__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

2020 K ATALOG

FEEDER PRO SERIES


FOR MAXIMUM FISHING • Maksimum kvaliteta i performansi za uložen novac! • Maksimalno razvijeno za potrebe domaćih ribolovaca! • Maksimalno uživanje u ribolovu garantovano!

Prvo se rodila ljubav. Prema vodi, reci, prirodi i pecanju. Posle je došla ideja a volje i entuzijazma nikada nije nedostajalo. U pravom trenutku izgleda. Spojiti ljubav, ideju, entuzijazam i pretočiti sve u poslovni uspeh nije jednostavno ali ni nemoguće. Kompanija Formaxstore d.o.o je to i dokazala. Naša kompanija je inače na domaćem tržištu prisutna još od davne 1992. godine sa počecima kao mala porodična kompanija i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Početna ideja je bila hobi a nakon početne ideje veliko znanje, stručnost i iskustvo iskorišćeni su za pravilnu tržišnu procenu koja je pokazala opravdanost osnivanja jedne takve firme. Na takvoj ideji donošene su pravilne strategijske i operativne odluke koje su doprinele da se od porodične firme sa par zaposlenih dospe do lidera na tržištu Srbije i renomirane firme sa 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešnog poslovanja. Misija naše kompanije je ponuditi našim potrošačima maksimalni kvalitet i performanse za uložen novac! Pored toga naša misija je popularizacija ribolova sa posebnim akcentom na mlađu populaciju. Želja je da se što više ljudi, posebno mladih, bavi ribolovom, da uživa u čarima prirode u svim godišnjim dobima i da pritom koristi proizvode iz našeg širokog asortimana prilagođenog njihovim potrebama. Kupovinom Formax pribora dobijate puno više za vaš novac nego kod bilo kog drugog brenda! Pribor koji možete da vidite u ovom katalogu nastao je kao rezultat dugogodišnje i intenzivne saradnje naseg razvojnog tima sa našim test ribolovcima. Asortiman je prošao sve moguće provere na raznim terenima i maksimalno je prilagođen našim vodama, tehnikama ribolova i ribama koje se love na ovim prostorima, što je takođe velika prednost kod kupovine Formax pribora. Formax pribor za nas proizvode vodeće OEM kompanije u svetu uz primenu najnovijih tehnologija izrade i najkvalitetnijih materijala. Kompletnu ponudu iz ovog kataloga možete da kupite u lancu naših prodavnica Formax Store (spisak i adrese prodavnica su na poslednjoj strani kataloga), kao i u mnogim drugim dobro opremljenim prodavnicama ribolovačkog pribora širom Srbije a takođe ih možete poručiti i on-line preko našeg web sajta www.formaxstore.com. Formax ribolovački pribor vam je dostupan u svim kategorijama – feeder ribolov, šaranski ribolov, plovkarenje, varaličarenje, dubinski ribolov, mušičarski ribolov, pribor za ribolov na moru... Tu je takođe i čitav spektar raznih torbi, futrola, kutija, varalica, meredova i raznog drugog krupnijeg i sitnijeg pribora. Naš asortiman je zaista velik ali ga iz godine u godinu širimo i dopunjavamo, trudeći se da vam zaista pružimo maksimalan kvalitet i performanse za vaš uložen novac.


FORMAX TEHNOLOGIJE I MATERIJALI Uz svaku Formax mašinicu i štap u ovom katalogu postavili smo znakove koji vrlo jednostavno i efikasno opisuju njihove karakteristike, primenjene tehnologije, materijale i opremu. Na taj način se možete vrlo jednostavno, detaljno i brzo upoznati sa njihovim karakteristikama i videti razlike između modela a u ovom uvodnom poglavlju smo vam detaljno predstavili šta oni znače.

KARAKTERISTIKE MAŠINICA Prenosni odnos mašinice – govori koliko se puta rotor okrene za jedan okretaj ručice mašinice. Niži prenos daje veću vučnu snagu, viši brže namotavanje strune na špulnu.

Veći broj ležajeva smanjuje trenje, omogućava glatkiju rotaciju i laganiji rad mašinice.

Ovako izrađena ručica je elegantnija, lakša i lepša, uz odličnu čvrstinu i snagu. Metalno telo mašinice izrađeno od magnezijuma omogućava puno manju težinu i daje robusnost, veću izdržljivost, čvrstinu i garantuje dugovečnost.

Metalno (aluminijumsko) telo mašinice omogućava robusnost i čvrstoću, veću izdržljivost mehanizma i garantuje dugovečnost mašinice.

Sistem kod koga se osovina ručice uvrće u čeličnu osovinu pogonskog zupčanika radi veće stabilnosti, čvrstine i smanjenja zazora. Debela a istovremeno veoma lagana i čvrsta žica preklopnika.

93cm

83 cm

Sistem slaganja sa beskonačnim vijkom omogućava najbolje moguće slaganje strune i primenu plićih i dužih špulni na mašinicama koje su odlične za daleke zabačaje.

Sistem slaganja sa dodatnim parom zupčanika i „S“ krivinom klizača. Omogućava optimalno slaganje uz jednostavnost i robusnost takvog mehanizma.

Mašinica poseduje gumeni ili gumiran rukohvat zbog veće udobnosti.

Sve Formax mašinice imaju jake i pouzdane metalne ručice.

Rukohvat je izrađen od penastog EVA materijala, veoma lagan i udoban.

Mašinica poseduje metalnu špulnu većeg prečnika koja omogućava dalji zabačaj, veći kapacitet i manje uvrtanje najlona.

Specijalno oblikovana vođica koja sprečava uvrtanje strune prilikom namotavanja na špulnu.

Špulna mašinice poseduje specijalno dizajniran i fino obrađen metalni klip za kačenje najlona koji ga ne oštećuje.

Špulna mašinice poseduje čak dva specijalno obrađena metalna klipa (top modeli feeder mašinica) pa možete klipovati najlon na dve dužine izbačaja.

Maksimalna sila kočenja (kočnice) od čak 10 kg omogućava savladavanje i najvećih riba!

Mašinica poseduje kočione diskove od karbona koji omogućavaju preciznije kočenje i bolje odvođenje toplote.

Mašinica poseduje osnovnu špulnu od metala (aluminijuma).

Mašinica poseduje osnovnu grafitnu špulnu.

Uz mašinicu se isporučuje i rezervna metalna špulna.

Uz mašinicu se isporučuje i rezervna grafitna špulna.

Mašinica poseduje brzi stezač špulne kojim se kočnica može pritegnuti za samo četvrtinu kruga čime se štedi vreme kada se peca sa otpuštenom kočnicom. Nalazi se obično na mašinicama za lov šarana bez free spool sistema ili na nekim feeder mašinicama.

Sistem slobodnog hoda špulne za lov šarana, riba može izvlačiti najlon sa mašinice iako je preklopnik spušten. Okretom ručice sistem se deaktivira i kočnica stupa u dejstvo i počinje zamaranje. Na ovaj način šaran vam neće odvući štap u vodu kada niste pored štapova.

Znak koji pokazuje koliko mašinica namotava najlona jednim okretajem ručice.

1


KARAKTERISTIKE ŠTAPOVA MATERIJALI ŠTAPOVA - Štapovi za početnike i ribolovce skromnijeg budžeta izrađeni su najčešće od fiberglasa ili mešavine karbona i fiberglasa, a kako kvalitet i cena štapa rastu, povećava se i kvalitet materijala (razna karbonska vlakna) pa su štapovi zato lakši, jači, brže akcije. Štapovi najviše klase izrađeni su od karbona čuvene japanske kompanije Toray.

Štap je izrađen od staklenih vlakana.

Mešavina fiberglasa i karbona.

High modulus karbon sa veoma malim sadržajem smole, izrađen u nanotehnologiji.

High modulus karbon druge generacije.

Karboni srednjeg modula elastičnosti (veći broj – kvalitetniji materijal).

Karbon visokog modula elastičnosti (high modulus carbon).

High modulus karbon druge generacije i visokog kvaliteta, proizveden u Japanu.

High modulus karboni najvišeg kvaliteta čuvenog japanskog proizvođača Toray.

CARBON

PROVODNICI - Provodnici na Formax štapovima izrađeni su od raznih (keramičkih) materijala i imaju ramove raznih oblika od čelika. Štapovi za početnike i ribolovce skromnijeg budžeta najčešće imaju provodnike sa ulošcima od aluminijum-oksida dok većina štapova ima SiC (silicijum-karbid) provodnike raznih klasa. Štapovi najviše klase su opremljeni vrhunskim SiC provodnicima čuvene kompanije Seaguide.

Tvrdo hromirani čelični provodnici – nalaze se na mušičarskim štapovima zbog što manje težine i elegantnog izgleda.

Provodnici od aluminijum-oksida.

Provodnici od silicijum karbida.

Provodnici od silicijum karbida sa specijalno oblikovanim čeličnim ramovima koji poboljšavaju performanse i akciju štapa

Provodnici od silicijum karbida sa specijalno dizajniranim i veoma elegantnim čeličnim ramovima koji poboljšavaju performanse i akciju štapa ali i sprečavaju uplitanje strune prilikom izbačaja

Vrhunski SiC provodnici poznate firme Seaguide.

Provodnici od silicijum karbida sa elegantnim i laganim čeličnim ramovima

DRŽAČI MAŠINICA - Držači mašinica na štapovima su zavisno od cenovne kategorije i namene štapa takođe izrađeni od raznih materijala. Štapovi za početnike i ribolovce sa skromnijim budžetom imaju standardne navojne držače. Većina štapova ima držače izrađene od kombinacije karbona i metala. Štapovi za teži ribolov imaju držače izrađene od aluminijuma, dok štapovi najviših klasa imaju držače mašinica čuvenih firmi Seaguide i Fuji. Štapovi namenjeni korišćenju multiplikatora imaju tzv. „pistol grip” držače sa osloncem za prst za lakše držanje u ruci, dok bolonjeze štapovi imaju lagane i jednostavne metalne „patent“ držače mašinica.

Standardni navojni držač mašinice.

Navojni držač mašinice pojačan metalnim prstenovima.

Navojni držač mašinice izrađen od aluminijuma.

Jednostavni i veoma lagan metalni („patent“) držač mašinice dizajniran za štapove za plovak.

Navojni držač mašinice visokog kvaliteta firme Seaguide.

Navojni držač mašinice najvišeg kvaliteta čuvene japanske firme Fuji.

Navojni držač mašinice sa posebnim osloncem za kažiprst, namenjen štapovima za multiplikatore.

MATERIJALI RUKOHVATA -

Rukohvati kod štapova izrađeni su najčešće od sunđerastog EVA materijala, plute ili kombinacije ova dva materijala. Svaki od tih materijala ima svojih prednosti ali i određen estetski momenat, a potrudili smo se da kod Formax štapova materijale rukohvata, njihov dizajn i ergonomiju maksimalno prilagodimo nameni svakog štapa kako bismo im i na taj način poboljšali performanse i vizuelni izgled.

Rukohvat izrađen od sunđerastog EVA materijala.

2

Rukohvat izrađen od plute.

Rukohvat izrađen od kombinacije EVA materijala i plute.

Rukohvat presvučen tankim slojem EVA materijala.


SPOJEVI IZMEĐU DELOVA - Dvodelni odnosno višedelni štapovi imaju zavisno od namene i snage najčešća tri vrste spojeva. Svaki od njih je precizno izrađen i omogućava dugogodišnju nesmetanu upotrebu odnosno sklapanje i rasklapanje štapa. Spoj kod kojeg gornji deo štapa ulazi u donji. Nalazi se uglavnom na štapovima za teži ribolov.

Spoj kod kojeg gornji deo štapa naleže na donji. Ovo je najčešći spoj kod dvodelnih štapova.

Spoj sa specijalno obrađenim i ubačenim trnom između gornjeg i donjeg dela.

AKCIJA ŠTAPA -

Oznake akcija Formax štapova smo sveli na samo tri oznake kako bismo vam ih maksimalno pojednostavili i dali što bolju predstavu kakve je akcije određeni štap.

Umerena akcija – štapovi sa ovom oznakom se u kontri savijaju gornjom polovinom.

Većina današnjih savremenih štapova su brze akcije zbog upotrebe kvalitetnih karbona. Ovi štapovi se u kontri savijaju prvom trećinom.

Ovim znakom su označeni štapovi izuzetno brze akcije, recimo štapovi za lov smuđa varalicom, ali i takođe neki drugi štapovi. Takvi štapovi se u kontri savijaju vršnim delom.

SNAGA I OSETLJIVOST ŠTAPA -

Kod snažnih, veoma snažnih ili izuzetno finih i osetljivih štapova (štapova fine i osetljive akcije) osetili smo potrebu da to i posebno naglasimo pa su zato tu sledeći znakovi.

Snažni štapovi namenjeni rečnom ribolovu i lovu krupnih riba.

Izuzetno snažni štapovi namenjeni recimo za lov krupnih somova ili težak dubinski ribolov.

Izuzetno osetljivi štapovi veoma fine akcije, idealni za razne delikatne prezentacije

Ovim znakom su označeni vrhunski i fantastično lagani štapovi – lagani su bukvalno kao pero!

Štapovi specijalno dizajnirani za daleke zabačaje.

IZMENJIVI VRHOVI - Ovi znakovi vam govore koliko izmenjivih vrhova dolazi uz feeder štap i od kakvog su materijala izrađeni. Cenom najpristupačniji modeli imaju vrhove od punog fiberglasa, najviše modela ima kombinaciju vrhova od punog fiberglasa i punog karbona, dok top modeli imaju sve vrhove od karbona.

Uz štap se isporučuju 2 izmenjiva vrha.

Uz štap se isporučuju 3 izmenjiva vrha.

Uz štap se isporučuju 3 izmenjiva vrha od karbona.

Uz štap se isporučuju 4 izmenjiva vrha od karbona.

OSTALA OPREMA -

Plovkaroški štapovi bez provodnika imaju gornje kape (zavisno od cenovne klase štapa) izrađene od raznih materijala, od obične plastike ili gume do kombinacija drvo-guma, aluminijum-guma. Donje kape su najčešće od plastike ili aluminijuma.

Gornji čep izrađen je od kombinacije drveta i gume.

Donja kapa izrađena je od aluminijuma.

Gornji čep izrađen je od kombinacije aluminijuma i gume.

FUTROLE - Svaki Formax štap dolazi upakovan u određenu futrolu. Ovi znakovi označavaju štapove uz koje dolaze kvalitetnije ili luksuzne/tvrde futrole.

Luksuzna platnena futrola izrađena od kvalitetnijih materijala.

Tvrda luksuzna futrola sa rajsferšlus zatvaračem.

OSTALE KARAKTERISTIKE

Višedelni štapovi veoma male transportne dužine namenjeni ribolovcima koji često putuju ili love u urbanim sredinama („urban/street fishing“).

Prvi provodnik većeg prečnika za što dalji zabačaj.

Štapovi sa veoma vitkim blankom (malog prečnika).

Štapovi sa ubačenim punim vrhom od karbona zbog veće osetljivosti.

Ultra Precision Control – specijalna konstrukcija koja omogućava maksimalnu kontrolu i veću brzinu pecanja kod plovkaroških štapova.

3


Rivercraft Feeder 4000 je nastao u saradnji sa našim test ribolovcem Sašom Cuckićem i rezultat je težnje da napravimo robusnu, jaku i što lakšu feeder mašinicu koja sa lakoćom vuče i najteže hranilice iz jake rečne struje, mašinicu sa kojom se bez problema zabacuje na velike daljine, mašinicu koja odlično koči i ima savršen dril i sa najkrupnijim ribama. Rivercraft Feeder 4000 je robustan jer ima magnezijumsko (metalno) telo a poseduje jak i izdržljiv pogonski mehanizam sa snažnim prenosom od 4.6:1. Fantastično koči zahvaljujući karbonskim diskovima u kočnici. Mašinica koja će vas dugo služiti i omogućiti vam vrhunsko uživanje u feeder ribolovu!

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49363

FXRL-030400

4000

4.6:1

0.18/270

360

7990

Rezervna špulna

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49364

FXRL-030940

4000

0.18/270

1490

SAŠA CUCKIĆ CULE - naš dugogodišnji test ribolovac i promoter, jedan od najiskusnijih i najboljih feeder takmičara u Srbiji, dugogodišnji član reprezentacije Srbije u feeder ribolovu i učesnik mnogih svetskih prvenstava u ovoj disciplini. Osvajač je brojnih medalja i priznanja, dvostruki šampion Srbije, a najznačajnije odličje je bronzana medalja u feeder ribolovu sa svetskog prvenstva u Portugalu iz 2017. godine. Saša je dugo godina bio i takmičar u ribolovu na plovak ali feeder ribolov mu je omiljena disciplina.

75 cm


Rivercraft Method 5000 je model koji smo namenili ljubiteljima method feeder ribolova, dakle ribolovcima koji imaju potrebu za feeder mašinicom većeg kapaciteta. Poseduje metalnu špulnu velikog prečnika koja je idealna za daleke zabačaje. Rivercraft Method Feeder 5000 takođe ima lagano a robusno metalno telo izrađeno od legure magnezijuma i snažan pogonski mehanizam sa prenosom 4.6:1. Sa lakoćom i brzo dovlači hranilicu sa većih daljina jer jednim okretom ručice namotava čak 83 cm najlona. Zamaranje i borba sa krupnom ribom su pravo uživanje sa ovom mašinicom jer poseduje i SD (Speed Drag) kočnicu sa karbonskim diskovima. Rivercraft Method 5000 je mašinica dorasla najvećim izazovima u modernom feeder ribolovu! Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49365

FXRL-035500

5000

4.6:1

0.20/220

378

8490

Rezervna špulna

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49366

FXRL-035950

5000

0.20/220

1690

83 cm


ision High Prec tem Drag Sys

3000/4000/5000 Moderno dizajnirana feeder mašinica namenjena najzahtevnijim fiderašima, izuzetno precizno izrađena i sa savršenim slaganjem struna i najlona jer poseduje mehanizam sa beskonačnim vijkom (worm shaft). Tri pažljivo odabrane veličine 3000, 4000 i 5000 pokrivaju potrebe feeder ribolova na većini naših terena. Snažan pogonski mehanizam i precizna prednja kočnica omogućavaju lako izvlačenje hranilica i veliko uživanje prilikom zamaranja ribe.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Nam. (cm)

Tež. (g)

49367

FXRL-017300

3000

5.2:1

0.20/250

87

298

6490

45115

FXRL-017400

4000

4.6:1

0.20/200

84

360

6990

49541

FXRL-017500

5000

4.6:1

0.20/300

89

395

7490

VISAGE FEEDER 4000

Rezervne špulne

Cena

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49368

FXRL-017930

3000

0.20/250

1490

47687

FXRL-017940

4000

0.20/200

1490

49542

FXRL-017950

5000

0.20/300

1690

VISAGE FEEDER 3000


power 6000 Sve je više ribolovaca koji love na velikim i brzim rekama ili koriste method feeder tehniku pa se ukazala potreba da našu Visage paletu mašinica proširimo i ovim specijalnim, snažnijim modelom koji ujedno ima i veći kapacitet špulne. Kao i standardni Visage modeli i Visage Power 6000 savršeno slaže strune i najlone jer ima ugrađen sistem sa beskonačnim vijkom (worm shaft), a pogonski mehanizam je fantastično snažan i ima takođe prenos od 4.6:1. Visage Power takođe poseduje i “Speed Drag” (SD) brzi pritezač kočnice tako da se kočnica može potpuno otpustiti i brzo pritegnuti okretom od samo četvrtine kruga. Idealna mašinica za jače feeder štapove (težine bacanja od 150g i više).

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49369

FXRL-039600

6000

4.6:1

0.20/250

519

7490

Rezervne špulne

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49370

FXRL-039960

6000

0.20/250

1690


Novi model u našoj ponudi, mašinica visoke klase namenjena pre svega kao idealan par takmičarskim feeder štapovima kao što je Formax Elegance Pro by Darko T. Nastala je takođe u saradnji sa našim test ribolovcem Darkom Todosijevićem, izuzetno je precizno izrađena, ima jako fin rad i sa lakoćom vuče hranilice u težinama koje se koriste sa takvim štapovima. Zamaranje ribe je pravo uživanje jer poseduje vrlo preciznu kočnicu sa karbonskim diskovima i “memory system” na špulni tako da možete vrlo precizno dozirati silu kočenja, ali i klipove za strunu u dve boje (plavoj i crnoj) da možete razlikovati na kojem ste koju daljinu fiksirali.

85 cm

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49372

FXRL-040400

4000

5.1:1

0.22/200

302

5990

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49374

FXRL-040940

4000

0.22/200

1.090

Feeder

Prvoklasna feeder mašinica najnovije generacije, jedan od top modela naše ponude. Mašinica koja se u proteklih nekoliko godina višestruko dokazala na raznim terenima i svim uslovima feeder ribolova. Zahvaljujući snažnom, izdržljivom i jednostavnom pogonskom mehanizmu sa lakoćom vuče čak i najteže hranilice iz jake rečne struje. Robusna i pouzdana mašinica u dve veličine (3000 i 4000), dorasla svim izazovima modernog feeder ribolova!

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Nam. (cm)

Tež. (g)

47124

FXRL-018300

3000

5.0:1

0.18/200

74

262

5290

42906

FXRL-018400

4000

4.6:1

0.18/270

75

360

5490

Rezervne špulne

Cena

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

47688

FXRL-018930

3000

0.18/200

990

49161

FXRL-018940

4000

0.18/270

990


DARKO TODOSIJEVIĆ – naš dugogodišnji test ribolovac i promoter, fantastičan i veoma iskusan ribolovac kada je feeder ribolov u pitanju. Svoje prve ribolovačke korake napravio je na Zapadnoj Moravi nedaleko od Kruševca gde i danas živi i radi. U poslednjih nekoliko godina posvetio se i takmičarskom ribolovu i beleži zaista fantastične rezultate. Već u drugoj sezoni takmičenja bio je u samom vrhu ovog sporta i postao je član reprezentacije Srbije u feeder ribolovu i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji (član je Profi Formax Teama iz Kruševca). Njegovo ogromno iskustvo, znanje i umeće čitanja vode nam je bilo od ogromnog značaja prilikom dizajniranja i kreiranja raznog feeder pribora a naročito feeder štapova.

Feeder Method feeder ribolov je sve popularniji na našim terenima pa smo zato u Elegance paleti mašinica uvrstili i ovaj poseban model namenjen takvom vidu ribolova. Elegance Method Feeder je nastao na osnovi klasične Elegance Feeder mašinice i poseduje identično kućište sa snažnim i dokazanim, robusnim prenosnim mehanizmom ali i veći rotor i metalnu špulnu velikog prečnika, odnosno većeg kapaciteta. Ovaj model je zbog takve špulne idealan za daleke zabačaje i sa njim vam je uživanje u method ribolovu zagarantovano!

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Nam. (cm)

Tež. (g)

Cena

49543

FXRL-031400

4000

5.0:1

0.25/170

85

283

5990

49375

FXRL-031500

5000

4.6:1

0.30/130

91

393

6490

Rezervne špulne

Šifra

Broj artikla

Veličina

Kapacitet

Cena

49544

FXRL-031940

4000

0.25/170

1290

49376

FXRL-031950

5000

0.30/130

1290

Feeder Feeder mašinica namenjena ribolovcima koji često love krupniju ribu method feeder tehnikom jer ima ugrađen free spool sistem (slobodan hod špulne) po ugledu na moderne šaranske mašinice. Ovaj mehanizam će u slučaju snažnog i iznenadnog bega krupne ribe da dozvoli kontrolisano okretanje špulne i izvlačenje najlona pri spuštenom preklopniku čime će sačuvati štap od odvlačenja u vodu.

74 cm

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

44207

FXRL-022400

4000

4.6:1

0.20/185

428

3990


METHOD Lagana, fina, moderno dizajnirana i precizno izrađena mašinica idealna za lakše feeder i picker štapove, za lov na jezerima i stajaćim vodama i sve situacije gde se koriste lakše hranilice.

Verzija Avatar NG Feeder mašinice koja ima i free spool mehanizam (slobodan hod špulne), idealna za ribolovce koji love na jezerima, kanalima, manjim revirima i imaju potrebu za feeder mašinicom sa slobodnim hodom špulne.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

47125

FXRL-019350

3500

5.0:1

0.20/200

275

3490

49377

FXRL-034500

5000

5.5:1

0.20/200

424

3990

Veoma mala i lagana mašinica idealna za razne bolonjeze i druge varijante plovkaroških štapova, eventualno i za ultralako varaličarenje.

Mašinica sa brzim prenosom i plićom špulnom većeg prečnika, dizajnirana za potrebe match ribolova i drugih varijanti plovkarenja. Brz prenos u kombinaciji sa ovakvom špulnom omogućava brzo privlačenje plovka sa većih daljina.

Šifra

Br. artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

39344

FXRL-026005

500

5.1:1

0.15/170

169

2490

36985

FXRL-025400

4000

6.2:1

0.20/100

294

3990


4000 /5 5000 Feeder mašinica univerzalne namene, odličnih performansi i vrlo pristupačne cene. Odličan izbor za ribolovce koji tek kreću u svet feeder ribolova.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

40162

FXRL-020400

4000

5.0:1

0.20/150

265

2890

40163

FXRL-020500

5000

4.6:1

0.20/200

375

2990

4000 /5 5000 Moderno dizajnirana i precizno izrađena feeder mašinica univerzalne namene, sa fantastičnim odnosom cene, kvaliteta i performansi. Odličan izbor kako za početnike tako i za iskusnije feeder ribolovce.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

38002

FXRL-021400

4000

5.0:1

0.20/150

269

2890

38003

FXRL-021500

5000

5.5:1

0.20/200

364

2990

Cena

Feeder

4000 /5 5000 Snažna, robusna i cenom vrlo pristupačna feeder mašinica sa free spool sistemom (slobodan hod špulne), idealna za ribolovce koji love krupniju ribu odnosno pecaju na revirima. Sistem slobodnog hoda sprečava da vam riba pri snažnom udaru i begu odvuče štap i mašinicu u vodu.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

38127

FXRL-023400

4000

4.6:1

0.20/180

432

2890

38128

FXRL-023500

5000

4.6:1

0.20/200

435

2990

Cena


6000 Moderno dizajnirana i cenom vrlo pristupačna šaranska mašinica sa free spool sistemom (slobodan hod špulne), velikim kapacitetom špulne, odličnim slaganjem i besprekornom prednjom kočnicom.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cana

49362

FXRL-036600

6000

5.1:1

0.28/250

504

4490

Jedna od najpopularnijih šaranskih mašinica u našoj ponudi zbog izuzetnog odnosa cene, kvaliteta i performansi. Endura je mašinica u dve veličine sa free spool sistemom, dugom konusnom long cast špulnom i besprekornim slaganjem najlona zahvaljujući sistemu sa beskonačnim vijkom (worm shaft).

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cana

28812

FXRL-011700

7000

4.9:1

0.35/240

597

3990

28813

FXRL-011800

8000

4.7:1

0.35/280

820

4390

Mašinica specijalno dizajnirana za rad sa raketama za prihranjivanje i spod štapovima. Odlično slaže najlon zahvaljujući ugrađenom sistemu sa beskonačnim vijkom (worm shaft) tako da je raketu moguće zabaciti precizno i na veliku daljinu.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

36535

FXRL-012600

6000

4.9:1

0.35/160

539

3990


6000 Šaranska mašinica sa slobodnim hodom špulne (Free Spool System) i odličnih performansi po zaista odličnoj ceni! Idealan izbor za početnike ali i iskusne ribolovce u šaranskom ribolovu.

Moderno dizajnirana i kvalitetna šaranska mašinica slobodnim hodom špulne (Free Spool). Pored osnovne metalne špulne uz ovaj model dolazi i rezervna grafitna špulna većeg kapaciteta.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

38125

FXRL-010500

5000

4.6:1

0.30/220

430

2990

41346

FXRL-014600

6000

4.6:1

0.30/350

433

2490

38126

FXRL-010600

6000

4.6:1

0.30/240

452

3090

Šaranska mašinica sa slobodnim hodom špulne (Free Spol) i bržim prenosom od 5.5:1. Оvaj model poseduje i rezervnu grafitnu špulnu.

Šaranska mašinica sa slobodnim hodom špulne (Free Spool) po zaista fantastičnoj ceni. Idealan izbor za početnike u ovoj vrsti ribolova.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

47123

FXRL-015600

6005

5.5:1

0.30/350

428

2490

38130

FXRL-013500

5000

4.6:1

0.30/270

404

1990


Varaličarska mašinica dizajnirana za najveće izazove u varaličarenju i najzahtevnije varaličare! Zenon je top model Formax asortimana i poseduje lagano, robusno i čvrsto metalno kućište od magnezijuma te snažan i pouzdan pogonski mehanizam. Slaganje upredenih struna je besprekorno a rotacija mašinice glatka zahvaljujući čak 9 kugličnih ležajeva postavljenih na svim vitalnim pozicijama. U manjoj veličini 3000 Zenon je izuzetna mašinica za sve varijante lakog i srednje-teškog varaličarenja, dok je veći model 4000 idealan za varaličarenje na Dunavu i drugim većim rekama sa većim i težim varalicama, lov krupne štuke i drugih borbenih grabljivica.

