Page 1

LivsEnergi kropp, själ &

Medlemstidning • nr 7 • 2013

Sveriges största bokklubb som ger dig livsenergi!

Periodens Erbjudande Personligt om den lättnad och lycka som följer efter en regressionsterapi!

Minnen av livet mellan liven av Michael Newton

Periodens plusErbjudande Den andliga dörren till vår dödliga tillvaro har öppnats! Ny medlem? Läs medlemsinformationen på sidan 18!

Själarnas öde

av Michael Newton

Med peri erbjudand odens Älska livet e får du so pocket av m det är i Byr – helt uta on Katie n extra kostnad!

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

maj

20 måndag


Tänk dig att nå andevärlden som finns mellan liven! För flera år sedan mötte jag en man som jag kände mig attraherad av men samtidigt rädd för. Jag blev förbryllad av dessa motstridiga känslor och funderade över om vi kunde ha mötts i tidigare liv. Jag tog kontakt med en psykolog och vän som arbetade med regressionsterapi under hypnos och bad henne hjälpa mig. Detta resulterade i omtumlande minnen om hur jag mött denne man i många olika liv. Det hade varit kärlek mellan oss, men han hade också tagit livet av mig flera gånger. Jag minns fortfarande alla liven som om de spelades upp på film för mig och jag fick också en självklar förståelse för mina dubbla känslor. Jag tror att meningen med vårt möte i detta livet var karmiskt och att vi skulle kunna mötas utan drastiska efterspel och istället bli vänner. En av våra populära författare, Michael Newton, har beskrivit sådana regressionshypnoser i flera av sina böcker. Nu har jag glädjen att presentera hans tredje bok på svenska, Livet mellan liven. Här får vi följa ett trettiotal klienter med olika problem och vad de får veta om sig själva under hypnos. De får inte bara se sina tidigare liv, utan även liven mellan liven. Jag kan utlova fascinerande läsning som ger både förklaringar till och lösningar på de problem som de lever med idag. För klienterna i boken är resultatet av regressionsterapin en överväldigande lycka när de förstår sitt mål i detta livet och att deras personlighet följer med dem i livet mellan liven. Vad är möjligt i ditt liv?

Agneta Gynning, förläggare

på ”g” I detta nummer av LivsEnergi får du boken Älska livet som det är i pocket av succéförfattaren Byron Katie utan extra kostnad när du beställer periodens utvalda bok, värde ca 66:-! missa inte! Byron Katie som kommer till Sverige i juli. Se annons på sidan 10. Du har väl inte missat att du kan bläddra i och köpa dina favoritböcker ur en digital version av LivsEnergi! Den digitala tidningen får du via hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev. Får du inte nyhetsbrevet så skicka ett mail till livsenergi@formabooks.se och uppge ditt medlemsnummer tillsammans med din mailadress så att du inte går miste om något erbjudande. OBS! I den digitala tidningen är dessutom alla QR-koder klickbara och du får övningarna i din dator!

Återkommer du ofta till frågorna: Vad vill jag och hur kan jag uppnå det? Då kan Beslutshandboken hjälpa dig på traven. Läs mer om den på sidan 9. På sidan 13 finns det underbara och exklusiva armbandet med stärkande berlocker som är ett måste för alla som vill må bra. Det säljs exklusivt av LivsEnergi! Missa inte heller det stilfulla Aum-smycket i finaste silver med vitguldsplätering! Vårens förkylningar möter du på bästa sätt med Sancho och tibetanska Gojibär! Läs om dem på sidan 13. Du hittar fler fina produkter på www.livsenergi.se såsom pendel, stressbollar och filmer m.m. Erbjudande i vårt nyhetsbrev! Bästsäljande boken Ditt bästa liv av Tim Storey får du för endast 79:-, ord. ca pris 330:-! Ta farväl av ånger och ouppfyllda drömmar! Får du inte vårt nyhetsbrev? Kontakta vår kundtjänst och uppge din e-postadress så missar du inte vårt nästa erbjudande! Köp 3 betala för 2! Vi bjuder på den billigaste. Välj bland alla böckerna i vårt bibliotek på sidan 8. Fraktfritt! Tänk på att vi ger dig fraktfritt vid köp över 500 kr! Missa inte! Sista dagen för att beställa och avbeställa är måndagen den 20 maj. Lättast gör du det på vår hemsida www.livsenergi.se eller på vår ordertelefon 08-441 34 29.

Värva dina vänner till bokklubben LivsEnergi! På LivsEnergis hemsida kan du enkelt värva dina vänner till klubben och samtidigt kan du också passa på att skicka dem en hälsning! Som tack får både du och dina vänner fina premier – ni får välja vad ni vill ur hela den aktuella tidningen. Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen utan extra kostnad. Det blir dina premier som du får när din vän har betalat sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina två välkomstböcker/produkter för endast 19:-/st ur tidningen, samt får sina premier utan extra kostnad. Utnyttja chansen och berika en vän! Läs mer på sidan 17 eller på www.livsenergi.se Bra produkter! I detta nummer av LivsEnergi hittar du flera böcker kring de populära kosthållningarna GI och LCHF. Du hittar dem på sidan 14. Är du drabbad av ryggsmärta? Boken Ryggakuten på sidan 15 visar dig vägen till en smärtfri tillvaro. I Gröna apoteket på sidan 12 får du veta hur du själv kan behandla åkommor med örter som finns i den svenska naturen.

ny medlem LivsEnergi har följande kontaktuppgifter: Talsvar nr: 08-441 34 29 Kundtjänst: 08-737 86 92 Mail till kundtjänst: livsenergi@fsys.se Plusgiro: 938200-3 Hemsida: www.livsenergi.se 2


periodens erbjudande Minnen av livet mellan liven av Michael Newton och Älska livet som det är i pocket av Byron Katie som gåva

Tänk om du kunde minnas själens mål och mening? av Michael Newton

Minnen av livet mellan liven Michael Newton, som har skrivit de bästsäljande Själarnas resa och Själarnas öde, är nu tillbaka med en rad fallbeskrivningar som visar vilken djupgående inverkan andlig regression kan få på människors vardag. De här fascinerande, sanna berättelserna från hela världen har valts ut och presenteras av hypnoterapeuter utbildade på Newton Institute, och redigerats av Michael Newton. Efter att ha återkallat minnen från livet mellan liven har berättelsernas huvudpersoner gett sig ut på omvälvande andliga resor – genom att kommunicera med sin inre, odödliga själ har de återförenats med själsfränder och andliga guider, upptäckt konsekvenserna av sitt val av jordeliv och kropp, hittat kärleken och återupptäckt sina drömmar. Guldkornen av självinsikt leder till dramatiska uppenbarelser, som hjälper dessa vanliga människor att förstå motgångarna de har drabbats av, läkas emotionellt, förstå sitt egentliga syfte och för alltid berika sitt liv med ny mening.

Ditt medlemspris

239:-

Ord. ca pris: 330:-

En gåva till dig! Tillsammans med periodens paket får du Älska livet som det är i pocket av Byron Katie, värde ca 66:-. 3


periodens erbjudande

Minnen av livet mellan liven av Michael Newton och Älska livet som det är i pocket av Byron Katie som gåva

”

Gömt i ditt inre finns minnena av ditt liv som själ när du planerade ditt framtida liv på jorden mellan inkarnationer, tillsammans med själsfränder och familj.

– Michael Newton

Återfinn dina sj Institute för att bättre förstå sig själv i detta livet. I Livet mellan liven får vi läsa om olika hypnosklienter, med varierande problem, som fått hjälp av den information de fått till sig under hypnosen. De har återfunnit sina själsliga minnen och kan nu använda sig av sin nya kunskap i detta livet. Varje fallbeskrivning börjar med en presentation av klientens problem och fortsätter med hur

Det som formar våra personligheter är våra tidigare fysiska liv på jorden och våra själsliga upplevelser mellan liven. Vi letar gärna efter förklaringar till märkliga beteenden hos oss själva eftersom vi inte alltid förstår vad det är som driver oss. Den här boken handlar om hur vi kan få tillgång till den dolda kunskapen om oss själva med hjälp av hypnos. Många söker hjälp hos Newton 4


Minnen av livet mellan liven av Michael Newton

älsliga minnen! problemställningen blottläggs och får sin lösning genom andlig regression. Vi får också veta hur dessa upplevelser under hypnos har påverkat klienten. Genomgående ser vi hur den dolda kunskapen hjälper klienterna till ett rikare liv där de tydligare ser målet med sina liv. Den kunskap som förmedlas till klienten kan handla om de människor som finns runt dem idag.

Ditt medlemspris

239:-

Ord. ca pris: 330:En gåva till dig! Tillsammans med periodens paket får du Älska livet som det är i pocket av Byron Katie, värde ca 66:-.

Fortsättning på nästa sida 5


periodens erbjudande

Minnen av livet mellan liven av Michael Newton och Älska livet som det är i pocket av Byron Katie som gåva

man som kan låsa ”En upp sin själ släpps fri. ” – Filosofen Iamblichos, 300-talet

ge ditt liv ny Fortsättning från föregående sida

Både den personlige guiden och själsfränder och kamrater i deras själsgrupp. Denna kunskap om hur vi levt många tidigare liv tillsammans men i olika konstellationer ger många förklaringar till de känslor vi hyser idag. Med hjälp av den information som kommer fram under hypnosen kan klienten oftast själv besvara sina frågor. Vissa som söker sig till Newton Institute är bara

nyfikna medan andra har akuta livskriser. Det blir oftast en livsavgörande förändring efter en regression där man upplever ett universellt medvetande. En viktig lärdom är att livet efter detta är fyllt av kärlek, medkänsla, förståelse och rättvisa. Regressionen och de insikter den ger leder i sin tur till ett mer medvetet och meningsfyllt liv.

6


M Fin issa i vän a pre nte! Vä värv mier väl rva enninge i j fr n! v tidnitt ur än & L äs hel me inge a rp å s n! i dan 17!

fakta om periodens erbjudande

mening!

