Page 1


Kevin: The Session Stylist Kevin Murphy on hiusalan ikoni joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten, kuin editorialkuvausten ja elokuvienkin maailmassa. Hänen töitään on nähtävillä kaikkien maailman suurimpien muotilehtien kansikuvissa ja editoriaaleissa kuten Vogue, Harper´s Bazaar, Mademoiselle, Vanity Fair, Marie Claire, Elle, InStyle ja GQ. KEVIN.MURPHY –tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta hiustuotteiden suorituskyvyssä. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään monia eri stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 40 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, jotka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilasten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.


“Alusta saakka halusin luoda tuotesarjan, joka johdattaa hiustrendejä uusiin ulottuvuuksiin. Joka vuosi juhlistamme tätä kantavaa ajatusta mallistolla, joka tuo yhteen muodin uusimmat tuulet. Kaiken eteenpäin vievänä voimana on intohimoni luoda stylisteille ja kotikäyttäjille tuotteita, jotka auttavat ainutlaatuisten hiushetkien luomisessa” KEVIN MURPHY


Luomme tuotteita, jotka täyttävät sekä kuluttajien että hiusstylistien tarpeet. Tuotteemme ovat jatkuvasti esillä lukuisissa julkaisuissa ympäri maailmaa ja olemme saaneet palkintoja tuoteinnovaatioistamme. Jotta voisimme auttaa esittelemään kauniit ja ainutlaatuiset tuotteemme mahdollisimman edustavasti, luomme jatkuvasti inspiroivia visuaalisia ratkaisuja asiakaskampaamoidemme liiketoiminnan avuksi.

“Suorituskykyisten tuotteiden puute sai minut ajattelemaan uudella ja erilaisella tavalla kuin perinteisissä hiustuotteissa on totuttu, ja tutkimaan kehitystä, joka on tapahtunut ihonhoitotuotteiden alalla” KEVIN MURPHY


Ihonhoitoteknologiaa hiuksillesi KEVIN.MURPHY –tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Raaka-aineemme ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissamme käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Kosteuttavat mango- ja murumuruvoi silottavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta. Uutteet peruvian barkista, baobabista, bambusta ja appelsiininkukasta uudistavat hiukset painottomalla kosteudella. Kakaduluumun, orkidean, lootuskukan ja limen sisältämät antioksidantit vähentävät hiusten katkeamista ja korjaavat kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita hiuksissa.

KAIKKI KEVIN.MURPHY –TUOTTEET OVAT SULFAATITTOMIA JA PARABEENITTOMIA, EIKÄ NIITÄ OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ


Valinnat, joita teemme Me KEVIN.MURPHY:llä välitämme ympäristöstä ja tiedostamme esimerkiksi ilmastonmuutoksen uhkan ja vakavuuden. Teemme omalta osaltamme kaikkemme auttaaksemme ympäristöä, mm. käyttämällä kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Jotta KEVIN. MURPHY –tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytämme luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Lisäksi raaka-aineet on kerätty käyttäen tapoja, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Paperipakkauksissamme käytämme kierrätyspaperista tehtyä materiaalia. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamisessa tarvittavassa muovin määrässä. Pakkauksemme vievät kuljetettaessa vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli. Merkittävä osa pakkauksistamme on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. KEVIN.MURPHY on ylpeä voidessaan olla mukana Al Goren ilmastonmuutosohjelmassa TheClimate Reality Project. Tämä globaali voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi. KEVIN.MURPHY tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Project – organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä. KEVIN.MURPHY GREEN.SALON –projekti on virtuaalikampaamo, joka näyttää mitä kampaamot ja yksittäiset ihmiset voivat tehdä vähentääkseen omaa hiilijalanjälkeään ja samalla säästää rahaa.

THE HEART OF KEVIN.MURPHY on voittoa tavoittelematon osamme yritystä, jonka tarkoituksena on rahoittaa erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita, jotka ovat lähellä sydäntämme. THE HEART OF KEVIN.MURPHY on mukana mm. tukemassa kampanjaa Culture is Life. Tämä on kampanja, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteisöllisesti valistuksen ja tekemisen kautta estäen syrjäytyvien nuorten itsemurhia. KEVIN.MURPHY on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) –organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY –hoito- ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisväriä. Me KEVIN.MURPHYllä emme koskaan vahingoita testein eläimiä. Me testaamme malleilla! Lisäksi vältämme käyttämästä mitään sellaisia raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla.


