Zen@Work - B2B Katalog

Page 1

PÅ ARBEJDE MED KROP

sind og sjæl

TAKE TIME TO MAKE YOUR SOUL HAPPY


K

an en sund medarbejder ses på bundlinjen? Hvad koster det egentlig, når sygedage og stress rammer? Og kan man gribe dem, der er stressede eller på vej til udbrændthed – inden de brænder sammen? JA! Hos ZEN@work har vi sammensat nogle helbredspakker, der er skabt til at redde medarbejderen, inden sygemelding og stress rammer. Og så er de skabt til at give jeres virksomhed, jeres ansatte eller jer selv et boost. De forskellige pakker er spækket med værktøjer og viden om krop, stress, psyke og målsætning, som klæder jer og jeres kollegaer på til at tackle stress, deadlines og til at løfte jeres samarbejde til højeste potentiale. Vores undervisere er håndplukkede, og vi har mange års samarbejdserfaring med både virksomheder og private. Vi finder den helbredspakke,, der matcher jeres behov bedst og sætter jeres ønsker før alt andet. Vi tager hånd om det hele og tager ansvaret for jeres arrangement.

Velkommen

Zennie Storm Stifter og bureauchef, Zen Luxury Travels

6


Skræddersyede forløb til jeres virksomhed Udover de helbredspakker I finder her i kataloget, skræddersyer vi også gerne forløb til jer. Kontakt os og hør om de mange forskellige muligheder. Ring til Zennie: Kontor +45 61 16 30 14 Direkte +45 28 29 54 16 Skriv til Zennie: zennie@zenluxurytravels.com

Om Zennie Zennie Storm er stifter af Zen Luxury Travels. Hun er en vaskeægte sundhedskriger med en passion for sundhed og velvære på både det indre og ydre plan. Hun har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Derudover er hun forfatter af bestselleren ’Den Fedeste Juicekur’ og en lang række andre bøger, der alle har det til fælles, at de vil dig, din krop og dit sind det absolut bedste.

7


8


STYRK VIRKSOMHEDEN MED SUNDE OG MOTIVEREDE MEDARBEJDERE

V

i står klar til at klæde jer på med en lang række værktøjer, redskaber og erkendelser, som kan skabe positiv fremgang for jer og jeres organisation eller team.

Danmarks førende terapeuter Som del af vores hold vil I blive vejledt af nogle af Danmarks førende kropsterapeuter og psykoterapeuter, der har hjulpet tusindvis af mennesker med at nå deres mål, skabe sunde, vedvarende vaner og udnytte deres fulde potentiale.

Vi kommer til jer Vi kommer ud til jeres virksomhed – det kan være hele virksomheden, jeres team, små grupper, mellemlede-

HVAD KOSTER EN SYG MEDARBEJDER? • 17.000 er sygemeldt dagligt som følge af det psykiske arbejdsmiljø (FTF, 2018) • Det kan koste en virksomhed alt imellem 300.000-500.000 kr. at erstatte en sygemeldt ansat (Stressforeningen.dk) • Hvis en ansat med en månedsløn på 20.000 kr. brænder ud i løbet af et halvt år og forlader virksomheden, koster det virksomheden 1.091.000 kr. Drejer det sig om en leder med en månedsløn på 55.000 kr., koster det 4 mio. kr. (Danfoss)

VI STYRKER JERES VIRKSOMHED • Få mest muligt ud af jeres medarbejderes kompetencer • Konkrete værktøjer der kickstarter motivation og målsætning • Styrk jeres medarbejderes handlekraft som team eller ledere • Værktøjer til mere overblik og mere overskud – og deraf bedre beslutninger og samarbejde • Hjælper jeres organisation til sunde arbejdsvaner – og deraf mindre stress og færre sygedage • Hjælper jeres virksomhed til at finde og fastholde en positiv retning

re – alt efter hvad der giver mening for lige præcis jeres organisation. Sammen hjælper vi jer med at styrke medarbejderne og virksomheden på en måde, der passer til jeres specifikke behov.

Vi matcher jeres behov Ring til Zennie og få en uforpligtende snak om jeres organisations behov – så finder vi frem til hvilken terapeut eller ekspert, der er det bedste match for at styrke og løfte jeres virksomhed! Sammen rykker vi jer væk fra udbrændthed og fraværsdage – og over mod bæredygtig medarbejdertrivsel.

9


HELBREDSPAKKER

V

i har sammensat en række helbredspakker, der, er skabt til at vækste både trivsel og resultater på jeres arbejdsplads.

