Page 1

LivsEnergi kropp, själ &

Medlemstidning • nr 6 • 2013

Sveriges största bokklubb som ger dig livsenergi!

Periodens Erbjudande Lär dig göra änglaläsning och utföra änglaterapi!

Med änglarnas hjälp av Doreen Virtue

Periodens plusErbjudande Inget är för smått eller för stort att be änglarna om!

Änglarnas medicin av Doreen Virtue

! VINN Vedic Art

fyra Det finnsar av k e tl r o k ir tue Doreen Vnna gång. e d att köpagg dem Lä ans! tillsamm

Biljett till oga! och Y Värde ca 2 900:-!

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

Ladda ner en unik övning i din telefon!

Tänk positivt

a p r il

Ny medlem? Läs medlemsinformationen på sidan 18!

26 fredag


Följ med in i änglarnas värld! Ibland hör man någon säga att de hade änglavakt, för något gjorde att det hemska som kunde ha hänt inte inträffade. Många av oss har upplevt att vi blivit räddade från en situation som kunde ha kostat oss mycket smärta och kanske till och med livet. Så de finns där, våra skyddsänglar, och visst är det en behaglig tanke att vi alla har minst en sådan. En ängel som finns för oss och tycker om oss precis som vi är utan att döma. När man sedan får stiga in i änglarnas värld så är det helt otroligt hur mycket mer hjälp vi kan få om vi bara ber om det. Det finns så många olika sorters änglar, men var och en är specialiserad på sitt hjälpområde. Just nu tänker jag ta ett ordentligt samtal med överflödsängeln, det är den ängel som vägleder oss i ekonomiska frågor. Här känner jag att jag behöver råd. Sedan finns det flyttänglar, läkande änglar, kärleksänglar, naturänglar med flera – visst är det underbart! Med hjälp av vår otroligt populära författare Doreen Virtue får vi lära oss allt om hur vi kommer i kontakt med dessa underbara ljusvarelser. Hon har skrivit en handbok som går igenom de metoder och budskap som hon delar med sig av på sina kurser. Doreen vill att du ska vakna upp och öppna din klara länk till det gudomliga, så att du hittar in på den väg som är ditt livsändamål. Läk och hämta kraft med hjälp av änglarna!

Agneta Gynning, förläggare

på ”g” Bra produkter! Periodens huvudboksförfattare, Doreen Virtue, har även skapat de underbara änglakorten som vi presenterar på sidan 9. Även i detta nummer kan du köpa Criollas naturliga hudvårdsprodukter som innehåller nyttig stomjölk! Produkterna har en läkande effekt på problemhud då de tillför stora mängder fukt och näring. Läs mer på sidan 12. Böcker som tar upp frågor som vi kan stöta på i livet hittar du bl.a. på sidan 11. Bra för din hälsa är Sancho och de tibetanska Gojibären som du hittar på sidan 13. Du hittar fler fina produkter på www.livsenergi.se såsom pendel, stressbollar och filmer m.m.

I din medlemstidning får du denna gång två QRkoder som du kan scanna med din telefon och därmed få tillgång till två övningar, en per kod, som hjälper dig att rensa ditt sinne och en att tänka positivt. Du får dem direkt i din smarta telefon. Vinn biljett till Vedic Art och Yoga den 13–16 juni i Järvsö, värde 2 900:-, med Renée Breig och AnnSophie Sjöblom. Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet. Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna och skicka den till livsenergi@formabooks.se. Samtliga motiveringar ska vara oss tillhanda senast 2013-05-01. OBS! Glöm inte att ange telefontid (dagtid), medlemsnummer samt fullständig adress.

Erbjudande i vårt nyhetsbrev! Bästsäljande boken Astrosex av Sarah Bartlett får du för endast 79:-! Ord. ca pris 299:-. Navigera ditt sexliv med hjälp av stjärnorna! Får du inte vårt nyhetsbrev? Kontakta vår kundtjänst och uppge din e-postadress så missar du inte vårt nästa erbjudande! Köp 3 betala för 2! Vi bjuder på den billigaste. Välj bland alla böckerna i vårt bibliotek på sidan 8. Fraktfritt! Tänk på att vi ger dig fraktfritt vid köp över 500 kr! Missa inte! Sista dagen för att beställa och avbeställa är fredagen den 26 april. Lättast gör du det på vår hemsida www.livsenergi.se eller på vår ordertelefon 08-441 34 29.

Du har väl inte missat att du kan bläddra i och köpa dina favoritböcker ur en digital version av LivsEnergi! Den digitala tidningen får du via hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev. Får du inte nyhetsbrevet så skicka ett mail till livsenergi@formabooks.se och uppge ditt medlemsnummer tillsammans med din mailadress så att du inte går miste om något erbjudande. OBS! I den digitala tidningen är dessutom alla QR-koder klickbara! Värva dina vänner till bokklubben LivsEnergi! På LivsEnergis hemsida kan du enkelt värva dina vänner till klubben och samtidigt kan du också passa på att skicka dem en hälsning! Som tack får både du och dina vänner fina premier – ni får välja vad ni vill ur hela den aktuella tidningen. Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen utan extra kostnad. Det blir dina premier som du får när din vän har betalat sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina två välkomstböcker/produkter för endast 19:-/st ur tidningen, samt får sina premier utan extra kostnad. Utnyttja chansen och berika en vän! Läs mer på sidan 17 eller på www.livsenergi.se

ny medlem LivsEnergi har följande kontaktuppgifter: Talsvar nr: 08-441 34 29 Kundtjänst: 08-737 86 92 Mail till kundtjänst: livsenergi@fsys.se Plusgiro: 938200-3 Hemsida: www.livsenergi.se 2


periodens erbjudande

Med änglarnas hjälp av Doreen Virtue

Uppföljare till bästsäljaren Änglarnas medicin!

Med änglarnas hjälp av Doreen Virtue

Få tillträde till änglarnas sfär! Doreen Virtue har undervisat i sin änglaterapi sedan 1997 och har lärt tusentals människor att utföra andlig healing och mediala läsningar i samklang med änglarna och ärkeänglarna. I den här omfattande handboken har hon samlat verktygen, hemligheterna och övningarna som hon lär ut till sina elever. Oavsett om du är en yrkesutövande healer eller bara vill förbättra dina medfödda andliga gåvor så är den här handboken ett nödvändigt referensverktyg som du kan använda om och om igen. I boken får du lära dig: • vilka änglar du ska kalla på och när • hur du ger en läsning med änglakort • hur du kan hjälpa familj och vänner när de behöver det • hur du ser tecken på att dina önskningar blir besvarade av de gudomliga Den här fullspäckade boken är ett ovärderligt verktyg för alla som vill få tillträde till änglarnas fantastiska sfär för att finna sann hälsa, lycka och tillfredsställelse.

Ditt medlemspris

239:-

Ord. ca pris: 330:3


periodens erbjudande

Med änglarnas hjälp av Doreen Virtue

Lyssna på

Övning Vad heter din skyddsängel? När du har en lugn stund utan störande moment kan du tänka eller säga detta önskemål högt: ”Snälla änglar, berätta vad ni heter”, och lägg märke till vilka namn som kommer till dig som en tanke, ett ord eller en syn. Skriv ner det så att du kommer ihåg det.

4


Ladda ner en unik övning i din telefon!

Doreen Virtues nya bok, Med änglarnas hjälp, är en handbok om metoder och budskap som hon lärt ut under mer än femton år. Doreens önskan är att boken ska hjälpa dig att vakna upp och öppna dig för din klara länk till det gudomliga och leda in dig på den väg som är syftet med ditt liv.

Tänk positivt

änglarnas budskap! – Mitt starkaste minne är när den vise tog mig med till en plats som han kallade ekvatorn och visade mig en bred flod av het lava som rann igenom den. Under hela sitt liv har Doreen fått besök av änglar. Hon har också sett människor som andra har hävdat inte var där. – Nu vet jag att jag var medial redan som barn. Jag blev retad för att jag var konstig och annorlunda. Jag var blyg och känslig och delade sällan med mig av mina märkliga erfarenheter till andra för att inte hamna ännu mer utanför. Som ung mor till två söner tog Doreen psykologiexamen på deltid, samtidigt som hon arbetade på ett försäkringsbolag. Under sin studietid började hon frivilligarbeta på ett behandlingshem för alkohol- och drogmissbrukare i Kalifornien. Så småningom fick hon en heltidstjänst inom rådgivning där. – Där utvecklade jag ett framgångsrikt program för att hjälpa matmissbrukare att gå ner i vikt med hjälp av rådgivning, visualisering och affirmation. Jag gjorde också ”läsningar” för mina klienter men utan att berätta att

Som barn tog Doreen Virtue alltid kontakt med änglar när hon kände sig ensam, ledsen, rädd eller var sjuk. De visade sig som lysande färger, ungefär som en ljusslinga i många färger, som dansade runt omkring henne. – Det kändes som om deras väsen tillhörde en annan dimension. Det enda jag förstod om änglar var att de lugnade och tröstade. Hon växte upp i en kristen familj som inte var särskilt traditionell. Familjen läste Bibeln samtidigt som man affirmerade och visualiserade. Hennes föräldrar använde sig av de här verktygen för att göra vardagen enklare. – Min pappa köpte till och med en leksaksbil av den modell som han ville ha och han målade den brun eftersom det var den färgen han ville ha. Kort därefter skaffade pappa en ny brun bil, precis som han hade visualiserat. Doreen berättar att hennes mamma använde sig av bön för att läka barnens skador och sjukdomar. Hon bad också för en trasig tvättmaskin och bil tills de fungerade igen. De här bönerna vände sig helt och hållet till Gud och Jesus. – Så änglar var en del av vår vokabulär bara under julen och på alla hjärtans dag, och då hade de bara småroller. Änglarna visade sig för Doreen under hela hennes barndom. Förutom de lugnande, dansande ljusen hade hon livliga drömmar, som hon kommer ihåg än idag. Där reste hon runt i världen och till andra planeter tillsammans med en vis man.

Ditt medlemspris

Fortsättning på nästa sida.

5

239:-

Ord. ca pris: 330:-


periodens erbjudande

Med änglarnas hjälp av Doreen Virtue

Ladda ner en unik övning i din telefon!

Tänk positivt

Enligt Doreen Virtue är en ängel ett himmelskt (okroppsligt) väsen som är Guds budbärare. Ordet ängel kommer från grekiskan och betyder just ”Guds budbärare”. Änglarna är de som kommer till oss med kärlek och vägledning från himlen.

