Page 1

English

Social-Sundhed

foa.dk

Om FOA

Pædagogisk

Kost-Service

Kontakt

Teknik-Service

Om FOA

Presse

Publikationer

A-kasse

Tillidszonen

Mit FOA

Afdelinger

Job i FOA

Om FOA Job i FOA At arbejde i FOA Arbejdsområder i FOA

Velfærd i centrum

Økonomimedarbejder til FOAs hovedkontor

Tip en ven Del Mere

Mandag den 27.05.2013

Vil du være en del af en velfungerende enhed, og et effektivt og servicemindet team med høj faglig stolthed? Har du erfaring med bogholderi og sætter du pris på travlhed, struktur og orden under gode arbejdsforhold, så er denne stilling måske noget for dig. Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere der arbejder med varierende opgaver indenfor bogholderi. Vi arbejder tæt sammen i teamet og med andre enheder i huset.

FOA organiserer over 193.000 ansatte, der alle leverer velfærdsydelser. Vi står særdeles centralt i samfundsdebatten, fordi vi vil gøre en synlig forskel til gavn for vore medlemmer. Vi mener, at samarbejde og fællesskab blandt vore medarbejdere er vejen til at gøre en forskel.

Teamets opgaver omfatter blandt andet:

I Københavns centrum

Kreditorer Debitorer Kasse Udbetaling af daglønstab m.m. Afstemninger

» Se kort og ruteplan

Interne bogføringer Bogføring for lokale afdelinger Du vil have mulighed for at påvirke dit eget arbejde samt videreudvikle forretningsgange. Vi forventer at du: har regnskabsmæssige kvalifikationer er vant til at arbejde i økonomisystemer (vi bruger Axapta) er rutineret bruger af Excel er glad og positiv, er udadvendt og har humor er engageret og ansvarsbevist og kan bevare overblikket – også, når det går stærkt er fleksibel og imødekommende og kan arbejde både selvstændigt og i teams

Værdier i centrum FOA lægger vægt på at være familievenlige også når det handler om velfærd i hverdagen. Vi optjener syv ugers ferie, omsorgsdage, 14% pensionsordning og personalegoder med eksempelvis fysioterapi, motion og frugt.

Om FOA

har lyst til at udvikle opgaver og arbejdsområder er servicemindet og forandringsvillig trives med såvel rutine- som udviklingsopgaver er mødestabil og i besiddelse af en vis robusthed har regnskabsmæssige kvalifikationer Stillingen er en fuldtidsstilling, som er omfattet af intern overenskomst mellem FOA og vores lokale HK-klub. Grundlønnen er trin 39, aktuelt 29.486,50 kr., hertil kan

Opbygning, historie, kongresser


forhandles tillæg efter principperne i Ny løn. Der er tilknyttet en pensionsordning på 14 %, et ferietillæg på 3 % samt andre personalegoder fx flextid, massage m.m. Vi har 34 timers arbejdsuge, og optjener 7 ugers ferie. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2013. Er du interesseret og mener du, at du kan matche stillingens krav og forventninger kan du sende en ansøgning til job@foa.dk inden mandag den 10. juni 2013 kl. 12.00. Jobsamtaler forventes afholdt i uge 24 og 25. Vil du vide mere, kan du kontakte sektionsleder Heidi Markland på 4697 2492 eller Susanne Eriksen 4697 2480.

For dig som er

Medlemsservice

Om FOA

Bliv medlem

Elev

Selvbetjening

Afdelinger

Det får du

FOA Ungdom

Faglig Førstehjælp

Politisk valgte

Hvad koster det?

Tillidsvalgt

Overenskomster

Forbundshuset

Meld dig ind

Leder

Løn

Medlemmerne i tal

Pensionist/efterlønner

Job

FOA-undersøgelser

Presse

Job i FOA Logoer/fotos Staunings Plads 1-3

1790 København V

Telefon 46 97 26 26

E-mail foa@foa.dk

Toppen af siden

FOA_%C3%98konomimedarbejder%20til%20FOAs%20hovedkontor  

http://www.foreningen-nydansker.dk/site/sites/default/files/FOA_%C3%98konomimedarbejder%20til%20FOAs%20hovedkontor.pdf