katteettomia lupauksia. Kampaamoja varten olemme valmistelleet konseptin, joka takaa optimaalisen brändinäkyvyyden kampaamossa, kiinnittää kuluttajien huomion ja auttaa sekä jälleenmyynnissä että päivittäisessä tavoitteessamme luoda asiakkaillemme täydellisiä hiuksia.


Meidän tuotteemme ratkaisevat hiusongelmasi, tehden hiuksesi mahdollisimman terveen tuntuisiksi.

Perfect hair Day (PhD)

TM

Yksinkertainen ratkaisu kauniisiin, terveisiin hiuksiin.

full Kestävää ja uudelleenmuotoiltavaa tuuheutta.

Estä hiusten pörröttyminen kosteussuojan avulla.


restore

curl

Palauta hiusten terveys ja kiilto.

Kaunis ja pysyv채 kihara.

timeless

style

Taistelee ik채채ntyv채n hiuksen ongelmia vastaan.

Tyylin ja tieteen liitto.

TM


CARE

Living Proof tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja. Kaikki tuotteet parantavat säännöllisesti käytettynä hiusten kuntoa ja kauneutta. Living Proof tuottet sopivat myös värjätyille sekä kemiallisesti käsitetyille hiuksille.

PUHDISTUS Perfect hair Day shampoo Kaikille hiustyypeille sopiva shampoo pitää hiukset puhtaina pidempään, jolloin niitä ei tarvitse pestä niin usein.

full shampoo Tuuheuttava shampoo, joka puhdistaa hiuksista hellästi lian, öljyn ja muut jäämät tekemättä hiuksista raskaita.

shampoo Erittäin hellävarainen shampoo, jonka sisältämä OFPMA estää kosteuden hiukset pörröiseksi tekevän vaikutuksen. Se tekee painottoman, näkymättömän kalvon jokaisen hiuksen ympärille.

restore shampoo Uudelleenrakentava, vahvistava ja käsiteltävyyttä antava shampoo erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

HOITO Perfect hair Day conditioner

full conditioner

conditioner

restore conditioner

Tuuheuttava hoitoaine, joka estää takkuuntumista, hoitaa kevyesti ja antaa kauniin kiillon.

Hiukset sileiksi ja kiiltäviksi jättävä selvittävä hoitoaine. Hiusten likaantumista ja pörrööntymistä estävä vaikutus.

Uudelleenrakentava ja vahvistava hoitoaine, joka antaa pehmeyttä, kiiltoa ja käsiteltävyyttä ja sopii erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

Perfect hair Day Fresh Cut Split End Mender

Perfect hair Day night cap overnight perfector

leave-in conditioner

restore mask treatment

Kevyt voide, joka heti sulkee kaksihaaraiset, jättäen hiuksesi juuri leikatun näköisiksi ja tuntuisiksi.

Yöksi levitettävä hoitovoide lisää kiiltoa ja käsiteltävyyttä sekä kirkastaa hiusväriä. Vaikutus kestää jopa viiden shampoopesun ajan.

Latistamaton hoitoaine, joka parantaa säännöllisesti käytettynä hiusten kuntoa ja sopii kaikille hiustyypeille.

TEHOKÄSITTELY

Silottava ja hoitava hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka kosteuttaa ja ravitsee hiusta.

Hiuksia korjaava ja vahvistava tehohoitoaine. Lisää hiuksen vahvuutta, käsiteltävyyttä ja kiiltoa. Käytetään kerran viikossa tai syvähoitavana käsittelynä tarpeen mukaan.


KUIVASHAMPOO timeless shampoo

Vahvistava anti-age -shampoo auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan, pehmentää ja parantaa hiusten rakennetta sekä estää uusien vahinkojen syntymistä. Keramidilipidit sulkevat ja silottavat hiuksen tehokkaasti ja shampoon sisältämät 11 eri aminohappoa auttavat vahvistamaan hiusta. Sisältää OFPMA:ta.

curl conditioning wash

Perfect hair Day dry shampoo

Luonnonkiharia ja taipuisia hiuksia hoitava hellävarainen shampoo, joka silottaa ja antaa kiharalle rakennetta. Vaahtoutumaton koostumus.

