Page 1

LivsEnergi kropp, själ &

Medlemstidning • nr 9 • 2013

Sveriges största bokklubb som ger dig livsenergi!

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

Periodens Erbjudande Min resa från cancer till nära döden-upplevelse och ett mirakulöst tillfrisknande!

Ny medlem? Läs medlemsinformationen på sidan 18!

Döden gav mig livet av Anita Moorjan

Periodens plusErbjudande När kroppen kommer i direkt förbindelse med själen uppstår mirakel!

Skapa dig själv på nytt av Deepak Chopra

! VINN lnesskurs

En Mindfun ge dig som ka tioner! la bättre re 945:-! Värde

VINN!

Ett paket med basgörande produkter!

Värde ca 500: -!

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

ju li

1

måndag


Släpp fram dig själv och omfamna allting som gör dig levande! Nu har jag läst och haft förmånen att publicera så många spännande självhjälpsböcker. Ibland funderar jag över vad som fick mig att bli så fascinerad av just denna genre. Svaret är naturligtvis att jag själv sökt svar på olika livsfrågor och letat efter verktyg på vägen. Och jag tror att Anita Moorjanis bok kom till mig i precis rätt tid. Denna fantastiska bok som beskriver både mirakel och synkronicitet på ett alldeles otroligt sätt och som fått mig att fundera över vad det är som styr mina livsval. Anita var med om en nära döden-upplevelse, men valde att komma tillbaka till jorden för att dela med sig av de insikter hon fick där. Hon fick möjligheten att återvända till en cancerhärjad kropp och uppleva ett osannolikt tillfrisknande. Under sin NDU fick Anita se inslag ur sitt framtida liv och hon förstod att hennes upplevelse och budskap skulle komma att beröra andra. Hennes bok – med förord av högprofilerade Wayne Dyer – är fylld av kärlek och spännande insikter. Hon vill väcka din inneboende guru och visa dig vägen till din egen plats i centrum av universum. Lyssna på din magkänsla – livskraftens energi!

Agneta Gynning, förläggare

på ”g” Vinn en mindfulnesskurs tillsammans med författaren Cecilia Åkesdotter och Eva Danneker. Kursen kan ge dig bättre relationer i framtiden, värde 945 kr. Märk ditt svar med: ”Mindfulness + ort”. Läs mer på sidan 9! Vinn ett basgörande paket från pH-balans! Du har chansen att vinna ett välgörande paket som innehåller ph-Kalk, pH-Björkaska och pH-Badpulver, värde 500:-. Läs mer på sidan 12. Märk ditt svar med ”pH-balans”.

ta dig tid till att läsa fler utvecklande böcker! Som vanligt hittar du de bästa i LivsEnergi! Hans Thörn har böcker, cd-skiva och filmer som kan få dig att må bättre. Läs om dem på sidan 15. Om du är sugen på lite ny grillinspiration kanske bröderna Timells grillbok kan vara något för dig. Du hittar den på sidan 14. Missa inte den underbara glassboken på samma sida! Få inspiration och handfasta råd om självhushållning av Gustav och Marie Mandelmann som driver gården Djupadal på Österlen. Deras bok hittar du också på sidan 14. På sidan 13 finner du det underbara och exklusiva armbandet med stärkande berlocker som är ett måste för alla som vill må bra – det säljs exklusivt i LivsEnergi! Missa inte heller det stilfulla Aum-smycket i finaste silver med vitguldsplätering! Immunförsvaret håller du på topp i sommar med Sancho och de tibetanska Gojibären! Allt på sidan 13.

Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna något av ovanstående och skicka den till livsenergi@formabooks.se och märk ditt svar enligt ovan. Samtliga motiveringar ska vara LivsEnergi tillhanda senast 2013-06-10. OBS! Glöm inte att ange telefonnummer (dagtid), medlemsnummer samt fullständig adress. Du har väl inte missat att du kan bläddra i och köpa dina favoritböcker ur en digital version av LivsEnergi! Den digitala tidningen får du via hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev. Får du inte nyhetsbrevet så skicka ett mail till livsenergi@formabooks.se och uppge ditt medlemsnummer tillsammans med din mailadress så att du inte går miste om något erbjudande. OBS! I den digitala tidningen är dessutom alla QR-koder klickbara!

Du hittar fler fina produkter på www.livsenergi.se såsom pendel, stressbollar och filmer m.m. Erbjudande i vårt nyhetsbrev! Bästsäljande boken Drömtolkning av Johan Ohlsson får du för endast 99:-, ord. pris 330:-! I boken får du de redskap du behöver för att kunna navigera genom livet med drömmen som kompass.

Värva dina vänner till bokklubben LivsEnergi! På LivsEnergis hemsida kan du enkelt värva dina vänner till klubben och samtidigt kan du också passa på att skicka dem en hälsning! Som tack får både du och dina vänner fina premier – ni får välja vad ni vill ur hela den aktuella tidningen. Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen utan extra kostnad. Det blir dina premier som du får när din vän har betalat sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina två välkomstböcker/produkter för endast 19:-/st ur tidningen, samt får sina premier utan extra kostnad. Utnyttja chansen och berika en vän! Läs mer på sidan 17 eller på www.livsenergi.se

Får du inte vårt nyhetsbrev? Kontakta vår kundtjänst och uppge din e-postadress så missar du inte vårt nästa erbjudande! Köp 3 betala för 2! Vi bjuder på den billigaste. Välj bland alla böckerna i vårt bibliotek på sidan 8.

Bra produkter! I detta nummer av LivsEnergi presenterar vi fler av de basgörande produkterna från pH-balans! Det är hälsofrämjande produkter som höjer pH-värdet och ger mycket näring och då läker kroppen av sig själv i många fall. Du hittar dem på sidan 12. På samma sida presenterar vi även välgörande vitaminer för kvinnor i alla åldrar! I semestertider kan du äntligen

Fraktfritt! Tänk på att vi ger dig fraktfritt vid köp över 500 kr! Missa inte! Sista dagen för att beställa och avbeställa är måndagen den 1 juli. Lättast gör du det på vår hemsida www.livsenergi.se eller på vår ordertelefon 08-441 34 29.

ny medlem LivsEnergi har följande kontaktuppgifter: Talsvar nr: 08-441 34 29 Kundtjänst: 08-737 86 92 Mail till kundtjänst: livsenergi@fsys.se Plusgiro: 938200-3 Hemsida: www.livsenergi.se 2


periodens erbjudande Döden gav mig livet av Anita Moorjani

”

Jag ställdes inför valet att komma tillbaka … eller låta bli. Jag valde att

återvända när jag förstod att ’himlen’ är ett tillstånd, inte en plats .

– Anita Moorjani

av Anita Moorjani

Döden gav mig livet! I den här verkligt inspirerande självbiografin berättar Anita Moorjani om hur hennes kropp höll på att ge upp efter att ha kämpat mot cancer i nästan fyra år. Elakartade cancerceller spred sig i hela hennes kropp och fick de inre organen att sluta fungera, och hon trädde in i ett makalöst nära döden-tillstånd i vilket hon insåg sitt inneboende värde … och den egentliga orsaken till sjukdomen. När Anita återfick medvetandet märkte hon att hennes tillstånd hade förbättrats så snabbt att hon kunde lämna sjukhuset efter några få veckor … utan ett spår av cancer i kroppen. Här berättar Anita om sin barndom i Hongkong och om sina svårigheter med att komma ut i arbetslivet och att hitta äkta kärlek, och hon beskriver också hur hon hamnade i den sjukhussäng där hon trotsade all medicinsk kunskap. Anita föddes i en traditionell hinduisk familj och kände redan som liten flicka pressen från kulturella och religiösa sedvänjor. Efter åratal av kamp för att få gå sin egen väg, samtidigt som hon försökte infria alla andras förväntningar, fick hon – som ett resultat av uppenbarelsen på andra sidan – insikt om att hon hade förmågan att läka sig själv … och att det finns mirakler i universum som hon aldrig ens kunnat föreställa sig. I Döden gav mig livet delar Anita frikostigt med sig av allt det hon har lärt sig om sjukdom, healing, rädsla, att ”vara kärlek” och varje människas verkliga storhet!

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

Ditt medlemspris

229:-

Ord. ca pris: 330:3


periodens erbjudande

Döden gav mig livet av Anita Moorjani

Om du känner behov av visshet så hämmar det din kapacitet att ta emot det oväntade. Om du istället känner Jag vet inte eller Låt se vad som händer, kan du låta ditt utökade jag ge svar och komma med lösningar som kan vara helt slumpmässiga och omåttligt synkronistiska. När du strävar efter det du önskar förstärks separationen, men insikten om att allt hänger samman, att vi alla är Ett, får dig att känna att det du önskar redan är ditt. Så släpp oron och rädslan – ha tillit till processen även i en svår tid. Var inte rädd för ångest, sorg eller rädsla. Låt känslorna passera.

Vi är alla som en enskild tråd i en jättelik gobe

… låt känslor 4


Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er

Släpp oron och rädslan … på sid an 17!

läng, med ett komplicerat och färgrikt mönster.

na passera!

Ditt medlemspris

229:-

Ord. ca pris: 330:5


periodens erbjudande

Döden gav mig livet av Anita Moorjani

Befria dig Anita Moorjani följer numera ingen etablerad metod, ordning eller lära. Hon lever efter devisen att det inte bör finnas några bestämda och fasta regler utan är istället uppmärksam på vad som känns rätt just i stunden. Hon kom inte tillbaka från sin nära döden-upplevelse för att uppnå utan för att vara. Hon ser på känslan bakom sina vardagliga beslut för att avgöra om hennes handlingar härrör från psyket (att ”göra”) eller själen (att ”vara”). Är det rädsla eller lidelse som ligger bakom känslan så ”gör” hon. Men om det är entusiasm och livsglädje, då ”är” hon. Var den du är och gör det som får dig att känna dig glad och som lockar fram det bästa i dig. Tillåt det du känner istället för att kämpa emot, då får du kontakt med själen i vårt oändliga jag. Insikten om att hon är kärleken var den viktigaste lärdomen Anita fick. För tack vare den kunde hon befria sig från all rädsla och det var det som räddade hennes liv.