ALL ABOUT.YOU PRODUCT. MATCHMAKER Helpota ja tehosta tuotekonsultaatiota käyttämällä asiakkaan hiustyypille juuri oikeat tuotteet ehdottavaa ”matchmaker” –sovellusta. Sovellus löytyy kätevästi nettisivuiltamme. KÄY OSOITTEESSA:

WWW. KEVIN MURPHY. COM.AU /ALLABOUT YOU


TUOTEVALIKOIMA WASHES

RINSES

TREATMENTS

TREAT.ME

STYLING

HYDRATE-ME.WASH SMOOTH.AGAIN.WASH REPAIR-ME.WASH ANGEL.WASH PLUMPING.WASH BLONDE.ANGEL.WASH YOUNG.AGAIN.WASH BALANCING.WASH STIMULATE-ME.WASH MAXI.WASH

HYDRATE-ME.RINSE SMOOTH.AGAIN.RINSE REPAIR-ME.RINSE ANGEL.RINSE PLUMPING.RINSE YOUNG.AGAIN.RINSE

HYDRATE-ME.MASQUE UN.TANGLED SHIMMER.SHINE RE.STORE LEAVE-IN.REPAIR * ANGEL.MASQUE BODY.MASS STAYING.ALIVE BLONDE.ANGEL YOUNG.AGAIN.MASQUE YOUNG.AGAIN

MOISTURE STRENGTH ANTI-AGEING THICKENING

ANTI.GRAVITY.SPRAY POWDER.PUFF BODY.BUILDER FULL.AGAIN DOO.OVER SMOOTH.AGAIN EASY.RIDER MOTION.LOTION KILLER.CURLS ANTI.GRAVITY HAIR.RESORT

* TULOSSA PIAN

HAIR.RESORT.SPRAY FRESH.HAIR NIGHT.RIDER ROUGH.RIDER SUPER.GOO UN.DRESSED FREE.HOLD SESSION.SPRAY THICK.AGAIN


HYDRATE Tuoteperheen tuotteet sisältävät sheavoita, kakaduluumu- ja orkideauutetta ja antavat painotonta syväkosteutusta kuiville hiuksille antaen samalla kosketeltavaa pehmeyttä. HYDRATE-ME.WASH

HYDRATE-ME.RINSE

HYDRATE-ME.MASQUE

UN.TANGLED

SHIMMER.SHINE

Kakaduluumun uutetta sisältävän kosteuttavan shampoon A-, E-, ja C-vitamiinit lukitsevat kosteuden hiuksen sisään tehden hiuksista silkkisen pehmeät.

Kakaduluumun uutetta, vitamiineja ja leväuutetta sisältävä hoitoaine kosteuttaa ja antaa elinvoimaisen kiillon.

Silottava tehohoitoaine sopii erityisille pörrööntyville, karheille ja värjätyille kuiville hiuksille. Sen sisältämät kakaduluumun uute, merilevä sekä kosteudessa ainesosansa luovuttavat pienet vitamiinikapselit syväkosteuttavat ja suojaavat hiusta.

Selvittävä, silottava ja kosteuttava hoitosuihke sisältää yhdistelmän ravitsevia australialaisia hedelmäuutteita, jotka vahvistavat ja elvyttävät hiuksia. Antaa myös tehokkaan lämpösuojan.

Korjaava, painoton kiiltosuihke, joka sisältää hiuksia korjaavia ja hoitavia ainesosia, kuten apinanleipäpuun, ikikukan sekä bambun uutteita. Ravitsee hiuksia samalla kun valoa heijastavat aineosat luovat kauniin kiillon kampaukselle.


REPAIR Jälleenrakentava ja vahvistava tuoteperhe sisältää vahvan yhdistelmän ananaksesta ja papaijasta johdettua papaiinientsyymiä, jonka ansiosta runsaasti proteiineja sisältävät tuotteet eivät tee hiuksia tahmaisiksi tai koviksi. REPAIR-ME.WASH

REPAIR-ME.RINSE

RE.STORE

LEAVE-IN.REPAIR

Korjaava ja jälleenrakentava shampoo sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia sekä tekee ne pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Jälleenrakentava ja vahvistava hoitoaine sisältää sheavoita ja aloeveraa, jotka pehmentävät hiusta ja suojaavat ulkoiselta rasitukselta, parantavat hiuksen käsiteltävyyttä ja antavat kiillon, sekä acai-marjaa ja herneestä saatavia proteiineja.

Jälleenrakentava ja puhdistava hoitoaine sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Käytä kerran viikossa shampoo/ hoitoainepesun asemasta. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia.

Painoton, herneproteiineja ja hiuksen rakennetta paikkaavaa bambu-uutetta sisältävä, hiuksiin jätettävä hoitovoide elvyttää hauraita ja vahingoittuneita hiuksia, vähentää hiusten katkeilua ja paikkaa haaroittuvia hiuksia. *TULOSSA MAALISKUUSSA 2017


* *

VOLUME Volyymiä ja runsautta hennoille ja ohuille hiuksille antava tuoteperhe sisältää mangon, kookosvoin, vihreän teen, laventelin ja ruusunmarjan uutteita. ANGEL.WASH

ANGEL.RINSE

ANGEL.MASQUE

ANTI.GRAVITY

ANTI.GRAVITY.SPRAY

POWDER.PUFF

BODY.BUILDER

Volyymiä antava vihreän teen uutetta sisältävä shampoo hennoille, ohuille hiuksille puhdistaa hellävaraisesti ja tekee hiukset pehmeiksi.

