Page 1

2017


FONT er et uavhengig norsk forlag, etablert i 2005. Forlaget konsentrerer seg i hovedsak om utgivelse av skjønnlitteratur og sakprosa. Våre bøker distribueres gjennom SD, og alle utgivelser kan kjøpes hos din lokale bokhandler. Vi kan også skreddersy gave- og profileringskonsepter for bedrifter og organisasjoner. Font har et bredt utvalg av e-bøker og utgir de fleste nyhetene både på papir og digitalt.

Kontakter i forlaget

Salgs- og markedssjef (vikariat)

Redaktør og informasjonsansvarlig

Linn Almén

Silje Iversen Hammersland

tlf: 900 43 500 e-post: linn@fontforlag.no

Forlegger

Forlegger

Knut Ola Ulvestad

Halfdan W. Freihow

tlf: 907 95 022 e-post: knut@fontforlag.no

tlf: 916 01 924 e-post: halfdan@fontforlag.no

tlf: 900 80 916 e-post: silje@fontforlag.no

Følg @FontForlag Følg nyhetene fra Font Forlag på Facebook, Instagram, Twitter og på våre hjemmesider. Vi sender også ut nyhetsbrev. @FontForlag | www.fontforlag.no

Font forlag | Universitetsgata 20 | N-0162 Oslo Forsideillustrasjonen er hentet fra For mange tommeltotter av Sigmund Falch. katalogens isbn: 978-82-8169-443-9


ISBN

nyheter

Kortlistet til Booker-prisen og vinner av flere andre internasjonale priser Kåret til ÅRETS BESTE BOK av blant annet New York Times, Observer, Wall Street Journal og Financial Times.

den forbudte elven Chigozie Obioma oversatt av tone formo pris: 339,– utgitt

Stor og medrivende skrivekunst fra Nigeria Nigeria i 1990-årene. Fire brødre i den lille byen Akure benytter farens fravær til å dra på fisketur i en elv som de har fått streng beskjed om å holde seg unna. På vei hjem med fangsten støter de en dag på Abulu, en galning som er beryktet for sine spådomskunster. De

terger ham på gutters vis, like vågale som de er skremte, men han kommer mot dem som en gammeltestamentlig profet og forkynner at den eldste, Ikenna, vil bli drept av en av sine brødre, en fisker. Spådommen forfølger guttene og tærer gradvis på de skjøre familiebåndene.

«Obiomas dramatiske debutroman må bli en litterær klassiker.» – DAGBLADET

«Trolig årets beste roman.» – FÆDRELANDSVENNEN

font forl ag 2017 | 3


nyheter

Kåret til ÅRETS BESTE BOK av blant annet New York Times, Amazon, Publishers Weekly og Elle. «En hjerteskjærende roman om medfølelse og ondskap, brutalitet og skjønnhet.» – THE GUARDIAN

mischling Affinity Konar oversatt av john erik bøe lindgren pris: 339,– utgis i september

Gnister av håp i «Mengele Zoo» I 1944 ankommer de tolvårige tvillingsøstrene Pearl og Stasha til Auschwitz sammen med tusenvis av andre jøder. De to jentene havner i «Mengeles Zoo», der Josef Mengele utsatte tvillinger for redselsfulle genetiske og kirurgiske eksperimenter. Pearl og Stasha søker tilflukt i sitt private univers av hemmelige leker, gåter og språk som skjermer dem fra leirens grusomheter. En vinterdag forsvinner Pearl. Stasha sørger over sin tvillingsøster, og etter at Den røde armé frigjør leiren, tar hun seg gjennom det krigsherjede Polen og trosser hungersnød, kaos og fiendtlige landsbyboere med to mål for øye: Å finne sin forsvunne tvilling og stille Mengele til regnskap for hans grusomheter.

