Page 1

freeSTYLE grafika • +3670 403 1068 • freestylegrafika@upcmail.hu


Arculattervezés Első benyomás csak egy van… Vállalkozásának megjelenése nagymértékben hozzájárul termékei, illetve szolgáltatása jó hírnevéhez. Az egységes, profi arculat hatásának titka, hogy valódi bizalmat ébreszt a cég lehetséges partnereiben. Minden arculattervezés esetén lényeges szempont a letisztultság és a jól megkülönböztethetőség, ezeket mindig figyelembe kell venni a tartalmi elemek megválasztása során is. A grafikai munkákat megelőzően az arculattervezés első lépéseként feltérképezzük a cég tevékenységi körét és célcsoportját. A cégarculatot és a vizuális elképzeléseket a célközönségnek megfelelően valósítjuk meg.


KIADVÁNYTERVEZÉS, CSOMAGOLÁSTERVEZÉS Keltse fel potenciális ügyfelei érdeklődését szórólap, brossúra, vagy katalógus készítésével! A szórólap mint reklámhordozó egyszerű és gyors megoldást kínál arra, hogy ismertebbé tegyük vállalkozásunkat, termékünket, szolgáltatásunkat. Hatékonysága függ az egyértelművé tett üzenettől, melyet egy jól megtervezett képi ötlet hordoz és egy szlogen erősít. Az igényes kiadvány készítésekor figyelembe kell venni a reklámozó cég profilját, arculati elemeit, színvilágát és természetesen a célcsoportot, amelyet megcéloz az üzletág. A csomagolásgrafika és címketervezés nagy súllyal bíró feladat, hiszen ez öltözteti fel és adja el piacra kerülő terméküket. A célcsoport és árkategória ismeretében tervezzük meg a címke szín- és formavilágát, betűtípusát, hiszen nem mindegy, hogy közép-árkategóriás vagy prémium termékről van szó. Tapasztalt grafikusaink rövid határidővel készítik el Önnek a megrendelt kiadványt, igény szerint végigkísérjük nyomdai útját is.


AZ ÖN HIRDETÉSÉNEK HELYE

Hirdetéstervezés A hirdetés célja, hogy vállalkozásának, termékeinek vagy szolgáltatásának érdeklődőket, vásárlókat szerezzen. Egy image hirdetés tervezése komoly feladat, hiszen sokszor egy átfogó kampány része. Egy brand-hez kötődő életérzést, életstílust fogalmaz meg, vagy akciókat, szolgáltatásokat hirdet. A hirdetés feladata az, hogy egy jól átgondolt vizuális ötlettel és egy találó szlogennel egyértelmű üzenetet közöljön. Készítésekor figyelembe kell venni a reklámozó cég profilját, arculati elemeit és természetesen a célcsoportját. Ennek megvalósításához szakmailag megalapozott kérdéslistánk és stúdiónk több mint 15 éves tapasztalata lesz segítségére.


Könyvtervezés A könyvtervezés az egyik legszebb, legnemesebb feladat a grafikus számára, hiszen tervezéskor rá kell hangolódnia a könyv műfajára (pl. szépirodalom, krimi, fantasy, romantikus regény, tudomány, lélektan, életmód, stb.), majd az adott kategórián belül a konkrét könyv és történet hangvételére. Mindezek, illetve az olvasóközönség ismerete segíti a grafikust a könyvborító és belívek tervezésekor a megfelelő stílusú terv megálmodásában, megalkotásában. A szöveg tördelése során a szöveg mellett a többi tipográfiai építőelem is a helyére kerül, ez a folyamat elősegíti a könyv logikai tagolását, olvashatóságát, az áttekinthetőséget. A tervezés során Önnek lehetősége van arra, hogy többféle kreatív terv közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt. Ebben az esetben grafikusaink egy-egy oldalpárt terveznek meg, és a terv elfogadása után szerkesztik meg a teljes anyagot.


Plakát, poszter

(óriásplakát, citylight )

Óriási felületük olyan egyedi, kreatív ötletek megvalósítására is alkal­mas, melyre más eszközök nem adnak módot. Domináns képi elemekkel, kevés szöveggel kikerülhetetlen kommunikációs eszköz. Egyaránt al­kal­ masak gyalogos és autós forgalom elérésére, találkozhatunk velük pl. tömegközlekedési csomópontokban, pályaudvarokon, benzinkutakon.


Eladáshelyi reklámeszközök – POS, POP A külső reklámeszközökön kívül (plakát, szórólap, stb.) a grafikai stúdiónk vállalja eladáshelyi reklámok (POS, POP) tervezését is. Az eladáshelyi ösztönzők gyakori formája pl. a megállítótábla, az attrap, a display (árukínáló), a wobbler (polcokra kihelyezett belógó), a padlómatrica. Ezek a figyelemfelkeltő reklámeszközök az értékesítési helyekre kihelyezve informálnak a termékről, így ösztönözve a vevőket a vásárlásra.


Kattintson ide!

WEBDesign és Honlapszerkesztés, Bannerek „A jó honlap akkor is dolgozik, amikor Ön alszik!” Napjainkban a legtöbb sikeres vállalkozás a digitális márkaépítés módszerét választja termékei és szolgáltatásai népszerűsítésére, azaz saját honlapon keresztül szerez ügyfeleket, illetve szólítja meg a potenciális vevőket. Egy honlap úgy éri el igazán célját, ha a cég, vagy a tulajdonos személyiségére van szabva. Nagyszerű lehetőségeket rejt magában az online világ, ha valaki értő módon fordul felé. A FLASH banner manapság a leglátványosabb és leghatásosabb internetes reklám, hatékonysága jól mérhető. Kreatív ötletekkel, minőségi megoldásokkal, alacsony árakon készítjük el cége banner hirdetését, figyelembe véve célcsoportja igényeit.


Szeretnénk figyelmébe ajánlani fotó-videó szolgáltatásunkat, szaktudásunkat, több éves tapasztalatunkat, ötleteinket. Nagy figyelmet fordítunk az előkészületekre és utómunkálatokra is, hogy a végeredmény valóban professzionális legyen, akár céges-, vagy magánrendezvényről legyen szó. Vállaljuk: ▪ Céges referencia-, PR-film és fotó készítését ▪ Reklámfilm és fotó készítést ▪ Rendezvény-film és fotó (konferencia, sajtótájékoztató, kiállítás, gyártási folyamat, sportrendezvények, illetve családi események, születésnap, ballagás, esküvő, stb.) ▪ Útifilm és fotó készítését és mindezek utómunkálatait (képfeldolgozás, fotókönyv, slideshow, filmvágás, feliratozás, zenei aláfestés, narráció, animáció, digitalizálás, DVD-menü készítés, borítókészítés, archiválás és kiírás)


Legutóbbi munkánk: Szépségszalon logo, arculat, üzletportál

. . S O S Pretty

freeSTYLE grafika  

freeSTYLE design, fotó, videó graphic design, photography and video studio

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you