Page 1

Ungdommens Røde Kors søger

Frivillige hjælpere til ferielejre Ungdommens Røde lyst til at bruge en have mulighed for aktiviteter, nærvær

Kors søger frivillige hjælpere til vores ferielejre i sommeren 2013. Har du uge af din sommer på at give udsatte børn og unge, der ellers ikke ville at komme på ferie, en uforglemmelig oplevelse med masser af sjove og nye venskaber?

Hvem er vi? Ungdommens Røde Kors er landets største humanitære ungdomsorganisation og vores ambition er et samfund, hvor ingen børn og unge savner anerkendelse og deltagelse i positive fællesskaber. Ferielejr er en vigtig del af denne indsats. Læs mere om ferielejr her: http://www.urk.dk/hvad-goer-vi/ferielejr/ Hvad kræver det, at blive frivillig på en ferielejr?: Alle frivillige på ferielejr skal være fyldt 18 år. Det kræver ikke en bestemt uddannelsesbaggrund, at blive frivillig på ferielejr. Til gengæld kræver det, at man har lysten til at give en flok energifyldte børn en uforglemmelig oplevelse. Som frivillig på ferielejr bør du være sprængfyldt med godt humør og gå-på-mod. Hvordan er det, at være på ferielejr? Som frivillig indgår du i et team sammen med cirka 30 andre unge. Du skal være forberedt på en hektisk uge, hvor du giver en masse af dig selv til andre. Det er dig, der er med til at skabe lejren, og dig, der er med til at bestemme, hvilke aktiviteter du synes kunne være sjove at lave med børnene. Hvordan ansøger man? Ansøgning til at blive frivillig på ferielejr foregår elektronisk på vores hjemmeside her: http://www.urk.dk/hvad-goer-vi/ferielejr/ Der er åbent for ansøgning nu, og indtil d.1 april 2013. Du kan læse mere om ferielejr og vores andre aktiviteter på www.urk.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning! Ungdommens Røde Kors

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Læs mere på www.urk.dk.

Jobopslag_foreningen%20af%20nydanskere%20logo%20pdf  

http://www.foreningen-nydansker.dk/site/sites/default/files/Jobopslag_foreningen%20af%20nydanskere%20logo%20pdf.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you