6


från rädsla!

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

– Älska dig själv och njut av livet! – Ditt jobb är att vara dig själv! – Var dig själv utan rädsla! – Nuet är det tillfälle du har att skapa din verklighet! – Se till att skratta varenda dag och gärna åt dig själv!

Anita Moorjani arbetade i affärsvärlden i många år innan hon fick diagnosen cancer. Hennes fascinerande och gripande nära döden-upplevelse har radikalt förändrat hennes syn på livet. Hennes arbete präglas nu av djup och av insikterna hon fick under sitt besök i den andra världen. www.anitamoorjani.com

fakta om periodens erbjudande

Döden gav mig livet Best.nr:  119116 Författare:  Anita Moorjani Översättare:  Birgitta Karlström Antal sidor: 208, inb.

Ordinarie ca pris: 330:-

Ditt erbjudande: 229:-

Ditt medlemspris

229:-

Ord. ca pris: 330:-

ju li

Kom ihåg! Om du vill avbeställa periodens erbjudande måste vi ha din avbeställning senast måndagen den 1/7 - 13.

1

måndag 7


Biblioteket

Välj TRE och betala för två! Vi bjuder dig på den billigaste! erbjudandet gäller samtliga artiklar på denna sida.

Specialpris Specialpris

229:-

Bestnr: 118923 Sök inom dig själv av Chade-Meng Tan Boken visar hur man kan slappna av i ögonblicket med mindfulness och bli lycklig på ett naturligt sätt. Det är en bok som främjar självkänslan, använder empati och medkänsla som redskap för ledarskap, vilket bygger på tillit och en genomlyst kommunikation. Det säger Chade-Meng Tan som vet hur man kan utveckla inre frid och glädje och samtidigt lyckas på jobbet. Inb. 288 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

219:-

199:-

Bestnr: 118720 Dödens astrologi av Derek Seagrief Döden är ofrånkomlig, men ingenting att vara rädd för. Döden handlar egentligen om personlighetens avlägsnande. Du har levt och dött många gånger som en själ stadd i utveckling på en resa genom tiden, genom historien, på väg mot en rikare och större existens. Livet är i första hand ett medel för andligt uppvaknande, och eftersom döden är en del av livet måste den tjäna samma funktion. Astrologen Derek Seagriefs fascinerande bok utforskar den roll som döden spelar i vår andliga utveckling. Inb. 464 sid samt bildark med horoskop. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Bestnr: 118743 Koden av Johanna Paungger och Thomas Poppe Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp som behövs för att vi ska kunna ta fram dess innehåll. Ursprunget till denna unika metod finns i de tyrolska bergen där Johanna växte upp. Här integreras kraften hos siffrorna i ditt födelsedatum med deras respektive färger och du får veta hur du kan tolka din unika födelsesignatur för att finna balans och harmoni, främja fysiskt och känslomässigt välbefinnande, skapa positiva relationer och hantera ditt dagliga liv. Inb. 296 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

Bestnr: 118742 Universums tolv energier – bok, cd-rom, och 12 affirmationsskort av Ewa Forkélius och Niclas Thörn Finn ditt sanna jag; väck och utveckla dina inre krafter och talanger och expandera din kosmiska medvetenhet! Miljontals människor över hela jorden har upptäckt hur shamanernas och naturfolkens visdom och klokskap har hjälpt dem att förvandla sina liv och skapa helhet, hälsa, balans och harmoni. I den rikt illustrerade boken får du all kunskap och alla de verktyg (inklusive utvecklande bonusmaterial) du behöver för att transformera ditt liv. Programmet på cd-romskivan ger dig utförliga personliga analyser och rapporter, och avslöjar din potential, dina talanger, möjligheter och hinder. Och från den underbara kortkollektionen får du mängder av stöd, inspiration och kraft. Innehåller: Boken Universums tolv energier, inb. 216 sid, rikt illustrerad i färg, cd-rom med personliga analyser (systemkrav: Windows XP eller nyare) och 12 kraftfulla affirmationskort i vykortstorlek. Ord ca pris: 1529:- Klubbpris: 1186:-

399:-

Specialpris

199:-

Bestnr: 740614 Din dagliga karma av Carmen Harra Mediumet Carmen Harras bok hjälper dig att verkligen förstå din egen karma och ger dig redskapen du behöver för att kunna läka det förflutnas sår och se fram emot en lyckligare framtid. Inb. 220 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

Köp 3 betala för 2 ! Missa inte de nya böckerna biblioteket! i

Specialpris

229:-

Bestnr: 118883 Hoppets budskap från änglarna av Lorna Byrne Lorna ser änglar lika tydligt som vi andra ser våra medmänniskor, och hon pratar med dem varje dag. Hon skriver om att hon ser änglarna hjälpa människor som är trötta, som saknar stöd, som är deprimerade, som är oälskade, som känner att de inte räcker till som föräldrar, som har det svårt ekonomiskt eller som helt enkelt är för jäktade. Här visar Lorna enkelt och öppenhjärtigt hur du också kan be om hjälp för att ditt liv ska bli lättare och lyckligare. Inb. 160 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 118836 Var den du är och förändra världen av Dain Heer Boken är skriven för alla drömmare i den här världen – de som vet att något annat är möjligt – och som letat efter redskapen. Det här är din vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. Den förser dig med en uppsättning praktiska redskap och processer som kan förändra allt och göra dig sådan som du verkligen kan vara. Ditt liv, dina relationer, din pengasituation … Och världen! Inb. 336 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

229:-

Specialpris

Bestnr: 118954 Kroppens hemliga språk av Inna Segal Inna Segal avslöjar hemligheterna bakom kroppens signaler och de underliggande mentala, emotionella och energimässiga orsakerna till fysiska symptom och medicinska problem. Denna inspirerande handbok utforskar på djupet de tänkbara orsakerna till hälsoproblem i alla delar av kroppen, och Inna erbjuder en unik steg-förstegmetod som hjälper kroppen att hitta tillbaka till sin naturliga hälsa. Inb. 208 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

199:-

Bestnr: 118953 Upplysning av Alberto Villoldo Alberto Villoldo tar med läsaren på en läkningsresa inspirerad av ursprungskulturernas tidlösa visdom och de senaste teorierna om neurobiologi. Genom de olika stadierna på vår resa mot initiering får vi insikt om orsakerna till vårt lidande och lär oss att befria oss från oläkta känslor och den smärta och de konflikter de ger upphov till. Inb. 256 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

8

Specialpris

199:-

Bestnr: 108650 Tolka ditt öde av Carmen Harra Carmen Harra har funnit att vi alla har en egen andlig kod. I boken visar hon dig hur du själv kan räkna ut din andliga kod och därigenom lära känna ditt sanna jag, förstå ditt öde och med hjälp av din fria vilja göra mesta möjliga av din potential. Med utgångspunkt i din personliga kod får du också lära dig att göra egna förutsägelser och utveckla din egen intuitiva förmåga. Inb. 216 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

189:-

Bestnr: 118718 Manusmetoden av Johan Ohlson I denna annorlunda självhjälpsbok använder sig författaren av filmens, mytens och drömmens värld för att hitta nya redskap för självkännedom. Genom att applicera mytens och filmens dramaturgi på ditt eget liv kan du lättare identifiera de problem och utmaningar du har att brottas med och sedan välja att fortsätta på den inslagna vägen, eller låta din livsstory ta en helt annan vändning … Inb. 245 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-


Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er

Ditt medvetande ...!

på sid an 17!

Bestnr: 119125

Fraktfritt! När du h

and för över 50 lar 0:-! Bestnr: 119131

Min man dog 1000 gånger

Introvert

av Rebecka Nordström Graf Min man dog tusen gånger är berättad baklänges. Rebecka Nordström Graf tar oss månad för månad med bakåt i tiden, genom sorgen och minnena och de svåra beslut som ett dödsfall för med sig. Slänga kläder och fira födelsedagar, välja gravplats och kista. Allt i förhållande till ett liv som inte längre existerar. Rebecka ser sin familj falla i bitar och försöker förtvivlat skapa nya sammanhang. Minnen vävs ihop med nutid och då boken slutar, då Daniel faktiskt dör, vet vi något om vad en människa betyder. För sin omvärld. För dem som älskar. Kartonnage 266 sid. Ord ca pris: 280:-

av Linus Jonkman Linus Jonkman tar med läsaren på en fascinerande resa genom den introverta världen. Han berättar om sina egna och andras upplevelser som introverta och förklarar likheten mellan extroverta och introverta människor. Mycket av den friktion vi upplever i våra liv, både i yrkeslivet och privat, har sin botten i motsättningar mellan dessa båda läggningar. Förståelsen för vad det innebär att vara introvert har ökat avsevärt på sistone. Men vi har ännu inte sett någon platsannons som efterfrågar introverta människor. I en värld där allt går fortare och fortare och där bruset blir starkare för varje dag kan det rentav vara en fördel att vara introvert, och de som fått den gåvan kan skatta sig lyckliga. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 305:Klubbpris

Bestnr: 119119

Medvetandets gåta

Klubbpris

259:-

Klubbpris

219:-

219:-

av Jonathan Lindström Det här kan bli en av de viktigaste böckerna du kommer att läsa, oavsett om du är religiös fundamentalist, hårdnackad naturalist eller en lagom vilsen och nyfiken människa mitt i livet precis som de flesta av oss. Vetenskapsförfattaren och arkeologen Jonathan Lindström tar med oss på ett hisnande forskningsäventyr. Han diskuterar maskhjärnor och schimpansritualer, berättar om istidsjägarnas begravningar och medeltidsbiskoparnas själsföreställningar. Han kastar sig över den moderna hjärnforskningen och kosmologins yttersta frågor, förklarar och visar att det som räknas som vetenskapens svåraste ämnesområden faktiskt är begripliga för vem som helst. Inb. 383 sid. Ord ca pris: 320:-

Klubbpris

249:-

Bestnr: 119117

Arbetslös men inte värdelös av Nina Jansdotter & Beate Möller Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade. Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och du blir redo för framgång i arbetslivet. Inb. 200 sid. Ord ca pris: 280:-

Unik heldagskurs!

