Page 3

Nya HogwartsAgenten Nr 2

Nya HogwartsAgenten Avslöjar

Var har Madam Atrox tagit vägen? En högt avskydd medlem av Hogwartsstaben har sen ett tag lämnat sin post som bibliotekarie på Hogwarts. Självklart talar vi om madam Atrox, bibliotekarien som sägs ha utdelat fysisk bestraffning på strafftjänst och förhäxat böcker att faktiskt skada elever som skriver anteckningar i marginalerna. Varför försvann madam Atrox från sina högt älskade Hogwartsböcker? Vad skrämde iväg henne? I början cirkulerade många rykten kring madam Atrox avgång, de ena mer orealistiska än de andra. Allt från att hon skulle komma tillbaka efter en solsemester vid medelhavet till att hon skulle ha dött, något som vi på Hogwartsagenten inte anser vara en möjlighet då vi misstänker att madam Atrox är hälften häxa och hälften en bok om svartkonster. Nej, vi påHogwartsagenten har gått igenom ryktena och tänker här återge de mest populära ryktena som fortfarande cirkulerar angående bibliotekariens avgång. 1. Madam Atrox skadade en elev såpass illa att hon hamnade i Azkaban Nya Hogwartsagenten kan inte finna det här alternativet omöjligt med tanke på de strafftjänster som hon delade ut. Kanske måste den här stackars eleven spendera resterande av sitt liv på St Mungos. I så fall tackar hela Hogwarts för denne elevs uppoffrande för att fria skolan från madam Atrox. 2. Mr Taggard är madam Atrox med polyjuiceelexir Det här ryktet härstammar främst från de yngre eleverna påskolan, vi äldre märker alla att mr Taggard är en mjuk och gosig teddybjörn i jämförelse med madam Atrox och kan inte därför inte vara henne i förklädnad.

vi någonsin kommer få höra från den eleven igen. Vissa menar nämligen att madam Atrox kan dra med sig elever in i sitt porträtt och behöva tvingas spendera en evighet med den forna bibliotekarien. 4. Madam Atrox blev erbjuden tjänst påen institution där hon kan bestraffa eleverna som hon vill. Det skulle nog inte förvåna några elever om madam Atrox drömde på natten om hur hon hängde upp elever i taket från deras handleder eller gav en rebellisk förstagluttare från Gryffindor ett ordentligt rapp med en hästpiska. Om hon skulle få möjlighet att jobba på en skola där detta var möjligt skulle hon nog ta chansen utan att blinka. Hogwartsagenten kan däremot inte säga var denna skola skulle befinna sig. 5. Madam Atrox är bara ledig för en period och kommer att komma tillbaka Det här alternativet är tyvärr ett av de som känns mest rimligt. Det finns redan berättelser om hur madam Atrox ska krossa djungler i Afrika för att komma åt diverse bortglömda böcker som hon ska ta hem till sin privata samling. Oavsett vad som är sant när det kommer till madam Atrox så uppmanar vi alla läsare att vara ytterst försiktiga när de besöker biblioteket. Vi vet med säkerhet att det finns ett porträtt med madam Atrox där som håller ett vakande öga över alla böcker, men vi vet inte vad för förhäxningar som den riktiga madam Atrox kastade över porträttet, böckerna eller hela biblioteket innan hon lämnade skolan.

3. Madam Atrox är inte borta utan kan kliva ur porträttet och läxa upp elever Vi har ännu inte hört från någon elev att det har hänt, men sedan är det kanske inte såtroligt att

Sidan 3

Årgång 1

Nya HogwartsAgenten 1:2  

Utkommen i Januari, samma läsår som 1:1

Nya HogwartsAgenten 1:2  

Utkommen i Januari, samma läsår som 1:1

Advertisement