ALEKSANDAR POPOVIĆ – naš kolega i dugogodišnji test ribolovac, veoma iskusan varaličar koji se poslednjih dvadesetak i više godina posvetio skoro isključivo lovu velikoustog basa. Aktivan je takmičar i član reprezentacije Srbije u ovoj disciplini. Njegovo veliko iskustvo i znanje nam je bilo takođe od velike važnosti pri dizajniranju raznog varaličarskog pribora a naročito varalica i pribora za lov basa.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

45108

FXRL-001300

3000

5.0:1

0.30/140

257

6990

45109

FXRL-001400

4000

4.6:1

0.40/120

350

7490


Mašinica koja će sigurno oduševiti varaličare koji traže jaku i robusnu mašinicu klasičnog dizajna i proverenih rešenja! Metalim Neo poseduje čvrsto i robusno metalno kućište od aluminijuma i ručicu čija se osovina uvrće u čeličnu osovinu pogonskog zupčanika. Manji model 3000 idealan je za sve varijante lakšeg do srednje-teškog varaličarenja (lov smuđa džigovanjem i voblerima, lov štuke svim vrstama varalica, lov bucova, bassa i raznih drugih grabljivica), dok je veći model 4000 dosta veći ali i jači zbog prenosa 4.6:1 tako da obiluje vučnom snagom i idealan je za rad sa varalicama koje pružaju veći otpor (glavinjarama, teškim džigovima, voblerima dubokoroncima i slično).

RUBBER

KNOB

MILOŠ CVIJIĆ – naš kolega (poslovođa Formax Stora u Nišu), dugogodišnji test ribolovac i promoter, jedan od najboljih varaličara u Srbiji. Miloš je svoje zaista veliko znanje i iskustvo stekao loveći na raznim terenima (Moravi, Nišavi, Dunavu i Bovnu i drugim jezerima u okolini Niša i šire) tako da je imao ogroman doprinos u dizajniranju i kreiranju raznog varaličarskog pribora, od štapova za lov smuđa i soma, preko raznih varalica do pratećeg pribora.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49355

FXRL-032300

30

5.0:1

0.30/140

292

6990

49356

FXRL-032400

40

4.6:1

0.40/160

426

7490


Precizno izrađena varaličarska mašinica koja se odlikuje odličnim performansama, izuzetno malom težinom a uz nju dolazi i rezervna metalna špulna, identična onoj na mašinici. Zayden je odličan izbor za razne varijante varaličarenja a model 2004 ima pliću špulnu i odličan je za lako varaličarenje.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

45110

FXRL-002204

2004

5.2:1

0.18/100

255

4290

45111

FXRL-002300

3000

5.2:1

0.30/180

255

4390

45112

FXRL-002400

4000

5.2:1

0.30/230

260

4490

1004/2004/3000/4000 Varaličarska mašinica univerzalne namene, moderno dizajnirana i precizno izrađena, u manjim veličinama takođe odlična i za ribolov na plovak. Najmanja veličina 1004 je odlična za ultra-lako varaličarenje ili bolonjeze štapove.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

49358

FXRL-038104

1004

6.2:1

0.15/100

220

Cena 2290

49359

FXRL-038204

2004

5.2:1

0.18/100

242

2490

49360

FXRL-038300

3000

5.2:1

0.30/180

249

2590

49361

FXRL-038400

4000

5.2:1

0.35/165

255

2990


Varaličarska mašinica modernog dizajna, vrlo precizno izrađena i sa izuzetnim performansama za ovaj novac! Čak 4 veličine pokrivaju skoro sve varijante varaličarenja, od lakog do srednje-teškog pa čak i težeg. Uz ovaj model se isporučuje i rezervna grafitna špulna.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

43083

FXRL-003204

2004

5.0:1

0.18/100

250

2490

43084

FXRL-003300

3000

5.0:1

0.20/180

255

2590

43085

FXRL-003400

4000

5.0:1

0.25/200

262

2990

43086

FXRL-003500

5000

4.6:1

0.30/200

369

3190

Mašinica univerzalne namene dostupna u dve veličine, odličnih performansi i vrlo pristupačne cene. Uz ovaj model se isporučuje i rezervna grafitna špulna.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

40159

FXRL-004300

3000

5.0:1

0.25/200

253

1990

40161

FXRL-004400

4000

4.6:1

0.30/200

350

2290

Cena

Mašinica univerzalne namene, odlična za varaličarenje, laki dubinski ribolov ili ribolov na plovak. Precizno je izrađena i modernog dizajna, a uz nju se isporučuje i rezervna grafitna špulna.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

45113

FXRL-005204

2004

5.0:1

0.18/100

252

1890

36979

FXRL-005300

3000

5.0:1

0.30/140

258

1990

36981

FXRL-005400

4000

5.5:1

0.40/120

358

2290


Mašinica univerzalne namene, dizajnirana u skromnijoj opremi zbog što pristupačnije cene ali sa izuzetno kvalitetnim pogonskim mehanizmom kao i kod puno skupljih modela. Zbog fantastične cene izuzetan je izbor za početnike u ribolovu.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

36974

FXRL-006200

20

5.0:1

0.20/200

225

Cena 999

36975

FXRL-006300

30

5.0:1

0.25/200

230

1090

36977

FXRL-006400

40

5.5:1

0.25/280

310

1290

36978

FXRL-006500

50

5.5:1

0.25/390

330

1390

Attract

Mašinica univerzalne namene namenjena ribolovcima koji više preferiraju mašinice za zadnjom kočnicom. Odličnih je performansi i pristupačne cene, a uz nju se isporučuje i rezervna grafitna špulna.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

17523

FXRL-007200

20

5.0:1

0.20/200

287

2190

17524

FXRL-007300

30

5.0:1

0.30/140

296

2290

17525

FXRL-007400

40

5.5:1

0.40/120

392

2490

Cena

COAST Mašinica sa zadnjom kočnicom, univerzalne namene i izuzetno pristupačne cene. Odlična je za lakši dubinski ribolov, lov grabljivica na žive mamce i slično.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

27886

FXRL-008300

30

5.0:1

0.20/240

238

1190

27887

FXRL-008400

40

5.5:1

0.30/200

335

1290

27888

FXRL-008500

50

5.5:1

0.35/200

350

1390

Cena


Snažna, velika i veoma robusna mašinica velikog kapaciteta špulne dizajnirana za dubinski ribolov soma, odnosno lov ove grabljivice na žive i mrtve kedere. Snažan pogonski mehanizam prenosa 4.3:1 obiluje snagom tako da je ova mašinica dorasla svim izazovima ovakvog ribolova!

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49378

FXRL-037800

80

4.3:1

0.40/460

712

4990

Velika, izuzetno snažna i robusna mašinica dizajnirana za razne varijante dubinskog ribolova (lov soma, šarana u panjevima i slično). Uz ovaj model isporučuje se rezervna grafitna špulna.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

30760

FXRL-027700

70

4.5:1

0.40/250

720

3990

80 Velika, fantastično snažna i robusna mašinica dizajnirana za dubinski lov soma na žive i mrtve mamce, ali je naravno odlična i za razne druge varijante dubinskog ribolova koji zahtevaju jaku i veliku mašinicu.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

39901

FXRL-028800

80

4.5:1

0.45/220

762

3490


Cat Fighter 70 je veći i dosta jači brat Metalim Neo 30/40 mašinica i namenili smo ga lovu krupnih i kapitalnih somova, mladica, štuka i drugih velikih grabljivica. Nastao je po zahtevima i instrukcijama Milana Panića, našeg test ribolovca i poznatog vodiča sa Ebra, a uspešno je prošao i položio brojne testove i okršaje sa velikim somovima na ovoj čuvenoj reci. Cat Fighter 70 ima jako i robusno metalno (aluminijumsko) telo, snažan prenos 4.6:1 i ručicu koja se ušrafljuje u osovinu pogonskog zupčanika. Izuzetno je jaka i robusna mašinica (a opet ne prevelika) idealna za rad sa najvećim glavinjarama, teškim džigovima, voblerima dubokoroncima i slično, odnosno baš za borbu sa velikim somovima. Takođe odlično može da posluži i za razne varijante dubinskog ribolova, lov soma na bućku i slično.

MILAN PANIĆ – naš dugogodišnji test ribolovac, promoter i vodič sa čuvene reke Ebro. Varaličar sa ogromnim znanjem i iskustvom koje je stekao na Dunavu, Moravi i drugim našim rekama. Milan se prirodom posla kojim se bavi poslednjih godina najviše posvetio lovu kapitalnih somova i smuđeva na ovoj reci, ali je veoma poznat i po kapitalnim ulovima štuke, pastrmke i brojnih drugih grabljivica sa domaćih terena. Njegovo iskustvo nam je bilo veoma dragoceno naročito pri kreiranju pribora za lov najvećih somova i kapitalnih smuđeva.

Šifra

Broj artikla

Model

Prenos

Kapacitet

Tež. (g)

Cena

49357

FXRL-033700

70

4.6:1

0.40/320

530

8490


Vrhunski feeder štap, top model Formax ponude, štap izrađen od najnovijeg japanskog high modulus Toray karbona i opremljen prvoklasnim Sea Guide SiC provodnicima i držačem mašinice. Lagan je kao pero i izuzetno osetljiv, ima veoma vitak i elegantan blank ali sa zavidnom rezervom snage u donjem delu. Pored starog modela od 3.60m i težine bacanja 80g za ovu sezonu Superchamp Feeder seriju smo, na brojne zahteve ribolovaca, proširili sa još dva jača i oštrija modela od 3.60m 110g i 3.90m 130g. Ovi modeli imaju dvostopalne prve karike a takođe i proporcionalno veće ostale, a poseduju i specijalno dizajnirane šuplje vrhove koji su još osetljiviji i lakše prikazuju uzimanje mamca a sa njima se štap ponaša kao jedna celina. Model od 110g odlično baca hranilice 80-90g (na daljinama 60-70m) a model od 130g hranilice od 100g pa i jače (na daljinama od 90-100m).

22

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

47146

FXRD-039360

3,60

80

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

173

13990

49318

FXRD-039361

3,60

110

3+3

1.5, 2.0 i 3.0

199

14490

49319

FXRD-039390

3,90

130

3+3

2.0, 3.0 i 4.0

229

14990

REEL SEAT

36T

3

CARBON Quiver Tips

NOVO! NOVO!


Japanese ultra carbon technology

Feeder štap visoke klase, prelepog i veoma modernog dizajna sa brojnim filigranski izrađenim detaljima, vrlo lagan, elegantan i izuzetno osetljivog blanka. Četiri modela iz ove serije odlično pokrivaju razne situacije u feeder ribolovu na našim terenima a odličan su izbor kako za rekreativce, odnosno ljubitelje prvoklasnog feeder pribora, tako i za takmičare (modeli u manjim težinama bacanja). Svaki model dolazi upakovan u prelepu i luksuznu zaštitnu i tvrdu futrolu u kojoj možete transportovati i namontiran štap sa mašinicom. Visage Feeder štapovi daju jednu potpuno novu dimenziju feeder ribolova i pružiće vam puno uživanja na vodi! Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

49320

FXRD-081330

3,30

60

3+3

0.75, 1.0 i 1.5

205

Cena 8490

49321

FXRD-081360

3,60

80

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

225

9490

49322

FXRD-081361

3,60

100

3+3

1.0, 2.0 i 3.0

228

9590

49323

FXRD-081390

3,90

100

3+3

1.0, 2.0 i 3.0

244

9990

3

CARBON Quiver Tips

23


3

CARBON Quiver Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

47147

FXRD-041360

3,60

10-60

3+3

0.5, 1.0 i 1.5

180

7990

Feeder štap visoke klase nastao u saradnji sa našim test ribolovcem i takmičarom Darkom Todosijevićem. Elegance Pro Feeder je izuzetno lagan i osetljiv takmičarski feeder štap vitkog i elegantnog blanka, štap sa kojim je Darko u poslednje dve godine ostvario velike uspehe na domaćoj takmičarskoj sceni i plasirao se u feeder reprezentaciju Srbije u obe kategorije (ekipnoj i pojedinačnoj). Elegance Pro je trodelni štap kod kojeg su dužine sekcija posebno podešene tako da ima transportnu dužinu trodelca a akciju poput dvodelnog štapa. Ovo je takođe izuzetan štap i za ribolovce koji vole fin i osetljiv pribor, love na raznim jezerima, kanalima i drugim mirnim vodama i žele da maksimalno uživaju u ribolovu.

PROFI FORMAX FEEDER TEAM Poslednjih nekoliko godina naša kompanija aktivno podržava razvoj takmičarskog feeder ribolova u Srbiji. U početku je to bilo preko naših test ribolovaca i takmičara Darka Todosijevića i Saše Cuckića a u 2020-toj godini smo to digli na viši nivo sponzorisanjem Profi Formax Teama, nastalog u saradnji sa kompanijom „Profi“ iz Kruševca. Već u prvoj godini takmičenja Profi Formax Team u sastavu Darko Todosijević, Nenad Špaća Petronijević, Slobodan Krstović, Stevan Cvetić, Miša Nađ, Stefan Anđelković i Nikola Zajić je postao vicešampion Srbije u feeder ribolovu i braniće boje Srbije na svetskom prvenstvu ove godine u Bugarskoj, a Nenad Špaća Petronijević je uz Darka Todosijevića takođe član reprezentacije Srbije u feeder ribolovu (i u pojedinačnoj kategoriji)! Mlada i perspektivna ekipa pred kojom su tek pravi rezultati, a nama su od ogromnog značaja kada je u pitanju testiranje pribora i opreme za takmičarski feeder ribolov. 24


Izuzetno lagan i veoma osetljiv feeder štap dizajniran za takmičarski ali i svakodnevni ribolov. Namenjen je ribolovcima koji vole lagan i osetljiv pribor u cilju maksimalnog uživanja u ribolovu. Štap sa kojim se možete oprobati u takmičarskom ribolovu ali i svakodnevno uživati sa njim na vašem omiljenom terenu.

3

CARBON Quiver Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrha (oz)

Tež. (g)

45088

FXRD-043330

3,30

15-50

3+3

0.75, 1.25 i 2.0

191

Cena 6490

45089

FXRD-043360

3,60

20-65

3+3

0.75, 1.25 i 2.0

199

6990

45090

FXRD-043390

3,90

30-75

3+3

0.75, 1.25 i 2.0

212

7490

Prvoklasan i moderno dizajniran feeder štap sa dva donja dela i više međusegmenata tako da se njihovim kombinovanjem dobijaju čak 4 feeder štapa u dužinama od 3.00, 3.30, 3.60 i 3.90 m. Idealan je izbor za ribolovce koji žele da sa jednim štapom pokriju više situacija u ribolovu odnosno pecaju na više različitih terena. Lagan, osetljiv i univerzalan feeder štap za pravo uživanje u feeder ribolovu!

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Jač. vrha (oz)

Težine (g)

Cena

45087

FXRD-040399

3,00 - 3,90

75

9

0.5, 1.0, 1.5 i 2.0

172, 192, 218 i 238

11990

25


POWER FEEDER Serija snažnih i kvalitetnih feeder štapova dizajniranih za ribolov na rekama odnosno u jakoj rečnoj struji. Rivercraft Power Feeder su štapovi takođe idealni i za daleke zabačaje i imaju posebno obojene vrhove zbog bolje vidljivosti u lošijim svetlosnim uslovima. Uz modele od 3.60 i 3.90 m dolaze dva jača vrha od karbona i jedan još osetljiviji od fiberglasa, dok uz model od 4.20m dolaze sva tri vrha od karbona.

K-TYPE GUIDES

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

49324

FXRD-085360

3.60

50-140

3+3

2.0, 3.0 i 4.0

272

6990

49325

FXRD-085390

3.90

50-160

3+3

3.0, 4.0 i 5.0

284

7990

49326

FXRD-085420

4.20

60-180

3+3

3.0, 4.0 i 5.0

380

8490

Serija veoma kvalitetnih feeder štapova sa izuzetnim odnosom cene, kvaliteta i performansi a koja je dostupna u velikom rasponu težina bacanja i dužina, tako da pokrivaju većinu situacija u feeder ribolovu na našim terenima. Rivercraft Feeder štapovi su jedni od najpopularnijih štapova na tržištu, isprobani od strane ogromnog broja ribolovaca i dobili su izuzetno pozitivne komentare. Modeli od 3.00 i 3.30m su takođe dvodelni što je retkost među štapovima tih težina bacanja. Lagani i snažni štapovi koji će vam omogućiti prvoklasno uživanje u feeder ribolovu!

/1 Modeli 3m

0 -50g i 3,3

m/25-75g

QUIVER

3

26

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

45091

FXRD-047300

3,00

10-50

2+2

1.0 i 1.5

190

4490

45092

FXRD-047330

3,30

25-75

2+3

1.0, 1.5 i 2.0

202

5190

45093

FXRD-047360

3,60

20-60

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

224

5390 5590

45094

FXRD-047361

3,60

30-90

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

229

45095

FXRD-047362

3,60

40-120

3+3

1.5, 2.0 i 3.0

252

5790

45096

FXRD-047390

3,90

30-90

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

245

5990

45097

FXRD-047391

3,90

50-150

3+3

1.5, 2.0 i 3.0

265

6390


27


River Izuzetno snažan feeder štap u dve dužine i težine bacanja, dizajniran za najteže varijante feeder ribolova na velikim rekama, ribolov u jakoj struji i za upotrebu veoma teških hranilica. Shadow River Feeder je odličan štap i za veoma daleke izbačaje i lov najkrupnijih riba, lov šarana na rekama, velikim jezerima i komercijalama. Po koncepciji i snazi je veoma sličan klasičnom šaranskom štapu samo što ima i izmenjive vrhove koji su posebno obojeni zbog bolje vidljivosti u lošijim svetlosnim uslovima.

3

CARBON Quiver Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

49327

FXRD-086360

3.60

100-300

3+3

5.0, 6.5 i 8.0

269

6490

49328

FXRD-086390

3.90

100-350

3+3

5.0, 6.5 i 8.0

299

7490

Moderno dizajniran, snažan i osetljiv medium feeder štap univerzalne namene, odličan za feeder ribolov na rekama. Uz njega dolaze tri izmenjiva vrha izrađena od punog karbona a vršni delovi su im obojeni kombinacijom žute i crvene boje. Ovaj štap je uspešno položio sve testove na Zapadnoj Moravi u pecanju klena i skobalja od strane Formax-ovog test ribolovca Darka Todosijevića, kao i testove Saše Cuckića u lovu krupne deverike na Južnoj Moravi.

FEEDER

3

CARBON Quiver Tips

28

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrha (oz)

Tež. (g)

Cena

43146

FXRD-044360

3,60

70

3+3

1.0, 1.5 i 2.0

233

4990

43147

FXRD-044390

3,90

80

3+3

1.5, 2.0 i 2.5

270

5490


Prvoklasan feeder štap namenjen prvenstveno pecanju šarana i amura method tehnikom na komercijalnim vodama ali je naravno odličan i na mnogim drugim terenima, a naročito kada je potreban dalek zabačaj. Blank ovog štapa je izuzetno vitak i tanak ali debelih zidova, tako da je zamaranje krupne ribe sa njim veoma sigurno i predstavlja pravo uživanje!

3

K-TYPE

CARBON Quiver Tips

GUIDES

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrha (oz)

Tež. (g)

42548

FXRD-046360

3,60

80

3+3

0.5, 1.0 i 2.0

304

Cena 5790

42549

FXRD-046390

3,90

90

3+3

0.75, 1.5 i 2.5

334

5990

Serija kvalitetnih i moderno dizajniranih karbonskih feeder štapova sa izuzetnim odnosom cene, kvaliteta i performansi, dostupna u velikom rasponu dužina i težina bacanja tako da pokrivaju brojne situacije na našim terenima. Avatar NG Feeder štapovi zadovoljiće potrebe kako iskusnih ribolovaca, tako i onih koji tek ulaze u svet feeder ribolova. Uz ove štapove se isporučuju tri vrha različite osetljivosti (jedan od fiberglasa i dva od karbona).

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh.

Tež. (g)

Cena

47149

FXRD-048300

3,00

50-180

3+3

L/M/H

237

4490

47150

FXRD-048360

3,60

30-100

3+3

L/M/H

289

4790

47151

FXRD-048361

3,60

40-130

3+3

L/M/H

304

4990

47152

FXRD-048390

3,90

40-120

3+3

L/M/H

308

4990

47153

FXRD-048391

3,90

100-250

3+3

L/M/H

323

5490

47154

FXRD-048420

4,20

50-170

3+3

L/M/H

364

5990

29


Feeder Kvalitetan i moderno dizajniran feeder štap u dve dužine i težine bacanja, odličan za ribolov na većim rekama i jezerima. Reč je o snažnom i osetljivom feeder štapu univerzalne namene. Uz ovaj model se isporučuju tri vrha različite osetljivosti, jedan od fiberglasa i dva od karbona.

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

49329

FXRD-080360

3,60

120

3+3

1.5, 2.0 i 3.0

298

Cena 4490

49330

FXRD-080390

3,90

150

3+3

2.0, 3.0 i 4.0

323

4990

Serija karbonskih feeder štapova veoma pristupačne cene i odličnih performansi. Idealni štapovi za ribolovce koji ulaze u svet feeder ribolova ali žele da imaju u rukama lep, lagan i kvalitetan karbonski feeder štap po pristupačnoj ceni. Thunder Feeder štapovi su lepo dizajnirani i pedantno finiširani, lagani i osetljivi, uz zavidnu rezervu snage u donjem delu. Uz ove štapove dolaze tri izmenjiva vrha različite osetljivosti, dva od punog fiberglasa i jedan od punog karbona.

QUIVER

3

30

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

41989

FXRD-049330

3,30

110

3+3

L/M/H

238

2990

41992

FXRD-049331

3,30

130

3+3

L/M/H

248

3490

41990

FXRD-049360

3,60

110

3+3

L/M/H

290

3490

39522

FXRD-049361

3,60

130

3+3

L/M/H

281

3690

39524

FXRD-049362

3,60

150

3+3

L/M/H

300

3890

41991

FXRD-049390

3,90

110

3+3

L/M/H

295

3690

39523

FXRD-049391

3,90

130

3+3

L/M/H

312

3790

39525

FXRD-049392

3,90

150

3+3

L/M/H

329

3990


Kvalitetan i lepo dizajniran feeder štap univerzalne namene, izrađen od karbona i dostupan u dve dužine i težine bacanja. Uz Force Active Feeder modele isporučuju se tri odnosno dva izmenjiva vrha različite osetljivosti.

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

Cena

43107

FXRD-050330

3,30

120

3+2

1.5 i 2.5

234

2990

39258

FXRD-050360

3,60

130

3+3

1.0, 2.0 i 3.0

355

3490

FEEDER Snažan i kvalitetan feeder štap izrađen od karbona i dostupan po izuzetno pristupačnoj ceni. Odličan izbor za ribolov na rekama ili većim jezerima. Pravi je izbor kako za početnike tako i za iskusnije feeder ribolovce.

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh.

Tež. (g)

Cena

39255

FXRD-051360

3,60

50-100

3+3

L/M/H

345

2990

Cena

FEEDER Feeder štap izrađen od kompozitnog materijala, snažan i izdržljiv, namenjen ribolovcima koji tek ulaze u svet feeder ribolova ili su skromnijeg budžeta.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

49333

FXRD-091330

3,30

65

3+2

L/M

316

1890

49334

FXRD-091360

3,60

80

3+2

L/M

337

1990

31


Kvalitetan i osetljiv feeder štap izrađen od karbona, idealan za ribolov sa lakšim hranilicama i tankim najlonima, odličan izbor za manje reke, jezera i kanale. Štap namenjen finom feeder ribolovu na kraćim distancama.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh. (oz)

Tež. (g)

44288

FXRD-044270

2,70

50

2+2

1.0 i 1.5

156

Cena 3890

44289

FXRD-044300

3,00

55

2+2

1.0 i 2.0

190

3990

Picker

Feeder štap dizajniran za lov bele ribe na kraćim distancama, idealan za manje vode i upotrebu lakših hranilica i tanjih najlona. Odličan izbor za fini feeder ribolov na kraćim distancama.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh.

Tež. (g)

45100

FXRD-049270

2,70

20-55

2+2

L/M

227

Cena 2290

45101

FXRD-049300

3,00

20-55

2+2

L/M

252

2490

Cena

PICKER

Kratak i osetljiv feeder štap izrađen od kompozitnog materijala, izuzetno pristupačne cene, namenjen feeder ribolovu na kraćim distancama uz upotrebu laganih hranilica. Odličan izbor za početnike u feeder ribolovu. 32

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Jač. vrh.

Tež. (g)

49331

FXRD-091240

2,40

40

2+2

L/M

158

1390

49332

FXRD-091270

2,70

40

2+2

L/M

187

1590


IM-8

Teleskopski feeder štap izrađen od IM8 karbona, veoma lagan i izuzetno brze akcije. Štap dizajniran za ribolovce koji cene manju transportnu dužinu i brzu pripremu za pecanje na samoj vodi.

QUIVER

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Jač. vrha (oz)

Tež. (g)

Cena

47157

FXRD-056360

3,60

150

2.0, 3.0 i 5.0

221

5490

Cena

QUIVER

Teleskopski feeder štap izuzetno male transportne dužine tako da je veoma pogodan i lak za transport a sama priprema na vodi pre ribolova je izuzetno brza jer sa štapom ovakve koncepcije dolazite potpuno spremni i montirani za ribolov.

Štap izrađen od kompozitnog materijala (mešavine karbona i fiberglasa), dizajniran za potrebe finog dubinskog ribolova, lova krupnije bele ribe i šarana. Po uzoru na feeder štapove ima ubačen (ali i fiksiran) pun i veoma osetljiv vrh koji omogućava odličnu detekciju uzimanja mamca od strane ribe.

3

Tips

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Jač. vrha (oz)

Tež. (g)

47155

FXRD-055330

3,30

50-100

1.5, 2.0 i 3.0

304

4490

47156

FXRD-055360

3,60

50-100

2.0, 3.0 i 4.0

313

4990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

39508

FXRD-052240

2,40

40-100

2

228

Cena 2290

39509

FXRD-052270

2,70

40-100

2

259

2490

33


Japanese ultra carbon technology Varaličarski štap visoke klase koji će vas sigurno oduševiti lakoćom, izuzetno brzom akcijom i filigranski izvedenim detaljima! Visage Spin poseduje vrhunski blank izrađen od japanskog HM2 karbona koji ovom štapu daje izuzetnu akciju i odlične bacačke karakteristike a kontra i probijanje čeljusti grabljivice su laki i momentalni. Zbog svoje izuzetno brze akcije ovo je u većim težinama bacanja idealan štap za lov smuđa džigovanjem dok je u najmanjoj odličan za lov bassa svim vrstama varalica ali i za druge varijante lakog varaličarenja.

34

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49281

FXRD-096210

2,10

5-30

2

118

6990

49282

FXRD-096240

2,40

15-60

2

139

7490

49283

FXRD-096270

2,70

10-45

2

149

7990

49284

FXRD-096271

2,70

15-60

2

152

8490


SPI N Nova serija moderno dizajniranih varaličarskih štapova brze akcije i univerzalne namene u našem „Attack“ varaličarskom asortimanu. Izrađeni su od HM2 karbona, veoma lagani i brze akcije, sa brojnim filigranski izvedenim i zaista prelepim detaljima. Pet modela iz ove serije pokrivaju odlično sve varijante varaličarenja, od lova pastrmke, klena, bandara ili bassa, preko štuke i smuđa do lova manjih somova.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49287

FXRD-082210

2,10

5-25

2

123

5990

49288

FXRD-082240

2,40

7-28

2

137

6250

49289

FXRD-082241

2,40

20-60

2

162

6490

49290

FXRD-082270

2,70

7-28

2

155

6750

49291

FXRD-082271

2,70

14-55

2

180

6990

URBAN Poseban model u novoj Attack seriji varaličarskih štapova namenjen ribolovcima koji pecaju u urbanim sredinama ili onima koji često putuju. Ovaj petodelac je izuzetno male transportne dužine tako da spakovan staje u bilo koji kofer. Pritom je veoma lagan i brze akcije, tako da je ribolov sa ovakvim štapom pravo uživanje. Iako ima čak pet delova zahvaljujući posebnoj konstrukciji i specijalno izvedenim spojevima akcija mu je neprekinuta i imaćete utisak kao da lovite sa klasičnim dvodelcem.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Tr. duž. (cm)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

49285

FXRD-077210

2,13

46,5

3-15

5

103

Cena 4490

49286

FXRD-077211

2,13

46,5

4-24

5

107

4690

35


SPIN Izuzetno lagan i veoma brz dvodelni varaličarski štap dizajniran pre svega za džigovanje smuđa. Izuzetno brza akcija omogućava momentalnu kontru i lako probijanje tvrde čeljusti smuđa. Takođe je odličan izbor i za lov štuke, bucova i drugih grabljivica. Za ljubitelje korišćenja multiplikatora tu je i model od 2.58m 30-80g (casting verzija sa tzv. „pistol gripom”).

