Page 1

FRANKA © KUIJPERS

TEGNESERIER · GRAPHIC NOVELS · 2016

FORLAGET COBOLT


NØGLEVOGTERNE

NYHED

»Stramt orkestreret falden-påhalen-komedie, der bringer mindelser om alt fra Benny Andersens historier om ’Snøvsen’ til Roald Dahls ’Charlie og chokoladefabrikken’. Niels Rolands tegninger er tydelige og nemt aflæselige.« ★ ★ ★ ★ ★ Berlingske »Masser af action og eftertanke ... en fremragende fortælling.« ★ ★ ★ ★ ★ Serieland »For børn fra 10 år med interesse for universets gåder ... Hæsblæsende underholdning og læring i en og samme historie ... Niels Roland er en mesterfortæller.« DBC lektør

© ROLAND / COBOLT

Pigen Isadora og katten Artemis overraskes af et tordenvejr og søger ly i et mystisk, gammelt hus. Det skulle de måske ikke have gjort. For er man først trådt ind i nøglehuset, kommer man i lære som nøglevogter – og man kan ikke forlade huset, før en ny lærling dukker op! Desværre nåede den nuværende mester, drengen Villads, aldrig at blive udlært, og han må derfor sammen med Isadora og Artemis passe husets uendeligt mange døre – som fører ind til lige så mange fantastiske verdener.

2

Niels Roland Nøglevogterne 1 Mesteren og lærlingen 32 s. i farver, indb. 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-633-1 Vejl. pris 220 kr.

BIND 2 UDKOMMER JANUAR 2017

Kendt fra Weekendavisens børneavis, Faktisk


Kirken skal underlægges kongemagten!

Holsten, november 1534.

Fremad mod Ålborg!! Slå alle ned, som gør modstand!

DUNK

© JØRGENSEN / CAPEZZONE / COBOLT

SKIPPER CLEMENT

Den dramatiske historie om den unge forkarl Clement Andersøn fra Vendsyssel, der i begyndelsen af 1500tallet drømmer om en bedre verden. Det lykkes ham at etablere sig som skipper og handelsmand, men det tyske Hanseforbund sidder tungt på al handel i Danmark – i forståelse med adelen og den katolske kirke, der undertrykker befolkningen. Clement trodser handelsmonopolet, og da rygtet om den oprørske nordjyde når kong Christian 2., bliver han som kongelig kaper dybt involveret i kongens kamp for at bryde magtprivilegierne og opbygge en mere moderne verden. Den tyske munk Martin Luthers oprør mod pavekirken i 1517 kaster yderligere ved på bålet, da opstanden breder sig til Danmark, som ender i en heksekedel af magtkampe og regulær borgerkrig: Grevens Fejde 1534-1536, hvor den ukuelige Skipper Clements bondehær står over for adelens veludrustede tropper anført af feltherre Johan Rantzau, og som slutter med Reformationens indførelse i Danmark. Skipper Clement er en frit fortalt tegneserie om en af de mest dramatiske og skelsættende perioder i danmarkshistorien. Bogen indeholder udførligt ekstramateriale med historisk faktastof.

NYHED

Udgivet med støtte fra Storytelling Nordjylland, Folkekirkens Fællesfondspulje vedrørende Reformationsjubilæet i Danmark, Spar Nord Fonden, ENV-Fonden og Hjørring Seminariums Jubilæumsfond.

Jørgen Jørgensen Thierry Capezzone Skipper Clement 68 s. i farver, indb. 21,5 x 30 cm ISBN 978-87-7085-635-5 Vejl. pris 198 kr.

3


I MORGEN BLIVER BEDRE I oktober 1766 bliver den kun syttenårige Christian 7. viet til sin engelske kusine, prinsesse Caroline Mathilde. En purung konge med et skrøbeligt sind – og hans importerede barnebrud. Hver for sig lever de en skyggetilværelse på Christiansborg: han som forvirret kransekagefigur i et såkaldt enevælde, hun som kongelig fødemaskine. Samtidig kæmper stadsfysikus Johann Friedrich Struensee i Altona en stille kamp for det anstændige liv, for sig selv og for samfundets svageste. Alle tre drømmer de om, at i morgen bliver bedre. »Et formfuldendt tegneseriemesterværk ... En ny stjerne er født.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Jyllands-Posten » Suveræn tegneseriedebut ... Sætter ikke én fod galt ... Nærvær og ægthed i hver eneste rude.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Fyens Stiftstidende »Fornemt tegnet, veldisponeret og elegant farvelagt fortælling ... en flot start på et ambitiøst værk.« ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken »Bragende flot debut.« ★ ★ ★ ★ ★ Ekstra Bladet »Et brusende flot værk.«

★ ★ ★ ★ ★ Berlingske

»Blandt de mest imponerende danske tegneseriedebuter nogensinde.« ★ ★ ★ ★ ★ Nummer9 »Fantastisk dynamik og flow ... Generøs, energisk og sprudlende.« Atlas »Stor intensitet ... flot selvstændigt værk, der vidner om stort talent.« Kulturkapellet

Vinder af Pingprisen 2016 for Bedste Danske Debut Vinder af Deleuranprisen 2016 for Bedste Danske Debut

4

Karoline Stjernfelt I morgen bliver bedre 1 Kongen 160 s. i farver 21 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-588-4 Vejl. pris 298 kr.

Nomineret til BogForums Debutantpris 2016

© STJERNEFELT / COBOLT

Præmieret af Statens Kunstfond som et af de fem bedste litterære værker udgivet i efteråret 2015: »Med I morgen bliver bedre har Karoline Stjernfelt skabt en gennemført, spændende og smuk visuel historisk fortælling ... Alt i alt en utroligt helstøbt og gribende bog, der viser, hvor stærkt et medie tegneserien kan være.«

Bind 2, »Dronningen«, udkommer efteråret 2017


KÆRESTESORG Stine Spedsbjerg aka StineStregen tegneseriedebuterer med en POSTKORTBOG om KÆRLIGHED – eller om at miste kærlighed. Om dér hvor man bliver forladt. Om KÆRESTESORG. Universet er det umiskendelige StineStregen-univers, men i ’nye klæder’. Udformningen er 100 % taktil – 30 store A5kort samlet i én bog, tegnet med blyant og (farvel sorte streger på hvid skærm) i en vidunderlig farvepalet.