Latistamaton hoitoaine sisältää mangon, kookosvoin ja kamomillan uutteita antamaan kosteutta ja suojaamaan hentoja, kuivia ja värjättyjä hiuksia.

Tuuheuttava, korjaava tehohoito hennoille, hauraille tai vaurioituneille hiuksille sisältää quinoaproteiinia, lootuskukka- ja bambuuutetta. Antaa volyymia ja kosteuttaa antaen kauniin kiillon.

Tuuheuttava, öljytön kampauksen pohjustukseen tarkoitettu muotoiluvoide, joka luo rakennetta ja antaa voimakasta volyymiä. Sisältää luonnonmukaisesti tuotettua laventelihydrosolia, joka luo rakennetta ja pitoa kaikille hiustyypeille.

Painoton runsaasti volyymiä, kuohkeutta, kiiltoa ja käsiteltävyyttä antava aerosoliton muotoilusuihke kampauksen pohjustukseen. Sisältää luonnonmukaisesti tuotettua laventelihydrosolia, joka luo rakennetta ja pitoa kaikille hiustyypeille.

Volyymiä ja kuohkeaa rakennetta hiusten tyvestä latvoihin saakka antava muotoilupuuteri sisältää merilevää ja australialaisten hedelmien uutteita.

Volyymiä antava, latistamaton muotovaahto sisältää auringonkukan siemenöljyä, B-vitamiinia ja mantelin sekä sitruunan uutetta antamaan tuuheutta sekä joustavaa, pehmeää pitoa.

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017


*

THICKENING * Hentoja ja ohuita hiuksia vahvistava ja tuuheuttava tuoteperhe sisältää inkivääriuutetta, hiustenlähtöä ehkäisevää nokkosuutetta sekä hiusten kasvukautta pidentävää teknologiaa. PLUMPING.WASH

PLUMPING.RINSE

BODY.MASS

STAYING.ALIVE

FULL.AGAIN

DOO.OVER

Hiuksia tuuheuttava ja paksuntava shampoo. Inkiväärin juuriuute sekä nokkosuute vahvistavat ja paksuntavat hiusta, edistävät terveiden hiusten kasvua sekä auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä ravitsemalla hiustuppea ja stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa.

Hiuksia tuuheuttava ja paksuntava hoitoaine, joka pidentää hiusten kasvukautta. Sisältää hiusten kasvulle tärkeää biotiinia sekä ulkoisilta haitoilta suojaavaa ja kosteuttavaa karitevoita. Riisiproteiini ja riisin aminohapot sisältävät runsaasti ravintoaineita, jotka korjaavat ja vahvistavat hiuksia.

Tuuheutta ja hiusten kasvua edistävä hoitoja muotoilusuihke. Kaksivaikutteinen koostumus tuuheuttaa hiusta aktivoiden hiustuppea, pidentämällä hiuksen kasvukautta, sekä paksuntaa hiuksia välittömästi ripsiseerumista tutun pidentävän ja paksuntavan teknologian avulla.

Erittäin suorituskykyinen jätettävä hoitosuihke, joka korjaa välittömästi vaurioituneita ja värikäsiteltyjä hiuksia. Silkkiproteiinit ja isohirvenjäkälä rauhoittavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia ja hiuspohjaa. Hapan pH sulkee hiussuomuja. Kevyt, täysin painoton koostumus.

Yksittäisiä hiuksia vesiliukoisilla viskoosikuiduilla paksuntava sekä kosteuttava muotoiluvoide, joka luo luonnollisen liikkuvan ja runsaan sekä ilmavan tyylin kaikkein hennoimpiinkin hiuksiin. Lopputuloksena aidosti paksummat hiukset välittömästi.

Tuuheutta antava muotoilusuihke yhdistää pitoa antavan hiuskiinteen, tekstuuria antavan hiuspuuterin ja tuuheuttavan kuivashampoon ominaisuudet. Tapiokatärkkelystä ja patchoulia sisältävä suihke antaa joustavan ja pitkäkestoisen pidon, liikkuvan lopputuloksen ja runsaasti volyymiä.

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017


*

SMOOTH Karheille, paksuille ja hankalasti hallittaville hiuksille tarkoitetut silottavat ja pörrööntymistä estävät tuotteet sisältävät mango-, shea-, ja murumuruvoita. SMOOTH.AGAIN.WASH

SMOOTH.AGAIN.RINSE

SMOOTH.AGAIN

Silottava shampoo erityisesti karheille, paksuille hiuksille sisältää hiuksia suojaavaa ja pehmentävää monoiöljyä.

Silottava hoitoaine, joka sisältää kationiseksi varaukseltaan kehitettyä keratiiniproteiinia. Proteiini jäljittelee hiuksen luonnollista keratiinia ja tarttuu hiuksen rakenteessa kohtiin joissa sitä tarvitaan eniten, korjaten hiuksen rakennevaurioita. Kaakaovoi sinetöi karheaa hiuksen pintaa.