KÄRLEKSFULLA RELATIONER MED MINDFULNESS! Stockholm 10 aug Linköping 31 aug Helsingborg 14 sep

Vinn en kurs Läs mer i ”På ! G” på sidan 2.

kl. 10–18 kl. 10–18 kl. 10–18

Oavsett vilka relationer du omger dig med kan du höja kärleksnivån till nya dimensioner. Dina relationer kan vara mångfacetterade – vänskap, arbete, släkt, partner, barn, grannar och den viktigaste relationen – till dig själv! Välkommen till en heldag med många inspirerande övningar som ger dig nya verktyg och perspektiv att möta dig själv och andra med! Med glädje, Cecilia och Eva

945:–

Biljetter köps via ticnet.se 0771-70 70 70 eller via Vattumannen AB. Boka nu! Begränsat antal platser. Heartfulness Inspiration AB 0707-10 30 77 cecilia@heartfulness.se www.heartfulness.se

Vattumannen AB 08-10 96 15 bokhandeln@vattumannen.se www.vattumannen.se 9

Kursledare CECILIA ÅKESDOTTER är uppskattad föreläsare och författare till självhjälpsboken Heartfulness, samt en av Sveriges främsta experter på mindfulness. Utbildad civilekonom och på flera nivåer inom mindfulness. Med visdom, en annorlunda livshistoria och sin behagliga framtoning väcker hon tusentals hjärtan.

Kursledare EVA DANNEKER är inspiratör och driver sedan 2001 Vattumannen med butik, förlag och postorder. Utbildad i personal, arbete och organisationsfrågor på Stockholms universitet samt lärare inom Vedic Art. Eva brinner för kreativitet och utveckling i gemenskap.


Fraktfritt! När du h

Underbara kontakter ...!

and för över 50 lar 0:-!

Bestnr: 110888

Bestnr: 119066

Skönhetens gudinna – cd

Gryningens epok

av Cornelia Södergren I ditt undermedvetna finns en bild av kvinnlighet och skönhet. Det är denna du behöver komma i kontakt med för att kunna integrera det inre med det yttre. Din självkänsla som kvinna stärks och du vet vem du är; inte vad någon annan har sagt dig att du bör vara. Musik: Danny Becher Speltid: 41 minuter Ord ca pris: 209:-

av Gabrielle Laurentzén Den här boken är med sin oväntade blandning av författarens upplevelser, inspirerande budskap, visdomsord, helande aforismer och fängslande beskrivningar, en portal till en högre nivå av andligt medvetande, visdom, personlig kraft, harmoni och kärlek. Genom boken kan du återupprätta kontakten med den högre kärleksfulla kraft, som vi alla har inom oss oavsett om vi kallar den Gudinnan, Gud, Buddha, Ljuset eller något annat. Med hjälp av denna inre kontakt får våra liv möjlighet att förvandlas på ett sätt vi inte ens kan drömma om. Inb. 320 sid. Ord ca pris: 320:-

Klubbpris

159:-

Klubbpris

Bestnr: 110889

259:-

Kvinnans längtan – cd av Cornelia Södergren Det här är en kärleksmeditation för mannen och den berättar om relationen mellan man och kvinna. En relation som inte behöver bära avståndet mellan Venus och Mars. Den kan också vara nära – som Cornelia visar här. Meditationscd:n bygger på boken Mannen som kunde tala med kvinnor. Musik: Danny Becher Speltid: 41 minuter Ord ca pris: 209:-

Bestnr: 116133

Ljuset från Andra Sidan

Klubbpris

159:-

Bestnr: 110901

Skapa ditt drömliv – cd

Klubbpris

159:-

av Cornelia Södergren Denna meditation tar dig in i ett djupt avslappnat tillstånd. Där kan du komma i kontakt med din längtan och vision – med den utgångspunkten kan du skapa det liv du vill leva. Först i din inre värld, sedan i din yttre. Genom att fokusera på känslan av att ha uppnått ditt drömliv, blir du som en magnet som drar till dig allt du önskar i ditt liv. Det är hemligheten som alla talar om! Musik: Danny Becher Speltid: 41 minuter Ord ca pris: 209:-

av Curt Jonsson Dör man efter tre dagar utan vätska? Nej, Curt Jonsson, som är författare till den här boken, överlevde en vecka. Svälter man ihjäl om man inte äter någonting på över en månad? Nej, han avstod helt från att äta i tio veckor och äter alltsedan dess mindre än en tiondel av det som anses normalt. Ändå har han oerhört mycket mer energi än förut. Och hans vikt är stabil. Hur är det möjligt? Den här boken bygger på verkliga händelser i författarens liv. Dessa händelser medförde en dramatisk vändpunkt i hans sätt att leva. Det är en mycket intressant historia, som är både spännande och känslomässigt gripande. Mjukband 195 sid. Ord ca pris: 49:Bestnr: 105390

av Kiara Windrider Föreställ dig en värld där alla är upplysta! Hur skulle vi kunna starta krig eller låta någon svälta när vi upplever andra som en del av oss själva. Hur skulle vi kunna förstöra jorden när vi ser oss själva som levande celler i jordens kropp? Vi är på väg in i en gyllene tidsålder och upplysning är vårt kollektiva öde. När alla väl är upplysta kan vi ändra de domedagsscenarier som förutspåtts och då kan vi skapa ett paradis här på jorden. Denna bok beskriver författarens egen och många andras erfarenheter av upplysning och hur du själv kan uppleva detta – denna bok kan bli början på den resan! Häftad 282 sid. Ord ca pris: 49:-

Bestnr: 119118

Klubbpris

199:-

Klubbpris

39:-

Bestnr: 119135

Delfinkontakt

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er

39:-

Eld från himlen

Låt kärleken välja av Cornelia Södergren Det här är en bok om mindfulness, kärlek och relationer. Kärleken finns här och nu. När du slutar tänka på eller längta tillbaka till det förflutna eller oroa dig för det som (kanske) kommer att hända, kan du njuta av livet och kärleken. Boken är en vacker gåva till dig själv eller någon annan och innehåller både poesi och övningar för att finna mer närvaro, kärlek och glädje i livet. Boken rekommenderas även av relationscoacher och mindfulness-lärare. Inb. 152 sid. Ord ca pris: 238:-

Klubbpris

av Joan Ocean Joan Ocean lever på Hawaii och simmar dagligen med vilda delfiner sedan cirka tio år tillbaka. Samvaron och kommunikationen med delfiner och valar ger henne upplevelser som frigör och vidgar sinnena för ny kunskap och nya tankeformer. Genom delfinernas anspråkslöshet och förfining länkas hon till Kärlekens oändliga visdom. Häftad 176 sid. Klubbpris Ord ca pris: 49:-

39:-

på sid an 17!

10


Nya världar ...!

Livs- & mediumskola Är det något du vill veta mer om? Maila mig då på hassenyander@hotmail.com eller besök min hemsida www.hassenyander.com

Kära läsare.

Bestnr: 119134

Andarnas rike

Låt oss gå in på vad som händer när vi kommer tillbaka till andra sidan.

av Annika Radlöf & Tuula Partanen Andarnas rike är en osminkad och ärlig beskrivning av fallgropar och höjdpunkter i samarbete med andevärlden. Lär dig hur energin från vatten och jord kan förbättra din hälsa. Hur viktiga de geometriska formerna är och hur vi påverkas av dem. Och hur ”förlåtelsepallen” kan läka dina gamla sår. Många tips och enkla övningar som alla kan göra. Kanaliserat material från andevärlden om allas vår framtid. En bok för dig som är nyfiken på andevärlden och hur du kan utvecklas medialt och andligt. Häftad 193 sid. Ord ca pris: 290:-

För det första tror jag att när vi kommit över så återförenas vi med nära och kära som redan är där, men även sådana som vi levt med i tidigare inkarnationer. Vi förenas även med vår andegrupp, den form av indelning i andevärlden som jag tror på. Det blir liksom en fest – för att man är hemma igen och har klarat av sitt jordeliv. Därefter studerar man sitt liv i ljuset av erfarenheter ifrån det och aspekten av att studera det utifrån. Man får en klar helhetsbild av vad man gjort bra och vad man gjort mindre bra. Det finns ingen som dömer en, men man ser själv vad man gjort och vad man skulle vilja ha gjort annorlunda. Redan här börjar tankarna gå till nästa liv – självklart vill man ändra vissa saker och göra rätt enligt sin egen uppfattning. Man vill fixa till och lyckas med det man inte lyckades med utvecklingsmässigt i den tidigare inkarnationen. En skiss över nästkommande livs utmaningar börjar ta form. Jag tror på reinkarnationssystemet och karma, karma man själv har skapat och satt för nästkommande inkarnation. Eventuellt gör man det gemensamt med en eller flera andra om man vill lösa något visst genom livet och utvecklas. Vi brukar då säga att det finns något karmiskt mellan en eller flera. Det kan också bli så att man behöver genomgå en andlig död. Det innebär att man transformeras upp i en allt högre frekvens, och liksom i den fysiska döden måste lämna det gamla tillståndet för att kliva upp i ett allt högre medvetandetillstånd. För det mesta tror jag dock att vi efter varje liv endast stiger lite grann i frekvens och då är denna så kallade andliga död inte nödvändig. Ofta delar man in andevärlden i olika dimensioner och gärna i ett visst antal. Det stämmer dock inte överens med min uppfattning – jag tror att man existerar i sin frekvens men att där finns mängder av variationer. Efter en tid tror jag man även går igenom sitt liv med sina andelärare som är som en slags mentorer för en även på andra sidan. Jag tror detta liknar ett samtal, en diskussion snarare än att någon ger en pekpinnar om vad man gjort bra eller dåligt. Tillsammans med andelärarna börjar man planera nästa inkarnation och vilka förutsättningar man vill ha inför den och man skapar en skiss över hur det ska se ut och därigenom vilka lärdomar inkarnationen förhoppningsvis ska ge. Livet är en skola för din ande så lär så länge du lever och utvecklas via dina lärdomar. Med kärlek

Klubbpris

229:Bestnr: 118374

Vår värld i förändring av Britt Jungwallius Vår värld i förändring är den tredje kanaliserade boken av Britt Jungwallius i trilogin om det dramatiska som händer just nu med oss och med Moder Jord. Den beskriver bland annat hur en själs vandring kan se ut och varför själen besöker jorden gång på gång för att få de speciella erfarenheter som den endast kan få här. Häftad 70 sid. Ord ca pris: 129:-

Klubbpris

89:-

Scanna och lyssna på Hasses hälsning i din telefon!