CAST

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

45067

FXRD-001240

2,43

20-60

2

145

Cena 6490

45068

FXRD-001250

2,58

30-80

2

158

6990

45069

FXRD-001270

2,70

40-80

2

168

7490

47394

FXRD-001300

3,00

50-90

2

195

7990

CAST model Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

45070

FXRD-001251

2,58

30-80

2

188

7490

Snažan, izuzetno brz i oštar štap dizajniran za lov smuđa većim i težim džig glavama, voblerima dubokoroncima, glavinjarama i drugim težim varalicama. Zander Attack je odličan štap za ribolov na Dunavu, Savi i drugim većim rekama gde vam je potreban snažan štap sposoban da se izbori sa jakom rečnom strujom, većim otporom varalica i sa kojim se može efikasno kontrirati.

36

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

47126

FXRD-003260

2,65

20-60

2

204

4990

47127

FXRD-003261

2.65

50-100

2

210

5490

47128

FXRD-003300

3.00

50-100

2

237

5990


Moderno dizajniran dvodelni varaličarski štap brze akcije i univerzalne namene. Izuzetno je lagan i lepo balansiran tako da je odličan za lov štuke svim vrstama varalica, lov smuđa i bucova voblerima i drugim varalicama. Njegova fantastična akcija omogućava lako amortizovanje svih begova ribe tako da su ribolov i zamaranje ulova sa njim pravo uživanje!

Šifra

Broj artikla

Dužina (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

45071

FXRD-002240

2,40

35

2

135

5490

45072

FXRD-002270

2,70

50

2

175

5990

45073

FXRD-002271

2,70

70

2

178

6490

Cena

Dvodelni varaličarski štap brze akcije i univerzalne namene, lagan, snažan i odlično balansiran. U manjim težinama bacanja ovo je izuzetan štap za lov bassa, bucova ili krupnog bandara, dok je u većim težinama bacanja univerzalac kojim se odlično mogu loviti smuđ i štuka svim vrstama varalica a koji je sposoban da se izbori i sa krupnijim somom ako vam dođe na varalicu. Za ljubitelje multiplikatora tu je i model od 2.58m i 40-80g opremljen tzv. „pistol gripom“.

Cast

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

40121

FXRD-004210

2,10

15-40

2

154

4490

40122

FXRD-004240

2,40

15-40

2

170

4690

43114

FXRD-004241

2,43

20-60

2

174

4990

43115

FXRD-004250

2,58

30-70

2

198

5290

40123

FXRD-004270

2,70

15-40

2

199

4990

43116

FXRD-004271

2,70

40-80

2

212

5490

CAST model Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

43113

FXRD-004251

2,58

40-80

2

220

5990

37


Veoma snažan i moderno dizajniran trodelni štap brze akcije, specijalno dizajniran za lov sa glavinjarama i drugim težim varalicama. Konstrukcija iz tri dela gde se srednji deo ubacuje u sam rukohvat mu omogućava izuzetno malu transportnu dužinu, tako da je ovaj model odličan izbor za ribolovce koji često putuju i u prilici su da love krupne grabljivice.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Tr. Duž. (cm)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49292

FXRD-084240

2,40

95

100

3

231

6990

49293

FXRD-084270

2,70

108

120

3

264

7490

Snažan i izuzetno lagan dvodelni varaličarski štap brze akcije, dizajniran za teže varaličarenje a naročito ribolov iz čamca. Odličan štap za džigovanje smuđa iz čamca uz upotrebu težih glava, voblera dubokoronaca i sličnih varalica koje pružaju veći otpor.

38

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

45074

FXRD-005240

2,40

80-120

2

195

4990

45075

FXRD-005270

2,70

80-120

2

220

5490


Veoma snažan i izuzetno izdržljiv dvodelni varaličarski štap dizajniran za lov krupnih i kapitalnih somova varalicom iz čamca na velikim rekama kakve su Ebro, Po, Sena, Dunav ili Sava. Nastao na osnovu velikog iskustva Milana Panića, našeg test ribolovca i vodiča sa čuvene španske reke Ebro. Sa ovim štapom je na Ebru savladano puno kapitalnih somova teških čak i preko 100 kg! Odličan štap za lov sa teškim glavinjarama, voblerima dubokoroncima, teškim džigovima, kašikama i sličnim varalicama.

ALARM • postavljaju se na štapove • reaguju na vibraciju • zvučna i svetlosna signalizacija • wireless, domet 70m

Šifra 50158

Broj artikla FXOT-319003

Fosforescentno svetli u mraku

Cena 7990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež.

Cena

43111

FXRD-016240

2,40

40-180

2

352 g

10990

43112

FXRD-016280

2,85

40-180

2

443 g

11990

39


Elegantan, veoma lagan i moderno dizajniran štap brze akcije idealan za sve varijante lakog varaličarenja a naročito lova pastrmke, klena, bandara ili bassa. Opremljen je prvoklasnom opremom, ima poseban i veoma lagan držač mašinice sa detaljima od karbona i elegantne i lagane provodnike sa visokim stopama koji ne ometaju akciju štapa. Idealan štap za rad sa svim vrstama lakših varalica. Isporučuje se u luksuznoj futroli sa zatvaranjem na rajsferšlus.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

43142

FXRD-009210

2,10

5-25

2

108

4990

43144

FXRD-009211

2,10

30

2

111

5490

43143

FXRD-009240

2,40

5-25

2

124

5490

43145

FXRD-009241

2,40

30

2

124

5990

Serija veoma laganih varaličarskih štapova izuzetno brze akcije, dizajniranih specijalno za lov bassa. Četiri modela u ovoj seriji odlično pokrivaju sve potrebe ribolova ove ribe na našim terenima, od lova sa raznim neotežanim gumama (model 3.5-14g) do upotrebe dubokoronećih voblera, spinerbejta i sličnih varalica (dva najjača modela), odnosno lova u lokvanju i na jako zatravljenim terenima. Zayden Bass štapovi su zbog brze akcije i zavidne snage u donjem delu takođe odlični recimo i za džigovanje smuđa iz čamca i druge varijante varaličarenja. Isporučuju se u luksuznoj futroli sa zatvaranjem na rajsferšlus.

40

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

47129

FXRD-010190

1,90

7-28

2

99

5490

47130

FXRD-010191

1,90

10-35

2

96

5790

47131

FXRD-010192

1,98

3,5-14

2

94

5490

47132

FXRD-010200

2,00

10-42

2

103

5990


Izuzetno lagan, veoma osetljiv i moderno dizajniran dvodelni varaličarski štap brze akcije i specijalno namenjen ultra-lakom i lakom varaličarenju. Ovaj model zbog veće osetljivosti i boljih performansi prilikom izbačaja, vođenja varalice i kontre ima i ubačen vrh od punog karbona.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

47135

FXRD-012200

2.03

1-7

2

93

Cena 3990

47136

FXRD-012201

2,03

2-12

2

99

4290

47137

FXRD-012220

2,21

1-7

2

105

4490

47138

FXRD-012221

2,21

2-12

2

110

4790

Dvodelni varaličarski štap brze akcije, veoma lagan i osetljiv, namenjen ultra-lakom i lakom varaličarenju. Moderno je dizajniran, sa brojnim prelepim detaljima, odličan štap za lov bandara, klena, pastrmke i drugih manjih grabljivica.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

32151

FXRD-015200

2.00

0,5-7

2

93

Cena 3990

43106

FXRD-015220

2.20

1,5-14

2

112

4490

Fly

Mušičarski štap izrađen od high modulus karbona, lagan, brze akcije i klasičnog dizajna. Četvorodelni modeli su izuzetno male transportne dužine i idealni za mušičare koji često putuju. Fortis Fly je pravi izbor za ljubitelje mušičarenja, kako one iskusnije tako i one koji bi tek da uđu u svet ove prelepe veštine ribolova.

Šifra

Broj artikla

Duž. (ft)

AFTMA #

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49350

FXRD-089250

8.6

4/5

4

121

4490

49351

FXRD-089251

8.6

5/6

4

122

4790

49352

FXRD-089270

9

8

4

137

4990

49353

FXRD-089271

9

6

2

125

4490

49354

FXRD-089272

9

8

2

137

4990

41


Dvodelni varaličarski štap izrađen od IM8 karbona, vrlo lagan i elegantan, moderno dizajniran, idealan za razne varijante lakog pa čak i ultra-lakog varaličarenja (model 0.5-6g). Odličan štap za lov pastrmke, klena, bandara i drugih manjih grabljivica sa voblerima, spinerima, silikoncima i raznim drugim varalicama.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

47133

FXRD-011180

1,83

0.5-6

2

83

2990

47134

FXRD-011210

2,13

3-12

2

98

3290

43117

FXRD-011211

2,13

5-20

2

120

3490

43118

FXRD-011240

2,44

7-28

2

137

3690

45076

FXRD-011270

2,70

7-28

2

158

3990

Lagan dvodelni varaličarski štap brze akcije (vobleraško-brze), osetljivog vršnog dela i zavidne rezervne snage u donjem delu. Flame Spin je štap univerzalne namene i odličan izbor za većinu naših terena i sa njim se mogu loviti skoro sve naše grabljivice.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

48906

FXRD-078240

2,40

20-50

2

166

2990

48907

FXRD-078270

2,70

20-50

2

190

3390

48908

FXRD-078271

2,70

30-70

2

218

3690

48909

FXRD-078300

3,00

30-70

2

238

3990

Nova generacija (NG – „New Generation“) našeg izuzetno popularnog Legacy varaličarca! Legacy NG Spin je izrađen od IM12 karbona tako da je lakši od prethodnika i brže je akcije. Zavisno od dužine i težine bacanja ovo je univerzalni štap za lov raznih grabljivica na našim terenima.

42

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

46467

FXRD-007210

2,10

10-40

2

128

Cena 2290

46468

FXRD-007240

2,40

20-50

2

176

2690 3090

46469

FXRD-007270

2,70

20-50

2

235

46499

FXRD-007300

3,00

30-60

2

243

3690

46470

FXRD-007301

3,00

45-150

2

287

4090


Nova generacija našeg izuzetno popularnog Thunder varaličarskog štapa! Novi Thunder NG Spin sada je izrađen od IM10 Plus karbona tako da je brze akcije (znatno brže od prethodnog modela) i poseduje zavidnu rezervu snage u donjem delu. Pet štapova iz ove serije odlično pokriva potrebe lakog, srednje-teškog pa čak i nešto težeg varaličarenja. Zavisno od dužine i težine bacanja sa ovim štapovima se mogu loviti praktično sve grabljivice na našim terenima, od pastrmke i klena na potocima, preko bassa na kanalima, do smuđa, bucova i štuke u rekama i jezerima.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49301

FXRD-087190

1,97

4-22

2

122

2990

49302

FXRD-087210

2,13

8-28

2

141

3290

49303

FXRD-087240

2,44

18-40

2

185

3490

49304

FXRD-087270

2,75

20-60

2

215

3690

49305

FXRD-087271

2,75

40-80

2

235

3990

Dvodelni varaličarski štap brze akcije dizajniran za rad sa multiplikatorom tako da poseduje držač mašinice sa tzv. “pistol gripom”. Odličan štap univerzalne namene, idealan za lov smuđa, štuke, bucova, basa i drugih grabljivica.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

43108

FXRD-014212

2.10

45

2

140

2990

Cena

Druga generacija našeg veoma popularnog i cenom izuzetno pristupačnog Tactic Spin varaličarskog štapa! Kao i prethodnik Tactic NG Spin je izrađen od kompozitnog materijala ali je sada lakši, elegantnijeg blanka i poseduje lepšu i kvalitetniju opremu. Odličan je izbor za početnike u varaličarenju ili ribolovce sa skromnim budžetom i sa njim se zavisno od dužine i težine bacanja uspešno mogu loviti razne grabljivice.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

49294

FXRD-083240

2,40

15-40

2

201

1990

49295

FXRD-083241

2,40

20-60

2

210

2090

49296

FXRD-083270

2,70

20-50

2

273

2190

49297

FXRD-083271

2,70

40-80

2

287

2290

49298

FXRD-083272

2,70

50-100

2

310

2390

49299

FXRD-083300

3,00

40-80

2

351

2490

49300

FXRD-083301

3,00

50-100

2

361

2590

43


Izuzetno snažan dvodelni štap dizajniran za lov krupnih somova dubinskom metodom na žive i mrtve mamce. Izrađen je od karbona i opremljen osetljivim vrhom od punog fiberglasa zbog bolje detekcije uzimanja mamca od strane ribe.

Šifra

Broj artikla

Dužina (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

45081

FXRD-021240

2,40

60-150

2

364

Cena 3190

45082

FXRD-021270

2,70

60-150

2

460

3390

45083

FXRD-021271

2,70

100-300

2

445

3490

Cena

BOAT Veoma snažan i žilav dvodelni štap izrađen od kompozitnog materijala (mešavine karbona i fiberglasa), idealan za razne varijante dubinskog ribolova a naročito za dubinski ribolov iz čamca.

Šifra

Broj artikla

Dužina (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

47765

FXRD-020210

2.10

40-160

2

245

2090

42925

FXRD-020240

2,40

40-160

2

298

2290

42926

FXRD-020270

2,70

40-160

2

396

2490

BOAT Fantastično snažan dvodelni štap izrađen od IM6 karbona i dizajniran za težak dubinski ribolov iz čamca, a odlično će poslužiti i za dubinski ribolov sa obale. Hurricane Boat poseduje i kraj drške sa krstastim utorom za pojas sa posebnim ležištem za lakšu borbu sa velikim ribama, a preko njega dolazi posebna gumena kapa koja pokriva utor kada vam nije potreban.

44

Šifra

Broj artikla

Dužina (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49306

FXRD-090240

2,40

300-500

2

440

2690

49307

FXRD-090270

2,70

300-500

2

597

2990


Izuzetno snažan dvodelni štap izrađen IM10 karbona i dizajniran za lov krupnih i kapitalnih somova sa obale na žive i mrtve mamce ali i za lov drugih velikih slatkovodnih i morskih grabljivica. Iznad držača mašinice poseduje i dodatni rukohvat od EVA materijala za lakšu i udobniju borbu sa velikim ribama.

NERO BLUE

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

42538

FXRD-019270

2,70

100-300

2

410

Cena 4290

39251

FXRD-019300

3,00

100-300

2

504

4490

39252

FXRD-019320

3,20

100-300

2

550

4990

Veoma snažan i brz dvodelni štap dizajniran prvenstveno za troling i morski ribolov. Opremljen je specijalnim Seaguide uskim i ovalnim SiC provodnicima plave boje. Ovim štapom se varalice puštaju i povlače iza čamca (zbog karakterističnog oblika provodnika nije pogodan za klasično zabacivanje).

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

45077

FXRD-017240

2,40

100-250

2

355

5990

45078

FXRD-017270

2,70

100-250

2

399

6490

NERO RED Jak i žilav dvodelni varaličarski, klasičan pilk štap odličan za rad sa težim varalicama (glavinjarama, kašikama, voblerima dubokoroncima) ali i za pecanje soma na „cvet“. Nero Red je snažan karbonski štap sposoban da se izbori sa veoma krupnim ribama!

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

45079

FXRD-018240

2,40

40-150

2

327

Cena 3990

45080

FXRD-018270

2,70

40-150

2

352

4490

45


Vrhunski šaranski štap dizajniran za ribolov na većim distancama! Reč je o veoma kvalitetnom štapu izrađenom od high modulus karbona (HMC) i opremljenom dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i minimalistički dizajniranim rukohvatom presvučenim tankim EVA materijalom i „X” šarom da se ne kliže u ruci. Poseduje prvi provodnik prečnika 50 mm, zbog što lakšeg i daljeg izbačaja.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

42550

FXRD-023360

3,60

3,0

2

337

4990

42551

FXRD-023390

3,90

3,5

2

425

5490

Izuzetno kvalitetan šaranski štap izrađen od high modulus karbona, veoma snažan i izdržljiv. Opremljen je SiC provodnicima velikog prečnika, navojnim držačem mašinice i minimalistički dizajniranim rukohvatom u kombinaciji EVA sunđerastog materijala (oko držača mašinice) i karbona (donji deo rukohvata). Vrhunski štap dizajniran za lov kapitalnih šarana i amura, kao i ribolov na većim distancama.

46

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

40124

FXRD-024360

3,60

3,0

2

382

Cena 3990

40561

FXRD-024361

3,60

3,5

3

400

4490


Carp Dvodelni šaranski štap izrađen od high modulus karbona i opremljen SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom obloženim sunđerastim EVA materijalom. Štap sa fantastičnim odnosom cene, kvaliteta i performansi!

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

39249

FXRD-025360

3,6

3,25

2

283

Cena 4490

39250

FXRD-025390

3,9

3,50

2

330

4990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49308

FXRD-097360

3,60

3,0

2

372

3990

Dvodelni šaranski štap izrađen od karbona, parabolične akcije, odličnih karakteristika i vrlo pristupačne cene. Opremljen je dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i donjim delom rukohvata presvučenim tankim slojem EVA materijala.

TORNADO CARP Dvodelni šaranski štap izrađen od IM8 karbona i opremljen SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom obloženim sunđerastim EVA materijalom. Univerzalne je namene i odličan za lov šarana i amura na većini naših terena.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

45084

FXRD-026360

3,60

3,25

2

304

3690

45808

FXRD-026361

3,60

3,0

3

349

3890

45085

FXRD-026390

3,90

3,25

2

361

3990

45086

FXRD-026391

3,90

3,0

3

381

3990

47


Kvalitetan šaranski štap parabolične akcije po zaista fantastičnoj ceni! Izrađen je od karbona i opremljen SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i minimalistički dizajniranim rukohvatom presvučenim na kraju tankim EVA materijalom.

Šifra

Broj artikla

Tip štapa

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

42552

FXRD-027300

short

3,00

2,0

2

275

2690

42553

FXRD-027360

carp

3,60

3,0

2

348

2990

42554

FXRD-027361

carp

3,60

3,0

3

359

3190

42555

FXRD-027362

spod

3,60

5,0

2

387

4290

42556

FXRD-027390

spod

3,90

5,0

2

398

4490

Cena

Dvodelni šaranski štap parabolične akcije izrađen od karbona i opremljen dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom od sunđerastog EVA materijala.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

41988

FXRD-028360

3,60

3,0

2

358

3290

41987

FXRD-028361

3,60

3,0

3

363

3490

Carp Šaranski štap parabolične akcije izrađen od kompozitnog materijala i opremljen dvostopalnim alu-oksid provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom od sunđerastog EVA materijala. Odličan izbor za prve korake u šaranskom ribolovu.

48

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

49309

FXRD-094360

3,60

3,0

2

422

2590

49310

FXRD-094361

3,60

3,0

3

449

2590


Tele Carp Sedmodelni telecarp štap izrađen od IM10 karbona. Od opreme poseduje dvostopalne SiC provodnike, ergonomski oblikovan navojni držač mašinice i rukohvat od sunđerastog EVA materijala. Ima takođe i ugrađene gumene prstenove na blanku iza provodnika koji štite sekcije od habanja prilikom sklapanja i transporta.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

26062

FXRD-030360

3,60

3,0

tele

317

4990

Snažan šaranski telecarp štap izrađen od IM10 karbona i opremljen dvostopalnim SiC provodnicima, standardnim navojnim držačem mašinice sa metalnim prstenovima spolja i minimalistički dizajniranim rukohvatom koji je na kraju štapa presvučen tankim slojem sunđerastog EVA materijala. Najveća prednost ovog štapa je veoma mala transportna dužina od samo 113 cm.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

42922

FXRD-032360

3,60

3,0

tele

309

2990

Aesthetic Telecarp

Teleskopski štap izrađen od karbona i dizajniran za lov šarana, amura i druge varijante dubinskog ribolova. Opremljen je SiC provodnicima, plutanom drškom i navojnim držačem mašinice. Velika prednost ovog štapa je izuzetno mala transportna dužina.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

39259

FXRD-031240

2,40

3,0

tele

199

2990

39260

FXRD-031270

2,70

3,0

tele

230

3490

30889

FXRD-031300

3,00

3,0

tele

236

4490

30890

FXRD-031360

3,60

3,0

tele

300

5490

49


Štap univerzalne namene izrađen od karbona i opremljen SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i drškom u kombinaciji sunđerastog EVA materijala i plute, a na kraju drške ima i lepu anti-šok kapu. Reč je o vrlo praktičnom teleskopskom štapu, male transportne dužine, odličnom za razne varijante ribolova.

Teleskopski štap univerzalne namene i male transportne dužine. Izrađen je od karbona i opremljen SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom u kombinaciji EVA sunđerastog materijala i plute.

Teleskopski štap izrađen od IM8 karbona, brze akcije, opremljen laganim i elegantnim SiC provodnicima i “patent” držačem mašinice. Izuzetno je male transportne dužine tako da je idealan za ribolovce koji često putuju. Odličan štap univerzalne namene upotrebljiv za više različitih varijanti ribolova, od ribolova na plovak do lakog varaličarenja.

50

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

40562

FXRD-034270

2,70

30-60

tele

212

Cena 2590

40563

FXRD-034300

3,00

30-60

tele

266

2890

40564

FXRD-034330

3,30

50-100

tele

295

3190

40565

FXRD-034360

3,60

50-100

tele

335

3690

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

43104

FXRD-035270

2,70

40-80

tele

183

2690

43105

FXRD-035300

3,00

40-80

tele

237

2990

44283

FXRD-035301

3,00

50-100

tele

241

3190

47139

FXRD-035330

3,30

50-100

tele

285

3590

47140

FXRD-035360

3,60

50-100

tele

325

3990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Tr. Duž.(m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

47141

FXRD-038240

2,40

62

10-45

tele

115

2990

47142

FXRD-038270

2,70

62

10-45

tele

137

3240

47143

FXRD-038300

3,00

62

10-45

tele

139

3490

47144

FXRD-038330

3,30

66

10-45

tele

167

3740

47145

FXRD-038360

3,60

66

10-45

tele

193

3990


TELE

Teleskopski štap izrađen od kompozitnog materijala, male transportne dužine i univerzalne namene. Štap odličan za razne varijante ribolova (lakši dubinski ribolov, lov grabljivica na žive mamce pa čak i varaličarenje).

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

49312

FXRD-093210

2,10

10-30

tele

190

Cena 1390

49313

FXRD-093240

2,40

10-30

tele

200

1490

49314

FXRD-093270

2,70

15-40

tele

279

1690

49315

FXRD-093300

3,00

50-90

tele

320

1890

49316

FXRD-093360

3,60

80-150

tele

455

2490

TELE Carp

Snažan i izdržljiv teleskopski štap dizajniran za lov šarana, izrađen od kompozitnog materijala (mešavina karbona i fiberglasa), odličan za prve korake u šaranskom ribolovu ili ribolovce sa skromnijim budžetom. Transportna dužina 110 cm.

Šifra 49311

Broj artikla

Duž. (m)

T. C. (lb)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

FXRD-095360

3.60

3.00

tele

369

1990

Tele Travel

Teleskopski štap izrađen od fiberglasa, fantastično pristupačne cene, namenjen lakšem dubinskom ribolovu ili ribolovu na plovak. Odličan je izbor za početnike u ribolovu ili ribolovce sa skromnijim budžetom.

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

49317

Šifra

FXRD-037180

1,80

5-20

tele

155

Cena 449

27948

FXRD-037210

2,10

5-20

tele

172

499

22481

FXRD-037240

2,40

20-50

tele

181

549

22482

FXRD-037270

2,70

20-50

tele

195

699

22483

FXRD-037300

3,00

20-50

tele

210

799

51


Vrhunski štapovi za ribolov na plovak izrađeni od najkvalitetnijeg japanskog high modulus Toray karbona tako da su izuzetno lagani i osetljivi a istovremeno vrlo snažni. Fantastično su dizajnirani i opremljeni prvoklasnom opremom (Seaguide provodnici i Fuji držači mašinica). Top modeli Formax ponude, štapovi za ribolovce koji cene vrhunski kvalitet i performanse!

Pole:

Bolo:

52

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T. b. (g)

Tež. (g)

Cena

49335

FXRD-088500

5

pole

0-20

123

12990

49336

FXRD-088600

6

pole

0-20

189

16990

49337

FXRD-088700

7

pole

0-20

233

21990

49338

FXRD-088501

5

bolo

0-20

169

14990

49339

FXRD-088601

6

bolo

0-20

245

19990


Prvoklasni štapovi za ribolov na plovak izrađeni od high modulus HM2 karbona. Lagani, osetljivi i istovremeno veoma snažni. Visage linija u Formax asortimanu označava vrhunski kvalitet u svakom smislu i namenjena je ribolovcima koji cene maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac. Štapovi sa kojima ćete zaista uživati u ribolovu!

o l o b

E L O P Pole: Bolo: Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

45102

FXRD-059500

5

pole

5-25

139

Cena 7690

45103

FXRD-059600

6

pole

5-25

195

9990

45104

FXRD-059700

7

pole

5-25

254

10990

45105

FXRD-059800

8

pole

5-25

344

12990

45106

FXRD-059501

5

bolo

5-25

169

8490

45107

FXRD-059601

6

bolo

5-25

227

10990

Air air pole Serija vrhunskih, fantastično laganih i veoma brzih štapova za ribolov na plovak. Visage Air su još lakša, osetljivija i finija verzija klasičnih Visage štapova. Model od 6.00 m težak je samo 155 grama tako da ova serija sa punim pravom nosi dodatak imenu „Air” (vazduh).

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

47158

FXRD-058500

5

pole

0-20

112

Cena 9990

47159

FXRD-058600

6

pole

0-20

155

12990

53


Serija veoma kvalitetnih štapova za ribolov na plovak izrađenih od high modulus HM2 karbona sa izuzetnim odnosom cene, kvaliteta i performansi. Rivercraft štapovi su dostupni u verzijama sa i bez provodnika, lagani su i veoma snažni odnosno izdržljivi, težine bacanja od 5 -30g. Kvalitetni štapovi univerzalne namene, odlični za ribolov na raznim terenima.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

Cena

49340

FXRD-079500

5

Pole

5-30

149

5990

49341

FXRD-079600

6

Pole

5-30

205

7990

49342

FXRD-079700

7

Pole

5-30

265

9490

49343

FXRD-079501

5

Bolo

5-30

184

6990

49344

FXRD-079601

6

Bolo

5-30

244

8990

energy Nanocore Energy štapovi izrađeni su od high modulus HM2 karbona uz primenu nanotehnologije. Bolo verzija ima lagane i elegantne SiC provodnike i kvalitetne „patent” držače mašinice.

