Four Reasons koulutuskalenteri Syksy 2024

Page 1

Koulutuskalenteri Syksy 2024

Jokaisen loistavan ja motivoituneen kampaajan menestyksen perusta koostuu neljästä osa-alueesta: tiedosta, taidosta, inspiraatiosta ja liiketoimintaosaamisesta. Kaikki Four Reasons -kurssit on jaoteltu näihin neljään osa-alueeseen, ja ne auttavat sinua kehittymään sekä menestymään.

Tieto-koulutukset laajentavat tietoa tuotteista sekä niiden käytöstä ja Taito-koulutukset ovat täynnä erilaisia tekniikoita, jotka hiovat taitoja huippuunsa. Vaihtuvat Inspiraatio-koulutukset vievät ajankohtaisiin ilmiöihin sekä uusimpiin trendeihin, ja liiketoimintaosaamisen koulutukset tarjoavat sisäpiiritietoa liiketoimintaan sekä tärkeitä puheenaiheita ja teemoja niin liikkeenomistajille kuin vuokratuolilaisille.

Uusi ja selkeämpi kurssikalenteri tekee sopivien kurssien valinnasta vaivatonta; tutustu syksyn 2024 Four Reasons -koulutuksiin!

2 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
kouluttajat tieto Totally Blond Optima & Luxima Totally Coloring All About Luxima Color Alchemist taito Dimensional Blonding Styling & Finishing Barbering Masterclass 9 4 10 11 12 inspiraatio Hair up and editorial Creative Cut & Color
Social Media Compatibility Thinking by Piatu Puhakka liiketoiminta Pro Tips & Hot Picks Panel Four Reasons Professional: Selling Services e-koulutukset Four Reasons Color Mask Blonding with Four Reasons innovations The Luxury Experience Uusi Olaplex innovaatio Paul Mitchell LOOKS 15 19 25 20 26 21 29 22 30 32 31 33 16 17 sisältö FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 3
Creative

HARRI PAANANEN

Karismaattinen esiintyjä ja kemiantaituri, jonka tietämys ja koulutustaidot ovat omaa luokkaansa. Huumorintajuinen pohdiskelija, jolta on helppo kysyä neuvoa. Harrin erikoisosaamista ovat värjäystyöt.

Harri kouluttaa värikoulutuksia.

JASMIN HURSKAINEN

Jasmin Hurskainen on tunnettu huippulaadukkaasta ja tarkasta työnjäljestä. Jasmin on kampaajaurallaan ehtinyt tehdä liiketyön lisäksi koulutuksia, kuvauksia, TV-tuotantoja ja muotinäytöksiä sekä niittänyt menestystä hiusalan kilpailuissa. Kouluttajana Jasminilla on vahvan ammattitaito, aimo annos innovatiivisuutta ja luovuutta sekä värjäysten ja vaalennusten erityisosaamista.

Jasmin kouluttaa väri-, vaalennus-, leikkaus-. permanentti-, kampaus- ja tuotekoulutuksia.

ANTERO LAHTINEN

Leikkausguru, jolle hiustenleikkaaminen on sydämen asia. Anteron erikoisosaamista ovat leikkaukset, permanentit, parturointityöt sekä värjäystyöt.

Antero kouluttaa väri-, permanentti-, leikkaus- ja parturointikoulutuksia.

KOULUTTAJANA SOMESSA

LINDA LEHTO

Linda on innostava somekouluttajamme, jonka loputon luovuus ja taidot kiinnostavan sisällön luomiseen inspiroivat kampaajia kokeilemaan uutta. Hänen tarkkuutensa sekä asiantuntemuksensa erityisesti vaalennuksissa auttavat kampaajia terästämään taitojaan sekä kehittymään ammattilaisina. Lindan löydät Four Reasonsin somekanavista, joihin hän kuvaa koulutussisältöä.

Linda kouluttaa somessa vinkkejä ja tekniikoita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin.

Kouluttajat

4 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

HUIPPUKAMPAAJISTA

KOOSTUVA

FREELANCER-

KOULUTUSTIIMIMME:

AINO JUOLA

Four Reasons -koulutustiimin uusi Pohjois-Suomen vahvistus on rempseä ja helposti lähestyttävä monitaituri, joka tuntee Four Reasons -tuotteet, kuin… värikaappinsa. Ainon seurassa on helppo olla mutta varo vaan, hänen huumorinsa ja positiivisuutensa saattaa olla tarttuvaa! Ainon erikoisosaamista ovat leikkaukset, värjäystyöt sekä erikoisvärjäykset. Opitun kauneusajattelun sijaan hän keskittyy tuomaan asiakkaan omaa persoonaa esiin.

Aino kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti- ja leikkauskoulutuksia.

Kouluttajat

ANNIKA ALLENIUS

Iloinen, hersyvä ja helposti lähestyttävä tehopakkaus. Lettikuningatar ja värjääjä vailla vertaa! Annikan erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt, raidoitukset, pidennykset sekä kampaukset.

Annika kouluttaa väri-, vaalennusja kampauskoulutuksia.

ANU PUROJÄRVI

Sähäkkä ja suorasanainen koulutustiimin powernainen! Ihana persoona, jolla on vahva osaaminen hiusalan kaikista osa-alueista ja aina langat käsissään. Anun erikoisosaamista ovat vaalennukset, leikkaukset, permanentit, kiharan hiuksen käsittely, värjäystyöt, erikoisvärjäykset sekä kampaukset.

Anu kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti-, leikkaus-, kampaus-, myynti- ja tuotekoulutuksia.