Specialpris

229:-

Bestnr: 117765

Ljusets ankomst till Jorden

Klubbpris

Foto: Jhonny Neumann

Hasse Nyanders

av Britt Jungwallius Universum tar kontakt med författaren för att förmå henne att skriva ner de budskap till människorna som behövs just nu i denna turbulenta tid. Budskapet handlar om hur det totala ansvaret för miljön och utvecklingen på jorden för första gången i tidernas historia vilar helt på människan själv. Häftad 62 sid. Ord ca pris: 129:-

Bestnr: 118357

Handbok i hur man utvecklar sin intuition av Hasse Nyander Den här boken innehåller fascinerande läsning och är framtagen som kurslitteratur men passar lika bra till den som vill veta mer om sin intuition och vill lära sig utveckla den. Intuitionen är en stor hjälp även i vardagen. Här får du genom olika exempel och övningar lära dig hur du med hjälp av din magkänsla fattar de klokaste besluten. Ord ca pris: 319:- Klubbpris 259:-

89:Bestnr. 117766

Healingens betydelse i vår tid av Britt Jungwallius I den tidigare boken Ljusets ankomst till Jorden får vi veta hur Moder Jord rör sig mot den uppstigning som kommer att ske mycket snart. Nu får vi praktiska råd och tips om hur vi kan hantera de svårigheter som kan dyka upp i denna turbulenta tid. Vad kommer att hända? Finns det hjälp att få? Frågorna är många och en del av svaren får vi i denna bok. Häftad 69 sid. Ord ca pris: 129:-

Scanna och provlyssna på Hasses meditationsskiva i din telefon! Bestnr: 110111

Andens meditation – cd av Hasse Nyander Denna meditations-cd är framtagen som ett hjälpmedel för att hjälpa dig att komma i kontakt med din egen ande (själ) och andens kommunikation till dig, den som vi på jorden kallar intuitionen. Ord ca pris: 189:-

Klubbpris

89:11

Klubbpris

169:-


Nyttigheter för kroppen ...!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110907

Bestnr: 110895

MammaVital

TjejVital

MammaVital innehåller utvalda vitaminer och mineraler för att ge kroppen stöd under graviditet och amning. Produkten innehåller folsyra som stödjer normal vävnadstillväxt hos gravida kvinnor. D-vitamin och B12-vitamin har en roll i celldelningsprocessen, vilket är viktigt för fostrets utveckling. Magnesium och kalcium bidrar till normal energiomsättning samt normal muskel- och nervfunktion. MammaVitals innehåll av krom gör att normala blodsockernivåer kan bibehållas. Magnesium, järn och C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning. C-vitaminen ökar dessutom upptaget av järn. Zink, Selen, C- och E-vitamin skyddar cellerna mot oxidativ stress. Ord ca pris: 159:-

TjejVital innehåller utvalda vitaminer och mineraler för aktiva tjejer i åldrarna 12–55 år. Zink bidrar till att bibehålla normala naglar och hår. Biotin och Avitamin bidrar till normal hud och slemhinnor. Zink bidrar till normal fertilitet. För aktiva tjejer har produkten extra tillskott av magnesium, B12-vitamin och C-vitamin som minskar trötthet och utmattning. C-vitaminen ökar dessutom upptaget av järn. För den som fokuserar på jobb och studier innehåller TjejVital pantotensyra som stöder den mentala prestationen. C-vitamin, magnesium och biotin bidrar till en normal psykisk funktion. Hur du tar hand om din kropp idag påverkar din framtid. D-vitamin, kalcium och B12-vitamin, A-vitamin, kalcium har en roll i celldelningsprocessen. Zink, C- och E-vitamin skyddar cellerna mot oxidativ stress. Ord ca pris: 159:Bestnr: 110893

KvinnaVital KvinnaVital innehåller utvalda vitaminer och mineraler för mogna kvinnor som passerat den fertila åldern. Extra tillskott av fosfor, Dvitamin och kalcium ger den mogna kvinnan stöd för en normal benstomme och tänder. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. För ett fortsatt aktivt liv bidrar magnesium, B12-vitamin och C-vitamin till att minska trötthet och utmattning. KvinnaVital har extra tillskott av D-vitamin och B12-vitamin som har en roll i celldelningsprocessen. Jod och selen bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormon och normal sköldkörtelfunktion. B1-vitamin bidrar till normal hjärtfunktion. Se till att vårda din kropp med bra näring och njut av alla upplevelser som väntar. Ord ca pris: 159:Klubbpris

199:-

Klubbpris

Klubbpris

129:-

129:-

Bestnr: 110894

GranatinKvinna MerVital

Klubbpris

129:-

Klubbpris

159:-

Bestnr: 110910

Granatäpplet förekommer i flera historiska berättelser, bland annat sägs granatäpplet vara den förbjudna frukten i Edens lustgård. Dess vackra färg och näringsrika innehåll har väckt förundran genom alla tider, ända in i våra dagar. GranatinKvinna MerVital innehåller granatäpple, broccoli och tranbär. Den innehåller även ett koncentrat av ellaginsyra. Ord ca pris: 189:-

Bestnr: 110912

pH-djurkalk – 0,5 kg

Blåbärspulver – 0,5 kg Ett finnmalet pulver av hela blåbäret – fruktkött, kärnor och skal. Våra blåbär är vildväxande (i europeiska länder) samt torkade i rumstemperatur (för att bäst bevara vitalämnen). Till ett kilo pulver går det åt 10 kilo färska bär! Blåbäret är naturligt rikt på bl.a. starka antioxidanter, mineraler och fettsyror. Använd i juicedrinkar och smoothies! Ord ca pris: 240:-

Till våra husdjur samt gårdsdjur. En rengjord kalk av dokumenterad livsmedelskvalitet. Ett bra sätt att hjälpa ditt djur med dess syra/basbalans. Tamdjur av idag är ofta försurade p.g.a. fel föda. Detta resulterar i sämre livskvalitet för djuret samt är upphov till en mängd sjukdomar och för tidig död. Maskinfabricerad föda ger inte djuret tillgång till de mineraler de skulle haft i frihet. Ord ca pris: 100:-

Bestnr: 110911

Blåbärspulver – 1 kg Ord ca pris: 395:Klubbpris

319:-

Vinn pake t de med basgör an produk ter, värt 50 0: -! Läs På”G” på sidan 2.

Tills ammans a rn med produk te s från Ph-balan med följer en te st sticka !

Du kan själv mäta ditt pH-värde – skala finns på förpackningen! Bestnr: 110908

Nässelpulver – 0,5 kg Nässlan är landbackens motsvarighet till alger med sina närmare 70 vitalämnen. Vår nässla är vildväxande (i europeiska länder) samt torkad i rumstemperatur (för att bäst bevara dess vitalämnen). I raw food blandas nässla i smoothies och juicedrinkar. En oerhört effektiv näringsbärare för alla målgrupper. Ord ca pris: 140:-

Klubbpris

Bestnr: 110909

Nässelpulver – 1 kg Ord ca pris: 240:- Klubbpris: 199:12

119:-

Klubbpris

79:-


Vackra smycken för ögonfägnad & välmående …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110390

Aum-smycke

Specialpris

(Silver med vitguldsplätering) Aum-smycket är ett riktigt stilrent och tidlöst hängsmycke som kan bäras av såväl män som kvinnor. Det bär på underbara vibrationer som en gång sägs ha skapat världen och fortsätter att skapa hela universum och det är så här det skrivs på sanskrit. Aum är den heligaste av alla stavelser inom hinduismen, helig även för buddister. Aum symboliserar för hinduerna världssjälen – och hela universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att aum uttalades. A står för skapande, U står för bevarande, M står för upplösning. Ord ca pris: 299:-

299:-

Bestnr: 110433

Unikt armband med stärkande berlocker Unikt och trendriktigt armband med stärkande amuletter i form av berlocker vilka skänker bäraren lycka och harmoni. Innehåller flera starka symboler, t.ex. Aum, Infinity, änglavingar m.fl., som ger bäraren lite extra energi och lyster. Längd 19–25 cm. Ord ca pris 550:- Klubbpris: 399:-

Bestnr: 110275

Exklusivt Chakrahalsband – chakraring!

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m e

Få din kropp balanserad med ett riktigt läckert chakrasmycke med halvädelstenar som placerats i en chakraring. Smycket är stilrent och kan bäras såväl till vardags som till fest. Varje sten syns på båda sidorna av ringen. Stenarna som ingår är ametist (violett), lapis lazuli (kungsblått), akvamarin (klarblått), aventurin (grönt), citrin (gult), gul agat (gul), röd agat (rött). Storlek: 31 mm i diameter och 3 mm tjock. Material: Alloy med rodiumplätering, nickelfritt. Bandet är svart och ca 70 cm långt och har en skön sammetskänsla. Ord ca pris: 299:-

r på s idan 1 7!