SPEEDY WIND Komplet štapova bez provodnika izrađenih od karbona u dužinama 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 i 4.0 m, upakovanih u lepu neoprensku futrolu sa rajsferšlusom i presvučenu čvrstim platnom. Speedy Wind štapovi su namenjeni brzom, takmičarskom ribolovu bele ribe na malim distancama od obale. Težine štapova: 46, 65, 78, 92 i 131 g

54

Šifra

Broj artikla

Dužina (m)

Model

Cena

29461

FXRD-067001

2-2,5-3-3,5-4

POLE

10990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

43119

FXRD-060400

4

Pole

5-20

89

Cena 3590

43120

FXRD-060500

5

Pole

5-20

149

4990

43121

FXRD-060600

6

Pole

5-20

205

6390

46500

FXRD-060401

4

Bolo

5-20

126

5290

43122

FXRD-060501

5

Bolo

5-20

190

6590


/

Štap sa i bez provodnika („petljaš i bolo”) izrađen od IM10 karbona, predviđen za rad sa plovcima do 18g težine. Lagan i snažan, brze akcije, idealan je za pecanje bele ribe na raznim terenima.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

Cena

42915

FXRD-062400

4

Pole

do 18

125

2990

42919

FXRD-062401

4

Bolo

do 18

159

3790

42916

FXRD-062500

5

Pole

do 18

179

3590

42920

FXRD-062501

5

Bolo

do 18

222

4490

42917

FXRD-062600

6

Pole

do 18

245

4490

42921

FXRD-062601

6

Bolo

do 18

290

5490

42918

FXRD-062700

7

Pole

do 18

345

4990

Cena

FORCE

POWER

POLE/BOLO

Force Power štapovi izrađeni su od karbona i dostupni u varijanti sa provodnicima (bolo) i bez provodnika (pole). Modeli od 4.00 i 5.00 m dostupni su i u bolonjeze varijanti a od opreme poseduju SiC provodnike i „patent” držače mašinice.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

39511

FXRD-064400

4

Pole

5-25

161

1590

29459

FXRD-064401

4

Bolo

5-25

190

1890 2090

39512

FXRD-064500

5

Pole

5-25

272

29460

FXRD-064501

5

Bolo

5-25

319

2490

39513

FXRD-064600

6

Pole

5-25

375

2690

47764

FXRD-064601

6

Bolo

5-25

450

3390

Cena

POLE/BOLO

Teleskopski štapovi sa i bez provodnika izrađeni od kompozitnog materijala i fantastično pristupačne cene, odličan izbor za početnike ili ribolovce skromnijeg budžeta.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

49345

FXRD-092300

3

Pole

5-25

119

399

49346

FXRD-092400

4

Pole

5-25

205

599 799

49347

FXRD-092401

4

Bolo

5-25

244

49348

FXRD-092500

5

Pole

5-25

334

799

49349

FXRD-092501

5

Bolo

5-25

383

950

Pole

Serija teleskopskih štapova izrađenih od fiberglasa, veoma pristupačne cene i namenjenih lovu bele ribe na kraćim distancama. Odličan izbor za početnike u ribolovu.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

Model

T.b. (g)

Tež. (g)

Cena

00843

FXRD-066300

3

Pole

20

115

299

00844

FXRD-066400

4

Pole

20

202

499

00845

FXRD-066500

5

Pole

20

329

699

55


Prvoklasan tele-meč štap izrađen od high modulus karbona i opremljen SiC provodnicima, ergonomski oblikovanim navojnim držačem mašinice i plutanim rukohvatom. Lagan, osetljiv i istovremeno snažan tele-meč univerzalne namene.

Klasičan trodelni meč štap, lagan i brze akcije, dizajniran za ribolov na plovak. Izrađen je od high modulus karbona i opremljen laganim i elegantnim SiC provodnicima, gornjim navojnim držačem mašinice i rukohvatom u kombinaciji EVA materijala i plute.

Prvoklasan tele-meč štap izrađen od IM8 karbona i opremljen SiC provodnicima i “patent” držačem mašinice. Brze je (fast) akcije, lagan i snažan. Odličan štap za razne varijante plovkarenja.

Snažan tele-meč štap izrađen od IM10 karbona i opremljen laganim i elegantnim SiC provodnicima, klasičnim navojnim držačem mašinice i plutanom drškom pune dužine. Na kraju drške ima praktičnu zaštitnu kapu od metala. Odličan je izbor za ribolov na plovak krupne bele ribe i šarana. 56

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

40125

FXRD-068400

4,20

5-25

tele

236

5990

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

47160

FXRD-069390

3,90

10-35

3

223

4490

47161

FXRD-069420

4,20

10-35

3

243

4740

47162

FXRD-069450

4,50

10-35

3

263

4990

Cena

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

47163

FXRD-071390

3,90

2-6

tele

179

3990

47164

FXRD-071400

4,00

4-10

tele

190

4490

47165

FXRD-071420

4,20

10-20

tele

210

4790

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T. b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

47766

FXRD-072360

3,60

70

tele

230

Cena 2790

42923

FXRD-072390

3,90

70

tele

295

2890

42924

FXRD-072420

4,20

70

tele

359

2990


Izuzetno snažan štap izrađen od high modulus HMC karbona i opremljen sa dva vrha različite osetljivosti (od punog fiberglasa), SiC provodnicima i ergonomski oblikovanim navojnim držačem mašinice. Dizajniran je za dubinski ribolov na moru ali odlično može poslužiti i u raznim varijantama dubinskog ribolova na slatkovodnim terenima.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

3.00

300

2+2

267

4790

46654 FXRD-076300

Serija snažnih štapova izrađenih od IM12 karbona i opremljenih sa dva vrha različite osetljivosti (od punog fiberglasa). Opremljen je SiC provodnicima i ergonomski oblikovanim navojnim držačem mašinice. Dizajniran je za dubinski ribolov na moru ali odlično može poslužiti i u raznim varijantama dubinskog ribolova na slatkovodnim terenima.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

46651

FXRD-075240

2,40

300

2+2

255

Cena 3790

46652

FXRD-075270

2,70

300

2+2

276

3990

46653

FXRD-075300

3,00

300

2+2

304

4490

SEA Snažan tele-meč štap izrađen od IM10 karbona, dizajniran za plovkarenje na moru ali naravno odlično može poslužiti i za lov krupnije bele ribe na slatkovodnim terenima. Opremljen je SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom u kombinaciji plute i EVA materijala.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

Cena

46649

FXRD-074400

4.00

80

tele

257

2990

46650

FXRD-074420

4.20

80

tele

317

3490

Cena

Prvoklasan tele-meč štap izrađen od IM10 karbona i opremljen SiC provodnicima, ergonomski oblikovanim navojnim držačem mašinice i plutanim rukohvatom. Lagan, osetljiv i istovremeno snažan tele-meč univerzalne namene.

Šifra

Broj artikla

Duž. (m)

T.b. (g)

Br. del.

Tež. (g)

46646

FXRD-073220

2,20

30-120

tele

158

2290

46647

FXRD-073250

2,50

30-120

tele

175

2490

46648

FXRD-073280

2,80

30-120

tele

230

2790

57


Elegance Pro Feeder asortiman koji je pred vama nastao je kao plod dugogodišnjeg rada, detaljne analize potreba domaćeg trzišta i saradnje našeg razvojnog tima sa test ribolovcima Darkom Todosijevićem i Sašom Cuckićem. Njihovo veliko iskustvo sa raznih terena bilo nam je od ogromne važnosti da napravimo program najkvalitetnijih artikala za feeder ribolov koji su specijalno dizajnirani i maksimalno prilagođeni potrebama naših ribolovaca. Svi ovi artikli su takođe i izuzetno povoljni cenom a trudićemo se da i u budućnosti unesemo mnogo inovacija u ovaj program i razvijemo još puno korisnih dodataka i na taj način vam povećamo uživanje u feeder ribolovu.

58


FEEDER STOLICA PRO

Feeder stolica koja će sigurno oduševiti fideraše koji žele da imaju maksimalnu udobnost u ribolovu a ujedno traže i maksimalan kvalitet pribora! Poseduje fantastično udobno i debelo tapacirano sedište i naslon (koji je podesivog ugla), kao i čvrstu i masivnu konstrukciju od aluminijuma i sve četiri podesive noge (prednje su uz to još i teleskopskog tipa), tako da se ova stolica može bez ikakvog problema prilagoditi svakom terenu. Noge su takođe masivne odnosno prečnika 36 mm i imaju široke stope protiv upadanja u meko tlo. Poseduje i ugrađenu libelu za lakše i brže nivelisanje. Apsolutno vrhunska feeder stolica po svim parametrima!

Šifra 47016

Broj artikla FXEL-101000

Dim. sed. (cm) Tež. (kg) Cena 60x44x65 7,8 16990

59


FEEDER STOLICA STANDARD

Veoma lagana i izuzetno udobna feeder stolica sa sve četiri podesive (teleskopske) noge sa širokim stopama protiv upadanja u meko tlo. Prednje noge su prečnika 25 mm i na njih se mogu postavljati razni dodaci. Ova stolica ima veoma udobno i debelo tapacirano sedište sa fiksnim uglom naslona, ali i posebno ojačan prednji deo na koji se postavljaju noge. Prednje noge imaju i gumirane stezače sa specijalno dizajniranim unutrašnjim mehanizmom koji čvrsto fiksira noge i ne dozvoljava njihovo proklizavanje.

Šifra 49993

Broj artikla FXEL-104000

Dim. sed. (cm) Tež.(kg) 40 x 50 4,30

Cena

9990

FEEDER STOLICA LIGHT Udobna, veoma lagana i izuzetno praktična stolica jednostavne i čvrste konstrukcije, sa podesivim uglom naslona i sve četiri podesive noge prečnika 30 mm, tako da se može brzo postaviti i nivelisati na svakom terenu. Sedište i naslon su tapacirani kvalitetnim tvrdim sunđerom koji odlično drži oblik tako da je stolica udobna i posle dugo sedenja a ostaće takva i posle puno pecanja.

Šifra 47211

60

Broj artikla Dim. sed. (cm) Tež.(kg) FXEL-103000 28x42 7,56

Cena

9990


TACNA SA PREKRIVKOM PRO Praktična aluminijumska tacna sa tvrdim ali sklopivim zaklonom od sunca, tako da će vaši mamci ostati dugo sveži u hladovini. Ova tacna se isporučuje sa dodatnom nogom koja omogućava veću stabilnost. Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47202

FXEL-011050

50x45

5990

POSUDA ZA HRANU SA DRŽAČEM Konektor: ø 25/30/36 i Šifra

Broj artikla

47228

FXEL-215025

Konektor za nogare: • okrugle - 25/36mm • pravougaone - 19mm

20/25mm

Dim.(cm) 25

MULTI BLOCK SYSTEM

Cena 1090

TACNA 42x38CM Konektor: ø 25/30/36 i

POSUDA ZA HRANU I MAMCE SA DRŽAČEM

20/25mm

Konektor: ø 25/30/36 i

Šifra

49996

Broj artikla

FXEL-014042

Dim.(cm) 42 x 38

Cena 1990

MULTI BLOCK SYSTEM

Šifra

49995

ŠIPKE ZA MERENJE DISTANCE Dužina kanapa: 3m

Broj artikla

20/25mm

Dim.(cm) 37 x 37

FXEL-224001

Cena 2990

MULTI BLOCK SYSTEM

TRIPOD PRO 50cm Veoma lagan i kvalitetan tripod izrađen od aluminijuma. Izuzetno je stabilan zahvaljujući novom obliku glave koja spaja tri teleskopska podesiva nogara.

Šifra

Broj artikla

49994

FXEL-221090

Dim.(cm) 90

Cena 1990

Šifra

Broj artikla

Visina (min/max)

Cena

47233

FXEL-220001

50/90cm

1990

61


DRŽAČI SPECIJALNO DIZAJNIRANI ZA FEEDER STOLICE I VAŠ POTPUNI UGOĐAJ U PECANJU! DRZAČ ZA SUNCOBRAN TELE

COMPETITION PRO FEEDER ARM

MULTI BLOCK SYSTEM Konektor: ø 25/30/36 i

Izuzetno kvalitetno izrađen i masivan feeder arm, napravljen od aluminijuma (trouglastih alu profila). Fiksira se u dve tačke na feeder stolicu i ima mogućnost lakog podešavanja ugla i dužine „ruke”, a može da se postavi na prečnike šipki 25 i 36 mm, kao i na pravougaone od 19mm. Šifra 42983

Broj artikla FXEL-201001

47227

FXEL-214050

3990 Konektor: ø 25/30/36 i

20/25mm

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

47225

FXEL-212160

110/160

Cena 2990

Konektor: ø 25/30/36 i Broj artikla

47223

FXEL-210050

20/25mm

Dim.(cm) 50

Cena 1690

Broj artikla

47226

FXEL-213035

Konektor: ø 25/30/36 i Šifra

Broj artikla

Multi Block – stezač koji se otvara potpuno tako da se može koristiti i kod stolica koje nisu feeder konstrukcije (klasične šaranske) sa cevima prečnika 25 i 30 mm.

Cena 999

47224

FXEL-211075

20/25mm

Dim.(cm) 75

Konektor: ø 25/30/36 i Šifra

Broj artikla

Cena 2790

47222

FXEL-209100

20/25mm Dim.(cm) 60/100

Cena 1490

DRZAČ ZA ČUVARKU PRO MULTI BLOCK SYSTEM Konektor: ø 25/30/36 i

MULTI BLOCK SYSTEM

20/25mm

Dim.(cm) 35

FEEDER ARM TELE

MULTI BLOCK SYSTEM

Kada ga jednom postavite na stolicu, Quick Change sistem omogućava brzo i jednostavno skidanje i postavljanje dodatka, odvrtanjem samo jednog vijka!

Šifra

FEEDER ARM PROFIX

MULTI BLOCK SYSTEM

Šifra

Cena 2290

MULTI BLOCK SYSTEM

FEEDER ARM TELE

62

20/25mm

Dim.(cm) 35/50

Cena

Konektor: ø 25/30/36 i

MULTI BLOCK SYSTEM

Broj artikla

DRZAČ ZA SUNCOBRAN

FEEDER ARM PRO TELE

MULTI BLOCK SYSTEM

Šifra

Šifra

Broj artikla

47220 47221

FXEL-208020 FXEL-208030

20/25mm

Dim.(cm) Cena 20 890 30 990

DRZAČ ZA ČUVARKU MULTI BLOCK SYSTEM Konektor: ø 25/30/36 i Šifra

Broj artikla

47218 47219

FXEL-207005 FXEL-207020

20/25mm

Dim.(cm) Cena 5 590 20 690


EVA DRŽAČI Elegance program držača feeder štapova sa ležištima od EVA materijala nastao je u saradnji sa našim test ribolovcima i svi držači su maksimalno funkcionalni, kvalitetni i moderno dizajnirani. EVA materijal je izuzetnog kvaliteta a svi držači imaju standardne navoje za bilo koji držač ili arm iz naše ponude.

MULTI BLOCK SYSTEM

1.

Konektor: ø 25/30/36 i

20/25mm

7.

2. 8.

3.

9.

MULTI BLOCK SYSTEM

4.

5. Art. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 10. 11. 12. 13.

Konektor: ø 25/30/36 i

10.

20/25mm

6.

Naziv artikla DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) SA KONEKTOROM DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) 8 POZICIJA DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) U STYLE 30 DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) U STYLE 40 DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) PRO DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) STANDARD DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) STANDARD DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) SA BLOKOM DRŽAČ ŠTAPA FEEDER (EVA) SA BLOKOM DRŽAČ ŠTAPA FEEDER ZADNJI

11. 12. Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47229 47230 47231 47232 47212 47213 47215 47214 47217 47216 49997 49998 49999

FXEL-216040 FXEL-217045 FXEL-218025 FXEL-219040 FXEL-203030 FXEL-203040 FXEL-205060 FXEL-204035 FXEL-206050 FXEL-206060 FXEL-222030 FXEL-222040 FXEL-223001

40 45 25 40 30 40 60 35 47 60 30 40 6x15

790 690 690 790 790 1090 1490 1290 590 690 890 990 299

13.

63


FUTROLA ZA 3 ŠTAPA TVRDA Tvrda luksuzna futrola dizajnirana za smeštaj 3 štapa sa montiranim mašinicama. Ima poprečni presek u obliku slova „U“, tvrdo plastično dno i kaiš za nošenje preko ramena.

FUTROLA ZA 3 ŠTAPA

Šifra 46696

Broj artikla FXEL-003160

Luksuzna futrola klasičnog oblika dizajnirana za smeštaj 3 štapa sa montiranim mašinicama. Poseduje i džep za suncobran i jake ručke za nošenje u ruci.

Dim.(cm) 160

Cena 6990

FUTROLA ZA FEEDER VRHOVE Tvrda luksuzna futrola namenjena smeštaju rezervnih vrhova za feeder štapove. Poseduje i ručku za nošenje u ruci.

Šifra 46694 46695

Broj artikla FXEL-002145 FXEL-002165

Dim.(cm) 145 165

Cena 4490 4990

FUTROLA ZA 1 ŠTAP Klasična ali debelo tapacirana futrola namenjena smeštaju jednog štapa sa mašinicom. Poseduje ojačano dno i ručku za nošenje u ruci.

Šifra 46692 46693

64

Broj artikla FXEL-001135 FXEL-001160

Dim.(cm) 135 160

Cena 2490 2690

Šifra 46697

Broj artikla FXEL-004085

Dim.(cm) 83

Cena 1190


FEEDER TORBA PRO

FEEDER TORBA (TERMO)

Velika, izuzetno praktična, debelo tapacirana i tvrda torba u kojoj se može poneti puno pribora. Ima veliki prostor u sredini, dva velika trodimenzionalna džepa na bokovima, jedan još veći sa prednje strane i prostor između njega i torbe (za tacnu).

Kvalitetna i debelo tapacirana termo torba koja u izolovanom delu ima i pregradu koja se može ukloniti a iznad nje u poklopcu i veliki trodimenzionalni džep za razne sitnice. Tu su još i dva mrežasta džepa ispod poklopaca. Uz ovu torbu dolaze i dve kvalitetne plastične kutije za crve. U termoizolovanom delu se mogu čuvati mamci, piće, hrana – sve što želite održati svežim ili hladnim, po želji.

Šifra 46701

Broj artikla FXEL-008070

Dim.(cm) 70x43x45

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

5990

46700

FXEL-007040

37x17x29

2990

TORBA ZA ČUVARKU PRO

TORBA ZA ČUVARKU VODOOTPORNA

Torba za okrugle takmičarske čuvarke koja u unutrašnjosti ima gumiranu komoru za čuvarku, tako da se vrlo lako čisti i ujedno zadržava neugodne mirise.

Torba za takmičarske čuvarke izrađena od specijalnog gumiranog materijala tako da izuzetno uspešno zadržava neugodne mirise i lako se čisti.

Šifra

Broj artikla

46702 FXEL-009060

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

60x9

1990

46703

FXEL-010065

60x65

2490

TORBA ZA MEŠANJE HRANE

TORBA ZA ČUVARKU VODOOTPORNA

Torba za pripremu i mešanje primame sa ubačenim metalnim obručem u gornjem delu koji joj održava oblik. Poseduje i jake ručke za nošenje u ruci.

Torba za okrugle takmičarske čuvarke. Poseduje i ručke za nošenje u ruci.

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

46698

FXEL-005030

30x16

890

46704

FXEL-010060

60

2490

TORBA ZA MAŠINICU Tapacirana torba za smeštaj i transport mašinica. Unutra ima pregrade na čičak koje unutrašnjost dele na 4 dela.

Šifra

Broj artikla

46699 FXEL-006030

Dim.(cm)

Cena

29x27x12

1990

65


GLAVE MEREDOVA Vrhunske, specijalno dizajnirane glave meredova sa ugrađenim posebnim plivajućim sistemom (Special Built-In Floating System) tako da plivaju u vodi a poseduju i gumirane mrežice koje se brzo i lako suše, jake su i trajne, ne upijaju mirise i udice se ne kače u njih. Dostupne su u dva oblika (ovalni i pravougaoni). Tourmaster glave meredova imaju takođe ugrađen i “Easy Handling Grip”, poseban rukohvat za izuzetno lako vađenje krupnijih primeraka riba.

Šifra

Broj artikla

50011 FXEL-409054 50010 FXEL-409065

Dim.(cm)

Vel. okaca (mm)

Cena

Šifra

Broj artikla

55x45 60x50

5 7

1790 1990

50012

FXEL-410054

Čvrsta i kvalitetna glava meredova sa jakom gumiranom mrežicom. Ovakva mrežica je čvršća, trajnija, ne upija vodu, brže se suši, nema neugodnih mirisa i udice se ne kače u nju.

Šifra

Broj artikla

50006 FXEL-407134 50007 FXEL-407145 50008 FXEL-407156

Dim.(cm)

Vel. okaca (mm)

Cena

35x45 40x50 55x65

5 5 5

1190 1290 1490

Izuzetno lagana takmičarska glava meredova sa aluminijumskim okvirom, teška samo 119 grama!

Šifra

Broj artikla

50009 FXEL-408045

66

Dim.(cm)

Vel. okaca (mm)

Cena

40x50

5

1290

Dim.(cm) Vel. okaca (mm) 55x45

5

Cena 1790

Glava meredova sa vrlo laganom i mekanom mrežicom koja ne oštećuje ribu, lako se i brzo rukuje sa njom. Upija vodu ali se i brzo suši.

Šifra

Broj artikla

50003 FXEL-406034 50004 FXEL-406045 50005 FXEL-406056

Dim.(cm)

Vel. okaca (mm)

Cena

35x45 40x50 55x65

5 5 5

790 890 1090


MEREDOV GLAVA EVA EVA materijal na glavi meredova poboljšava njenu plovnost i ne dozvoljava da potone. Monofilna mrežica omogućava izuzetno malu težinu, lako vađenje iz vode, brzo sušenje i nema kačenja udice u mrežicu!

MEREDOV GLAVA Monofilna mrežica omogućava izuzetno malu težinu, lako vađenje iz vode, brzo sušenje, ne upije mirise i nema kačenja udice u mrežicu!

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47235

FXEL-401145

40x45

990

47236

FXEL-401045

40x45

890

MEREDOV GLAVA PRO

DRŠKA MEREDOVA TOURMASTER

Meredov glava sa mikro mrežicom sa veoma sitnim okcima koja ne upija vodu, brzo se suši, ne upija mirise i lako se rukuje sa njom.

Veoma lagana i snažna štek drška meredova izrađena od japanskog high modulus (HMC) karbona. Štek konstrukcija omogućava lako i brzo rastavljanje i korišćenje u više dužina.

MIKRO mrežica Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47237 47238

FXEL-402045 FXEL-402060

40x45 50x60

890 990

Šifra 47243 47244

Broj artikla FXEL-405330 FXEL-405440

Dim.(cm) 330 440

Težina (g) 317 479

Cena 2990 3490

ČUVARKA PRO SA TORBOM OKRUGLA

ČUVARKA PRO SA TORBOM KVADRAT

Vrhunska takmičarska čuvarka sa okruglim obručevima, pojačanim gornjim delom i mehanizmom za podešavanje ugla otvora (sa standardnim navojem za držač). Uz ovaj model se isporučuje i kvalitetna torba za čuvarku.

Vrhunska takmičarska čuvarka sa pravougaonim obručevima, pojačanim gornjim delom i mehanizmom za podešavanje ugla otvora (sa standardnim navojem za držač). Uz ovaj model se isporučuje i kvalitetna torba za čuvarku.

Šifra 47239 47240

Broj artikla

Dim.(cm)

FXEL-403300 50x300 FXEL-403400 50-60x400

Cena

3990 4990

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 47241 FXEL-404300 50x40x300 47242 FXEL-404400 50x40x400

Cena

3990 4990

67


SUNCOBRAN PRO Veliki i ekstra kvalitetan suncobran specijalno dizajniran i prilagođen potrebama feeder ribolovaca. Sa prednje strane ima “V” urez za lakše rukovanje štapom, poseduje metalni mehanizam za obaranje ugla kupole, aluminijumsku šipku i konstrukciju, a tu su i alke po obodu tako da se može dodatno pričvrstiti i kanapima i kočićima ako duva vetar. Materijal ovog suncobrana je isti kao kod najkvalitetnijih šaranskih šatora, a šavovi su iznutra dodatno tretirani posebnim zaptivnim trakama. Šifra

Broj artikla

Dim. (m)

Cena

50019

FXEL-511001

2.50

6990

SUNCOBRAN ZA MAMCE 70x70cm

68

Unutrašnja konstrukcija suncobrana je izuzetno jaka, sa vanstandardno debelim šipkama.

Specijalni mali suncobran namenjen čuvanju mamaca i primame u senci, odnosno štiti od jakog sunca i UV zračenja. Postavlja se na stolicu odnosno tacnu sa mamcima a poseduje mehanizam za obaranje ugla kupole i dve aluminijumske šipke sa navojima koje se mogu ušrafiti pod uglom ili ravno. Šifra

Broj artikla

Dim. (cm)

Cena

50020

FXEL-511002

70 x 70

2990


ELEGANCE FEEDER PRO Brzotonući monofil svetlo-plave (skoro providne) boje specijalno dizajniran za potrebe feeder ribolova, visoke nosivosti na čvoru, odlične mekoće i velike otpornosti na habanje. Ovo je jedan od najkvalitetnijih najlona u našoj ponudi i izuzetan je izbor za sve vidove feeder ribolova.

ELEGANCE NAOČARE PRO 001

Sa ovim naočarima bolje ćete videti vrhove štapova, takođe i pod površinu vode, a nećete morati ni da žmirkate na jakom svetlu.

Šifra

Broj artikla

Tip

Cena

50017

FXEL-510001

UV400 (A&B)

1990

Šifra

Broj artikla

48900

FXEL-507016

48901

FXEL-507018

48902

FXEL-507020

48903

FXEL-507022

48904

FXEL-507025

Duž. (m) 150 150 150 150 150

Pre. (mm) Nos. (kg) 0.16 2.95 0.18 3.78 0.20 4.72 0.22 5.98 0.25 7.45

Cena

349 349 359 359 359

Prvoklasne polarizacione naočare sa polarizacionim filterom i UV-A i UV-B filterima koji zaustavljaju po oči veoma štetno ultraviolentno zračenje (UV-400 zaštita).

ELEGANCE NAOČARE PRO 002

Tvrda zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje dolaze uz oba modela

Šifra

Broj artikla

Tip

Cena

50018

FXEL-510002

UV400 (A&B)

2490

ELEGANCE FEEDER GUMA Elastična guma koja se koristi kod pravljenja feeder sistema i amortizuje udare ribe prilikom zamaranja. Praktično je obavezan deo montaže kada se lovi sa upredenim strunama jer vam na taj način riba neće otpadati zbog prevelike krutosti i neamortizovanja strune.

10m Šifra 45116 45117 45118

Broj artikla Duž. (m) Pre. (mm) FXEL-505006 10 0.6 FXEL-505008 10 0.8 FXEL-505010 10 1.0

Cena

290 349 399

69


TORBA EVA FEEDER 5 KOM. SET

TORBA EVA FEEDER

Set od 5 posuda za mamce napravljen od EVA materijala tako da je izdržljiv i lako se čisti. Dve najveće posude imaju providne poklopce na rajsferšlus.

Posude za mamce napravljene od EVA materijala. Dve najveće posude imaju providne poklopce na rajsferšlus.

4.

1.

3. 7cm

2.

Šifra 47203

Broj artikla FXEL-012100

Dim.(cm) 36x23

Šifra 47204 47205 47206 47207

Broj artikla Dim.(cm) FXEL-012001 36x23 FXEL-012002 33x11 FXEL-012003 17x10 FXEL-012004 13x9

Cena

1190 890 490 390

KUTIJA ZA PREDVEZE STANDARD

KUTIJA ZA PREDVEZE DELUXE–X

Veoma praktična kutija za čuvanje predveza, opremljena sa čak 10 malih EVA koturova prečnika 6.5 cm i širine 1 cm, na koje se namotaju pripremljeni predvezi, a pričvršćuju se pomoću čioda koje takođe dolaze u kutiji (10 komada).

Veoma praktična kutija za čuvanje predveza, opremljena sa čak 12 malih EVA koturova na koje se namotaju pripremljeni predvezi, a takođe i sa 12 čioda za pričvršćivanje predveza.

Šifra 44243

Broj artikla FXEL-304000

Dim.(cm) 15x10x7

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

590

50000

FXEL-307000

19 x 15,5 X 6

790

KUTIJA ZA PREDVEZE DELUXE

KUTIJA ZA PREDVEZE ’’JUMBO’’

Dvostrana kutija u koju može stati puno predveza i koja na sebi ima ugrađenu mernu traku zbog lakog i brzog premeravanje predveza.

Kutija Jumbo poseduje 20 pozicija za smeštaj predveza i u nju se može smestiti do 200 predveza a unikatno zakrivljeni elementi će minimizovati lomljenje predveza. Poseduje i mernu traku dizajniranu za precizno merenje predveza dužine 50, 60, 75 i 100 cm.

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 45136 FXEL-305000 36 x 12,5 x 4

70

Cena

2990

Broj 1. 2. 3. 4.

Cena

1490

Šifra 47234

Broj artikla FXEL-306000

Dim.(cm) 50

Cena

1290


KUTIJA ZA FEEDER SITNICE

Kvalitetne kante u više veličina, namenjene mešanju, prosejavanju i transportu pripremljenih primama.

KANTE

Kvalitetna kutija namenjena ljubiteljima feeder ribolova. Poseduje providan poklopac i odlična je za smeštaj i čuvanje raznog sitnijeg pribora. U unutrašnjosti ima i tri manje kutije dimenzija 10.5x6.5x2.5 cm.

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 36999 FXEL-303000 35x18x16

Cena

990

Šifra

Broj artikla

Model

Zap. (l)

Cena

40580 39912 29473

FXEL-302120 FXEL-302180 FXEL-302181

KANTA KANTA KANTA SA POKLOPCEM

12 18 18

790 890 1190

METALNA SITA

KANTA (EVA) ZA MEŠANJE HRANE

Kvalitetno i specijalno oblikovano metalno sito, posebno dizajnirano za potrebe prosejavanja primame za ribe. Sa strana poseduje oslonce za rub kante od 18l.

