Page 1

Transportministeriets departement søger HR-medarbejder til et barselsvikariat Har du lyst til at arbejde med HR og udvikling af medarbejderne? Så er den ledige stilling i departementets Center for Økonomi og HR måske noget for dig. I centerets Personaleenhed er vi 7 medarbejdere, som beskæftiger sig med personalejura og administration, kompetenceudvikling, organisation, lønstyring og information for departementet. Enheden bistår også ministerområdets institutioner på HR-området. Dine arbejdsopgaver Du skal være med til at videreudvikle Transportministeriets departement som en effektiv og attraktiv arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde bredt med opgaver og projekter inden for HR- og medarbejderudvikling, bl.a. kompetenceudvikling for medarbejdere og chefer, kursusplanlægning og administration, trivselsmåling og andre opgaver på HR-området. Vi søger en medarbejder, som • har interesse for og erfaring med både udviklingsopgaver og opgaver af mere personaleadministrativ karakter • kan arbejde selvstændigt og bidrage med løsningsforslag til alsidige udfordringer • har gode samarbejdsevner og en god tilgang til andre mennesker, da du vil være i tæt kontakt med både interne og eksterne samarbejdspartnere • skriver godt og præcist, da arbejdet indebærer udarbejdelse af mange skriftlige oplæg, notater mv.

har fx en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse eller anden relevant erfaring på området

Vi tilbyder • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på den politiske proces • en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv

• gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone I Transportministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner. Det betyder, at du kan rokere til andre centre i departementet. Løn- og ansættelsesvilkår Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transportministeriet med tilhørende institutioner. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalechef Erling Wulff på 41 71 27 00. Din ansøgning Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis senest den 9. april 2012. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk. Transportministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet har derfor tilsluttet sig ”Charter for flere kvinder i ledelse” og er medlem af Foreningen Nydansker.

/trm_HR-medarbejder_marts12  

http://www.foreningen-nydansker.dk/site/sites/default/files/trm_HR-medarbejder_marts12.pdf

Advertisement