Page 1

Bilag til Fosna-Folket, fredag 5. april 2013

2012

Ide og layout: Fosna-Folket

De nominerte

Idretts- og kulturgalla i Store Sal, Ă˜rland Kultursenter 10. april 2013 kl. 19.00


Et lite jubileum… Onsdag 10. april markeres et aldri så lite jubileum i historien om Fosenprisen. For 10. gang blir prisen delt ut i sin nåværende form. Det skjer i storstua ved det regionale Ørland Kultursenter, i kystbyen Brekstad. Fosen er i dag en i høyeste grad vital region. Vi har et allsidig næringsliv som viser evne til omstilling og nyskaping. Vi har et bosettingsmønster som sørger for liv og røre i alle deler av Fosen. En variert og vakker natur inviterer til gode opplevelser fra fjord til fjell. Men Fosen er mer enn som så. Idrettsog kulturtilbudet er vesentlig for at det er så godt å være fosning. År etter år er det ildsjeler som bidrar utrettelig, for at unge talenter skal få utvikle s e g

på idrettsarenaen og i kulturlivet. Tanken bak Fosenprisen er at den skal være en inspirasjon for både ung og gammel som på ulikt vis bidrar til det rike idretts- og kulturlivet. Det skal være stas å bli nominert til Fosenprisen, uansett kategori. Den årlige idretts- og kulturgallaen har blitt en god tradisjon og en flott ramme rundt utdelingen av Fosenprisen. Programmet som serveres fra scenen er basert på lokale krefter. Når dette arrangementet i år jubilerer, så er det også lokale utøvere som står i fokus. Vi har imidlertid valgt å gå litt lengre for å hente mannen som onsdag 10. april skal lede oss gjennom forestillingen. Dan Børge Akerø er kjent for alle nordmenn. Et av hans varemerker som showmann og programleder på tv-skjermen er

evnen til å være folkelig. Jeg er sikker på at vi vil trives med Dan Børge på scenen, og tror også han vil kose seg i selskap med oss fosninger. Fortsatt har du sjansen til å sikre deg plass under gallaforestillingen 10. april. Vi har aldri solgt billetter til dette arrangementet, men om du vil oppleve en underholdende kveld i godt selskap så kan du få gratis adgangskort om du kontakter en av de lokale sparebankene i Fosen eller tar turen innom Fosna-Folkets lokaler på Brekstad. Velkommen til jubileumsforestillingen! Hilsen Skjalg Ledang, redaktør i Fosna-Folket - Lokalavisa for alle fosninger.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2


ANNONSE

Peers Internasjonale Teaterensemble (PIT) er en ungdomsbedrift med elever fra musikklinjen ved Fosen VGS. Ungdomsbedriften er elevstyrt og ledes av tredje klasse. Samtlige elever på linja bidrar med kunstneriske og administrative oppgaver. PIT legger også stor vekt på kontakt med det lokale næringslivet, og selger kulturopplevelser til bedrifter som ønsker dette. Hvert år siden 2007 har PIT gjennomført større musikalprosjekter, hvor de selv organiserer og produserer oppsetninger av høy kvalitet. Gjennom disse prosjektene opparbeider elevene god og bred kompetanse innen musisering, dramatisering, planlegging og gjennomføring, hvordan drive en bedrift, og hvor tverrfaglighet er gjennomgangstema. Forskjellige samarbeidsformer både lokalt så vel som internasjonalt, bidrar til å øke kunnskapen om nasjonal og regional kulturutvikling.

3

Bjugn Sparebank er glad over å bidra inn i slike flotte prosjekter. Stolt ser vi resultatene av ungdommenes innsats gjennom flere år: En kulturkommune med stort og bredt aktivitetsnivå og med høy kvalitet i alle ledd. Gjennom ungdommen FOSNA-FOLKET Fredag 5. april bygger vi framtiden!