Kante za mešanje primame napravljene od EVA materijala tako da se lako čiste, fleksibilne su i mogu se spljoštene lako transportovati.

Šifra 45133 45134 45135

Broj artikla FXEL-501332 FXEL-501334 FXEL-501336

Dim. okca 2x2 mm 4x4 mm 6x6 mm

Cena

790 790 790

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47208 47209 47210

FXEL-013030 FXEL-013033 FXEL-013037

30 37 43

1190 1250 1290

PLASTIČNA KUTIJA SET 5 KOM. Komplet kutija standardnih (propisanih) dimenzija namenjenih čuvanju mamaca, namenjenih takmičarima. Sudije na takmičenjima na taj način znaju da takmičar ima kod sebe dozvoljenu količinu mamaca.

Šifra 42847

Broj artikla FXEL-301005

Dim.(cm) 14x8.5

Cena

890

71


METHOD KALUP L/XL Pak. 2 kom.

Elegance method hranilice su izrađene od posebne i veoma čvrste legure metala odnosno ekološke su jer ne sadrže štetno olovo!

METHOD HRANILICA Šifra 42901 42902 42903 42904 42905

Broj artikla FXEL-502025 FXEL-502035 FXEL-502045 FXEL-502055 FXEL-502065

Tež. (g) 25 35 45 55 65

• Silikonski kalup koji odgovara za METHOD i METHOD PRO seriju hranilica • Veličina L odgovara za modele: 20, 25, 30, 35, 40, 45g • Veličina XL odgovara za modele: 5o, 55, 60 i 65g

METHOD PRO HRANILICA

Cena

Šifra 47245 47246 47247 47248 47249

249 249 249 299 299

Broj artikla FXEL-503020 FXEL-503030 FXEL-503040 FXEL-503050 FXEL-503060

Tež. (g) Pak. (kom.) 20 2 30 2 40 2 50 2 60 2

Cena

499 499 499 599 599

Šifra 47250 47251

METHOD FEEDER SET

Broj artikla FXEL-502001 FXEL-502002

Tež. (g) 25+35+45 55+65

„S”

Šifra 46480 46481

Cena

890 790

FEEDER KONEKTOR

Šifra 50013 50014

Broj artikla FXEL-508001 FXEL-508002

Tip kraći duži

Pak. 5 kom. 5 kom.

Šifra 45718

Cena

129 129

Broj artikla Duž. (cm) Pak. FXEL-504001 13 3 kom.

Cena

99

Šifra 50015 50016

72

Cena

490

Šifra 50001

Broj artikla Duž. (cm) Pak. (kom.) Cena FXEL-506002 23,5 x 1,5 2 149

„V”

Broj artikla FXEL-202002 FXEL-202001

Tip S V

Cena

249 249

Broj artikla Duž. (cm) Pak. Cena FXEL-509001 3 3 kom. 149 FXEL-509002 5 3 kom. 149

TRAKA NEOPREN

TRAKA ZA ŠTAP

Set 2 kom.

Set 2 kom. Broj artikla Duž. (cm) FXEL-506003 32x4

249 299

FEEDER LINK

FEEDER CEVČICE FLEXI

FUTROLA ZA VRH ŠTAPA

Šifra 50002

Cena

DRŽAČ ŠTAPA „S”/„V”

Komplet (set) od tri ili dve hranilice u težinama od 25, 35 i 45g ili 55 i 65g, svaki sa odgovarajućim kalupom za lako punjenje.

Šifra 42899 42900

Broj artikla Vel. FXEL-503005 L (20-45g) FXEL-503006 XL (50-65g)

Šifra 45161

Broj artikla Duž. (cm) Pak. (kom.) Cena FXEL-506001 21x3 2 199


73


74


SPI N

Prvoklasni štapovi specijalno razvijeni za novi Formax Attack varaličarski program. Modernog su dizajna, lagani, snažni i brze akcije. Attack Spin je klasičan varaličarac univerzalne namene pogodan za razne varijante ribolova, dok je Attack Urban razvijen za ribolovce koji pecaju u urbanim sredinama ili često putuju pa im je potreban štap iz više delova pogodniji za transport.

Više detalja na strani 35

URBAN 75


VARALIČARSKA TORBA 006 - 4 providne kutije dimenzija 35x22x4.5 cm - 3 trodimenzionalna džepa - 2 ležišta sa čičak trakom za alatke - 3 mrežasta džepa - džep za dokumenta - retraktor sa grickalicom

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49150 FXAT-860006 45x26x26 5990

VARALIČARSKA TORBA 005

VARALIČARSKA TORBA 004

- providna kutija dimenzija 28x19x4 cm - veliki trodimenzionalni džep napred - trodimenzionalni džep sa 2 elementa od talasaste plastike za smeštaj raznih varalica Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49148 FXAT-860004 29x13x20 3490

VARALIČARSKA TORBA 002

- 4 providne kutije dimenzija 27x18x4 cm - 4 trodimenzionalna džepa (napred, na bokovima i sa gornje strane) Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49149 FXAT-860005 38x22x27 4990

76

- providna kutija dimenzija 28x18x4 cm - veliki trodimenzionalni džep napred - džep za dokumenta Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49146 FXAT-860002 28x11x18 1990


RANAC PRO 008 - čvrsta konstrukcija - veliki smeštajni prostor u sredini - dve horizontalne pregrade koje se mogu ukloniti - džep za dokumenta unutra - mrežasti džep unutra - ležište sa čičak trakom za alatke - retraktor sa grickalicom

Linija prvoklasnih varaličarskih torbi!

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49152 FXAT-860008 28x16x42 4490

RANAC 014 VARALIČARSKA TORBA 011 - 2 providne kutije dimenzija 20x13x4 cm - trodimenzionalni džep napred - 2 džepa na bokovima - 2 dvodimenzionalna džepa u unutrašnjosti - mrežasti džep napred - ležište sa čičak trakom za alatku – nosi se na grudima

- veliki smeštajni prostor u sredini odvojen na dva dela sa posebnim rajsferšlusevima - trodimenzionalni džep napred - džep za dokumenta - dvodimenzionalni džep na leđima - mali džep na naramenici za neku alatku Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49160 FXAT-860014 25x50x35 3990

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49155 FXAT-860011 30x28x15 3990

77


VARALIČARSKA TORBA 003

FUTROLA ZA JEDAN ŠTAP Tapacirana futrola za varaličarski štap sa montiranom mašinicom.

- 2 providne kutije dimenzija 27x18x4 cm - providna kutija dimenzija 19x13.5x3.5 cm u posebnom džepu - džep sa rajsferšlusom na poklopcu - džep za dokumenta - mrežasti džep na levom boku

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49147 FXAT-860003 27x11x19 2990

VARALIČARSKA TORBA 001

- 3 providne kutije dimenzija 20x14x4 cm - 3 trodimenzionalna džepa - mrežasti džep na rajsferšlus ispod poklopca Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49145 FXAT-860001 27x15x17 2290

VARALIČARSKA TORBA 007 - nosi se na boku - providna kutija dimenzija 27x18x4 cm - džep na rajsferšlus za dokumenta - elastične trake sa prorezima za kačenje alatki - retraktor sa grickalicom - ležište sa čičak trakom za alatku na kaišu - više alki za kačenje sitnica Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49151 FXAT-860007 21x29x6 2990

TORBICA VODOOTPORNA 009 - vodootporna torbica za dokumenta, novac, mobilni telefon... - nosi se oko pojasa - providna prednja strana - poseban vodootporni rajsferšlus sa unutrašnje strane

Šifra Br. artikla 49158 FXAT-860135 49159 FXAT-860155

78

Duđina (cm) 135 155

Cena 2490 2790

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49153 FXAT-860009 39x14 990


TORBA ZA MAŠINICU 010

- tapacirana torbica za mašinicu - džep za ručicu mašinice - trake pozadi za nošenje o pojasu - odgovara za mašinice veličine do 5000

Šifra Br. artikla Dimenzije (cm) Cena 49154 FXAT-860010 15x14x8 1490

ATTACK GRIP

Br. artikla FXAT-950950

NEOPRENSKA TORBA ZA MAŠINICU

Meki neoprenski zaštitnik za gornji i donji deo vašeg štapa prilikom transporta

Šifra Br. artikla Cena 49156 FXAT-860012 490

Mekana neoprenska torba za zaštitu vaše mašinice pri transportu na štapu.

Šifra 49157

ATTACK GRIP LIGHT

Grip za prihvatanje grabljivica, vrlo lagan, sa čeličnim čeljustima i ugrađenom vagom koja meri do 23 kg i sigurnosnim kanapom koji ide oko zgloba šake.

Šifra 28815

ZAŠTITNIK ZA VRH ŠTAPA 2KOM.

Vaga (kg) 23

Cena 1490

OTVARAČ USTA PRO

Mali i veoma lagan a istovremeno čvrst grip za prihvat grabljivica izrađen u potpunosti od aluminijuma. Nosi se u praktičnoj futroli na kaišu.

Šifra 50087

STRINGER SET (SA 5 ili 7 KOPČI)

Br. artikla FXAT-951301

Opružni otvarač usta grabljivice, naročito koristan u lovu štuke.

Šifra 50085

Cena 1990

PLASTIČNI GRIP

Kvalitetan stringer za čuvanje ulovljenih grabljivica Napravljen je od jake čelične i plastificirane sajle sa 5 odnosno 7 kopči i plovkom na kraju.

Br. artikla Dimenzije (cm) Cena FXAT-860013 26x20x5 690

Br. artikla Cena FXAT-951101 199

KUKA ZA RIBU

Grip za prihvatanje grabljivica, vrlo lagan, kompletno izrađen od čvrste i žilave plastične mase.

Jaka kuka za prihvat najkrupnijih grabljivica. Aluminijumska lagana drška sa gumenim rukohvatom, oštra i jaka kuka od čelika. Šifra Br. artikla Kopče(kom) Cena 31105 FXAT-920105 5 690 31106 FXAT-920107 7 890

Šifra 46313

Br. artikla FXAT-950801

Šifra 36660

Cena 290

Broj artikla Duž.(cm) FXAT-920255 55

Cena 990

MEREDOV ATTACK URBAN

MEREDOV ATTACK CLASSIC

Lagan i čvrst sklopivi meredov sa drškom i okvirom od aluminijuma i gumiranom mrežicom. Drška je teleskopska i produžava se do maksimalne dužine pritiskom na dugme (iskače pod oprugom).

Lagan i čvrst sklopivi meredov sa teleskopskom drškom i okvirom od aluminijuma. Mrežica je gumirana tako da se brzo suši, ne zadržava mirise i udice se na kače u nju.

Šifra 47679

Broj artikla Dim.(cm) FXAT-920301 50x45x135

Cena 2990

Šifra 50084

Broj artikla Dim.(cm) FXAT-920302 65x50x210

Cena 3990

79


F Shad 88

8.8 cm

16.5g

0 - 1.2m floating

Plivajući vobler „shad“ oblika i izuzetno atraktivne akcije odličan za lov smuđa, štuke, bucova, basa i brojnih drugih grabljivica. Prizmatik folija unutar tela koja se presijava u raznim bojama i ubačene kuglice mu pojačavaju atraktivnost. Cena:

8cm 10g

Hitman 80

Plivajući plitkoroneći vobler odličan za razne tehnike povlačenja, od klasičnog ravnomernog do „kreni-stani” tehnike. Kuglice unutar tela proizvode zvuk i povećavaju mu atraktivnost. Vobler odličan za lov brojnih grabljivica. Cena:

450

390 FXAT-630821

FXAT-640822

FXAT-640825

FXAT-640823

FXAT-630812

FXAT-630819

FXAT-640824

FXAT-640826

FXAT-630814

FXAT-630820

Square Crank 50

5cm

8g

0.5 - 1.2m floating

Klasičan „kruškasti” plivajući vobler (crankbait) sa jakom vibracijom, odličan za lov basa, bucova, klena i brojnih drugih grabljivica. Zbog karakterističnog oblika daleko se zabacuje, a kuglice unutar tela proizvode zvuk i povećavaju mu atraktivnost.

Cena:

Square Crank 70

7cm

15g

0.5 - 1.8m floating

Square Crank 70 je veći „brat” modela 50, dakle klasičan crankbait sa jakom vibracijom i krupnim kuglicama unutar tela koje proizvode zvuk. Daleko se zabacuje i ima atraktivnu vibraciju tako da je odličan za lov štuke, basa, soma i brojnih drugih grabljivica. Cena:

390

390 FXAT-600505

80

0 - 1m floating

FXAT-600708

FXAT-600501

FXAT-600504

FXAT-600709

FXAT-600706

FXAT-600502

FXAT-600503

FXAT-600702

FXAT-600707


Deep Diver 70

7cm

19g

0 - 3m floating

Dubokoroneći vobler jake vibracije, sposoban da dohvati dubine i do tri metra. Ubačene kuglice pri zabačaju se premeštaju u rep i povećavaju daljinu hica, a prilikom povlačenja proizvode atraktivan zvuk. Odličan vobler za lov soma, štuke, krupnog smuđa, basa i drugih grabljivica. Cena:

Skinny Diver 75

7.5 cm

10g

0 - 3.5m floating

Dubokoroneći vobler uskog profila tela i sitne vibracije, sposoban da dohvati dubine do čak 3.5 m. Takođe poseduje kuglice unutra tela koje proizvode zvuk. Odličan vobler za lov smuđa, bucova, krupnog bandara, bassa i drugih grabljivica.

Cena:

390

390 FXAT-690744

FXAT-610712

FXAT-690706

FXAT-690745

FXAT-610713

FXAT-610710

FXAT-690746

FXAT-690743

FXAT-610711

FXAT-610714

Little Shaker 40

4cm

2.2g

0.2 - 0.5m sinking

Mali tonući vobler izuzetno atraktivne akcije i vibracije idealan za lov pastrmke, klena, bandara, protfiša i drugih manjih grabljivica. Poseduje i jednu kuglicu smeštenu u glavi koja proizvodi tihi zvuk prilikom povlačenja.

Cena:

Fat Boy 45

4.5 cm

7.1g

0 - 0.5m floating

Mali ali bucmasti plitkoroneći vobler jake vibracije i veoma atraktivne akcije, idealan za lov klena, krupnih pastrmki i bandara, ali i bassa, protfiša i drugih grabljivica. Zbog specifičnog oblika tela daleko i precizno se zabacuje.

Cena:

350

390 FXAT-700450

FXAT-650427

FXAT-700447

FXAT-700448

FXAT-650429

FXAT-650430

FXAT-700449

FXAT-700451

FXAT-650428

FXAT-650431

81


Stinger 40

4cm 3.5g

1.5 - 2m floating

Cena:

390 FXAT-660432

FXAT-660434

FXAT-660435

FXAT-660411

FXAT-660433

Twitch 90

9cm

8.3g

Vobler sa jačom ali sitnijom vibracijom koji zaranja do dva metra dubine, idealan za lov klena, pastrmke, bandara, basa i brojnih drugih grabljivica. Poseduje i kuglice unutar tela koje proizvode zvuk i povećavaju mu atraktivnost.

0 - 1.7m floating

Plivajući vobler idealan za povlačenje „twitch” tehnikom, dakle u kratkim trzajevima vrha štapa i tehnikom „kreni-stani”. Odličan je za lov smuđa, bucova, basa, štuke i brojnih drugih grabljivica. Cena:

FXAT-620915

FXAT-620916

FXAT-620918

FXAT-620919

390 FXAT-620917

F Pike 120

12 cm

16.5g

0 - 1.5m floating

Štuka je poznata po kanibalizmu tako da je ova verna dvodelna imitacija mlade štuke, dostupna u dva atraktivna dekora, odličan vobler za lov ove grabljivice.

Cena:

490

FXAT-711252 FXAT-711253

6cm

Pop 60

8g

TOP WATER floating

Površinac (poper) dizajniran za lov grabljivica na samoj površini. Povlači se kratkim i oštrim trzajevima vrha štapa iz zgloba šake tako da gura vodu, proizvodi zvuk „plop” i time privlači grabljivice. Odlična varalica za lov bassa, štuke, bucova i drugih grabljivica. Cena:

Walker 80

8cm

Površinska varalica („zara”) koja se vodi kratkim trzajevima vrha štapa uz konstantno primotavanje mašinicom, tako da ide levo-desno i imitira ranjenu ribicu. Odlična varalica za lov basa, bucova, štuke, smuđa i raznih drugih grabljivica. Cena:

390

390 FXAT-670636

82

WATER 7.5g TOP floating

FXAT-680840

FXAT-670637

FXAT-670639

FXAT-680841

FXAT-680842

FXAT-670638

FXAT-670613

FXAT-680813

FXAT-680820


Needlefish Caster 205 20.5 cm

30g

Salty Stick 145/165 14.5 cm

Floating

Površinska varalica dizajnirana za ribolov na moru i odlično imitira iglicu (needlefish) koja je plen mnogih grabljivica. Ima izuzetno atraktivnu akciju odličnu za lov krupnih grabljivica.

Floating

16.5 cm

30g

Floating

Vobler izuzetno izazovne akcije i vibracije dizajniran prvenstveno za ribolov na moru i odličan je za lov brancina, zubatica, palamida i drugih morskih grabljivica. Cena:

790 Cena:

19g

(14.5cm) FXAT-721454

Cena:

890

(16.5cm) FXAT-721654

FXAT-732058

990

FXAT-732059 FXAT-732060

FXAT-721416 / (14.5cm) FXAT-721616 / (16.5cm) FXAT-721455 / (14.5cm) FXAT-721655 / (16.5cm)

FXAT-732061 FXAT-732062

FXAT-721456 / (14.5cm) FXAT-721656 / (16.5cm)

FXAT-732063

FXAT-721457 / (14.5cm) FXAT-721657 / (16.5cm)

83


SPEEDY SHAD 10/12cm

Šedovi izrađeni od veoma kvalitetnog i mekog silikona tako da imaju zaista fenomenalnu akciju i vibraciju!

10 cm Šifra

Br. artikla

Boja

46515 46516 46517 46518 46519 46520 46521 46522 46523 46524 46525 46526 46527 46528 46529 46530 46532 46533 46534 46536 46537

FXAT-301001 FXAT-301002 FXAT-301003 FXAT-301004 FXAT-301005 FXAT-301006 FXAT-301007 FXAT-301008 FXAT-301009 FXAT-301010 FXAT-301011 FXAT-301012 FXAT-301013 FXAT-301014 FXAT-301015 FXAT-301016 FXAT-301018 FXAT-301019 FXAT-301020 FXAT-301022 FXAT-301023

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 18 19 20 22 23

Kom. Cena 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 49 69 69 69 69

12 cm

84

Šifra

Br. artikla

Boja

46539 46540 46541 46542 46543 46544 46545 46546 46547 46548 46549 46550 46551 46552 46553 46554 46556 46557 46558 46560 46561

FXAT-301201 FXAT-301202 FXAT-301203 FXAT-301204 FXAT-301205 FXAT-301206 FXAT-301207 FXAT-301208 FXAT-301209 FXAT-301210 FXAT-301211 FXAT-301212 FXAT-301213 FXAT-301214 FXAT-301215 FXAT-301216 FXAT-301218 FXAT-301219 FXAT-301220 FXAT-301222 FXAT-301223

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 18 19 20 22 23

Kom. Cena 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 89 89 89 89


BLAZE SHAD 6.3/7.5/10cm

Šedovi izrađeni od veoma kvalitetnog i mekog silikona tako da imaju zaista fenomenalnu akciju i vibraciju!

6.3 cm Šifra (6.3cm)

Broj artikla

Boja

Kom.

Cena

46563 46564 46565 46566 46567 46568

FXAT-310625 FXAT-310626 FXAT-310627 FXAT-310628 FXAT-310629 FXAT-310630

25 26 27 28 29 30

1 1 1 1 1 1

25 25 25 25 25 25

25

26

7.5 cm Šifra (7.5cm)

Broj artikla

Boja

Kom.

Cena

46569 46570 46571 46572 46573 46574

FXAT-310725 FXAT-310726 FXAT-310727 FXAT-310728 FXAT-310729 FXAT-310730

25 26 27 28 29 30

1 1 1 1 1 1

29 29 29 29 29 29

27

28

10 cm Šifra (10cm)

Broj artikla

Boja

Kom.

Cena

46575 46576 46577 46578 46579 46580

FXAT-311025 FXAT-311026 FXAT-311027 FXAT-311028 FXAT-311029 FXAT-311030

25 26 27 28 29 30

1 1 1 1 1 1

45 45 45 45 45 45

29

30

85


THUNDER SHAD 8/10cm

Šedovi izrađeni od veoma kvalitetnog i mekog silikona tako da imaju zaista fenomenalnu akciju i vibraciju!

25

26

27

30

8 cm Šifra 47693 47694 47695 47696 47697 47698 47699 47700 47701

Br. artikla FXAT-350825 FXAT-350826 FXAT-350827 FXAT-350828 FXAT-350829 FXAT-350830 FXAT-350804 FXAT-350810 FXAT-350811

Boja 25 26 27 28 29 30 04 10 11

Kom. 1 1 1 1 1 1

1 1 1

Cena 39 39 39 39 39 39 49 49 49

29

28

11

10 cm Šifra 47702 47703 47704 47705 47706 47707 47708 47709 47710

86

Br. artikla FXAT-351025 FXAT-351026 FXAT-351027 FXAT-351028 FXAT-351029 FXAT-351030 FXAT-351004 FXAT-351010 FXAT-351011

Boja 25 26 27 28 29 30 04 10 11

Kom. 1 1 1 1 1 1

1 1 1

Cena 49 49 49 49 49 49 59 59 59

04

10


11 cm Šifra Br. artikla Boja 46599 FXAT-341125 25 46602 FXAT-341126 26 46603 FXAT-341130 30 46601 FXAT-341132 32 46600 FXAT-341135 35 46604 FXAT-341136 36

Kom. 3 3 3 3 3 3

Cena 159 159 159 159 159 159

6/7.5 cm

6 cm

7.5 cm

Šifra

Br. artikla

46582 46584 46585 46581 46583 46586

FXAT-320625 FXAT-320626 FXAT-320630 FXAT-320631 FXAT-320632 FXAT-320633

Boja Kom. Cena 26 30 31 32 25 33

7 7 7 7 7 7

99 99 99 99 99 99

10 cm

Šifra

Br. artikla

Boja

Kom

Cena

46588 46590 46591 46587 46589 46592

FXAT-320725 FXAT-320726 FXAT-320730 FXAT-320731 FXAT-320732 FXAT-320733

26 30 31 32 25 33

5 5 5 5 5 5

119 119 119 119 119 119

Šifra 46596 46597 46593 46595 46598 46594

Br. artikla FXAT-331026 FXAT-331030 FXAT-331031 FXAT-331032 FXAT-331033 FXAT-331034

Boja 26 30 31 32 34 33

Kom. 4 4 4 4 4 4

Cena 129 129 129 129 129 129

87


HIGH QUALITY METAL LURES

CLASSIC SPINNER

01

03

02

04

BELL SPINNER

21

22

19

20

WELTER SPINNER

21

88

24

19

20

05

Šifra

Br. artikla

Boja

46727 46728 46729 46730 46731 46732 46733 46734 46735 46736 46737 46738 46739 46740 46741 46742 46743 46744 46745 46746 46747 46748 46749 46750 46751

FXAT-010101 FXAT-010201 FXAT-010301 FXAT-010401 FXAT-010501 FXAT-010102 FXAT-010202 FXAT-010302 FXAT-010402 FXAT-010502 FXAT-010103 FXAT-010203 FXAT-010303 FXAT-010403 FXAT-010503 FXAT-010104 FXAT-010204 FXAT-010304 FXAT-010404 FXAT-010504 FXAT-010105 FXAT-010205 FXAT-010305 FXAT-010405 FXAT-010505

01 01 01 01 01 02 02 02 02 02 03 03 03 03 03 04 04 04 04 04 05 05 05 05 05

Šifra

Br. artikla

Boja

50034 50035 50036 50037 50038 50039 50040 50041 50042 50043 50044 50045 50046 50047 50048 50049 50050 50051 50052 50053

FXAT-130121 FXAT-130221 FXAT-130321 FXAT-130421 FXAT-130521 FXAT-130122 FXAT-130222 FXAT-130322 FXAT-130422 FXAT-130522 FXAT-130119 FXAT-130219 FXAT-130319 FXAT-130419 FXAT-130519 FXAT-130120 FXAT-130220 FXAT-130320 FXAT-130420 FXAT-130520

21 21 21 21 21 22 22 22 22 22 19 19 19 19 19 20 20 20 20 20

Šifra

Br. artikla

Boja

50066 50067 50068 50069 50070 50071 50072 50073 50074 50075 50076 50077 50078 50079 50080 50081 50082 50083

FXAT-150121 FXAT-150221 FXAT-150321 FXAT-150124 FXAT-150224 FXAT-150324 FXAT-150424 FXAT-150524 FXAT-150119 FXAT-150219 FXAT-150319 FXAT-150419 FXAT-150519 FXAT-150120 FXAT-150220 FXAT-150320 FXAT-150420 FXAT-150520

21 21 21 24 24 24 24 24 19 19 19 19 19 20 20 20 20 20

Vel. Tež. (g) 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5

3.1 5.5 6.8 9.5 13.0 3.1 5.5 6.8 9.5 13.0 3.1 5.5 6.8 9.5 13.0 3.1 5.5 6.8 9.5 13.0 3.1 5.5 6.8 9.5 13.0

Vel. Tež. (g) 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5

3.6 5.7 8.5 11.8 14 3.6 5.7 8.5 11.8 14 3.6 5.7 8.5 11.8 14 3.6 5.7 8.5 11.8 14

Vel. Tež. (g) 1 2 3 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5

3 4.9 6.9 3 4.9 6.9 9 13 3 4.9 6.9 9 13 3 4.9 6.9 9 13

Cena 149 159 169 179 199 149 159 169 179 199 149 159 169 179 199 159 169 179 189 209 159 169 179 189 209

Cena 229 239 249 269 289 229 239 249 269 289 229 239 249 269 289 229 239 249 269 289

Cena 199 209 219 199 209 219 229 249 199 209 219 229 249 199 209 219 229 249


Nova generacija metalnih varalica sa izuzetno atraktivnom akcijom! Izrađeni su od najboljih materijala i opremljeni sa prvoklasnim VMC udicama. Zavisno od veličine i tipa idealni su za lov štuke, bandara, bucova, pastrmke, bassa, smuđa i drugih grabljivica. Dizajnirao ih je i testirao varaličarski Formax tim.

