Page 1


I N T R O D U C I N G

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS


HOT TOOLS® -TARINA Hot Tools® on Yhdysvaltalainen ikoniseen maineeseen kohonnut hiustenmuotoiluvälineitä valmistava brändi. Yli 25 vuotta markkinoilla ollut, palkintoja kahmiva tuotemerkki on kehitetty vastaamaan erityisesti hiusmuotoilun ammattilaisten vaatimuksiin. Ne antavat parhaat mahdolliset tulokset ja toimivat aina parhaalla mahdollisella tavalla, oli kyse sitten ammattimaisista kampaamostailauksista, muotinäytösten catwalkeista tai muotikuvauksista. Nyt nämä ”must have” –välineet ovat saatavissa myös Suomesta!


HOT TOOLS® CURLING -KIHARTIMET

24k GOLD SALON CURLING IRONS - 24k KIHARTIMET

Lukuisia palkintoja voittaneet 24 karaatin kultauksella viimeistellyt kihartimet on suunniteltu käyttäjälle, jolle kelpaa vain paras. Vaativaan hiustenmuotoiluun tarkoitetuissa kihartimissa on innovatiivinen Pulse Technology, joka pitää kihartimen tasaisesti kuumana. 24 karaatin kultaus antaa kihartimelle paremman lämmönjohtokyvyn. Valikoimassa on viisi eri kokoa, sisältäen XL-pituisen kihartimen, joka nopeuttaa pitkien hiusten kihartamista.


19

MM

25

MM

32

MM

38

MM

32

MM

XL


HOT TOOLS 24k GOLD SALON CURLING IRONS -KIHARTIMET ®

24 KARAATIN KULTAUS Kultaviimeistely antaa kihartimelle paremman lämmönjohtokyvyn ja tasaisen lämmönjaon. PULSE TECHNOLOGY Ainutlaatuinen tekniikkamme pitää kihartimen tasaisesti kuumana muotoilun aikana. Kiharrin kuumenee nopeasti ja pysyy kuumana. LÄMPÖTILANSÄÄTÖ Käytä juuri sopivaa lämpötilaa, 13 eri lämpötilavaihtoehtoa 140°C:n ja 220 °C:n välillä. KYLMÄ PÄÄOSA Kihartimen pää on suojattu lämmöltä, joka tekee kihartimesta turvallisemman käyttää. AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU Jos laite sattuisi unohtumaan päälle, sen virta katkeaa automaattisesti 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta. KANSAINVÄLINEN JÄNNITE Laite toimii missä tahansa matkustatkin. VUODEN TAKUU Annamme laitteille vuoden takuun ostopäivästä lähtien.

SAATAVILLA VIISI ERI KOKOA 38mm GOLD SALON CURLING IRON Isoa pehmeää kiharaa ja volyymiä 32mm GOLD SALON CURLING IRON Isoa kiharaa ja pehmeää rantalookkia 25mm GOLD SALON CURLING IRON Joustavaa, klassista kiharaa ja lainetta 19mm GOLD SALON CURLING IRON Volyymiä, pientä kiharaa ja lainetta PLUS, 24k GOLD EXTRA LONG CURLING IRON
 Suosittu 32mm –paksuinen kiharrin on saatavana myös XL-pituisena helpottamaan erityisesti pitkien hiusten kihartamista. XL 32mm GOLD SALON CURLING IRON Suosittu 32mm –paksuinen kiharrin on saatavana myös XL-pituisena. Perusominaisuuksien lisäksi siinä on: XL-pituinen runko, helpottamaan erityisesti pitkien hiusten kihartamista. Kihartimessa on pyörivä pää, joka auttaa ergonomisesti kihartamista ja jolle on haettu patenttia.


HOT TOOLS DRYERS -HIUSTENKUIVAAJAT ®

Hot Tools –hiustenkuivaajat ovat tehokkaita ja ammattilaiskäytön kestäviä. Föönien suora ioniteknologia vähentää kuivumisaikaa ja ehkäisee hiusten vahingoittumista. COOL TOUCH TURBO 2100 WATT IONIC AC DRYER Ionisoiva, hiusten pörröisyyttä vähentävä fööni on nopea ja tehokas. Innovatiivinen Cool Touch –suutin on turvallinen ja mahdollistaa tarkan työskentelyn. 2100W. Paino 544g. COMPACT SALON TURBO 2200 WATT IONIC AC DRYER Tehokas, mutta pienikokoinen ammattilaisen hiustenkuivaaja, jonka ionisoiva teknologia takaa nopean kuivumisajan ja kiiltävän ja pörröttömän lopputuloksen. 2200W. Paino 544g.


HOT TOOLS COOL TOUCH TURBO IONIC SALON DRYER ®

COOL TOUCH –suutin on 47% viileämpi kuin tavallinen suutin. Se mahdollistaa tarkan työskentelyn lähellä hiuspohjaa ja on turvallisempi. SUORA IONITEKNOLOGIA Ionisoiva moottori auttaa pienentämään vesimolekyylejä, jolloin vesi haihtuu nopeammin ja kuivumisaika lyhenee. Lopputulos on kiiltävä ja sileä. TEHOKAS AMMATTIMAINEN AC-MOOTTORI Korkealuokkainen, ammattitasoinen ja pitkäikäinen moottori varmistaa nopean ja tehokkaan kuivauksen ja laitteelle pitkän käyttöiän ja taloudellisuuden. USEITA TEHO- JA LÄMPÖSÄÄTÖJÄ Hiustenkuivaajassa on 6 eri lämpö- ja tehoasetusta. IRROTETTAVA FILTTERI Irrotettava suodatin on helppo puhdistaa. TRUE COLD SHOT –kylmäpuhallus Hiustenkuivaajissamme on tehokas ja nopeasti kylmentävä kylmäpuhallusnappi. MUKANA DIFFUUSORI 3 METRIN PITUINEN JOHTO VUODEN TAKUU