Med periodens erbjudande får Älska livet som du de pocket av Byron t är i Ka – helt utan extra tie kostnad! En gåva till dig! Tillsammans med periodens erbjudande får du Älska livet som det är i pocket av Byron Katie, värde ca 66:-. Byron Katie lär oss att se med nya ögon på något vi brukar ta för givet, nämligen den flod av alldagliga tankar som nästan oavbrutet strömmar genom våra hjärnor.

Ditt medlemspris

239:-

Ord. ca pris: 330:

7

Best.nr:  119045

Författare:  Michael Newton

Översättare:  Birgitta Karlström

Michael Newton är grundare av The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy. Han är en pionjär inom tillämpad regressionshypnos och hans böcker Själarnas resa, Själarnas öde och Life Between Lives har sålts i närmare en miljon exemplar och översatts till fler än trettio språk. Läs mer på www.spiritualregression.org

Minnen av livet mellan liven samt Älska livet som det är som gåva

Antal sidor: 336, inb.

Ordinarie ca pris: 330:-

Ditt erbjudande: 239:-

Kom ihåg! Om du vill avbeställa periodens erbjudande måste vi ha din avbeställning senast måndagen den 20/5 - 13.

maj

20 måndag


Biblioteket

Välj TRE och betala för två! Vi bjuder dig på den billigaste! erbjudandet gäller samtliga artiklar på denna sida.

Specialpris Specialpris

229:-

Bestnr: 117342 Din personliga energi av Cicci Lyckow-Bäckman Det du utstrålar som person påverkar hela ditt liv: dina relationer, ditt humör, framgångar och misslyckanden. Här får du de fem nycklarna, som löser upp knutar, befriar din sanna kraft och lär dig att undvika livets återvändsgränder. Med början i en känsla av egenvärde och vidare genom integritet, självtillit, lätthet och öppenhet visar författaren hur du balanserar din personliga energi och gör den till en kongruent kraft som snarare hjälper än stjälper på livets väg. Inb. 264 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

Specialpris

239:-

239:-

Bestnr: 118720 Dödens astrologi av Derek Seagrief Döden är ofrånkomlig, men ingenting att vara rädd för. Döden handlar egentligen om personlighetens avlägsnande. Du har levt och dött många gånger som en själ stadd i utveckling på en resa genom tiden, genom historien, på väg mot en rikare och större existens. Livet är i första hand ett medel för andligt uppvaknande, och eftersom döden är en del av livet måste den tjäna samma funktion. Astrologen Derek Seagriefs fascinerande bok utforskar den roll som döden spelar i vår andliga utveckling. Inb. 464 sid samt bildark med horoskop. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Bestnr: 118743 Koden av Johanna Paungger och Thomas Poppe Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp som behövs för att vi ska kunna ta fram dess innehåll. Ursprunget till denna unika metod finns i de tyrolska bergen där Johanna växte upp. Här integreras kraften hos siffrorna i ditt födelsedatum med deras respektive färger och du får veta hur du kan tolka din unika födelsesignatur för att finna balans och harmoni, främja fysiskt och känslomässigt välbefinnande, skapa positiva relationer och hantera ditt dagliga liv. Inb. 296 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

Specialpris

Bestnr: 118742 Universums tolv energier – bok, cd-rom, och 12 affirmationsskort av Ewa Forkélius och Niclas Thörn Finn ditt sanna jag; väck och utveckla dina inre krafter och talanger och expandera din kosmiska medvetenhet! Miljontals människor över hela jorden har upptäckt hur shamanernas och naturfolkens visdom och klokskap har hjälpt dem att förvandla sina liv och skapa helhet, hälsa, balans och harmoni. I den rikt illustrerade boken får du all kunskap och alla de verktyg (inklusive utvecklande bonusmaterial) du behöver för att transformera ditt liv. Programmet på cd-romskivan ger dig utförliga personliga analyser och rapporter, och avslöjar din potential, dina talanger, möjligheter och hinder. Och från den underbara kortkollektionen får du mängder av stöd, inspiration och kraft. Innehåller: Boken Universums tolv energier, inb. 216 sid, rikt illustrerad i färg, cd-rom med personliga analyser (systemkrav: Windows XP eller nyare) och 12 kraftfulla affirmationskort i vykortstorlek. Ord ca pris: 1529:- Klubbpris: 1186:-

399:-

Köp 3 betala för 2 ! Missa inte de nya böckerna biblioteket! i

Specialpris

229:-

Bestnr: 118369 Hjärnans emotionella liv av Richard Davidson & Sharon Begley En av hjärnforskningens pionjärer presenterar här en ny modell över våra känslor – deras ursprung, deras kraft och deras formbarhet. Davidson har upptäckt att personligheten utgörs av sex grundläggande emotionella ”stilar” och att unika mönster i hjärnan påverkar tankar, känslor och upplevelser som du kan förändra. En spännande bok som ger oss nya och värdefulla sätt att se på oss själva, utveckla känslan av välbefinnande och leva mer meningsfulla liv. Inb. 320 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

229:-

Bestnr: 118836 Var den du är och förändra världen av Dain Heer Boken är skriven för alla drömmare i den här världen – de som vet att något annat är möjligt – och som letat efter redskapen. Det här är din vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. Den förser dig med en uppsättning praktiska redskap och processer som kan förändra allt och göra dig sådan som du verkligen kan vara. Ditt liv, dina relationer, din pengasituation … Och världen! Inb. 336 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris

199:-

Bestnr: 118370 Väck din mediala sida av Maria Therese Bohman Agerhill Alla kanske inte kan eller vill bli medium, men alla kan träna upp sin förmåga att kommunicera med en högre verklighet. Maria Therese berättar om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Du får ett flertal verktyg för att träna upp din intuitiva känsla och utveckla din mediala förmåga. Din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden. Inb. 205 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Specialpris Specialpris

189:-

Bestnr: 118001 Frekvens av Penny Peirce Vår ande, våra tankar, våra känslor och vår kropp består av energi. Var och en av oss har en personlig vibration som förmedlar till omvärlden vilka vi är och bidrar till att forma vår verklighet. Författaren visar hur du ska göra för att uppfatta din personliga vibration och arbeta medvetet med energin för att förändra ditt liv. Genom att lära dig hitta din ”hemfrekvens” kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor. Inb. 315 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

199:-

Bestnr: 117343 Andarna mitt ibland oss av James van Praagh Människors fascination inför det övernaturliga härstammar från det faktum att de flesta av oss någon gång i livet har upplevt något som vi inte riktigt kan förklara. Redan som barn var författaren medveten om dimensioner som de flesta av oss inte kan se, och han har ägnat sitt liv åt att förklara dem för oss andra. Här tar han oss med på en fantastisk resa till andevärlden och kastar ljus över ett av våra största mysterier – vad händer med oss när vi dör? Inb. 208 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

Specialpris

179:-

Bestnr: 116395 Hela din framtid av Alberto Villoldo I den här fängslande boken av Alberto Villoldo, psykolog och medicinsk antropolog, tar han upp olika sätt på vilka du kan läka dig själv och dina närstående med schamansk visdom. Med bokens hjälp kan du bli din egen schaman och på några sessioner med inre resor läka dig själv och förvandla dina själsliga sår till en källa fylld av kraft och visdom. Inb. 198 sid. Ord ca pris: 330:Klubbpris: 259:-

8

Specialpris

169:-

Bestnr: 118718 Manusmetoden av Johan Ohlson I denna annorlunda självhjälpsbok använder sig författaren av filmens, mytens och drömmens värld för att hitta nya redskap för självkännedom. Genom att applicera mytens och filmens dramaturgi på ditt eget liv kan du lättare identifiera de problem och utmaningar du har att brottas med och sedan välja att fortsätta på den inslagna vägen, eller låta din livsstory ta en helt annan vändning … Inb. 245 Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-


Lär dig fatta rätt beslut ...!

Missa inte! ! vänvärvningen & n vä Värva en a välj fritt ur hel ! tidningen an 17! Läs mer på sid

Bestnr: 118458

Bestnr: 119051

Ord som lyser

Den högkänsliga människan

En guldgruva för alla som ska hålla tal vid bröllop, begravningar, konfirmationer, födelsedagar, avtackningar och avslutningar, med andra ord alla de tillfällen när vi behöver hjälp med att hitta de rätta orden och en smula livsvisdom. Boken är ordnad tematiskt i fyra avdelningar: Kärlek, Tröst och sorg, Barn och Livsmod. Texter av bl.a. Patricia Tudor Sandahl, Astrid Lindgren, Lennart Hellsing, Steve Jobs, August Strindberg, Selma Lagerlöf, Václav Havel, Owe Wikström, Kardemumma, Bibeln, Tomas Tranströmer, Dan Andersson, Martin Luther King Jr, Karin Boye och många många fler. Inb. ca 255 sid. Ord ca pris: 390:-

av Elaine Aron De flesta av oss känner oss överstimulerade emellanåt men för den högkänsliga personen är det ett sätt att leva. I den här banbrytande boken visar Elaine Aron, klinisk psykolog, forskare och själv högkänslig, hur du kan identifiera detta personlighetsdrag hos dig själv och göra det bästa av det i olika vardagssituationer. Utifrån omfattande forskning och hundratals intervjuer visar hon dig hur du bättre kan förstå dig själv och ditt temperamentsdrag, och därmed skapa ett fullare och rikare liv. Inb. ca 290 sid. Klubbpris Ord ca pris: 340:-