Kouluttajat
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | KEVÄT 2024 | 5 FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 5

JUHA HAAVIO

Ahkera ja aikaansa seuraava perfektionisti, jolla on äärimmäinen tietämys hiusasioista. Juha on erikoistunut balayage-tekniikoihin ja tekee mielettömän upeita värikkäitä hiuksia. Aina valmis auttamaan!

Juha kouluttaa väri-, vaalennus-, ja tuotekoulutuksia.

OLLI-PEKKA PIETILÄ

Suklaasilmäinen, samettiääninen, symppis saksiniekka, jonka raudanlujaa ammattitaitoa ei voi kuin ihastella. Olli-Pekka on rento ja samalla intohimoinen hiustenleikkaaja ja tukka-alan tietopankki. Jos O-P ei jotain tiedä, niin sitä ei tiedä kukaan. Kaiken lisäksi hän on huomaavainen, mukava ja huumorintajuinen –rautainen ammattilainen!

Olli-Pekka kouluttaa väri-, permanentti-, leikkaus-, parturointi- ja vaalennuskoulutuksia.

MAARIT HEINONEN

Luotettava ja positiivinen lempeä kaunotar, joka valloittaa innostavalla ja iloisella persoonallaan. Tiimin huipputekijä Raumalt! Maaritin erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt sekä raidoitustekniikat.

Maarit kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti- ja kampauskoulutuksia.

NIKOLAOS GIAKOUMIS

Suomen hiustenleikkausgenren superstara Nikolaokselta luonnistuu leikkaus kuin leikkaus. Nikolaos on myös somen parissa hyvin ansioitunut ja hänen Instagraminsa on täynnä toinen toistaan upeampia luomuksia. Nikolaos on erikoistunut hiusten leikkauksiin ja parturitöihin.

Nikolaos kouluttaa tuote- ja parturointikoulutuksia.

PIATU PUHAKKA

Kaikkien tuntema sympaattinen ja lempeä tukkavelho ihastuttaa ja yllättää toinen toistaan upeammilla muodonmuutoksilla. Piatu on asiakaskonsultaation, läsnäolon ja sopivuusajattelun supertaituri, joka saa ympärillään olevat ihmiset niin koulutuksissa kuin kampaamon penkissä tuntemaan itsensä ainutlaatuisen ihaniksi. Piatun erikoisosaamista ovat sopivuusajattelu ja muodonmuutokset sekä väri- ja leikkaustyöt.

Piatu kouluttaa sopivuusajattelua kampaajille.

Kouluttajat 6 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

ROOSA MONONEN

Rauhallinen, aina toiset huomioiva ja super ammattitaitoinen hiustaiteilija, jonka penkissä saattaa ajoittain näkyä myös isolle yleisölle tuttuja kasvoja. Roosa on über-tarkka tekijä, ja mielestämme myös mahtavan goofy – siis yksinkertaisesti ihana! Roosan erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt, erikoisvärjäykset, raidoitukset sekä kampaukset.

Roosa kouluttaa väri-, vaalennus-, kampaus- sekä tuotekoulutuksia.

SEBASTIAN LEHTONEN

Sebastian on symppis ja sanavalmis leikkaustaituri, jonka seurassa on helppo olla ja jonka visiot eivät jätä ketään kylmäksi. Sebastianin erikoisosaamista ovat leikkaukset ja parturityöt

Sebastian kouluttaa väri-, vaalennus-, leikkaus- ja parturointikoulutuksia.

SONJA MÄÄTTÄNEN

Lempeä ja rauhallinen kampauskuningatar, jonka taitavissa käsissä syntyy toinen toistaan upeampia värjäyksiä, raidoituksia ja kampauksia – varmasti ja vakuuttavasti. Sydämellinen Sonja jättää jälkeensä hymyn ja hyvän mielen. Sonjan erikoisosaamista ovat vaalennukset, erikoisvärjäykset, värjäystyöt sekä kampaukset.

Sonja kouluttaa väri-, vaalennus- ja kampauskoulutuksia.

SANNA HAKOSALO

Four Reasons -koulutustiimin uusi Pohjois-Savon vahvistus on lämminhenkinen, huumorintajuinen ja maanläheinen jalat maassa -tyyppi. Tämä iloinen kikkaratukka tarttuu rohkeasti haasteisiin ja tuo koulutuspäivään mukanaan ammattitaidon lisäksi lämpimän läsnäolonsa. Sannan erikoisosaamista ovat vaalennukset, erikoisvärjäykset, värjäystyöt sekä kampaukset.

Sanna kouluttaa väri-, vaalennus- ja kampauskoulutuksia.

TONY KOSKILUOMA

Tony on helposti lähestyttävä kaveri, jolle kampaamoala ja kouluttaminen ei ole vain työtä vaan sydämenasia. Siksi hänen kykynsä jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin onkin vailla vertaa. Tonyn erikoisosaamista ovat vaalennukset, leikkaukset, permanentit, parturityöt sekä erikoisvärjäykset.

Tony kouluttaa väri-, vaalennusja leikkauskoulutuksia.

FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 7
Kouluttajat

Tieto

Tieto-kategorian koulutukset ovat koulutusvalikoimassa pysyviä koulutuksia, jotka tarjoavat kattavan perustiedon Four Reasons -tuotteista sekä niiden käyttötavoista. Koulutukset on suunnattu kampaajalle, joka kaipaa päivitystä tuotetietouteen.