Tehokkaasti puhdistava kuivashampoo. Ei jätä hiuksiin puuterimaista tunnetta, vaan erityisen teknologian ansiosta poistuu hiuksista harjaamalla, vieden mukanaan rasvan ja muotoilutuotteiden jäämät. Sopii kaikenvärisille hiuksille.

KORJAUS timeless conditioner

Vahvistava anti-age -shampoo auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan, pehmentää ja parantaa hiusten rakennetta sekä estää uusien vahinkojen syntymistä. Keramidilipidit sulkevat ja silottavat hiuksen tehokkaasti ja shampoon sisältämät 11 eri aminohappoa auttavat vahvistamaan hiusta. Sisältää OFPMA:ta.

curl leave-in conditioner Kosteustasapainon palauttava, kiharaa korostava, käsiteltävyyttä helpottava ja hiusta vahvistava jätettävä hoitoaine, jota käytetään kuiviin hiuksiin pesujen välissä.

SELVITTÄVÄ timeless pre-shampoo treatment

curl detangling rinse

Vahvistava, hiusten katkeilua 85% vähentävä ja väriä tehokkaasti suojeleva, ennen shampoota käytettävä esikäsittely pitää hiusvärin kirkkaana ja eloisana pidempään. Estää hiusten ennenaikaista katkeilua ja niiden ohenemista latvoista. Levitetään kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 minuuttia ennen shampoopesua.

Vedessä aktivoituva geelimäinen koostumus, joka palauttaa kosteustasapainon, selvittää tehokkaasti ja silottaa. Luonnonkiharille ja –taipuisille hiuksille.

restore instant repair Vallankumouksellinen hiusten katkeilua ja murtumista 93%:lla vähentävä voidemainen hoitoaine, joka tekee hiukset 15 kertaa vahvemmiksi. Estää kaksihaaraisten hiusten syntymistä ja sulkee ne.


STYLE

Living Proof tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja. Kaikki tuotteet parantavat säännöllisesti käytettynä hiusten kuntoa ja kauneutta. Living Proof tuottet sopivat myös värjätyille sekä kemiallisesti käsitetyille hiuksille.

SILOTUS

ESIKÄSITTELY prime style extender

prime style extender spray

Uraauurtava, kampauksen kestoa jopa kaksinkertaiseksi pidentävä voidemainen esikäsittelytuote. Sopii kaikille hiustyypeille.

Uraauurtava, kampauksen kestoa jopa kaksinkertaiseksi pidentävä suihke kaikille hiustyypeille.

weightless styling spray Täysin painoton silottava spray, joka ehkäisee pörröisyyttä suojaamalla hiukset kosteudelta.

VOLYYMI JA RAKENNE timeless plumping mousse

instant texture mist

Kolme kertaa runsaamman näköiset hiukset tekevä muotovaahto antaa pitkäkestoisen ja kosketeltavan pehmeän volyymin. Sisältää patentoitua, tuuheuttavaa PBAE-molekyyliämme sekä aminohappoja, jotka myös tuuheuttavat hiusta. .

Painoton suihke, jolla saa hiuksiin rakennetta ja käsiteltävyyttä. Uudelleenmuotoiltavissa jopa 48 tunnin ajan. Sisältää patentoudun PBAE –molekyylin, joka tekee jokaisesta hiuksesta paksummat ja kampauksesta ilmavamman, silti käsinkosketeltavan ja liikkuvan.

MULTI-TASK Perfect hair Day 5-in-1 styling treatment Viimeistely - ja hoitotuote, joka silottaa, tuuheuttaa, vahvistaa, hoitaa ja antaa kiiltoa.

instant texture volumizer Tekstuurivoide, jonka sisältämä Meta-Volume –teknologia on patentoidun PBAE-molekyylin ja joustavien polymeerien yhdistelmä, joka antaa hiuksiin välittömästi lisää tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa. Uudelleenmuotoiltavissa jopa 48 tunnin ajan.

