Page 1

Qvinnlig mötesplats för kropp & själ

www.formochfigur.se


Ett fenomen enbart för kvinnor År 1992 startade ett fenomen i friskvårdsbranschen. I Texas, USA öppnade en mindre träningsanläggning enbart för kvinnor. Idén byggde på en opretentiös plats där en kvinna snabbt och enkelt kan komma i fin form. Idag är succén total då det finns över 10.000 studios som är utformade efter detta koncept i 60 olika länder och med över 5 miljoner medlemmar. Genom form och figur kan nu kvinnor runt om i Sverige ta del av detta framgångsrika koncept.

Litet, personligt & att passa in form och figur är för dig som inte är helt bekväm i den traditionella gymmiljön utan letar efter en mindre anläggning med en större gemenskap mellan medlemmarna, och där personalen kan ditt namn. Vi ger dig en mötesplats, utan speglar, utan män där man kan komma som man är. Här finner du som kvinna motivation och känslan av att passa in. På form och figur blir du snabbt en i gänget, och bidrar till studions stämning, atmosfär och utveckling.

Snabbt och enkelt = 28 minuter form och figurs träningsformer är extremt enkla att genomföra och ger bevisat resultat både för kondition, fettförbränning och muskelstyrka. I vår specialdesignade cirkelträning finns det inga gymmaskiner, utan istället för att lyfta vikter använder vi tryckluft för att anpassa belastningen. Här behövs inga krångliga träningsprogram. Samtliga gruppträningspass är så effektiva att på 28 minuter får du den tränings om du behöver. Vi ger dig med andra ord till att njuta av livet...

Glädjen och gemenskapen är nyck www.formochfigur.se

Nyckeln att lyckas med sin träning, är det många som let DIN mötesplats. Där du kan träffa dina väninnor, släkt, sökningar visar att om du tränar med någon, så ökar ocks viktigt att du har roligt och snabbt känner gemenskap. G inte alltid behöver vara träning, utan avkoppling, ett gott


Konceptet för både kropp & själ På form och figur träffas kvinnor med intresse för träning, hälsa och livskvalitet. Vårt utbud täcker in både kropp & själ, vilket innebär att du kan komma hit, inte bara för att träna, utan även att komma ner i varv, återhämta dig och samla nya krafter. Känner du inte för att träna? Kom hit och koppla av. Miljön är energirik och stämningen positiv, vilket gör att du både får inspiration och motivation från andra kvinnor, genom deras och ditt sällskap.

Öppna ditt sinne - detta är nytt form och figur är en mötesplats endast för kvinnor - där du kan få ny energi och ork - där du kan träffa inspirerande kvinnor form och figur är en mötesplats utan träningshets - där du snabbt känner att du passar in - där du får tid över till annat form och figur är en mötesplats för kropp & själ - där du både kan träna och njuta - där du kan få en bättre hälsa - där du kan få hjälp att må bättre form och figur är en mötesplats, inget gym. Det passar inte alla, men det kanske passar dig.

Lätt att kunna komma och träna Vi tycker det är viktigt att det finns så få hinder ivägen för att du skall kunna komma och träna. Därför är våra studios tillgängliga alla dagar året runt och med öppettider från tidig morgon till sen kväll. Vår cirkelträning finns det alltid plats i. Till våra gruppträningspass har vi drop in, så slipper du krångligt bokningssystem. Vi har bemanning på tider då det är mest folk på studion. På detta sätt kan vi nå många kvinnor och vara en extra inspirationskälla, vid sidan om andra medlemmar.

keln till att lyckas med sin träning

tar efter. Vi tror det handlar om att göra form och figur till grannar, arbetskamrater mfl. Vi vet att oberoende underså långsiktigheten med din träning. Vi tror också att det är Genom att du gör detta, så längtar du till nästa besök, som skratt och att få energi.

www.formochfigur.se


Detta kan vi erbjuda Cirkelträning Effektiv träning anpassad för oss kvinnor. Kondition som varvas med styrka. Hjälp med att hitta rätt tempo får du av intervallampan. Cirkelträning anses av många experter vara den effektivaste träningsformen, och som snabbt ger resultat. På bara 28 min. Gruppträning Välj mellan olika pass, baserat på vad du vill/behöver träna och vad du tycker är roligt. Det finns pass för alla. Det bästa är att du alltid tränar i din egen takt och gör så gott du kan. Efter ett tag kan du. Alla pass är 28 min och du behöver inte boka i förväg. Övrig träning Du kan träna allsidigt hos oss. Med hjälp av anpassad utrustning och koncept (tex IndoorWalking, NonStopCycling, PT4 Pro, BellyAttack mm) så kan du träna såväl kondition, fettförbränning som styrka, koordination, rörlighet, balans och smidighet. Infrabastu Infraröd värme har goda effekter mot värk i muskler och leder. Även utmärkt som avkoppling. Eller varför inte en trevlig pratstund i bastun med någon av de andra medlemmarna. Infrabastu har många fördelar förutom att hjälpa dig bla komma ner i varv och återhämtning. Massagefåtöljer eller som många av våra medlemmar kallar de; återhämtningsfåtöljer. Här kan du slappna av och få en skön och välgörande massage, en del i tyngdlöst tillstånd. Sätt på musik, stoppa i hörlurar, finn lugnet och känn dig avslappnad. Ljusterapi Låt inte de mörka årstider ta all din energi. Hos oss kan du använda ljusterapi för att ladda batterierna och ge dig själv nya krafter genom att förse dig med en kraftig koncentration av dagsljus. Under tiden kan du ta en fika eller koppla av i massagefåtölj. Medlemshörna Själva mötesplatsen är viktig och våra studios har alltid en avdelning där du kan sätta dig ner och ta en kopp kaffe/the, läsa skvallertidningar och bara vara. Eller om du hellre vill träffa din väninna över en fika och uppdatera dig om vad som hänt. Mer om vad vi erbjuder Utbudet varierar och utvecklas lokalt. Några studios har PowerPlate (vibrationsträning). Vi har också alltid en mängd aktiviteter igång under året såsom Qvinnlig Inspiration (medlemskvällar), kurser, föreläsningar mm. På våra studios är medlemmarna delaktiga i utvecklingen (tex komma med önskemål om aktiviteter, rekommendera form och figur för nära och kära, hjälper till att sprida qvinnlig hälsa mm). Mer info på vår lokala hemsida.

För mer information besök oss på

www.formochfigur.se

Broschyr form och figur  

Ta del av form och figurs koncept med träning och hälsa endast för kvinnor

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you