Page 68

I ΠΑ Ρ ΟΥ ΣΙΑ ΣΗ I Δ Ι Α Μ Α Ν Τ Η Σ

01

02

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

2 ΜΑΓΑΖΙΑ

ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

20 ΧΡΟΝΙΑ

210

ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

ει». Για την εταιρεία Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, ο κ. Διαμαντής εκφράζει την ικανοποίησή του και όσον αφορά την ποιότητα των ψυγείων που διαθέτουν, κάτι που είναι απαραίτητο στα αρτοζαχαροπλαστεία όπου αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Τ.Μ.

ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

12

ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

06:30 - 22:30 ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ

03

Πίτες με τη συνταγή της γιαγιάς και χειροποίητο παγωτό Στον «Φούρνο Διαμαντής» οι πελάτες θα βρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα κουλούρια και βουτήματα. Ο ιδιοκτήτης έχει αναλάβει την παρασκευή χειροποίητου παγωτού, ενώ ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησε το αλεύρι Ζέας για τα ψωμιά του, πριν από 10 χρόνια, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό. «Στην αρχή δυσκολεύομουν να βρω αλεύρι. Ζητούσαν οι πελάτες να αγοράσουν και δεν μπορούσα να τους δώσω γιατί δεν μου έφτανε. Το προμηθευόμουν από μικρούς παραγωγούς. Ταυτόχρονα, πολλές από τις σφολιάτες μας είναι χειροποίητες με παραδοσιακές συνταγές. Για παράδειγμα, φτιάχνω την χορτόπιτα όπως την έκανε η γιαγιά μου με 10-12 στρώσεις φύλλο και ενδιάμεσα χόρτα». Αν και ο «Φούρνος Διαμαντής» έχει καθιερωθεί στην Ηλιούπολη και όχι μόνο, καθώς έρχονται και από άλλες περιοχές (Βούλα, Γλυφάδα, Ψυχικό) για να πάρουν πίτες, ψωμί και κάποια ιδιαίτερα γλυκά, όπως μους σοκολάτας με crème brulee, στόχος είναι να αυξηθεί η πελατεία και τα προϊόντα. Ο ιδιοκτήτης επισημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην περι66 I Α-Ζ Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2019

Ο Φούρνος Διαμαντής

01. Μπροστά από το καστάστημα υπάρχει χώρος

έχει γίνει γνωστός για τη

για να απολαμβάνουν οι πελάτες τον καφέ τους.

μεγάλη ποικιλία ψωμιών

φούνρνο. 03. Η κεντρική βιτρίνα με τα γλυκά.

02. Μοσχομυριστά βουτήματα βγαίνουν από τον

και βουτημάτων αλλά και τις χειροποίητες σφολιάτες, με αποτέλεσμα να έρχεται κόσμος και από άλλες περιοχές, όπως η Βούλα, η Γλυφάδα και το Ψυχικό.

οχή, κάτι που απαιτεί επαγρύπνηση και όρεξη για δουλειά. Όπως λέει, η καλύτερη διαφήμιση είναι ο πελάτης. Ο ίδιος επενδύει και σε σεμινάρια επιμόρφωσης, κυρίως ζαχαροπλαστικής και παγωτού, για αυτόν το λόγο, τονίζει, βρέθηκε και στην ARTOZA, τον Φεβρουάριο.

Profile for FORUM SA

A-Z #141  

A-Z #141  

Profile for forumsa