Jätettävä, pörröisyyttä poistava hoito- ja muotoiluvoide, joka kosteuttaa ja silottaa hiuksia tehokkaasti. Tekee hiukset silkkisen pehmeäksi, helposti käsiteltäviksi ja antaa lämpösuojan.

*UUTUUS

*UUTUUS

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017


*

CURL

Luonnollista rakennetta korostavat ja kaunista erottelua kiharille hiuksille antavat, erityisesti kiharille hiuksille suunnitellut tuotteet, sisältävät painottomia kosteuttajia ja kuuden eri australialaisen hedelmän uutteita. EASY.RIDER

MOTION.LOTION

KILLER.CURLS

Pörröisyyttä silottava, vahvistava ja joustavan tuen antava muotoilupasta kaikentyyppisille hiuksille. Antaa hennoille hiuksille runsautta sekä pehmentää karheita hiuksia. Peseytyy helposti - eikä kerrostu hiuksen pintaan.

Pörröiset hiukset taltuttava ja kiharoita korostava voide. Kevyt ja helposti imeytyvä kampauksen pohjustusvoide korostaa kiharoita sekä pitää vallattomat suortuvat kurissa antaen kauniin kiillon. Sisältää UV-suojan ja runsaasti vahvistavia ja suojaavia antioksidantteja.

Hiuksiin jätettävä voide tekee kiharista hiuksista kauniin kimmoisat ja estää niiden pörröttymistä. Luonnollisen pehmeän ja liikkuvan lopputuloksen antava voide sisältää hedelmäuutteita, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja uudistavat hiusta sekä hiuspohjaa. Runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja sisältävä vesimeloniuute kosteuttaa sekä vahvistaa hiuksia ja aloeveran lehtiuute auttaa hiusta säilyttämään kosteuden. Lopputuloksena kauniin kiiltävät ja kimmoisat kiharat.

*Pakkauksen värimuutos keväällä 2017


BLONDE Optisesti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista taittavat tuotteet sisältävät laventeliuutetta ja kaunista kiiltoa antavaa jojobansiemenöljyä. BLONDE.ANGEL.WASH

BLONDE.ANGEL

Lämpimiä sävyjä taittava ja kosteuttava shampoo erityisesti vaaleille ja harmaille hiuksille, mutta myös viileille tummemmille sävyille. Antaa kiiltoa ja kirkastaa sameaa hiusväriä. Runsaasti A-vitamiinia sisältävä murumuruvoi parantaa hiusten kiiltoa, kimmoisuutta ja joustavuutta.

Lämpimiä sävyjä taittava ja kosteuttava tehohoito erityisesti vaaleille ja harmaille hiuksille, mutta myös viileille tummemmille sävyille. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä brasilianpähkinäuute muodostaa hiuksen pintaan suojaavan kalvon, joka ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksista ja säilyttää hiukset silkkisen tuntuisena.


ANTI-AGEING Elvyttävät ja hiusten luonnollista kiiltoa palauttavat tuotteet sisältävät baobabuutetta, ikikukan, lootuskukan ja orkidean uutetta sekä kahtakymmentä eri aminohappoa ja sopivat erityisesti pitkille, kuiville, hauraille tai ikääntyneille hiuksille. YOUNG.AGAIN.WASH

YOUNG.AGAIN.RINSE

YOUNG.AGAIN.MASQUE

YOUNG.AGAIN

Elvyttävä ja uudelleenrakentava anti-aging shampoo auttaa palauttamaan elinvoiman ja kiillon kuiviin sekä vaurioituneisiin ja hauraisiin hiuksiin.

Elvyttävä ja pehmentävä antiaging hoitoaine pehmentää, ravitsee ja korjaa kuivia sekä vaurioituneita ja hauraita hiuksia. Sisältää tehokkaita hiusten ikääntymistä ehkäiseviä ja hoitavia ikikukan ja apinanleipäpuun uutteita.

Syvähoitava uudelleenrakentava naamio sisältää 20 aminohapon yhdistelmän, proteiineja ja kasviöljyjä ja –uutteita ja palauttaa kiillon kuiviin, vahingoittuneisiin ja hauraisiin hiuksiin.

Kevyt hiuksiin jätettävä hoitoöljy, jonka koostumus on suunniteltu erityisesti pitkien ja hauraiden sekä ikääntyvän hiustyypin erityistarpeisiin. Tuote sisältää ikikukkauutetta, joka suojaa hiuksia hapettumiselta tehden samalla hiuksista pehmeät ja sileät. Lisäksi tuote suojaa hiuksia lämmöltä ja ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuttaa kuivaa ja vaurioitunutta hiussolukkoa.


TEXTURE Tekstuuria ja painotonta rakennetta antavat tuotteet on tehostettu hunajalla sekä sitruunan ja mandariinin siemenuutteilla. HAIR.RESORT

HAIR.RESORT.SPRAY

FRESH.HAIR

Rakennetta, volyymia ja rantalookin antava muotoiluvoide erityisesti pitkille ja hennoille hiuksille. Öljytön koostumus, jolla saat painovoimaa uhmaavan surffari kampauksen. Sisältää runsaasti hiuksille tärkeitä antioksidantteja.