Be änglarna om Fortsättning från föregående sida.

jag fick information för deras räkning via den mediala vägen. Doreen Virtue skrev psykologiböcker och artiklar om ätstörningar och relationer, och var ofta med i tv- och radioprogram. Men trots sina framgångar kände hon sig tom inuti. – Det kändes som om jag hade tappat bort det som var meningen med mitt liv. Visst, jag hjälpte människor. Men det var inte ”det”. Jag arbetade på ytterligare några sjukhus och kliniker, men jag kände mig som en ekorre i hjulet som aldrig kom i kapp sig själv. Hon lämnade klinikerna och sjukhusen och började hålla egna sessioner per telefon eller i enskilda möten. En smärtsam upplevelse där hon blev hotad till livet och hennes bil närapå blev stulen blev ett upp6

vaknande för henne. Hon bad om beskydd och hon fick sina böner besvarade av änglarna. – Ängelns röst som hade talat till mig tidigare dök upp igen: ”Skrik för allt vad du är värd Doreen!” Den här gången sa jag inte emot, och jag skrek så högt jag kunde, med en röst som kom djupt inifrån. Det kändes okonstlat och omedelbart, som om jag hade fått kontakt med en inre grottkvinna. Därefter började Doreen också prata om änglar med sina klienter och med redaktörerna för tidskrifterna som hon skrev artiklar för. Tidvis blev hon motarbetad, men trots det höll hon sitt löfte och följde vägledningen om att lära människor om änglar. – När jag arbetade med Med änglarnas hjälp fick jag förfärliga huvudvärksattacker. Med hjälp av


min nya vana frågade jag änglarna om råd. De svarade att eftersom jag kanaliserade högvibrerande änglabudskap för boken gjorde min lågvibrerande kost att vibrationerna kolliderade, ungefär som vid ett oväder. – Änglarna visade mig att min dagliga konsumtion av choklad gjorde mina vibrationer särskilt låga. De förklarade att mitt chokladbegär egentligen var en indikation om att jag längtade efter kärlek, men att jag bara kunde få sann kärlek energivägen och inte genom mat. Doreen visste inte vad hon skulle ta sig till. Så hon vädjade återigen till änglarna om hjälp. Ärkeängeln Rafael, som är läkandets ängel, visade sig för henne och höll fram sitt pekfinger mellan hennes ögon. Hon kände och såg klara gröna ljusvågor absorberas i sin panna. Det var behagligt, som en lätt massage. – Nästa dag kände jag inget sug efter choklad. Det här var i mitten av 90-talet och jag har varken varit sugen på eller ätit choklad sedan dess. För mig var det som ett mirakel eftersom jag ätit choklad varje dag i större delen av mitt liv! Till råga på allt försvann min kroniska akne också som ett resultat av att jag slutade äta choklad.

hjälp!

Fraktfritt! När du h

and för över 50 lar 0:-!

fakta om periodens erbjudande

Text: Monica Katarina Frisk

Ditt medlemspris

239:-

Ord. ca pris: 330:-

Foto: Joolz Perez

Doreen Virtue har en fil. kand., en magisterexamen och är fil. dr inom psykologi och rådgivning. Hon har varit klarsynt i hela sitt liv och arbetar med änglaterapi. Dr Virtue har föreläst flitigt runt om i världen och kommer regelbundet till Storbritannien. Hon har skrivit många bästsäljande böcker varav följande getts ut på svenska: Ärkeänglarnas orakelkort, Änglaterapi orakelkort, Daglig vägledning från dina änglar, Gudinnornas vägledning oraklekort (korten finns på sidan 9 i denna tidning) och Änglarnas medicin (Periodens Plusbok). För mer information om Doreen Virtue besök www.angeltherapy.com

Med änglarnas hjälp Best.nr:  118989

Författare:  Doreen Virtue

Översättare:  Lena Öhrström

Antal sidor: 256, inb.

Ordinarie ca pris: 330:-

Ditt erbjudande: 239:-

Kom ihåg! Om du vill avbeställa periodens erbjudande måste vi ha din avbeställning senast fredagen den 26/4 - 13.

a p ri l

26 fr e d a g

7


Biblioteket

Välj TRE och betala för två! Vi bjuder dig på den billigaste! erbjudandet gäller samtliga artiklar på denna sida.

Specialpris

229:-

Specialpris

Specialpris

229:-

Bestnr: 117342 Din personliga energi av Cicci Lyckow-Bäckman Det du utstrålar som person påverkar hela ditt liv: dina relationer, ditt humör, framgångar och misslyckanden. Här får du de fem nycklarna, som löser upp knutar, befriar din sanna kraft och lär dig att undvika livets återvändsgränder. Med början i en känsla av egenvärde och vidare genom integritet, självtillit, lätthet och öppenhet visar författaren hur du balanserar din personliga energi och gör den till en kongruent kraft som snarare hjälper än stjälper på livets väg. Inb. 264 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

229:-

Bestnr: 117811 Skuggeffekten av Deepak Chopra, Debbie Ford och Marianne Williamson Dessa hyllade andliga lärare har gått samman för att dela med sig av sin kunskap om ett av våra mest avgörande hinder för lyckan – skuggan. Den del av oss som vi ägnar större delen av livet åt att springa bort ifrån. De belyser, var och en på sitt sätt, de sidor av oss själva som vi förnekar, men som ändå styr vårt liv. För det är först när vi omsluter skuggan som vi upptäcker gåvorna hos vår sanna natur. När vi inte längre lever ett halvt liv kan vi förverkliga våra drömmar och uppleva den lycka som är vår födslorätt. Inb. 207 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Bestnr: 117893 Trappor till himlen av Lorna Byrne Aldrig tidigare har en bok, som bygger på direkt, personlig erfarenhet, innehållit en så detaljerad redogörelse för hur änglar verkar i världen. Boken öppnar ett nytt fönster in till änglarnas värld. Lorna Byrne har sett och pratat med änglar varje dag i hela sitt liv. Hon beskriver olika slags änglar och deras roller. Hon avslöjar hur änglarna arbetar, hur människans själ förhåller sig till hennes kropp, vilken roll människor som har dött och kommit till himlen kan spela i våra mänskliga angelägenheter och vad Gud och änglarna har för planer för mänsklighetens framtid. Inb. 240 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Köp 3 betala för 2 ! Missa inte de nya böckerna biblioteket! i

Specialpris

229:-

Bestnr: 118369 Hjärnans emotionella liv av Richard Davidson & Sharon Begley Här presenteras en ny modell över våra känslor – deras ursprung, kraft och formbarhet. Med hjälp av exempel och övningar tar du reda på vilken din personliga stil är. Du får också veta hur du kan förändra denna stil med mental träning. Det är spännande ny forskning om hjärnans möjlighet till förändring som presenteras på ett lättillgängligt sätt och som ger dig svar på varför och hur människor skiljer sig åt i sina emotionella reaktioner. Den ger oss nya och värdefulla sätt att se på oss själva och leva mer meningsfulla liv. Och framförallt får du svar på frågan – vem är du? Inb. 320 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

Bestnr: 118742 Universums tolv energier – bok, cd-rom, och 12 affirmationsskort av Ewa Forkélius och Niclas Thörn Finn ditt sanna jag; väck och utveckla dina inre krafter och talanger och expandera din kosmiska medvetenhet! Miljontals människor över hela jorden har upptäckt hur shamanernas och naturfolkens visdom och klokskap har hjälpt dem att förvandla sina liv och skapa helhet, hälsa, balans och harmoni. I den rikt illustrerade boken får du all kunskap och alla de verktyg (inklusive utvecklande bonusmaterial) du behöver för att transformera ditt liv. Programmet på cd-romskivan ger dig utförliga personliga analyser och rapporter, och avslöjar din potential, dina talanger, möjligheter och hinder. Och från den underbara kortkollektionen får du mängder av stöd, inspiration och kraft. Innehåller: Boken Universums tolv energier, inb. 216 sid, rikt illustrerad i färg, cd-rom med personliga analyser (systemkrav: Windows XP eller nyare) och 12 kraftfulla affirmationskort i vykortstorlek. Ord ca pris: 1529:- Klubbpris: 1186:-

399:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 117223 Örnen och Kondoren av Jonette Crowley Jonette är klärvoajant och med hjälp av sin mediala förmåga kan hon läsa av starka energier och koder. Det är visdomen som hon fått ta del av på sina resor i bland annat Peru som hon förmedlar i boken. Titeln bygger på en uråldrig profetia som säger att när örnen från norr förenas med kondoren från söder kommer det uppstå fred på jorden. Inb. 288 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 118370 Väck din mediala sida av Maria Therese Bohman Agerhill Alla kanske inte kan eller vill bli medium, men alla kan träna upp sin förmåga att kommunicera med en högre verklighet. Maria Therese berättar om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Du får ett flertal verktyg för att träna upp din intuitiva känsla och utveckla din mediala förmåga. Din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden. Inb. 205 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris Specialpris

229:-

Bestnr: 118001 Frekvens av Penny Peirce Vår ande, våra tankar, våra känslor och vår kropp består av energi. Var och en av oss har en personlig vibration som förmedlar till omvärlden vilka vi är och bidrar till att forma vår verklighet. Författaren visar hur du ska göra för att uppfatta din personliga vibration och arbeta medvetet med energin för att förändra ditt liv. Genom att lära dig hitta din ”hemfrekvens” kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor. Inb. 315 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

229:-

Bestnr: 117343 Andarna mitt ibland oss av James van Praagh Människors fascination inför det övernaturliga härstammar från det faktum att de flesta av oss någon gång i livet har upplevt något som vi inte riktigt kan förklara. Redan som barn var författaren medveten om dimensioner som de flesta av oss inte kan se, och han har ägnat sitt liv åt att förklara dem för oss andra. Här tar han oss med på en fantastisk resa till andevärlden och kastar ljus över ett av våra största mysterier – vad händer med oss när vi dör? Inb. 208 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 116395 Hela din framtid av Alberto Villoldo I den här fängslande boken av Alberto Villoldo, psykolog och medicinsk antropolog, tar han upp olika sätt på vilka du kan läka dig själv och dina närstående med schamansk visdom. Med bokens hjälp kan du bli din egen schaman och på några sessioner med inre resor läka dig själv och förvandla dina själsliga sår till en källa fylld av kraft och visdom. Inb. 198 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

8

Specialpris

239:-

Bestnr: 118718 Manusmetoden av Johan Ohlson I denna annorlunda självhjälpsbok använder sig författaren av filmens, mytens och drömmens värld för att hitta nya redskap för självkännedom. Genom att applicera mytens och filmens dramaturgi på ditt eget liv kan du lättare identifiera de problem och utmaningar du har att brottas med och sedan välja att fortsätta på den inslagna vägen, eller låta din livsstory ta en helt annan vändning … Inb. 245 Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-


Änglakort & kristaller …!