• •

Har I stressede kollegaer i virksomheden?

Hvordan gør I jeres medarbejdere robuste og lærer dem at håndtere stressede perioder?

Hvordan lærer jeres kolleger at tage vare på egen trivsel, krop og mentale tilstand?

Hvad gør I som virksomhed, inden det brænder sammen?

Vil I have sammensat en helbredspakke specifikt til jeres virksomhed?

Vi kommer ud til jer og afdækker jeres behov

Vi kommer tilbage med en skræddersyet helbredspakke og en samlet pris

Vi gennemfører jeres udvalgte forløb

Z

EN@work udspringer fra Zen Luxury Travels. Danmarks førende sundhedsrejsebureau, der gennem mange år har faciliteret retreats med fokus på at gøre den danske befolkning langtidsholdbar og mindre stresset. Vi ser mange ledere og topchefer, der med fordel har skabt et bedre arbejdsliv og stadig trækker på de værktøjer, de har fået hos Zen Luxury Travels. Hvert år afholder Zen Luxury Travels mere end 30 retreats gæstet af både topchefer, ledere, mellemledere og ansatte indenfor mange forskellige erhverv. Fælles for mange af gæsterne er, at vi ser et kæmpe behov for afstresning hos dem. Flere er tæt på at brænde ud, og de er ofte taget på en rejse for at få et pusterum fra en travl hverdag.

10


11


12


INDHOLD KROPPEN TALER, LÆR AT LYTTE

med Martin Bonde Mogensen UDNYT JERES FULDE POTENTIALE

med Christina Bækgaard MINDFULNESS OG MENTAL TRÆNING

med Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski ENERGIBEVIDST LEDERSKAB

med Mette Junker KOLDTVANDSTRÆNING OG VEJRTRÆKNINGSTEKNIKKER

med Birger Hanzen

13


Helbredspakke 1

MARTIN BONDE MOGENSEN

M

artin er stifter af B:A:M Kropsterapi uddannelsen og B:A:M

Training. Han har siden 1997 behandlet sportsfolk, både professionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker. Derudover behandler Martin klienter, der mangler energi og overskud, med vægt på at forbedre den enkeltes livsstil. Som kropsterapeut anskuer Martin kroppen som en helhed, og han ved, at vejen til sundhed både ligger i den psykiske og fysiske tilstand.

Kroppen taler - lær at lytte Få Martin på besøg hos jeres virksomhed og glæd jer til et spændende foredrag hvor Martin deler ud af mere end 20 års erfaring som kropsterapeut. Lær at forstå kroppens signaler og hvordan, medarbejdere kan arbejde med deres kroppe, når de møder smerte, sårbarhed, skavanker eller måske føler sig handlingslammet. Kroppen taler – og i jeres virksomhed lærer I at lytte efter, hvad kroppen siger. Medarbejderne vil kunne guide sig selv til en større selvforståelse, selvindsigt og dermed større arbejdsglæde og livskvalitet. De to hænger nøje sammen.

B:A:M træning B:A:M (Body All Mind) træning er en kropsterapeutudviklet træningsstil, der går ud på at behandle og forebygge kropslige skavanker. Prøv en træningsform, der kan bringe jeres medarbejdere i blid bevægelse, og bringe mobilitet i selv de stiveste led. Lad B:A:M træning guide jer til at finde fysisk og mental balance. B:A:M træning har været en øjenåbner for mange – og hjælper med at skabe og fastholde sunde vaner og rytmer, samt at blive bedre venner med kroppen.

Åndedrættet Åndedrættet er en livsvigtig nøgle til at holde ro i krop og hoved – og til at holde stress på afstand. Martin viser, hvordan åndedrættet kan bruges som et konkret, og effektivt værktøj til at håndtere stress, travlhed og mangel på overskud. Med stor erfaring guider han jer gennem åndedrætsøvelser, der giver et mærkbart resultat med det samme.

14


DET SIGER ANDRE OM MARTIN ”Det var rigtig gode værktøjer – fedt at man fik noget konkret med hjem” ”Indslag om vejrtrækning var klart dagens højdepunkt og meget spændende” ”Virkede meget velforberedt. Erfaring strålede igennem. Ikke hokus pokus”

- Ansatte hos Deloitte 15SILENCE ISN’T EMPTY IT’S FULL OF ANSWERS


DET SIGER ANDRE OM CHRISTINA ”Efter mit møde med Christina oplever jeg, hvordan mit privat- og arbejdsliv er blevet langt mere harmonisk. Hun har udfordret måden at tænke arbejde på, hvilket har skabt en helt anden trivsel”

– Anne-Mette Bjerre, direktør @iamadoer.dk 18


Helbredspakke 2

CHRISTINA BÆKGAARD

C

hristina er spirituel underviser, coach & psykoterapeut og klarsynsterapeut.