Bästa hjälpen i förkylningstider!

Stärk ditt immunförsvar ...!

”Stoppa din förkylning innan den stoppar dig samtidigt som du stödjer barnen i Nepal”

Tibetanska Gojibär (Lycium barbarum), även kallade Wolfberries. De växer vilt i ett extremt klimat 4000 m över havet i Tibet och har använts i över 5000 år i traditionell österländsk medicin. Enligt gamla skrifter stärker den Qi, ger näring åt yin, befrämjar ett långt liv, stärker benen, musklerna, ögonen och hjälper njurarna, levern och blodet och de är bra för viktkontroll m.m. Gojibären används i många örtpreparat vid kroniska sjukdomar som t. ex. yrsel, tinnitus, huvudvärk, sömnlöshet, kroniska leversjukdomar och högt blodtryck. Tibetanska Gojibär kan ätas som de är, lösas upp i te eller smulas över flingor och müsli m.m. De stärker immunsystemet och innehåller bl.a. 50 % mer betakaroten än morötter och 5 ggr så mycket C-vitamin som apelsin per viktenhet. Enligt Tibets läkarkollegium bör man äta minst 10 gram bär om dagen för att ta del av bärens hälsobringande och välgörande egenskaper. Tibetanska Gojibär har en delikat smak, en söt och intensiv arom men en mjuk och behaglig smak som påminner lite om en blandning av blåbär och körsbär. Gojibären har alltid varit en av de tibetanska läkekonsternas mest vördade hälsomedel. Dosering: ca 10–15 gram per dag. Vikt per förpackning 250 g. Ord ca pris: 209:-

Agneta Gynning

Klubbpris

Sancho

259:-

Klubbpris

199:-

Bestnr: 104650

Klubbpris

139:-

Sancho är en ren naturprodukt som har sitt ursprung från Himalayas sluttningar, Nepal, där Sancho traditionellt används inom folkmedicinen för att öka det allmänna välbefinnandet i samband med t.ex. förkylningar och allmän trötthet. När du använder Sancho så hjälper du även barnen i Nepal. Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. Över 5000 personer samt 600 familjer har hjälpt till för att du ska ha möjlighet att nyttja Sancho! I Sancho, som är en unik blandning av eteriska oljor, är örterna koncentrerade vilket medför att produkten blir mycket kraftfull och potent. Sancho är en ren naturprodukt, i vilken man tillvaratagit gammal kunskap och visdom från bergsfolken i Himalaya. För dem var det viktigt att hålla sig friska! Sancho är en ren och högkvalitativ naturprodukt som framställs av de bästa råvarorna från Himalayas sluttningar och tillverkas enligt läkemedelsstandard GMP. När du dricker Sancho eller droppar en droppe på ditt finger och för in i näsan så kommer du känna hur Sancho lenar och öppnar upp dina luftvägar. Örterna har en stark och inneboende kraft som frigörs när du använder Sancho och som får din kropp att stärkas och må bättre. Örterna är var och en för sig värdefulla för din kropp när du vill öka ditt välbefinnande och tillsammans i Sancho bildar de en unik och kraftfull produkt som du kan använda varje dag eller när du behöver stärka kroppen lite extra t.ex. när du är eller håller på att bli förkyld. Sancho används flitigt av den lokala befolkningen utmed Himalayas sluttningar och nu kan även vi här i västerlandet ta del av denna uråldriga visdom från Himalaya, tillverkat och förpackat enligt västerländsk standard. Välkommen att prova du också! Du kommer inte att bli besviken! Merparten av de som använt Sancho har det numera som ”standard” i sitt hus- och reseapotek! Detta kan vi på LivsEnergis redaktion intyga! Sancho ingår i vårt husapotek och vi flyger ingenstans utan att vi har en flaska Sancho med oss! När kollegorna är förkylda tar vi själva en extra dos för att skydda oss mot deras baciller. Ord ca pris: 189:Sancho har genomgått tester i Produktkontrollen i Sverige samt godkänts av Hälsokostrådet. Sancho marknadsförs i Sverige som ett kosttillskott. Svensk bruksanvisning medföljer! En flaska Sancho innehåller 10 ml som räcker till ca 70 – 80 doser.

Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. 13

Bestnr: 109937

Tibetanska Gojibär – vildväxta – 250 g!

nu med årets skörd! Klubbpris

169:-


Mat och mera ...!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 119123

Bestnr: 119122

Från aprikos till äpple

Herr Wilkinsons favoritgrönsaker

av Christina Högardh-Ihr Det är inte särskilt ansträngande att odla ett äppelträd eller att ha några vinbärsbuskar och jordgubbsrader. Tvärtom är det förhållandevis lättodlade växter som under långa perioder sköter sig helt själva. Kring förra sekelskiftet kunde en trädgård innehålla alla de frukter, bär och grönsaker man ville äta och som gick att odla i Sverige. Det var en ekonomisk självklarhet och ingen tänkte på att den godaste skörden är den egna skörden. Här Klubbpris får du läsa om hur du kan göra det här till din verklighet och Christina HögardhIhr presenterar allt ifrån planttips till råd om plantering och skötsel. Kartonnage 192 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 320:-

259:-

av Matt Wilkinson Matt Wilkinson utgår från grönsaken och låter proteinet bli på sin höjd ett tillbehör. Han delar med sig av odlingstips, grönsakernas historia, vilka sorter som lämpar sig för olika rätter och fantastiska recept. Inspirerad av all världens kök använder han exempelvis egyptisk dukkaröra eller italiensk bagna càuda-sås som tillbehör till grönsakerna. Matt blandar nya smakkombinationer, som exempelvis sallad med blomkål, rökt lax och jordgubbar med klassiker som hans mormors recept på helstekt biff med pepparrotskräm och yorkshirepudding. Varje älskad grönsak får ett eget kapitel. Med snygg design och vackra bilder väcker boken lust att odla och anrätta egna grönsaker med kött eller fisk som tillbehör. Inb. 304 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 320:-

Bestnr: 119121

Självhushållning på Djupadal av Gustav Mandelmann & Marie Mandelmann Gustav och Marie driver gården Djupadal på Österlen – småskaligt och ekologiskt. De odlar säd, grönsaker, frukt och blommor, de håller kor, får, grisar, ankor, gäss och höns och de driver ett gårdscafé. Allt som är möjligt producerar de själva eller tager vad de haver på gården eller runtomkring. Det här är en handbok för alla som drömmer om att odla och ha djur, som kanske redan har en gård eller bara lockas av ett liv bortom storskaligheten. Det är på samma gång en personlig betraktelse och en användbar och faktaspäckad bok om allt som finns att göra på en liten gård från tidiga våren till djupa vintern. Inb. 256 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 447:-

Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. Här hittar du idéerna till säsongens alla partyn, festligare luncher och middagar med vännerna och familjen. Studentfesten, midsommaraftonens sillbord, grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester och balkongmingel för stora och små sällskap. Inb. 168 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 320:Klubbpris

Bestnr: 119128

Klubbpris

369:-

Klubbpris

249:-

Grilla med bröderna Timell av Martin Timell & Anders Timell Två matroade energiknippen. Två bröder med smak för det goda. Två grillfantaster. På Martin Timells lantställe i Stockholms skärgård trängs grillar och stekbord med en egenhändigt byggd rök och redskap i olika modeller. Hos Anders Timell två norska stenkast därifrån, det vill säga tvärs över fjärden, står bara en gammal klotgrill, en trogen vän. Men båda grillar de lika ofta och båda talar de glödande varmt om just sina favoriter bland råvaror, tillbehör och recept. Med denna bok, fylld med brödernas goda recept, roliga anekdoter och smarta tips, blir sommarens grillning om möjligt ännu bättre. Kartonnage 144 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 310:-

av Janesh Vaidya Här möter Sverige Indien i soppor, sallader, pajer, gratänger, curryrätter, desserter, mellanmål, frukostmat, smoothies och kryddblandningar. Alla recept har omsorgsfullt satts samman med naturliga ingredienser för att uppnå bättre balans i kroppen. Råvaror, ingredienser och tillagningssätt är anpassade efter svenska förhållanden. Inom ayurvedan handlar det framför allt om att äta efter sin kroppstyp. Många recept har kompletterats med tips på vad vi ska undvika eller byta ut om vi har en viss kroppskonstitution och äter råvaror som vår kropp kanske inte mår bra av. Tre av recepten i varje kapitel är också märkta med doshorna, eller kroppstyperna, vata, pitta och kapha. Scheman och tabeller hjälper oss att hitta vilken dosha vi är. Kartonnage 192 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 330:Bestnr: 119130

Klubbpris

269:-

Svampar i Sverige

Lomelinos glass

209:-

Bestnr: 119120

Maten är min medicin

Bestnr: 119126

Klubbpris

259:-

Bestnr: 119129

Ljuva sommartid

259:-

Klubbpris

av Linda Lomelino Gräddiga glassar, svala sorbeter, glassar med nötter och choklad och sommarens alla läskande frukter och bär. Floats, desserter, glasstårtor och tillbehör såsom såser och maränger. Klassiska smaker i enkla recept som jordgubbsglass och världens enklaste glasstårta, och mer avancerade recept som körsbärsglass med rostad mandel och vit choklad, samt nyskapande spännande smaker som choklad- och portersorbet. Här hittar du allt detta! Dessutom enkelt beskrivet för både glassmaskin eller bara rörd i bunke. Laga läckerheterna till vänmiddagen, storkalaset eller varför inte bara till dig själv! Inb. 110 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 269:-

