Page 18

Ειδήσεις

ΤΗΣ ΑΓΟΡΑ Σ /

Μ ά ι ο ς 2019

Ολοκαίνουργιο “The Sweet Spot” στο Ν. Ψυχικό από τη Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ

ΤΙΜΗΤΙΚΉ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΔΩΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ BABBI SLR Για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην προώθηση και την πώληση των προϊόντων της ιταλικής εταιρείας πρώτων υλών και χωνακίων παγωτού ΒΑΒΒΙ στην τοπική αγορά βραβεύτηκε η ΒΟΡΔΩΝΗΣ ΑΕ και αναδείχτηκε «Client Prestige 2018» ανάμεσα στους αντιπροσώπους από όλες τις χώρες με τις οποίες συνεργάζεται η BABBI. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην έδρα της εταιρείας στην Ιταλία. Ο πρόεδρος της εταιρείας BABBI, κ. Guillio Babbi, εξήρε τη συνεισφορά της ΒΟΡΔΩΝΗΣ ΑΕ στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, τονίζοντας το πόσο σύντομα έφτασε η εταιρεία σε αυτό το αποτέλεσμα. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Μαρίνα Βορδώνη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, η οποία δήλωσε συγκινημένη από το γεγονός και δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προωθεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια τα προϊόντα BABBI, καθώς η απαράμιλλη ποιότητα και η μοναδική τους γεύση έχουν κατακτήσει τους επαγγελματίες και έχουν ήδη βρει τη θέση τους στην ελληνική αγορά.

Τα ζαχαροπλαστεία “The Sweet Spot” γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργίας τους με ένα ολοκαίνουργιο ζαχαροπλαστείο και all-day cafe στο Νέο Ψυχικό, και πάλι με την υπογραφή της Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη επιτυχημένη συνεργασία. Εγκαινιάζουν μια νέα εμπειρία για τους φίλους τους, σε ένα πολύ ευχάριστο χώρο, που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν καφέ, να καθίσουν και να γευτούν τα γλυκά, αλλά και αλμυρά snacks. Μεταλλικές κατασκευές σε απόχρωση μπρούτζου, με καθρέπτες και πλακάκια, φυτά στους τοίχους, ακατέργαστο ξύλο και ταπετσαρίες -όλα μελετημένα αρμονικά- συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για τα παιχνιδιάρικα cupcakes, τα cake pops, τα διακοσμημένα μπισκότα, τα layer cakes, τα ατομικά γλυκά, τα macarons, τις τρούφες, το εξαιρετικό χειροποίητο παγωτό και πολλά ακόμη!

01

01. Η πρόσοψη του ολοκαίνουργιου The Sweet Spot. 02.-03. Καθρέφτες, φυτά στους τοίχους, ταπετσαρίες-όλα μελετημένα αρμονικά.

02

03

M O N I T O R Ι Δ Ε Ω Ν Γ Ι Α Τ Η ΔΟΥΛ Ε Ι Α Σ Α Σ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Κάντε αναπάντεχες παρουσιάσεις Η σοκολατένια πινιάτα ξεκίνησε ως παιχνίδι σε παιδικά πάρτι, ωστόσο κερδίζει συνεχώς έδαφος. Μπορείτε να τη γεμίσετε με σοκολάτες, καραμέλες και marshmallows και να την προτείνετε στους πελάτες σας για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.

BIOΛΟΓΙΚΟ ΨΩΜΙ

1 ΠΡΟΪΟΝ, 2 ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Ως τρόπος ζωής πλέον και όχι ως τάση, διοχετεύο-

Έτοιμο... να εκραγεί αλλά και να δροσίσει τους

νται στην αγορά όλο και περισσότερα βιολογικά προ-

πελάτες σας, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση

ϊόντα. Το βιολογικό ψωμί είναι μια καλή ιδέα για να

για να προσφέρετε το trend του καλοκαιριού.

εμπλουτίσετε την γκάμα προϊόντων σας, όπως αυ-

Γαρνιτούρες και σιρόπια μπαίνουν και αυτά στο

τό που έφτιαξε ο Κώστας Τσομπανίδης με κράνμπε-

παιχνίδι για ένα πιο πληθωρικό αποτέλεσμα.

Συνδυάστε υγιεινά συστατικά

16 I Α-Ζ Μάιος 2019

Γεμίστε με δροσιά τα κρουασάν σας!

Profile for FORUM SA

A-Z #139  

A-Z #139  

Profile for forumsa