269:-

Klubbpris

279:-

Klubbpris

219:-

Bestnr: 119052

Bullshit! – De TIO dummaste myterna om varför en relation inte kan hålla

Bestnr: 119068

Beslutshandboken

av Eva Rusz Vissa parrelationer är mycket riktigt helt slut, det gäller t ex vid våld eller andra övergrepp. Men de flesta som vill gå skilda vägar gör det av andra orsaker. Livet tillsammans har blivit tråkigt. Attraktionen är borta. Alla andra verkar ha det så mycket bättre. Ni har inget att prata om längre och i de fall ni gör det handlar det mest om städning och pengar. Men många av dessa myter är BULLSHIT! Känslor kan inte dö men du kan ändra tankarna om dig själv och din partner hur ofta och hur mycket som helst! Ni kan välja. Våra hjärnor är plastiska och flexibla livet ut. Genomskåda myterna och rädda ditt förhållande! Inb. ca 320 sid. Ord ca pris: 350:-

av Mikael Kroggerus och Roman Tschäppeler I Beslutshandboken hittar du de femtio bästa modellerna för beslutsfattande som används på olika ledarskapskurser världen över. Boken är ett smart och roligt verktyg som hjälper dig att se klarare på dina problem och att fatta rätt beslut. Det kan gälla allt från att dra upp riktlinjerna för ett föredrag eller bedöma en affärsidé till att helt enkelt lära känna dig själv bättre. Inb. ca 173 sid. Ord ca pris: 219:Klubbpris

Klubbpris

229:-

169:Bestnr: 119046

Lugn och fokuserad hund

Bestnr: 118833

av Åsa Jakobsson Genom att presentera fyra typer av hundar – den ointresserade hunden, arbetsnarkomanen, den reaktiva hunden och hunden som är osäker och rädd – förklarar författaren hur hunden fungerar, varför problem uppstår och hur du som hundägare kan göra träningen roligare. Den lösningsorienterade träningen bygger på ledorden samarbete, glädje och respekt. Bokens första del är teoretisk och ger dig verktyg att använda i de praktiska övningar som presenteras i den avslutande delen. Inb. ca 128 sid. Ord ca pris: 290:-

Akvarium av Klaus Veit Livet i akvariet är ett fängslande och färgsprakande skådespel där fiskar i alla tänkbara färger, former och storlekar spelar huvudrollerna. Den här boken innehåller allt du behöver veta för att få ett vackert och välskött akvarium. Fiskar är visserligen inga gosiga husdjur men de är levande varelser. Precis som med alla slags djur måste du lära dig hur du sköter dem på bästa sätt så att de ska må bra, vad de har för krav på sin livsmiljö och hur du ser om de har fått någon sjukdom. I gengäld får du ett levande konstverk vars motiv förändras för varje minut. Häftad, 128 sid. Ord ca pris: 249:-

Klubbpris

Klubbpris

199:-

269:-

Bestnr: 119049

Fira med Maria Montazami

Bestnr: 117275

av Maria Montazami & Ulf Elfving Hemma hos familjen Montazami firas stort som smått, och i sin nya bok öppnar Maria på nytt generöst upp sitt vackra hem i soliga Kalifornien. Här dukas det upp till fest vid årets alla högtider, svenska såväl som amerikanska. Midsommarfest med kransbindning, halloween med pumpapaj, thanksgiving med kalkonmiddag på Montazamivis, julafton med skinka och läckra sallader … Hemma hos Maria blir till och med fredagsmyset något extra! Sagolika dukningar, fantasifullt pyssel och god mat hör till och förgyller både vardag och fest. Maria bjuder på recept och inspiration – och även fyrfota familjemedlemmar får sin beskärda del av firandet. Inb. ca 160 sid, rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 340:-

Sveriges 100 märkligaste sevärdheter av Fredrik Kullberg I vårt avlånga land ryms fler udda platser än man kanske anar. Vissa är omskrivna, andra mer okända. Låt dig här guidas till 100 märkliga sevärdheter, allt från ufo-monument, trädgårdstomtar, kinesiska drakar och märkliga konstinstallationer till udda boende i träd, flygplan, under vatten och i gruva. Författaren har också tagit sig an den digra uppgiften att rangordna alla konstigheter och utse en vinnare. Inb. ca 128 sid. Ord ca pris: 269:Klubbpris

209:9


Fraktfritt! När du h

Älska det som är ...!

and för över 50 lar 0:-!

Bestnr: 119066

Bestnr: 741123

Gryningens Epok

Behöver jag din kärlek?

av Gabrielle Laurentzèn Gryningens Epok är med sina oväntade kombinationer av författarinnans upplevelser, hennes inspirerande budskap, visdomsord, helande aforismer och fängslande beskrivelser, en portal till högre nivå av andligt medvetande, visdom, personlig kraft, harmoni och kärlek. Genom boken kan du återupprätta kontakten med den högre kärleksfulla kraft, som vi alla har inom oss oavsett om vi kallar den Gudinnan, Gud, Buddha, ljuset eller något annat. Med hjälp av denna inre kontakt får våra liv möjlighet att förvandlas på ett sätt vi inte ens kan drömma om. Inb. ca 320 sid. Ord ca pris: 320:-

av Byron Katie I bästsäljaren Älska livet som det är presenterade Byron Katie sin enkla och genomgripande metod, The Work, att finna lycka genom att granska sina tankar. Nu utforskar hon kärleken – en urgammal universell källa till ångest i våra relationer med andra. I Behöver jag din kärlek? hjälper Byron Katie dig att ifrågasätta vad du gör för att vinna kärlek och sympati. Metoderna i boken får dig att utforska smärtsamma föreställningar som du byggt hela ditt liv på – och lyckligt se dem skingras och ersättas av sann kärlek. Inb. 214 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:Specialpris Specialpris

99:-

199:-

Klubbpris

259:-

Bestnr: 115320

Tusen ord för glädje av Byron Katie Här reflekterar Byron Katie kring Tao Te Ching – det stora kinesiska verket, som har kallats den visaste bok som någonsin skrivits. Byron Katie vet vad glädje och inre stillhet är, och hon vet vad tankarna gör med oss – hur de gör oss olyckliga, men också hur vi kan använda dem för att finna frihet. Hennes egen metod, The Work, ger dig de verktyg du behöver för att lära dig att älska det som är och leva med tillit till livet. Inb. 309 sid. Ord ca pris: 330:- Klubbpris: 259:-

Bestnr: 119067

Daglig kraft av anonyma Daglig kraft kom först ut 1935 och skrevs av två kvinnor, ”De två lyssnarna”. Boken är en av de mest omtyckta andaktsböckerna genom tiderna, med över sex miljoner exemplar tryckta. Om du lider av smärta eller oro vet du hur svårt det är att skriva om frid och lugn på insidan. Det hoppfulla budskap som genomsyrar Daglig kraft formades under svår kamp och har berört miljontals läsare världen över. Kartonnage, 287 sid. Ord ca pris: 280:Klubbpris

229:Bestnr: 119064

Många boningar del 1 av Gina Cerminara Dr Cerminaras redovisning om denna healing – och en bekräftelse på den urgamla tron på reinkarnation. Hon berättar hur Cayce såg bakom tid och rum, hur han penetrerade personers tidigare liv och angav de fantastiska kurer och profetior som gjorde honom till den mest beaktansvärda klärvoajanta personen i modern historia. Klubbpris Häftad, 201 sid. Ord ca pris: 486:-

409:-

Bestnr: 119065

Vårt ursprung och livsöde

Klubbpris

349:-

10

av Kathy L. Callahan Antropologen Kathy L. Callahan kopplar samman intresset för intuition, regressionsterapi och nära-döden-upplevelser med vår evolution som art. Hon menar att vi nu är mitt uppe i en stor medvetandeförändring, en förändring som är lika viktig som upptäckten att jorden är rund. Som art får vi högre medvetenhet om att vi inte bara är kroppar, utan odödliga själar som använder kropparna här på jorden. Dr Callahan beskriver vår skapelse och utveckling som hela varelser utifrån nuvarande antropologi, Edgar Cayces mediala readingar, Bibeln, Mayaprofetior, Nostradamus profetior, Hopitraditionen och andra källor. Hon lägger även fram vilket nästa steg i utvecklingen kan bli. Häftad, ca 206 sid. Ord ca pris: 428:-


Skaffa mental styrka ...

Är det något du vill veta mer om? Maila mig då på hassenyander@hotmail.com eller besök min hemsida www.hassenyander.com Fransisko Condro, lic. mental tränare, har skapat sina utvecklingsprogram enligt de senaste rönen och baserade på väl beprövad erfarenhet inom mental hälsa. Han har gått i skola hos Lars-Erik Uneståhl genom Skandinaviska Ledarhögskolan och är den som kanske mest praktiserat den mentala träningen på gym, spa, utbildningar samt kurser. Bestnr: 110878

VMA – veckans mentala agenda – cd och bok av Fransisko Condro Här ligger betoningen på att må bättre dag för dag, vecka efter vecka. Följ de enkla instruktionerna och träna enskilt eller i grupp. Upplev att du redan har skapat världens bästa vecka innan den ens har börjat! VMA-paketet består av en inbunden bok om 28 sidor samt en cd-skiva med träningsprogram. Du finner även ett spår med enbart musik enligt det gyllene snittet. Cd:n innehåller: Introduktion, VMA, Musik efter eller före VMA, eller enbart för avslappning, VMA Speltid: ca 71 min Boken innehåller: Allt från en introduktion till mental träning, beskrivning av det gyllene snittets träningstips, en utförlig ordlista samt vackra bilder. Boken är utformad som ett komplement till cd-skivan. Ord ca pris: 299:Klubbpris

Bestnr: 110879

259:-

Mental träning 4A-metoden av Fransisko Condro 4A-metoden möjliggör ett behagligt avbrott från din hektiska vardag. Genom att du fokuserar på AndKlubbpris ning, Avspänning, Avkoppling och Avslappning får du uppleva sann mindfulness tillsammans med upplevelser av glädje, frid och lycka. Programmet ger dig det bästa inom personlig utveckling i en unik form och hjälper dig att må bättre mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt i din egen vardag, såväl privat som professionellt. 4A-paketet består av en inbunden bok om 30 sidor samt en cd-skiva med träningsprogram. Cd:n innehåller: Avslappningsträning i 4A-metoden, lång version, 54 min och kort version, 21 min Boken innehåller: bland annat en utförlig beskrivning om de respektive stegen i 4Ametoden en utförlig ordlista, lista med referenslitteratur, beskrivning av hur musiken till produktionen skapats samt vackra bilder. Boken är utformad som ett komplement till cd-skivan. Ord ca pris: 299:-

259:-

Klubbpris

279:-

Kära läsare.