NYHED En bog om ynk, savn og sorg. En bog, vi alle kan spejle os i. Ak ja,den kærlighed.

»Stinestregen stikker fingeren dybt ind i såret, som en anden Thomas, og fra det dyb stiger vidunderligt komplekst enkle tegninger ... Præcis, selvironisk og samtidig dybt (til tider hudløst) ærlig tegneserie.«

★★★★★ Nordjyske

»Hudløst ærlig ... det er svært ikke at blive rørt.« Nummer9 »Tegningerne er sjove, og spiddende. Og lige i øjet.«

★★★★★

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

StineStregen Kærestesorg – postkortdigte 32 s. i farver, postkort 15 x 18 cm ISBN 978-87-7085-621-8 Vejl. pris 198 kr.

© SPEDSBJERG / COBOLT

Serieland

5


DANSKERLIV

6

Thierry Capezzone og Erik Svane: Daisy – en prinsesse i Danmark · 80 s. i farver, indb. 22 x 30,5 cm ISBN 978-87-7085-562-4 · Vejl. pris 168 kr.

A.-C. Pandolfo og Terkel Risbjerg: Skarabæernes konge Oversat af Søren Vinterberg · 224 s., indb. 19,5 x 27 cm ISBN 978-87-7085-585-3 · Vejl. pris 298 kr.

Lars Horneman: Når jeg ikke er til stede 80 s. i farver · 17 x 24 cm ISBN 978-87-7085-566-2 · Vejl. pris 198 kr.

Johan Nørgaard Pedersen: Sabotage i Viborg 160 s. · 17 x 24 cm ISBN 978-87-7085-595-2 · Vejl. pris 248 kr.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk


ZENOBIA ZENOBIA er historien om syriske Amina. Hun er på flugt fra krigen. Ved historiens begyndelse har hun sat ud i båd for at krydse Middelhavet. Båden tippes af en bølge. Amina havner i det kolde vand. I et langt flashback oplever vi i punktnedslag hendes liv i Syrien før, under og efter, at krigen forandrede hendes tilværelse.

Morten Dürr Lars Horneman Zenobia 100 s. i farver, indb. 17 x 24 cm ISBN 978-87-7085-644-7 Vejl. pris 250 kr.

© DÜRR / HORNEMAN / COBOLT

NYHED

7


© SATTOUF / ALLARY

FREMTIDENS ARABER »Det mest tryllebindende, forstemmende og underholdende stykke selvbiografisk tegneserie.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Fyens Stiftstidende »Mesterlig. Simpelthen betagende god.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Serieland »Mesterlig fransk tegneserie - humoristisk, grum og vedkommende ... Giver et både komisk og urovækkende indtryk af livet i et diktatur.« Weekendavisen »Man kan roligt kalde denne udgivelse en tegneserie til tiden ... Letlæst, uhøjtidelig og ligefrem ... Skarp ... lærerig.« ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken »Har format til at blive et internationalt anerkendt hovedværk.« ★ ★ ★ ★ ★ Nummer9 »Stor humor og indlevelse.«

★ ★ ★ ★ ★ Berlingske

»Satirisk tilgang til livet i den arabiske verden.« Trilogien - bøger & tech »Kåret som årets bedste tegneserie.« ★ ★ ★ ★ ★ Ekstra Bladet »Forfriskende ærlig, og ikke mindst forrygende medrivende ... kan blive en nyklassiker.« Information »En helstøbt og fremragende læseoplevelse ... vigtig og indsigtsfuld krønike.« Kulturkapellet »En morsom og knivskarp tegneserie.« Atlas

FREMTIDENS ARABER er den sande historie om en lyshåret dreng og hans familie i Muammar Gaddafis Libyen og Hafiz al-Assads Syrien. En rå opvækstskildring fortalt med tilbageblikkets eftertanke og med det opvoksende barne-jegs kompromisløse klarsyn. En politisk højaktuel, selvbiografisk tegneserie skabt af den 36-årige franske tegneserieskaber og filminstruktør Riad Sattouf, hvis tegneserie helt naturligt er blevet sammenlignet med Marjane Satrapis Persepolis såvel som med Art Spiegelmans Maus. I bind 2 af Sattoufs opvækstskildring følger vi lille Riad i hans skolestart i Syrien i 1984. En skole med endeløse sangrepetitioner, daglige tæsk og totalt fravær af læring endsige almindelig empati. Man får et direkte indblik i de familiestrukturer, den korruption og det kvindesyn, som Riad vokser op midt i.

NYHED

8

Riad Sattouf Fremtidens araber 1 En barndom i Mellemøsten (1978-1984) Oversat af François-Eric Grodin 160 s. i farver 17 x 24 cm ISBN 978-87-7085-584-6 Vejl. pris 248 kr.

Riad Sattouf Fremtidens araber 2 En barndom i Mellemøsten (1984-1985) Oversat af François-Eric Grodin 160 s. i farver 17 x 24 cm ISBN 978-87-7085-614-0 Vejl. pris 248 kr.


RANX Tabuløs sex og ultravold – her er for første gang på dansk den komplette udgave af 1980’ernes kulttegneserie om stodderrobotten RANX, der blev forløber for cyberpunkbølgen og revolutionerede den niende kunstart: tegneserien. Cyborgpunken og stodderrobotten RANX blev 1980’ernes mest radikale tegneserieikon, der i selskab med sit metalhjertes udkårne, den mindreårige Lubna, nådesløst river læseren med på en begærsrejse hinsides godt og ondt. Endnu inden William Gibsons roman Neuromancer var udkommet og film som Blade Runner havde haft premiere, var Tamburini og Liberatore allerede i fuld gang med at udforske det, der snart blev kendt som cyberpunkgenren – hvis særkende er en blanding af kybernetik og radikale forandringer i samfundsordenen med sammenbrud til følge.

»Endelig i samlet udgave på dansk ... En stor læseoplevelse ... en gave til alle tegneseriefans.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Jyllands-Posten »Ranx er på gaden i ét samlet bind, og det er simpelthen bare for fedt!« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Planet Pulp »I absolut særklasse: Et primalbrøl af pueril provokation hævet til uafviselig tegnekunst af en fuldstændig ekvilibristisk eksekvering. Nihilisme fås ikke mere koncentreret, væmmelig og livgivende end her.« ★ ★ ★ ★ ★ Nummer9 »Svær at komme udenom ... 180 foruroligende sider.« ★ ★ ★ ★ ★ Serieland »Tyk, tyk satire ... det er svært ikke at lade sig rive med.« ★ ★ ★ ★ ★ Fyens Stiftstidende

NYHED

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

Stefano Tamburini, Tanino Liberatore m.fl. RANX Oversat af Birgitte Grundtvig Huber 184 s. i farver, indb. 21,5 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-620-1 Vejl. pris 398 kr.