KIHARAT curl defining styling cream Hoitava erottelevuutta ja ryhtiä antava muotoiluvoide, joka tuo kihariin hiuksiin hallittavuutta ja kevyttä pitoa.

curl enhancing styling mousse Kiharoita virkistävä ja erottelevuutta antava kevyesti hoitava muotovaahto, joka antaa kevyen pidon.


nourishing styling cream Hoitava ja silottava kevyt muotoiluvoide, joka poistaa pörröisyyttä ja suojaa hiukset kosteudelta.

full root lifting spray Pitkäkestoista tuuheutta antava tyvikohotussuihke, joka jättää hiukset ilmaviksi ja liikkuviksi.

nourishing oil

Koostumukseltaan kaikkia 15 hiuksen luonnollisesti sisältämiä aminohappoja sisältävä kevyt hoitoöljy tekee karheista hiuksista pehmeämmät, sileämmät ja helposti käsiteltävämmät latistamatta niitä. Nopeasti imeytyvä silikoniton öljy sisältää keramidilipidejä, jotka vahvistavat hiuksen rakennetta ja sen sisältämien kasviöljyjen antioksidantit ja polyfenolit suojaavat hiuksia uusien vahinkojen syntymiseltä. Patentoitu OFPMA kontrolloi kosteuden vaikutusta hiuksessa ja vähentää hiuksen pörrööntymistä.

full thickening mousse

Kevyttä, joustavaa ja pitkäkestoista pitoa tuova muotovaahto antaa hiuksille runsautta ja rakennetta. Tuuheuttava vaikutus perustuu patentoituun PBAE –molekyyliin, joka tekee jokaisesta hiuksesta paksummat ja kampauksesta ilmavamman, silti käsinkosketeltavan ja liikkuvan.

control hairspray

Monipuolinen 3-in1 – hiuskiinne. Käytä kosteiden tai kuivien hiusten kiinnitykseen, muotoiluun ja viimeistelyyn, niin saat työstettävän sekä harjattavissa olevan joustavan pidon.

Antaa hiuksiin kestävän kiinnityksen ja käsinkosketeltavan liikkuvuuden sekä kiiltoa. Verkkomainen rakenne aikaansaa joustavan ja liikkuvan pidon. Sisältää tehokkaan lämpösuojan ja kosteussuojan.

Öljytön ja silikoniton kiiltoseerumi. Helpottaa hiusten käsittelyä, antaa kiiltoa ja suojaa kampauksen tehokkaasti kosteuden vaikutuksilta, pidentäen kampauksen kestoa.

full thickening cream

blowout

Tuuheuttava voide luo luonnollista, pitkäkestoista volyymiä sekä hoitaa samalla kevyesti. Tuuheuttava vaikutus perustuu patentoituun PBAE –molekyyliin, joka tekee jokaisesta hiuksesta paksummat ja kampauksesta ilmavamman, silti käsinkosketeltavan ja liikkuvan.

Föönausta nopeuttava ja helpottava suihke, jonka aineet aktivoituvat jo matalissa lämpötiloissa. Antaa tuuheutta ja rakennetta, mutta samalla sileän, viimeistellyn lopputuloksen. Sisältää lämpösuojan.

VIIMEISTELY flex shaping hairspray

satin hair serum

humidity shield

Painoton suihke, joka suojaa hiuksia kosteudelta 100-prosenttisesti. Patentoidun OFPMA-molekyylin suojaa tehokkaasti hiuksia pörrööntymästä. Sisältää hiuksia pehmentäviä kosteuttajia, sähköisyyttä poistavia ainesosia sekä UV-suojan.


Hiusmuotoilijoiden hyväksymä. Tieteellisesti todistettu.


We are the science. You are the Living Proof


Living Proof Finland Livingproofinc Livingproofinc

Maahantuoja | Frameda Oy | 010 574 2700 | info@frameda.fi | www.frameda.fi

Living Proof -esite  

Living Proof on vahvasti tieteeseen nojautuva hiustuotesarja. Tutustu sarjaan lisää tästä!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you