8 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 Tieto

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Kuinka hius vaalenee ja mitä vaalennuksen aikana tapahtuu

· Vaalennuspohjan merkitys sävytyksessä

· Oikea työskentelyjärjestys

· Eri vaalennustuotteiden ominaisuudet eri tekniikoihin

· Reseptiikka tasaiseen sävytykseen

· Oikeat Four Reasons -värit haluttuun lopputulokseen

Totally Blond

Täydellinen vaalennus: tekniikat ja tuotteet

Ke 21.8.2024 Helsinki, Four Reasons Studio TÄYDELLISEN VAALEAN SAA OIKEILLA TUOTTEILLA!

Opi vaalennustuotteiden erot ja miten eri tekniikat vaikuttavat lopputulokseen. Oivaltavassa koulutuksessa käydään läpi, mitä hiuksessa tapahtuu vaalennuksen aikana ja kuinka tapahtumat vaikuttavat jatkokäsittelyihin.

Koulutuksessa inspiroidut vaaleiden hiusten sävyttämisestä eri Four Reasons -tuotteilla ja opit hahmottamaan vaalennusaineiden selkeän eron. Opit myös välttämään yleisimpiä virheitä vaalennuksissa ja valitsemaan oikeat tuotteet käyttämääsi tekniikkaa, hiusta ja toivottua lopputulosta silmällä pitäen. Koulutuksen teoriaosuus tarjoaa kattavan tietopaketin vaalennuksiin, ja työskentelyosuudessa pääset toteuttamaan oppimaasi omalle mallillesi.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-16

MALLIT PAIKALLE KLO: 11.30

Ohjeet mallivalintaan: Valitse malli, jonka hiukset vaalennetaan kauttaaltaan. Vältä todella pitkiä hiuksia tai valmiiksi tummaksi värjättyjä hiuksia.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työvälineet.

00

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

” Tulisin ehdottomasti uudelleen.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

89
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 9 Tieto

Optima & Luxima Totally Colorin g

Värisarjojen perusteet

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Värisarjojen erot ja käyttö rinnakkain

· Optiman ja Luximan parhaat puolet eri värjäystilanteissa:

- Harmaan peitto

- Vaaleiden sävytys

- Punavärjäys

- Värin korjaus

- Vaalennusvärjäys

Ti 03.09.2024 Helsinki, Four Reasons Studio TUTUSTU VÄRISARJOIHIN YHTEISKOULUTUKSESSA!

Haluatko laajentaa tietämystäsi Four Reasons Optimasta ja Luximasta ja hyödyntää niitä entistä luovemmin? Päivän mittainen intensiivikoulutus tarjoaa kattavan tietopaketin molempien sarjojen hyödyistä ja eroista sekä antaa inspiraatiota ja välineitä Four Reasons -värien monipuoliseen käyttöön. Koulutuksen jälkeen tiedät heti, kumman värisarjan valitset kullekin asiakkaalle ja miksi. Lisäksi saat vinkkejä värjäysreseptien luomiseen ja yleisten värjäyshaasteiden selättämiseen!

Teoriaosuudessa opit kaiken tarvittavan värien käyttöönottoon ja työskentelyosuudessa pääset testaamaan oppimaasi käytännössä.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-16

MALLIT PAIKALLE KLO: 12.30

Ohjeet mallivalintaan: Valitse värjäystyö, minkä voit toteuttaa Optimalla tai Luximalla. Kurssilla ei tehdä vaalennuksia, joten vältä isoja vaalennusprojekteja.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työvälineet. Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

+alv. 24 %

” Kivasti uutta tietoa, vaikka vuosia kyseistä sarjaa käyttänyt.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

89
00
10 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 Tieto

All About Luxima Opi ja inspiroidu Luximasta

” Koulutus oli superselkeä ja monipuolinen. Sain paljon vinkkejä oikeaan liiketyöskentelyyn.

To 26.9.2024 Seinäjoki, Sokos hotel Lakeus

TOTEUTA UNELMIESI VÄRJÄYSTYÖ LUXIMALLA

Jos Luxima-värisarja on sinulle uusi, tai haluaisit monipuolistaa värien käyttöäsi Luximalla, tämä kurssi on juuri sinulle! Kurssilla pääset syvälle Luximan pigmenttirakenteeseen, kuulemaan mielenkiintoista teoriaa ja toteuttamaan unelmien värjäystyösi! Saat itsellesi myös uusia työkaluja Luximalla työskentelyyn ja opit hyödyntämään värejä monipuolisemmin, kuten harmaiden peittoon, värin tasoittamiseen, läpikuultavien lopputulosten aikaansaamiseen ja hiusten oman pohjan kirkastamiseen.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-16

MALLIT PAIKALLE KLO: 11.30

Ohjeet mallivalintaan: Valitse värjäystyö, minkä voit toteuttaa Luximalla. Kurssilla ei tehdä vaalennuksia, joten vältä isoja vaalennusprojekteja.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työvälineet.

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Luximan käyttö:

- Vaaleiden sävytys

- Vaalennusvärjäys

- Harmaiden peitto ja oman pohjan tummennus

- Double toning

- Glossing

- Low lights

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

89
00
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 11 Tieto

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Värien aistiminen

· Absoluuttinen punainen

· Valon vaikutus värinäkemiseen

· Väritähti kolmiulotteisesti

· Viisi tapaa värjätä hiusta

· Muuttuvat tekijät hiusten värjäyksessä

· Värjäykset eri resepteillä hiustupsuihin

Color Alchemist Värireseptiikan

Ti 10.09.2024 Pori, Winnova

Ke 11.09.2024 Turku, Turun ammatti-instituutti

Ti 17.09 2024 Helsinki, Four Reasons Studio

Ke 9.10.2024 Hämeenlinna, Tavastia

Ke 16.10 2024 Helsinki, Four Reasons Studio

To 07.11.2024 Mikkeli, Etelä-Savon ammattiopisto

Ke 13.11.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

OPI JA INSPIROIDU VÄRIEN KÄYTÖSTÄ!

huipuksi

Tervetuloa kurssille, jonka kaikkien pitäisi käydä! Väriteoriakurssi antaa vastauksen kysymykseen “miksi” ja sisältää kiehtovia workshop-osioita, joissa opit ymmärtämään miksi jokin väri toimii ja miksi toinen ei. Rohkaisemme sinua monipuolistamaan värien käyttöä, luomaan inspiroivia värjäysreseptejä ja lisäämään onnistuneiden lopputulosten määrää.