Klubbpris

269:-

14

av Bo Mossberg & Mats Karström Det här är boken för svampentusiaster men även för den som vill utöka sin plockrepertoar. Förutom artpresentationsdelen finns ett nybörjaravsnitt med förslag på tjugo matsvampar – alla enkla att känna igen, säkra att plocka och goda att äta. Som ytterligare hjälp för svampplockaren ägnas ett kapitel åt att beskriva på vilka typiska platser svamp växer. Vilka svampar går det att hitta i granskog, myrmark, lövskog och hagmarker? Boken innehåller också ett kapitel som visar hur man kan använda svampar för att känna igen miljöer med höga naturvärden. Förekomst av krävande svampar, s.k. naturvårdssvampar, kan idag användas av alla svampintresserade för att skydda skogar från avverkning. Boken avslutas med ett kapitel om hur man anrättar svamp och ett flertal grundrecept. Häftad 368 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 330:-


Bli hel ...!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Klubbpris

49:-

Bestnr: 119136

Bestnr: 118985

Hel – själslig självläkning för ett liv i balans

Helmetoden Healing 7,83 Hz för optimal balans och hälsa – cd

av Hans Thörn Varje barn har en unik själ som behöver just rätt näring för att utveckla sin fulla potential. De flesta av oss har inte fått exakt det vi behöver under vår uppväxt. En del av oss bär också på sår från tidigare liv. Som en följd av detta kämpar många av oss med yttre och inre obalanser, som begränsar vår livskvalitet och i vissa fall gör det omöjligt att leva ett värdigt liv. Med denna bok får du en möjlighet att skapa ett liv i balans genom att själv hela bristerna i ditt liv. Helmetoden är ett effektivt redskap som lär dig att på intuitiv väg identifiera dina begränsningar och läka dina skador – på en andlig, själslig, känslomässig, mental och fysisk nivå. Pocket 238 sid. Ord ca pris: 69:-

av Hans Thörn Denna cd ger dig det du behöver för att skapa grunden till balans i ditt liv. När väl grunden är där så kan du sen gå vidare och lyssna på cd-skivan för att läka ut andra symptom som dålig hälsa, ekonomi och relationer. Du kommer att få lyssna på rogivande musik som ligger ovanpå Helmetodens ”Guds helande 24 meningar”. Genom att lägga texterna subliminalt så kan ditt undermedvetna ta in dem, och du kan samtidigt använda musiken för massage, avslappning, bilresor etc. Ju mer du lyssnar på cd:n desto mer kommer du att förstärka den naturliga Helmetodens 7,83 Hz-frekvens som är den optimala frekvensen för Gudomligt läkande. Ord ca pris: 300:-

Klubbpris

229:-

Bestnr: 110890

Bli Hel med Helmetoden – dvd av Hans Thörn Bli Hel med Helmetoden där du får ta del av en komplett föreläsning/healing med Hans Thörn och Helmetoden. Metoden förklaras i detalj och du får med dig ett övningshäfte för att starta läkningen i dig. Genom dvd:n lär du dig att även du kan komma i balans och skapa hälsa på alla plan genom din egen intuition kopplat till Gudomlig kraft. På slutet visas det hur healingen fungerar på klienter. En komplett healingguide. Ord ca pris: 300:-

Bestnr: 118252

Själslig diagnos – Hel igen

Klubbpris

249:-

av Hans Thörn Här får du ta del av ytterligare fördjupning av Helmetoden. Första delen berättar om hur du blir fri från dina själsliga låsningar. Alla låsningar har kommit in okontrollerat och går därmed inte att bemästra med beteende-, tanke-, eller känslomässig kontroll utan bara med Guds helande kraft och Helmetoden sätter dig i kontakt med denna. Den andra delen i Själslig diagnos tar upp en rad olika yttre symptom gällande hälsa, ekonomi och relationer. Du kommer att få reda på de själsliga orsakerna till olika tillstånd. När själen hittar rätt nyckel så låser den upp orsaken till tillståndet och du blir fri från just den negativa prägling som orsakat så mycket problem fram tills nu. Inb. 280 sid. Ord ca pris: 310:-

Klubbpris

239:-

Klubbpris

239:-

Bestnr: 110891

Helmetoden Stretching – dvd

av Hans Thörn Helmetoden stretching är en stretchteknik som utvecklats av ren gudomlig intuition. Du kommer att lära dig 22 speciellt utformade stretchövningar som gör att du får tillbaka din naturliga flexibilitet som därmed ökar din kraft att självläka, då du bl.a. kan få mer syresättning till alla dina kroppsdelar, organ och celler. Denna dvd kommer att visa dig alla stretchövningarna steg för steg och med lite träning kan du göra hela sekvensen på mindre än 30 minuter. Ord ca pris: 300:-

Klubbpris

249:-

Klubbpris

Bestnr: 119127

259:-

Underbara Claras garderob av Clara Lidström & Anna Lidström I Underbara Claras garderob visar Clara och hennes syster, modedesignern Anna Lidström, utförligt, bildrikt och inspirerande hur du gör gamla kläder nya. Alltifrån ett tråkigt trikåplagg från Gina Tricot till en loppisfyndad flanellskjorta får nytt liv. Dessutom skapar de smycken, upcyklar skor och piffar upp gamla väskor. Pysselbeskrivningarna varvas med träffsäkra och personliga texter om kläder, återbruk, kroppsnojor och om att finna sin egen stil. Kartonnage 120 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 320:-

Bestnr: 119132

Våga flyga av Joy Svensson & Joel Svensson I Våga flyga berättar Joy och Joel själva om hur deras intresse för swinging växte fram, från de första trevande samtalen till förverkligandet av fantasierna. Vi får följa med när de går på swingersklubb och när de ordnar privata träffar med andra partners. Och de väjer inte för att dela med sig också av de allra intimaste detaljerna. Joy och Joel beskriver upptäckarglädjen och frihetskänslan de upplevt på sin resa, men de vågar också visa på de praktiska svårigheterna med swingerslivet: hur de tar sig runt hinder som uppstår på vägen, hur rädslan att vara pervers hotar att solka ner deras upplevelser och hur de tar itu med svartsjuka. Deras text är eftertänksam och frustande erotisk på samma gång. Våga flyga är inte någon glorifiering av swingerstillvaron, utan en naken, rättfram berättelse om såväl glädjeämnen som besvikelser. Det är en brännhet och kontroversiell bok för den som är nyfiken, vill fascineras och kanske utmana sina egna tabun. Inb. 350 sid. Ord ca pris: 310:15

Klubbpris

229:Bestnr: 119124

Hundraser i Sverige av Åsa Lindholm & Ulla Barvefjord Har du funderingar på att skaffa hund eller vill du veta mer om de olika hundraser som finns i Sverige? Eller vill du helt enkelt bara bläddra i en bok med fantastiskt vackra hundbilder? Då är detta boken för dig! Boken är en heltäckande guide över alla de raser som är registrerade i Sverige. På ett personligt och lättsamt sätt presenterar författarna beskrivningar av varje ras. Vi får veta lite om rasernas historik, ursprungsland, vad de avlades till för arbete från början, hur de fungerar idag, vad de har för temperament och hur deras päls ska skötas. Oumbärligt om människans bästa vän! Kartonnage 320 sid. Rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 290:-


English Corner …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-! Bestnr: 119137

Bestnr: 119140

The Honeymoon Effect

The Inside-Out Revolution

av Bruce H. Lipton Bruce H. Lipton PhD asks you to think back to the most spectacular love affair of your life – to a time when you were exuberantly healthy, overflowing with energy and loving your life so much that you couldn’t wait to bound out of bed in the morning to experience more. Lipton explains not only that this ‘Honeymoon Effect’ was manifested by you, but also why honeymoons are so often short lived. That knowledge will empower you to create the honeymoon again, this time in a way that ensures a happily-ever-after relationship. With authority, eloquence and an easy-to-read style, Lipton covers the influence of quantum physics (good vibrations), biochemistry (love potions) and psychology (the conscious and subconscious minds) in creating and sustaining juicy loving relationships. Klubbpris He also asserts that if we use the 50 trillion cells that live harmoniously in every human body as a model, we can create not just honeymoon relationships for two, but also a ‘super organism’ called humanity that can heal our planet. Häftad 224 sid.

219:-

Klubbpris

149:-

Ord ca pris: 350:-

av Michael Neil When bestselling author and world-renowned coach Michael Neill happened upon a new approach to unleashing the human potential and experienced its positive effects in his own life, he was intrigued. When he looked deeper, he discovered a rich body of work built upon three fundamental principles that explain not only why we feel the way we feel, but how our experience of life can transform for the better in a matter of moments. As he explored these principles more deeply and introduced them into his practice, he saw seemingly miraculous changes happen before his eyes time and time again. In The Inside-Out Revolution, Michael shares the principles behind the human experience and the only two things you need to know to begin to experience these kinds of dramatic changes for yourself. You will learn how to dissolve problems, become discouragement proof, awaken your spirit and meet any situation you encounter with clarity and love – with miraculous results. Häftad 176 sid. Ord ca pris: 238:-

Bestnr: 119139

Being of Power av Baron Baptiste The nine practices in this book are the stepping stones on the path back to your essential authenticity, which is where your greatest power lies. These are practices to put into action minute by minute, day by day. These techniques will simply allow you to dissolve the blocks standing in your way and access the wisdom that’s already within you. At its core, this book is about connecting to your authentic self, and rediscovering who you are and what’s possible. Häftad 192 sid. Klubbpris Ord ca pris: 279:-

Klubbpris

249:-

199:-

Bestnr: 110892

Loveability – ljudbok, 6 cd-skivor

Klubbpris

Läs nedan. av Robert Holden Ord ca pris: 330:-

169:-

Jobbar du som medium i dag?

Klubbpris

209:-

Bestnr: 119138

LivsEnergi skulle vilja komma i kontakt med dig som redan är etablerad som medium och arbetar på distans. Du kan ge readings via tarotkort, änglar, vanliga kort m.m., eller bara koppla upp dig till andevärlden och ge en privatsittning rakt upp och ner. Du ska helt enkelt vara erkänt duktig på det du gör.