Rakennesuihke, jonka kevyt ja painoton koostumus sopii erinomaisesti kaikentyyppisille hiuksille. Aerosoliton suihke antaa trendikkään rantalookin ja jättää hiukset pehmeiksi ja luonnollisen näköisiksi.

Kuivashampoo kaikille hiustyypeille. Tuuheuttaa, antaa rakennetta sekä poistaa hiuksista epämiellyttäviä tuoksuja ja rasvaisuuden. Kuivashampoota voidaan käyttää myös muotoilutuotteena luomaan hiuksiin mattaista rakennetta ja se sopii myös tummille hiuksille.


STYLE / CONTROL Muotoilua, pitoa ja kontrollia kaikille hiustyyleille antavat tuotteet on terästetty kasviöljyin ja -uuttein. NIGHT.RIDER

ROUGH.RIDER

SUPER.GOO

UN.DRESSED

FREE.HOLD

SESSION.SPRAY

Voimakas hiusvaha antaa luonnollisen mattaisen lopputuloksen, rakennetta sekä vahvan, koko päivän kestävän pidon lyhyille ja puolipitkille hiuksille. Ei varise ja peseytyy helposti vedellä.

Voimakkaan pidon antava mattavaha rikottuihin tyyleihin ja yksityiskohtiin. Ainutlaatuinen yhdistelmä puuterimaista savea, perinteistä vahaa sekä santelipuun ja auringonkukan siemenen öljyjä luovat hiuksiin näyttävää runsautta ja pitoa samalla kosteuttaen ja vahvistaen niitä.

Voimakkaan pidon antava kumimainen geeli antaa hiuksille rakennetta ja erotellun, veistoksellisen muodon. Kumimainen koostumus luo hiuksiin ainutlaatuisen kimmoisan ja joustavan tuen. Sisältää vihreän teen, bambun ja nokkosen uutteita, jotka luovat tuotteen upeat muotoiluominaisuudet.

Mattaisen lopputuloksen antava kuitupasta luo runsaasti rakennetta sekä voimakkaan, joustavan pidon rentoihin ja huolettomiin tyyleihin. Sisältää mustapippuria, hunaja- ja murattiuutetta, jotka luovat mattaisen lopputuloksen.

Keskivahvan, joustavan pidon ja hieman luonnollista kiiltoa antava vaha kaikille hiustyypeille.

Voimakkaan tuen antava hiuskiinne on koostumukseltaan painoton, antaen hiuksille huomaamattoman, mutta erittäin vahvan tuen. Monikäyttöinen hiuskiinne suojaa hiusväriä, antaa UV- ja lämpösuojan sekä kosteuttaa tehokkaasti. Ei varise eikä tahmaa ja on helposti harjattava.


K.MEN Lisää eloa ja voimaa hiuksiin ja hiuspohjaan erityisesti miehille suunnitelluin koostumuksin. BALANCING.WASH

STIMULATE-ME.WASH

THICK.AGAIN

Hellävaraisesti puhdistava ja kosteuttava shampoo päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille sisältää vihreän teen uutetta ja puhdistaa, samalla kun laventelin ja ylang ylangin eteeriset öljyt stimuloivat hiuspohjaa.

Päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo stimuloi hiuspohjaa edistäen sen verenkiertoa. Shampoolla on hiuksia paksuntava, vahvistava sekä korjaava vaikutus.

Miehille tarkoitettu hiuspohjaan ja hiuksiin jätettävä hoito- ja muotoilusuihke, joka luo välittömästi paksumman tuntuiset hiukset, vahvistaa hiuksia ja stimuloi hiuspohjaa edistäen terveiden hiusten kasvua. Oleanoolihappo vahvistaa hiuksia hiusnystystä lähtien ja estää hiuksen irtoamista.


DETOX Syväpuhdista ja kuori hiukset ja hiuspohja säännöllisesti hedelmähapoin. Pidä hiuspohja terveenä sekä hiukset puhtaina muotoilutuotteiden jäämistä. MAXI.WASH Hellävaraisesti kuorivia AHA-hedelmähappoja sisältävä detox-shampoo kirkastaa ja syväpuhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Papaijan ja vihreän teen uute sekä limen, mintun ja rosmariinin yhdiste syväpuhdistaa ja stimuloi sekä tasapainottaa hiuspohjaa.


TOOLS HAIR.CURLERS. MEDIUM & LARGE

WAVE.CLIP

PIN.CLIPS

TAIL.COMB

Näiden klipsien avulla voit luoda modernin rantalookin tai tehdä kurittomiin hiuksiin tasaisemman viimeistelyn. Silottaa ja vähentää pörröisyyttä.

Klipsi, joka ei pilaa lopullista kampausta jättämällä jälkiä hiuksiin. PIN.CLIPS -nipsut ovat vahvat eivätkä luisu pois. Niillä saa helposti luotua laineita juuri niin kuin haluat.