Kurssilla opit hallitsemaan värin kolmea ulottuvuutta ja selättämään jokapäiväisiä värjäyshaasteita. Saat välineet suoraviivaisempaan värjäämiseen, selkeytät ajatuksiasi ja ymmärrät, mitä olet tekemässä. Kurssilla värjäys ei perustu onneen tai kokemukseen, vaan tietoon ja ymmärrykseen.

Mielenkiintoisen teorian lisäksi kurssi tarjoaa vieläkin mielenkiintoisemman käytännön osuuden. Havainnollistava oppimismateriaali ja iltapäivän työskentely hiustupsuihin tuo teoriat elävästi todeksi.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9–15

Tarvittavat työvälineet: Four Reasons tarjoaa välineet. Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

00

+alv. 24 %

” Koulutus oli loistava, avasi silmiä. Selkeää

ja rentoa meininkiä!

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

89
12 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 Tieto
Tieto FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 13

Taito

Taito-kategorian koulutukset ovat Four Reasons -tuotteita käyttäville suunnattuja teknisiä koulutuksia, joissa keskitytään taitojen huippuunsa hiomiseen! Osallistu näihin koulutuksiin, kun haluat saada foliot pysymään paikoillaan, hioa teknistä parturiosaamistasi tai toteuttaa upeita klassikkokampauksia!

Taito 14 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Viisi erilaista raidoitustekniikkaa

Dimensional Blonding

· Raidoitustekniikoiden luova yhdistely

· Vähemmän on enemmän -ajattelumalli

· Asettelun merkitys raidoituksessa

· Perustuotetietous

To 12.09.2024 Lahti, Koulutuskeskus Salpaus

Ke 18.09. 2024 Helsinki, Four Reasons Studio

Ti 8.10.2024 Tampere, Boho Studio

Ke 30.10.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

VARMUUTTA JA MONIPUOLISUUTTA VAALENNUSTÖIHIN!

Koulutus on loistava kaikille, jotka haluavat laajentaa vaalennusosaamistaan. Päivän aikana saat varmuutta vaalennusasiantuntijuuteen ja ymmärrystä monitasoisiin vaalennustöihin.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät erilaisten tekniikoiden ja värinasetteluiden vaikutuksen lopputulokseen sekä osaat valita oikeat tuotteet jokaiseen tilanteeseen! Koulutuksessa käydään läpi Four Reasons vaalennus-, raidoitus- ja asettelutekniikoita aivan perustasolta asti, jotta voit käyttää niitä monipuolisesti ja luovasti omassa työssäsi. Tutustut myös Four Reasons -vaalennustuotteisiin, niiden ominaisuuksiin ja eroavaisuuksiin.

Koulutus sisältää teoriaosuuden sekä työskentelyosuuden oman mallin kanssa.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-16

MALLIT PAIKALLE KLO: 12.00

Ohjeet mallivalintaan:

Ota malli, jolla on mahdollisimman hyväkuntoinen ja tasaisen värinen hius, jotta voit testata helposti montaa eri tekniikkaa samaan työhön.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työskentelyvälineet.

00

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

280
Moniulotteiset raidoitustekniikat
Taito FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 15

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Oikeiden työvälineiden valinta ja käyttö

· Tuotteiden oikeaoppinen kerrostaminen hiuksiin

· Jaotukset ja jaottelun merkitys föönauksessa

· Föönaustekniikoiden hallitseminen

Styling & Finishing

Föönaustekniikka: muotoiluja viimeistely

Ke 2.10.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

FÖÖNIKAMPAUKSET

FOUR REASONS PROFESSIONAL -TUOTTEILLA

Tule mukaan inspiroivaan koulutukseemme, jossa opit kestävien föönikampauksien tekniikat. Opit tekemään hyvän hoidetun pohjan, lisäämään rakennetta hiukseen sekä luomaan erilaisia tyylejä fööniä hyödyntäen. Saat samalla vinkkejä sekä tekniikoita erilaisten hiusten käsittelemiseen. Opit valitsemaan oikeat Four Reasons Professional -muotoilutuotteet ja hyödyntämään tuotevalintoja eri työvaiheisiin, kuten pohjatyöhön tai viimeistelyyn. Koulutus tarjoaa käytännön harjoittelua ja henkilökohtaista ohjausta.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9–15

MALLIT PAIKALLE KLO: 11.30

Ohjeet mallivalintaan: Puolipitkät, mielellään kerrostetut hiukset.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työskentelyvälineet.

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

Taito 16 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
129
00

Barbering MasterclassHallitse erilaiset parturointityylit

To 3.10.2024 Helsinki, Four Reasons

Ke 6.11.2024 Jyväskylä, Studio AK

PARTUROINTIA KLASSISESTA MODERNIIN TYYLIIN!

