Page 4

Nya HogwartsAgenten Nr 2

Smått & Gott

Top 5 sexigaste kvinnliga lärarna påHogwarts 1. Lara Corbett Professor i Örtlära

2. Hailey Nash Professor i Trollkonsthistoria

3. Maighréad NíRaghallaigh Professor i Astronomi

4. Harmony Honeycutt-Meadows Lärarkandidat i Trollformellära

5. Seona Niven Lärarkandidat i Trolldryckslära

Vad är Sworders hemliga plan? Ry kten om att Regal Sworder brutit sig in i trolldrycksförrådet för att stjäla ingredienser har nu svärmat o mkring påskolan i ett par vecko r. Vad g jorde han där, och varför? Vi har tyvärr inte lyckats fåoss en pratstund med Sworder själv men en av våra teorier är att han gjorde det för att förgifta någon. Har han inte allt id hyst agg mot professor Amandine Sharp? Kanske, kanske inte. So m sagt kan vi inte bekräfta någonting, och vi har dessutom en annan teori o m att vår lille Regal Sworder har hamnat i kärlekstrubbel, olycklig kärlek kanske? I sådana fall är ett alternativ att skapa en kärleksbrygd, och om våra teorier stämmer är pojken också väldigt intresserad av ämnet trolldryckslära, kanske är han kapabel att fakt iskt skapa en även o m han fortfarande bara går i årskurs två. Sworder upptäcktes av professor Hector McCourt och fick en rejäl utskällning av både denne och elevhemsföreståndaren Melvin Vellarvo, tillsammans med en månads strafftjänst och tjugo poängs avdrag. Källan till Sworders lilla upptåg är en annan elev som passerade påavstånd och hörde hur han blev fasttagen och bortförd till Vellarvos kontor. Så det är alltså såhär läget ser ut, och ko m ihåg undvik trolld rycksförrådet, du ko mmer troligtvis bli avslöjad om du försöker ta dig ut därifrån med ingredienser du inte har tillåtelse att använda!

Sidan 4

Hemligt sällskap påHogwarts Ett flertal på skolan, som önskar att vara anonyma, har rapporterat t ill HA :s redakt ion om en samling elever som verkar samlas oregelbundet runt om påskolo mrådet. Platsen där gruppen verkar hålla t ill lokaliseras som Båthuset nere vid sjön. Det är oklart i vilken årskurs eleverna går i, och vilka so m är med lemmar. Än så länge är även gruppens uppsåt okänt, men att det rör sig o m något mer än en vanlig läxläsningsgrupp är våra vittnen övertygade om. Frågan om gruppen har ett gott, eller ont syfte kvarstår. Låt oss alla hoppas att de undersöker vattensniglars mag iska förmågor och inte startar en revolt. Men det hela låter misstänkt och vi påHA är glada om v i får in t ips om vilka so m kan tänkas vara med i klubben, samt vad de håller påmed

Kontakta Nya HA Påtredje våningen i den smala korridoren när huvudtrapporna finns en stor röd låda, någonting som mugglarna kallar för brev låda. Lämna er post i den lådan såko mmer den direkt t ill Hogwartsagentens redaktion. Ti psa Hog wartsagenten om skvaller Har det hänt någonting alldeles förfärligt som Hogwartsagenten måste ta upp? Lämna ett meddelande o m vad som har hänt, namn påde inblandade och eventuellt personer vi kan kontakta om vi v ill g räva djupare i det hela! Önskemål och k ommentarer Har du ko mmentarer påHogwartsagenten eller önskar att vi tar med något specifikt i nästa nummer. Var inte rädd att skriva t ill oss, vi vill gärna veta mer vad ni ska läsa om. Vi gör vodoodockor av er som skriver för att klaga. Bli del av redaktionen Tror du att du skulle kunna bidra med intelligens och tid till Hogwartsagenten? Har du idéer eller är du bara intresserad av att hjälpa oss att låta Hogwarts få veta sanningen? Går du i tredje årskursen eller över? Tveka inte att skriva en ansökan till oss där du berättar vad du vill göra i Hogwarts agenten!

Årgång 1

Nya HogwartsAgenten 1:2  

Utkommen i Januari, samma läsår som 1:1

Nya HogwartsAgenten 1:2  

Utkommen i Januari, samma läsår som 1:1

Advertisement