Page 1

WENCON Wencon søger en international orienteret Salgs- og marketingassistent Wencon ApS i Bogense søger en international orienteret salgs og marketing assistent med opstart hurtigst muligt. Wencon sælger 2 komponent reparationsmaterialer til marinebranchen. Vores vækstplaner er store, og i den forbindelse er det vigtig for os at få vores markedsføringsmateriale og salgssupport til at fungere optimalt. Derfor leder vi efter en ny kollega, der kan organisere, strukturere og lave alt vores markedsføring/salgs materiale samt lave ad-hoc opgaver i huset. Wencon opererer med 20 distributører, 23 reparationsværksteder og 5 fjernlagere fordelt ud på alle kontinenter. Det betyder vores virksomhed er meget international orienteret og det forventes at vedkommende skal være vant til at kommunikere på minimum engelsk. Personen der skal besidde jobbet, skal være god til at holde mange bolde i luften, men også sørge for at kunne sparke dem i mål med den rigtige prioritering for øje. Personen forventes at kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for området med baggrund i sin erfaring og ikke mindst ønsket om at udvikle og lære nye ting. Af konkrete ting kan nævnes:      

Udsendelse af newsletters/salgskampagner til distributører, kunder og værksteder opdaterer vores reparations rapporter Koordinerer og sikre at vores datablade og produktinfo er opdateret i samråd med vores tekniske afdeling Sørge for at manualer og materialer til brug for distributører er opdateret Opdatering af hjemmeside samt udvikle elektronisk markedsføring. Vedligeholdelse og supportering af CRM system.

Det forventes også, at vores nye kollega hjælper sælgerne med materialer og forberedelses ting inden salgsbesøg. Hvad forventer vi at vores nye kollega skal kunne: Have erfaring fra lignende stilling i BtB området. Arbejder målrettet og resultatet orienteret med opgaverne med fokus på kvalitet og ”styr” på tingene. Går praktisk til værks og arbejder jordnært med tingene, da tonen og arbejdsmiljøet er meget ligetil. Gerne erfaring med InDesign og være superbruger med officepakken. Er kreativ og kan formulere sig i skrift og tale på engelsk og gerne et sprog mere. Arbejder selvstændigt med sit arbejdsområde og tager ansvar. Teknisk forståelse er ikke et must, men ville være et +. Som person er du fleksibel, målrettet, ærlig og er også frisk på en god værkstedshumor. Kan godt lide at have orden i tingene og få noget til at ske og gerne være ikke ryger. Arbejdssted er Bogense (Nordfyn) Hvis du vil være vores nye kollega, så send en ansøgning via mail på marketingass@wencon.com ved spørgsmål ring evt til Karen Skriver på 51 41 05 11. Deadline for ansøgning er den 6 nov.

/wencon_marketingsupport_okt11  

http://www.foreningen-nydansker.dk/site/sites/default/files/wencon_marketingsupport_okt11.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you