Framtidens bank! 2012


Hovedpris idrett HOVEDPRIS IDRETT, KANDIDAT A: Runa Grydeland

Et naturtalent Bueskytteren Runa Grydeland fra Roan har hatt en kometkarriere. Etter å ha drevet med bueskyting i knapt fire år, ble hun i 2012 ble historisk etter å ha tatt medaljer i tre internasjonale mesterskap på rad. Hun startet sesongen 2012 med å vinne VM for juniorer i Las Vegas, før hun fortsatte med EM gull i Danmark og avsluttet med en bronsemedalje under VM i feltskyting. Grydelands trener, Morten Bøe, som er en av Norges beste bueskyttere beskriver Runa som et

naturtalent og en teknisk meget god skytter. Allerede etter å ha drevet med bueskyting i to år ble Grydeland nominert til, og vant, Fosenprisens talentpris. Da hadde hun rukket å ta tre norgesmestertitler, satt hele tretten norgesrekorder og deltatt internasjonalt for landslaget. To år senere hentet hun altså hjem både VM gull og EM gull, og bare tiden vil vise hvor langt hun kan nå når hun tar steget opp og konkurrerer med seniorene.

HOVEDPRIS IDRETT, KANDIDAT B: Andreas Myran Steen, Anders Tettli Rennemo, Kristian Tettli Rennemo

Kommunens stolthet Stafettlaget i herrelangrenn fra Leksvik, bestående av Andreas Myran Steen og brødrene Anders og Kristian Tettli Rennemo har blitt kommunen og Fosens stolthet i langrennsporet. I 2012 gikk de inn til sølvmedalje under NM, og i NM 2013 fulgte de opp fjorårets suksess med en bronsemedalje. De tre danner et ekte lag fra Leksvik, og er ikke

dannet som et klubblag med løpere fra andre steder som så mange andre lag på NM. Stafettlaget har vist at det er mulig å fostre flere gode langrennsløpere, selv fra en liten kommune

som Leksvik. De er også gode forbilder som fra tid til annen dukker opp på arrangementer i hjemmelige trakter, til stor inspirasjon for unge løpere og kommende generasjoner i langrennsporet.

HOVEDPRIS IDRETT, KANDIDAT C: Gerd og Walter Aaslund

Ildsjeler i skiløypa Gerd og Walter Aaslund er veteraner i skimiljøet på Fosen, de har i en årrekke stått frem som ildsjeler for breddeidretten og rekruttering av de unge i skiløypene. For omkring 30 år siden hang de to seg på en kampanje fra Norges Skiforbund som het barn i løypa. Det gikk ut på at de ga barn i alderen 0-10 år muligheten til å gå på ski i ordnede former rundt om i skiløypa. Barn i løypa prosjektet til Skiforbundet ble også prøvd mange andre steder, men populariteten døde ut. Det gjorde den ikke hos Gerd og Walter, og selv etter at deres egne barn var blitt voksne og for lengst var ute av barneidretten fortsatte de prosjektet som nå har vært i virksomhet i omkring 30 år.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

4


Foto: Karin Størseth

Foto: Karin Størseth

ANNONSE

Ørland Sparebank Cup har siden starten i 1999 blitt en av Midt-Norges største fotballturneringer. Siste år var 130 lag i aksjon i 2 dager, og det ble avviklet 250 kamper. Imponerende. Over 1000 spillere, lagledere, foreldre og besteforeldre koser seg med kamper, tivoli og sosiale aktiviteter siste helga i august hvert år. Over 250 frivillige i Ørland Ballklubb er i aksjon for å få Cup’en i havn. Et imponerende arrangement som Ørland Sparebank er hovedsponsor for. Det å kunne støtte opp under innsatsen som legges ned i frivillig arbeid, er vi både stolte og glade for. Ørland Sparebank - en stolt og glad støttespiller.

5

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2012


Hovedpris kultur HOVEDPRIS KULTUR, KANDIDAT A: Divided Multitude

Knallhardt i en halv mannsalder Divided Multitude av i dag består av Christer Harøy, Rayner Harøy, Sindre Antonsen, Anders Vinje og Eskil Kløften. Bortsett fra Vinje har alle vært med fra starten. Sia midten av nittitallet har Divided Multitude vært landsdelens fremste leverandører innen metallsjangeren. Undersjangeren progressiv metall fikk fullt gjennomslag på nittitallet med band som Fates Warning og Dream Theater. Den fikk også tilhengere på Fosen. Divided Multitude ble stiftet i 1995 med

medlemmer fra Ørland og Bjugn. Debutalbumet Inner Self kom i 1999. I 2002 slapp de Falling to Pieces før de etter en pause kom med Guardian Angel i 2010. Pausen ble brukt av medlemmene til å bidra i en rekke prosjekter som Triosphere, TalRusha og Wattamezz. Bandets harde kjerne består av brødrene Christer Harøy (gitar), Rayner Harøy (bass), Sindre Antonsen (vokal) og Eskild Kløften