Koulutuksessa saat kattavan oppaan sekä klassiseen että modernin muodikkaaseen parturointiin. Opit ammattitaitoisilta kouluttajiltamme tehokkaat ja tarkat tekniikat leikkaamiseen, muotoiluun ja konetaiturointiin, jotka auttavat sinua luomaan tyylikkäitä hiustyylejä parturiasiakkaillesi. Käyt läpi laajan kattauksen parturoinnin eri osa-alueita ja opit työskentelytapoja, jotka soveltuvat erilaisiin asiakastarpeisiin. Pystyt jatkossa palvelemaan asiakkaitasi taidokkaasti, riippumatta heidän toiveistaan tai tarpeistaan.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-15

MALLIT PAIKALLE KLO: 11.30

Ohjeet mallivalintaan:

Ota malli, jolla on hieman ylikasvanut malli ja jota pystyt muokkaamaan sekä leikkaamaan.

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työskentelyvälineet.

12900 +alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Modernin ja klassisen parturoinnin erot

· Hiustenleikkauskoneen oikeaoppinen käyttö

· Viimeisimmät parturitrendit

· Nõberu-tuotteisiin tutustuminen

· Vinkit hiusten viimeistelyyn

Taito
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 17

Inspiraatio

Inspiraatio-kategorian koulutukset sisältävät kausittain vaihtuvia kauden trendikoulutuksia. Koulutuksissa käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita ja alan uusimpia suuntauksia. Inspiraatio-koulutukset on suunnattu kampaajalle, joka haluaa oppia uudet trendit ja tekniikat ensimmäisten joukossa!

Inspiraatio 18 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Neljä erilaista kampausta juhlakauteen

· Monikäyttöisiä ja erilaisia kampaustekniikoita

Hair up and editorial

Trendikkäät juhlalookit

· Ajankohtaisia trendejä

· Oikeat tuotevalinnat kampausten tekoon

Ma 30.9.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

Ti 8.10.2024 Kuopio, Savon ammattiopisto

Ti 5.11.2024 Vaasa, Sokos hotel Royal

TRENDIKAMPAUKSIA JA KAMPAUSTEKNIIKOITA!

Koulutuksessa opit luomaan neljä erilaista juhlalookia, joita voit tarjota asiakkaillesi juhlasesongin kiireisimpään aikaan – ja jokainen kampaus valmistuu alle 45 minuutissa! Unohda perinteisimmät juhlakampaukset ja anna tilaa uudelle inspiraatiolle suoraan Pariisin muotiviikoilta ja catwalkeilta! Taitavan Four Reasons -tiimin kehittelemät kampaukset tuovat juhlakauteen ja asiakkaille uudenlaista hehkua. Tule mukaan ja opi luomaan asiakkaillesi juhlalookit, jotka varastavat show'n tulevan sesongin tapahtumissa.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9-15

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työskentelyvälineet.��

Ohjeet mallin valintaan: Kampaukset tehdään harjoituspäihin, joten omaa mallia ei tarvita.

00

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

129
Inspiraatio
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 19

Creative Cut & Color Trendikäs leikkausja värikurssi

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Kauden inspiroivat väri- ja leikkaustekniikat

· Väriasettelun merkitys lopputuloksessa

· Leikkaustekniikoiden yhdisteleminen

· Värin ja leikkauksen harmoninen yhdistäminen

To 19.09.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

Ke 25.9.2024 Jyväskylä, Studio AK

OPI TÄMÄN HETKEN TRENDIKKÄIMMÄT LOOKIT!

Koulutuksessa pääset mukaan tämän hetken muodikkaimpiin tyyleihin sekä värjäyksissä että leikkauksissa. Opit luomaan upeita ja ajankohtaisia hiustyylejä, joissa väri tukee leikkausta ja toisin päin. Koulutus tarjoaa kattavan katsauksen erilaisiin värjäys- ja leikkaustekniikoihin, joiden avulla voit toteuttaa asiakkaiden toiveet ammattitaitoisesti ja luovasti sekä tarjota myös omia näkemyksiäsi asiakkaalle, joka haluaa uusinta uutta.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9–16

MALLIT PAIKALLE KLO: 11.30

Tarvittavat työvälineet: Henkilökohtaiset työskentelyvälineet.

Ohjeet mallin valintaan: Leikkaus ja värjäys tehdään harjoituspäihin, joten omaa mallia ei tarvita.

00

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

Inspiraatio 20 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
129

Creative Social Media Some ja hiuskuvaaminen haltuun

Ma 28.10.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

OTA SOSIAALINEN MEDIA VOIMAVARAKSI!

Inspiroiva somekoulutus hiusalan ammattilaisille, jossa perehdytään myös hiusten kuvaamiseen!

Opi hyödyntämään sosiaalisen median voimaa brändisi näkyvyyden kasvattamiseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen Four Reasonsin Social Media Specialist Linda Lehdon johdolla. Koulutuksessa käydään läpi sisällöntuotannon parhaita käytäntöjä ja saat myös vinkkejä sitouttavan sisällön luomiseen. Saat myös oppeja hiusten kuvaamiseen ja kuvien editoimiseen. Käymme myös läpi keinoja, joilla saat jatkossa parempia hiuskuvia niin puhelimella kuin myös kamerallasi.

Tästä koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja ja käytännön vinkkejä, joita voit välittömästi soveltaa oman liiketoimintasi edistämiseen sosiaalisessa mediassa ja joilla tuotat laadukkaampaa sisältöä somekanavillesi. Liity mukaan ja ota somen maailma haltuusi!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 9.00-15.00

MALLIT PAIKALLE KLO: 12.OO

Ohjeet mallivalintaan:

Valitse koulutukseen malli, jolla on hiukset, joista yleensä otat hiuskuvia tai hiukset, joiden kuvauksen kanssa tarvitset apua ja vinkkejä.

