Page 18

Ειδήσεις

Τ Η Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ / Α ύ γ ο υ σ τ ο ς- Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς 2 019 ΝΈΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΒΑΜΒΑΚΑΣ

“Farine” Café – Boulangerie στη Νέα Αγχίαλο από την ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΌ Βόλου-Μικροθηβών άνοιξαν ένα ακόμη “Farine” τα αδέλφια Κίτσιου. Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ανέλαβε και υλοποίησε με τις κατασκευές της, τις πρωτοποριακές ιδέες της οικογένειας. Το αποτέλεσμα τέλειο καθώς η γαλλική κουλτούρα συνδυάσθηκε άψογα με το παραδοσιακό. Στο χώρο κυριαρχούν γήινοι χρωματισμοί σε λευκό, μαύρο και ξύλο. Ο γρανίτης Nero Assoluto, το λευκό μάρμαρο Carrara και οι ξύλινες μασίφ επενδύσεις στις όψεις των βιτρινών με διακοσμητικούς ταμπλάδες και σκαλιστά κολωνάκια “δένουν” άψογα με το νεοκλασικό πλακάκι στο δάπεδο, τα τούβλα στους τοίχους και την κρυστάλλινη οροφή, με τα μαύρα μεταλλικά στοιχεία. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στο πόστο του καφέ, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του ρόφημα χαλαρώνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καθιστικού. 01. Η εξωτερική όψη του κομψού Farine στη Νέα Αγχίαλο.

Την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος https://shop.vamvacas. gr/ ανακοίνωσε η εταιρεία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΕ. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του “shop.vamvacas.gr” σχεδιάστηκε για την εύκολη και γρήγορη κάλυψη των καθημερινών αναγκών των επιχειρήσεων, σε όλες τις κατηγορίες ειδών της ευρείας γκάμας προϊόντων, που η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αγορά. Το πλούσιο μενού, τα πρόσθετα φίλτρα, η διασύνδεση των αναλώσιμων προϊόντων με τα αντίστοιχα μηχανήματα και εργαλεία είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία θα διευκολύνουν την εύρεση και την παραγγελία άνετα, γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

02. O εσωτερικός χώρος με τις πανοραμικές βιτρίνες νέου τύπου, με φωτισμό led.

01

02

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

LE MONDE: Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής Για απόφοιτους γαστρονομικών ειδικοτήτων και νέους επαγγελματίες της εστίασης με επαρκή επαγγελματική εμπειρία που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE προσφέρει τo πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική Europastry Chef. Το Europastry Chef προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα, με εισηγητές κορυφαίους chefs, στις σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της σχολής LE MONDE. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα συνταγών στις οποίες συνυπάρχουν αρμονικά κλασικές και μοντέρνες τεχνικές, συνθέτοντας επιδόρπια που διακρίνονται για τη γευστική και την αισθητική τους καινοτομία. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 20 εβδομάδες. Έναρξη προγράμματος: Νοέμβριος 2019-Λήξη Απρίλιος 2020. Πληροφορίες-εγγραφές: 210 4830500. 16 I Α-Ζ Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2019

ΤΡΊΑ SILVER ΜΕΤΆΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ELBISCO ΣΤΑ «ΑΙΩΝΌΒΙΑ BRANDS» Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands 2019» διακρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η ELBISCO για τις γνωστές και αγαπημένες μάρκες προϊόντων της. Η εταιρεία απέσπασε τρία Silver μετάλλια για τη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία των brands Αλλατίνη (από το 1967), Κρις Κρις (από το 1967) και Elite (από το 1968). Εδώ και μισό αιώνα, οι μάρκες Αλλατίνη, Κρις Κρις και Elite έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο τραπέζι αλλά και στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας.

Profile for FORUM SA

A-Z #141  

A-Z #141  

Profile for forumsa