Page 1

NYFØDT • FOTOGRAFERING •

THE CHOCOLATIER CHEF

TONY'S

SPECIALTY IS

NEW

RESTAURAN

NOW

OPEN


Velkommen! Takk for at du ønsker å forevige din babys gylne øyeblikk hos meg! Om fotografen Min lidenskap for fotografering startet da jeg var barn. At jeg jobber som babyfotograf er min store drøm, som har gått i oppfyllelse. Jeg er også utdannet pedagog, og har jobbet i skole og barnehage i flere år.

Jeg har selv 3 barn, og 1 bonusbarn, og er gift med en super kar.

Du får tak i meg på tlf 95078255 og

a O

e-post fotograf   lindagabrielli.no Følg meg gjerne på Instagram:  a nyognydelig  O

O a  fotograflindagabrielli Og på Facebook: Fotograf Linda Gabrielli web: lindagabrielli.no

Om studio Mitt studio er et lite, og hjemmekoselig, studio beregnet på fotografering av barn. Jeg har sofa, kaffe og god atmosfære!

Adressen til studio er Østerøyveien 33, 2. etg


HVA BØR JEG TENKE PÅ 

Før fotograferingen?

Nyfødtfotografering bør bestilles mens den lille fortsatt er i magen. Jeg holder av tid til dere rundt termindatoen. Bestilte du ikke før fødsel, så ring meg så fort du kan. Jeg anbefaler at fotograferingen skjer før babyen er 10 dager gammel. Ammer du, så pass på at du ikke får i deg noe mat som kan gi babyen mageknip. Jeg vil gjerne at babyen sover på bildene, men du trenger ikke gjøre noe for å tenke på dette. Vi følger barnets naturlige rytme. Gi mat rett før dere drar til meg, hvis det passer sånn. Unngå klær som strammer og som kan lage røde merker på babyens hud. Har du spesielle ønsker ifht farger, bakgrunner, kurver el.a, så gi meg beskjed senest 24 t før fotograferingstidspunktet. Dette gjelder også om søsken skal fotograferes sammen med babyen, eller om dere ønsker familiebilder. Ønsker du å avbestille fotograferingen, må dette gjøres innen 24 t før fotografering. Avbestiller du etter dette, må fotograferingen betales i sin helhet. Dette gjelder ikke ved flytting av foto pga sykdom.  

24


HVA SKAL JEG

Ha med? Jeg har alt som trengs av rekvisitter, bakgrunner og gulv til fotograferingen. Men har du en kosebamse, pledd e.l. du vil ha med på bildene, så kan du ta med det. Du må huske å ta med gulpeklut, stelleveske med bleier og skift, og smokk (om babyen din bruker det). Hvis ikke du ammer, så må du også ha med mat til babyen.

NOMADIC

|

24


HVORDAN FOREGÅR

Fotograferingen?

For at babyen skal ha det varmt og godt, vil temperaturen i studio ligge på 25-27 grader. Så pass på å ikke ha på deg for mye klær. Babyens sikkerhet står hele tiden i fokus, og jeg alltid passe på at han/hun har det bra og er fullstendig trygg. Trenger jeg hjelp fra deg, så gir jeg beskjed. Hvis ikke jeg ber om assistanse, så er du hjertelig velkommen til å ta en kopp kaffe eller te i sofaen, eller være tett på fotograferingen. Gjør det som føles riktig for deg som mamma eller pappa. Nyfødtfotografering varer inntil 3 timer, og da har vi god tid til fotografering, mating, skifting og omsorg. Noen babyer sovner ikke så lett når de er hos fotografen. De kan ofte merke at de er på et nytt sted. Babyen vil også bli flyttet i ulike stillinger, og får ikke like uforstyrret søvn som han/hun pleier hjemme. Det hender derfor at jeg bruker litt tid for å få babyen til å sove. Dette er helt normalt.  Jeg ønsker helst at babyen sover under foto pga øyne som skjeler og armer som ofte går til ansiktet. Når babyen har sovnet vil jeg ta bilder i ulike settinger. Skal babyen fotograferes sammen med søsken, så gjøres dette aller først. Søsken sendes så hjem med en voksen, før jeg fotograferer babyen.

24


You will always be the miracle that makes my life complete


Nyfødtfotografering  

Nyfødtfotografering hos Fotograf Linda Gabrielli

Nyfødtfotografering  

Nyfødtfotografering hos Fotograf Linda Gabrielli

Advertisement