Fraktfritt! När du h

Ladda ner en unik övning i din telefon!

and för över 50 lar 0:-!

Rena ditt sinne Kort av periodens boks populära författarinna Doreen Virtue! Med alla kortlekarna medföljer ett vägledningshäfte som lär dig att använda och tolka korten. Se även i English Corner där vi presenterar ytteligare produkter.

Judy Hall är internationellt erkänd författare, kristallexpert, astrolog, medium, healer och workshopledare. Hon har skrivit över 40 böcker och är utgiven på 15 olika språk. Bestnr: 117975

Bestnr: 110866

Boken om kristaller

Daglig vägledning från dina änglar, orakelkort av Doreen Virtue Dessa orakelkort ger dig budskap och påminnelser om dina skyddsänglars ständiga, kärleksfulla närvaro. Varje dag ger änglarna dig det perfekta kortet för att besvara dina frågor, göra dig positivt inställd, hjälpa dig att läka och manifestera det du önskar dig. När du har dragit ett kort kan det hända att du vill bära med dig det som påminnelse om dina änglars vägledning. 44 kort, rikt illustrerade i färg. Ord ca pris: 320:-

Klubbpris

139:-

Klubbpris

249:-

Bestnr: 118121

Bli trygg i dig själv

av Judy Hall Det här är en praktisk bok fylld av verktyg och övningar i allt från att skriva dagbok och visualiseringsövningar till tips på hur du förankrar dig själv och använder tankens kraft. Du får många olika verktyg som du kan använda och tillsammans med övningen presenteras alltid den sten som kan hjälpa dig. Det är många som tror att jorden just nu går igenom en process med stora förändringar och boken är till för dig som just nu står inför förändringar eller håller på att höja din medvetandenivå. Judy Hall ger dig möjlighet att följa med i det som händer utan att värja dig eller känna rädsla. Inb. 240 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Bestnr: 110867

Gudinnornas vägledning, orakelkort av Doreen Virtue Gudinnorna är änglalika, kraftfulla och kärleksfulla väsen som vill hjälpa dig på alla plan i livet. I den här kortleken lär du dig vilka dessa tvärkulturella gudinnor är och hur de kan hjälpa dig. Vart och ett av korten ger dig ett specifikt budskap om ditt liv, din hälsa, dina relationer, din ekonomi, din karriär eller din andliga väg. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så kommer du att upptäcka att samarbetet med gudinnorna för in gudomlig magi i ditt liv. 44 kort, rikt illustrerade i färg. Ord ca pris: 320:-

av Judith Hall Boken är utformad som en uppslagsbok, vilket gör att du omedelbart kan hitta en viss kristall, eller identifiera en du inte känner igen. Boken redovisar varje stens både praktiska och esoteriska egenskaper, däribland dess andliga, mentala, psykologiska, känslomässiga och fysiska effekter. Dessutom visar den hur stenarna används vid kristallhealing. Häftad, 400 sid. Ord ca pris: 185:-

Klubbpris

249:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 117752

Övergången – en utmaning Bestnr: 110038

Ärkeänglarnas orakelkort

Klubbpris

249:-

av Doreen Virtue Ärkeänglarnas vackra orakelkort bär budskap från 15 olika ärkeänglar. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa oss på alla områden i livet. De skyddar och vägleder oss, samt inspirerar oss till handling. Korten är mycket enkla att använda och passar bra till både nybörjare och erfarna. 45 kort, rikt illustrerade i färg. Ord ca pris: 320:-

Klubbpris

249:-

av Daniel Sernryd Hur ser livet ut i andevärlden efter det fysiska på jorden? Var kommer vi ifrån? Varför är vi här? Har vi alla en livsplan för vårt fysiska liv? Vad är en livscykel och hur fungerar den? Dessa frågeställningar och många fler tar boken upp på ett kärleksfullt och lättöverskådligt sätt. När du väl har läst boken för första gången kommer du tveklöst att vilja läsa den om och om igen. Boken kommer att bli lika levande som du är och du kommer att häpna över att texten och dess innehåll förändras för var gång du läser den. Så nu är frågan: Vågar, vill och kan du motstå att påbörja din inre resa? Inb. 146 sid. Ord ca pris: 310:Klubbpris

Bestnr: 119006

Bestnr: 110308

501 saker du borde lära dig om filosofi

Änglaterapi, orakelkort

av A Rattle & A. Wolff Glöm tråkiga föreläsningar och dammiga professorer, på ett lättöverskådligt och enkelt sätt guidar den här boken dig genom filosofins värld. Upptäck och ta till dig allt det du borde ha lärt dig redan i skolbänken. Du får lära dig hur filosofiska idéer har format vår omvärld, alltifrån politik och religion till språk och etik. Låt dig utmanas av några av världens gåtor och paradoxer som upptagit filosofers tankar i flera århundraden. Lär dig allt om Sokrates, nihilism, Aristoteles, upplysningen, Nietzsche och Newcombs paradox. När du är klar kommer du att kunna skilja Descartes från Dewey, Hobbes från Hegel och mycket, mycket mer. Häftad, 256 sid. Ord ca pris: 195:-

av Doreen Virtue Denna lättanvända kortlek passar såväl nybörjare som erfarna. Änglaterapi är en kraftfull, helande och vägledande process där du jobbar tillsammans med dina skyddsänglar och med ärkeänglarna, i huvudsak Mikael och Rafael. Här finns övningar som kan hjälpa dig att släppa rädslor och emotionella blockeringar och påbörja ett helande. Du får också budskap om ditt livssyfte, dina relationer och hur du manifesterar. På varje kort finns en fantastisk änglamålning och ett budskap eller svar som passar för både barn och vuxna. 44 kort, rikt illustrerade i färg. Klubbpris Ord ca pris: 320:-

249:9

149:-


Läsning i vårsolen …!

17! på sidan Läs mer

Bestnr: 118990

Retro Stockholm

Bestnr: 118998

Bestnr: 119001

Klubbpris

279:-

Klubbpris

259:-

Fortsättning följer…

249:-

av Lotta Skoglund Det här är boken för dig som funderar på att gå i pension eller som redan har gjort det. Dina frågor kan få svar i bokens aktuella faktatexter om pengar, hälsa och ny forskning samt en rad intervjupersoner som berättar om sina liv, ger kunskap och inspiration. Det handlar inte om att försöka uppnå evigt liv. Inte heller om att leva i en falsk dröm om evig ungdom. Det handlar om att hitta fram till meningen och glädjen i sitt eget liv. Det handlar om att leva nu och inte skjuta upp det som är roligt. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 310:-

299:-

av Johnny Andreasson Här får du läsa om hur du odlar grönsaker och blommor från frö på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Det finns tips på gamla inhemska sorter som är värda att bevara och på utländska alternativ som passar vårt klimat. Varje år testar man på Runåbergs åtskilliga frösorter. Allt görs också för att hitta fröproducenter runt om i världen med samma ekologiska ambition. Boken tar upp ca 250 frösorter, med utförlig information om t.ex. ursprung, smak och användningsområde. Inb. 160 sid. Ord ca pris: 350:-

Bestnr: 118999

Stora boken om trädgårdsprojekt av Marianne Svärd Häggvik Vill du också kunna fläta ett växtstöd i pil, gjuta en blomvas i betong eller mura en egen piedestal i sten? I Stora boken om trädgårdsprojekt finns massor av lockande projekt att ta itu med när trädgårdssäsongen är igång. Från det enkla till det avancerade. Från det snabba till det tidskrävande. Övergripande kunskap om respektive material inleder varje kapitel, och för varje projekt ges praktiska inköpslistor och tips om verktyg och passande växtval. Inb. 256 sid. Ord ca pris: 371:Bestnr: 119002

Kulla-Gullas lilla lila

Klubbpris

299:-

av Cecilia Hagen Ett manifest för blivande pensionärer – Kulla-Gullas lilla lila riktar sig till dig som står i slutet av ditt yrkesliv eller redan blivit pensionär. Det är en värmande, rolig och något syrlig ABC-bok för blivande tanter och alla andra. Fylld av tänkvärda, inspirerande och oväntade tankar om pensionsåldern skriver Cecilia Hagen på sitt oefterhärmliga sätt om alltifrån Barnbarn och Bostad, Choklad och Champagne till Ilska och Inkontinens. Sammantaget handlar det främst om att försöka glädja sig åt friheten istället för att drabbas av pensionsångest. Inb. 144 sid. Ord ca pris: 238:-

Bestnr: 119000

Din hund av Agneta Greneborg och Kerstin Malm (red) Hunden är människans bästa vän, sägs det. Och många är vi som drömmer om en hund. Men vilken ras ska det bli? Och hur sköter man en hund på bästa sätt? Din hund är en unik bok om hundar, som nu finns i lågprisutgåva. Den är till för dig som är på väg att skaffa din första hund, eller för dig som vill lära dig mer. Här får du hjälp att förstå hundens behov och möjlighet att hitta den ras som bäst passar ihop med din tillvaro. För det gäller att välja hund med både hjärta och hjärna. Boken består av en rasdel och en mer allmän hundkunskapsdel. Kartonnage, 456 sid, rikt ill. i färg. Ord ca pris: 290:-

Klubbpris

Runåbergs fröer

Elsa Billgrens vintage

Bestnr: 118996

Klubbpris

Bestnr: 118997

av Sanna Töringe Här finner du allt från inspiration till handfasta råd och filosofiska tankar om trädgården. ”En trädgård kan vara stilig och avvisande som forna tiders iskalla finrum. Den kan vara slarvigt blottläggande, som en ostädad garderob. Den kan kännas öppen och naken som i ett skyltfönster eller ombonad, trivsam, välkomnande och lite lagom slarvig. Mitt paradis ska vara som en famn. Det ska ta emot mig och ge mig ro. Där ska jag dricka kaffe i vårsolen, ligga på en filt och läsa, plocka vinbär, planera storstilade rabatter som aldrig blir av, hänga tvätt, vänja mig vid döden, lukta på rosor och leka med barn.” Inb. 144 sid. Ord ca pris: 371:-

Klubbpris

av Elsa Billgren Elsa Billgrens vintage är en färgsprakande, personlig och förförisk guide till att shoppa, vårda och bära vintage. Elsa berättar initierat och kunnigt om vintagekläder och delar frikostigt med sig av sina bästa tips på hur du fyndar, vårdar och bär vintagekläder på bästa sätt. Läs om hur du ser skillnad mellan en äkta och en falsk Louis Vuitton-väska, hur du hittar den perfekta brudklänningen och lär dig rädda en trasig dragkedja med hjälp av ett stearinljus. Personliga anekdoter och tankar varvas med matnyttig modefakta och konkreta tips. Inb. 144 sid, rikt ill. i färg. Ord ca pris: 320:-

and för över 50 lar 0:-!