Tarvittavat työvälineet:

Ota mukaan puhelin tai kamera, millä voit iltapäivän työskentelyosuudessa kuvata hiuskuvia mallistasi.

12900

ILMOITTAUDU!

+alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun sekä koulutusmateriaalin.

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Toimivia vinkkejä kohdennetun somen tekemiseen

· Eri somekanavien läpikäynti: mitä eroa on Instagramilla ja TikTokilla?

· Miten luoda mielenkiintoista, yhdenmukaista ja erottuvaa sisältöä

· Henkilöbrändin kehittäminen somessa

· Vinkkejä hiuskuvaamiseen ja videoihin sekä niiden editoimiseen

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

Inspiraatio
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 21

Compatibility Thinking

Sopivuusajattelu Piatu Puhakan johdolla

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Sopivuusajattelun avaaminen

· Vinkkejä asiakkaan kohtaamiseen

· Hyvän asiakaskonsultaation piirteet

· Kuinka saada asiakkaan parhaat puolet esiin

· Kuinka saavuttaa sen parhaan lopputuloksen

” Muodonmuutokset olivat enemmän mitä olin odottanut, ei menty tutussa ja turvallisessa. Upeita muutoksia!

Ti 12.11.2024 Helsinki, Four Reasons Studio

ASIAKASKONSULTAATIOSTA HUIPPUMUUTOKSIIN!

Haluatko oppia tekemään erinomaisen asiakaskonsultaation ja kohtaamaan asiakkaat tavalla, joka vie onnistuneeseen lopputulokseen? Tule inspiroitumaan asiakaskohtaamisista, ja oppimaan millainen se on onnistuessaan täydellisesti!

Piatun sopivuusajattelu-koulutuksessa oivallat, kuinka voit sovittaa oman ajatusmaailmasi kunkin asiakkaan henkilökohtaiseen muutosprosessiin, ja samalla opit löytämään asiakkaan parhaat puolet. Pienetkin yksityiskohdat, kuten ryhti, eleet ja ilmeet; kaikki antavat ammattilaiselle vinkkejä siihen, miten asiakkaasta saadaan parhaat piirteet esiin. Tule Piatun johdolla inspiroitumaan!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: 17.30–20.30

00

+alv. 24 %

Hinta sisältää kevyen aterian sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta, edustajaltasi, koulutus@fourreasons.fi tai pro.fourreasons.fi

Inspiraatio 22 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
89
Inspiraatio FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 23

Liiketoiminta

Liiketoiminta-kategorian koulutukset sisältävät inspiroivia ja tietorikkaita koulutuksia, joiden tarkoitus on syventää liiketoimintataitoja ja tuotetuntemusta. Tämän kategorian koulutukset tarjoavat ajankohtaisia puheenaiheita ja teemoja niin liikkeenomistajille kuin vuokratuolilaisille. Koulutukset on suunnattu kampaajille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaosaamistaan ja ymmärtää tuotesuosittelun tärkeyden palveluntarjonnassaan. Voit osallistua e-koulutuksiin omassa tahdissasi, joko livenä tai omaan tahtiisi myöhemmin.

Liiketoiminta 24 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

Hot Picks Panel

E-koulutus:

Tips &

Pro

Lisäpalvelut ja tuotesuosittelu -paneeli

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Liiketoiminnan tehokkaat strategiat

· Lisäpalveluiden lisäarvo

· Tuotesuosittelun taidot

· Kampausten tekeminen vaihe vaiheelta

TI 20.8.2024

PARHAAT VINKIT MENESTYKSEEN!

Tule mukaan keskustelevaan koulutukseen hiusalan ja liiketoiminnan huippuasiantuntijoiden vetämänä ja opi hiusalan menestyksen avaimet liiketoiminnan näkökulmasta!

Haluatko vahvistaa osaamistasi hiusalan ammattilaisena ja samalla oppia tehokkaita liiketoiminnan strategioita menestyksesi tueksi? Liity mukaan ainutlaatuiseen e-koulutukseemme, joka yhdistää hiusalan asiantuntemuksen ja liiketoiminnan parhaat käytännöt. Tuo kampaamoosi uusia lisäpalveluita ja ymmärrä tuotesuosittelun jaloa taitoa kokonaisvaltaisemmin!

Koulutus järjestetään livenä tapahtuvana e-koulutuksena, joten sinulla on koulutuksen aikana mahdollisuus esittää panelisteille kysymyksiä ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30-11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

Liiketoiminta
FOUR REASONS-KOULUTUKSET | KEVÄT 2024 | 25 FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 25

Four Reasons Professional: Selling Servic e s

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Four Reasons Professional -sarjan tuotetietous

· Lisäpalveluiden mahdollisuudet

· Yhden laajan tuotesarjan hyödyntäminen

Lisäpalveluilla lisää liiketoimintaa

TI 29.10.2024

OPI LISÄMYYNNIN MAHDOLLISUUKSISTA!

Upea, uudistuva Four Reasons Professional -tuotesarja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisäpalveluiden tuottamiseen kampaamoasiakkaille. Osaatko hyödyntää liiketoiminnassasi kaikki mahdolliset lisäpalvelut käyttämilläsi tuotteilla?