WAVE SPOON

SCALES SPOON

19 19

20

Šifra

Br. artikla

Boja

Tež. (g)

Cena

50030 50031 50032 50033

FXAT-121219 FXAT-121719 FXAT-121220 FXAT-121720

19 19 20 20

12 17 12 17

249 279 249 279

20

Šifra

Br. artikla

Boja

50028 50029

FXAT-112719 FXAT-112720

19 20

Vel. Tež. (g) 1 2

27 27

Cena 299 299

CLASSIC SPOON DROP SPOON

01

19

20

Šifra

Br. artikla

Boja

Tež. (g)

Cena

50024 50025 50026 50027

FXAT-101519 FXAT-102019 FXAT-101520 FXAT-102020

19 19 20 20

15 20 15 20

269 299 269 299

Šifra 46758 46759 46760 46761 46762 46763 46764 46765 46766

02

Model FXAT-030201 FXAT-030301 FXAT-030401 FXAT-030202 FXAT-030302 FXAT-030402 FXAT-030206 FXAT-030306 FXAT-030406

06

Boja 01 01 01 02 02 02 06 06 06

Vel. Tež. (g) Cena 2 9.0 219 3 15.0 249 4 22.0 299 2 9.0 219 3 15.0 249 4 22.0 299 2 9.0 219 3 15.0 249 4 22.0 299

89


CHUBBY SPOON

TROUTY SPOON 23

18

19

20

Šifra

Br. artikla

Boja

Tež. (g)

Cena

50021 50022 50023

FXAT-090518 FXAT-090519 FXAT-090520

18 19 20

5 5 5

229 229 229

18

19

Šifra

Br. artikla

Boja

50054 50055 50056 50057 50058 50059 50060 50061 50062 50063 50064 50065

FXAT-140123 FXAT-140223 FXAT-140323 FXAT-140118 FXAT-140218 FXAT-140318 FXAT-140119 FXAT-140219 FXAT-140319 FXAT-140120 FXAT-140220 FXAT-140320

23 23 23 18 18 18 19 19 19 20 20 20

20

Vel. Tež. (g) Cena 1 2 3 1 2 3 1 2 3 1 2 3

2.3 3.2 5 2.3 3.2 5 2.3 3.2 5 2.3 3.2 5

219 229 239 219 229 239 219 229 239 219 229 239

VIBE PRO

SPIN VIBE

18

19

13

14

15

16 20

Šifra 46832 46833 46834 46835 46836 46837 46838 46839

90

Br. artikla FXAT-080S18 FXAT-080M18 FXAT-080S19 FXAT-080M19 FXAT-080S20 FXAT-080M20 FXAT-080S21 FXAT-080M21

17

21

Boja 18 18 19 19 20 20 21 21

Vel. Tež. (g) S 10.5 M 14.0 S 10.5 M 14.0 S 10.5 M 14.0 S 10.5 M 14.0

Cena 199 229 199 229 199 229 199 229

Šifra 46815 46816 46817 46818 46819 46820 46821 46822 46823 46824 46825 46826 46827 46828 46829 46830 46831

Br. artikla FXAT-070113 FXAT-070213 FXAT-070313 FXAT-070413 FXAT-070114 FXAT-070214 FXAT-070314 FXAT-070115 FXAT-070215 FXAT-070315 FXAT-070415 FXAT-070116 FXAT-070216 FXAT-070316 FXAT-070117 FXAT-070217 FXAT-070317

Boja 13 13 13 13 14 14 14 15 15 15 15 16 16 16 17 17 17

Vel. Tež. (g) Cena 1 4.0 249 2 7.5 269 3 11.5 289 4 16.5 299 1 4.0 249 2 7.5 269 3 11.5 289 1 4.0 249 2 7.5 269 3 11.5 289 4 16.5 299 1 4.0 249 2 7.5 269 3 11.5 289 1 4.0 249 2 7.5 269 3 11.5 289


FORCASTER PRO

CLASSIC PILKER

09 Šifra 46791 46792 46793 46794 46795 46796 46797 46798 46799 46800 46801 46802 46803 46804 46805 46806 46807 46808 46809 46810

10

Br. artikla FXAT-050109 FXAT-050209 FXAT-050309 FXAT-050409 FXAT-050509 FXAT-050110 FXAT-050210 FXAT-050310 FXAT-050410 FXAT-050510 FXAT-050111 FXAT-050211 FXAT-050311 FXAT-050411 FXAT-050511 FXAT-050112 FXAT-050212 FXAT-050312 FXAT-050412 FXAT-050512

11 Boja 9 9 9 9 9 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 12 12 12 12 12

Vel. Tež. (g) 1 10.0 2 15.0 3 20.0 4 25.0 5 30.0 1 10.0 2 15.0 3 20.0 4 25.0 5 30.0 1 10.0 2 15.0 3 20.0 4 25.0 5 30.0 1 10.0 2 15.0 3 20.0 4 25.0 5 30.0

01

12 Cena 179 199 219 239 259 179 199 219 239 259 179 199 219 239 259 179 199 219 239 259

PRO SPINNER

Šifra 46767 46768 46769 46770 46771 46772 46773 46774 46775 46776 46777 46778 46779 46780 46781 46782 46783 46784 46785 46786 46787 46788 46789 46790

02

Br. artikla FXAT-040101 FXAT-040201 FXAT-040301 FXAT-040401 FXAT-040501 FXAT-040601 FXAT-040102 FXAT-040202 FXAT-040302 FXAT-040402 FXAT-040502 FXAT-040602 FXAT-040107 FXAT-040207 FXAT-040307 FXAT-040407 FXAT-040507 FXAT-040607 FXAT-040108 FXAT-040208 FXAT-040308 FXAT-040408 FXAT-040508 FXAT-040608

07 Boja 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 7 7 7 7 7 7 8 8 8 8 8 8

Vel. 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

08 Tež. (g) 5.0 10.0 15.0 20.0 25.0 30.0 5.0 10.0 15.0 20.0 25.0 30.0 5.0 10.0 15.0 20.0 25.0 30.0 5.0 10.0 15.0 20.0 25.0 30.0

Cena 159 179 199 219 239 249 159 179 199 219 239 249 169 189 209 229 249 259 169 189 209 229 249 259

SPINNERBAIT

02 Šifra 46752 46753 46754 46755 46756 46757

05 Br. artikla FXAT-020201 FXAT-020301 FXAT-020202 FXAT-020302 FXAT-020205 FXAT-020305

01 Boja 2 2 5 5 1 1

Vel. Tež. (g) 2 16.3 3 21.2 2 16.3 3 21.2 2 16.3 3 21.2

Cena 209 219 209 219 209 219

01 Šifra 46811 46812 46813 46814

Br. artikla FXAT-060401 FXAT-060501 FXAT-060405 FXAT-060505

05 Boja 1 1 5 5

Vel. 4 5 4 5

Tež. (g) 14.1 28.3 14.1 28.3

Cena 349 399 349 399

91


KLEŠTA MULTI I

KLEŠTA MULTI II 1 PLIER FX8405-00

Kvalitetna univerzalna ribolovačka klešta.

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29226 FXAT-950507 18 cm 650

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29220 FXAT-950107 18 cm 560

KLEŠTA RAVNA

KLEŠTA DUGA

KRIMP KLEŠTA

KLEŠTA ZA SEČENJE

Kvalitetna univerzalna ribolovačka klešta.

Duga špicasta klešta, idealna za vađenje duboko progutanih udica.

Klešta za krimpovanje metalnih cevčica kod izrade sajlica.

Klešta specijalno dizajnirana za sečenje upredenih struna i debljih monofila.

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29223 FXAT-950307 18 cm 470

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29228 FXAT-950611 28 cm 790

MAKAZICE MINI

MAKAZE ZA KONAC

Male makazice idealne za razna sečenja. Poseduju i alkicu pa se mogu okačiti na retraktor da budu uvek pri ruci

Makaze specijalno dizajnirane za sečenje upredenih struna.

Šifra Broj artikla 50086 FXAT-951201

92

Kvalitetna univerzalna ribolovačka klešta.

Duž. 12,5

Cena 249

TITANIUM

Šifra Broj artikla 50088 FXAT-951401

Duž. 9,5

Cena 690

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29225 FXAT-950405 14 cm 690

PEAN Pean za vađenje udica a poseduje i oštrice kao kod makaza.

Šifra Broj artikla Duž. Cena 47729 FXAT-950206 15 cm 750

Šifra Broj artikla Duž. Cena 29219 FXAT-950706 15 cm 880

NOŽ UNIVERZALNI Kvalitetan višenamenski nož sa oštricom od nerđajućeg čelika nazubljenom sa gornje strane.

Šifra 46303

Broj artikla Duž.(cm) FXAT-952124 21

Cena 290


SAJLE 1x7 i 1x19 Pak. 2 kom.

HARD FLUORO LEADER Pak. 2 kom.

SCREW IN SPIRAL Pak. 10 kom.

35 mm

Model Duž.(cm) Nos.(kg)

Br. artikla

15 mm

Šifra

Br. artikla

Cena

Šifra

Br. artikla

Duž.(cm)

Nos.(kg)

Cena

Šifra

31206

FXAT-901120

1x19

20

10

119

47683

FXAT-906925

25

9kg/0.50mm

69

50098

FXAT-909015 15 mm

8

69

31207

FXAT-901125

1x19

25

10

119

47684

FXAT-906125

25

12kg/0.60mm

79

50099

FXAT-909035 35 mm

5

69

31208 31211 31212 31213

FXAT-901225 FXAT-902120 FXAT-902125 FXAT-902225

1x19 1x7 1x7 1x7

25 20 25 25

15 10 10 15

119 89 89 89

47685

FXAT-906530

30

15kg/0.65mm

89

47686

FXAT-906830

30

18kg/0.73mm

99

SAJLE TITANIJUM Pak. 2 kom.

SAJLE SA TROKRAKIM UDICAMA Pak. 3 kom.

Duž. Kom. Cena

NOT A KNOT Pak. 10 kom.

XL L M S

Šifra

Br. artikla

44253 44252

FXAT-903425 FXAT-903625

Šifra

Br. artikla FXAT-908001

Vel. Kom. Cena S

10

99

50090

FXAT-908002

M

10

109

Br. artikla

Model Duž.(cm) Nos.(kg) Cena

47680

FXAT-905715

15

(4) 1x7 (6) 1x7

47681

FXAT-905920

20

9

89

50091

FXAT-908003

L

10

119

47682

FXAT-905125

25

12

99

50092

FXAT-908004

XL

10

129

25 25

8 8

119 119

Duž.(cm) Nos.(kg) Cena

50089

Šifra

7

79

SAJLA SA KRIMP CEVČICAMA

SAJLE WOLFRAM Pak. 2 kom.

BALL BEARING SWIVEL Pak. 10 kom. 0 2 4 5 6

Šifra

Br. artikla

Šifra

Br. artikla

44249

FXAT-904125

Duž.(cm) Nos.(kg) Cena 25

12

149

48883

FXAT-907020

Duž.(m) Nos.(lb) 10

20

Cena 89

50093 FXAT-909000

Šifra

Br. artikla

Vel. 0

13mm

Duž. Nos.(kg) Kom. Cena 18

7

199

44248

FXAT-904720

20

7

139

48884

FXAT-907025

10

25

109

50094 FXAT-909002

2

17mm

29

6

199

44247

FXAT-904715

15

7

129

48885

FXAT-907030

10

30

129

50095 FXAT-909004

4

22mm

59

5

199

48886

FXAT-907040

10

40

149

50096 FXAT-909005

5

25mm

79

4

199

50097 FXAT-909006

6

30mm

94

3

199

93


ROYAL CAST

150/1000m

Kvalitetan i cenom izuzetno povoljan najlon univerzalne namene. Maslinasto-zelene je boje i namotan na špulne od 150 i 1000 m. Odlikuju ga velika nosivost na čvoru, zavidna mekoća i otpornost na habanje. Šifra 38965 38966 38967 38968 38969 38970 38971 38972 38973 38974 47171 47172 47173 47174 47175 47176

Broj artikla FX033-01-140 FX033-01-160 FX033-01-180 FX033-01-200 FX033-01-250 FX033-01-300 FX033-01-350 FX033-01-400 FX033-01-450 FX033-01-500 FX033-10-018 FX033-10-020 FX033-10-025 FX033-10-030 FX033-10-040 FX033-10-050

(m) 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150 1000 1000 1000 1000 1000 1000

(mm) 0,14 0,16 0,18 0,20 0,25 0,30 0,35 0,40 0,45 0,50 0,18 0,20 0,25 0,30 0,40 0,50

(kg) 2,75 3,70 4,55 5,55 8,44 12,1 15,8 20,2 27,5 35,0 4,55 5,55 8,44 12,1 20,2 35,0

Cena 329 339 339 349 349 359 359 369 369 369 1790 1790 1890 1890 2090 2090

ROYAL FLUOROCARBON

25m

Specijalni monofil izrađen od fluorokarbona, skoro nevidljiv, idealan je za pecanje u bistrim vodama. Izuzetno je otporan na habanje tako da je odličan izbor za pravljenje raznih predveza. Šifra 45119 45120 45121 45122 45123 45124 45125 45126 45127 45128 45129 45130 45131 45132

Broj artikla FX035-00-012 FX035-00-014 FX035-00-016 FX035-00-018 FX035-00-020 FX035-00-022 FX035-00-025 FX035-00-028 FX035-00-030 FX035-00-035 FX035-00-040 FX035-00-045 FX035-00-050 FX035-00-060

(m) 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

RIG MASTER

(mm) 0.12 0.14 0.16 0.18 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.45 0.50 0.60

(kg) 1.72 2.26 2.77 3.45 4.14 4.74 6.92 7.70 8.30 11.79 13.04 14.70 17.93 27.40

Cena 249 249 249 269 269 269 299 299 299 329 329 329 349 349

50m

Prvoklasan monofil providne boje (clear, transparent) specijalno namenjen za potrebe pravljenja raznih predveza u ribolovu. Visoke je nosivosti, zavidne mekoće i velike otpornosti na habanje, a pakovan je na špulne od 50 m. Šifra 38950 36741 36742 36743 36744 45799

94

Broj artikla FX009-00-100 FX009-00-120 FX009-00-140 FX009-00-160 FX009-00-180 FX009-00-200

(m) 50 50 50 50 50 50

(mm) 0.10 0.12 0.14 0.16 0.18 0.20

(kg) 1.4 2.0 2.6 3.5 4.5 5.3

Cena 150 150 160 160 170 170


FEEDER COMPETITION

150m

Prvoklasan tonući najlon specijalno dizajniran za potrebe savremenog feeder ribolova. Odlikuju ga visoka nosivost na čvoru, velika otpornost na habanje i minimalna istegljivost. Sve osobine ovog izuzetno kvalitetnog najlona maksimalno su prilagođene ovom vidu ribolova, uključujući čak i kamuflažnu zeleno-braon boju kojom se praktično stapa sa dnom vode na kojoj lovite. Prvoklasan najlon koji vas neće izneveriti!

Šifra 36695 36696 36697 36698 36699

Broj artikla FX027-01-180 FX027-01-200 FX027-01-220 FX027-01-250 FX027-01-300

(m) 150 150 150 150 150

(mm) 0.18 0.20 0.22 0.25 0.30

(kg) 3.6 4.5 5.7 7.1 9.9

299 299 315 315 315

150m

Savremen i izuzetno kvalitetan tonući monofil specijalno dizajniran za potrebe match ribolova, odnosno plovkarenja, ali i druge situacije koje zahtevaju tonući monofil vrhunskih karakteristika. Rubin-crvene je boje, precizno definisanog prečnika, visoke nosivosti i male istegljivosti, a pakovan je na špulne od 150 m.

Šifra 36736 36737 36738 36739 36740

Cena

FEEDER METHOD CARP

MATCH SINKING

Broj artikla FX008-01-140 FX008-01-160 FX008-01-180 FX008-01-200 FX008-01-220

(m) 150 150 150 150 150

(mm) 0.148 0.165 0.185 0.20 0.22

(kg) 2.9 3.7 4.6 5.5 6.4

Cena

270 270 270 270 270

150/300m

Prvoklasan monofil najnovije generacije namenjen ribolovu šarana method feeder tehnikom, odnosno uz korišćenje tzv. method hranilica, ali i druge potrebe feeder ribolova i lova krupnijih primeraka riba. Izuzetno je visoke nosivosti, veoma otporan na habanje i male istegljivosti. Pakovan je na špulne od 150 i 300 m. Šifra 36677 36678 36679 36680 36681 36682 36683 36684 36685 36686 36687 36688

Broj artikla FX026-01-160 FX026-01-180 FX026-01-200 FX026-01-250 FX026-01-280 FX026-01-300 FX026-01-350 FX026-01-400 FX026-03-250 FX026-03-280 FX026-03-300 FX026-03-350

(m) 150 150 150 150 150 150 150 150 300 300 300 300

(mm) 0.16 0.18 0.20 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.25 0.28 0.30 0.35

(kg) 3.7 4.4 5.5 8.6 10.3 11.9 14.9 19.5 8.6 10.3 11.9 14.9

Cena

199 215 215 249 249 269 299 369 369 379 399 465

95


BRIGHT CAST

150/300m

Kvalitetan monofil veoma vidljive fluo-žute boje, visoke nosivosti i zavidne otpornosti na habanje. Univerzalne je namene i idealan za pecanje u uslovima smanjene vidljivosti, za lov grabljivica na žive mamce, varaličarenje i slično jer ćete imati bolju predstavu gde vam se nalazi varalica. Šifra 37017 37018 37019 37020 37021 37022 37023 38951 37024 37025 37026 37027

Broj artikla FX003-01-180 FX003-01-200 FX003-01-250 FX003-01-280 FX003-01-300 FX003-01-350 FX003-01-400 FX003-03-250 FX003-03-280 FX003-03-300 FX003-03-350 FX003-03-400

LUMIX

(m) 150 150 150 150 150 150 150 300 300 300 300 300

(mm) 0.18 0.20 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40

(kg) 4.4 5.5 8.6 10.3 11.9 14.9 19.5 8.6 10.3 11.9 14.9 19.5

Cena 220 220 260 260 280 280 370 420 420 420 480 550

150/300/1000m

Monofil najnovije generacije, fluorescentno-oranž boje, namenjen feeder ribolovu. Poseduje zavidnu mekoću, veliku nosivost i dobru otpornost na habanje. Proizveden je u Japanu i namotan na špulne od 150, 300 i 1000 m. Izuzetno je vidljiv na vazduhu dok pod vodom praktično „nestaje” već posle 1.5-2 metra dubine. Odličan izbor za potrebe fedeer ribolova i drugih varijanti dubinskog ribolova, ali i za ostale vidove ribolova. Šifra 38960 38961 38962 38963 38964 38955 38956 38957 38958 38959 45796 45797 45798

Broj artikla FX022-01-200 FX022-01-220 FX022-01-250 FX022-01-300 FX022-01-350 FX022-03-200 FX022-03-220 FX022-03-250 FX022-03-300 FX022-03-350 FX022-10-250 FX022-10-300 FX022-10-350

XENON

(m) 150 150 150 150 150 300 300 300 300 300 1000 1000 1000

(mm) 0.20 0.22 0.25 0.30 0.35 0.20 0.22 0.25 0.30 0.35 0.25 0.30 0.35

(kg) 5.3 7.6 8.4 11.7 14.5 5.3 7.6 8.4 11.7 14.5 8.4 11.7 14.5

Cena 239 249 289 299 319 399 410 420 430 460 1290 1490 1490

150m

Izuzetno kvalitetan monofil odličan za sve vidove ribolova. Fluo-zelena boja omogućava vam da u svakom trenutku vidite u kom smeru se kreće riba prilikom zamaranja. Visoke je nosivosti i otpornosti na habanje.

Šifra 36757 36758 36759 36760 36761

96

Broj artikla FX019-01-200 FX019-01-220 FX019-01-250 FX019-01-300 FX019-01-350

(m) 150 150 150 150 150

(mm) 0.20 0.22 0.25 0.30 0.35

(kg) 5.5 6.4 8.6 11.9 14.9

Cena 240 240 250 270 290


NEON FLUO

150/300/600m

Monofil (najlon) najnovije generacije namenjen u osnovi šaranskom ribolovu, ali naravno može bez problema da posluži i za druge vidove ribolova. Fluo zelene je boje, visoke nosivosti, srednje istegljivosti, velike otpornosti na habanje i zavidne mekoće. Odličan izbor za situacije u kojima je bitna vidljivost najlona (zbog preciznijeg plasiranja mamca, lakšeg kontrolisanja ribe prilikom zamaranja i slično). Šifra 40586 40587 40588 40589 40590 40591 40592 40593 40594 40595 40596 40597 40598

Broj artikla FX034-01-160 FX034-01-180 FX034-01-200 FX034-01-220 FX034-03-220 FX034-03-250 FX034-03-280 FX034-03-300 FX034-03-320 FX034-03-350 FX034-06-300 FX034-06-320 FX034-06-350

(m) 150 150 150 150 300 300 300 300 300 300 600 600 600

(mm) 0.16 0.18 0.20 0.22 0.22 0.25 0.28 0.30 0.32 0.35 0.30 0.32 0.35

(kg) 3.7 4.4 5.5 6.8 6.8 8.6 10.3 11.9 13.3 14.9 11.9 13.3 14.9

CARP ULTRA CAST

Cena 279 279 299 299 449 449 449 469 469 469 599 599 599

150/300m

Prvoklasan monofil najnovije generacije specijalno dizajniran za potrebe savremenog šaranskog ribolova (ali i drugih vidova dubinskog ribolova, naravno). Odlikuju ga velika nosivost, zavidna otpornost na habanje i srednja mekoća. Svetlo-zelene je (skoro providne) boje i dostupan je na špulnama od 150 i 300 m a imamo ga u velikom rasponu prečnika, od 0.16 mm pa sve do čak 0.50 mm. Kvalitetan najlon idealan za daleke zabačaje. Šifra 36707 36708 36709 36710 36711 36712 36713 36714 36715 36716 36717 36762 36718 36719 36720 36721 36722 36723 36724

Broj artikla FX006-01-160 FX006-01-180 FX006-01-200 FX006-01-220 FX006-01-250 FX006-01-280 FX006-01-300 FX006-01-350 FX006-01-400 FX006-01-450 FX006-01-500 FX006-03-200 FX006-03-250 FX006-03-280 FX006-03-300 FX006-03-350 FX006-03-400 FX006-03-450 FX006-03-500

(m) 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150 300 300 300 300 300 300 300 300

BLACK CARP

(mm) 0.16 0.18 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.45 0.50 0.20 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.45 0.50

(kg) 3.7 4.4 5.5 6.4 8.6 9.9 11.8 14.6 19.2 25.0 33.0 5.5 8.6 9.9 11.8 14.6 19.2 25.0 33.0

Cena 199 210 220 220 230 240 240 270 270 299 299 399 399 399 430 470 490 550 550

150m

Još jedan u nizu prvoklasnih Formax monofila namenjenih lovu šarana, odnosno dubinskom ribolovu. Prepoznatljive je crne boje i visoke nosivosti, uz veliku otpornost na habanje i srednju mekoću. Odličan najlon za lov šarana na kraćim i srednjim distancama, odnosno manjim vodama.

Šifra 36689 36690 36691 36692 36693 36694

Broj artikla FX018-01-200 FX018-01-220 FX018-01-250 FX018-01-280 FX018-01-300 FX018-01-350

(m) 150 150 150 150 150 150

(mm) 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35

(kg) 5.5 6.4 8.6 9.9 11.8 14.6

Cena 259 259 289 289 320 350

97


CASTING FLEX

PIKE SPIN

150m

Veoma kvalitetan i savremen monofil čelično-sive (skoro providne) boje i univerzalne namene koji pokriva razne potrebe, od plovkarenja i varaličarenja, do dubinskog ribolova ili lova grabljivica na žive mamce. Casting Flex je idealan za daleke i precizne zabačaje, visoke je nosivosti, zavidne otpornosti na habanje i izuzetne mekoće.

Šifra 36725 36726 36727 36728 36729 36730 36731 36732 36733 36734 36735

Broj artikla FX028-01-120 FX028-01-140 FX028-01-160 FX028-01-180 FX028-01-200 FX028-01-220 FX028-01-250 FX028-01-280 FX028-01-300 FX028-01-350 FX028-01-400

(m) 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150

(mm) 0.12 0.14 0.16 0.18 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40

(kg) 1.9 2.9 3.7 4.4 5.5 6.4 8.6 9.9 11.8 14.6 19.2

Cena 199 199 199 220 220 220 230 230 230 270 270

SEA SPECIALIST 300m Prvoklasan monofil plave boje dizajniran za potrebe morskog ribolova, ali se naravno može koristiti i za razne varijante ribolova na slatkovodnim terenima, a naročito u dubinskom ribolovu. Pakovan je na špulne od 300 m.

Šifra 39327 39328 45800 36745 36746 36747 36748 36749

98

Broj artikla FX012-03-200 FX012-03-220 FX012-03-250 FX012-03-300 FX012-03-350 FX012-03-400 FX012-03-450 FX012-03-500

(m) 300 300 300 300 300 300 300 300

(mm) 0.20 0.22 0.25 0.30 0.35 0.40 0.45 0.50

(kg) 5.5 6.9 8.4 11.9 15.8 20.2 27.5 33.9

Cena 329 359 359 399 420 440 490 510

150m

Izuzetno kvalitetan monofil poslednje generacije specijalno dizajniran za potrebe lova štuke varalicom, odnosno potrebe varaličarenja. Zelene je boje, visoke nosivosti, zavidne otpornosti na habanje i male istegljivosti. Svim ostalim osobinama takođe je maksimalno prilagođen ovakvom vidu ribolova. Pakovan je na špulne od 150 m.

Šifra 36700 36701 36702 36703 36704 36705 36706

Broj artikla FX005-01-160 FX005-01-180 FX005-01-200 FX005-01-220 FX005-01-250 FX005-01-300 FX005-01-350

(m) 150 150 150 150 150 150 150

AVANGER

(mm) 0.16 0.18 0.20 0.22 0.25 0.30 0.35

(kg) 3.7 4.4 5.5 6.8 8.6 11.7 14.7

Cena 199 210 220 230 250 270 270

100/800/1000/1500m

Kvalitetan i cenom izuzetno povoljan najlon univerzalne namene. Dostupan je u „olive“ (providno-zelenkastoj) i „silver“ (providno-sivoj) boji. Odlikuju ga velika nosivost na čvoru, zavidna mekoća i otpornost na habanje.

silver color

Šifra 36750 36751 36752 36753 36754 36755 36756 38954 38953 38952 37001 37002 37003 37004 37005 37006 37007

Broj artikla FX030-01-200 FX030-01-220 FX030-01-250 FX030-01-280 FX030-01-300 FX030-01-350 FX030-01-400 FX030-14-350 FX030-14-300 FX030-14-250 FX029-01-200 FX029-01-220 FX029-01-250 FX029-01-280 FX029-01-300 FX029-01-350 FX029-01-400

Boja olive olive olive olive olive olive olive olive olive olive silver silver silver silver silver silver silver

(m ) 100 100 100 100 100 100 100 800 1000 1500 100 100 100 100 100 100 100

olive color

(mm) 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40 0.35 0.30 0.25 0.20 0.22 0.25 0.28 0.30 0.35 0.40

(kg) 4.2 4.9 6.8 7.7 9.1 11.1 14.5 11.1 9.1 6.8 4.2 4.9 6.8 7.7 9.1 11.1 14.5

Cena 110 130 130 140 140 150 160 590 590 590 110 130 130 140 140 150 160


CAT FIGHTER BRAID X8

200m

Prvoklasna upredena struna namenjena lovu krupnih i kapitalnih somova, nastala na osnovu dugogodišnjeg iskustva našeg test ribolovca i promotera Milana Panića. Dostupna je u dva prečnika 0.60 i 0.80 mm (nosivost 54.43 i 86.18 kg) a namotana je na špulne od 200 m. Reč je o upredenoj struni napravljenoj od 8 niti, okruglog poprečnog preseka, zelene boje, izuzetno visoke nosivosti i velike otpornosti na habanje. Namenjena je najviše dubinskom ribolovu somova ali može da posluži i za varaličarenje. Šifra 42644 42645

Broj artikla FX036-02-060 FX036-02-080

TACTIC PE

(m) 200 200

(mm) 0.60 0.80

(kg) 54.43 86.18

Cena 1990 1990

100m

CAT FIGHTER LEADER X8 Šok-lider upredena struna dizajnirana specijalno za lov soma, braon je boje i namotana je na špulne od 20m. Veoma je otporna na krzanje i ima izuzetno visoku nosivost. Koristi se kod lova soma dubinskom metodom ili razvlačenjem sa bovama.

20m

Upredena struna sa fantastičnim odnosom cene i kvaliteta. Izrađena je upredanjem 4 Hybrid PE niti i ima visoku nosivost, zavidnu otpornost na habanje i veoma malu istegljivost. Zelene je boje, namotana je na špulne od 100 m, a imamo je u velikom rasponu prečnika. Šifra 39729 39730 39731 39732 39733 39734 39735 39736 39737 39738

Broj artikla FX3225-012 FX3225-014 FX3225-016 FX3225-018 FX3225-020 FX3225-025 FX3225-030 FX3225-035 FX3225-040 FX3225-050

X-FORCE

(m) 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100

(mm) 0.12 0.14 0.16 0.18 0.20 0.25 0.30 0.35 0.40 0.50

(kg) 9.9 10.8 12.6 14.7 16.1 20.6 29.7 33.6 38.7 48.9

Cena 499 499 499 499 499 499 499 499 499 499

Šifra 42646 42647 42648 42649

Broj artikla FX037-00-060 FX037-00-080 FX037-00-100 FX037-00-120

(m) 20 20 20 20

(mm) 0.60 0.80 1,00 1,20

(kg) 57 84 103 136

Cena 299 299 349 449

10m

Specijalna upredena struna namenjena vezivanju raznih šaranskih i drugih predveza. Namotana je na male kalemove u dužini od 10 m. Sive je boje, velike mekoće, visoke nosivosti i skoro potpuno netegljiva. Šifra 40599 40600 40601 40602 40603 40604

Broj artikla FX055-01-120 FX055-01-140 FX055-01-180 FX055-01-200 FX055-01-250 FX055-01-300

(m) 10 10 10 10 10 10

(mm) 0.12 0.14 0.18 0.20 0.25 0.30

(kg) 8.6 9.8 13.5 15.0 19.7 25.4

Cena 199 199 199 199 199 199

99


FORMAX PLASTIČNE KUTIJE 2.

1.

Prvoklasne i veoma čvrste plastične kutije izrađene od najkvalitetnijih materijala otpornih na UV zračenje, opremljene pouzdanim sistemima zatvaranja i otporne na uticaj silikonskih varalica. Većina ima i pokretne pregrade pa možete po želji kreirati smeštajni prostor.

3.