4 | font forl ag 2017

«Konar har en uortodoks tilnærming til (Mengeles) grusomheter: Hun skildrer dem vakkert, lyrisk, med fabelens språk.» – THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW


nyheter

For fans av mørke thrillere og podcaster som Serial

seks historier Matt Wesolowski oversatt av sverre knudsen pris: 339,– utgis i september

Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann? Det er 20 år siden tenåringen Tom Jeffries forsvant fra vennene sine og ble funnet død på et isolert og myteomspunnet høydedrag, nordøst i England. Dødsårsaken var ukjent og det ble fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Gravejournalisten Scott King er blitt en kultfigur gjennom sine populære podcast-granskninger av kompliserte saker. I en serie på seks intervjuer forsøker King å forstå hvordan gruppedynamikken i den sammensveisede vennegjengen kan ha virket sammen med de uhyggelige sagnene fra området og forårsaket Jeffries’ død. Hvert intervju avdekker nye perspektiver, og leseren tvinges til selv å avgjøre hvem som snakker sant og hvordan Tom Jeffries døde.

«En av de mest originale og velskrevne bøkene jeg har lest.» – THOMAS ENGER

«En fantastisk debutroman … som du ikke vil klare å legge fra deg.» – THE CRIME REVIEW

font forl ag 2017 | 5


nyheter

Juletrenden som har tatt Norge med storm Første norske julegenserstrikkebok

strikk din egen julegenser – 24 flotte plagg til høytiden Siv Kari Dyvik og Østre Aker Husflidslag pris: 349,– utgis i oktober

Strikk din egen julegenser Glorete, høytidsdekorerte og gjerne litt småstygge julegensere har lenge vært et humoristisk innslag i britiske og amerikanske juletradisjoner. Hvem husker ikke Mr. Darcys ikoniske julegenser med reinsdyret Rudolf fra Bridget Jones dagbok. De siste årene har tradisjonen også slått rot i Norge. I Strikk din egen julegenser har Østre Aker Husflidslag utarbeidet 24 mønstre i samarbeid med den erfarne strikkedesigneren Siv Kari Dyvik (Skappelstrikk m.m.). Strikkemønstrene strekker seg fra de stemningsskapende og kjente norske julemotivene til det mer «outrerte» og tøysete. Her finner du oppskrifter i ulike vanskelighetsgrader og plagg som passer for både mann og kvinne, for liten og stor – til og med for hunden.

6 | font forl ag 2017


nyheter

Visste du at tredje fredag i desember er den offisielle julegenserdagen?

font forl ag 2017 | 7


nyheter

NORGESHISTORIENS MEST IKONISKE BILDER

Norges fotoalbum 1930-1939 og 1970-1979 markerer starten på en lærerik og nostalgisk reise i nyere norsk historie. I løpet av de neste fem årene vil Font utgi tolv praktfulle gavebøker som tiår for tiår vil billedlegge vår historie fra 1890-årene og frem til 2010. Her er muntre blinkskudd og stolte sportsøyeblikk, de dramatiske reportasjefoto-grafiene, bildene som kledde av makten, unike tidsbilder fra nordmenns dagligliv, vakre naturfotografier og tilbakeblikk på en tid uten røykelov, mobiltelefon og sosiale medier.

norges fotoalbum 1930–1939 Kåre Willoch m.fl. pris: 379,–

8 | font forl ag 2017


Hver bok inneholder 250-300 bilder

Perfekte gavebøker til jul og fødselsdager

Kåre Willoch har skrevet en innledning om 30-årene med fattigdom og rustningskamp, mens Eva Bratholm tar for seg 70-årene med oljeutvinning og abortkamp.