Paradiset

av Fredrik Kullberg Hitta vägen till stans finaste funkishus, ballaste vintagebutiker, elegantaste biografer från filmens guldålder, rockigaste rockabilly, mest glamourösa femtiotalsfuturism samt krogarna från 70-talet där inredningen fortfarande går i orange. Boken avslöjar en hemlig värld av fascinerande tidsfickor mitt i den moderna huvudstaden, samtidigt guidar författaren till nya, trendiga fenomen i retrostil och de förvånansvärt många butiker som envisas med att hålla fast vid trivsam tidlös småskalighet, kvalitet och betjäning över disk. Häftad, 144 sid. Ord ca pris: 290:-

229:-

Fraktfritt! När du h

e! Missa int r i ie m Nya pre gen! in vänvärvn vän & n e a Värv ur hela välj fritt en! tidning

Klubbpris

189:-

Bestnr: 118995

När livet slår till

Klubbpris

229:-

av Russ Harris När Russ Harris upptäckte att hans tvåårige son hade autism rasade hans värld. Han kämpade länge med att acceptera det glapp som uppstår mellan det liv som man önskar leva och den verklighet man ställs inför. Till slut lyckades han hitta tillbaka till livsglädjen med hjälp av den terapi han själv arbetar med – ACT, en metod som bygger på att skapa närvaro och mening. Boken visar möjligheterna att hitta frid mitt i all smärta trots att livet inte blev som det var tänkt. Inb. 220 sid. Ord ca pris: 310:10

Klubbpris

249:-


Lev här och nu …!

är ett språkrör för andligt och en inspira ” Jaguppvaknande tion som föreläsare, kurshållare,

Bestnr: 119012

Nya testamentet – The Message på svenska av Eugene Peterson The Message är en av världens mest omtalade bibelöversättningar. Den tar sitt avstamp i Nya testamentets grekiska och landar rakt i vår tid. Språket är mycket mer vardagligt och temperamentsfullt än vad vi vant oss vid i svenska översättningar. Gör dig beredd på en ny upplevelse av Bibelns texter! Inb. 704 sid. Ord ca pris: 505:Klubbpris

299:-

Klubbpris

429:-

Bestnr: 119013

Att leva helhjärtat

av Ted Harris & Carolina Johansson Vad kan en tiggarmunk från 1200-talets Umbrien ha att säga till 2000-talets svenskar om livet? Prästen Ted Harris och journalisten Carolina Johansson utforskar tillsammans en livshållning som har påverkat människor över hela världen i 800 år och gör det än idag – den helige Franciskus längtan efter äkthet. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 371:-

Bestnr: 119014

Möten som berör av Britta Hermansson Jesus möter människor. Läkaren Lukas, som ser hur dessa möten påverkar alla, berättar – och vi får vara med. Den här boken har tidigare getts ut som en del i serien Bruksanvisningar till Bibeln i samband med att Bibel 2000 presenterades. Många har frågat om den sedan den tog slut, och här är den i nyutgåva! Inb. 214 sid. Ord ca pris: 310:Klubbpris

249:-

Bestnr: 119015

Klubbpris

sidan 2

Anette Carlström Kan man leva lycklig utan anledning?

Att känna sig nöjd, tillfreds, uppfylld, kreativ och finna glädje över livet – det är väl något de flesta söker. Men är det verkligen möjligt att uppleva detta utan att det är något specifikt i omgivningen som åstadkommer eller utlöser detta? Går det att bara helt naturligt uppleva lycka utan anledning? Inom varje människa finns ett slumrande medvetande som vi kan kalla för Närvaron, det Gudomliga, Kraften eller Intelligensen i universum – vad man kallar det är av liten betydelse, men den finns där inom dig, närmare än ditt eget andetag. När denna Närvaro börjar kvickna till för den även med sig sina egenskaper: lycksalighet, intelligens och existens. Upplevelsen kommer spontant när denna inre Närvaro börjar vakna. Då inser man att man aldrig har varit separerad från något. Precis som cellerna i en kropp, där varje cell är unik, har sitt syfte och sitt eget liv men ändå tillhör en större medvetenhet, som utgör en högre intelligens. Precis som cellen har fullkomlig information i sin innersta kärna, så finns även allt vi behöver inom oss. Vi kan få kontakt med den eviga Existensen bara genom att börja relatera till denna Närvaro. Efteråt kommer du att se sinnet och tankarna i ett annat perspektiv. Du blir inte längre besvärad av tankarna – de är helt enkelt där, eller inte där. Ditt medvetande fylls i stället av något som ger en bestående frid och tillfredsställelse oavsett vad tankarna har för sig, oavsett vad som händer runtomkring dig – du blir närvarande i det som sker. Du blir som förtrollad av nuet och det finns

ingen annanstans du vill vara. När du vaknat till denna Närvaro inser du att du helt enkelt är och alltid har varit en del av hela universum och alla dess existensnivåer. Vi börjar bli medvetna om att vi alla hör ihop, det är den säsong vi nu går till mötes. Hur får man enklast kontakt med denna Närvaro? Processen kallas ofta för Oneness Awakening, vilket betyder att vakna till att vi är Ett. Det betyder inte att vi är ”samma”. Var och en av oss har unika upplevelser av detta medvetande, det viktiga är att man börjar relatera till Närvaron vare sig man tillhör en religion, en filosofi eller man är ateist. Lägg händerna över hjärtat, slut ögonen, tänk eller tala högt, be att få kontakt med Närvaron enligt din natur, och tacka sen på ditt eget sätt för att den finns. När vi visar tacksamhet öppnar sig Närvaron väldigt enkelt. Vi är alla människor och det är en mänsklig rättighet att få tillgång till detta medvetande – det är där för alla. Och när du upptäckt Närvaron så öppnar sig den spännande vägen till det magiska i livet. Miraklernas tid är här – öppna upp och ta emot!

Scanna koden och hör Anette tala om Oneness awakening process

Bestnr: 107156 Från hjärtat av Anette Carlström med Eva Brenckert Hon healar Hollywoodstjärnor och reser runt i världen och ger Deeksha för att väcka folk till ett högre medvetande. I boken beskriver Anette med hjälp av journalisten och författaren Eva Brenckert den omvälvande upplevelse hon fick när hon 2003 genomgick ett medvetandeskifte under en resa i Indien. Inb. 160 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

När kroppen gråter av Rolf Nordemar & Kristian Nordemar Ont i kroppen? Ont i själen? Sedan länge? Smärtläkaren Rolf Nordemar och arbetsterapeuten Kristina Nordemar har mött smärtpatienter i 40 år. Många av dem har haft ont i flera månader utan att det har gått att hitta några tydliga kroppsliga orsaker. Här vill de uppmärksamma helheten, inte bara de enskilda aspekterna (biomedicinska, psykologiska och sociala) var för sig. Det här är en bok för alla som möter långvarig smärta hos medmänniskor eller patienter. Inb. 150 sid. Ord ca pris: 371:-

Oneness Meditatör samt författare och vokalist. Är det något du vill veta mer om? Maila mig då på Vinn mail@anettecarlstrom.com bilje tter! eller besök min hemsida L www.anettecarlstrom.com påäs ”På G”

Klubbpris

299:-

Specialpris

229:-

299:Bestnr: 119016

Specialpris

59:-

Förvandlingar – från död till liv av Göran Skytte Under natten den 25 april 2012 drabbades Göran Skytte av en stroke. Den följdes av ytterligare två. Arbetet med en ny bok, en bok med människors berättelser om hur livet förvandlas, fick ta en paus. När det satte igång igen hade det fått ett nytt fokus. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 371:-

Bestnr: 107158 Från hjärtat – cd av Anette Carlström Genom att lyssna på Anette Carlströms sång och musik får du tillgång till den energi som skapar ett inre lugn. Det blir enkelt att frammana den perfekta avslappningsmiljön! Ord ca pris: 199:- Klubbpris: 169:

11

Bestnr: 107157 Från hjärtat – dvd Specialpris av Anette Carlström Anette Carlström använder här teknikens hjälpmedel för att vägleda dig till kontakt med Gudomligheten. Dvd:n Från hjärtat innehåller Deeksha som är överföringar av Gudomlig energi – bara koppla av i lugn och ro och låt varje Deeksha och meditationen omfamna ditt inre och ge dig frid och lycka! Ord ca pris: 299:- Klubbpris: 159:-

59:-


Vårda din kropp …!

Criolla Naturkosmetik är en EKO-certifierad hudvårdsserie för ansikte och kropp. Den välgörande stomjölken kommer från natursköna Schwartzwald. Produkterna har en läkande effekt på problemhud såsom eksem, psoriasis, akne och atopisk hud eftersom produkterna tillför stora mängder fukt och näring.