Tule mukaan koulutukseen kuulemaan, mitä lisäpalveluja voit tarjota asiakkaallesi käyttämällä yhtä, erittäin laajaa ja laadukasta tuotesarjaa – Four Reasons Professionalia!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30-11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

Liiketoiminta 26 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
E-koulutus:
Liiketoiminta FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 27

E-koulutukset

Osallistu koulutuksiin omassa tahdissasi! Voit osallistua Four Reasons -videokoulutuksiin missä ja milloin vain, joko livenä tai omaan tahtiisi myöhemmin live-lähetyksen jälkeen. Tallenteet löytyvät aina e-koulutuksina verkkosivuiltamme. Live-lähetyksen aikana pystyt esittämään kouluttajalle lisäkysymyksiä ja pyytää apua juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi voit verkostoitua ja jutella kollegoillesi kommenttikentän välityksellä koko kurssin ajan!

E-koulutukset 28 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

E-koulutus:

F our Reasons Color Mask Color Maskien

laajat mahdollisuudet

TI 1.10.2024

OPI HYÖDYNTÄMÄÄN

COLOR MASKEJA MONIPUOLISESTI!

Four Reasons Color Maskit tarjoavat laajat mahdollisuudet hiusten käsittelyyn; käytätkö Color Maskeja yhtä monipuolisesti kuin voisit? Tämä koulutus inspiroi käyttämään Color Maskeja niiden täyteen potentiaaliin asti! Opit hienosäätämään hiusväriä, tuomaan lisäpigmenttiä ja kiiltoa hiukseen sekä esi- ja jälkipigmentointia. Koulutuksessa inspiroidut käyttämään tuotteita värisävyn vahvistamiseen sekä viimeistelyyn ja suosittelemaan tuotteita asiakkaille myös kotihoitoon. Color Mask tarjoaa turvalliset kehykset kokeiluille, jotta pääset käyttämään luovuuttasi rajattomasti.

Opi hyödyntämään Color Maskin monipuolisuutta ja avaa uusia mahdollisuuksia hiusten hoitoon ja käsittelyyn!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30-11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME

VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Hiusvärien hienosäätö

· Esi- ja jälkipigmentointi

· Värisävyn vahvistaminen ja viimeistely

· Luovat kokeilut Color Maskeilla

E-koulutukset FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 29

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Hiusten valmistelu vaalennuksiin

· Uusien Four Reasons -tuotesarjojen tietämys

· Vinkkejä ja tekniikoita vaalennustöihin

Blonding with Four Reasons innovations

Tuotteet ja tekniikat vaalennustöihin

TI 27.8.2024

HIUSTEN SUOJAUS JA HOITO VAALENNUKSIIN!

Tässä e-koulutuksessa pääset yhdessä Four Reasons -kouluttajien, Jasmin Hurskaisen ja Harri Paanasen, kanssa tutustumaan, miten hiusta hoidetaan ennen vaalennuskäsittelyitä sekä niiden jälkeen! Opit lisää Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® ja Four Reasons Professional Pure Detox- tuotesarjoistamme samalla, kun saat uusia vinkkejä ja tekniikoita vaalennustöiden tekemiseen. Koulutuksen aikana näet kaksi demotyötä sekä opit käyttämään tuotteita liiketyössä vaalennusten ja värjäysten yhteydessä.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30-11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

E-koulutukset 30 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
E-koulutus:

The Luxury Experience Hemmotteluhoidot ja viimeistely

Ti 24.9.2024

YLELLISYYDEN TUNTUA JA UPEITA LOPPUTULOKSIA!

Koulutuksessa keskitytään kolmeen tärkeään asiaan: kampaajan asiantuntemukseen tuotevalinnoissa, hemmotteluhoitoihin pesupaikalla ja hiusten upeaan viimeistelyyn. Koulutus toteutetaan Four Reasons Professional -tuotesarjalla. Pääset näkemään, miten saat pesupaikalla hemmotteluhetken asiakkaillesi ja opit luomaan upeita viimeistelyjä Professional-tuotteilla. Jos kaipaat uusia vinkkejä pesupaikalla hiuspohjan hierontaan tai haluat inspiraatiota muotoiluvälineillä työskentelyyn, tämä on koulutus juuri sinulle.

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30–11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Oikeiden tuotevalintojen tekeminen

· Pesupaikan hemmotteluhoidot

· Hiusten viimeistely Professional-tuotteilla

· Inspiraatio hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen E-koulutus:

E-koulutukset FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 31

KOULUTUS

PÄHKINÄNKUORESSA:

· Uusi Olaplex-innovaatio tutuksi

· Ensimmäinen, kattava info uutuustuotelinjasta

· Uutuuden luomat mahdollisuudet

Strength Starts Inside

Uusi OLAPLEX innovaatio

Ti 10.9.2024

ISOJEN UUTISTEN JULKISTUS!

Tulevalla kaudella Olaplex-kampaajayhteisöä hemmotellaan jännittävällä uutuuslanseerauksella. OLAPLEX tuo markkinoille täysin uuden PRO-innovaation. Vielä tässä vaiheessa emme voi kertoa mistä on kyse, mutta haluamme varmistaa, että merkkaat jo kalenteriisi e-koulutuspäivän ja olet ensimmäisten joukossa kuulemmassa uutuustuotelinjan mahdollisuuksista!

OLAPLEX - THE ORIGINAL BOND BUILDER

Patentoitu innovaatio, joka mullisti hiustenhoidon Powered by patented OLAPLEX Bond Building Technology™

Rekisteröidy mukaan OLAPLEX e-koulutukseen!