Det finns otaliga bevis som talar för existensen av den ljustunnel som vi sägs färdas genom när vi dött den fysiska döden, genom vilken vi återinträder till den andevärld som vi kommer ifrån. Framförallt handlar det om vittnesmål från människor som haft så kallade nära döden-upplevelser. Jag har själv varit med om den fascinerande erfarenheten att studera denna tunnel vid olika tillfällen och tänker här berätta om två av dessa. Min pappa hade hamnat på sjukhus och låg inför det sista. En dag när jag satt där hos honom drogs min blick mot ett ljus ovanför hans säng. När jag tittade upp fanns där liksom en virvel av ljus, lite som en tromb betraktad underifrån. Jag blev fascinerad och insåg att jag rent ”fysiskt” såg den berömda tunneln (eller var det clairvoyant?). Dagarna som följde lärde jag mig att tolka min pappas tillstånd via ”virveln”, ibland var den vidöppen och ibland drogs den ihop. Ju öppnare den var, desto sämre var han och därmed ”på väg” över. Vi vakade vid ett tillfälle i över ett dygn, tunneln var vidöppen och jag förundrades över att han inte gick över. Troligtvis kunde han inte släppa taget då vi satt och pratade minnen, eller så var hans tid inte inne ännu. Jag fick tyvärr inte vara med den torsdagsmorgon han släppte taget och gick in i ljuset. 2008 blev jag själv allvarligt hjärtsjuk och var på väg att stryka med, men min tid var inte inne. Jag fick dock några tillfällen att studera den berömda passagen. Jag ska här berätta om en av dessa gånger då jag stod utanför det som såg ut som en tunnel av ljus. Jag försökte gå in i den men hindrades varje gång av något som var som en osynlig vägg. Till slut hördes en ekande och djup mansstämma från tunneln som sa ”Du får inte komma in, din tid är inte inne ännu”. Jag kände mig då lite snuvad på en upplevelse som kunde ha stillat min nyfikenhet, men jag såg ju den vackra mjuka ljustunnel som kändes så fridfull att få träda in i. Den såg oändlig ut från mitt perspektiv. Idag är jag inte ett dugg rädd för att dö, men jag är ändå rädd för att bli hjärtsjuk igen trots att jag kände en sådan livskvalitet under denna tid. Kanske är jag mest rädd för den oro och rädsla som jag orsakade mina närmaste och mina vänner. Samtidigt finns det så mycket mer jag vill hinna med innan jag vill sätta punkt för denna inkarnation. Så det gäller att bejaka livet – man vet aldrig när det tar slut. Med kärlek

Scanna och lyssna på Hasses hälsning i din telefon!

Specialpris

229:Bestnr: 118357

Handbok i hur man utvecklar sin intuition av Hasse Nyander Den här boken innehåller fascinerande läsning och är framtagen som kurslitteratur men passar lika bra till den som vill veta mer om sin intuition och vill lära sig utveckla den. Intuitionen är en stor hjälp även i vardagen. Här får du genom olika exempel och övningar lära dig hur du med hjälp av din magkänsla fattar de klokaste besluten. Ord ca pris: 319:- Klubbpris 259:-

Bestnr: 119070

Jakten på liv i universum av Peter Linde Är vi ensamma i universum? Det är en fråga som alltid har fascinerat människan. Under senare tid har den tagits på stort allvar inom forskningen. Nyligen kunde man fastslå att det finns omkring tusen planeter även runt andra stjärnor än vår egen sol. Forskarnas nästa utmaning är att hitta planeter med liv. Står mänsklighetens världsbild inför ytterligare en revolution? Kan vi få kontakt med någon och ska vi i så fall svara? Astronomen Peter Linde berättar på ett medryckande sätt om hur astronomi- och rymdforskningen utvecklats och hur man gör för att hitta planeter med möjlighet till liv. Inb. ca 300 sid. Ord ca pris: 350:-

Foto: Jhonny Neumann

Hasse Nyanders Livs- & mediumskola

Scanna och provlyssna på Hasses meditationsskiva i din telefon! Bestnr: 110111

Andens meditation – cd av Hasse Nyander Denna meditations-cd är framtagen som ett hjälpmedel för att hjälpa dig att komma i kontakt med din egen ande (själ) och andens kommunikation till dig, den som vi på jorden kallar intuitionen. Ord ca pris: 189:-

11

Klubbpris

169:-


Nyttigheter för kroppen ...!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Alice blomsterterapidroppar är mycket esoteriska och andliga. Blommorna kommer främst från Alices egen trädgård, ängen och skogen intill samt från en sjö med näckrosor.

Bestnr: 119062

Gröna apoteket av Marie-Louise Eklöf Örtterapeuten Marie-Louise Eklöf beskriver de fyrtio vanligaste svenska medicinalörterna – från anrika till älggräs – och berättar om deras användningsområden och läkande funktioner. Du får lära dig hur du ska skörda, torka och förvara örterna. Författaren delar med sig av sina kunskaper om att bereda och använda örterna i till exempel teer, oljor, inhalationer och bad. Kartonnage, ca 151 sid. Ord ca pris: 219:-

Dosering: Man tar 5 droppar och håller dem under tungan i 30 sekunder innan man sväljer. Varje flaska innehåller 10 ml Ord ca pris: 150:Klubbpris

129:-/st

Bestnr: 110341

Luftrörsproblem, astma & allergi Gör att luftvägarna vidgas. Har visat sig vara bra mot astma, pollen- och kattallergier. Med påsklilja, kungsljus, lavendel och tussilago. Bestnr: 110338

Lejongap För blyga, som har svårt att uttrycka känslor. Mot talsvårigheter. Påverkar halschakrat och tredje ögat.

Bestnr: 110339

Äkta Johannesört Lugnande för nervsystemet. Mot rädslor relaterade till ut-ur-kroppenupplevelser och skrämmande drömmar. Mot sängvätning, hyperaktiva barn och PMS.

Bestnr: 119054

Bestnr: 110340 För djup inre vishet. Används vid muskelsvaghet, stelkramp, benskörhet. Bra vid astma, eksem och artrit. Stimulerar solar plexus. Används även vid lågt blodtryck.

Klubbpris

199:-

LivsEnergi skulle vilja komma i kontakt med dig som redan är etablerad som medium och arbetar på distans. Du kan ge readings via tarotkort, änglar, vanliga kort m.m., eller bara koppla upp dig till andevärlden och ge en privatsittning rakt upp och ner. Du ska helt enkelt vara erkänt duktig på det du gör.

169:-

12 veckor till ett självläkande liv

Påsklilja

Jobbar du som medium i dag?

Klubbpris

av Sanna Ehdin Anandala Boken är ett 12-veckorsprogram som steg-för-steg leder dig mot ett friskare liv, dessutom är den en praktisk systervolym till Den självläkande människan. Det är en konkret handledning där du varje vecka koncentrerar dig på en speciell del av välmåendet. Du får hårda fakta och mjuka övningar, recept på lättlagade och snabba rätter, olika frågeformulär som hjälper dig att successivt utvärdera din hälsa samt praktiska råd på vägen. Boken tar upp alla aspekter från det vi äter till känslor, tankar och det andliga. På bara tolv veckor kan man åstadkomma stora förändringar. Inb. ca 320 sid. Ord ca pris: 249:-

Klubbpris

269:-

Bestnr: 119069

Hälsorevolution! av Charles Clark Om du ska kunna njuta av livet är det nödvändigt att försöka dämpa effekterna av åldrandet och kanske också få en del av dem att försvinna. Professor Charles Clark är läkare med mångårig erfarenhet av att behandla medelålders män och deras hälsoproblem. Här presenterar han sin framgångsrika metod för bättre manlig fysisk och mental hälsa. Hans program är praktiskt, målinriktat och rakt på sak, och det ger snabba resultat när det gäller stress, kolesterol, blodtryck och vikt. En bok för män som vill ta tjuren vid hornen helt utan konstigheter i form av flummiga teorier, extrem träning eller modedieter. Inb. ca 250 sid. Ord ca pris: 330:-

Är du intresserad? Ta kontakt med oss via mail: livsenergi@formapg.se Välkommen att höra av dig!

LivsEnergi – bokklubben som ger dig det lilla extra

12


Vackra smycken för ögonfägnad & välmående …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110390

Aum-smycke

Specialpris

(Silver med vitguldsplätering) Aum-smycket är ett riktigt stilrent och tidlöst hängsmycke som kan bäras av såväl män som kvinnor. Det bär på underbara vibrationer som en gång sägs ha skapat världen och fortsätter att skapa hela universum och det är så här det skrivs på sanskrit. Aum är den heligaste av alla stavelser inom hinduismen, helig även för buddister. Aum symboliserar för hinduerna världssjälen – och hela universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att aum uttalades. A står för skapande, U står för bevarande, M står för upplösning. Ord ca pris: 299:-

299:-

Bestnr: 110433

Unikt armband med stärkande berlocker Unikt och trendriktigt armband med stärkande amuletter i form av berlocker vilka skänker bäraren lycka och harmoni. Innehåller flera starka symboler, t.ex. Aum, Infinity, änglavingar m.fl., som ger bäraren lite extra energi och lyster. Längd 19–25 cm. Ord ca pris 550:- Klubbpris: 399:-

Bestnr: 110275

Exklusivt Chakrahalsband – chakraring!

Missa inte! ! vänvärvningen & n Värva en vä a välj fritt ur hel tidningen!