© GLÉNAT

»Et stykke brutalt pulserende tegneseriehistorie ... Med splattervold, hypersex og ironiske eftertacklinger af kunsten ... Udstråler en imponerende energi.« ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken

9


PASSIONNANTE PAPIRBØGER

10

Océanerosemarie og Sandrine Revel: Den usynlige lesbiske Oversat af Revka El Baz · 112 s. i farver, flexibind · 20 x 26 cm ISBN 978-87-7085-543-3 · Vejl. pris 248 kr.

Magnus Frederiksen: Kinky malebog Oversat af Pernille Arvedsen · 80 s., flexibind · 20 x 26 cm ISBN 978-87-7085-612-6 · Vejl. pris 120 kr.

Sibylline og Alfred, Capucine, D’Aviau, Augustin, Vince, Rica, Vatine, Pedrosa, Bertail og McKean: Første gang – 10 erotiske fortællinger · Oversat af Revka El Baz · 112 s., flexibind 20,5 x 26,5 cm · ISBN 978-87-7085-570-9 · Vejl. pris 198 kr.

Ulli Lust: Air Pussy – et kønshårrejsende ritual til forårets komme · 48 s. i farver, indb. · 29 x 27 cm (!) ISBN 978-87-7085-569-3 · Vejl. pris 168 kr.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk


KUNDSKABENS FRUGT Kundskabens frugt handler om det, man plejer at kalde »det kvindelige kønsorgan«. Hvad er det for noget? Og hvorfor har menneskeheden et så ekstremt anspændt og borderlineagtigt had-kærlighedsforhold til lige netop den kropsdel? I en vild mosaik bestående af gamle grækere, stenalderkvinder, Sigmund Freud, cornflakesfabrikanter, prinsesse Tornerose, hinduistiske gudinder, biologibøger, popstjerner og prins Georg af Grækenland og Danmark forsøger Liv Strömquist at give en samlet skildring af det organ, som Gustave Coubert kaldte for »Verdens oprindelse«. Bogen indeholder endvidere menstruationstegneserien »Blood Mountain«, et potpourri af læserbreve, bibelcitater og private samtaler fortalt gennem Bibelens Eva. Kundskabens frugt er en historisk analyse af konstruktionen af det kvindelige kønsorgan – ikke blot lærerig, men også vanvittig morsom.

»En morsom og skønt sarkastisk-pædagogisk pragtpræstation.« Politiken

♥♥♥♥♥

»Informativ og underholdende rejse igennem kussens kulturhistorie ... sætter tanker i gang.« ★ ★ ★ ★ Nummer9

»En både vigtig, klog og sjov bog.« LitteraturNu »Vild og fængende.« Nordjyske

★★★★

Liv Strömquist modtog Dagens Nyheters store kulturpris 2015 for bogen, fordi den »beskriver det kvindelige køns historie på en uforlignelig måde.«

Liv Strömquist Kundskabens frugt Oversat af Kamilla Löfström 144 s. i farver og s/h 17 x 23,5 cm ISBN 978-87-7085-587-7 Vejl. pris 198 kr.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

© STRÖMQUIST / GALAGO

»Burde klart være pligtlæsning for unge piger og drenge.« Trilogien - bøger & tech

11


GRAFISKE GAVEBØGER

12

Lauri Ahonen og Jaakko Ahonen: Lille fugl Oversat af Siri Nordborg Møller · 128 s. i farver, indb. 21 x 29 cm ISBN 978-87-7085-609-6 · Vejl. pris 198 kr.

André Franquin: Franquins sorte sider Oversat af Freddy Milton · 72 s., indb. · 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-575-4 · Vejl. pris 198 kr.

JP Ahonen og KP Alare: Perkeros: Diabolus in musica Overs. af Siri Nordborg Møller · 184 s. i farver, ib. 18,5 x 26,5 cm ISBN 978-87-7085-586-0 · Vejl. pris 248 kr.

Joe Kubert: Fax fra Sarajevo Overs. af Carsten Søndergaard · 208 s. i farver, ib. 23 x 30,5 cm ISBN 978-87-7085-537-2 · Vejl. pris 398 kr.

Se mange flere grafiske gavebøger på cobolt.dk


KAMPEN OM ILDEN Efter sin store succes med den forhistoriske graphic novel »Neandertal« har Emmanuel Roudier nu omsat den belgiske forfatter J.-H. Rosny den Ældres verdensberømte roman »Kampen om ilden« fra 1911 til en forrygende flot tegneserie. Udgivelsen af tegneserien er samtidig danmarkspremiere på Rosnys roman, da den aldrig har været oversat til dansk.

I generationer har livet i ulhammernes flok været organiseret omkring bålet. Kan ulhammernes flok holde liv i gløderne, kan de tænde ild, og derfor bevogtes luerne dag og nat. Men under en fjendtlig stammes angreb tilintetgøres de, og ulhammerne er tvunget til at overgive sig ubeskyttede til nattens kulde.

NYHED

Ulhammernes leder, Fauhm, udlover større andele af jagten og byttet til den, der igen kan bemægtige sig ilden, og i tilgift hans søsterdatter Gammla som mage. Særligt det sidste tiltaler jægerne Naoh og Aghoo, som hver især melder sig til at hente ild hos mammutternes sønner eller menneskeæderne. Selv om Fauhm er bekymret for, at det ender som en dødbringende hanekamp, lader han dem drage af sted – i hver sin retning.

Forude venter en farefuld rejse, hvor de kommer på tværs af mammutter, urokser, kæmpeløver, menneskeædere, røde dværge og slanger – og må kæmpe mod sult, tørst, kulde og mørke.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

Emmanuel Roudier Kampen om ilden Oversat af Ole Steen Hansen 168 s. i farver, indb. 19,5 x 26,5 cm ISBN 978-87-7085-634-8 Vejl. pris 348 kr.