Miss vänvä a inte! Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

Bestnr: 110872 Klubbpris

249:-

Bestnr: 110871

Moisturising gel – 100ml Passar alla hudtyper! Denna unika gelkonsistens har tagits fram genom frystorkad stomjölk upplöst i biologiskt växtvatten som verkar mycket uppstramande, antiseptiskt och återfuktande. Tack vare sin höga koncentration av stomjölk i kombination med mjölksyra har den en viss blekande effekt på pigmentfläckar samt mindre ärr. Detta underbara gel ger ett välbehag på huden hela dagen. Rekommenderas morgon och kväll under passande kräm. 70 % stomjölk blandat med lavendel-, ros- och rosmarinhydrolat. Ord ca pris: 290:-

Klubbpris

349:-

En optimal kräm för utsatt hud. Innehåller stomjölk, ringblomma och ren lanolin som verkar skyddande, lugnande och läkande. Med fina resultat på hud såsom torr hud, akne, rosacea, eksem och psoriasis. En perfekt vinterkräm för Nordens klimat. Finfördela lätt i handflatan och smek in i huden. Rekommenderas morgon och kväll. 40 % stomjölk blandat med färsk aloe vera. Ord ca pris: 380:Klubbpris

249:-

Cleansing milk – 100 ml Mild tensidfri rengöring. Befriar huden från makeup, smuts och döda hudceller utan att torka ut. Massera in i ansikte, på hals och i dekolletage, låt verka en kort stund. Skölj med ljummet vatten. Rekommenderas morgon och kväll. 50 % stomjölk blandat med rosenvatten, lavendel- och salviahydrolat. Ord ca pris: 280:-

Bestnr: 110874

Skin Balm – 100ml

Bestnr: 110873

Moisturising cream – 50 ml Klubbpris

249:-

Passar till normal/fet/blandhy. En behagligt doftande kräm som har en balanserande effekt på huden, återfuktar, ökar elasticiteten och gör huden mjuk och len. Rekommenderas morgon och kväll. 50 % stomjölk blandat med ros- och kamomillhydrolat. Ord ca pris: 290:-

Upptäck din inre källa ett käRlekSfullt möte med vedic ARt & YogA Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet. Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån. Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna. SommARenS kuRS i jäRvSö, hälSinglAnd

13 –16 juni Vedic Art och Yoga Kurspris: 2.900:- inkl. helpension För mer information och anmälan kontakta Renée Breig på renee@breig.se eller mobil 0709-28 65 61. Vi förbehåller oss rätten att flytta fram kursdatumet vid för få anmälda.

Vinn biljet t! Läs mer i ”På G”, på sidan 2.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina. www.reneebreig.com

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood. www.yogasthlm.se


Vackra smycken för ögonfägnad & välmående …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-! Specialpris

299:-

Bestnr: 110433

Unikt armband med stärkande berlocker

Bestnr: 110390

Aum-smycke

(Silver med vitguldsplätering) Aum-smycket är ett riktigt stilrent och tidlöst hängsmycke som kan bäras av såväl män som kvinnor. Det bär på underbara vibrationer som en gång sägs ha skapat världen och fortsätter att skapa hela universum och det är så här det skrivs på sanskrit. Aum är den heligaste av alla stavelser inom hinduismen, helig även för buddister. Aum symboliserar för hinduerna världssjälen – och hela universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att aum uttalades. A står för skapande, U står för bevarande, M står för upplösning. Ord ca pris: 299:-

Unikt och trendriktigt armband med stärkande amuletter i form av berlocker vilka skänker bäraren lycka och harmoni. Innehåller flera starka symboler, t.ex. Aum, Infinity, änglavingar m.fl., som ger bäraren lite extra energi och lyster. Längd 19–25 cm. Ord ca pris 550:- Klubbpris: 399:-

Klubbpris

199:199:-

Chakrasmycke – hängsmycke Få din kropp balanserad med ett riktigt läckert chakrasmycke med halvädelstenar som formats till en blomma med silverfärgade trådar. Varje sten sitter fast på sin tråd och tillsammans bildar de en blomma. Stenarna som ingår är ametist (violett), lapis lazuli (kungsblått), akvamarin (klarblått), aventurin (grönt), citrin (gult), karneol (orange), granat (rött). På www.livsenergi.se finner du även en plansch som visar lite mer utförligt var de olika stenarna hör hemma i chakrasystemet. Den silverfärgade tråden som smycket är vävt av är nickelfri. Ord ca pris: 299:-

Exklusivt Chakrahalsband – chakraring!

Stärk ditt immunförsvar ...! Bestnr: 109937

”Stoppa din förkylning innan den stoppar dig samtidigt som du stödjer barnen i Nepal”

Sancho

Bestnr: 110275 Få din kropp balanserad med ett riktigt läckert chakrasmycke med halvädelstenar som placerats i en chakraring. Smycket är stilrent och kan bäras såväl till vardags som till fest. Varje sten syns på båda sidorna av ringen. Stenarna som ingår är ametist (violett), lapis lazuli (kungsblått), akvamarin (klarblått), aventurin (grönt), citrin (gult), gul agat (gul), röd agat (rött). Storlek: 31 mm i diameter och 3 mm tjock. Material: Alloy med rodiumplätering, nickelfritt. Bandet är svart och ca 70 cm långt och har en skön sammetskänsla. Ord ca pris: 299:-

Bästa hjälpen i förkylningstider! Bestnr: 104650

259:-

Klubbpris

Bestnr: 110035

Agneta Gynning, förläggare/fakta

Klubbpris

Tibetanska Gojibär – vildväxta – 250 g!

Klubbpris

139:-

Sancho är en ren naturprodukt som har sitt ursprung från Himalayas sluttningar, Nepal, där Sancho traditionellt används inom folkmedicinen för att öka det allmänna välbefinnandet i samband med t.ex. förkylningar och allmän trötthet. När du använder Sancho så hjälper du även barnen i Nepal. Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. Över 5000 personer samt 600 familjer har hjälpt till för att du ska ha möjlighet att nyttja Sancho! I Sancho, som är en unik blandning av eteriska oljor, är örterna koncentrerade vilket medför att produkten blir mycket kraftfull och potent. Sancho är en ren naturprodukt, i vilken man tillvaratagit gammal kunskap och visdom från bergsfolken i Himalaya. För dem var det viktigt att hålla sig friska! Sancho är en ren och högkvalitativ naturprodukt som framställs av de bästa råvarorna från Himalayas sluttningar och tillverkas enligt läkemedelsstandard GMP. När du dricker Sancho eller droppar en droppe på ditt finger och för in i näsan så kommer du känna hur Sancho lenar och öppnar upp dina luftvägar. Örterna har en stark och inneboende kraft som frigörs när du använder Sancho och som får din kropp att stärkas och må bättre. Örterna är var och en för sig värdefulla för din kropp när du vill öka ditt välbefinnande och tillsammans i Sancho bildar de en unik och kraftfull produkt som du kan använda varje dag eller när du behöver stärka kroppen lite extra t.ex. när du är eller håller på att bli förkyld. Sancho används flitigt av den lokala befolkningen utmed Himalayas sluttningar och nu kan även vi här i västerlandet ta del av denna uråldriga visdom från Himalaya, tillverkat och förpackat enligt västerländsk standard. Välkommen att prova du också! Du kommer inte att bli besviken! Merparten av de som använt Sancho har det numera som ”standard” i sitt hus- och reseapotek! Detta kan vi på LivsEnergis redaktion intyga! Sancho ingår i vårt husapotek och vi flyger ingenstans utan att vi har en flaska Sancho med oss! När kollegorna är förkylda tar vi själva en extra dos för att skydda oss mot deras baciller. Ord ca pris: 189:Sancho har genomgått tester i Produktkontrollen i Sverige samt godkänts av Hälsokostrådet. Sancho marknadsförs i Sverige som ett kosttillskott. Svensk bruksanvisning medföljer! En flaska Sancho innehåller 10 ml som räcker till ca 70 – 80 doser.

Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. 13

Tibetanska Gojibär (Lycium barbarum), även kallade Wolfberries. De växer vilt i ett extremt klimat 4000 m över havet i Tibet och har använts i över 5000 år i traditionell österländsk medicin. Enligt gamla skrifter stärker den Qi, ger näring åt yin, befrämjar ett långt liv, stärker benen, musklerna, ögonen och hjälper njurarna, levern och blodet och de är bra för viktkontroll m.m. Gojibären används i många örtpreparat vid kroniska sjukdomar som t.ex. yrsel, tinnitus, huvudvärk, sömnlöshet, kroniska leversjukdomar och högt blodtryck. Tibetanska Gojibär kan ätas som de är, lösas upp i te eller smulas över flingor och müsli m.m. De stärker immunsystemet och innehåller bl.a. 50 % mer betakaroten än morötter och 5 ggr så mycket C-vitamin som apelsin per viktenhet. Enligt Tibets läkarkollegium bör man äta minst 10 gram bär om dagen för att ta del av bärens hälsobringande och välgörande egenskaper. Tibetanska Gojibär har en delikat smak, en söt och intensiv arom men en mjuk och behaglig smak som påminner lite om en blandning av blåbär och körsbär. Gojibären har alltid varit en av de tibetanska läkekonsternas mest vördade hälsomedel. Dosering: ca 10–15 gram per dag. Vikt per förpackning 250 g. Ord ca pris: 209:-

nu med årets skörd! Klubbpris

169:-


Kroppen är ditt tempel …! PAKET!

Bestnr: 119011

Fibromyalgi Fyll på din ener+ gi Ord ca pris: 507:

-

Bestnr: 119009

Effektiv träning med gummiband (bok + dvd + gummiband) Gummiband som träningsredskap används av både elitidrottare och instruktörer för att stärka muskler och forma kroppen. Med olika nivåer på gummibanden är träningsformen ideal för alla nivåer av träning. Lådan har praktiskt bärhandtag och innehåller: 3 olika slags gummiband, 1 dvd med 47 minuters träningspass och 1 instruktionsbok (64 sidor) med genomgående färgbilder. Ord ca pris: 310:Klubbpris

Klubbpris

359 :för båda!