Ainutlaatuinen osituskoukku kamman lopussa helpottaa hiusten osittamisessa. TAIL.COMB on valmistettu ainutlaatuisesta ja kestävästä muovista, jota käytetään moottoreiden osissa, joissa vaaditaan tarkkuutta ja mittapysyvyyttä.

BRUSHES

CURL.CLIPS

TEXTURE.COMB

CUTTING.COMB

100% ympäristöystävällisestä bambusta valmistetut harjat ovat vedenkestäviä ja kevyitä, vähentäen käden ja ranteen väsymistä.

Luo modernia liikkuvaa tyyliä hiuksiin CURL.CLIPS:eillä. Näillä helppokäyttöisillä klipseillä saat luotua sekä pitkiin että lyhyisiin hiuksiin useita eri tyylejä.

TEXTURE. COMB antaa hallitun ja tyylikkään, mutta silti elävän lopputuloksen ja se on suunniteltu säilyttämään tekstuurin ja liikkeen hiuksissa. Parhaan tuloksen tai kurittoman tyylin hallitsemiseksi, käytä muotoilun jälkeen kuiviin hiuksiin. Poistaa sähköisyyttä.

CUTTING.COMB on parasta laatua ja tarkkuudella suunniteltu. Se on valmistettu ainutlaatuisesta ja kestävästä muovista jota käytetään moottoreiden osissa, jotka vaativat tarkkuutta ja mittapysyvyyttä. CUTTING. COMB on vahva ja sen suorat reunat auttavat siistiin lopputuloksen saamisessa.

Iso- ja keskikokoinen kampausrulla, jonka pinnalla olevan pienen hammastuksen ansiosta hiukset jakaantuvat tasaisesti. Tuuletusaukot, parantavat ilmankiertoa tasaista jäähdytystä varten. Rulla on itsekiinnittyvä eikä vahingoita hiuksia.

SMALL & LARGE ROLL.BRUSH SMOOTHING.BRUSH STYLING.BRUSH


COLOUR BRUSH, PRECISION COLOUR BRUSH & WHISK

CURVED.SCISSOR

TEXTURE.NET

Nämä sakset on suunniteltu KEVIN. MURPHY:lle. Helix for KEVIN.MURPHY -sakset on muotoiltu kaarevaan “C” muotoon. Leikatessa saksilla ne tuottavat kaikkea suorasta linjasta kaarevaan sekä aaltoilevaan. Saksien muotoilu helpottaa tuomaan hiuksiin kaunista liikettä.

TEXTURE.NET on täydellinen työkalu kiharille hiuksilla, kun haluat antaa niiden kuivua luonnollisesti tai puristelemalla niitä. Se toimii kuin suuri diffuuseri ja poistaa samalla sähköisyyttä hiuksista.

SEWING.KIT

COLOUR PALETTE

FRINGE.BENEFITS

Paketti sisältää 3 eriväristä pellavalankaa ja 2 ompeluneulaa. Pellavalanka on erittäin kestävä ja sen pinta tarttuu hiuksiin kiinni, mikä helpottaa näkymättömän kiinnityksen tekemisen. Kun kukkia tai koruja lisätään kampaukseen, on ompeleminen ainut tapa saada ne kiinnitettyä näkymättömästi sekä pysymään koko päivän.

Värjää niin kuin taitelija tällä eksklusiivisella COLOR.ME by KEVIN.MURPHY paletilla, joka on suunniteltu vapaankäden tekniikoihin. Se on valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista ja sen muotoilu helpottaa työskentelyä.

FRINGE.BENEFITS –konsultaatiossa testataan asiakkaan kanssa erilaisia hiusvärejä hiuslisäkkeiden avulla. Valikoima sisältää eri tummuusasteisia ja sävyisiä, sekä lämpimiä, kylmiä että neutraaleja hiussävyjä.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -sudit ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Sutien optimaalinen muotoilu helpottaa värin levittämistä. Vispilällä sekoitat värin tarkasti ja ilman että väriä menee hukkaan.


KEVIN.MURPHY KOULUTUKSET LEARN.ME

BLOW.DRY

TOOL.BOX

COVERS

Eksklusiivinen kurssi, jossa käydään läpi KEVIN.MURPHY:n arvot, periaatteet, yrityksen kulttuuria sekä tuotetietoa, jotta voit tehdä asiakkaille tuotesuosituksia ja työskennellä tuotteiden parissa liiketyössä vaivattomasti.

Hyvä perusta kampaukselle on kaiken A ja O. Tekninen kurssi, jossa opitaan oikeaoppisesti toteutettu föönaus; oikea osioiminen, harjan asento sekä oikea lämmitys- ja viilennystekniikka.

Introkurssi, jossa tutustutaan KEVIN.MURPHY:n kampauksiin. Interaktiivisella kurssilla opitaan helposti lähestyttäviä tekniikoita, joiden avulla voit luoda trendikkäitä kampauksia nopeasti ja helposti.