Lær at udnytte jeres fulde potentiale Sig goddag til et power tool i den nye verden: intuitionen. Med spiritualitet og klarsyn som værktøj viser Christina Bækgaard, hvordan den enkelte kan bruge intuitiv vejledning og lederskab til at være innovativ og til at træffe de rigtige beslutninger. Hun viser, hvordan det sjælelige kan komplementere det rationelle, og hvordan man kan opnå succes ved at trække på begge styrker. Som Christina selv siger:

”Spiritualitet er et fantastisk redskab for at nå sine mål i en hverdag fyldt med rutiner, trivialitet og automatik. Med spiritualitet kan man droppe automatpiloten og i stedet mærke sine reelle behov. Herigennem lærer man at skabe et langt bedre liv for sig selv – og nærende relationer til andre mennesker. Det gælder både personligt men i den grad også i arbejdslivet.”

Hun har en unik evne til at integrere spiritualitet i menneskers hverdag. Og netop gennem spiritualitet bidrager hun til, at det enkelte menneske vækster og oplever en større livskraft og glæde – både privat og i karrierelivet. Christina viser, hvordan man kan lytte til sin intuition, tro på sig selv og blive den bedste udgave af sig selv. Hun kaster lys på den enkeltes mange potentialer, og hvordan man som person vækster indefra. Siden 2007 har Christina arbejdet med udvikling af mennesker og har undervist og coached tusindvis af mennesker. De senere år har hun primært beriget mennesker med sit klarsyn; en særlig, spirituel evne, hvor hun ser menneskers potentialer fra et dybere, sjæleligt perspektiv, som bliver afgørende for den enkeltes oplevelse af mening med livet.

19


Helbredspakke 3

CHARLOTTE NORBY OG CAMILLA MARCINKOWSKI

C

harlotte Norby er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi, professionelt bestyrelsesmedlem og uddannet mindfulness-baseret stress-reduktionslærer fra Aarhus Universitet.

C

amilla Marcinkowski er ejer af firmaet CAMA MIND – Mindfulness træning, hvor hun træner medarbejdere og ledere i alle typer af virksomheder – forskere, studerende, atleter, ledere og lagermedarbejdere. Hun er oprindeligt uddannet journalist og yogalærer, og har uddannet sig til MBSR-lærer fra Aarhus Universitet og Brown University. Begge undervisere er tilknyttet Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

MINDFULNESS BYGGER PÅ FORSKNING Flere og flere mennesker opsøger mindfulness og mental træning, ikke blot fordi de lider af stress, angst og depression, men ganske enkelt for at træne deres hjerne, præstere bedre og skabe bedre relationer. Forskning viser, at det bliver sværere og sværere for mennesker at koncentrere os og rent faktisk vide, hvor vores opmærksomhed er henne. Det gør det svært for os at træffe gode beslutninger, opbygge og vedligeholde relationer til vores familie og på arbejdet. Det handler om at træne sin hjerne. Og det kan alle mennesker lære. 20

Mindfulness og Mental Træning Her er en unik mulighed for at lære mindfulness og mental træning med to af landets dygtigste undervisere. Virksomheder oplever, at medarbejderne er gladere og bedre til at samarbejde, træffe gode beslutninger og håndtere udfordringer, når de træner mindfulness. Sammen med Charlotte og Camilla vil I træne mindfulness, der forebygger og reducerer stress, styrker jeres mentale skarphed, jeres effektivitet og jeres performance. I kommer igennem emner som opmærksomhed, stress, kommunikation, perception, præstation, vaner og personligt lederskab. En direkte vej til at styrke opmærksomheden og hukommelsen samt at håndtere den stress og de forandringer, der er en del af ethvert menneskes liv.