(tangenter). Disse har vært med sia starten sammen med flere trommeslagere. Anders Vinje betjener for tida trommestikkene. Nytt album kommer 19. april på labelen Fireball Records (samme som Teodor Tuff) og 16. april i USA på labelen Nightmare. 12. april spiller de på festival i Belgia, blant annet sammen med Queensrÿche, Helloween, Avantasia og Evergrey.

HOVEDPRIS KULTUR, KANDIDAT B: Stiftelsen Frohavet

Fokus på kystkulturen Stiftelsen Frohavet er en ideell organisasjon som ønsker å ta vare på, og videreformidle kystkulturen. Det er i dag ca. 72 andelshavere som eier stiftelsen. Stiftelsen Frohavet blir ledet av et styre, og det er ansatt en daglig leder som tar seg av den daglige driften. Driften går over hele året, med hovedtyngde i sommersesongen.

Kystkulturdagene i Lysøysundet, som er det største arrangementet mange forbinder med Stiftelsen Frohavet, går av stabelen andre helga i august hvert år. Da inviteres publikum og deltakere fra fjern og nær, til ei trivelig helg i Lysøysundet.

Da kan man oppleve musikk, dans, sang, kunst og håndverk, blafrende seil og ramsalt sjø, mimre om svundne tider og nyte god mat og drikke. Hvert år har sitt tema, og blir markert på ulike måter, både i ord, toner, kunstkort og plakater.

HOVEDPRIS KULTUR, KANDIDAT C: Ingeborg Refsnes og Tor Arne Løvseth

Åpner fortida for publikum Fosen er rik på fornminner. Det har også paret Ingeborg Refsnes og Tor Arne Løvseth fått erfare etter at de i 2006 flyttet til hennes heimplass i Stjørnfjorden. Her driver de utleie av rorbuer og leiligheter gjennom Refsnes Ferie & Fritid. Noe av det som er med på å gjøre plassen spesiell er parets interesse for å ta vare på det gamle, fra fornminner som er 5000 – 6000 år gamle, til bygninger og utstyr som er fra forrige århundre. De er godt kjent med arkeologer, som mange ganger har kartlagt funn på eiendommen. Refsnes og Løvseth på sin side er ivrige etter å gjøre historien kjent gjennom å legge til rette for at allmenheten får tilgang til interessante steder på eiendommen, og har blant annet sørget for at ulike funn og fornminner får skilt med informasjon på flere språk.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

6


ANNONSE

Løype!

Dette blir til allmenn glede og har helsemessig gevinst!

Hos skigruppa i Åfjord Idrettslag har løypemaskin lenge stått øverst på ønskelista. Og det har vært jobbet hardt for å få skiftet ut den gamle maskinen fra 80-tallet. Nå ser det ut til at ny løypemaskin er i sikte, hvis de får tilslag på tilbudet de har lagt inn. Dette er en stor investering for laget, og de håper å ha maskinen på plass til neste vinter. Åfjord Sparebank er stolt sponsor for løypemaskina. Dette vil komme til nytte for turfolk, trening og allmennheten, sier formann i skigruppa, Jan Ketil Kosberg. Alle har glede av oppkjørte skispor, som vil bli til allmenn glede og gi helsemessig gevinst. Vi gleder oss allerede til neste vinter. 7