249:Bestnr: 119010

Fyll på din energi Bestnr:116331

Fibromyalgi av Mirjam Tapper Fibromyalgi är ett syndrom som orsakar svåra plågor och begränsningar i livsföringen för dem som drabbas. Det är också en sjukdom som ökar för varje år. Denna bok – som delvis bygger på tysk forskning – beskriver syndromet och föreslår olika vägar till självhjälp som kan underlätta tillståndet och bidra till att man lättare kan hantera sin sjukdom. Fördjupningsuppgifter lämpliga för självhjälpsgrupper och enskilt arbete ingår i boken. Kartonnage, 107 sid. Ord ca pris: 238:- Klubbpris: 189:-

Bestnr: 119008

Klubbpris

259:-

Yoga – ett komplett yogapass (bok + dvd + matta) Denna box, med alla dess komponenter, erbjuder en mycket tydlig och omfattande guide till utövandet av Yoga från andningsövningar till övningar för uppmjukning och avslappning. Lådan har praktiskt bärhandtag och innehåller: 1 yogamatta, 1 dvd med 52 minuters träningspass och 1 instruktionsbok (64 sidor) med genomgående färgbilder. Den perfekta starten för ett mer harmoniskt liv! Ord ca pris: 310:-

av Mirjam Tapper Denna bok är en uppföljning av boken Fibromyalgi. För att göra bruk av färgers och formers energi krävs kunskaper. I denna bok får läsaren hjälp att upprätta sitt eget färgkort och att arrangera om föremålen i sina hem med hjälp av den urgamla läran om Feng shui. Här finns också handfasta råd om hur man kan tillämpa kunskapen om färgers inverkan för att uppnå inre balans och harmoni. Boken innehåller också rekommendationer om mat och dryck som bygger på de rätta färgerna för fibromyalgiker. Boken kan även användas av dem som lider av andra värksjukdomar eller är allmänt hälsomedvetna. Kartonnage, 113 sid. Ord ca pris: 269:- Klubbpris: 219:-

Bestnr: 119003

Vänta på barn

Klubbpris

249:-

Klubbpris

269:-

av Anna Bratt Ett av sex par i Sverige har svårt att få barn. Det betyder att omkring 500 000 svenskar är ofrivilligt barnlösa och allt fler par söker hjälp vid landets fertilitetskliniker. Vänta på barn – fertilitetshandboken visar vad både kvinnor och män själva kan göra för att öka chansen att få barn på naturlig väg. Boken slår hål på många myter och är en praktisk guide med det senaste inom fertilitetsforskningen. I boken skildras också orsaker till missfall och hur man minskar risken att drabbas. På ett lättfattligt sätt beskrivs de behandlingar som används för att hjälpa barnlösa par, och hur ensamstående och hbt-personer kan gå till väga för att få barn. Boken bygger på de hittills bästa vetenskapliga studierna om fertilitet och på intervjuer med både svenska och utländska fertilitetsforskare. Inb. 176 sid. Ord ca pris: 330:Bestnr: 119004

Lyhört föräldraskap Bestnr: 119005

Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp – eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning. Förutom träningsdelen finns information om vad som händer i kroppen under graviditet och förlossning, med särskilda råd för mammor som har fött med kejsarsnitt. Kartonnage, 128 sid. Klubbpris Ord ca pris: 310:-

249:-

av Malin Bergström Lyhört föräldraskap beskriver ingående barnets första fyra levnadsår, och i fokus står samspelet mellan föräldrar och barn och hur de knyter an till varandra under de första åren i barnets liv. Djuplodande beskrivningar av hur barn utvecklas och insiktsfulla resonemang om hur man ska lägga grunden för ett lyhört föräldraskap varvas med praktiska tips och råd om hur man ska hantera den rätt så stökiga vardag (kolik, smakportioner, trots, svartsjuka, sömnbrist) det innebär att vara förälder. Boken är indelad efter barns ålder och olika utvecklingssteg och fäster stor vikt vid föräldrars förmåga att vara känslomässigt lyhörda. Frågor som hur parrelationen påverkas när man får barn och hur man ska se på jämställdhet och föräldraledighet diskuteras. Här finns också avsnitt som handlar om att vara en ensamstående förälder, separation och växelvis boende. I ett avslutande, uppslagsvänligt kapitel finns information om det som ofta präglar en familjs småbarnsår – barns symtom, sjukdomar och hälsa. Inb. 400 sid, rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 390:14

Klubbpris

319:-


Fraktfritt! När du

Mat och mera …!

handlar för över 500:-!

Klubbpris

239:-

Bestnr: 118991

Bestnr: 118992

Sommarlätt

Italienska för nybörjare

av Mia Gahne I Sommarlätt bjuder matskribenten Mia Gahne på ett femtiotal enkla recept för lata dagar tillsammans med makalöst vackra miljöbilder från den svenska sommaren. Här finns recept på rätter med kött och fisk, röror och tillbehör och delikata desserter. Det är inte ett dugg ansträngande att åstadkomma läckra måltider just när det mesta smakar som allra bäst. Mia Gahne bjuder på mat som är läcker utan att göra dig däst och tung och den besparar dig försmädliga semesterkilon. Sommarlätt har en given plats i varje sommarstugekök. Mia Gahne är en av Sveriges mest lästa matskribenter och Sommarlätt är hennes första egna kokbok. Inb. 136 sid. Ord ca pris: 300:-

av Marco Manieri Marco Manieri, med rötter i Skåne och Italien, tillbringade en stor del av sin barndom på föräldrarnas pizzeria i Malmö – passionen för mat föddes just här. Under våren 2012 tog Marco en paus från sina medicinstudier för att delta i programmet Sveriges Mästerkock. I tävlingen kom han fyra. För många tittare var han tveklöst etta. I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept kan du enkelt laga klassiska rätter och komponera dina egna med genuint italienska smaker. Inb. 128 sid. Ord ca pris: 300:

Klubbpris

239:Bestnr: 119007

Lättlagad LCHF

Bestnr: 118993

av Ulrika Davidsson Precis som titeln antyder innehåller den här boken 100 stycken enkla och snabblagade LCHF-rätter. Här finns allt du behöver för att kunna hålla LCHF-dieten hela dagen: recept och tips på frukostmat, lunch, mellanmål och middag. I bokens inledning finns också matnyttig information om LCHF så att du lär dig principerna. Inb. 144 sid. Ord ca pris: 215:Klubbpris

Skärgårdsmat med Salming av Börje Salming Börje Salming är inte bara hockeylegend. Han är dessutom passionerad matlagare och hängiven skärgårdsbo. I Salmings skärgårdsmat berättar han om vardagen vid den egna bryggan i Stockholms skärgård – och bjuder på sina favoriträtter från hav, kobbar och skär. Hemma hos familjen Salming serveras det ofta och gärna fisk, liksom bär och fågel. Vi får recept på soppor, läckra sallader och smårätter, sill och strömming i både klassisk och ny skepnad och oemotståndliga varmrätter med fisk av olika slag – allt i Börje Salmings smak. Inb. 144 sid. Klubbpris Ord ca pris: 310:-

169:-

249:-

Ladda ner en unik övning i din telefon!

Klubbpris

249:-

Bestnr: 118378

Forskningsfusket! av Ralph Sundberg Läran om vårt näringsbehov har sedan 1950-talet omgivits av myter och för att förstå varför dessa myter har fått ett sådant genomslag och blivit så seglivade måste man förstå vilka villkor som rådde i samhället och i politiken när sanningarna formulerades. Med utgångspunkt från dagens aktuella debatter om hälsofarliga fetter och kolesterol belyser Ralf Sundberg hur olika intressen influerar läkares och dietisters vardagsarbete. Författarna till vetenskapliga rapporter har ett stort ansvar för fullständigheten och korrektheten i presentationen av resultaten. Som framgår av Ralf Sundbergs bok lever många forskare långt ifrån alltid upp till dessa krav. Ytterst få oberoende forskare orkar och vågar utmana folkhälsomyterna, menar han. Häftad, 308 sid. Ord ca pris: 310:-

Rena ditt sinne

Klubbpris

269:-

Bestnr: 118994

Med tao i tankarna av Marta Cullberg Weston Det började en sommardag för flera år sedan då jag i bokhandeln plockade ned en liten gul pocketbok från hyllan, Tao enligt Puh av Benjamin Hoff, och den gav en första glimt av taoismens visdom. Jag insåg att taoistisk visdom hade något att säga också psykologiskt om hur människor kan leva sina liv på ett bättre sätt. Därför började jag skriva för att försöka förmedla något av vad jag lärt mig av den taoistiska resan. Märkligt nog blev det också en resa i det sydgotländska landskapet, men det var ju hit till denna förtrollade ö som jag tog med mig min Puh-bok. Inb. 120 sid. Ord ca pris: 330:15


English Corner …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Klubbpris

179:-

Bestnr: 119018

Bestnr: 110578

The Aging Cure

Mary, Queen of Angels Oracle Cards

av Jorge Cruise Drop the most amount of belly fat ever – 80 lbs or more – and instantly reverse ageing with New York Times bestselling author Jorge Cruise’s brand new, special edition book, The Aging Cure™ Fresh Meals. This powerful tool for your ultimate success unveils the three proven scientific secrets to effortlessly reach your goal weight fast, reduce visible signs of ageing and add vibrant years to your life with increased longevity. Your journey to maximum health begins in the kitchen with tasty, antioxidant-rich meals. Häftad 336 sid. Ord ca pris: 275:-

av Doreen Virtue Mother Mary is beloved for the purity of her compassion, nurturing and protection. She cares deeply about each of us, and gives us tender motherly advice about every aspect of our life. This 44-card deck by Doreen Virtue is a beautiful, safe and respectful way to connect with mother Mary’s loving wisdom. Ord ca pris: 259:Klubbpris

129:Bestnr: 110868

Angel Dreams Oracle Cards

Klubbpris

Bestnr: 119020

av Doreen Virtue and Lelissa Virtue Every night when you’re asleep, your angels, your unconscious mind and the universe are giving you guidance, answers to your questions and cautionary signs. You can take charge of your life and experience deep healing by understanding and processing these dream messages. In this beautifully illustrated card Klubbpris deck, Doreen Virtue and Melissa Virtue reveal the meaning of 55 common dream symbols. The accompanying guidebook explains how to conduct ”dream readings” to resolve your deepest questions and concerns, and shine light upon your unconscious mind. Going much further than a standard dream dictionary, you’ll soon be able to see what your angels have in store for you and understand important guiding messages for your future happiness. In this way, you can harness the power of your dreams to steer yourself in your desired direction! Ord ca pris: 275:-

179:-

You Do Know av Becky Walsh How would you live if you knew your decision-making was flawless? How many business connections, relationships and deep friendships would evolve if you knew whom to trust? Many great thinkers of our time, including Apple cofounder Steve Jobs and Virgin tycoon Richard Branson, have credited their success to ‘ideas through intuition’, yet still people don’t trust their inner knowing, and Becky Walsh explains why. Becky has made a revolutionary discovery: there are in fact two completely different kinds of intuition. Turning to neuroscience, psychology and spiritual teaching to draw all the pieces together, she explains in simple, practical terms how to use both forms of intuition to free ourselves from ego judgment, transform our lives and ultimately change global perspectives. A shift in consciousness is a switch from thinking to knowing. Häftad 232 sid. Ord ca pris: 275:-

149:-

Bestnr: 119022

All Is Well (bok) av Louise L. Hay & Mona Lisa Schulz This new book by celebrated authors Louise Hay and Mona Lisa Schulz, not only explores the medical science behind the affirmations in Louise Hay’s international bestseller You Can Heal Your Life, but also offers stories and practical advice for personal healing. Structured around seven emotional centres that mirror our chakra system, Louise and Mona Lisa examine the connections between these centres and the body. Drawing on years of research, they explore probable mental causes for the physical manifestation of illness associated with each centre, Klubbpris and then lay out how to address these health concerns. Combining two complementary systems, Louise discusses new thought patterns and offers new affirmations to counteract specific emotional weaknesses, and Mona Lisa, who has worked for many years as a medical intuitive and physician, helps readers listen to their own bodies’ intuition and prescribes medical solutions based in Western science. Häftad 272 sid. Ord ca pris: 238:-

Jobbar du som medium i dag? LivsEnergi skulle vilja komma i kontakt med dig som redan är etablerad som medium och arbetar på distans. Du kan ge readings via tarotkort, änglar, vanliga kort m.m., eller bara koppla upp dig till andevärlden och ge en privatsittning rakt upp och ner. Du ska helt enkelt vara erkänt duktig på det du gör.