Kjente samfunnsaktører bidrar med sitt personlige favorittbilde fra hvert tiår: Knut Olav Åmås, Hege Ulstein, Terje Svabø, Hege Duckert, Karianne Bjellås Gilje, Einar Lie, Atle Nielsen og Ken Opprann.

norges fotoalbum 1970–1979 Eva Bratholm m.fl. pris: 379,–

font forl ag 2017 | 9


nyheter

Verdens største kulinariske trend akkurat nå

lises gatekjøkken Lise Finckenhagen pris: 399,–

Uimotståelig gatemat fra hele verden «Street food» – eller gatemat – er utvilsomt verdens største kulinariske trend. Selv her i det vinterkalde nord finner man nå food-trucks på gatehjørner og torg, året rundt. Lise Finckenhagen har besøkt gater og markeder i tre verdensdeler for å samle inspirasjon, oppskrifter, historier og bilder. I Lises gatekjøkken serverer hun oss noen av klodens mest uimotståelige matretter, enten de kommer fra Bangkok, Roma, London eller Mexico.

1 0 | font forl ag 2017


nyheter

TIDLIGERE UTGIVELSER:

Lag velsmakende gatemat med vanlige ingredienser hjemme på ditt eget kjøkken

SLIKKEPOTT

FREDAG HELE UKA

LISES JUL

100 delikate og fristende oppskrifter på kaker og annet bakverk. Kåret til «Årets beste kokebok» i 2013!

En sjenerøs og fristende bok som inneholder flere enn 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter.

«En delikat og innbydende bok som oser av inspirasjon.»

«Mye å bli inspirert av … En kokebok du kan ta frem. Når som helst.»

Julens klassikere og spennende nykommere, spiselige julegavetips og nye retter av restematen. Her får du alle oppskriftene du trenger til julehøytiden.

pris: 399,– (ib)

– TELEMARKSAVISA

pris: 399,– (ib)

pris: 349,– (ib)

Finalist til «Årets beste kokebok 2016»

– BERGENSAVISEN

font forl ag 2017 | 1 1


nyheter

Fra forfatteren av bestselgende humorbøker som Dei likar ikkje grovisar i Rotary og Ho peika på Ceylon og viste ein pupp

for mange tommeltotter.

en kritisk analyse av populære, norske sangtekster Sigmund Falch pris: 299,–

Sigmund Falch legger populære, norske sangtekster under kniven Mange av våre mest kjente og folkekjære artister er strålende musikere og scenepersonligheter. Men når de synger, sier de mye rart. Den som setter seg ned med et nøkternt sinn og lytter nøye til sangtekstene, vil snart miste troen på at våre høyt skattede trubadurer har noen som helst anelse om hva de synger.

1 2 | font forl ag 2017

Den erfaringen har i hvert fall tekstanalytikeren Sigmund Falch gjort seg. I en rykende fersk utredning tar han for seg et 30-talls norske sangtekster og går løs på meningsinnholdet med skarp og nådeløs presisjon. Vi sier ikke mer, dette må leses.


ÅG , D SV I E NES, RN BJØ ARI BREM D, K GSLAN A D T R S, S I GVA ET E P R EU ANNE GR D, J O NA S FJ E L CC COW BOYS , VAMP, BE RT INE ZE TL ITZ , D E L IL L H A LV DA O S , N SIVER OG MA TS E N NGE F LERE.

font forl ag 2017 | 1 3


nyheter

Gjennomillustrert med herlige kattebilder Perfekt gave til katteelskere av alle slag Inspirerende og sjarmerende

catfulness

kattens oppskrift på et lykkelig liv Paolo Valentino oversatt av nina haugdahl pris: 279,–

Kattens oppskrift på et lykkelig liv Katten behersker kunsten å leve bevisst, og har alltid gjort det. I Catfulness byr katten på et syv ukers mindfulness-program for mennesker, illustrert med en rekke sjarmerende fotografier fra dens lykksalige hverdag. Denne inspirerende og bedårende lille boken har blitt en internasjonal bestselger.

1 4 | font forl ag 2017

«Tid tilbragt i selskap med en katt er aldri bortkastet.» SIGMUND FREUD


JULENS BESTSELGERE Juleheftet med verdens fineste julefortellinger I dette bestselgende juleheftet finner du de vakreste julefortellingene fra forfattere som Alf Prøysen, Elsa Beskow, Oscar Wilde og Leo Tolstoj.