HOT TOOLS COMPACT SALON TURBO 2200WATT IONIC DRYER ®

SUORA IONITEKNOLOGIA Ionisoiva moottori auttaa pienentämään vesimolekyylejä, jolloin vesi haihtuu nopeammin ja kuivumisaika lyhenee. Lopputulos on kiiltävä ja sileä. TEHOKAS AMMATTIMAINEN AC-MOOTTORI Korkealuokkainen, ammattitasoinen ja pitkäikäinen moottori varmistaa nopean ja tehokkaan kuivauksen ja laitteelle pitkän käyttöiän ja taloudellisuuden. USEITA TEHO- JA LÄMPÖSÄÄTÖJÄ Hiustenkuivaajassa on 6 eri lämpö- ja tehoasetusta. IRROTETTAVA FILTTERI Irrotettava suodatin on helppo puhdistaa. TRUE COLD SHOT –kylmäpuhallus Hiustenkuivaajissamme on tehokas ja nopeasti kylmentävä kylmäpuhallusnappi. 3 METRIN PITUINEN JOHTO VUODEN TAKUU


HOT TOOLS® FLAT IRONS -MUOTOILURAUDAT

Muotoiluraudoissamme on ainutlaatuinen Pulse Technology, joka varmistaa raudan pysyvän tasaisen lämpöisenä koko työskentelyn ajan.

GOLD TITANIUM 25MM DIGITAL SALON FLAT IRON Titaanipäällysteinen muotoilurauta antaa todella pehmeät ja kiiltävät lopputulokset. Helposti liukuvat ja joustavasti kelluvat muotoilulevyt takaavat täydellisen muotoilun.

NANO CERAMIC 25MM SALON FLAT IRON Kokokeraamiset muotoilulevyt ovat täydellisen sileät ja sulkevat hiussuomut ehkäisten hiusten pörrööntymistä ja antaen pehmeän ja sileän lopputuloksen.


25

MM


HOT TOOLS GOLD TITANIUM 25MM DIGITAL SALON FLAT IRON ®

MICRO-SHINE
 Kitkaton titaaninen muotoilulevyn pinta kuumenee tasaisesti ja on erittäin kestävä ja naarmuuntumaton. Tämä yhdistettynä erittäin sileään pintaan mahdollistaa todella kiiltävän lopputuloksen. PULSE TECHNOLOGY
 Kuumenee nopeasti ja pysyy kuumana koko työskentelyn ajan. 24 KARAATIN KULTAUS Kultaviimeistely antaa muotoiluraudalle paremman lämmönjohtokyvyn ja tasaisen lämmönjaon. DIGITAALINEN LCD-NÄYTTÖ JA 14 ERI LÄMPÖTILA-ASETUSTA Valitse työskentelyyn ja hiustyypille sopiva lämpötila 100°C – 230 °C välillä. JOUSTAVASTI KELLUVAT MUOTOILULEVYT Täydellinen kontakti hiuksiin. PYÖRISTETYT MUOTOILULEVYJEN PINNAT Auttavat erityisesti silloin kun muotoilurautaa käytetään kiharoiden tekemiseen. AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU Jos laite sattuisi unohtumaan päälle, sen virta katkeaa automaattisesti 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta. KANSAINVÄLINEN JÄNNITE Laite toimii missä tahansa matkustatkin. VUODEN TAKUU Annamme laitteille vuoden takuun ostopäivästä lähtien.


25

MM


HOT TOOLS NANO CERAMIC 25MM SALON FLAT IRON ®

NANO CERAMIC Täydellisen sileä muotoilulevyn pinta sulkee hiussuomut ehkäisten hiusten pörrööntymistä ja antaen todella pehmeän ja sileän lopputuloksen. PULSE TECHNOLOGY
 Kuumenee nopeasti ja pysyy kuumana koko työskentelyn ajan. KERAAMINEN LÄMPÖYKSIKKÖ Kuumenee ja jäähtyy nopeasti. JOUSTAVASTI KELLUVAT MUOTOILULEVYT Täydellinen kontakti hiuksiin. 10 LÄMPÖTILA-ASETUSTA Valitse työskentelyyn ja hiustyypille sopiva lämpötila 140°C – 230 °C välillä. PYÖRISTETYT MUOTOILULEVYJEN PINNAT Auttavat erityisesti silloin kun muotoilurautaa käytetään kiharoiden tekemiseen. AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU Jos laite sattuisi unohtumaan päälle, sen virta katkeaa automaattisesti 2 tunnin kuluessa sen päälle laittamisesta. KANSAINVÄLINEN JÄNNITE Laite toimii missä tahansa matkustatkin. VUODEN TAKUU Annamme laitteille vuoden takuun ostopäivästä lähtien.


HotToolsProSuomi

Maahantuoja ja markkinoija: Frameda Oy | 010 574 2700 | info@frameda.fi | www.frameda.fi

Hot Tools Suomi  

Hot Tools -laitteet ovat hiusalan ammattilaisten "golden standard"!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you