Få din kropp balanserad med ett riktigt läckert chakrasmycke med halvädelstenar som placerats i en chakraring. Smycket är stilrent och kan bäras såväl till vardags som till fest. Varje sten syns på båda sidorna av ringen. Stenarna som ingår är ametist (violett), lapis lazuli (kungsblått), akvamarin (klarblått), aventurin (grönt), citrin (gult), gul agat (gul), röd agat (rött). Storlek: 31 mm i diameter och 3 mm tjock. Material: Alloy med rodiumplätering, nickelfritt. Bandet är svart och ca 70 cm långt och har en skön sammetskänsla. Ord ca pris: 299:-

an 17! Läs mer på sid

Bästa hjälpen i förkylningstider!

Stärk ditt immunförsvar ...!

”Stoppa din förkylning innan den stoppar dig samtidigt som du stödjer barnen i Nepal”

Tibetanska Gojibär (Lycium barbarum), även kallade Wolfberries. De växer vilt i ett extremt klimat 4000 m över havet i Tibet och har använts i över 5000 år i traditionell österländsk medicin. Enligt gamla skrifter stärker den Qi, ger näring åt yin, befrämjar ett långt liv, stärker benen, musklerna, ögonen och hjälper njurarna, levern och blodet och de är bra för viktkontroll m.m. Gojibären används i många örtpreparat vid kroniska sjukdomar som t. ex. yrsel, tinnitus, huvudvärk, sömnlöshet, kroniska leversjukdomar och högt blodtryck. Tibetanska Gojibär kan ätas som de är, lösas upp i te eller smulas över flingor och müsli m.m. De stärker immunsystemet och innehåller bl.a. 50 % mer betakaroten än morötter och 5 ggr så mycket C-vitamin som apelsin per viktenhet. Enligt Tibets läkarkollegium bör man äta minst 10 gram bär om dagen för att ta del av bärens hälsobringande och välgörande egenskaper. Tibetanska Gojibär har en delikat smak, en söt och intensiv arom men en mjuk och behaglig smak som påminner lite om en blandning av blåbär och körsbär. Gojibären har alltid varit en av de tibetanska läkekonsternas mest vördade hälsomedel. Dosering: ca 10–15 gram per dag. Vikt per förpackning 250 g. Ord ca pris: 209:-

Agneta Gynning, förläggare

Klubbpris

Sancho

259:-

Klubbpris

199:-

Bestnr: 104650

Klubbpris

139:-

Sancho är en ren naturprodukt som har sitt ursprung från Himalayas sluttningar, Nepal, där Sancho traditionellt används inom folkmedicinen för att öka det allmänna välbefinnandet i samband med t.ex. förkylningar och allmän trötthet. När du använder Sancho så hjälper du även barnen i Nepal. Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. Över 5000 personer samt 600 familjer har hjälpt till för att du ska ha möjlighet att nyttja Sancho! I Sancho, som är en unik blandning av eteriska oljor, är örterna koncentrerade vilket medför att produkten blir mycket kraftfull och potent. Sancho är en ren naturprodukt, i vilken man tillvaratagit gammal kunskap och visdom från bergsfolken i Himalaya. För dem var det viktigt att hålla sig friska! Sancho är en ren och högkvalitativ naturprodukt som framställs av de bästa råvarorna från Himalayas sluttningar och tillverkas enligt läkemedelsstandard GMP. När du dricker Sancho eller droppar en droppe på ditt finger och för in i näsan så kommer du känna hur Sancho lenar och öppnar upp dina luftvägar. Örterna har en stark och inneboende kraft som frigörs när du använder Sancho och som får din kropp att stärkas och må bättre. Örterna är var och en för sig värdefulla för din kropp när du vill öka ditt välbefinnande och tillsammans i Sancho bildar de en unik och kraftfull produkt som du kan använda varje dag eller när du behöver stärka kroppen lite extra t.ex. när du är eller håller på att bli förkyld. Sancho används flitigt av den lokala befolkningen utmed Himalayas sluttningar och nu kan även vi här i västerlandet ta del av denna uråldriga visdom från Himalaya, tillverkat och förpackat enligt västerländsk standard. Välkommen att prova du också! Du kommer inte att bli besviken! Merparten av de som använt Sancho har det numera som ”standard” i sitt hus- och reseapotek! Detta kan vi på LivsEnergis redaktion intyga! Sancho ingår i vårt husapotek och vi flyger ingenstans utan att vi har en flaska Sancho med oss! När kollegorna är förkylda tar vi själva en extra dos för att skydda oss mot deras baciller. Ord ca pris: 189:Sancho har genomgått tester i Produktkontrollen i Sverige samt godkänts av Hälsokostrådet. Sancho marknadsförs i Sverige som ett kosttillskott. Svensk bruksanvisning medföljer! En flaska Sancho innehåller 10 ml som räcker till ca 70 – 80 doser.

Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. 13

Bestnr: 109937

Tibetanska Gojibär – vildväxta – 250 g!

nu med årets skörd! Klubbpris

169:-


Mat för alla tillfällen ...!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 118915

Bestnr: 118933

Den nya GI-metoden

Baka matbröd med LCHF

av Ola Lautitzon & Ulrika Davidsson Den här boken utvecklar det glykemiska indexet och lanserar dessutom begreppet glykemisk belastning, GB, som visar sig vara en ännu bättre vägvisare för dig som enkelt vill gå ner några kilon utan att göra avkall på verklig matglädje. I Den Nya GI-metoden finns det största utbudet av läckra GI-recept som de populära författarna någonsin haft i sina böcker. Du hittar såväl klassiska favoriter som nya läckra smakkombinationer och recept med inspiration från världens alla hörn. Dessutom får du praktiska uppslag med GI-alternativ till bland annat socker, vetemjöl, godis, bröd, pasta, drycker och mellanmål. Inb. ca 192 sid, rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 380:-

av Marianne Andersson Nu kan alla som vill äta lågkolhydratkost och glutenfritt njuta av mjukt och saftigt matbröd. Och matbröd är precis vad det handlar om – bokstavligen. Både proteinhalt och näringsinnehåll blir nämligen föredömligt höga eftersom många av brödens bas består av ägg. Dessutom har LCHFmatbröd den enorma fördelen att de är snabba att baka. Man vispar helt enkelt bara ihop alltsammans och låter smeten svälla en stund. Sedan är det bara att forma och grädda. Alla kan garanterat hitta sina favoriter bland dessa drygt 40 recept. Ljusa, mörka, mjuka och hårda matbröd. Fest- och vardagsbröd. Baguetter, knäckebröd, focaccia, pizza, smörgåstårta – allt finns här! Kartonnage, 96 sid. Ord ca pris: 300:-

Klubbpris

309:-

Klubbpris

239:-

Bestnr: 119050

Bestnr: 119058

Brydlings fisk och skaldjur

Viktminskning med LCHF

av Carina & Ulrika Brydling Vattnen omkring oss bjuder på en mångfald av läckra fiskar och skaldjur. Men mycket kunskap om hur man tillagar fisk har fallit i glömska, när det egentligen är så enkelt och blir så gott! Här finns inspirationen och recepten som hjälper dig att laga fantastiska middagar av havets skatter! Nya spännande rätter och uppskattade klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur, liksom råd om vilka arter man bör undvika och vilka som kan ätas med gott samvete – allt finns med. Inb. ca 141 sid. Ord ca pris: 269:-

av Åse Falkman Fredriksson Efter år av viktpendling, hetsätning och snedvriden självbild hittade Åse LCHF-kosten, och med den en väg till ett sundare och lyckligare liv utan ständigt växlande bantningsmetoder och fettskräck. I boken berättar Åse hur hon lyckades minska i vikt utan att dra ned på det goda i livet. Författaren Åse Falkman Fredrikson är kostrådgivare med gedigna kunskaper om viktpendling, ätstörningar och hur man tar sig ur gamla destruktiva mönster. Boken innehåller 86 framgångsrecept och sexveckorsprogram. Inb. ca 149 sid. Ord ca pris: 310:-

Klubbpris

209:-

Klubbpris

249:-

Bestnr: 119059

Lisens gröna värld

Bestnr: 119055

av Lisen Sundgren Gör gröna smoothies på vårens vilda örter, ta ett fläderbad på sommaren och drick varmt ingefärste under kulna höst- och vinterdagar! Nu kommer Lisen Sundgren med en modern livsstilsbok där hon delar med sig av sina bästa recept och huskurer för hälsa och välbefinnande. Kartonnage, ca 192 sid. Ord ca pris: 340:-

Grillmat LCHF av Birgitta Höglund I den här boken delar Birgitta Höglund med sig av sina gedigna recept, som passar utmärkt på grillen. Massor av marinader, såser och läckra tillbehör gör grillningen aptitlig. En mängd härliga grönsaker blir ett bra komplement till all slags kött, fisk, skaldjur och ägg som hamnar på tallriken. För Birgitta har kosten hon förespråkar inneburit att hon har gått från sjuk till frisk. Kosten är anpassad för LCHF, men passar även för stenålderskost. Birgitta Höglund föredrar ofta att helt enkelt kalla den naturlig mat, för den är lagad med så få processade varor som möjligt och så långt det är möjligt med råvaror odlade på ekologisk väg. Inb. ca 150 sid. Ord ca pris: 310:Bestnr: 119056

Klubbpris

279:-

Klubbpris

249:-

Bestnr: 119047

Solens hälsa

Bevisen – frisk med LCHF av Sofie Hexeberg ”I denna bok berättar jag om mina egna patienter. Och vad de har berättat för mig om hur de blivit friska efter att ha ändrat sina kostvanor. Många har tidigare försökt allt utan att lyckas. Men kostomläggningen blev till slut den medicin som fungerade. För mig är deras berättelser bevisen för att LCHF fungerar! Läs om Liv som blev av sin värk i muskler och skelett och därmed sina sömnproblem. Läs om Ingeborg som blev kvitt sin diarré. Eller om Julie som kunde sluta med sina epilepsimediciner. Och läs om återkopplingarna som jag har fått från andra läkare.” Häftad, ca 300 sid. Ord ca pris: 310:Klubbpris