Interaktiivinen työpaja, jossa käydään läpi moderneja tapoja muotoilla hiuksia. Saat sekä taidon että ymmärryksen siihen miten manipuloidaan ja luodaan tyylejä, joita nähdään muotinäytöksissä ympäri maailmaa ja monissa suurissa editorial julkaisuissa.

BEHIND.THE.SCENE

CUT.ME

Kahden päivän kurssi, jossa päästään tutustumaan ja oppimaan miten muotinäytösten hiukset valmistellaan ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon näytöksiä tehtäessä. Opit eri tekniikoita ja tapoja luoda kampauksia rajatussa ajassa.

Yhden päivän tekniikkakurssi, jossa pääset tutustumaan leikkausten, rakenteen ja muotojen loputtomiin mahdollisuuksiin. Luo upeita tyylejä trendikkäillä muodoilla ja malleilla.

INSPIRE.ME

FASHION.WEEK TREND REPORT

Esittelemme brändin kulttuuria ja filosofiaa innovatiivisten tekniikoiden kautta. Näytämme leikkaus-, värjäys- ja muotoilutekniikoita.

Esitys, jossa lavalla näytetään kampauksia meidän viimeisimmistä näytöksistä ja kansilehdistä ympäri maailmaa. Pääset kurkistamaan miten ajankohtaiset tyylit luodaan ”behind the scenes”.

COLOR.ME KOULUTUKSET COLOR.ME FOUNDATION Opastus COLOR.ME by KEVIN.MURPHY värisarjan käyttöön. Kattavalla ja liiketyöläheisellä värin peruskurssilla opit kaiken tarvitsemasi tiedon uuden värisarjan saloista, jotta uuteen värisarjaan siirtyminen sujuu vaivattomasti. Kurssi soveltuu uusille COLOR.ME käyttäjille sekä väristä kiinnostuneille.

COLOR.ME FREE.STYLE TECHNIQUES Erilaiset balayage –liukuvärjäykset ovat tulleet jäädäkseen yhdeksi halutuimmista värjäystekniikoista. Kurssilla opit neljä erilaista, helposti hallittavaa sekä luovaa likuväritekniikaa, jotka toimivat eri pituisissa ja mallisissa hiuksissa kauniisti. Opit tämän tekniikan avaintyövälineen, COLOR.ME –väripaletin vaivattoman käytön sekä erilaisten liukuvärjäysten osioinnin ja asettelun.

COLOR.ME ADVANCED COLOR.ME by KEVIN.MURPHY värin syventävä jatkokurssi, jossa käymme läpi liiketyön haasteellisempia värjäyksiä, sekä saat vinkkejä ja reseptejä erilaisiin värjäyksiin. Soveltuu yli puoli vuotta COLOR.ME -väriä käyttäneille tai kun haluat vahvistaa väritietouttasi.

COLOR.ME LAB Inspiroiva, hauska ja luova päivä värien kanssa. Kurssilla analysoidaan värisävyjä, vaalennuspohjia sekä pääset luomaan omia värireseptejä, joita voit hyödyntää liiketyöskentelyssäsi. Kurssi soveltuu COLOR.ME FOUNDATION ja ADVANCED -kurssit suorittaneille.

COLOR.ME TECHNIQUES Opit käytännössä COLOR.ME by KEVIN. MURPHY:n uuden sesongin värjäystekniikat ja värireseptit, joilla luot täydelliset ja tunnistettavat KEVIN.MURPHY lookit. Ajankohtaiset, liiketyöläheiset sekä helposti opittavat tekniikat korostavat hiusten luonnollista kauneutta.


“Se, mitä värituubi sisältää, on yhtä tärkeää kuin lopputulos, joka sillä saadaan aikaan. Meidän valintamme raaka- aineiksi ovat mm. luonnon raaka-aineista, kuten aloe verasta, hunajasta, sheavoista ja granaattiomenasta johdatettuja ja ammoniakittomia. Tuotteiden toimivuus on minulle erittäin tärkeää. Sarjaa luodessa näin ehdottoman välttämättömänä sen, että väreillä saavutetaan 100% harmaiden peitto, monivivahteiset lopputulokset ja että sarja on kompakti, mutta joustava ja monipuolinen.” KEVIN MURPHY


COLOR.ME on syntynyt Kevin Murphyn visiosta yhdistää sessiontyöskentely, muoti ja hiusväri. Tämä kompakti värisarja on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina optimaalisesti. Taidokas sekoitus teknologiaa ja helliä luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa. COLOR.ME värillä on Petan ”Cruelty Free” hyväksyntä. AMMONIAKITON

3 ASKELEEN TEKNOLOGIA

74 HUNAJAA SISÄLTÄVÄÄ SÄVYÄ. Korkean suorituskyvyn väri ja moniulotteiset sävyt antavat loputtoman mahdollisuuden luovuuteen ja luonnollisen näköisiin lopputuloksiin.

MOLEKYYLITAKUU Erityisen teknologian ansiosta yksikään värimolekyyli ei jää vapaaksi värjäyksen yhteydessä, joten värjäyksessä muodostuu vain turvallisia sidoksia. Se tarkoittaa pienempää riskiä ihoärsytyksille ja allergisille reaktioille.