Varmista, että kuulet OLAPLEX-innovaatiosta heti ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen. Lähetämme kaikille ennakkoon rekisteröityneille kattavan koulutusmateriaalin ennen e-koulutusta. Rekisteröidy siis heti!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30-11.00 TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

E-koulutukset 32 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024
E-koulutus:

Paul Mitchell LOOKS

Paul Mitchell -trendit ja tuotevinkit

Ma 4.11.2024

SYKSYN UUDET TRENDISUUNNAT!

Paul Mitchell LOOKS -e-koulutus antaa inspiraatiota ja konkreettisia tuotevinkkejä tämän syksyn ajankohtaisten tyylien luontiin. Uppoudu ikonisen Paul Mitchell -ammattilaistuotesarjan eri brändeihin ja saat luovia ideoita omaan kampaamotyöhösi.

Varaa itsellesi muistiinpanovälineet, asettaudu vastaanottavaan tilaan ja valmistaudu nappaamaan kouluttajiemme Jasmin Hurskaisen ja Antero Lahtisen parhaat Paul Mitchell tuotevinkit sekä trendisuunnat, joita tulemme näkemään hiuksissa!

Ennakkoon ilmoittautuneet saavat koulutusmateriaalin etukäteen sähköpostiin, joten rekisteröidy e-koulutukseen heti!

KOULUTUKSEN AIKATAULU: KLO 9.30–11.00

TÄMÄ KOULUTUS ON ASIAKKAILLEMME VELOITUKSETON.

ILMOITTAUDU!

Varaa paikkasi QR-koodin kautta tai pro.fourreasons.fi

KOULUTUS PÄHKINÄNKUORESSA:

· Konkreettisia tuotevinkkejä

· Luovia ideoita kampaamotyöhön

· Edgy, trendy, classic -tyylit

· Modern, rich, luxurious -tyylit

· Magical, holistic, conscious -tyylit

E-koulutus: E-koulutukset FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 33

Pvä

ti 20.8. ke 21.8.

ti 27.8. ti 3.9. ti 10.9. ti 10.9. ke 11.9. to 12.9.

ti 17.9.

ke 18.9. to 19.9.

ti 24.9.

ke 25.9. to 26.9.

ma 30.9.

ti 1.10. ke 2.10. to 3.10. ti 8.10. ti 8.10. ke 9.10. ke 16.10. ma 28.10. ti 29.10. ke 30.10. ma 4.11. ti 5.11. ke 6.11. to 7.11.

ti 12.11. ke 13.11.

Aika

9.30-11.00

9.00-16.00

9.30-11.00

9.00-16.00

9.00-15.00

9.30-11.00

9.00-15.00

9.00-16.00

9.00-15.00

9.00-16.00

9.00-16.00

9.30-11.00

9.00-16.00

9.00-16.00

9.00-15.00

9.30-11.00

9.00-15.00

9.00-15.00

9.00-15.00

9.00-16.00

9.00-15.00

9.00-15.00

9.00-15.00

9.30-11.00

9.00-16.00

9.30-11.00

9.00-15.00

9.00-15.00

9.00-15.00

17.30-20.30

9.00-15.00

Koulutus

Pro Tips & Hot Picks Panel

Totally Blond

Blonding with Four Reasons innovations

Optima & Luxima Totally Coloring

Color Alchemist

Uusi OLAPLEX innovaatio

Color Alchemist

Dimensional Blonding

Color Alchemist

Dimensional Blonding

Creative Cut & Color

The Luxury Experience

Creative Cut & Color

All About Luxima

Hair up and editorial

Four Reasons Color Mask 2024

Styling & Finishing

Barbering Masterclass

Hair up and editorial

Dimensional Blonding

Color Alchemist

Color Alchemist

Creative Social Media

Four Reasons Professional: Selling Services

Dimensional Blonding

Paul Mitchell LOOKS

Hair up and editorial

Barbering Masterclass

Color Alchemist

Compatibility Thinking by Piatu Puhakka Color Alchemist

34 | FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024

Paikkakunta

e-koulutus

Helsinki e-koulutus

Helsinki

Pori

e-koulutus

Turku

Lahti

Helsinki

Helsinki

Helsinki e-koulutus

Jyväskylä

Seinäjoki

Helsinki e-koulutus

Helsinki

Helsinki

Kuopio

Tampere

Hämeenlinna

Helsinki

Helsinki

e-koulutus

Helsinki e-koulutus

Vaasa

Jyväskylä

Mikkeli

Helsinki

Helsinki

Paikka

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Winnova

Turun ammatti-instituutti

Koulutuskeskus Salpaus

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Studio AK

Sokos hotel Lakeus

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Savon ammattiopisto

Boho Studio

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Sokos hotel Royal Vaasa

Studio AK

Etelä-Savon ammattiopisto

Four Reasons Studio

Four Reasons Studio

Osoite

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Tiedepuisto 3

Nahkurinkatu 7

Svinhufvudinkatu 17

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Kauppakatu 15

Torikatu 2

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Hehkukatu 1 C, Sakky Shop

Papinkatu 21 LT 31

Hattelmalantie 8

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Hovioikeudenpuistikko 18

Kauppakatu 15

Otavankatu 4

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

Salomonkatu 17 A, 10.krs.

FOUR REASONS-KOULUTUKSET | KEVÄT 2024 | 35 FOUR REASONS-KOULUTUKSET | SYKSY 2024 | 35

PERUUTUSEHDOT! Oikeudet muutoksiin pidätetään. Varatun koulutuspaikan voi perua kuluitta viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme koko koulutusmaksun.

FOUR REASONS

Salomonkatu 17 A, 10. krs | 00100 Helsinki

Puh. 0201 410 410 | pro.fourreasons.fi

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.