Klubbpris

269:-

249:14

av Bo Hagström & Maj-Lis Hellénius Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Här presenteras nya forskningsrön om hur olivolja även kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Läs om de olika olivsorterna, hur skörden och pressningen går till och hur du ska tänka när du väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. I Solens hälsa varvas läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd. Inb. ca 160 sid, rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 330:-


Missa inte! ! vänvärvningen & n vä Värva en a välj fritt ur hel ! en g in n d ti

Trimma kroppen …!

an 17! Läs mer på sid

Klubbpris

249:-

Bestnr: 119048

Bestnr: 119060

Viktcoach för seniorer

Kom i form på 30 dagar

av Ulrika Davidsson & Malin Schulz Äntligen pensionär! Nu har du möjlighet att själv styra över ditt liv, och passar väl på att verkligen ta dig tid att njuta av allt du inte riktigt hann med tidigare? Vällagade måltider och stärkande promenader i dagsljus, bara det. Det är aldrig för sent att börja leva lite sundare. De frestande men enkla recepten som presenteras i denna övergripande hälsoguide är speciellt anpassade för seniorens lite lägre förbränning och ger den allra bästa starten för att ta itu med träning och viktminskning. Du får även tips på hur du kan göra trevliga avbrott i den nya hälsorutinen, som restaurangbesök och resor, och en dessert någon gång då och då ska du absolut fortsätta att unna dig! Inb. ca 144 sid, rikt illustrerad i färg. Ord ca pris: 310:-

av Laila Bagge Laila Bagge ville hitta tillbaka till kroppen hon hade innan hon blev gravid. Hon började träna med blicken stadigt fäst på vågen, men insåg snabbt att det handlade om så mycket mer än vikt: ork, styrka, friskhet och pigghet. Kom i form på 30 dagar innehåller hennes handfasta tips, baserade på egna erfarenheter. Boken är både en praktisk träningsbok och en nyttig kokbok med fräscha recept av Lailas man Niclas Wahlgren, som har en bakgrund som kock. Kartonnage, ca 160 sid. Ord ca pris: 320:Klubbpris

259:-

Bestnr: 119061

Den ultimata löparguiden av Sally Edwards, Carl Foster, Roy M. Wallack Spring snabbare och bli starkare! Intresset för löpning har ökat lavinartat de senaste åren och över 37 miljoner människor världen över ser sig som aktiva sportlöpare. Forskningen har också gjort enorma framsteg inom löpningsområdet. I Den ultimata löparguiden finns för första gången den mest banbrytande idrottsmedicinska forskningen och de mest praktiska idrottsstrategierna samlade. Boken tar upp ämnen som kost, pulszonträning, ”det svarta hålet” och finjustering av löpstilen. Kartonnage, 232 sid. Klubbpris Ord ca pris: 300:-

Bestnr: 119057

Ryggakuten av Ingo Froböse 150 muskler stabiliserar ryggraden. Om de inte används förlorar musklerna 35 % av sin styrka på två veckor. Vuxna lever sitt liv sittande i genomsnitt 11 timmar per dag. 80 % av alla ryggsmärtor har med musklerna att göra och de flesta ryggsmärtor är alarmsignaler som kan åtgärdas ganska lätt genom en kombination av rörelser, avslappning och massage. Det är lätt att följa råden i den här boken. Övningarna är anpassade för att kunna utföras både hemma och på kontoret. Lär dig hur du återhämtar dig bäst efter ett ryggskott, hur du hanterar påfrestningarna under en graviditet eller efter en lång stillasittande bilresa och vad du ska göra vid akut ryggsmärta. Inb. 176 sid. Ord ca pris: 330:-

239:Bestnr: 119063

Yogans anatomi av Abigail Elllsworth Vad händer i din kropp när du utövar yoga? Den här boken ger dig dessa insikter och kunskaper med hjälp av steg-för-steg-bilder (fotografier och anatomiska illustrationer) – du får lära dig olika asanas och samtidigt se hur dina muskler arbetar. På så sätt blir det lättare att förstå hur du korrekt ska utföra övningarna och få ut det mesta möjliga av din yoga. En mängd olika asanas gås noggrant igenom, liksom passande andningstekniker. Boken varnar också för olika fallgropar och visar hur man undviker dem. Denna bok passar såväl yogautövare som yogainstruktörer och kapitlen är indelade efter olika slags ställningar: stående, framåtböjningar, bakåtböjningar, sittande samt även mer avancerade kroppsställningar. Häftad, ca 160 sid. Ord ca pris: 249:Klubbpris

199:-

15

Klubbpris

269:-


English Corner …!

Fraktfritt! När du

handlar för över 500:-!

Bestnr: 119071

Bestnr: 118713

Practical Miracles

Klubbpris

179:-

Magic Past Lives

av Arielle Essex When Arielle Essex found out that she had a brain tumor, she was convinced that resolving the stress in her life would help her to heal. By applying the practical psychology of NLP and drawing on new scientific research, alternative techniques and spiritual principles, she designed a strategy that allows individuals to face any kind of crisis and turn it around. Arielle knows the kind of questions people really want to ask: How can I make a miracle happen when I need one? How is it possible that my thoughts have contributed to this? How can I resolve this problem and get rid of it right now? How can I bounce back and prevent this from happening again? In Practical Miracles, finding answers to all these questions becomes not only possible but completely achievable, as Arielle guides you on your own unique healing journey towards freedom and fulfillment. Häftad, ca 304 sid. Ord ca pris: 279:-

Klubbpris

159:-

Bestnr: 119073

Bestnr: 119072

Reveal

Activate Your Goodness

av Meggan Watterson Harvard-trained theologian Meggan Watterson is a pilgrim to the divine feminine trying to find the missing stories and images of women’s spiritual voices. At a sacred site of the Black Madonna in Europe, Watterson had a revelation that changed her. Rather than transcending, denying or ignoring the body, being spiritual for her meant accepting her body as sacred. Only then, Watterson realized, could she hear the voice of her soul. With passion, humour and brutal honesty, Watterson draws on ancient stories and lesser-known texts of the divine feminine, such as The Gospel of Mary Magdalene, making them modern and accessible to reveal the spiritual process she went through. Through her extensive work with women, Watterson found that she was not alone. There are countless women who long for a spirituality that encourages embodiment rather than denies it, that inspires them to abandon their fears but never themselves, and to be led by the audacious and fiercely loving voice of truth inside them. Häftad, ca 224 sid. Ord ca pris: 238:-

av Shari Arison Activate Goodness is a practical guide for doing good for yourself and others, offering inspiration for immediate improvement of your own life and the lives of others. Shari Arison, visionary businesswoman and philanthropist, explores personal stories of people who have made a difference by thinking, speaking and doing good. Shari boldly shares with us her own experience that her ‘perfect life’ – as one of the world’s most powerful women – is harmonious only when she attains that delicate personal balance between giving and receiving. Häftad, ca 176 sid. Ord ca pris: 215:Klubbpris

Missa inte! ! vänvärvningen & n vä Värva en a välj fritt ur hel tidningen!

169:-

an 17! Läs mer på sid

Bestnr: 119074

179:-

Klubbpris

179:-

Bestnr: 119075

Mary, Queen of Angels

Klubbpris

av Atasha Fyfe In her practice as a past life regressionist, Atasha Fyfe discovered the importance of positive past life memories. They are as healing and helpful as the difficult experiences that are the usual focus of therapy. Taking place against the backdrop of widely different times and places, the real-life experiences of regression in this book are both fascinating chronicles of the soul path and dramatic tales of secret history, ancient wisdom and forgotten powers. They include messages from angels and spirit guides, and memories of the beautiful between-life worlds. Helpful advice and enjoyable exercises at the end of each section lead the way to the treasure chest of your own magical past life memories. This powerful book will show you exciting new possibilities that were always waiting to be found in your true soul history. Häftad, ca 304 sid. Ord ca pris: 279:-

av Doreen Virtue Mary, Queen of Angels is a non-denominational book that follows the successful path of two of Doreen Virtue’s previous works, The Healing Miracles of Archangel Raphael and The Miracles of Archangel Michael. Within these pages, Doreen brings forth a collection of true stories from people who have experienced dramatic healings by, and visitations from, Mary. Doreen ties these stories together by category – with comments and narrative for those who wish to deepen their own connection to Mary and the angels. Mary, Queen of Angels is for people of all faiths and beliefs. It is filled with prayers for various life situations, fascinating discussions about the history of Mary and details about geographic locations where there have been sightings of her. Now available for the first time in paperback, this is a gift you’ll want to share with the whole world. Häftad, ca 289 sid. Ord ca pris: 238:16

I Believe av Eldon Taylor Eldon Taylor has spent over 25 years researching the power of the mind, and developing scientifically proven methods to use this power to enhance the quality of your life. I Believe is a book that will not only inspire you, but will highlight the kinds of beliefs you hold that may be causing you to fail. In the process, it will provide you with the opportunity to choose, once again, the beliefs that drive your life. Now available for the first time in paperback, this book and CD will show you that your thoughts impact not only on yourself, but the whole world. Häftad, ca 289 sid. Ord ca pris: 238:Klubbpris

179:-


fle Låt o me r Livs ss b dle En li mm erg ar! i-

Nu kan du också värva vänner på vår hemsida www.livsenergi.se

Värva en vän och välj fritt ur hela tidningen!

Låt dina vänner bli medlemmar i bokklubben! Som tack för hjälpen får du helt fritt välja 2 artiklar ur denna tidning!

Till dig som vill bli medlem i LivsEnergi! Du får helt fritt välja 2 artiklar ur tidningen för endast 19:-*/st! Och du får 5 premier utan extra kostnad! Dina

r** rande premie e ir sp in ch o a Dina fem unik ärka dig på många plan! Energi! st tt a r e m medlem i Livs kom är du nu blir n a in d r li b e D

premie5 r! Värde

886:-c!a

Beställningskupong!