Loveability – bok av Robert Holden ”When we come to our senses, which we inevitably do, we know that love is our greatest happiness and also the real work of our lives. In short, life is all about love, and even when it isn’t, it still is really”, writes Robert Holden. Loveability is a practical meditation on love. As a primary desire, love feeds our need for connection, safety, freedom and vitality. However, not loving enough or feeling unloved have become the root causes of many conflicts and problems in people’s lives. Robert addresses this dynamic problem with practical exercises, poetry, science and heart-warming stories that readers will find both insightful and engaging. Each chapter addresses specific issues that readers may find are obstacles to finding love and loveability in their lives. Loveability is not just a book. It is a project supported by talks, workshops, multimedia content and a strong internet presence, similar to Robert’s work with The Happiness Project and Success Intelligence. Häftad 256 sid. Ord ca pris: 238:-

Är du intresserad? Ta kontakt med oss via mail: livsenergi@formapg.se Välkommen att höra av dig!

LivsEnergi – bokklubben som ger dig det lilla extra 16


fle Låt o me r Livs ss b dle En li mm erg ar! i-

Nu kan du också värva vänner på vår hemsida www.livsenergi.se

Värva en vän och välj fritt ur hela tidningen!

Låt dina vänner bli medlemmar i bokklubben! Som tack för hjälpen får du helt fritt välja 2 artiklar ur denna tidning!

Till dig som vill bli medlem i LivsEnergi! Du får helt fritt välja 2 artiklar ur tidningen för endast 19:-*/st! Och du får 4 premier utan extra kostnad! Dina fyra unika och inspirerande premier** kommer att stärka dig på många plan! De blir dina när du nu blir medlem i LivsEnergi!

D preinmaie4 r! Värde c a

1 156:-!

Beställningskupong!

Ifylls av dig som önskar mottaga välkomsterbjudandet och bli medlem i LivsEnergi

7 JA TACK!

Jag vill gärna bli medlem i bokklubben LivsEnergi och får fritt välja 2 böcker/artiklar ur denna tidning för endast 19:-/st. Porto och packning tillkommer med 45:- på välkomstpaketet och därefter på samtliga leveranser med 38:-. Som medlem blir jag erbjuden att köpa en ny bok ca en gång i månaden till priser från 195:- till 399:- (med reservation för porto- och prisändringar). Böckerna presenteras i förväg i klubbens medlemstidning. Om jag inte vill köpa kommande bok eller föredrar att köpa något annat meddelar jag bara klubben före angivet datum. Mitt enkla åtagande är att utöver välkomstpaketet endast köpa en periodens huvudbok till medlemspris under mitt första medlemsår. Jag har 14 dagars ångerrätt från det att jag mottagit min leverans och betalar då själv endast returportot. Jag kan när som helst säga upp mitt medlemskap genom att meddela kundtjänst t ex via ett vykort. Jag har valt:

1. Kvinnokraft i vardagen

Programmet ger dig kraftfulla och effektiva övningar som hjälper dig att få en bättre självkänsla, stärka din livslust och fylla dig med massor av kraft och energi! Cd-rom, värde ca 249:-!

va ditt Bör ja lellt ut! liv fu

- 3

bok/produkt nr:

- 3

bok/produkt nr:

(*Porto & packning tillkommer med 45:-) VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER). Namn: Adress: Postnr./Ort:

2. Kristallhealing

r a dina Balansea k r an ! h c ju s

e-post: Namnteckning. OBS! Målsmans, om du är under 18 år

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna och lämna erbjudanden för egna och andras produkter. Vid kontroll, rättelse eller anmälan om spärr av personuppgifter kontakta Forma Books AB. Skulle någon produkt i välkomsterbjudandet ta slut kan den komma att ersättas med en likvärdig produkt. Vi förbehåller oss rätten att godkänna samt avsluta medlemskapet. Erbjudandet gäller t.o.m. 2014 06 30. OBS! Endast ett medlemskap per hushåll. Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö, Tel. 08-737 86 92

Genom programmet får du hjälp av kristallerna att balansera dina sju chakran. Du kan arbeta med programmet även om du inte har några kristaller. Cd-rom, värde ca 249:-!

Ifylls av dig som värvar Så snart min vän har betalat sin första periodens bok sänds mina 2 valda artiklar till mig. Jag är införstådd med att jag inte kan värva någon som tillhör mitt eget hushåll eller någon som redan är medlem i LivsEnergi. VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER). Medlemsnr:

he aling Vack er tsband ! al h

(Finns på baksidan av din medlemstidning)

Namn: Adress: Postnr./Ort: e-post:

om L ä r dig sur ! A k up r e s

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

- 9 - 9

Jag har valt bok/produkt nr:

Jag har valt bok/produkt nr:

OBS! Välkomsterbjudandet levereras endast under förutsättning att den som önskar mottaga erbjudandet har undertecknat beställningen.

j! Frankeras e

L1314

Sverige

porto betalt

!

17

Svarspost

Ett vackert healinghalsband med en ametist. Värde ca 359:-!

205 783 41

4. Healinghalsband med ametist

** Ditt premiepaket består av en akupressurpenna med plansch, healinghalsband med ametist samt ett skivfodral med en skiva med dina två program som alla är fullversionsprogram, d.v.s. ej demo eller tidsbegränsade. Totalt värde ca 1 156:-.

LivsEnergi

En exklusiv akupressurpenna i borstad metall med en plansch i A2-format där du kan se vilka områden som berörs vid stimulering. Värde ca 299:-!

Forma Books AB, c/o Förlagssystem 110 30 Stockholm

3. Akupressurpenna med plansch


Medlemsinformation Nyhet! Nytt vänvärvningssystem i LivsEnergi. Nu kan du och din vän välja fritt i aktuell medlemstidning när ni väljer era premier! Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen som du får när din vän har betalt sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina 2 välkomstböcker/produkter ur denna tidning samt får sina premier utan extra kostnad. Händer det något trevligt!? Om du har något evenemang som du vill berätta om för andra LivsEnergimedlemmar kan du alltid höra med oss på LivsEnergi så kanske vi kan hjälpa dig att sprida budskapet i tidningen samt på vår hemsida. VAD INSPIRERAR DIG? Låt oss få veta vad som intresserar dig – vilka böcker vill du finna i LivsEnergi, vilken slags musik, prylar eller hälsokost skulle du vilja se mera av i LivsEnergi? Berätta för oss så kan du även hjälpa andra medlemmar att finna bra produkter. E-posta eller skriv brev till adressen nedan och märk brevet med ”inspiration”. BESTÄLL FRÅN FÖREGÅENDE PERIOD! Utnyttja de blanka rutorna på beställningskupongen och beställ från tidigare tidningar. DU KAN RINGA IN DIN BESTÄLLNING på dagtid, måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00, fredag 09.00 – 11.00. Ring 08-737 86 92. Det underlättar för vår kundservice om du har ditt medlemsnummer till hands. Du finner numret på baksidan, uppe till höger på sidan och till vänster om B:et vid portot. KONTAKT MED OSS? Kundtjänst: livsenergi@formabooks.se LivsEnergi, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Redaktionen: livsenergi@formabooks.se LivsEnergi, Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö.

Evening Moods – cd av Carsten Rosenlund Carsten Rosenlunds Evening Moods är full av vackra musikaliska kvällsstämningar. En bra dag är till ända, och man kan glädja sig åt dagens gärningar. Evening Moods har fått sin titel först och främst på grund av den mycket fridfulla atmosfären på cd:n. Speltid: ca 54 min. Kategori: avslappnande Instrument: panflöjt, flöjt, gitarr, keyboard, dragspel, cello. Ord ca pris: 199:-

Bestnr: 796290

An Evening In the Forest – cd

första år som medlem. Är du osäker på vad som gäller just för dig så är du välkommen att kontakta kundtjänst.

av Nature Sounds Regndropparnas stilla droppande, kvällsfåglarnas vackra sång, vindens mjuka susande i trädtopparna. Sommarens aftonstämning i de oändliga norska skogarna. Naturljud helt utan musik. Speltid: ca 65 min Kategori: avslappnande Instrument: enbart naturens ljud, helt utan musik. Ord ca pris: 199:-

Klubbpris

169:-

v Som medlem i LivsEnergi får du ca en gång i månaden – så länge du själv vill – en ny berikande bok.

Bestnr: 109336

v Huvudboken får du till ett extra förmånligt pris, för närvarande mellan 229:- och 399:-

Roots – Rythm & Wings – cd

v Om du vill ha periodens huvudbok behöver du inte göra någonting – boken kommer

av Steen Raahaug Gläd dig åt denna cd! Sällan har vi hört trummusik så full av livsglädje. Melodierna rör sig från energifulla trumlåtar till mer stilla låtar med en mjuk botten av slagverk. Speltid: ca 55 min. Kategori: upplyftande Instrument: ca 50 olika truminstrument. Ord ca pris: 199:-

(reservation för prisändringar).

automatiskt hem till dig. Önskar du inte kommande bok eller föredrar att köpa någon annan, meddelar du klubben detta före angivet avbeställningsdatum. Porto- och expeditionsavgift tillkommer med 38:- (reservation för Postens taxehöjning).

v Du har 14 dagars returrätt. Du betalar då själv porto. Vid ofrankerade returer debiterar vi 95:- i returavgift. Adress vid retur av bok/produkt: LivsEnergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun.

v Lämna inga meddelanden till bokklubben på inbetalningskortet eller i returpaketet. Ring istället vår kundservice eller skriv till oss. Uppge klubbens namn och ha ditt medlemsnummer i beredskap då du kontaktar vår kundservice. Du finner det på talongen på inbetalningskortet.

v VID uppsägning av medlemskap tag kontakt via:

Klubbpris

169:-

MEDLEMSREGLER v Som medlem har du ett generellt åtagande om att köpa en periodens bok under ditt

tidning som utkommer ca en gång i månaden.

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110031

Välkommen!

v Kommande böcker plus ett antal andra boknyheter presenteras i klubbens medlems-

Fraktfritt! När du

Musik för välmående ...!