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2012


Talentpris kultur TALENTPRIS KULTUR, KANDIDAT A: Thea Sundet

Med blikk for kunst Thea Sundet fra Stokkøya i Åfjord er på vei mot en karriere som kunster. I dag er hun elev ved Vg1 formgivingsfag på Thora Storm videregående skole i Trondheim. Men det var i heimkommunen det startet. I flere år var hun kunstfagelev ved kulturskolen i Åfjord. Hun har også deltatt på Talentlab´en, som er et samarbeidsprosjekt mellom kommunene på Fosen. I 2011 ble Thea Sundet nominert til Drømmestipendet, og vant et av stipendene. Som så mange andre har hun også vært en flittig deltaker på Ungdommens kulturmønstring (UKM). Tre ganger har Thea Sundet gått videre fra lokalmønstringa og representert Åfjord på fylkesmønstringa, og en gang har hun også fått vist hva hun er god for på landsmønstringa. I år representerte hun Trondheim under fylkesmønstringa. Sjøl sier Thea Sundet at hun liker å prøve forskjellige teknikker innen kunsten, alt fra tegning til skulptur. –Jeg er åpen for ulike uttrykk, nå går det mest i tegning, maling og digital kunst, sier hun. Og legger til at digital kunst har sine fordeler når man er skoleelev. Man slipper utgifter til maling og slikt, og det finnes en angreknapp på datamaskinen!

TALENTPRIS KULTUR, KANDIDAT B: David Grande

Spiller på mange strenger David Grande Hovde fra Ørland spiller på mange strenger, bokstavelig talt. Han behersker flere instrumenter, men har en spesiell forkjærlighet for gitaren. Siden 2009 har David Grande Hovde vært gitarelev hos Knut M. Sundnes ved Ørland kulturskole. Sundnes beskriver en elev som i løpet av disse årene har vist en voldsom utvikling, både musikalsk og teknisk. David Hovde har representert Ørland kultursenter ved en rekke anledninger. Han har også spilt i bandet Mute, som lokalt er godt kjent og blant annet varmet opp publikum foran en av de tv-sendte delfinalene i MGP fra Ørland. I år er han nominert til Drømmestipendet.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

8


ANNONSE

Trening i all slags vær, for driblefanter og allidrett

Skulder ved skulder Trening og kamper innendørs, det gleder vi oss til, sier jentene i Stadsbygd Idrettslag. For hall det blir det, Stadsbygd Sparebankhallen forventes å være ferdig ved årsskiftet 13/14. Idrettsutøvere på alle nivåer i Rissa kommer til å sette pris på den nye flerbrukshallen. Det er ingen hemmeliget. Stadsbygd Sparebank ønsker å være en aktiv støttespiller for frivillige, lag og foreninger innen idrett og kultur. Stadsbygd Sparebank er stolt sponsor, og støtter byggingen av flerbrukshallen med betydelig beløp. Er det nok å ta seg til i fritiden, sikrer det kanskje at ungdommen vil tilbake til kommunen. Det håper vi i allefall! 9

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2012


Fra prisutdelingen i 2011.

Korissa fra Rissa underholdt med britiske Queens kjente «Bohemian Rhapsody» i 2012.

Øyvind Håbrekke med diplomet for hovedpris idrett. En rørt Paul Aksel Johansen mottok prisen i 2012.

En smilende glad og overrasket hedersprisvinner Thor Bretting i 2012. Det var Pål Talmo (t.h.), banksjef i Ørland Sparebank, som delte ut prisen.

Kristin Dyrendahl fra Rissa bueskytterlag med Talentpris idrett i 2012.

Fo k 2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

10


Fra prisutdelingen i 2011.

Fra prisutdelingen i 2011.

Elevbedriften Peers Internasjonale Teaterensemble (PIT) ved Fosen videreg책ende skole med Beatlesunderholding i 2012.

senprisen avalkade 11

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

Fra prisutdelingen i 2011.

2012

Fra prisutdelingen i 2012.


Talentpris kultur TALENTPRIS KULTUR, KANDIDAT C: Anna Gailisha

Talent for tangenter Så sent som sist sommer flyttet Anna Gailisha fra Latvia til Roan. Med seg hadde hun en sjelden kunnskap og talent for piano. Ved ungdomsskolen i Sør-Roan fant hun seg raskt til rette, og mange i hennes nye heimkommune har allerede kunnet glede seg over hennes vakre pianospill. Sjøl forteller Anna Gailisha at hun som liten jente hadde en drøm om å bli sangerinne, men, etter å ha hært en ung jente spille vakkert på piano så ble drømmen å lære seg det instrumentet. Etter å ha mast på foreldrene ett år så fikk hun sjansen til å starte med opplæring. Til å begynne med syntes

hun det var helt forferdelig å lære seg å spille etter noter, men etter iherdig trening så satt kunnskapen. -Så startet jeg å synge, og drømmen gikk i oppfyllelse, forteller hun. I Roan har hun blant annet fått muligheten til å spille i kirka, noe hun setter stor pris på. O framtida håper hun å få muligheten til å lære barn å spille. Men først handler det om hennes egen karriere. Før hun har bodd ett år i Norge er hun allerede nominert til Drømmestipendet.