189:-

Är du intresserad? Ta kontakt med oss via mail: livsenergi@formapg.se Välkommen att höra av dig!

Klubbpris

329:-

Bestnr: 110869

LivsEnergi

All is well – ljudbok cd av Louise L. Hay & Mona Lisa Schulz Ord ca pris: 409:-

– bokklubben som ger dig det lilla extra

16


fle Låt o me r Livs ss b dle En li mm erg ar! i-

Nu kan du också värva vänner på vår hemsida www.livsenergi.se

Värva en vän och välj fritt ur hela tidningen!

Låt dina vänner bli medlemmar i bokklubben! Som tack för hjälpen får du helt fritt välja 2 artiklar ur denna tidning!

Till dig som vill bli medlem i LivsEnergi! Du får helt fritt välja 2 artiklar ur tidningen för endast 19:-*/st! Och du får 5 premier utan extra kostnad! Dina

r** rande premie e ir sp in ch o a Dina fem unik ärka dig på många plan! Energi! st tt a r e m medlem i Livs kom är du nu blir n a in d r li b e D

premie5 r! Värde

886:-c!a

Beställningskupong!

Ifylls av dig som önskar mottaga välkomsterbjudandet och bli medlem i LivsEnergi

7 JA TACK!

Jag vill gärna bli medlem i bokklubben LivsEnergi och får fritt välja 2 böcker/artiklar ur denna tidning för endast 19:-/st. Porto och packning tillkommer med 45:- på välkomstpaketet och därefter på samtliga leveranser med 38:-. Som medlem blir jag erbjuden att köpa en ny bok ca en gång i månaden till priser från 195:- till 399:- (med reservation för porto- och prisändringar). Böckerna presenteras i förväg i klubbens medlemstidning. Om jag inte vill köpa kommande bok eller föredrar att köpa något annat meddelar jag bara klubben före angivet datum. Mitt enkla åtagande är att utöver välkomstpaketet endast köpa en periodens huvudbok till medlemspris under mitt första medlemsår. Jag har 14 dagars ångerrätt från det att jag mottagit min leverans och betalar då själv endast returportot. Jag kan när som helst säga upp mitt medlemskap genom att meddela kundtjänst t ex via ett vykort. Jag har valt:

1. Pendel i Swarovskikristall®

Varje bit är precist skuren och fasetterad som en diamant, vilket ger maximalt gnister. Kedja i metall. Värde ca 90:-

- 3

bok/produkt nr:

- 3

bok/produkt nr:

(*Porto & packning tillkommer med 45:-)

r a fr ågo Stä ll dinsva r med få ! h oc pendeln hjä lp av

VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER). Namn: Adress: Postnr./Ort: e-post: Namnteckning. OBS! Målsmans, om du är under 18 år

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna och lämna erbjudanden för egna och andras produkter. Vid kontroll, rättelse eller anmälan om spärr av personuppgifter kontakta Forma Books AB. Skulle någon produkt i välkomsterbjudandet ta slut kan den komma att ersättas med en likvärdig produkt. Vi förbehåller oss rätten att godkänna samt avsluta medlemskapet. Erbjudandet gäller t.o.m. 20130630. OBS! Endast ett medlemskap per hushåll. Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö, Tel. 08-737 86 92

r a dina Ba l ansea k r an ! s ju ch

2. Chakrastenar

Sju utvalda halvädelstenar som passar till respektive chakra. Information medföljer. Värde ca 149:-

Ifylls av dig som värvar Så snart min vän har betalt sin första periodens bok sänds mina 2 valda artiklar till mig. Jag är införstådd med att jag inte kan värva någon som tillhör mitt eget hushåll eller någon som redan är medlem i LivsEnergi. VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER).

r es sa d Bli avstanser a d ! o ch b a l

Medlemsnr:

(Finns på baksidan av din medlemstidning)

Namn:

3. Antistresstenar i hematit

Avstressande, balanserande och skyddande. De sägs även ge hjälp att lösa problem! 2 stenar. Värde ca 149:-

Adress: Postnr./Ort: e-post:

a e t me s t Få ut dli ! av v et

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

- 9 - 9

Jag har valt bok/produkt nr:

Jag har valt bok/produkt nr:

et liv du Sk apa dmer om ! dr öm

OBS! Välkomsterbjudandet levereras endast under förutsättning att den som önskar mottaga erbjudandet har undertecknat beställningen.

j! Frankeras e

L1301

Sverige

porto betalt

Svarspost

205 783 41

17

!

Programmet tar fasta på tankens skapande kraft! För dig som har bestämt dig för att ta tillbaka kontrollen och makten över ditt eget liv. Cd-rom, värde ca 249:5. Låt drömmen gå i uppfyllelse – nu! ** Ditt premiepaket består av antistresstenar i hematit, Genom effektiva övningar hjälper programchakrastenar, kristallpendel samt ett skivfodral med en skiva met dig att skapa det liv du drömmer om. med dina två program som alla är fullversionsprogram, d.v.s. ej demo eller tidsbegränsade. Totalt värde ca 886:-. Cd-rom, värde ca 249:-

LivsEnergi

Forma Books AB, c/o Förlagssystem 110 30 Stockholm

4. Skapa dig ett magiskt liv!


Medlemsinformation Nyhet! Nytt vänvärvningssystem i LivsEnergi. Nu kan du och din vän välja fritt i aktuell medlemstidning när ni väljer era premier! Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen som du får när din vän har betalt sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina 2 välkomstböcker/produkter ur denna tidning samt får sina premier utan extra kostnad. Händer det något trevligt!? Om du har något evenemang som du vill berätta om för andra LivsEnergimedlemmar kan du alltid höra med oss på LivsEnergi så kanske vi kan hjälpa dig att sprida budskapet i tidningen samt på vår hemsida. VAD INSPIRERAR DIG? Låt oss få veta vad som intresserar dig – vilka böcker vill du finna i LivsEnergi, vilken slags musik, prylar eller hälsokost skulle du vilja se mera av i LivsEnergi? Berätta för oss så kan du även hjälpa andra medlemmar att finna bra produkter. E-posta eller skriv brev till adressen nedan och märk brevet med ”inspiration”. BESTÄLL FRÅN FÖREGÅENDE PERIOD! Utnyttja de blanka rutorna på beställningskupongen och beställ från tidigare tidningar. DU KAN RINGA IN DIN BESTÄLLNING på dagtid, måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00, fredag 09.00 – 11.00. Ring 08-737 86 92. Det underlättar för vår kundservice om du har ditt medlemsnummer till hands. Du finner numret på baksidan, uppe till höger på sidan och till vänster om B:et vid portot. KONTAKT MED OSS? Kundtjänst: livsenergi@formabooks.se LivsEnergi, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Redaktionen: livsenergi@formapg.se LivsEnergi, Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö.

Musik för både rörelse och avslappning …!

Bestnr: 107495

Livsrörelser – cd av Tomas Frankell Denna cd innehåller två pass som ger dig balans. Tomas Frankell har anpassat yogan till våra västliga förhållanden, och kallar dessa rörelser för ”livsrörelser”. Rörelserna är lätta att utföra och kräver inga förkunskaper. Tomas Frankell guidar dig genom övningarna, med musik i bakgrunden. Med cd:n följer ett häfte där alla rörelserna beskrivs i bilder och text. Cd:n innehåller 2 spår:w ”Långa passet” och ”Korta passet”. Instrument: svenskt tal med mjuk musik i bakgrunden. Ord ca pris: 199:-

Evening Zen – cd av Yogi Njut av enkel men ändå så vacker musik. Klangen från den persiska santoor är otroligt avslappnande och rogivande. Kroppen kommer till ro och tankeflödet stannar av – musiken hjälper dig att sitta stilla och njuta av ögonblicket här och nu. Speltid: ca 68 min. Kategori: avslappnande/meditativ Instrument: persisk santoor, indiska tablas, keyboard och mjuk sång.

MEDLEMSREGLER v Som medlem har du ett generellt åtagande om att köpa en periodens bok under ditt

första år som medlem. Är du osäker på vad som gäller just för dig så är du välkommen att kontakta kundtjänst.

v Som medlem i LivsEnergi får du ca en gång i månaden – så länge du själv vill – en ny berikande bok.

v Kommande böcker plus ett antal andra boknyheter presenteras i klubbens medlems-

169:-

(reservation för prisändringar).

v Om du vill ha periodens huvudbok behöver du inte göra någonting – boken kommer

automatiskt hem till dig. Önskar du inte kommande bok eller föredrar att köpa någon annan, meddelar du klubben detta före angivet avbeställningsdatum. Porto- och expeditionsavgift tillkommer med 38:- (reservation för Postens taxehöjning).

v Lämna inga meddelanden till bokklubben på inbetalningskortet eller i returpaketet. Ring istället vår kundservice eller skriv till oss. Uppge klubbens namn och ha ditt medlemsnummer i beredskap då du kontaktar vår kundservice. Du finner det på talongen på inbetalningskortet.

v VID uppsägning av medlemskap tag kontakt via:

1. V ykort eller brev, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm.

v Kundservice finns på plats måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00,

fredag 9.00 – 11.00. Telefonnummer 08-737 86 92. Mailadress: livsenergi@fsys.se

v Uppdatering av telefonnummer sker två gånger per år. Önskar du att kundregistret

inte ska utnyttjas för reklamerbjudanden anmäler du detta skriftligen till: Reklamspärr, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Ange klubb, namn och medlemsnummer. Spärren gäller för alla Forma Books AB:s klubbar.

v För vidare information, se baksidan av inbetalningskortet. v Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna.

