Page 1

FOtobar INFORMASJONSHEFTE


Vår fotobar Dette er vårt anerkjente og populære hovedprodukt. Stilren, moderne, og lett å bruke for både store og små! Vår fotobar er en underholdende aktivitet som vil gjøre ethvert event til en minnerik og positiv opplevelse som huskes og forbindes med deres merkevare! Med deres budskap og logo på bildene blir de god reklame. Gjestene vil på eget initiativ ta bilder som blir så morsomme og har så høy kvalitet at de naturligvis ønsker å dele de med venner og familie!


Slik fungerer fotobaren Gjestene velger seg ut noen morsomme effekter og stiller seg foran fotobaren der de får se seg selv på skjermen.

Når alle er klare trykker de på vår intuitive touch skjerm for å starte nedtellingen, og vipps så blir blidene tatt!

Bildene dukker umiddelbart opp på vår delestasjon, der de kan dele de på sosiale medier eller sende de på epost.

Om dere ønsker print som et tilleggsprodukt, vil gjestene kunne få med seg en fysisk kopi av bildene bare sekunder etter de er tatt!


Se FoTobaren i SVING på AVINOR OSLO LUFTHAVN!


Hvorfor fotobar? Utrolig høy kvalitet

God plass og enda mer sosialt

Vår fotobar er bygget opp av profesjonelt kamerautstyr og studiolys som får alt til å se bra ut, uansett!

Fotobaren gir god plass til flere i bildet på en gang. Store vennegjenger eller en hel familie er ikke noe problem! Gøy å se på er det også!

hyggelig fotobarista

Ubegrenset print

Vår fotobarista tar seg av alt som har med fotobaren å gjøre, så du slipper å tenke på noe som helst. Samtidig sørger han/hun for god stemning, og får folk til å smile og le!

Med fotobaren kan dere gi besøkende fysiske kopier av bildene de tar! Disse havner ofte på kjøleskapsdøra hjemme, med deres logo på selvfølgelig. Dette er et tilleggsprodukt.

Egen delestasjon

Flere muligheter

Mens nestemann får slippe til i fotobar køen, kan gjestene se og dele bildene på sosiale medier og e-post på vår uavhengige delestasjon. Slik blir det god flyt i fotobaren!

Vår fotobar åpner for morsomme tilleggsløsninger som live-visning på storskjerm og skreddersydd bakgrunn og effekter. Bare kreativiteten setter begrensninger!


Skreddersydde Flater Fotobaren gir dere som firma flere muligheter til å fronte deres merkevare, kommunisere deres budskap eller skape blest rundt et spesifikt arrangement. Vi utarbeider gjerne de skreddersydde flatene i tett dialog med dere, og har god kjennskap og erfaring med hvordan dette kan løses på best mulig måte for å berike opplevelsen for alle!

Print Fysiske bildestrips som kundene får i hånda bare sekunder etter at bildene er tatt. Disse havner ofte på kjøleskapsdøra hjemme!


Skreddersydd Bakgrunn Gir bildene et enhetlig uttrykk som tilpasses deres tema eller identitet.

Logoramme Legges over bildene “i kamera� og gir bildene en tydelig avsender og/eller et budskap.


utvid opplevelsen Visning på storskjerm

ekstra delestasjon

Vis slideshow av bildene som har blitt tatt på storskjerm. Dette vil trekke enda flere til Fotobaren og flere bilder vil bli tatt. Vi legger gjerne til infoplakater med informasjon om firmaet, konkurranser, osv. mellom bildene!

Kommer det mye folk? Ikke noe problem. En ekstra delestasjon unngår at folk må stå å vente på hverandre for å se og dele bildene.

Skreddersydde effekter Ønsker dere fotobar i forbindelse med en spesiell anledning? Vårt team kan utarbeide effekter som bygger opp under og står i stil til ethvert tema. Effekter kan også brukes til å promotere og skape blest rundt deres senter!

ekstra fotobarista En ekstra fotobarista vil bedre opplevelsen for de besøkende ved stor pågang. Anbefales for større arrangementer.


priseksempler GRUNNPAKKE

kr

9 500 eks. mva

PRINTPAKKE

kr

16 000 eks. mva

PRINTPAKKE

kr

20 000 eks. mva

FULL PAKKE

kr

39 500 eks. mva

2 timer foto opplevelse

4 timers foto opplevelse

4 timers foto opplevelse

8 timers foto opplevelse

Logoramme/vannmerke

Logoramme/vannmerke

Logoramme/vannmerke

Logoramme/vannmerke

Ubegrenset print i stripsformat

Ubegrenset print i stripsformat

Ubegrenset print i stripsformat

Ekstra delestasjon

Ekstra delestasjon

Ekstra fotobarista

Ekstra fotobarista Skreddersydd bakgrunn Skreddersydd rekvisita Leie av 55� skjerm til visning av bilder og infoplakater


HVA ER ALLTID INKLUDERT? (( Betjening av en vennlig fotobarista

(( Umiddelbar visning av bildene

(( Morsomme standardeffekter

(( Alle bildene redigert og tilgjengelig i nettgalleri etter ferdig event

(( En delestasjon for deling pĂĽ sosiale medier og epost

(( Ubegrenset digital nedlastning

HVA ER IKKE INKLUDERT? )) Reisetid fra Oslo/Stavanger

)) Mat/overnatting for en fotobarista

)) Frakt av utstyr, ca 4 kolli

)) Reisekostnader som fly/kjøring/parkering


Det ble en kjempehit og ga oss mye eksponering pĂĽ Facebook og Instagram. Kort fortalt, Fotobaren anbefales! Kurt Sele, Oval Regnskap


Tilgjengelighet

Har du en dato i tankene? Ikke nøl med å sjekke tilgjengelighet. Kalenderen vår fylles opp raskt, så det er smart å være tidlig ute med å reservere en dato!

SEND OSS EN UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL: www.fotobaren.no/foresporsel


WWW.FOTOBAREN.NO

Fotobar informasjonshefte  

Se vår smakefulle meny for frydelser på ditt event.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you