TALENTPRIS KULTUR, KANDIDAT D: Ingrid Viken

Erfaring fra Oscar-utdeling Ingrid Viken fra Roan har allerede erfaringer som skuespiller mange kan misunne henne. I dag er hun elev ved dramalinjen på Charlottenlund videregående skole i Trondheim. Men skuespillerkarrieren startet egentlig for alvor i 2010. Etter tre runder med audition fikk hun en av hovedrollene i fosningen Hallvar Witzøs eksamensfilm ved Den Norske Filmskolen, Tuba Atlantic. Tuba Atlantic vant året etter Student Academy Awards i Los Angeles. Året etter ventet nominasjon til selveste Oscar-utdelingen for den samme filmen.

I fjor fikk hun også en statistrolle i spillefilmen ”Jag etter vind” som nylig har hatt kinopremiere. Neste måned skal hun sammen med fem fra samme skoleklasse delta under en teater- og filmfestival i Ramallah i Palestina. Ingrid Viken har flere talenter å spille på, bokstavelig talt. Hun var med i jentebandet Disconnected, som i fjor sto på MGP-scenen i hangaren på Ørlandet før tv-sendingen derfra.

TALENTPRIS KULTUR, KANDIDAT E: Idunn Malene Bue

Med grep om buen Når Idunn Malene Bue fra Hasselvika i Rissa griper fiolinen er det vakker musikk i vente. Hun er allerede godt kjent i heimtraktene for sitt talent med det klassiske instrumentet, og har hatt en rekke opptredener lokalt. Også i UKM-sammenheng har Idunn Malene Bue utmerket seg med sitt instrument. Tidligere i år ble Idunn Malene Bue tildelt ungdomsprisen av Rissa kommunes ungdomsråd under en hederskveld for frivillighet i Rissahallen.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

12


Talentpris idrett TALENTPRIS IDRETT, KANDIDAT A: Veronika Fjeldvær

Et dommertalent Veronika Fjeldvær fra Stadsbygd IL har utviklet seg til å bli en fremragende fotballdommer til tross for sin unge alder. Fra hun startet som rekruttdommer for fem år siden, har hun gått gradene oppover i systemet i et imponerende tempo og er i dag en autorisert dommer. I 2012 dømte hun flere kamper i 1. divisjon damer, både i Stavanger, Bergen og Ålesund. Hun har også vært assistentdommer i flere toppseriekam-

per for damer , og dømt blant annet kamper med Trondheims-Ørn og Kattem. I tilegg kan det nevnes at hun har vært assistentdommer i flere landslagsturneringer for aldersbestemte landslag , og deltatt som dommer på Norway cup.

TALENTPRIS IDRETT, KANDIDAT B: Amanda Robertsen

En komet i travsporten Amanda Robertsen fra Leksvik har kommet som en komet i travsporten de siste årene, og nå regnes hun blant landets beste trevkusker til tross for sin unge alder. I 2012 stilte hun til start i 30 løp, av disse tok hun ni førsteplasser, fem andreplasser og en tredjeplass. Totalt kjørte hun inn 224 000 i premiepenger. Den største seieren i 2012 var nok når hun tok den gjeve Hesteeierkanna. Det gjorde hun etter å ha feid den trønderske eliten av banen med sin egen hest, treårige Seaborn Simona. I starten av 2013 vant hun sin første V-75 seier i konkurranse med erfarne kusker i norgeseliten, og under Leangen Travgalla ble hun premiert med prisen årets Komet for sine prestasjoner i 2012.