Ifylls av dig som önskar mottaga välkomsterbjudandet och bli medlem i LivsEnergi

7 JA TACK!

Jag vill gärna bli medlem i bokklubben LivsEnergi och får fritt välja 2 böcker/artiklar ur denna tidning för endast 19:-/st. Porto och packning tillkommer med 45:- på välkomstpaketet och därefter på samtliga leveranser med 38:-. Som medlem blir jag erbjuden att köpa en ny bok ca en gång i månaden till priser från 195:- till 399:- (med reservation för porto- och prisändringar). Böckerna presenteras i förväg i klubbens medlemstidning. Om jag inte vill köpa kommande bok eller föredrar att köpa något annat meddelar jag bara klubben före angivet datum. Mitt enkla åtagande är att utöver välkomstpaketet endast köpa en periodens huvudbok till medlemspris under mitt första medlemsår. Jag har 14 dagars ångerrätt från det att jag mottagit min leverans och betalar då själv endast returportot. Jag kan när som helst säga upp mitt medlemskap genom att meddela kundtjänst t ex via ett vykort. Jag har valt:

1. Pendel i Swarovskikristall®

Varje bit är precist skuren och fasetterad som en diamant, vilket ger maximalt gnister. Kedja i metall. Värde ca 90:-

- 3

bok/produkt nr:

- 3

bok/produkt nr:

(*Porto & packning tillkommer med 45:-)

r a fr ågo Stä ll dinsva r med få ! h oc pendeln hjä lp av

VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER). Namn: Adress: Postnr./Ort: e-post: Namnteckning. OBS! Målsmans, om du är under 18 år

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna och lämna erbjudanden för egna och andras produkter. Vid kontroll, rättelse eller anmälan om spärr av personuppgifter kontakta Forma Books AB. Skulle någon produkt i välkomsterbjudandet ta slut kan den komma att ersättas med en likvärdig produkt. Vi förbehåller oss rätten att godkänna samt avsluta medlemskapet. Erbjudandet gäller t.o.m. 20131231. OBS! Endast ett medlemskap per hushåll. Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö, Tel. 08-737 86 92

r a dina Ba l ansea k r an ! s ju ch

2. Chakrastenar

Sju utvalda halvädelstenar som passar till respektive chakra. Information medföljer. Värde ca 149:-

Ifylls av dig som värvar Så snart min vän har betalt sin första periodens bok sänds mina 2 valda artiklar till mig. Jag är införstådd med att jag inte kan värva någon som tillhör mitt eget hushåll eller någon som redan är medlem i LivsEnergi. VAR VÄNLIG TEXTA MED VERSALER (STORA BOKSTÄVER).

r es sa d Bli avstanser a d ! o ch b a l

Medlemsnr:

(Finns på baksidan av din medlemstidning)

Namn:

3. Antistresstenar i hematit

Avstressande, balanserande och skyddande. De sägs även ge hjälp att lösa problem! 2 stenar. Värde ca 149:-

Adress: Postnr./Ort: e-post:

a e t me s t Få ut dli ! av v et

(Så att du kan få LivsEnergis nyhetsbrev)

- 9 - 9

Jag har valt bok/produkt nr:

Jag har valt bok/produkt nr:

et liv du Sk apa dmer om ! dr öm

OBS! Välkomsterbjudandet levereras endast under förutsättning att den som önskar mottaga erbjudandet har undertecknat beställningen.

j! Frankeras e

L1301

Sverige

porto betalt

Svarspost

205 783 41

17

!

Programmet tar fasta på tankens skapande kraft! För dig som har bestämt dig för att ta tillbaka kontrollen och makten över ditt eget liv. Cd-rom, värde ca 249:5. Låt drömmen gå i uppfyllelse – nu! ** Ditt premiepaket består av antistresstenar i hematit, Genom effektiva övningar hjälper programchakrastenar, kristallpendel samt ett skivfodral med en skiva met dig att skapa det liv du drömmer om. med dina två program som alla är fullversionsprogram, d.v.s. ej demo eller tidsbegränsade. Totalt värde ca 886:-. Cd-rom, värde ca 249:-

LivsEnergi

Forma Books AB, c/o Förlagssystem 110 30 Stockholm

4. Skapa dig ett magiskt liv!


Medlemsinformation Nyhet! Nytt vänvärvningssystem i LivsEnergi. Nu kan du och din vän välja fritt i aktuell medlemstidning när ni väljer era premier! Du som värvar får välja 2 böcker/produkter ur tidningen som du får när din vän har betalt sin första periodens bok. Din vän får också fritt välja sina 2 välkomstböcker/produkter ur denna tidning samt får sina premier utan extra kostnad. Händer det något trevligt!? Om du har något evenemang som du vill berätta om för andra LivsEnergimedlemmar kan du alltid höra med oss på LivsEnergi så kanske vi kan hjälpa dig att sprida budskapet i tidningen samt på vår hemsida. VAD INSPIRERAR DIG? Låt oss få veta vad som intresserar dig – vilka böcker vill du finna i LivsEnergi, vilken slags musik, prylar eller hälsokost skulle du vilja se mera av i LivsEnergi? Berätta för oss så kan du även hjälpa andra medlemmar att finna bra produkter. E-posta eller skriv brev till adressen nedan och märk brevet med ”inspiration”. BESTÄLL FRÅN FÖREGÅENDE PERIOD! Utnyttja de blanka rutorna på beställningskupongen och beställ från tidigare tidningar. DU KAN RINGA IN DIN BESTÄLLNING på dagtid, måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00, fredag 09.00 – 11.00. Ring 08-737 86 92. Det underlättar för vår kundservice om du har ditt medlemsnummer till hands. Du finner numret på baksidan, uppe till höger på sidan och till vänster om B:et vid portot. KONTAKT MED OSS? Kundtjänst: livsenergi@formabooks.se LivsEnergi, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Redaktionen: livsenergi@formabooks.se LivsEnergi, Forma Books AB, Jungmansgatan 12, 211 19 Malmö.

Välkommen!

MEDLEMSREGLER v Som medlem har du ett generellt åtagande om att köpa en periodens bok under ditt

första år som medlem. Är du osäker på vad som gäller just för dig så är du välkommen att kontakta kundtjänst.

Fraktfritt! När du

Musik för välmående ...!

handlar för över 500:-!

Bestnr: 110017

Healing – dubbel-cd av Doris Ankarberg En dubbel-cd som ger dig ett effektivt verktyg i din egen personliga utveckling. Svenskt tal av Doris Ankarberg och bakgrundsmusik av Mike Rowland, (från cd:n ’Silver Wings’). Speltid: ca 119 min Kategori: avslappnande/meditativ Instrument: svenskt tal med mjuk musik i bakgrunden. Ord ca pris: 199:-

Klubbpris

169:Bestnr: 110267

Heart Healing – cd av Stefan Guzikowski Stefan Guzikowski har här lyckats att skapa en oas av meditativa toner. Musiken omger dig med ett lugn och en trygghet som skapar de rätta förutsättningarna för att öppna upp dina hjärtenergier, där det ryms kärlek och omtänksamhet, inte minst för dig själv. Unna dig kontinuerliga stunder tillsammans med Stefan Guzikowskis musik – det är du värd! Speltid: ca 73 min. Klubbpris Kategori: meditativ Instrument: keyboard Ord ca pris: 199:-

169:-

v Som medlem i LivsEnergi får du ca en gång i månaden – så länge du själv vill – en ny berikande bok.

Bestnr: 796183

v Kommande böcker plus ett antal andra boknyheter presenteras i klubbens medlems-

In the presence of Angels – cd

tidning som utkommer ca en gång i månaden.

v Huvudboken får du till ett extra förmånligt pris, för närvarande mellan 229:- och 399:(reservation för prisändringar).

v Om du vill ha periodens huvudbok behöver du inte göra någonting – boken kommer

automatiskt hem till dig. Önskar du inte kommande bok eller föredrar att köpa någon annan, meddelar du klubben detta före angivet avbeställningsdatum. Porto- och expeditionsavgift tillkommer med 38:- (reservation för Postens taxehöjning).

v Du har 14 dagars returrätt. Du betalar då själv porto. Vid ofrankerade returer debiterar vi 95:- i returavgift. Adress vid retur av bok/produkt: LivsEnergi, c/o Förlagssystem, 791 89 Falun.

v Lämna inga meddelanden till bokklubben på inbetalningskortet eller i returpaketet. Ring istället vår kundservice eller skriv till oss. Uppge klubbens namn och ha ditt medlemsnummer i beredskap då du kontaktar vår kundservice. Du finner det på talongen på inbetalningskortet.

Klubbpris

169:-

v VID uppsägning av medlemskap tag kontakt via:

1. V ykort eller brev, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm.

v Kundservice finns på plats måndag – torsdag 9.00 – 11.00 och 13.00 – 15.00,

av Frantz Amathy Det finns betydligt mer magi i luften än vad de flesta av oss upplever i vardagen. Varje ögonblick är fyllt av poesi, om vi tillåter oss att vara närvarande utan tankarnas störande myller. Fönix musik kan hjälpa oss att uppleva ögonblickets intensitet, och speciellt änglamusik av den franske musikern Frantz Amathy. Det är en värld av ren magi och skönhet, som en ängels beskyddande hand vid din sida, och du får uppleva världen i ett tillstånd av ren lycka. Att musik kan innehålla så fina stämningar och djup healing-energi är rent magiskt! Speltid: ca 54 min. Kategori: avslappnande Instrument: keyboard, synthesizer Ord ca pris: 199:-

fredag 9.00 – 11.00. Telefonnummer 08-737 86 92. Mailadress: livsenergi@fsys.se

v Uppdatering av telefonnummer sker två gånger per år. Önskar du att kundregistret

inte ska utnyttjas för reklamerbjudanden anmäler du detta skriftligen till: Reklamspärr, Forma Books AB, c/o Förlagssystem, Box 30104, 104 25 Stockholm. Ange klubb, namn och medlemsnummer. Spärren gäller för alla Forma Books AB:s klubbar.

v För vidare information, se baksidan av inbetalningskortet. v Forma Books AB behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dessa för att kunna fullgöra kundrelationerna.