Ord ca pris: 199:-

Klubbpris

tidning som utkommer ca en gång i månaden.

v Huvudboken får du till ett extra förmånligt pris, för närvarande mellan 229:- och 399:-

95:- i returavgift. Adress vid retur av bok/produkt: LivsEnergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun.

169:-

Bestnr: 110098

Välkommen!

v Du har 14 dagars returrätt. Du betalar då själv porto. Vid ofrankerade returer debiterar vi

Klubbpris

Bestnr: 796589

Paradiso – cd av Olof Havsvén Musik med en positiv, helande och inspirerande kraft. En del av spåren är helt och hållet instrumentala, andra framförs med körsång. ”Ibland hör jag melodier i mina drömmar eller vid meditation, då jag kan höra dem nästan lika tydligt som i verkligheten. Melodierna tror jag kommer från ett högre plan och jag försöker skriva ner dem innan jag glömmer dem. På ’Paradiso’ har nästan alla melodier kommit till på det sättet.” – Olof Hasvén Speltid: ca 72 min Kategori: upplyftande/avslappnande Instrument: keyboard, slagverk, kör Ord ca pris: 199:-

Klubbpris

169:-

Bestnr: 109923

O r de r telef o n

08-441 34 29

Sunset Drumming – cd

Öppet dygnet runt!

av Steen Raahauge Från grundande och energiska trummor och dansförlopp till sensuellt förtrollande musikaliska bilder med mer mjuka trum- och slagverksrytmer. Musik för rörelse – om du gillar trummor har du här en fantastiskt bra platta! Speltid: ca 52 min Kategori: upplyftande Instrument: massor av olika trummor och slaginstrument samt gitarr. Ord ca pris: 199:-

Besök vår hemsida på internet: www.livsenergi.se Här hittar du bland annat: • hela den aktuella medlemstidningens utbud i bild och text. • ett bibliotek med sökfunktioner för titel, beställningsnummer och ISBN från hela vårt sortiment. • författarlista med bild- och textpresentation samt förteckning över samtliga utgivna böcker. Du loggar in genom att ange ditt 10-siffriga kundnummer i fältet ”Användarnamn”. I fältet ”Lösenord” anger du ditt postnummer. Klicka därefter på ”Logga in”.

Klubbpris

169:-

18


 luserbjudandet CD – dvd, är utvalda cd och dvd:s som du får köpa P extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

Periodens pluserbjudande – cD

Land of Dreams av Eventyr

Innehåll: 1. Two Little Sisters 2. Hymn 3. Newborn 4. The Garden 5. Seven Teeth 6. Rainy Day 7. Dreaming of Dreams 8. Water Course Speltid: ca 51 min. Kategori: avslappnande Instrument: gitarr, piano, synthesizer, trummor, flöjt, bas, slagverk, m.fl.

Avslappnande och glad musik fylld av äventyrsstämningar och vackra passager. En mjuk rytm i musiken skapar en atmosfär som passar även vid de stunder då du behöver vara skärpt, t.ex. vid bilkörning och när du arbetar. Musiken är en oas i en hektisk vardag. PLUSPRIS

129:på ProvLyssna cd:s! slu P s perioden

fakta om pluserbjudandet

ergi.se www.livsen

Land of dreams Bestnr: 109802 Av: Eventyr Ord. ca pris: 199:Endast pluserbjudandet: Land of Dreams Klubbpris: 169:-

på sid an 17!

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande!

Moderna klassiker …!

Miss vänvä a inte! Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110556

Meditationer 2 – cd

Klubbpris

199:-

av Benny Rosenqvist Här börjar du en meditationsresa i ditt inre. Först kommer du att få kontakt med din guide/vägledare som kommer att leda dig till inre kunskap. Djupt inne i din själ kommer du att finna tidigare liv med hjälp av djupmeditation. En mycket spännande resa i din själ, för njutning är att du får bilder från din egen soluppgång samt den vackra solnedgången där du bara känner att du är i paradiset. Innehåller 3 guidade meditationer med Klubbpris Benny Rosenqvist. Speltid: ca 40 min. Musik: Peter Karlsson. Ord ca pris 169:-

129:Bestnr 110134

nyhet!

Ny med iT skiva m ationsed Benn y rosenqv ist

Meditationer – cd Bestnr: 110870

The Invocation – dvd Filmens budskap är en bön om fred, samhörighet och enhet – och det är bråttom, om vi betraktar det sättet vi behandlar jorden och dess befolkning på. I filmen ger några av världens största konstnärer, andliga och politiska ledare sina råd om hur vi kan leva i fred på vår älskade planet. Språk: engelska med svenska, danska, norska och finska undertexter Speltid: 90 minuter Medverkande: Deepak Chopra, Desmond Tutu, Oliver Stone, John Hagelin, Will Arntz, Dave Stuart Ord ca pris: 249:-

Klubbpris

129:-

19

av Benny Rosenqvist Din resa inåt kan börja ... Meditationen för oss till inre äventyr, till vår egen högre visdom. Vi möter känslor, bilder, förnimmelser samt får det lugn som vi söker. Kompositör och musiker Peter Karlsson och jag har skapat denna underbara skiva där du får lära dig att meditera och får tillgång till tre olika meditationstekniker: Lär dig släppa taget, hitta stjärnan inom dig och gå in i din vackra paradisträdgård. Ta nu djupa andetag och börja din meditationsresa. Love Benny

Speltid: ca 40 min. Ord ca pris: 169:-


B

Avsändare: Bokklubben LivsEnergi Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 Stockholm

Periodens pluserbjudande – bok

Änglarnas medicin Läk dig själv och andra!

pluspris

99:-

vägledning ”Kanaliserad för oss som inte kan kanalisera – det sprider ett gudomligt ljus.

– Kindred Spirit

När Doreen besökte den grekiska ön Santorini blev hon kontaktad av en grupp kraftfulla änglar som kallade sig Atlantis änglar. Därefter började ett fantastiskt, andligt äventyr där hon upptäckte hemligheterna bakom de läkningstempel som fanns i den förlorade civilisationen Atlantis. I den här boken avslöjar hon de unika lärdomar hon fick från denna källa av uråldrig visdom. Utöver berättelsen om ett andligt äventyr är Änglarnas medicin en referensbok med vetenskapliga studier, fallstudier, metoder och tabeller som visar på vikten av kärlek och ljus när det handlar om läkning. Informationen ger ny tilltro och förståelse till alla som är intresserade av att läka sig själva och andra. fakta om pluserbjudandet

porto betalt

Hur beställer jag?

 luserbjudandet är utvalda böcker/produkter som du får köpa P extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

av Doreen Virtue

Sverige

BestÄllningskupong

Du kan använda beställningskupongen nedan, när du ska beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken. Sista dagen för avbeställning är den 26/4 2013.

Ordertelefon

Du kan också använda LivsEnergis ordertelefon vid beställning. Alla som har telefon med* och # (tonvalstelefon) kan enkelt beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken med hjälp av vår ordertelefon. Ha ditt medlemsnummer och de aktuella boknumren i beredskap när du ringer. En röst talar om hur du ska göra. OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa via Internet/order­telefonen är den 10/4 2013.

Ordertelefon öppet dygnet runt!

08-441 34 29

Efter att man uppgett sitt medlemsnummer: 1# för att avbeställa 2# för att avbeställa och beställa annat 3# för att bara beställa annat (och behålla månadsboken) *# för att upprepa meddelandet ** för att avsluta samtalet OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill avbeställa

Änglarnas medicin Bestnr: 118299 Författare: Doreen Virtue Översättning: Cicci Lyckow Bäckman Antal sidor: 239, inb. Ord. ca pris: 330:Endast pluserbjudandet Änglarnas medicin Klubbpris: 259:-

Hemsidan Du kan beställa & avbeställa dina bokklubbsböcker på Internet:

www.livsenergi.se

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande ring in din beställning på ordertelefon

Besök gärna vår nya hemsida JA tack, jag vill beställa följande produkter: Bestnr: 110866 Daglig vägledning från dina änglar

08-441 34 29.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning s ww på B e www.livsenergi.se w. he stä liv m ll se sid Bestnr: 118994 Med Tao i tankarna ne an rg Plats i.s Bestnr: 119021 The Miracles of Archangel Gabriel e

Bestnr: 117975 Boken om kristaller

Bestnr: 107495 Livsrörelser – cd

Bestnr: 118996 Fortsättning följer

Bestnr: 110870 The Invocation – dvd

Bestnr: 118995 När livet slår till

Bestnr: 110556 Meditationer 2 – cd

Bestnr: 119016 Förvandlingar – från död till liv

Bestnr: 110134 Meditationer – cd

Bestnr: 107156 Från hjärtat – bok

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110872 Moisturising gel – 100 ml

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110433 Armband med stärkande berlocker

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110390 Aum-smycke Bestnr: 110035 Chakrasmycke – hängsmycke Bestnr: 110275 Exklusivt Chakrahalsband – chakraring Bestnr: 104650 Sancho Bestnr: 109937 Tibetanska Gojibär – vildväxta 250 g Bestnr: 119009 Effektiv träning med gummiband Bestnr: 119004 Lyhört föräldraskap Bestnr: 118993 Skärgårdsmat med Salming

Adressändring

Från datum:

för porto

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

a p ri l

26 fr e d a g

Bestnr: 109802 Land of Dreams – cd Bestnr: 118299 Änglarnas medicin

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande Bestnr: 118989 Med änglarnas hjälp

Namn: Adress: Postnr och ort: Telefon: E-mail:

Anmäl e-postadress här LivsEnergis medlemstidning trycks på miljövänligt papper

Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 stockholm

Livsenergi nr 6  

Liveenergi medlemstidning nummer 6

Livsenergi nr 6  

Liveenergi medlemstidning nummer 6

Advertisement