TALENTPRIS IDRETT, KANDIDAT C: Therese Haagenstad Vik

Satser på fotballen Therese Haagenstad Vik fra Ørland er en fotballspiller som helt fra ung alder har satset på fotballen. Fra å ha gått gradene gjennom minifotball til aldersbestemte lag i Ørland Ballklubb, ble hun i 2012 tatt inn i varmen hos rekruttlaget til Trondheims-Ørn. I sin debut for rekruttlaget satte Therese inn hele tre mål. I ettertid har Therese ofte blitt benyttet som innbytter på damelaget i 2.divisjon, hvor hun tiltross for et benbrudd som ødela deler av sesongen, scoret 18 ganger i løpet av sesongen.

13

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2012


Talentpris idrett TALENTPRIS IDRETT, KANDIDAT D: Sivert Solli

Balltalentet Som fireåring tok Sivert Solli minimerket i fotball, etter dette har han jobbet jevnt og trutt og blitt en svært talentfull fotballspiller. Siden 2010 har Sivert deltatt på alle RBK-impulssamlingene, han har også deltatt på alle områdesamlinger for sone sør og storsoneturneringer i Trøndelag. I 2012 ble han fast inventar på TeamTrøndelag, og fikk delta på to regionssamlinger i regi av Norges fotballforbund. Regionssamlingene samler de antatt beste spillerne i alderen 13-16 år, og er et tiltak som ligger på nivået før uttak til alderbestemte landslag.

Sivert har også fått dispensasjon til å spille for seniorlaget på Ørland, der han har hatt en fast plass på laget som spiller i femtedivisjon. Etter å ha hospitert hos Rosenborgs utviklingsavdeling i 2012, fikk Sivert i Januar 2013 signert kontrakt med Trondheimslaget.

TALENTPRIS IDRETT, KANDIDAT E: Ingeborg Eian

Foto: Johan Arnt Nesgård

Langrennsjenta fra Osen Ingeborg Eian fra Osen betegnes som et stort idrettstalent med spesialisering innen Langrenn. Eian har i de siste årene deltatt i flere Norgescuprenn og levert gode resultater. Hun er for tiden elev ved idrettslinja på Steinkjer videregående skole og går aktivt langrenn for klubbene Steinkjer IL og Osen/Steinsdalen IL. Tidligere i år klatret hun helt

til topps og ble kretsmester i langrenn på distansen fem kilometer klassisk stil, hun har dermed markert seg som en av skikretsens store talenter og en løper vi sikkert får se mer av i fremtiden.

2012

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

14


ANNONSE

VI SPANDERER KONSERTBILLETTER! Er du leser av Fosna-Folket kan du få med deg Gisle Børge Styve Trio fredag 12. april om du er raskt ute!

I år gleder vi oss til å høre Gisle Børge Styve Trio i Ørland Kultursenter. En konsert med trioen omtales av flere som ”ren terapi av absolutt høyeste karakter”, og publikum får mulighet til å både le og gråte. Det blir originalkomposisjoner av Gisle Børge Styve, samt spennende coverversjoner av låter fra artistene Nik Kershaw, Paul McCartney, Nick Drake, Ian Hunter, Paul Simon, Salem al Fakir, Genesis og Rolling Stones. Musikken er melodisk, vakker og groovy, med fantastiske koringer og finstemt instrumentering. Slik gjør du om du har lyst til å høre konserten: Send en email til: abonnement@fosna-folket.no, Og skriv “gratis konsert” i emnefeltet. Skriv så hvor mange billetter du ønsker. (Det er maks. to billetter til hver husstand) Vi har begrenset antall billetter, og her gjelder først til mølla!

Det vil glede oss om du tar imot vår invitasjon Hilsen

15

FOSNA-FOLKET Fredag 5. april

2012


Du er invitert til årets store

idretts- og kulturgalla med utdelingen av

2012 Onsdag 10. april inviterer vi igjen til en trivelig kveld i forbindelse med utdelingen av Fosenprisen. Gå ikke glipp av en storkulturell aften, og opplev kåringen av vinnerne av Fosenprisen innen både idrett og kultur.

Store sal, Ørland Kultursenter, onsdag 10. april kl. 19.00 Gratis inngang.

Adgangskort kan fås ved henvendelse til: Bjugn Sparebank, Stadsbygd Sparebank, Ørland Sparebank og Åfjord Sparebank. Vel møtt til en festlig og trivelig kveld!

Fosenprisen 2013  

Fosenprisen 2013, bilag i Fosna-Folket 05.04.13. Forside rettet i forhold til papirversjonen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you