CREAM.ACTIVATOR Kermainen ja ravitseva hapete, jolla muutat COLOR.ME –sävyn kevytväriksi, puolikestoväriksi tai kestoväriksi. POWDER.LIGHTENER Nämä helposti käytettävät koostumukset tukevat keltaisten sävyjen neutraloimista, antavat uskomattomia vaalennustuloksia ja ovat täydellisiä raidoituksiin ja kaikkiin väritekniikoihin. Ammonia free - ammoniakiton vaalennusjauhe, aina 6 asteen vaalennukseen asti Extra lift - aina 7 asteen vaalennukseen asti CREAM.LIGHTENER Äärimmäisen hellävarainen ja kosteuttava vaalennuscreme on nerokas vaihtoehto vaalennusjauheelle. Aina 7 asteen vaalennukseen asti. FREESTYLE.LIGHTENER Savipohjainen vaalennusaine freehand –tekniikoihin. Vaalenna, raidoita ja luo sunkissed –efektejä aina seitsemään vaalennusasteeseen saakka.

HAPETTUMISEN VIIVÄSTÄMINEN Kun COLOR.ME CREAM.ACTIVATOR –hapete on lisätty COLOR.ME -väriin, hapettyminen viivästyy, joka antaa aikaa värilevitykseen ja jonka ansiosta värjäystulos on tasainen ja joka puolelta peittävä. ERITYISET MIKROPIGMENTIT Väripigmentit ovat kooltaan äärimmäisen pieniä, joten ne tunkeutuvat syvälle hiukseen. Lopputuloksena on kiiltävämpi ja terveemmän näköinen hius.


FRINGE.BENEFITS

FRINGE.BENEFITS on aivan uudenlainen työkalu värjäyspalveluiden avuksi. Se auttaa sekä sinua, että asiakastasi ymmärtämään hiusvärin aivan uudella tavalla, ”out of the box”. FRINGE.BENEFITS –konsultaatiossa testataan asiakkaan kanssa erilaisia hiusvärejä hiuslisäkkeiden avulla. Valikoima

sisältää eri tummusasteisia ja sävyisiä, sekä lämpimiä, kylmiä että neutraaleja hiussävyjä ja auttaa saamaan selville asiakkaan mieltymystä lopputuloksen suhteen, sekä määrittelemään hänelle optimaalisen sävyn ja tummuusasteen. Personalisoitu FRINGE.BENEFITS -konsultaatio paitsi lisää asiakastyytyväisyyttä, on samalla myös erinomainen lisä palveluvalikoimaasi, auttaen sinua olemaan entistä varmempi ja vakuuttavampi työssäsi hiusväriammattilaisena.


KEVIN.MURPHY TREAT.ME TREAT.ME -hoidoissa on hyödynnetty luonnon parhaita raaka-aineita ja viimeisintä ihonhoitoteknologiaa. Hoitoampullien seerumimainen koostumus mahdollistaa pienemmän molekyylirakenteen, jonka ansiosta vaikuttavat ainesosat läpäisevät hiuksen imeytyen aina kuitukerrokseen asti. Hoitoampullien sisältämä moringaöljy ja keikarinkukkauute (Gardenia) kosteuttavat, syvähoitavat sekä jälleenrakentavat hiusta. Niiden sisältämät kasviproteiinit kiinnittyvät kemiallisten ja lämpökäsittelyjen vaurioittamiin kohtiin, silottaen hiusten pintaa ja korjaten syntyneitä vaurioita. Hiuskeratiiniin kiinnittyvä glykolihappo tekee hiuksista helposti hallittavat sekä elinvoimaiset ja monoiöljy antaa hiuksille upean kiillon. Erillisten ampullipakkausten ansiosta koostumuksista on voitu jättää pois aktiiviaineiden tehokkuutta mahdollisesti heikentävä kemiallinen stabilointiaine. Lopputuloksena on pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset välittömästi sekä pitkäkestoisesti. TREAT.ME -hoitokokonaisuudet räätälöidään asiakkaan hiusten kunnon mukaan kasviuutteita ja aminohappoja sisältävistä STRENGHT CRUET, MOISTURE CRUET, ANTI-AGEING CRUET sekä THICKENING CRUET-hoitoampulleista, runsaasti AHA -happoja sisältävästä ELIXIR -eliksiiristä sekä valikoiduista KEVIN. MURPHY -hiustenhoitotuotteista.

MOISTURE

STRENGTH

THICKENING

ANTI-AGEING

ELIXIR


KEVINMURPHY.COM.AU Australian designed & formulated. @kevinmurphyfinland

@Kevin.Murphy Finland

Maahantuoja ja markkinoija: Frameda Oy | 010 574 2700 | info@frameda.fi | www.frameda.fi

KEVIN.MURPHY -tuote-esite <3  

LoveKM!! Ihanat KEVIN.MURPHY yhdistää maailman huippuluokan hiusmuodin, vahvat eettiset arvot ja edistykselliset pienimolekyyliset kasviperä...