DET SIGER ANDRE OM CHARLOTTE OG CAMILLA ”Mindfulness er blevet konkret og anvendeligt”

- Lise, medarbejder i større dansk ingeniørvirksomhed ”Jeg har fået redskaber til at bruge mindfulness i min hverdag”

- Søren, leder i en mellemstor arkitektvirksomhed 21YOU ARE THE MOST POWERFUL FORCE IN YOUR LIFE


DET SIGER ANDRE OM METTE ”Mette Junker bidrog med god energi og indsigt til håndtering af flere af de personlige og relationelle udfordringer, der præger samarbejde og arbejde for fælles mål i vores dagligdag. Med enkle redskaber og teknikker blev vi mindet om, hvor stor en forskel det gør at starte med egenomsorg for at kunne møde andre som den bedste udgave af sig selv. Vi var mange, der gik fra årets konference med Mettes indlæg in mente og mødte morgendagen på en lidt anden og mere opmærksom måde”

– Bethina Hamann, head of internal audit i Danmarks Nationalbank 24


Helbredspakke 4 METTE JUNKER

M

ettes drivkraft er at få mennesker til at vækste personligt og spirituelt.

Energibevidst Lederskab

Det gør hun gennem personlige konsultationer, foredrag, kurser, retreats og uddannelsen ’Energibevidst Lederskab.’ Hendes kernekompetence er at spotte begrænsende adfærd – og hjælpe jer med at ’afprogrammere’ de begrænsninger, vi som mennesker indkoder i os selv.

Oplever I stress, mistrivsel eller kompleksitet på arbejdspladsen? Og er I klar til at prøve noget andet, end det I plejer?

Jeres medarbejdere vil opleve at se nye muligheder – og komme i bedre humør.

Mettes foredrag om Energibevidst Lederskab inviterer til at tænke adfærd og fællesskaber på en ny måde, hvor det er lyst, mening og formål, der er drivkraften. Foredraget trækker på praktiske teknikker og små nærværsøvelser, der også kan implementeres i hverdagen på arbejdspladsen.

Glæd jer til at få et smil på læben og få en spændende indsigt, der gavner jeres kollegaer og arbejdsmiljø.

25


Helbredspakke 5 BIRGER HANZEN

B

irger er certificeret Wim Hof Level II instruktør og har arbejdet med metoden i en årrække. Ud over at være Danmarks eneste Certificerede Wim Hof Method Instruktør har Birger en lang og bred mental og terapeutisk uddannelse bag sig, i bl.a. Chok- og traume-release. 21 Marts 2021 beviste Birger, Overlæge og pHd’er Lasse E. Rasmussen og chefforsker Jesper E. Olsen, at Wim Hof metoden også har en positiv virkning på kronisk inflammation.

26

Koldtvandstræning og vejrtrækningsteknikker Birger er certificeret Wim Hof instruktør, og står klar til at hjælpe jer sikkert ind i den fantastiske vejrtrækningsmetode. Hvis I endnu ikke har hørt om Wim Hof metoden, så er det en vejrtrækningsmetode, der kombineres med kulde (fx koldtvandstræning). Det er videnskabeligt bevist, at metoden hjælper mod depression og stress, samt styrker immunforsvaret, fokus og giver bedre søvn. Og som Wim Hof selv siger, gør det én i bedre humør!


DET SIGER ANDRE OM BIRGER ”Der skal efterhånden meget til at flytte mine grænser til en større udvikling - men denne ekspedition har toppet ALT, hvad jeg har oplevet. Det har været en uge med så meget dybde, udvikling og læring med professionel og nærværende tilgang af instruktørerne. Smittende begejstring og oprigtig interesse i at dele den udvikling med andre. Alle burde give sig selv den mulighed”

- Dorthe Hummel, CEO & Founder, Life Hackers Org. 27


Hvorfor tilbyder Zen@work sundhed og trivsel til jeres virksomhed? Fordi en fælles referenceramme for trivsel, sundhed og overskud kan have afgørende betydning for jeres fælles resultat. Fordi vi ved, at en sund og glad medarbejder bidrager positivt til virksomheden på alle niveauer. En kollega i trivsel smitter af på samarbejdet, leverer gode resultater, er engageret og positiv og har overskud til de udfordringer, der måtte dukke op. Forebyggelse er altid lettere end helbredelse – og altid betydeligt billigere!

28


29


VI VISER JER VEJEN TIL BÆREDYGTIG MEDARBEJDERTRIVSELS

EM ÆRK

E T

N VA

Tryksag 5041-0806

Zen Luxury Travels • Folke Bernadottes Allé 7, 2100 KBH Ø • Telefon: 61 16 30 14 • info@zenluxurytravels.com • www.zenluxurytravels.com


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.