© GLÉNAT

Naoh drager ud sammen med Gaw og Nam, som begge er hurtige og adrætte snarere end stærke – mens Aghoo tager af sted sammen med sine to brødre, der ligesom han er barbariske og kendt for at være lunefulde og bestialske over for kvinder.

13


GAMMELPOT Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind.

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

NYHED

NYHED

»Stærkt underholdende ... har alt, hvad et klassisk eventyr skal rumme.«

★★★★★★ Nummer9

»Frisk og klar til at levere underholdning til nutidens tegneserielæsende børn.«

★★★★

Thom Roep og Piet Wijn Gammelpot 2 Hemmeligheden om den skjulte dal Oversat af Edith Månsson 56 s. i farver, indb. 22,5 x 28,5 cm ISBN 978-87-7085-613-3 Vejl. pris 168 kr.

14

Thom Roep og Piet Wijn Gammelpot 3 Den lumske læge Oversat af Edith Månsson 56 s. i farver, indb. 22,5 x 28,5 cm ISBN 978-87-7085-638-6 Vejl. pris 168 kr.

»Tegningerne er mildt sagt fremragende og fremstår lige så levende, varme og eventyrlige nu, som de gjorde, da serien var ny. En vidunderlig børnetegneserie ... Ud over de fine tegninger rummer fortællingen en del humoristiske indslag, som både kan nydes af børnene og den voksne (op)læser.« DBC lektør

© DON LAWRENCE COLLECTION

Nordjyske


RADISERNE: DE BEDSTE STRIBER Forresten, hvad er lykke?

1960’erne betragtes ofte som Radisernes guldalder, og til denne samling har vi udvalgt de sjoveste og mest skelsættende episoder fra det tumultariske og foranderlige årti. En perlerække af klassiske dagstriber – og masser af søndagssider, hvoraf de fleste her for første gang nogen sinde udgives i farver på dansk. I begyndelsen af 1960’erne var Radiserne ikke længere blot en morsom avistegneserie, men et populærkulturelt fænomen, der bredte sig langt ind i akademiske, finkulturelle og religiøse kredse – også i Danmark. Aldrig tidligere havde en tegneserie taget verden med storm på den måde, Radiserne gjorde i de år, hvor serien både spejlede og bidrog til at skabe tidsånden.

NYHED

I centrum for opmærksomheden stod Nuser, der allerede i 1960 havde fået Trine til at udbryde: »Lykken er en varm hundehvalp.« Men Søren Bruns egenrådige beagle havde mange andre sider. Når Nuser ikke hengav sig til sin nye karriere som verdensberømt forfatter, deltog han gerne som flyveres i Første Verdenskrig og duellerede med Den Røde Baron. Eller landede på Månen længe før Apollo 11 og Neil Armstrong. De glade tressere var virkelig Nusers årti!

Pressen skrev om Radiserne: De bedste striber 1950-1959: »Fantastisk ... genialt univers.« Weekendavisen »En lækker tung hardback fyldt med gyldne gensyn.« ★ ★ ★ ★ ★ ★ Serieland »En kæmpe skefuld charme, hygge, humor og sødme.« ★ ★ ★ ★ ★ Nummer9

© PEANUTS WORLDWIDE LLC

♥♥♥♥♥

Politiken

I det illustrerede forord fortælles blandt andet om, hvordan »en varm hundehvalp« blev et globalt begreb – ikke mindst efter at verdens hotteste fotomodel i 1967, Twiggy, poserede i Nusertøj.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

Charles M. Schulz Radiserne: De bedste striber 1960-1969 Oversat af Anne-Maria Sigbrand 192 s. i farver og s/h, indb. 22,5 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-636-2 Vejl. pris 348 kr.

© GETTY IMAGES

Tidligere udgivet: De bedste striber 1950-1959 Under forberedelse: De bedste striber 1970-1979

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

15


YOKO TSUNO (SAMLEBIND) »Som altid er tegningerne sublime, og (måske fordi jeg er ved at blive gammel) man skal holde tungen lige i munden. Man får ikke alt forærende. Og det er måske dét, der adskiller Yoko fra fx Natacha ... serien stiller større krav til sine læsere. Jeg føler mig mere beriget. 6 gode stjerner.«

★★★★★★ Serieland

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

Yoko Tsunos kinesiske eventyr er – ligesom Kina selv – en righoldig blanding af nutid og fortid, fantasi og virkelighed. Vi begynder i 1980’ernes Hongkong, hvor der tilsyneladende er mere end ét havuhyre i vandet, og fortsætter til middelalderens Kina. Yoko fascineres af fortællingen om kejser Tchen Tsungs tredje hustru, Sin Yi – en seksårige pige, der levede i Sungdynastiets tid og døde under mystiske omstændigheder. Ved hjælp af sin veninde Monyas tidsmaskine rejser Yoko til det 11. århundrede i et forsøg på at ændre lille Sin Yis ulykkelige skæbne. Det bliver starten på en række dramatiske begivenheder, som får flere uforudsete konsekvenser.

NYHED

Temaet for dette fjerde samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er de kinesiske eventyr – og dermed naturligvis Yokos møde med pigen Lotusblomst, der kommer til at følge hende. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Dragen fra Hongkong, Den himmelske junke og Tågernes pagode.

16

Roger Leloup Yoko Tsuno: Under Kinas himmel (samlebind 4) Overs. af Niels Søndergaard 176 s. i farver, indb. 22 x 30 cm ISBN 978-87-7085-631-7 Vejl. pris 348 kr.

© DUPUIS

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.

Se meget mere Yoko Tsuno på cobolt.dk


FRANKAS SAMLEDE EVENTYR I en hyggelig marskandiserbutik køber Franka noget, som hun tror er en dekorativ krokodillekæbe – men kort efter bliver hun forfulgt af en mystisk og morderisk kinesisk pige, der vil have fat i den for enhver pris. Jagten går over byens tage og videre til London, Venedig og det filippinske øhav, hvor overraskende og farlige eventyr venter. Franka udkom på dansk første gang i 1979 og er siden da udgivet kontinuerligt i foreløbig 23 album. Henk Kuijpers er i disse år ved at restaurere hele serien, nyfarvelægge den og for visse albums vedkommende endda udvide de enkelte historier med sider, der oprindelig blev skåret ud af dem, fordi hans daværende hollandske forlag forlangte, at hvert album kun måtte være på 48 sider. Med FRANKAS SAMLEDE EVENTYR er det hensigten både at genudgive den klassiske tegneserie og at få Henk Kuijpers til at fortælle om tilblivelsen af de enkelte historier – samt at bringe alle de illustrationer og kortere tegneserier med Franka, som aldrig er kommet på dansk.