• robusna “kofer” konstrukcija • veliki smeštajni prostor ispod poklopca • 3 velike kutije smeštene bočno • 2 male kutije na poklopcu

• robusna “kofer” konstrukcija • pregrade na 1, 2 ili 3 pokretna nivoa • smeštajni prostor ispod pregrada Broj

Šifra

Broj artikla

Br. nivoa

Dim.(cm)

Cena

1

19008

FXPB-001001

1

34x20x15,5

1590

2

16844

FXPB-001002

2

36x20 x 18,5

1990

3

16845

FXPB-001003

3

44x24x20

2190

• robusna “kofer” konstrukcija • namenjena čuvanju raznih varalica • varalice se postavljaju kačenjem o trokraku udicu • varalice su međusobno razdvojene i ne dolazi do mršenja • 4 različita nivoa (visine) za postavljanje varalica

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

17732

FXPB-001004

44X32X25,5

3590

• robusna “kofer” konstrukcija • veliki smeštajni prostor ispod poklopca • 4 kutije smeštene bočno • providan poklopac preko kutija

Šifra

Broj artikla

Dim. (cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim. (cm)

Cena

28154

FXPB-001005

48x24x22

2990

27968

FXPB-001006

28x18x27

2590

1.

1.

2.

• robusna “kofer” konstrukcija • pregrade na 2 ili 3 pokretna nivoa • veliki smeštajni prostor ispod pregrada • dodatni prostor za varalice u poklopcu sa providnim vratancima

100

2.

• “kofer” konstrukcija • pregrade na 2 ili 3 nivoa • veliki smeštajni prostor ispod pregrada • providan poklopac

Broj

Šifra

Broj artikla

Br. nivoa

Dim. (cm)

Cena

Broj

Šifra

Broj artikla

Br. nivoa

Dim.(cm)

1

28155

FXPB-001007

39x25x16

1990

1

16847

FXPB-002001

2

30x18x14,5

1290

2

27969

FXPB-001008

2 3

44x25x18

2190

2

16848 FXPB-002002

3

36x20x20

1990

Cena


1. 2.

• dvostrana plastična kutija • providni poklopci • više poprečno i uzdužno postavljenih komora Šifra

Broj artikla

• robusna plastična kutija na dva nivoa • tamno-providan poklopac • više poprečnih i uzdužnih komora • pokretne pregrade

• dvostrana plastična kutija • providni poklopci • više poprečno i uzdužno postavljenih komora • pokretne pregrade

Dim.(cm)

Cena

Broj

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

20268 FXPB-003004 26,5x17x8

849

1

16853

FXPB-005001

28x18x7

590

20267 FXPB-003003

2

16854

FXPB-005002

36x22x7

740

• dvostrana plastična kutija • 5 poprečnih komora sa jedne strane • 8 uzdužnih komora sa druge (4 veće i 4 manje) Šifra 29231

Broj artikla FXPB-007010

Dim.(cm) 18x11x5

Šifra Broj artikla 22809 FXPB-007011

• providna plastična kutija • 4 uzdužne komore • pokretne pregrade • idealna za smeštaj voblera Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

FXPB-006001

25x18x4

520

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

16856 FXPB-006002 28x18,5x4,5

Cena 590

• providna plastična kutija • više poprečnih komora • posebno oblikovane komore idealne za voblere

• providna plastična kutija • 4 uzdužne komore • pokretne pregrade Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

18983

FXPB-006004

35,5x23x5

790

Cena

30x21x7

820

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

27972 FXPB-006005 27,5x19x4,5

Dim.(cm) 230x120x40

Cena 290

• providna plastična kutija • više poprečnih komora • pokretne pregrade

• providna plastična kutija • 4 uzdužne komore • pokretne pregrade

Šifra

Dim.(cm)

• plastična kutija s providnim poklopcem • 3 uzdužne komore • pokretne pregrade

Cena 290

16855

Broj artikla

Šifra 16857

Broj artikla FXPB-006003

Dim.(cm) 32x22,5x5

Cena 690

• providna plastična kutija • više pregrada na 2 nivoa • otisnuta merna traka na poklopcu Cena

Šifra

Dim.(cm)

Cena

690

16849 FXPB-002003 50x15x8,2

890

Broj artikla

101


• dvostrana plastična kutija • 5 uzdužnih komora na obe strane • specijalno oblikovane komore idealne za voblere Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

27973 FXPB-006014 35,5x24x6,5

Cena

Šifra

1090

31517 FXPB-006006 21 x 11,5 x 6

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

31519 FXPB-006015 27x18,5x4.5

590

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore (dve pune dužine i treća pregrađena na pola) • pokretne pregrade Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 36995 FXPB-006010 16x9x3,1 190

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore • pokretne pregrade Šifra 36997

102

Broj artikla

Dim.(cm)

Broj artikla Dim.(cm) FXPB-006013 23x12,5x3,5

Cena 390

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 31520 FXPB-006008 36x22,5x5

Šifra

390

31518 FXPB-006007 23,2x12,5x3,3

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena 290

• providna plastična kutija • 4 uzdužne komore • pokretne pregrade Cena 890

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore pune dužine • pokretne pregrade Šifra Broj artikla Dim.(cm) 36996 FXPB-006011 18,5x10x3.3

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore • pokretne pregrade

Cena

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore od kojih jedna zauzima polovinu • pokretne pregrade

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore • pokretne pregrade Šifra

• dvostrana plastična kutija • 6 poprečnih komora sa jedne strane • poprečne komore sa druge strane • pokretne pregrade u više veličina

Cena 260

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

36994 FXPB-006009 14,5x10x2,3

Cena 190

• dvostrana plastična kutija • 7 poprečnih komora na obe strane • specijalno oblikovane komore idealne za voblere Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 36993 FXPB-006012 19,5x12,3x3,6 450


• providna plastična kutija • 10 manjih fiksnih komora • idealna za sitan pribor

• providna plastična kutija • 8 manjih fiksnih komora • idealna za sitan pribor Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

20269 FXPB-007001 10,5 x 6,5 x 2,5

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

99

20270

FXPB-007002

13x6x2,5

110

• dvostrana plastična kutija • više manjih komora na obe strane • idealna za sitan pribor Šifra Broj artikla 16858 FXPB-007004

Dim.(cm) 18 x8x4,5

• providna plastična kutija • 10 manjih fiksnih komora • idealna za sitan pribor Šifra Broj artikla 22806 FXPB-007003

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 27974 FXPB-007005 21x11,5 x4,5

• providna plastična kutija • 5 poprečnih komora

Cena 240

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 22808 FXPB-007006 20x14,5x4

Cena 290

• providna plastična kutija • 10 poprečnih komora

• providna plastična kutija • 7 poprečnih komora

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 27975 FXPB-007007 18x10,5x3,5 230

Cena 169

• providna plastična kutija • 3 uzdužne komore • pokretne pregrade

• plastična kutija na dva nivoa • više korisnih komora na pokretnom nivou • smeštajni prostor u donjem delu

Cena 189

Dim.(cm) 17,5x10x3

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 27976 FXPB-007008 25,5x14x3,5 390

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 27977 FXPB-007009 35,5x14x4

2.

1.

Cena 490

2.

1.

• providna plastična kutija • više poprečnih/uzdužnih komora • pokretne pregrade

• providna plastična kutija • više komora sa pokretnim pregradama • sistem za spajanje dve ovakve kutije u jednu Broj

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Broj

1

16850

FXPB-003001

28x22x6

660

2

16851

FXPB-003002

38x29x11

990

1 2

Šifra

Broj artikla

44214 FXPB-004001

Dim.(cm) 27x18x4

44215 FXPB-004002 20x13,5x4

Cena 390 290

103


• mala tvrda kutija oblika kornjačinog oklopa • otvara se na dve polovine • 12 malih komora sa poklopcima idealnih sa sitnice (udice, virble, kopče)

• mala tvrda plastična kutija • otvara se na dve polovine • 4 manje i 4 veće komore sa poklopcima na gornjoj polovini • 2 manje i 1 velika komora na donjoj polovini Šifra Broj artikla Dim.(cm) 16861 FXPB-008002 12x10,5x3,3

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 16860 FXPB-008001 11x7,5x2,8 120

• mala dvostrana kutija • 6 komora sa providnim poklopcima • idealna za sitan pribor

Cena 220

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 19570 FXPB-008003 10,5 x 6,5 x 2,5 249

• dvostrana plastična kutija • providni poklopci • sitne komore sa magnetnim dnom koje drži udice • “olovčica” za lakše vađenje udica Šifra 30504 30505

Broj artikla FXPB-011001 FXPB-011002

Vel. medium large

Cena 390 450

• plastična kutija za čuvanje udica • EVA materijal u unutrašnjosti sa brojnim uzdužnim urezima za udice Šifra 44242

Broj artikla Dim.(cm) FXPB-013001 14,5x10x2,3

Veoma

ROBUSNA konstrukcija!

• 8 malih komora na jednoj polovini • 3 komore na drugoj polovini • 3 providna poklopca sa opružnim mehanizmom • vodonepropusna (dihtung između polovina) Šifra 48727

Broj artikla FXPB-016001

Dim.(cm) 20x11,5x5

• 17 pozicija od EVA materijala za kačenje udica • pokretna pregrada u sredini • idealna za mušice ili razne udice • vodonepropusna (dihtung između polovina)

Cena 1090

Šifra 48728

Broj artikla FXPB-016002

Dim.(cm) 13x9,5 x4,2

Cena 790

Veoma

ROBUSNA konstrukcija!

- 6 komora na jednoj polovini - 3 komore na drugoj polovini - 3 providna poklopca sa opružnim mehanizmom - vodonepropusna (dihtung između polovina) Šifra 48729

104

Broj artikla FXPB-016003

Dim.(cm) 16,5x9,5x4,7

Cena 890

- 21 pozicija od EVA materijala za kačenje udica - pokretna pregrada u sredini - idealna za mušice ili razne udice - vodonepropusna (dihtung između polovina) Šifra 48730

Broj artikla FXPB-016004

Dim.(cm) 16,5x9,5x4,7

Cena 890

Cena 199


• plastična kutija za mamce • poklopac izbušen rupicama za vazduh • meka guma oko poklopca za savršeno zatvaranje

• plastična okrugla kutija sa poklopcem • idealna za čuvanje mamaca Šifra 20271

Broj artikla FXPB-008007

Dim.(cm) 16x6,5

Cena 169

Šifra 22816 22817 27979

• plastična kutija za mamce • poklopac izbušen rupicama za vazduh Šifra Broj artikla 44244 FXPB-008011 44245 FXPB-008012

Dim.(cm) 15,5x10,5x6,5 15,5x10,5x3,5

Broj artikla FXPB-008008 FXPB-008009 FXPB-008010

Zap.(l) 1 1,5 2

Cena 330 350 370

• plastična kutija za mamce • poklopac izbušen rupicama za vazduh Šifra Broj artikla 18987 FXPB-008004 18988 FXPB-008005 18989 FXPB-008006

Cena 229 199

Dim.(cm) 13,5x13,5x5 17x17x7 17x17x10

Cena 99 129 149

3.

1. • praktičan držač za kutije sa mamcima • ležište za 2 kutije • navoj za držač štapa Šifra 45137

Broj artikla FXPB-015001

Cena 390

2. • plastične kante za čuvanje kedera • konstrukcija iz dva dela (spoljašnja kanta i rešetkasti unutrašnji deo) • vađenjem rešetkastog dela kederi ostaju u njemu a voda u kanti • model FXPB-012003 ima otvor za pumpicu za vazduh Broj 1 2 3

Šifra 22330 42845 42846

Broj artikla FXPB-012001 FXPB-012002 FXPB-012003

Zap. (l) 6 10 15

Cena 999 1390 1990

• plastična tacna za mamce i sitnice • 5 komora (dve na krajevima su klizne/sklopive) • metalni navoj za držač Šifra 44241

Broj artikla FXPB-014001

Dim.(cm) 30x18,5x4,7

Cena 690

105


FUTROLA ZA ŠARANSKE ŠTAPOVE Izuzetno kvalitetna i debelo tapacirana futrola namenjena smeštaju 3 štapa sa montiranim mašinicama i još 3 štapa bez mašinica. Sa spoljašnje strane ima 2 džepa za smeštaj meredova i suncobrana.

Šifra 47183

Broj artikla FXBG-051360

Model 3+3 štapa

Dim.(cm) 195×30

Cena

3490

FUTROLA STANDARD ZA 3 ŠTAPA Veoma kvalitetna i tapacirana futrola namenjena smeštaju 3 štapa sa montiranim mašinicama. Sa jedne strane ima 3 džepa za smeštaj raznog pribora, dok je sa druge džep za meredov.

Šifra 47187 47188 47189 47190 47191

Broj artikla FXBG-053100 FXBG-053115 FXBG-053130 FXBG-053145 FXBG-053160

Duž.(cm) 100 ×22×18 115 ×22×18 130 ×22×18 145 ×22×18 160 ×22×18

Cena 3990 4240 4490 4740 4990

FUTROLA ZA 2 ŠTAPA Futrola namenjena smeštaju dva štapa sa montiranim mašinicama. Zatvara se jednim rajsferšlusem a štapovi i mašinice su međusobno odvojeni pregradom.

106

Šifra

Broj artikla

Model

Duž.(cm)

Cena

47184 47185 47186

FXBG-052363 FXBG-052362 FXBG-052302

3sec 2sec 2sec

150 200 166

2190 2490 2390


FUTROLA TVRDA ZA 2 ŠTAPA Tvrda futrola dizajnirana za smeštaj dva štapa sa montiranim mašinicama. Svaki komplet ide u poseban odeljak, pričvršćuje se čičak trakom i zatvara rajsferšlusom. Futrola poseduje i tapaciran kaiš za nošenje o ramenu.

Šifra 47200 47201

Broj artikla FXBG-055145 FXBG-055165

Duž.(cm) 145 165

Cena 4490 4990

Duž.(cm) 165

Cena 3990

TUBA TVRDA SA DELOM ZA MAŠINICU Tvrda tuba za smeštaj i transport štapa sa montiranom mašinicom. Mašinica se smešta u poseban platneni džep koji se zatvara rajsferšlusom i čičak trakom. Ova tuba poseduje i ručku za nošenje u ruci i tapaciran kaiš za nošenje o ramenu.

Šifra 47199

Broj artikla FXBG-054165

TVRDA TUBA ZA VIŠE ŠTAPOVA Tvrda i veoma čvrsta plastična tuba (popularna “bazuka”) prečnika 15 cm i podesive dužine. Osnovna dužina je 160 cm i produžava se do 220 cm. Moguće je i zaključavanje poklopca, a idealna je za transport nekoliko štapova.

Šifra 22807

Broj artikla FXBG-201160

Duž.(cm) 160

Cena 3990

107


RANAC MEGA

RANAC KOCKA

Veliki ranac sa puno smeštajnog prostora u sredini i više trodimenzionalnih džepova na bokovima, sa prednje i gornje strane. Poseduje tapaciran leđni deo zbog veće udobnosti, kao i jake tapacirane naramenice. Šifra 47182

Broj artikla FXBG-005001

Dim.(cm)

Cena

60×55×34

3990

Šifra

Broj artikla

47181 FXBG-004001

Dim.(cm)

Cena

45×40×20

2990

RANAC STANDARD

TORBA ZA MAMCE

Ranac klasičnog oblika sa velikim smeštajnim prostorom u sredini, nekoliko većih džepova sa prednje strane i dva manja na bokovima. Poseduje tapaciran leđni deo i jake i udobne naramenice.

Termo torba sa posebno izolovanim zidovima koja će vaše mamce, hranu ili bilo šta drugo dugo održati hladnim, toplim ili svežim, po potrebi.

Šifra 47180

Broj artikla FXBG-003001

Dim.(cm)

Cena

45×40×20

2690

UNIVERZALNA TORBA (M/XL)

Torba univerzalne namene u kojoj se može poneti puno raznog sitnog pribora ili mamaca. Poseduje veliki prostor u sredini, dva velika džepa na bokovima i jedan sa prednje strane.

108

Ranac kvadratnog oblika sa puno smeštajnog prostora u sredini i velikim džepovima sa prednje strane i na bokovima. Opremljen je i jakim tapaciranim naramenicama.

Šifra 47178 47179

Broj artikla FXBG-002001 FXBG-002002

Dim.(cm) 45x25x30 (M) 60x33x35 (XL)

Cena

2690 3290

Šifra 47194

Broj artikla FXBG-003002

Dim.(cm)

Cena

25x14x17

1290

TORBA STANDARD PRO

Velika torba univerzalne namene sa velikim smeštajnim prostorom u sredini, kao i velikim trodimenzionalnim džepovima na bokovima sa prednje i gornje strane. Poseduje i nekoliko mrežastih džepova.

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47177

FXBG-001001

51×39×30

2990


VARALIČARSKI PRSLUK • prsluk namenjen mušičarima ili varaličarima • veliki broj trodimenzionalnih i dvodimenzionalnih džepova • ugrađena 4 retraktora za grickalicu, pean... Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

30518

FXBG-103003

univerzalna

4250

PRSLUK

MUŠIČARSKI PRSLUK

Udoban, lagan i praktičan ribolovački prsluk sa puno smeštajnog prostora u raznim džepovima sa prednje strane i na leđima. Jedna veličina za sve.

Mušičarski prsluk namenjen mušičarima i varaličarima, sa puno klasičnih i trodimenzionalnih džepova (sa prednje i zadnje strane) i praktičnom flašicom za vodu. Jedna veličina koja odgovara svima.

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

47192

FXBG-103001

univerzalna

2990

47193

FXBG-103002

univerzalna

3990

VARALIČARSKA TORBA

TORBICA ZA VARALICE

•  Praktična torbica sa kaišom za nošenje preko ramena •  Unutra ima veliki smeštajni prostor •  Zatvaranje pomoću praktičnih plastičnih sigurnosnih kopči

Torbica (novčanik) namenjena smeštaju metalnih varalica (spinera, leptira, pilkera i sl.).

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

27881 27882

FXBG-101003 FXBG-101004

38x25x13 32x23x11

1090 990

43155 43156

FXBG-104001 FXBG-104002

100x70 210x90

450 490

109


MEREDOV GLAVA 40x50 / 45x55 cm

Šifra

Broj artikla

36672 48503

FXLN-014405 FXLN-014455

MEREDOV GLAVA 46x53cm / 6mm

Dim.(cm) Cena 40x50 45x55

490 549

MEREDOV GLAVA OVAL 55x45cm/6mm

MEREDOV GLAVA 40x50cm / 50x60cm

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

30370

FXLN-017453

690

45783 47692

FXLN-015405 FXLN-015506

40x50 50x60

790 890

MEREDOV GLAVA EVA 68x56cm

MEREDOV GLAVA 46x53cm

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Mreža

Cena

30371

FXLN-016455

790

44231

FXLN-019568

1290

42656 42657

FXLN-020453 FXLN-021453

standardna gumirana

990 1290

MEREDOV GLAVA GUMIRANA PREKLOPNA

MEREDOV GLAVA GUMIRANA 60x52cm

MEREDOV GLAVA GUMIRANA 50x40cm

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

42658 42659

FXLN-022345 FXLN-022506

45x35 60x50

1290 1690

36673

FXLN-023506

1190

44239

FXLN-025405

1190

ČERENAC SPECIJAL

ČERENAC

Kvalitetan čerenac za lov kedera, standardnih dimenzija 100x100 cm ali sa posebno dizajniranom mrežicom tako da ima i malu „ogradicu” od mreže.

Kvalitetan čerenac za lov kedera, dimenzija mrežice 100x100 cm.

MREŽICA Zamenska mrežica za vaš čerenac, standardnih dimenzija 100x100cm

110

Šifra

Broj artikla

Naziv

Dim.(cm)

Cena

30362

FXKN-011001

ČERENAC 4201 GREEN

100x100

790

Šifra

Broj artikla

Dim.(cm)

Cena

00659

FXKN-011999

MREŽICA ZA ČERENAC

100x100

250

44238

FXKN-011002

100x100

890


COMPETITION DRŠKA Snažna i lagana drška meredova izrađena od HM2 karbona. Štek je konstrukcije tako da se po želji može skraćivati i koristiti i u manjim dužinama. Opremljena je metalnim (standardnim) navojem za bilo koju glavu meredova. Odličan je izbor kako za takmičenja tako i za redovan ribolov.

Šifra

Broj artikla

Tež.

Duž.(m)

Cena

45139

FXHE-005330

310

3,30

2490

45140

FXHE-005440

465

4,40

3490

THUNDER PUT OVER DRŠKA

TELE BLACK DRŠKA

Štek drška meredova izrađena od karbona tako da je lagana i snažna. Ova drška ima jedinstveno rešenje da čak dve njene sekcije (poslednja i pretposlednja) imaju navoje za glavu meredova tako da se može koristiti u čak 4 različite dužine.

Jaka telekopska drška meredova iz dva dela, izrađena od aluminijuma. Poseduje standardan metalni navoj za bilo koju glavu meredova i gumeni rukohvat na kraju.

Šifra

Broj artikla

Šifra

Broj artikla

Tež. (g)

Duž.(m)

Cena

45138

FXHE-003200

Duž.(m) Br. sekcija 2,00

2

Cena 1290

45812

FXHE-004340

375

3,40

1490

42670

FXHE-003300

3,00

3

1490

HURRICANE TELE DRŠKA

WINNER TELE DRŠKA

Teleskopska drška za meredov izrađena od kompozitnog materijala (fiberglasa). Na vrhu poseduje standardan metalni navoj za bilo koju glavu meredova.

Jaka teleskopska drška meredova izrađena od fiberglasa i sa metalnim standardnim navojem na vrhu, tako da odgovara za bilo koju klasičnu glavu meredova.

Šifra

Broj artikla

Duž.(m)

39514

FXHE-001220

2,20

690

699

39515

FXHE-001325

3,25

990

999

39516

FXHE-001400

4,00

1290

Šifra

Broj artikla

Duž.(m)

Cena

50116

FXHE-006200

2,00

50117

FXHE-006300

3,00

Cena

111


MEREDOV PROMO 50x50-150cm

Šifra 30364

Broj artikla FXLN-001150

Šifra Broj artikla Duž.(cm) 31771 FXLN-002150 150 31773 FXLN-002210 210

Cena 790

Broj artikla FXLN-010270

MEREDOV EXTRA 70x80-290cm

Cena 1790

Šifra Broj artikla 47400 FXLN-011290

MEREDOV JUMBO MONO 70x65-300cm

Šifra 47401

Broj artikla FXLN-012300

Cena 3990

112

Broj artikla FXLN-009280

Šifra 36671

Cena 2490

Broj artikla FXLN-003180

Cena 990

MEREDOV Gumiran 60x60-200cm

Šifra Broj artikla 39855 FXLN-005205

Cena 1890

MEREDOV PREKLOPNI 50x60-200cm / 60x70-250cm

Šifra

Broj artikla

Mreža

42660 42661 44230

FXLN-007205 FXLN-008255 FXLN-008250

gumirana gumirana standardna

Dim. (cm) Cena 50x60 60x70 60x70

2790 2990 2490

MEREDOV JUMBO MESH 70x65-300cm

Šifra 48502

MEREDOV GIANT 70x80-280cm

Šifra 42664

Cena 890 1090

Šifra Broj artikla Mreža Cena 36666 FXLN-006250 standardna 1690 36667 FXLN-006255 gumirana 2290

Cena 1190

MEREDOV 60x55-270cm

Šifra 47399

MEREDOV 60x60-180cm

MEREDOV 65x60-250/250cm

MEREDOV 60x60-180cm

Šifra Broj artikla 36670 FXLN-004180

MEREDOV 50x50-150/210cm

Broj artikla FXLN-012301

Cena 3490

MEREDOV MUŠIČARSKI 48x38cm

Cena 2990

Šifra Broj artikla 36669 FXLN-013050

Cena 990


ČUVARKA SACK

ČUVARKA ECO

ČUVARKA

Jednostavna mrežasta čuvarka u obliku vreće (sack). Zatvara se kanapom postavljenim na vrhu.

Kvalitetna mrežasta čuvarka sa obručima i zatvaranjem pomoću kanapa sa osiguračem.

Kvalitetna mrežasta čuvarka sa obručima i zatvaranjem pomoću kanapa sa osiguračem.

3. 4. 5. 6. 7.

1. 2.

Šifra Broj artikla 36556 FXKN-001080 36557 FXKN-001100

Duž.(m) 80 100

Cena 290 390

Šifra Broj artikla Dim.(cm) 26034 FXKN-002095 45x95 26342 FXKN-002140 45x140

Cena 590 690

Broj 1 2 3 4 5 6 7

ČUVARKA Mrežasta takmičarska crna čuvarka sa sitnim okcima, prečnika 45 cm. Poseduje standardni navoj za montiranje držača, kao i mehanizam preko kojeg se podešava ugao nagiba čuvarke. Obruči su izrađeni od žilave i čvrste plastike. Šifra 26036 26037 26038 26039

Broj artikla Dim.(cm) Cena FXKN-005150 45x150 990 FXKN-005200 45x200 1190 FXKN-005250 45x250 1390 FXKN-005300 45x300 1590

Kvalitetna čuvarka pravougaonog oblika, dimenzija otvora 35x45 cm. Poseduje prvi obruč izrađen od aluminijuma dok su ostali od žilave i elastične plastike. Ima standardan metalni navoj za držač i podesiv ugao glave (otvora). Broj artikla FXKN-006200 FXKN-006300

Broj artikla Dim.(cm) Cena FXKN-003080 30x80 390 FXKN-003100 30x100 450 FXKN-003120 40x120 590 FXKN-003060 30x60 390 FXKN-003090 30x90 450 FXKN-003061 30x60 390 FXKN-003121 40x120 690

ČUVARKA Čuvarka univerzalne namene sa gustom mrežicom i izdržljivim i elastičnim plastičnim obručima. Zatvara se pomoću kanapa sa osiguračem. Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 39904 FXKN-004080 30x75 390

ČUVARKA

Šifra 44233 44234

Šifra 36664 39847 44237 48497 48498 48499 48500

Dim.(cm) Duž.(cm) Cena 35x45 200 999 35x45 300 1490

VRŠKA ZA KEDERE Mala i izuzetno praktična „vrška” za lov kedera. Stavite malo hleba i ostavite je u vodi pored obale i kederi će vrlo brzo ući u nju.

Šifra 31781 31782

Broj artikla FXKN-012001 FXKN-012002

Dim.(cm) 40x90 30x60

Cena 690 550

113


ČUVARKA TAKMIČARSKA

TORBA ZA ČUVARKU

Kvalitetna čuvarka od gustog mrežastog materijala (popularno zvana „takmičarska”) sa pravougaonim metalnim obručima dimenzija 50x40 cm.

Kvaliteno izrađena torba za takmičarsku čuvarku, prečnika 55 cm. Zatvara se rajsferšlusom a ima i jake ručke. Olakšaće vam transport i čuvanje vaše čuvarke, a ujedno sprečiti i širenje neugodnih mirisa iz mrežice.

