FORCE #01

Page 31

Werken TEAMBUILDING

TEAMBANDING Teambanding, het leukste teamuitje van Nederland, laat je collega’s (je vrienden, of al je ooms en tantes) van een accountant of receptioniste veranderen in een echte rockster. Samen vorm je een band, en onder leiding van professionele muzikanten word je in een uur of drie klaargestoomd voor een weergaloos optreden. Of je nu muziekervaring hebt of niet. Een onvergetelijk moment of fame.

I E D E R E E N W O R D T B L IJ VA N M U Z I E K M A K E N ‘Met Human Dimensions hebben we een geweldige Teambanding-sessie gedaan bij Teambanding in Katwijk. Echt fantastisch. In een paar uur tijd helpen ze je om het beste uit jezelf te halen, ook al heb je geen ervaring als muzikant. “Wat zou je willen spelen?” is eigenlijk alles wat ze vragen, en dan ga je samen een paar uur aan de slag.’ Drum, (bas)gitaar, elektrische gitaar, keyboard of juist zang? Voor Mireille Ollivieira was het niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste keer dat ze een bezoek bracht aan het professionele Katwijkse bedrijf.

Samen muziek maken zorgt voor een boost in de connectie die je als team met elkaar hebt. ‘Gênant? Welnee! Wij delen als team al veel lief en leed. Op een bedrijfsuitje willen we juist graag lol maken.’ Mireille noemt Teambanding ‘de tijd van haar leven’. Daarom ging ze nog een keer met haar familie, voor haar verjaardag. ‘De mensen van Teambanding begeleiden je echt relaxed en zijn heel professioneel. En bij alles denken ze mee. Met de playlist bijvoorbeeld, of met het verdelen van de taken en instrumenten. Wij waren met het bedrijf met tien man en hadden twee bandjes van vijf, maar ook met 120 personen kun je bij Teambanding terecht. Met mijn familie waren we met achttien man en vormden we drie bandjes van zes. De jongste was 8, de oudste 76. We oefenden eerst met de eigen ‘sectie’ en daarna met alle instrumenten samen. Echt hilarisch dat je na een paar uur al kunt optreden met je band. Je maakt unieke herinneringen voor het leven.’ Mireille is enthousiast over wat een Teambanding-sessie met een groep mensen doet. ‘Je wordt weer een beetje kind. Samen creëer je iets nieuws, speel je met elkaar en leer je van de anderen. Iedereen wordt blij van muziek maken. Het is echt een beleving, en je bent verbaasd over wat je allemaal kunt leren in korte tijd. Een teamuitje bij Teambanding is onvergetelijk!’ TEAMBANDING Professioneel – Hilarisch – Geen ervaring nodig Op de basis in Katwijk aan Zee of op locatie 06 - 1469 1913

teambanding.nl

31