NYHED

Se meget mere Franka på cobolt.dk

Henk Kuijpers Frankas samlede eventyr: Dragens tænder og Tordendragens død Overs. af Niels Søndergaard 128 s. i farver, indb. 22,5 x 28,5 cm ISBN 978-87-7085-602-7 Vejl. pris 298 kr.

© KUIJPERS

Vi starter med de oprindelige album 7 og 8 og fortsætter videre derfra, men det er også meningen på et senere tidspunkt at genudgive de første seks album, der er tegnet i en lidt mere barnlig stil.

17


STORE KLASSIKERE

18

Peyo: Smølferne 1958-1966 / 1967-1969 2 samlebind á 272 s. i farver, indb. · 23 x 30 cm Se dem begge på cobolt.dk · Vejl. pris 348 kr. pr. bind

Bourgeon: Vindens passagerer – Den samlede udgave 240 s. i farver, indb. · 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-444-3 · Vejl. pris 498 kr.

Bill Watterson: Steen & Stoffer Den nye komplette udgave af Steen & Stoffer omfatter i alt 11 bind. Efter Bill Wattersons ønske udgives bind 1-7 i sort-hvid og kvadratisk format, mens bind 8-11 udgives i et bredere format og med søndagssiderne i farver. Vi genoptrykker løbende, så alle kan få samlingen komplet. Se dem alle sammen på cobolt.dk Vejl. pris 148-248 kr. pr. bind

Mézières og Christin: Linda og Valentins samlede eventyr 7 samlebind à 160-216 s. i farver, indb. · 23 x 30 cm Se dem alle 7 på cobolt.dk · Vejl. pris 348 kr. pr. bind

Se mange flere klassiske tegneserier på cobolt.dk


NATACHA: DE SAMLEDE EVENTYR

© DUPUIS

»Fyldt med god ramasjang og action.« ★ ★ ★ ★ ★ Serieland »Solid kvalitet.« ★ ★ ★ ★ Berlingske »Et højt niveau.«

★★★★

Nummer9

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

Dette tredje bind af Natachas samlede eventyr indeholder følgende originale album: Mona Lisa (også med historien Tegneserieholdet om alle Walthérys tegneseriekolleger), En ufo i søgeren og Robotternes overmand – samt en lang række andre små tegneserier med Natacha og Walter, der aldrig har været udgivet på dansk før.

NYHED

Læs i ekstramaterialet blandt andet: Hvordan Walthérys militærtjeneste i 4. belgiske cykelbataljon førte ham ud i verdensrummet · Hvorfor diameteren på Natachas miniskørt skrumpede · Science fiction-forfatteren Isaac Asimov læste Natacha · Den ukendte historie om Natachas jagt på hunden Mozart · Hvordan et møde med den spanskamerikanske MAD-tegner Sergio Aragonès kom til at påvirke Walthéry – og kom med i historien! François Walthéry m.fl. Natacha De samlede eventyr 3 Rejser på tværs af tiden Overs. af H. Bahnson, P. Vadmand og C. Søndergaard 176 s. i farver, indb. 22 x 30 cm ISBN 978-87-7085-625-6 Vejl. pris 348 kr.

19


THORGALKRØNIKEN Thorgal er Europas største fantasytegneserie, skabt af forfatteren Jean van Hamme og tegneren Grzegorz Rosinski. I THORGALKRØNIKEN genudgives nu den store, klassiske saga. Med spændende ekstramateriale i hvert bind om seriens tilblivelse og en stor guide til hele Thorgals univers. Bind 1 og 2 af THORGALKRØNIKEN findes endnu ikke på dansk, idet de i 2011 udgivne to samlebind med titlen THORGAL MAGNUM udgør en slags erstatning for dem indtil videre. Forhåbentlig bliver det muligt på et senere tidspunkt at genudgive disse to første samlebind, som tilsammen indeholder de første seks album i seriens originalrækkefølge, i samme format og udførelse som de nuværende og kommende bind af THORGALKRØNIKEN.

NYHED

NYHED

© LOMBARD

Rosinski og van Hamme Thorgalkrøniken 3 Vikinger og guder Oversat af Jens Peder Agger 156 s. i farver, indb. 22,5 x 30 cm ISBN 978-87-7085-623-2 Vejl. pris 348 kr.

20

Rosinski og van Hamme Thorgalkrøniken 4 Sagaen om landet Qa Oversat af Jens Peder Agger 256 s. i farver, indb. 22,5 x 30 cm ISBN 978-87-7085-641-6 Vejl. pris 398 kr.


THORGALS VERDEN KRISS AF VALNOR er stærkt svækket skyllet langt bort fra Jolan af en flodbølge og forsøger at komme til hægterne hos den urtesagkyndige Osian og hans lærling, den skamferede pige Erwin, som han har taget til sig som sin egen datter. Men Kriss har travlt med at komme videre, for hvis hun ikke viser sig for sin konge inden for seks dage, er hun ifølge loven SE FLERE PÅ ikke dronning længere.

NYHED

COBOLT. DK

RAISSA er første bind i en ny serie, der ligesom KRISS AF VALNOR udgives under overtitlen THORGALS VERDEN. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien THORGAL. I samlebindene THORGALKRØNIKEN findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi. Under et skænderi med drenge fra landsbyen havner Thorgals og Aaricias datter Ulv på bunden af et dybt hul, hvor der befinder sig en mishandlet hunulv. Drengene stikker af og overlader Ulv til en fatal skæbne i rovdyrets vold. De har imidlertid hverken taget UIvs særlige evner til at kommunikere med dyr i agt – eller de usædvanlige omstændigheder, hvorunder hun blev født. Den grå hunulv har mistet sin status som sin floks leder til den balstyriske sorte ulv Raissa, der nådesløst jager mennesker på hele sit territorium og lokker dem hen til en slags hule, som ingen nogen sinde er kommet ud af igen. Ulv vil gerne hjælpe den grå ulv, men snart konfronteres hun med sin naturs modpoler – den søde pige, der ikke ønsker at gøre en flue fortræd, men som på den anden side rummer en ubændig dyrisk vildskab ...