O r de r te l ef o n

08-441 34 29

Öppet dygnet runt!

Besök vår hemsida på internet: www.livsenergi.se Här hittar du bland annat: • hela den aktuella medlemstidningens utbud i bild och text. • ett bibliotek med sökfunktioner för titel, beställningsnummer och ISBN från hela vårt sortiment. • författarlista med bild- och textpresentation samt förteckning över samtliga utgivna böcker. Du loggar in genom att ange ditt 10-siffriga kundnummer i fältet ”Användarnamn”. I fältet ”Lösenord” anger du ditt postnummer. Klicka därefter på ”Logga in”.

Bestnr: 109532

Global Brain – White Hole in Time – From Science to God– dvd, 3 filmer i 1 av Peter Russell Följ med vetenskapsmannen och filosofen Peter Russell och ta del av hans positiva vision om hur vi står vid ett av evolutionens vägskäl. Du får en ökad förståelse för vad som sker runt omkring oss, både tekniskt, globalt och personligt. En kunskap som du lätt kan omsätta till ditt eget liv för att skapa mer balans och harmoni genom att förstå att du är en del av något mycket större och att förstå varför vi söker lyckan utanför oss när vi egentligen vet att den finns inom oss. Ett av hans uttryck är ”Nästa stora upptäckt är inte yttre rymden – det är den inre rymden”. Peter Russel har vunnit många priser för sina filmer och föredrag. De tre filmerna på dvd:n spänner över hans arbete under ett 20-tal år, och aldrig förr har informationen varit mer aktuell. Språk: engelska med svenska och danska undertexter Speltid: 85 minuter Regissör: Peter Russell Ord ca pris: 199:18

Klubbpris

169:-


 luserbjudandet CD – dvd, är utvalda cd och dvd:s som du får köpa P extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

Periodens pluserbjudande – cD

Spa & Wellness vol 3

Spa & Wellness 3 innehåller väl balanserad musik med Roger Ekelund, Pushkar och Ageha. Vackra avslappnande melodier som verkligen får dig att varva ner och komma i balans. PLUSPRIS

129:på ProvLyssna cd:s! slu P s perioden

ergi.se www.livsen

Av: Roger Ekelund, Pushkar och Ageha

fakta om pluserbjudandet SPA & wellness vol 3 Bestnr: 110877 Av: Roger Ekelund, Pushkar och Ageha Ord. ca pris: 199:Endast pluserbjudandet: Insights – Spa and Wellnes vol 3 Klubbpris: 169:-

Innehåll: 6 spår Speltid: ca 63 min. Kategori: avslappnande/ meditativ Instrument: keyboard, gitarr, flöjt, tamboura, piano, swarmandal, harpa och stråkar

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande!

Miss vänvä a inte! Värva rvningen! välj fr en vän & itt tidnin ur hela gen! L äs m er på sid an 17!

Meditera mera …! Bestnr: 110556

Meditationer 2 – cd av Benny Rosenqvist Här börjar du en meditationsresa i ditt inre. Först kommer du att få kontakt med din guide/vägledare som kommer att leda dig till inre kunskap. Djupt inne i din själ kommer du att finna tidigare liv med hjälp av djupmeditation. En mycket spännande resa i din själ, för njutning är att du får bilder från din egen soluppgång samt den vackra solnedgången där du bara känner att du är i paradiset. Innehåller 3 guidade meditationer med Benny Rosenqvist. Klubbpris Speltid: ca 40 min. Musik: Peter Karlsson. Ord ca pris 169:-

129:Bestnr 110134

nyhet!

Ny med iT skiva m ationsed B rosenqv enny ist

Meditationer – cd

Klubbpris

129:-

av Benny Rosenqvist Din resa inåt kan börja ... Meditationen för oss till inre äventyr, till vår egen högre visdom. Vi möter känslor, bilder, förnimmelser samt får det lugn som vi söker. Kompositör och musiker Peter Karlsson och jag har skapat denna underbara skiva där du får lära dig att meditera och får tillgång till tre olika meditationstekniker: Lär dig släppa taget, hitta stjärnan inom dig och gå in i din vackra paradisträdgård. Ta nu djupa andetag och börja din meditationsresa. Love Benny

Speltid: ca 40 min. Ord ca pris: 169:19

Klubbpris

Bestnr: 110006

169:-

Meditation – cd av Rainer Lange Denna cd är det perfekta redskapet om du vill ge dig själv små mentala pauser i en hektisk vardag. Du kan välja en musikalisk meditation på ca 10, 20 eller 30 minuter. Sitt i en behaglig ställning med slutna ögon, tag ett djupt andetag, och upplev hur musikens stämning skänker inre frid och hur tankarna långsamt faller till ro. En liten mental paus är oerhört sunt och ger överskott av energi så att du kan ge dig i kast med dagens sysslor. Speltid: ca 78 min. Kategori: meditativ Instrument: keyboard Ord ca pris: 199:-


B

Avsändare: Bokklubben LivsEnergi Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 Stockholm

Periodens pluserbjudande – bok

lella verkligheter − fascinerande läsning! Metafysisk forskning på högsta nivå.

− NAPRA ReView

Vår andliga guide försöker att ge oss det bästa av båda världar! I Själarnas öde erinrar sig helt vanliga människor sina liv mellan liven, assisterade av den andliga hypnosterapi som doktor Newton utformat under många års vetenskapliga studier. Boken bygger på hans banbrytande forskning om livet efter detta och vänder sig inte bara till dem som är noviser på området utan också till dem som redan har läst hans första bok, bästsäljaren Själarnas resa. Medan du läser dessa vittnesmål från människor i djup trans kan du undersöka dina egna andliga minnen, vinna insikter om deras betydelse och lära dig fascinerande detaljer om: vårt uppdrag på jorden, andliga miljöer där själarna vistas efter döden, kopplingen mellan själen och hjärnan, själsfränder, själarnas resor mellan liven m.m. Själarnas öde ger kunskap om den otroliga ordning och planering som andevärlden generöst erbjuder oss människor. fakta om pluserbjudandet

pluspris

99:-

av Michael Newton

porto betalt

Hur beställer jag?

 luserbjudandet är utvalda böcker/produkter som du får köpa P extra billigt när du sam­tidigt köper periodens erbjudande.

själarnas öde

fantastisk granskning av ”Vilken själarnas aktiviteter och paral-

Sverige

BestÄllningskupong

Du kan använda beställningskupongen nedan, när du ska beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken. Sista dagen för avbeställning är den 20/5 2013.

Ordertelefon

Du kan också använda LivsEnergis ordertelefon vid beställning. Alla som har telefon med* och # (tonvalstelefon) kan enkelt beställa extraböcker eller avbeställa huvudboken med hjälp av vår ordertelefon. Ha ditt medlemsnummer och de aktuella boknumren i beredskap när du ringer. En röst talar om hur du ska göra. OBS! Första dagen du kan beställa och avbeställa via Internet/order­telefonen är den 1/5 2013.

Ordertelefon öppet dygnet runt!

08-441 34 29

Efter att man uppgett sitt medlemsnummer: 1# för att avbeställa 2# för att avbeställa och beställa annat 3# för att bara beställa annat (och behålla månadsboken) *# för att upprepa meddelandet ** för att avsluta samtalet OBS! Glöm inte att uppge beställningsnummer på boken du vill avbeställa

Själarnas öde Bestnr: 117409 Författare: Michael Newton Översättning: Kerstin Kennedy Antal sidor: 272, inb. Ord. ca pris: 330:Endast pluserbjudandet Själarnas öde Klubbpris: 259:-

Hemsidan Du kan beställa & avbeställa dina bokklubbsböcker på Internet:

www.livsenergi.se

Du får automatiskt pluspriset när du samtidigt beställer periodens erbjudande ring in din beställning på ordertelefon

Besök gärna vår nya hemsida JA tack, jag vill beställa följande produkter: Bestnr: 119051 Den högkänsliga människan

08-441 34 29.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning s ww på B e www.livsenergi.se w. he stä liv m ll se sid Bestnr: 119063 Yogans anatomi ne an rg Plats i.s Bestnr: 119072 Activate Your Goodness e

Bestnr: 119068 Beslutshandboken

Bestnr: 110267 Heart Healing – cd

Bestnr: 115320 Tusen ord för glädje

Bestnr: 796183 In the presence of Angels – cd

Bestnr: 119066 Gryningens epok

Bestnr: 110556 Meditationer 2 – cd

Bestnr: 110879 Mental träning 4A-metoden

Bestnr: 110134 Meditationer – cd

Bestnr: 118357 Handbok i hur man utvecklar sin intuition

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110111 Andens meditation – cd

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 110339 Äkta Johannesört – Alice blomsterterapi

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Nr:

..………………………………………......................................

Bestnr: 119062 Gröna apoteket Bestnr: 110433 Armband med stärkande berlocker Bestnr: 110390 Aum-smycke Bestnr: 110275 Exklusivt Chakrahalsband – chakraring Bestnr: 104650 Sancho Bestnr: 109937 Tibetanska Gojibär – vildväxta 250 g Bestnr: 118915 Den nya GI-metoden Bestnr: 119061 Den ultimata löparguiden

Adressändring

Från datum:

för porto

Beställning/ avbeställning oss tillhanda senast den

maj

20 måndag

Bestnr: 110877 Spa & Wellness vol 3 – cd Bestnr: 117409 Själarnas öde

Du får automatiskt pluspris när du beställer periodens erbjudande Nej tack. Jag önskar inte periodens erbjudande Bestnr: 119045 Minnen av livet mellan liven + gåvan Älska livet som det är

Namn: Adress: Postnr och ort: Telefon: E-mail:

Anmäl e-postadress här LivsEnergis medlemstidning trycks på miljövänligt papper

Forma Books AB c/o Förlagssystem Box 30104 104 25 stockholm

Livsenergi nummer 7  

Livsenergi medlemstidning nummer 7

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you