Page 20

Ειδήσεις

Τ Η Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ / Α ύ γ ο υ σ τ ο ς- Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς 2 019 ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ ΑΝΈΛΑΒΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΛΟΎΛΗΣ

01

02

01. Ο κ. Θεόδωρος Μπατής και ο κ. Ανδρέας Μπατής στην κορυφαία εκδήλωση.

Ο βιομήχανος και δημοτικός σύμβουλος στο Βόλο, κ. Κωνσταντίνος Λούλης, διορίσθηκε Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Τουρισμού της νέας κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Λούλης γεννήθηκε το 1955, είναι διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων και το 1975 ανέλαβε τη διεύθυνση των ΜΥΛΩΝ ΛΟΥΛΗ, συνεχίζοντας για 6η γενιά την οικογενειακή παράδοση.

02. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Θεόδωρος Μπατής.

Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας η SEFCO ZEELANDIA ΙΣΧΥΡΌ «ΠΑΡΏΝ» ΈΔΩΣΕ ο εγχώριος επιχειρηματικός κόσμος στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy, που διοργάνωσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου η New Times Publishing στο ξενοδοχείο "Grand Bretagne". Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι εκατοντάδων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της πολιτείας, επιχειρηματικών φορέων και ξένων εμπορικών αντιπροσωπειών που εδρεύουν στη χώρα μας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προβολείς στράφηκαν στις δυναμικότερες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 5 οικονομικών δεικτών. Η SEFCO ZEELANDIA αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά επιχειρηματικό «διαμάντι» και τιμήθηκε με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας The Most Admired Enterprises in Greece. Στην ομιλία του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Θεόδωρος Μπατής, αφιέρωσε τη διάκριση αυτή σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, που με πάθος και επαγγελματισμό σκέφτονται διαφορετικά σήμερα και δημιουργούν την επιτυχία του αύριο.

Η MULTIVAC ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ FRITSCH Η MULTIVAC διευρύνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για τη βιομηχανία αρτοποιίας και αναλαμβάνει τον όμιλο FRITSCH, κορυφαίο κατασκευαστή εξοπλισμού́ αρτοποιίας στη Γερμανία. Η σειρά́ των προϊόντων της αποτελείται από́ εξοπλισμό́ υψηλής απόδοσης και πρωτοποριακής τεχνολογίας για τη διαμόρφωση και την επεξεργασία της ζύμης. Με την εξαγορά́ του ομίλου, η MULTIVAC συμπληρώνει το εύρος των λύσεών της, ώστε στο μέλλον να προσφέρει ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής και συσκευασίας από μία πηγή και στη βιομηχανία αρτοποιίας.

P O S T S Π ΟΥ Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Α Μ Ε

Αρτιστίκ φράουλα

Sweet σφουγγάρι

Caramel t-art

Δημιουργικό design

Ο Λιθουανός pastry chef Justas Mingela

Ελαιόλαδο, lime, αφρός λεμονιού και

Ο Σταύρος Κόσσυφας, τεχνικός σύμβουλος

Μια ειδική κατασκευή πυλώνα, που φέ-

δημιούργησε μια κατακόκκινη «φράου-

πουρές μήλο είναι τα υλικά που χρησι-

σοκολάτας, ζαχαροπλάστης και στέλε-

ρει το αφαιρετικό λογότυπό του, επέλεξε

λα» με καλούπι σιλικόνης και γέμιση

μοποίησε ο chef Ben Churchill για να

χος της PURATOS HELLAS διαθέτει έναν

στο πλαίσιο του rebranding που πραγ-

με κρέμα καρύδα και φράουλα, κερδί-

φτιάξει ένα «γλυκό σφουγγάρι», η συ-

εντυπωσιακό Instagram λογαριασμό με

ματοποίησε, το Madouse parisserie-cafe

ζοντας χιλιάδες likes στην προσωπική

νταγή του οποίου συμπεριλαμβάνεται

φωτογραφίες και βίντεο των έργων του.

στο Ρέθυμνο, με την υπογραφή της δια-

του σελίδα στο Instagram.

στο νέο του βιβλίο του «Food Illusions».

Εμείς ξεχωρίσαμε την τάρτα καραμέλα.

φημιστικής εταιρείας Epigrafeio.

18 I Α-Ζ Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2019

Profile for FORUM SA

A-Z #141  

A-Z #141  

Profile for forumsa