© LOMBARD

NYHED

Dorison, Mariolle og Surzhenko Thorgals Verden Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø Oversat af Ole Steen Hansen 57 s. i farver, indb. 22 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-611-9 Vejl. pris 168 kr. Yann og Surzhenko Thorgals Verden Ulv, første del: Raissa Oversat af Ole Steen Hansen 48 s. i farver, indb. 22 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-628-7 Vejl. pris 188 kr.

21


ET EKSTRAORDINÆRT EVENTYR MED LINDA OG VALENTIN

for pokker altså!

Hvis vi nu ikke engang må sælge glasperler til de indfødte…

Er De blevet antikapitalist, Albert?

Efter enogtyve bind (samt lidt mere) og næsten fyrre år afsluttede de to tegneseriemestre Pierre Christin og Jean-Claude Mézières deres store rumtidseventyr om Linda og Valentin efter at have udforsket utallige verdener – herunder menneskets, men også mange udenjordiske væseners. Men en tegneserie, der har inspireret mange andre tegneserieskabere, kan ikke sådan bare høre op. Hvem ved for øvrigt, hvad der er begyndelsen og afslutningen på det uendelige, interstellare univers? Derfor har Christin og Mézières ønsket at betro deres to helte til nogle venner, ikke for at frembringe en fortsættelse, absolut ikke, men for at komme med en fri fortolkning, en genlæsning af et univers, der er så rigt på muligheder for at blive udlagt på ny … Det første valg faldt naturligt på Manu Larcenet, hvis mange humoristiske, løsslupne, rørende og mangefold prisbelønnede tegneserier desværre endnu ikke kendes i Danmark. Der er bestemt ikke tale om en pastiche, heller ikke om en ydmyg videreførelse – men en ægte space opera fyldt med utallige morsomheder, som enhver Linda og Valentin-elsker vil forstå at værdsætte.

NYHED

© DARGAUD

»TAK FOR DET HER ALBUM, MANU. DET ER PÅ ÉN GANG SIDERISK OG HAR EFTERLADT OS HIMMELFALDNE.« JEAN-CLAUDE MÉZIÈRES OG PIERRE CHRISTIN

»Et værk, der stilistisk er radikalt anderledes end hovedserien, og så alligevel gjort i samme ånd.«

★★★★★★ Serieland

»Ekstraordinært ... mildt sagt forrygende.«

★★★★★

Jyllands-Posten

22

Manu Larcenet Et ekstraordinært eventyr med Linda og Valentin Jakolassens rustning Oversat af Jens Peder Agger 56 s. i farver, indb. 22,5 x 30 cm ISBN 978-87-7085-626-3 Vejl. pris 168 kr.

»Spændende ... en kærlig satire over forlægget.«

★★★★

Berlingske »Humoren er helt i top.« Nummer9

Se meget mere Linda og Valentin på cobolt.dk


DEN RØDE BARON

é Allerede i januar 2017 lancerer Cobolt

NYHED

endnu en flyverserie: ANGEL WINGS af Romain Hugault, kendt for DEN STORE HORNUGLE (se denne på cobolt.dk, der er stadig et mindre antal eksemplarer tilbage). Både DEN RØDE BARON og ANGEL WINGS bliver på tre bind og udgives i løbet af et år.

»Smukke hustage. Grønne marker. Og så er der HELT VILDT flotte kampscener ... Hold da kæft. Imponerende ... Historien holder hele vejen, og billederne, både de flotte kampscener og de betagende close-ups, er skideflotte..«

★★★★★★

© DUPUIS

Serieland

I marts og april 1918 fløj Manfred von Richthofen en rødmalet Fokker Dr.1 med serienummer 477/17. I denne maskine vandt han i løbet af kun tre uger ti luftslag (af i alt 80). Pierre Veys Den 21. april samme år blev han selv skudt ned og omkom, også da ved rorog Carlos Puerta pinden på en Fokker Dr.1. Den Røde Baron er en serie i tre dele, frit inspireret Den Røde Baron 1 af Manfred von Richthofens liv samt af begivenheder og historiske skikkelser Kuglesprøjternes ballet fra Første Verdenskrig. Andet og tredje bind udkommer i 2017. Oversat af Ole Steen Hansen

Prøv at søge på »Den Røde Baron« på cobolt.dk ;-)

48 s. i farver, indb. 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-637-9 Vejl. pris 198 kr.

23


ET EKSTRAORDINÆRT EVENTYR MED LUCKY LUKE

© LUCKY COMICS

Jeg har dræbt Lucky Luke!

Bliver det første EKSTRAORDINÆRE EVENTYR MED LUCKY LUKE også det sidste? Det dramatiske emne for dette første ekstraordinære eventyr med den ensomme cowboy kunne jo tyde på det. Og er Lucky Luke virkelig holdt op med at ryge tobak? I de første mange album røg han lystigt på sin giftpind, men pludselig blev den erstattet af et halmstrå – angiveligt til manges lettelse. Men hvad sker der så, hvis man vil ryge en fredspibe med indianerne? Matthieu Bonhomme (f. 1973) er som mange andre en stor fan af Lucky Luke. Med MANDEN DER SKØD LUCKY LUKE hylder han seriens skaber, Morris, og de klassiske album med en af det 20. århundredes allerstørste tegneseriehelte. Vild løssluppenhed og stor respekt i samme åndedrag – og i blændende stil fra en mand, der kender sine westernmyter og sin Lucky Luke.

NYHED »Den flotte ambition lykkes til fulde.«

★★★★★ Berlingske

»Et gravalvorligt Lucky Luke-album ... dygtigt udført med stor kærlighed.«

★★★★

Jyllands-Posten »Bonhomme består øvelsen med at gentænke Lucky Luke.«

★★★★

Fyens Stiftstidende

24

Matthieu Bonhomme Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke Manden der skød Lucky Luke Oversat af Ole Steen Hansen 64 s. i farver, indb. 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-617-1 Vejl. pris 198 kr.