Šifra Broj artikla 30359 FXKN-007200 30360 FXKN-007250 30361 FXKN-007300 39846 FXKN-007400

Duž.(cm) 50X40X200 50x40x250 50x40x300 50x40x400

Cena 1990 2490 2990 3490

Šifra 36676

ČUVARKA TAKMIČARSKA Kvalitetna čuvarka okruglog oblika, prečnika otvora 50 cm. Poseduje obruče izrađene od aluminijuma. Ima standardan metalni navoj za držač i podesiv ugao glave (otvora). Šifra 44235 44236

Broj artikla FXKN-008200 FXKN-008300

Duž.(cm) 50x200 50x300

Cena 2550 2990

ČUVARKA TAKMIČARSKA Takmičarska čuvarka plave boje i pravougaonog oblika, izrađena od kvalitetne i guste mrežice sa pojačanim gornjim delom (“grlom”) od punog platna. Poseduje pravougaone metalne obručeve postavljene spolja a koji imaju posebna ojačanja na ćoškovima. Opremljena je i mehanizmom za podešavanje ugla otvora sa standardnim navojem za držač. Šifra 42650 42651

Broj artikla FXKN-009300 FXKN-009400

Duž.(cm) 50x40x300 50x40x400

Cena 3990 4990

ČUVARKA TAKMIČARSKA Takmičarska čuvarka sivo-crne boje i pravougaonog oblika, izrađena od kvalitetne i guste mrežice. Poseduje ojačan gornji deo od punog platna (“grlo”). Opremljena je jakim metalnim prstenovima i mehanizmom za podešavanje ugla otvora sa standardnim navojem. Šifra 42655

114

Broj artikla FXKN-010300

Duž.(cm) 50x40x300

Cena 2990

Broj artikla Prečnik (cm) FXBG-006001 55

Cena 490


DRŽAČ ŠTAPA TELE U/V HEAD

DRŽAČ ŠTAPA TELE V+U SET

50cm Šifra 26367 30494

Broj artikla FXRR-001050 FXRR-001060

60cm Duž.(cm) 50 60

Šifra 26052 26053 26054 26055

Cena 450 470

Broj artikla Duž.(cm) FXRR-002070 43 - 70 FXRR-002071 43 - 70 FXRR-002110 60 - 110 FXRR-002111 60 - 110

Tip U V U V

Cena 250 250 290 290

DRŽAČ ŠTAPA TELE SA NAVOJEM

Šifra 26356

Broj artikla FXRR-001055

Duž.(cm) 50 - 75

Cena 240

DRŽAČI ŠTAPA V-VRH/U-VRH

DRŽAČ ŠTAPA TELE SA NAVOJEM

DRŽAČ ŠTAPA PRO

Šifra 26346 26347

Broj artikla FXRR-100001 FXRR-100002

Naziv V-VRH U-VRH

Cena 70 70

DRŽAČ PREKLOPNI

Šifra 47395 47396 47397

Broj artikla Duž.(cm) Cena FXRR-003070 40 - 70 449 FXRR-003100 55 - 100 529 FXRR-003130 70 - 130 599

DRŽAČ ŠTAPA ZA ČAMAC

Šifra 26030

Broj artikla FXRR-200001

Šifra 30495 30496

Broj artikla FXRR-002075 FXRR-002115

DRŽAČ ŠTAPA ZA ČAMAC

Cena 790

Šifra 30492

Broj artikla FXRR-200002

Cena 790

Duž.(cm) Cena 43-70 250 60-110 290

Šifra 27978

DRŽAČ ŠTAPA ZA ČAMAC (metalni)

Šifra 30491

Broj artikla FXRR-200003

Cena 1290

Broj artikla FXRR-200005

Cena 99

DRŽAČ ŠTAPA ZA ČAMAC (metalni)

Šifra 30493

Broj artikla FXRR-200004

Cena 1490

115


SUNCOBRAN NAJLON

SUNCOBRAN NAJLON SA TENDOM

Suncobran dostupan u dve veličine (2.20 i 2.50m), koji će vam pružiti odličnu zaštitu, kako od sunca tako i od kiše. Šifra Broj artikla Dim.(m) 50118 FXOP-002252 2.2 31802 FXOP-002251 2.5

Cena 2490 2990

DRŽAČ SUNCOBRANA Kvalitetan metalni držač za suncobran koji se zabada u zemlju i ima posebno dizajniran oslonac za nogu tako da ga je lakše zabiti u zemlju. Cev držača ima i vijak sa glavom koji osigurava šipku suncobrana od izvlačenja. Šifra Broj artikla Duž.(cm) 28148 FXOP-003001 30

Cena 320

SUNCOBRAN PVC SA TENDOM

Kvalitetan suncobran prečnika 2.50 m, sa plaštom (tendom) koji se može skinuti po potrebi - na rajsferšlus je. Uz ovaj suncobran dolazi i komplet kočića i kanap sa kojim ga možete dodatno učvrstiti. Šifra Broj artikla Dim.(m) 19544 FXOP-001250 2.5

116

Cena 5990

Kvalitetan suncobran prečnika 2.50 m, sa plaštom (tendom) koji se može skinuti po potrebi - na rajsferšlus je. Uz ovaj suncobran dolazi i komplet kočića i kanap sa kojim ga možete dodatno učvrstiti za zemlju. Šifra 19546

Broj artikla FXOP-002250

Dim.(m) 2.5

Cena 3990

SUNCOBRAN SA TENDOM PRO

Ekstra kvalitetan suncobran od 2.5m sa plaštom na rajsferšlus koji se može skinuti. Ima i mehanizam za obaranje ugla kupole i aluminijumsku šipku i konstrukciju. Materijal je kao kod najkvalitetnijih šaranskih šatora, a šavovi su iznutra tretirani posebnim zaptivnim trakama. Uz njega dolazi i komplet kočića i kanap. Šifra 50119

Broj artikla FXOP-006250

Dim.(m) 2.5

Cena 6990


STOLICA „X LEG“

STOLICA STANDARD

Mala i veoma praktična sklopiva stolica u dve varijante, sa i bez naslona. Poseduje metalnu konstrukciju i sedalni deo (odnosno sedalni deo i naslon) od čvrstog platna.

Veoma lagana stolica sa metalnom konstrukcijom. Sedište i naslon izrađeni su od čvrstog i tapaciranog platna. Ima sve četiri podesive noge sa gumenim stopama. Sklopljena zauzima veoma malo mesta.

Šifra 32305 43148

Broj artikla FXOP-100001 FXOP-100002

Cena 999 1290

Šifra 47387

DUŠEK ZA ŠARANA ECO CAMO Podmetač za ribu odnosno dušek izrađen u braon kamuflažnom dezenu a koji će sprečiti oštećenje odnosno direktni kontakt sa tlom vašeg šarana, amura i druge krupnije ribe dok joj vadite udicu. Dimenzije 105 x 60 cm.

Broj artikla FXOP-100003

Cena 2290

PRAĆKA - 1 Šifra 26642

Broj artikla FXCT-001001

Cena 490

PRAĆKA - 2 Šifra 26643

Broj artikla FXCT-001002

Cena 790

PRAĆKA - 3 Šifra 47391

Broj artikla FXOP-005001

Dim. (cm) 105x60

KAČKET FORMAX

Šifra 46493

Broj artikla FXOP-208001

Cena 890

Cena 790

Šifra 26644

Broj artikla FXCT-001003

Cena 750

NEOPRENSKI NAPRSTAK

Šifra 49167

Broj artikla FXOP-209001

Cena 450

NEOPRENSKE TRAKE (2 kom.)

Šifra 16326

Broj artikla FXOP-210001

Cena 149

117


DRŽAČ ŠTAPA TRONOŽAC - 3 SEKCIJE

DRŽAČ ŠTAPA TRONOŽAC

Držač štapova - tronožac, izrađen od aluminijuma, na vrhu ima postavljen neoprenski široki nosač štapova.

Držač štapa - tronožac, izrađen od aluminijuma sa teleskopskim nogarima i ima 5 pozicija za oslanjanje štapova.

Šifra 26645

Broj artikla FXRR-102001

Vis.(cm) 120

Cena 1890

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 36562 FXRR-100500 48 650 36659 FXRR-100800 37 490

MULTI FEEDER ARM Prvoklasan feeder arm koji se može postaviti na bilo koju klasičnu stolicu, bez obzira na prečnik njenih šipki! Dve podesive noge mu omogućavaju veliku stabilnost i fleksibilnost!

Šifra 43287

118

Broj artikla FXRR-102003

Cena 3490

Šifra 16369

Broj artikla Vis.(cm) Cena FXRR-102002 106 1299

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 44232

Broj artikla Dim.(cm) Cena FXRR-100900 62 690

DRŽAČ ŠTAPA TRONOŽAC - 2 SEKCIJE Držač štapa - tronožac, izrađen od aluminijuma sa teleskopskim nogarima i standardnim navojem za nosač štapa.

Šifra Broj artikla Vis.(cm) Cena 47398 FXRR-102004 100 1590

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra Broj artikla Dim.(cm) Cena 36559 FXRR-100200 27 350 36560 FXRR-100300 32 450 36561 FXRR-100400 42 590


DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39859

Broj artikla FXRR-101001

Cena 390

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39862

Broj artikla FXRR-101004

Cena 390

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39865

Broj artikla FXRR-101007

Cena 390

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39860

Broj artikla FXRR-101002

Cena 290

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39863

Broj artikla FXRR-101005

Cena 390

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 42669

Broj artikla FXRR-101008

Cena 290

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39861

Broj artikla FXRR-101003

Cena 350

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39864

Broj artikla FXRR-101006

Cena 410

DRŽAČ ŠTAPA FEEDER

Šifra 39872

Broj artikla FXRR-101009

Cena 390

119


METHOD FEEDER HRANILICA I KALUP

Hranilica

Hranilica Šifra 39905 39906 39907

Broj artikla Tež. (g) Cena FXOP-300020 20 99 FXOP-300030 30 119 FXOP-300040 40 139

Kalup Šifra 39908

Šifra 48888 48889 48890 48891 48892

Šifra 47455

Broj artikla Tež. (g) Cena FXOP-302020 20 99 FXOP-302030 30 109 FXOP-302040 40 119 FXOP-302050 50 139

Broj artikla Tež. (g) Cena FXOP-303020 20 69 FXOP-303030 30 79 FXOP-303040 40 89 FXOP-303060 60 119 FXOP-303080 80 129

srednja - 4 polja Broj artikla FXOP-304015 FXOP-304025 FXOP-304035 FXOP-304125 FXOP-304135 FXOP-304145

Broj artikla FXOP-302001

Cena 99

OPEN END PRO HRANILICA

CAGE BULLET FEEDER HRANILICA

120

Šifra 47452 47453 47454 48887

Kalup Broj artikla Cena FXOP-300001 199

MAGGOT FEEDER HRANILICA

Šifra 50120 50121 50122 50123 50124 50125

METHOD FEEDER PRO HRANILICA I KALUP

Šifra 50131 50132 50133 50134 50135

Broj artikla Tež. (g) Cena FXOP-306042 42 149 FXOP-306056 56 189 FXOP-306070 70 209 FXOP-306084 84 239 FXOP-306098 98 259

RIVER FEEDER HRANILICA

mala - 3 polja Vel. Tež. (g) Cena mala 15 99 mala 25 129 mala 35 149 srednja 25 129 srednja 35 149 srednja 45 169

Šifra 50126 50127 50128 50129 50130

Broj artikla Tež. (g) Cena FXOP-305042 42 149 FXOP-305056 56 189 FXOP-305070 70 209 FXOP-305084 84 239 FXOP-305098 98 259


VEŠTAČKI AROMATIZOVANI KUKURUZ

salmon Šifra 37842 37843 37844 37845 37846 39526

Broj artikla FXSN-001001 FXSN-001002 FXSN-001003 FXSN-001004 FXSN-001005 FXSN-011001

vanilla Aroma salmon anis big size mix vanilla strawberry vanilla mix

anis Kom. 15 15 10 15 15 15

Cena 99 99 99 99 99 99

VEŠTAČKI AROMATIZOVANI CRVIĆI 1,5cm

salmon

anis

strawberry (pliv.) Šifra 37925 37926 37927 37928 37929 37930

Broj artikla FXSN-006001 FXSN-006002 FXSN-006003 FXSN-007001 FXSN-007002 FXSN-007003

vanilla mix

big size mix

Aromatizovan i atraktima obogaćen plivajući veštački kukuruz! Izgled, dodir, miris - sve je kao kod pravog, samo što ovaj ne spada tako lako sa udice (pa još i pliva), a ubačeni atrakti i feromoni mu povećavaju lovnost i stimulišu ribu na hranjenje.

VEŠTAČKE AROMATIZOVANE GLISTE I KRVNI CRVI

shell (pliv.)

1.

3,5cm

2.

7cm plivajući

3.

10cm plivajući

4.

standardni

5.

veliki

VEŠTAČKI KASTERI AROMATIZOVANI

Šifra Broj artikla Aroma Kom. Cena 37850 FXSN-004001 salmon 25 99

vanilla (pliv.)

VEŠTAČKI TIGROV ORAH AROMATIZOVANI

strawberry Aroma Kom. Cena salmon 25 99 anis 25 99 strawberry 25 99 shell 20 99 vanilla 20 99 strawberry 20 99

VEŠTAČKE AROMATIZOVANE BOILE 14mm

strawberry

strawberry

Broj 1 2 3 4 5

Šifra Broj artikla 37931 FXSN-008001 37932 FXSN-009001 37933 FXSN-009002 37934 FXSN-010001 37935 FXSN-010002

Aroma Kom. Cena salmon 15 99 salmon 10 99 salmon 10 99 salmon 30 99 salmon 25 99

Broj artikla Aroma Kom. FXSN-002001 salmon 7

Cena 99

VEŠTAČKI PELETI 10mm AROMATIZOVANI

corn

salmon

strawberry

Šifra 37851 37852 37853 37854

ananas

Šifra Broj artikla Aroma Kom. Cena 37848 FXSN-003001 strawberry 8 120 37849 FXSN-003002 ananas 8 120

Šifra 37847

hemp

Broj artikla Aroma Kom. Cena FXSN-005001 corn 10 99 FXSN-005002 salmon 10 99 FXSN-005003 strawberry 10 99 FXSN-005004 hemp 10 99

121


HEKLICE I BURGIJA

ŠARANSKI SET HEKLICA

UDICE SA KONCEM (3 kom. KOMPLET SET)

UDICE SA KONCEM (6 kom. SET) 1.

2.

4.

5.

3. Broj 1 2 3 4 5

Šifra

Broj artikla

Cena

48878 FXOP-404001 48879 FXOP-404002 48880 FXOP-404003 48881 FXOP-404004 48882 FXOP-404005

149 89 69 69 69

ŠARANSKA KOPČA ZA OLOVO PRO (5 kom.)

Šifra

Br. artikla

Cena

48877

FXOP-403001

349

ŠARANSKA KOPČA ZA OLOVO STANDARD (5 kom.)

Šifra

Br. artikla

Cena

Šifra

Br. artikla

Cena

48862

FXOP-400003

99

48865

FXOP-400006

79

SILIKONSKA DLAKA

Šifra

Broj artikla

Šifra

Broj artikla

48874 48875 48876

FXOP-402004 FXOP-402006 FXOP-402008

48868 FXOP-400009 18mm 48869 FXOP-400010 30mm

Šifra

Broj artikla

Boja

Cena

69 69

48866 48867

FXOP-400007 FXOP-400008

providna žuta

69 69

Broj artikla

vel

Cena

FXOP-401002 FXOP-401004 FXOP-401006 FXOP-401008

2 4 6 8

249 249 249 249

SILIKONSKI BUŽIR (10 kom.)

Šifra

Broj artikla

Vel.

Cena

Šifra

48863 48864

FXOP-400004 FXOP-400005

S M

59 59

48860 48861

Šifra

Broj artikla

50137 50138 50139 50140

FXOT-321007 FXOT-321010 FXOT-321107 FXOT-321110

Mod.

Duž.

standard 7mm standard 10mm sa plast. 7mm sa plast. 10mm

Šifra

Broj artikla

Mod.

50146 50147 50148 50149 50150 50151 50152 50153 50154 50155

FXOT-323025 FXOT-323030 FXOT-323040 FXOT-323050 FXOT-323060 FXOT-323125 FXOT-323130 FXOT-323140 FXOT-323150 FXOT-323160

plivajući plivajući plivajući plivajući plivajući tonući tonući tonući tonući tonući

99 119 159 239 269 149 169 219 289 319

Broj

Šifra

1 2 3 4 5

50141 50142 50143 50144 50145

4.

Broj artikla

59 69

Cena 99 99 129 129

Šifra

Br. artikla

Cena

50136

FXOT-320028

390

3.

4. 2.

Duž. Cena

VASER KUGLA

Tež.(g) Cena 25 30 40 50 60 25 30 40 50 60

Broj artikla

FXOP-400001 4 cm FXOP-400002 6 cm

DRZAČ PREDVEZA ECO 28cm

ZVONCA

1.

122

199 199 199

FEEDER IGLICE (10 kom.)

Cena

BOMBARD

4 6 8

Šifra 48870 48871 48872 48873

SILIKONSKI BUŽIR ZA UDICU (10 kom.)

STOPERI ZA MAMCE (2 kom.)

Duž.

Vel. Cena

Mod.

FXOT-322001 ECO ''SINGLE'' 2 kom. FXOT-322002 ECO ''DOUBLE'' 1 kom. FXOT-322003 SA ŠTIPALJKOM ''DOUBLE'' 1 kom. FXOT-322004 ZA VRH ŠTAPA 2 kom. FXOT-322005 ZVONCE ZA VRH ŠTAPA PRO 2 kom.

Šifra

Br. artikla

Cena

50156

FXOT-324001

79

SVETLEĆE AMPULE

5.

Dim.

Cena

16mm 16mm 16mm 16mm 14mm

49 39 45 49 49

Šifra

Broj artikla

Dim.

Cena

17211 17212

FXOP-900001 FXOP-900002

4,5mm 3mm

29 29


VADILICA

VADILICA PRO PLUTAJUĆA

VEZAČ OMČI

a juć ta plu

1.

2.

MAKAZE

Broj

Šifra

Broj artikla

Duž. Cena

1 2

31528 31529

FXOT-303001 FXOT-303002

16cm 16cm

249 199

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

50157

FXOT-325001

99

30377

FXOT-302001

249

DIGITALNA VAGA

MAKAZE ZA NAJLON

DIGITALNA VAGA Ugrađena merna traka

Šifra

Broj artikla

Cena

36044

FXOT-305001

190

Šifra

Br. artikla

32309 32310

FXOT-306001 FXOT-306002

Duž.(cm) Cena 7,5 11

190 150

NOŽ

FILET SET

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Br. artikla

FXOT-311001

1590

37314

FXOT-310001

Šifra

Model

31107 FXOT-313001 31108 FXOT-313002 31109 FXOT-313003 31110 FXOT-314001 31111 FXOT-314002 31112 FXOT-314003 31113 FXOT-315001 31114 FXOT-315002 31115 FXOT-315003

990

Vel.

Cena

S M L No.1 S No.1 M No.1 L No.2 S No.2 M No.2 L

49 49 49 49 49 49 49 49 49

Opseg

Cena

Šifra

Br. artikla

Opseg

Cena

45 kg

730

37861

FXOT-317001

45 kg

999

INDIKATOR ZA ŠTAP

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

44246

FXOT-319001

299

27946

FXOT-319002

450

OTVARAČ OLOVA 10cm

ČISTAČ RIBE

FXOT-315xxx

FXOT-314xxx

FXOT-313xxx

STOPERI

Duž.(cm) Cena 28 (15)

Br. artikla FXOT-317002

SVETLOSNI INDIKATOR ZA VRH ŠTAPA

SVETLEĆA DRŠKA

46304

Šifra 37862

ZAŠTITNA KAPA ZA ŠTAP 265x90mm

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

32313

FXOT-309001

410

39903

FXOT-304001

290

45810

FXOT-318001

299

VEZIVAČ UDICA

ČISTAČ KRLJUSTI

Šifra

Broj artikla

46302

FXOT-312001

Duž.(cm) Cena 18.5

149

OŠTRAČ NOŽA

Šifra

Broj artikla

Cena

Šifra

Broj artikla

Cena

30376

FXOT-301001

390

32312

FXOT-307001

370

123


VIRBLA STANDARD

Šifra 33597 32336 32337 32338 32339 32340 33598

Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena FXSL-006002 2 6 29 40 FXSL-006006 6 10 25 65 FXSL-006008 8 10 18 50 FXSL-006010 10 10 16 50 FXSL-006012 12 10 14 50 FXSL-006014 14 10 10 50 FXSL-006016 16 10 8 40

Šifra 33599 50189 32341 32342 33600 33601 33602 33603 33604

VIRBLA ’’ROLLING’’ SA VOBLER KOPČOM

Šifra 32343 32344 32315 32316 32317

Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena FXSL-001002 2 10 42 115 FXSL-001004 4 10 30 99 FXSL-001006 6 10 21 99 FXSL-001008 8 10 11 99 FXSL-001010 10 10 8 99

VIRBLA TROSTRANA

Šifra 32332 32333 32334 32335

Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena FXSL-005006 6 10 20 99 FXSL-005008 8 10 18 70 FXSL-005010 10 10 15 70 FXSL-005012 12 10 12 70

FEEDER KOPČA METALNA PRO

Šifra Model 32349 FXSL-010002 32350 FXSL-010003

124

Vel. Kom. Nos. (kg) Cena M 10 18 169 S 10 12 169

KOPČA ZA VOBLER

VIRBLA STANDARD SA INTERLOCK KOPČOM

Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena FXSL-007002 2 4 21 50 FXSL-007004 4 6 19 50 FXSL-007006 6 10 18 90 FXSL-007008 8 10 15 70 FXSL-007010 10 10 14 60 FXSL-007012 12 10 12 60 FXSL-007014 14 10 9 60 FXSL-007016 16 10 7 60 FXSL-007018 18 10 5 60

Model FXSL-003006 FXSL-003008 FXSL-003010 FXSL-003012 FXSL-003014 FXSL-003016 FXSL-003018 FXSL-003020

Vel. Kom. Nos. (kg) 6 10 36 8 10 30 10 10 28 12 10 25 14 10 20 16 10 17 18 10 15 20 10 12

Cena 70 60 60 60 60 60 60 60

DVOBOJNA ’’ROLLING’’ VIRBLA

Šifra 40584 40583 40582 32355 32354 32353 32352 32351

Model Vel. Kom. Nos. (kg) FXSL-002000 00 10 11 FXSL-002100 0 10 13 FXSL-002001 1 10 16 FXSL-002002 2 10 24 FXSL-002003 3 10 30

Cena 55 55 55 55 55

VIRBLA ’’ROLLING’’ SA KUKASTOM KOPČOM

VIRBLA ’’ROLLING’’

Šifra 32322 32323 32324 32325 32326 50186 50187 50188

Šifra 40581 32318 32319 32320 32321

Šifra Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena 32327 FXSL-004006 6 10 36 110 32328 FXSL-004008 8 10 30 99 32329 FXSL-004010 10 10 28 99 32330 FXSL-004012 12 10 25 99 32331 FXSL-004014 14 10 20 99

FEEDER KOPČA PLASTIČNA

Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena FXSL-011001 1 10 47 80 FXSL-011002 2 10 43 80 FXSL-011004 4 10 35 60 FXSL-011005 5 10 31 60 FXSL-011006 6 10 25 60 FXSL-011007 7 10 21 60 FXSL-011008 8 10 17 60 FXSL-011010 10 10 14 60

Šifra Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena 32345 FXSL-008002 M 10 18 110 32346 FXSL-008003 S 10 12 110

FEEDER KOPČA METALNA

Šifra Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena 32356 FXSL-012012 12 5 8 60 32357 FXSL-012014 14 5 5 60

Šifra Model Vel. Kom. Nos. (kg) Cena 32347 FXSL-009002 M 10 18 169 32348 FXSL-009003 S 10 12 169

VIRBLA ’’BRZA’’


POLARIZACIONE NAOČARE

Kvalitetne i lagane naočare sa ugrađenim polarizacionim filterom i UV zaštitnim filterom. Šifra 40128

Broj artikla FXOP-200002

POLARIZACIONE NAOČARE

POLARIZACIONE NAOČARE

Zaštita UV

Kvalitetne i lagane naočare sa ugrađenim polarizacionim filterom i UV-A i UV-B (UV 400) zaštitnim filterima.

Cena 1490

ČIZME DO KUKA

Šifra 40127

Broj artikla Zaštita FXOP-200001 UV400 (A&B)

ČIZME NYLON/PVC

Cena 1790

Kvalitetne i lagane naočare sa ugrađenim polarizacionim filterom i UV-A i UV-B (UV 400) zaštitnim filterima. Šifra 49951

Broj artikla FXOP-200004

Zaštita UV400 (A&B)

Cena 1990

ČARAPE OD NEOPRENA Kvalitetne čarape izrađene od neoprena, idealne za hladne zimske dane. Šifra 28720 28721 28722 30762 28723 28724 28725 30775

Broj artikla Vel. Mod. FXOP-203001 M kratke FXOP-203002 L kratke FXOP-203003 XL kratke FXOP-203004 XXL kratke FXOP-204001 M duge FXOP-204002 L duge FXOP-204003 XL duge FXOP-204004 XXL duge

Cena 1090 1090 1090 1090 1290 1290 1290 1290

kratke

duge

ČARAPE OD NEOPRENA Kvalitetne čizme izrađene od kombinacije najlon/PVC materijala (dole su klasične gumene čizme, gore PVC), dužine do kuka. Šifra 30506 30507 30508 30509 30510 48549

Broj artikla Vel. FXOP-201042 42 FXOP-201043 43 FXOP-201044 44 FXOP-201045 45 FXOP-201046 46 FXOP-201047 47

Duboke čizme (do pazuha). Materijal „pantalona” je kombinacija PVC/najlon, dok su dole klasične gumene čizme.

Cena 2750 2750 2750 2750 2750 2750

Šifra 26633 26634 26635 26636 26637 48548

Broj artikla Vel. FXOP-202042 42 FXOP-202043 43 FXOP-202044 44 FXOP-202045 45 FXOP-202046 46 FXOP-202047 47

Cena 3490 3490 3490 3490 3490 3490

Kvalitetne kratke čarape izrađene od neoprena debljine 3 mm, idealne za hladne zimske dane. U gornjem delu imaju ugrađenu elastičnu traku sa obe strane, a ispod ojačan (gumiran) gazeći deo. Šifra 30772 30773 30774

Broj artikla FXOP-205001 FXOP-205002 FXOP-205003

Vel. L XL XXL

Cena 1190 1190 1190

RUKAVICE OD NEOPRENA

RUKAVICE OD NEOPRENA

Kvalitetne neoprenske rukavice, vrlo lagane i udobne za nošenje. Kažiprst, palac i srednji prst se mogu izvući napolje bez skidanja rukavice.

Kvalitetne neoprenske rukavice, vrlo lagane i udobne za nošenje. Kažiprst, palac i srednji prst se mogu izvući napolje bez skidanja rukavice.

Šifra 30776 28729 28730

Broj artikla Vel. FXOP-207001 L FXOP-207002 XL FXOP-207003 XXL

Cena 1090 1090 1090

Šifra 28726 28727 28728

Broj artikla Vel. Cena FXOP-206001 L 1290 FXOP-206002 XL 1290 FXOP-206003 XXL 1290

125


VIPER •  •  •  • 

1

Šifra

1 kuglični ležaj kompozitno kućište i rotor zadnja kočnica isporučuje se sa namotanim najlonom

Vel.

Prenos

Kapacitet

36529 EVOX-201200

Broj artikla

20

5.1:1

0.20/170

Cena

750

36530 EVOX-201300

30

5.1:1

0.30/110

790

36531 EVOX-201400

40

5.0:1

0.35/110

790

36532 EVOX-201500

50

4.9:1

0.40/130

850

BOLO •  •  •  • 

Šifra

2 kuglična ležaja kompozitno kućište i rotor prednja kočnica anti-tvist vođica strune

Vel.

Prenos

36528 EVOX-202150

Broj artikla

1500

5.5:1

0.20/100

Cena

550

37309 EVOX-202300

3000

5.2:1

0.30/100

690

2

ECO FUTROLA ZA 2 ŠTAPA

126

Šifra

Broj artikla

Duž.(cm)

47402

EVOX-501090

90

Cena

990

47167

EVOX-501110

110

1290 1490

47168

EVOX-501130

130

47169

EVOX-501145

145

1790

47170

EVOX-501160

160

1990


127


BeleĹĄke:

128


BeleĹĄke:

129


PRODAVNICE RIBOLOVAČKOG PRIBORA I OPREME

FORMAX MEGA STORE

Bulevar Mihajla Pupina 165A, Novi Beograd Telefoni: 011/311-2024, 311-4117, E-mail: mega@formaxstore.com Radno vreme: 08.00-20.00 h, nedeljom 08.00-16.00 h

FORMAX EXPRESS Rudnička 2, 11000 Beograd Telefon: 011/409-51-71 E-mail: express@formaxstore.com Radno vreme: 08.00-20.00 h nedeljom prodavnica ne radi

Facebook: Formax Store Srbija

FORMAX NOVI SAD Cara Dušana 47, 21000 Novi Sad Telefon: 021/6467-796 E-mail: cara.dusana@formaxstore.com Radno vreme: 08.00-20.00 h nedeljom 08.00-14.00 h

FORMAX NIŠ Strahinjića Bana 8, 18000 Niš Telefon: 018/310-90-38 E-mail: nis@formaxstore.com Radno vreme: 08.00-20.00 h nedeljom 08.00-14.00 h

You Tube: Formax Store TV

FORMAX MALL Subotica, Segedinski put 92 Mega Roda, lokal br. 3 Telefon: 024/520-499 E-mail: mall@formaxstore.com Radno vreme: 08.00-20.00 h nedeljom 08.00-14.00 h Instagram: Formax Store

FORMAX WEB SHOP

www.formaxstore.com

Profile for Formax Store

Formax katalog 2020 (Formax fishing catalogue 2020)  

Formax katalog ribolovackog pribora 2020, Ribolovacka oprema. Oprema za pecanje. Stapovi za pecanje. Oprema za feeder ribolov. Oprema za var...

Formax katalog 2020 (Formax fishing catalogue 2020)  

Formax katalog ribolovackog pribora 2020, Ribolovacka oprema. Oprema za pecanje. Stapovi za pecanje. Oprema za feeder ribolov. Oprema za var...