Page 73

ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ...

Πρόσβαση

Eίσοδος

Η Τεχνόπολη εξυπηρετείται από το σταθμό Κεραμεικός του Μετρό (Γραμμή 3), από πολλά λεωφορεία και τρόλεϊ. Ο σταθμός απέχει μόλις 50 μέτρα από την είσοδο στην οδό Ιάκχου, τη μοναδική που θα υποδέχεται τους επισκέπτες. Σημειώστε ότι ο χώρος της Τεχνόπολης δεν διαθέτει πάρκινγκ.

Όλοι οι αποδέκτες του ΑΖ θα λάβουν στο κινητό τους SMS με κωδικό που αντιστοιχεί σε δωρεάν είσοδο και για τις 3 μέρες. Για home baristi, κοινό και όσους δεν έχουν λάβει barcode πρόσκληση, η είσοδος ορίζεται σε 5 ευρώ ημερησίως στα εκδοτήρια .

Τέσσερα πρωταθλήματα καφέ για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ! Roasting, Latte Art, Cezve/Ibrik, Cup Tasters: Τέσσερις πανελλήνιοι διαγωνισμοί, σε συνεργασία με το SCA, θα πραγατοποιηθούν στη διάρκεια του φεστιβάλ. Το ATHENS COFFEE FESTIVAL τους αγκαλιάζει με το κύρος και τη επιρροή του κι εκείνοι εμπλουτίζουν το φεστιβάλ με τη ζωντάνια, τα vibes και την αδρεναλίνη τους! Όλοι οι διαγωνισµοί θα διεξαχθούν στην αίθουσα D10, παρουσία στελεχών από το χώρο του καφέ, Ελλήνων και ξένων. Το πρόγραµµα βρίσκεται αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του SCA Greece, www.scaehellas. com, ενώ εκεί μπoρείτε να δείτε και τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Και το 4ο Πρωτάθλημα AeroPress στο ACF!

Μέσα στο Σεπτέμβριο οι αποδέκτες του Α-Ζ θα λάβετε στα κινητά σας κωδικό SMS που εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ, και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του.

ΗΜΈΡΕΣ & ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

ΣΕΠ

ΣΕΠ

28

ΣΕΠ

29

30

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00-22:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 12:00-21:00

Υψηλού επιπέδου πρόγραμμα στα Coffee Masterclasses! Workshops για τους επαγγελματίες του καφέ αλλά και ενημερωτικά σεμινάρια για τους καταναλωτές θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη συμβολή του ACF στην ανάπτυξη της κουλτούρας και της αγοράς του καφέ. Με θεματολογία που απασχολεί την παγκόσμια βιομηχανία του καφέ (από το μέλλον της παραγωγής έως την πρόκληση του specialty coffee) αλλά και την κοινότητα των coffee aficionados (από τη γέννηση του καρπού στο δέντρο έως και το τελικό ρόφημα στο φλιτζάνι), κορυφαίοι και πολύπειροι ειδικοί θα αναλύσουν όλες τις πτυχές και θα δώσουν όλες τις απαντήσεις. Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ στο μοντέρνο χώρο του InnovAthens. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.athenscoffeefestival.gr

O πιο cool διαγωνισμός για τον καλύτερο καφέ φίλτρου φιλοξενείται φέτος στο Athens Coffee Festival! Επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες baristi θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στην παρασκευή καφέ φίλτρου, δημιουργώντας live τη δική τους μοναδική “μυστική” συνταγή. Ο νικητής του Ελληνικού Πρωταθλήματος AeroPress 2019 θα κερδίσει την πρόκριση, το αεροπορικό εισιτήριο και τη διαμονή του στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress το Νοέμβριο του 2019. Δηλώσεις συμμετοχής στο https://hellenicaeropresschampionship. ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2019 Α-Ζ I 71

Profile for FORUM SA

A-Z #141  

A-Z #141  

Profile for forumsa