Page 1

Log på her:

Social-Sundhed

Pædagogisk

Kost-Service

Teknik-Service

A-kasse

Mit FOA

Afdelinger Mere indhold

foa.dk > Om FOA > Job i FOA

Om FOA

At arbejde i FOA

Fuldmægtig til FOAs A-kasse i Esbjerg-Varde

Arbejdsområder i FOA

Torsdag den 29.09.2011

Job i FOA

Vil du være med til at skabe fremtiden i Danmarks bedste akasse? Fuldmægtig søges til FOAs A-kasse i Esbjerg-Varde.

FOAs A-kasse i toppen FOAs A-kasse ligger i toppen blandt Danmarks bedste a-kasser, det er vi stolte af, og der vil vi gerne blive ved med at ligge. Har du lyst til at være med på det hold som skal fastholde os i toppen, så er det dig vi har brug for.

Vi tilbyder et job, hvor arbejdsopgaverne aldrig bliver ensformige, og hvor du får mulighed for at sætte mange sider af dig selv på spil i et miks af administrative

Velfærd i centrum

opgaver og personlig vejledning. Vi arbejder med en omfattende og kompleks lovgivning, og vi lægger derfor vægt på, at du har et grundigt kendskab til Arbejdsløshedsforsikringsloven, og kan arbejde analytisk og struktureret. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: Sparringspartner med sagsbehandlerne lokalt og på tværs af lokalenheden om opgaveløsning Deltagelse i lokalenhedens faglige ledelsesgruppe Planlægning af det daglige arbejde med sagsbehandlerne på kontoret Varetagelse af tværgående ad-hoc-opgaver Medlemskontakt og betjening Vejledning og sagsbehandling indenfor arbejdsløshedslovgivningen – såvel skriftligt som telefonisk og personligt Du skal trives med det personlige møde med vores medlemmer. Medlemmerne er vores kunder, og vi sætter en ære i, at møde dem på en god, vejledende og anerkendende måde. Derfor må du gerne have dokumenterbare kvalifikationer på dette område. Vores primære arbejdsværktøj er IT. Du behøver ikke at kende de programmer vi bruger (Acadre, Office 2010), men du skal have flair for IT og kunne håndtere mange IT værktøjer i samspil. Hvis du kan svare ja til ovenstående, og samtidig er typen, der kan holde hovedet koldt og humøret oppe - også når der er travlt, så er det dig, vi søger. FOAs a-kasse består af 21 lokalenheder fordelt over hele landet. Du får primær tjenesteadresse i Varde, men lokalenheden har også adresse i Esbjerg. Du vil få gode muligheder for indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, kompetenceudvikling og flekstid. Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår iht. intern overenskomst med en grundløn på løntrin 39 (KTO), kr. 28.548,17. Der er mulighed for forhandling af tillæg, iht. principperne for Ny Løn. Der er tilknyttet en pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Vi har 34 timers arbejdsuge, og 7 ugers ferie, optjent iht. KTO’s ferieaftale samt div. andre personalegoder, ex. massage/fysioterapi, frugtordning etc. Yderligere oplysninger kan fås hos a-kasseleder Jens Aage Jensen på tlf.: 21 79 12 28/mail: jaaj@foa.dk. Ansøgning vedlagt CV mærket ” Fuldmægtig Varde” sendes til FOA via mailadressen

FOA organiserer over 200.000 ansatte, der alle leverer velfærdsydelser. Vi står særdeles centralt i samfundsdebatten, fordi vi vil gøre en synlig forskel til gavn for vore medlemmer. Vi mener, at samarbejde og fællesskab blandt vore medarbejdere er vejen til at gøre en forskel.


jaaj@foa.dk senest den 19. oktober 2011 kl. 12.00. Ă˜vrige relevante papirer bedes medbragt til en eventuel samtale. Samtaler holdes den 28. oktober 2011.

Staunings Plads 1-3

1790 København V Telefon: 46 97 26 26

E-mail: foa@foa.dk

Kontakt

/foa_varde_fuldmaegtig  
/foa_varde_fuldmaegtig  

http://www.foreningen-nydansker.dk/site/sites/default/files/foa_varde_fuldmaegtig.pdf

Advertisement