»Fornem hyldest til cowboyen over dem alle.« Weekendavisen »Dygtigt udført.«

★★★★

Nummer9

Se meget mere Lucky Luke på cobolt.dk


BLAKE OG MORTIMER Mortimers gamle veninde Sarah Summertown har som formand for William Shakespeare Defenders’ Society inviteret ham i Royal Albert Hall for at se »Købmanden i Venedig«, men overfuses af grev Walter, formand for Oxfordlogen, som hævder, at Shakespeare aldrig har eksisteret som dramatiker. Samtidig skaber en bande såkaldte Teddy boys skræk og rædsel i Londons parker, og da det går ud over en tysk gesandt, frygter borgmesteren en diplomatisk krise og beder kaptajn Blake fra MI5 og politiinspektør Kendall fra Scotland Yard om at tage affære. I Venedig afholder markis Stefano da Spiri en reception for en række internationale notabiliteter, men middagen afbrydes af dunkle klokkeslag, der får selskabet til at gøre et uhyggeligt fund i katakomberne under markisens palads. Snart vikles både Blake og Mortimer ind i en forbløffende affære, som ender med at sætte dem under et gevaldigt tidspres – hvilket ikke lettes af, at flyvelederne i England strejker, så Mortimer må rejse med nattoget fra London til Venedig.

NYHED

Blake og Mortimer blev skabt af belgieren Edgar P. Jacobs i 1946 og fejrer dermed 70-års jubilæum i år. I vore dage videreføres den legendariske tegneserie med et nyt album hvert år af en række af nutiden store tegnere og forfattere.

Se meget mere Blake og Mortimer på cobolt.dk

Sente og Juillard Blake og Mortimer Shakespeares testamente Oversat af Ole Steen Hansen 64 s. i farver, indb. 23,5 x 31,5 cm ISBN 978-87-7085-643-0 Vejl. pris 218 kr.

© ÉDITIONS BLAKE & MORTIMER

Cobolt har en materialespækket samlebindsudgave af Jacobs’ egne klassiske historier som »Det gule mærke« og »Pyramidens hemmelighed« under forberedelse til de kommende år.

25


FRANKA Franka påtager sig modvilligt at skygge en forelsket kvinde for at skaffe bevis for, at hun vil udlevere effekter fra Søfartsmuseet i Rotterdam til sin kæreste. En pærelet opgave for en dreven privatdetektiv som Franka, og hun kan da også snart varsko politiet om, at de kan tage kvinden på fersk gerning på det romantiske Hotel New York i byen. Men Franka sjusker og mister koncentrationen, for hun spejler sig i den unge kvindes elskovsrus og henfalder i mismod over sine egne fiaskoforelskelser. Derfor bemærker hun ikke en sort Audi med en lynende arrig kvinde, der også ankommer til hotellet – og hun må indse, at intet er, hvad det giver sig ud for at være.

NYHED

Snart befinder den rødhårede detektiv sig om bord på et fly til Gran Canaria på sporet af en hollandsk krudtmager i 1599 og en glamourøs amerikansk kvinde i 1948 – og får færten af en nazistisk hemmelighed fra Anden Verdenskrig ...

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

26

Henk Kuijpers Franka 23 Geheim 1948 Oversat af Naja Møllmann-Ibsen 48 s. i farver, indb. 22,5 x 28,5 cm ISBN 978-87-7085-606-5 Vejl. pris 168 kr.

»Det er fedt med en kvindelig tegneserieheltinde, der også har et seksualliv, og her i bind 23 lægger hun ikke bånd på sig selv ... Geheim 1948 er Franka, når hun er bedst – Kuijpers’ detaljerede streg, en skarpttunet historie og dejligt mange forviklinger undervejs.« Bogblogger

Se meget mere Franka på cobolt.dk

© KUIJPERS

Første del af en dobbelthistorie, der afsluttes i bind 24 i 2017 med titlen »Operation Rovmord«


NATACHA For pokker da! Sikke en redelighed!

Og mit nøglekort… Det er derinde! Åhnejåhnejåhnej…

© WALTHÈRY / DUPUIS

Nej! Sig, det er løgn! DØREN! Døren er smækket i!

Natacha fortsætter læsningen af sin frygtløse bedstemors dagbøger, og beskrivelserne af hendes dramatiske oplevelser i årene efter Anden Verdenskrig sammen med Walters bedstefar bliver til en levende rejse tilbage til fortiden. På vej til Europa ad søvejen kommer frøken Natacha og hr. Walter i kløerne på den nedrige morder og pirat Blackmoon, der ikke viger tilbage for noget for at få fingre i de værdifulde østersperler, som en englænder har fundet på en øde ø i Sydhavet. Øen viser sig imidlertid ikke at være så øde endda ... Historien fortsætter i næste album, som François Walthéry er i fuld gang med at færdiggøre.

NYHED

»En gemen røverhistorie om grådighed, kidnapning, skatteø og rasende bølger, og Walthéry tegner tæt og sikkert, så det er en drøm at se på ... Tempoet er raskt, og Sirius tilfører plottet et herligt vokabularium af kraftudtryk, ofte i ‘tegneseriesprog’ med de velkendte symboler. Per Vadmand har oversat på et tidssvarende dansk, og som læser kan man opdage særlige sejlerord, ja, man lærer også af dette album!«

★★★★ Serieland

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

Til venstre: Sirius og Walthéry. Til højre: Frøken Natacha og hr. Walter.

Se meget mere Natacha på cobolt.dk

François Walthéry og Sirius Natacha 22 Den Blå Spurvehøg Oversat af Per Vadmand 48 s. i farver, indb. 22 x 30 cm ISBN 978-87-7085-624-9 Vejl. pris 168 kr.

27


SPLINT & CO.

spirillen tilbage i splint & Co.! Splint er mystificeret over nogle gamle fotografier, der viser en spiril sammen med ham selv og Kvik, for ingen af dem har nogen erindring om at have været nære venner med en bestemt spiril. Grev Champicnac farer fuldstændig i flint, da Splint nævner det langhalede dyr, og Splint indser, at nogen må have ramt dem med zor-strålen – enten deres ærkefjende Zorglub eller en af hans nære medarbejdere. Splint finder frem til Kviks onde fætter Sante, der gemmer sig for den russiske mafia i Canadas vildmark, og tvinger ham til at tage med til Palombia for at løse mysteriet og finde spirillen. Men awak-indianerne er bestemt ikke glade for deres besøg – og i junglen hersker der en foruroligende stemning, som tilsyneladende er forårsaget af en rasende spiril.

NYHED

I dette album vender spirillen tilbage som medvirkende i Splint & Co. for første gang i mere end fyrre år.