Klubbpris

1. V ykort eller brev, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm.

169:-

v Kundservice finns på plats måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00,

fredag 9.00 – 11.00. Telefonnummer 08-737 86 92. Mailadress: livsenergi@fsys.se

v Uppdatering av telefonnummer sker två gånger per år. Önskar du att kundregistret

inte ska utnyttjas för reklamerbjudanden anmäler du detta skriftligen till: Reklamspärr, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Ange klubb, namn och medlemsnummer. Spärren gäller för alla Forma Books AB:s klubbar.

Klubbpris

169:-

v För vidare information, se baksidan av inbetalningskortet. v Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna.

O rdertelefon

08-441 34 29

Öppet dygnet runt!

Besök vår hemsida på internet: www.livsenergi.se Här hittar du bland annat: • hela den aktuella medlemstidningens utbud i bild och text. • ett bibliotek med sökfunktioner för titel, beställningsnummer och ISBN från hela vårt sortiment. • författarlista med bild- och textpresentation samt förteckning över samtliga utgivna böcker. Du loggar in genom att ange ditt 10-siffriga kundnummer i fältet ”Användarnamn”. I fältet ”Lösenord” anger du ditt postnummer. Klicka därefter på ”Logga in”.

Bestnr: 109344

Wayfarer – cd av Kim Skovbye & Gabrielle Reger Musik för två keltiska harpor, med en ton av saga och magi. Speltid: ca 46 min. Kategori: upplyftande/avslappnande Instrument: två keltiska harpor, viola da gamba, m.fl. Ord ca pris: 199:18

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!


P luserbjudandet CD – dvd, är utvalda cd och dvd:s som du får köpa extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

Periodens pluserbjudande – cD

Chakra Music Tre djupa och otroligt vackra musikkompositioner som hjälper dig att balansera kroppens energicentra. När dina chakran/energicentra är i balans är både kropp och energisystem i harmoni och ett meditativt tillstånd kan lätt och obesvärat infinna sig eftersom du slipper slösa krafter på att balansera brister i energisystemet och stilla dina tankar. Du finner frid och ro så att du kan vara närvarande här och nu. PLUSPRIS

129:-

Av: Frank Lorentzen

Cd:n innehåller: 1. Chakra Journey 2. Turquoise Meditation 3. Chakra Music Speltid: ca 60 min. Kategori: meditativ Instrument: kvartskristallskålar, keyboard, tibetanska sångskålar, vindspel, havsvågor

ProvLyssna på d:s! periodens Plus-c

e www.livsenergi.s

fakta om pluserbjudandet CHAKRA MUSIC Bestnr: 109620 Av: Frank Lorentzen Ord. ca pris: 199:Endast pluserbjudandet: Chakra Music Klubbpris: 169:-

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande!

Missa Nya p inte! vänvä remier i Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

Meditera mera …! Bestnr: 110556

Meditationer 2 – cd av Benny Rosenqvist Här börjar du en meditationsresa i ditt inre. Först kommer du att få kontakt med din guide/vägledare som kommer att leda dig till inre kunskap. Djupt inne i din själ kommer du att finna tidigare liv med hjälp av djupmeditation. En mycket spännande resa i din själ, för njutning är att du får bilder från din egen soluppgång samt den vackra solnedgången där du bara känner att du är i paradiset. Innehåller 3 guidade meditationer med Benny Rosenqvist. Klubbpris Speltid: ca 40 min. Musik: Peter Karlsson. Ord ca pris 169:-

129:Bestnr 110134

Klubbpris

nyhet!

Ny med iT skiva m ationsed Benn y rosenqv ist

Meditationer – cd

Klubbpris

129:-

av Benny Rosenqvist Din resa inåt kan börja ... Meditationen för oss till inre äventyr, till vår egen högre visdom. Vi möter känslor, bilder, förnimmelser samt får det lugn som vi söker. Kompositör och musiker Peter Karlsson och jag har skapat denna underbara skiva där du får lära dig att meditera och får tillgång till tre olika meditationstekniker: Lär dig släppa taget, hitta stjärnan inom dig och gå in i din vackra paradisträdgård. Ta nu djupa andetag och börja din meditationsresa. Love Benny

Speltid: ca 40 min. Ord ca pris: 169:19

199:-

Bestnr: 116870

Loss of a Loved One – dvd av Byron Katie I filmen Loss of a Loved One (Att förlora en närstående person) får du ta del av tre olika personliga fall där förlusten av en närstående person har påverkat de medverkande så djupt att de har svårt att gå vidare med sina liv. Personer vi älskar dör, och vi är livrädda för att gå tillbaka och uppleva dem för vi tror att det är så smärtsamt. Men tänk om det är tvärtom? Tänk om det istället är att ta till sig den kärlek som du alltid velat få? Genom Byron Katies effektiva metod, The Work, kan vem som helst lära sig att spåra upp grundorsaken till ett problem eller negativ känsla och eliminera orsaken vid källan. Byron Katie inte bara visar oss att alla problem i världen uppstår i vårt tänkande, utan hon ger oss även verktyg för att öppna våra sinnen och befria oss själva. Språk: engelska med svenska, danska, norska och finska undertexter Speltid: 82 minuter Ord ca pris: 249:-


B

Avsändare: Bokklubben LivsEnergi Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 Stockholm

Periodens pluserbjudande – bok

”

Dr Chopra går från det alldagliga livet som fjättrar många av oss till de heliga insikter som själen har att erbjuda. – Mehmet C. Oz författare till bästsäljaren You: The Owner’s Manual

”

av Deepak Chopra

Var och en av oss är en själ som inkarnerats i en kropp! Femton år efter bästsäljaren Tidlös till kropp och själ återvänder Deepak Chopra till det bortglömda miraklet – kroppens oändliga förmåga till förändring och förnyelse. Han menar att man inte kan ta del av det här miraklet förrän man är beredd att upptäcka kroppen på nytt och förvandla den från ett fysiskt föremål till en dynamisk, flödande process. Den fysiska kroppen är ett påhitt, säger Chopra. Varje cell består av två osynliga ingredienser: medvetenhet och energi. Med Chopras tio steg till helheten kan du återerövra dessa grundläggande element och därmed återställa de förvrängda energimönster som är roten till åldrande, svaghet och sjukdomar. Men förvandlingen kan inte stanna i kroppen utan måste innefatta även själen. I själva verket är det själen – som till synes är osynlig, upphöjd och skild från den materiella världen – som skapar kroppen. Endast genom att gå till själens nivå kan vi få tillgång till vår fulla potential och föra in mer intelligens, kreativitet och medvetenhet i varje aspekt av livet.

fakta om pluserbjudandet pluspris

99:-

porto betalt

Hur beställer jag?

 luserbjudandet är utvalda böcker/produkter som du får köpa P extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

Skapa dig själv på nytt

Sverige

BestÄllningskupong

Du kan använda beställningskupongen nedan, när du ska beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken. Sista dagen för avbeställning är den 1/7 2013.

Ordertelefon

Du kan också använda LivsEnergis ordertelefon vid beställning. Alla som har telefon med* och # (tonvalstelefon) kan enkelt beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken med hjälp av vår ordertelefon. Ha ditt medlemsnummer och de aktuella boknumren i beredskap när du ringer. En röst talar om hur du ska göra. OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa via Internet/order­telefonen är den 16/6 2013.

Ordertelefon öppet dygnet runt!

08-441 34 29

Efter att man uppgett sitt medlemsnummer: 1# för att avbeställa 2# för att avbeställa och beställa annat 3# för att bara beställa annat (och behålla månadsboken) *# för att upprepa meddelandet ** för att avsluta samtalet OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill avbeställa

Skapa dig själv på nytt Bestnr: 117727 Författare: Deepak Chopra Översättning: Cicci Lyckow Bäckman Antal sidor: 271, inb. Ord. ca pris: 330:Endast pluserbjudandet Skapa dig själv på nytt Klubbpris: 259:-

Hemsidan Du kan beställa & avbeställa dina bokklubbsböcker på Internet:

www.livsenergi.se

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande ring in din beställning på ordertelefon

Besök gärna vår nya hemsida JA tack, jag vill beställa följande produkter: Bestnr: 119119 Medvetandets gåta

08-441 34 29.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning s ww på B e www.livsenergi.se w. he stä liv m ll se sid Bestnr: 119132 Våga flyga ne an rg Plats i.s Bestnr: 119140 The Inside-Out Revolution e

Bestnr: 110889 Kvinnans längtan – cd

Bestnr: 109344 Wayfarer – cd

Bestnr: 119135 Delfinkontakt

Bestnr: 110556 Meditationer 2 – cd

Bestnr: 119134 Andarnas rike

Bestnr: 110134 Meditationer – cd

Bestnr: 118357 Handbok i hur man utvecklar sin intution

Bestnr: 116870 Loss of a Loved One – dvd

Bestnr: 110111 Andens meditation – cd

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110893 KvinnaiVital

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110909 Nässelpulver – 1 kg

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………. .....................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110433 Armband med stärkande berlocker Bestnr: 110390 Aum-smycke Bestnr: 110275 Exklusivt Chakrahalsband – chakraring Bestnr: 104650 Sancho Bestnr: 109937 Tibetanska Gojibär – vildväxta 250 g Bestnr: 119129 Självhushållning på Djupadal Bestnr: 119126 Lomelinos glass Bestnr: 110891 Helmetoden Stretching

Adressändring

Från datum:

för porto

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

ju li

1

Bestnr: 109620 Chakra Music – cd

måndag

Bestnr: 117727 Skapa dig själv på nytt

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande

Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande Bestnr: 119116 Döden gav mig livet

Namn: Adress: Postnr och ort: Telefon: E-mail:

Anmäl e-postadress här LivsEnergis medlemstidning trycks på miljövänligt papper

Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 stockholm

Livsenergi nr 09 2013  
Livsenergi nr 09 2013  

Livsenergi medlemstidning nr 9

Advertisement