Spirillen kom til verden i 1952 i Splint & Co.-albummet »Arvestriden«. Dengang var det den belgiske tegneserieskaber André Franquin, der skrev og tegnede Splint & Co., og det var ham, der opfandt spirillen. Da Franquin i 1968 gav arbejdet med Splint & Co. videre til andre forfattere og tegnere, forsvandt spirillen ud af serien. I 1980’erne vendte den tilbage, ikke i Splint & Co., men som hovedfigur i sin egen albumserie, Spirillen (se side 30). Men nu er SE FLERE PÅ det usædvanlige dyr også COBOLT. DK tilbage i Splint & Co.-serien.

28

Vehlmann og Yoann Splint & Co. 55 Spirillens vrede Oversat af Ole Steen Hansen 56 s. i farver, indb. 22 x 30 cm ISBN 978-87-7085-616-4 Vejl. pris 168 kr.

© DUPUIS

ÅÅ ÅÅ H!

Se meget mere Splint & Co. på cobolt.dk


ET EKSTRAORDINÆRT EVENTYR MED SPLINT & CO. Kvik fortæller Splint en stor nyhed: Han skal giftes! Så han har ikke længere tid til at stå til rådighed for eventyr rundt i verden. Den udkårne er ingen ringere end Clothilde Gallantine, hvis mor er chef for de førende modemagasiner og dameblade. Under et møde på fru Gallantines kontor bliver en kostbar halskæde stjålet for næsen af Splint og Kvik, der beslutter sig for at sætte efter tyven. Men forgæves – Kvik er alt for forelsket til at kunne koncentrere sig om forfølgelsen! En overraskende historie, hvori Splint konfronteres med kvindekønnet i alle dets former: En herskesyg modedronning, en rig arving på vej til at indgå ægteskab med Kvik, en ældre dame udsat for svindel under Anden Verdenskrig, en fødende tyvinde på flugt, stangirriterende fotomodeller ... og endda Splints egen mor!

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

© DUPUIS

NYHED

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

Benoît Feroumont Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. Kviks brudefærd Oversat af Ole Steen Hansen 168 s. i farver, indb. 24 x 32 cm ISBN 978-87-7085-634-8 Vejl. pris 218 kr.

29


SPIRILLEN

Batem og Colman Spirillen Hvid magi Oversat af Ole Steen Hansen 48 s. i farver, indb. 22 x 30 cm ISBN 978-87-7085-630-0 Vejl. pris 168 kr.

Vel fremme i hjertet af Palombias jungle går alt i første omgang helt galt. Hos chahuta-indianerne dyrkes spirillen som en gud, og først efter at Dégårnokkiged har besejret byens medicinmand i en troldmandskamp, er krigerne villige til at hjælpe ham med at fange det enestående væsen, de kalder for »guden Spirilcoatl«. Men én ting er sort magi – noget andet er hvid!

NYHED

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

I 1958 skabte André Franquin et af de mest bemærkelsesværdige album med Splint & Co.: Den vilde spiril. Nu har Catheline og Frédéric Jannin fået lov til at sammensætte sekvenserne med spirilfamilien i Palombia til alle tiders romantiske tegneseriebog. Nænsomt restaureret og nyfarvelagt efter godkendelse af Franquins datter, Isabelle. Hun lå i sin mors mave, mens hendes far skabte den legendariske fortælling om spirillernes elskov og de små spirillers fødsel.

30

André Franquin Huba - En kærlighedshistorie 64 s. i farver, indb. 29,5 x 22,5 cm ISBN 978-87-7085-607-2 Vejl. pris 198 kr.

Se mange flere gode tegneserier på cobolt.dk

© DUPUIS

Tryllekunstneren Dégårnokkiged forsøger at redde sin skrantende karriere ved at sætte et spektakulært show op, en forestilling med spirillen som den store attraktion. En lille detalje er dog ikke på plads: Først må han fange spirillen!


GARFIELD

NYHED

© PAWS

SE FLERE PÅ COBOLT. DK

Nu helt i farver Det første album i serien GARFIELD udkom på dansk i 1981, og i 60 album har vi siden da bragt seriens dagstriber i sort-hvid. Det første album i serien GARFIELD FARVEALBUM udkom på dansk i 1988, og i 30 album har vi siden da bragt seriens søndagssider i farver. Nu er de to albumserier slået sammen, og for fremtiden bringes også dagstriberne i farver. Nummereringen fortsætter fra albumserien GARFIELD, mens GARFIELD FARVEALBUM altså er ophørt med nr. 30. Serien bringes kronologisk, så dagstriberne og søndagssiderne veksler mellem hinanden stort set i den orden, de er lavet. For at »synkronisere« datoerne for Jim Davis dagstriber og Garfield 61 Et gyldent håndtryk søndagssider Oversat af Paul Schiøtt indledes det 48 s. i farver 61. album 22 x 29,5 cm dog med en ISBN 978-87-7085-627-0 større portion Vejl. pris 148 kr. dagstriber.

NYHED

Jim Davis Garfield 62 Garfield og den blå tone Oversat af Paul Schiøtt 48 s. i farver 22 x 29,5 cm ISBN 978-87-7085-640-9 Vejl. pris 148 kr.

31


GLÆDELIG TEGNESERIEJUL 2016

Cobolt Forlaget Cobolt A/S Vimmelskaftet 41 A, 2. 1161 København K Tlf. 70 26 26 92 cobolt@cobolt.dk www.cobolt.dk Alle priser er vejledende udsalgspriser inklusive moms. Der tages forbehold for fejl, prisændringer og udsolgte titler. Boghandlerekspedition: Nordisk Bog Center A/S

Cobolt er et moderne old school tegneserieforlag med hang til kvalitetstegneserier. Vi bestræber os på at udgive de ypperste perler og arbejder for at bevare og videreudvikle den gode tegneserie; de fantastiske historier og de stærke billeder. Du kan følge vores projekter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på cobolt.dk eller ved at blive venner med os på Facebook.

Forhandler

Cobolt katalog 2016 ISBN 978-87-7085-645-4 Trykt i Danmark

Cobolt katalog 2016  

Alt om årets nye tegneserier og graphic novels fra Forlaget Cobolt.

Cobolt katalog 2016  

Alt om årets nye tegneserier og graphic novels fra Forlaget Cobolt.

Advertisement