Juleminner Anne B. Bull-Gundersen pris: 89,– (hft) utgis i oktober Fjorårets julehefte solgte i 30 000 eksemplarer! Nå med dobbelt så mange sider!

JULENS VAKRESTE DIKT OG SANGER pris: 349,– (ib)

VERDENS FINESTE JULEFORTELLINGER pris: 349,– (ib)

Gjennomillustrert med vakre illustrasjoner Ekte julenostalgi

GODE GAMLE NISSEHISTORIER pris: 349,– (ib)

GOD, GAMMELDAGS JUL pris: 349,– (ib)

font forl ag 2017 | 1 5


nyheter

VISSTE DU AT Saudi Arabia

importerer kameler fra Australia?

Eller at det på Spotify ligger 4 millioner sanger som ikke har blitt avspilt en eneste gang? Teamet bak det populære britiske TVprogrammet Quite Interesting har videreført sitt store prosjekt om å samle kuriøse (og iblant svært unyttige) fakta – til ellevill begeistring for lesere over hele verden. De redefinerer vår allmennkunnskap og kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub til alle tider.

1181 fornuftsstridige fakta

John Lloyd, John Mitchinson og James Harkin oversatt av hlv siempre pris: 339,– utgis i august

TIDLIGERE UTGIVELSER:

1153 FORBLØFFENDE FAKTA pris: 149,– (hft)

1 6 | font forl ag 2017

1244 FORUNDERLIGE FAKTA pris: 149,– (hft)

1343 FANTASTISKE FAKTA pris: 149,– (hft)

3740 FORBAUSENDE FAKTA pris: 299,– (ib)


NY PRAKTUTGAVE

av Norges nasjonalskatt

norske folkeeventyr

historien om ibsen og munch

Asbjørnsen og Moe

Torstein Velsand

pris: 349,– utgitt

pris: 299,–

Vi har samlet 35 av de mest kjente norske folkeeventyrene i en ny praktutgave, illustrert med de klassiske tegningene til bl.a. Erik Werenskiold, Theodor Kittelsen og Otto Sinding.

UTGIS OGSÅ PÅ ENGELSK

norwegian folk tales

oversatt av pat shaw isbn: 9788281694118 pris: 349,–

Ibsen malte, Munch skrev. Eller var det omvendt? Det er riktig, begge deler, og de to kunstnerne hadde stor respekt for hverandre. Edvard Munch etterlot seg store mengder skrift, mens Henrik Ibsen på sin side hadde sterke drømmer om å bli maler. I denne gjennomillustrerte praktboken får man en oppdatert introduksjon til begge kunstnerne, i tillegg til at man ser deres kunst i lys av hverandres verker.

UTGIS OGSÅ PÅ ENGELSK

the lives of ibsen and munch oversatt av john irons isbn: 9788281693814 pris: 299,–

font forl ag 2017 | 1 7


«Makan til erkeengelsk, psykologisk krim skal du lete lenge etter» – TRØNDER-AVISA

«SYLSKARP BORGE» – HAMAR ARBEIDERBLAD

POCKET NYHET

POCKET NYHET

– VG

det som aldri dør

ildbarnet

Øistein Borge

S.K. Tremayne

pris: 169,– august

oversatt av tore aurstad pris: 169,– august

Oppfølgeren til den kritikerroste kriminaldebuten Den syvende demonen. Et mord på et norsk ektepar i Belfast er knyttet til kriminaletterforsker Bogart Bulls egen morfar. Saken viser seg også å ha tråder tilbake til opptøyene i Nord-Irland på 1970-tallet. LES OGSÅ

En perfekt mann. En perfekt stesønn. En perfekt løgn. Ildbarnet er en intens thriller med sterke islett av gotisk skrekk, fra det ville og vakre kystlandskapet i SørEngland.

LES OGSÅ

den syvende demonen

istvillingene S.K. Tremayne

Øistein Borge

pris: 149,– (hft)

pris: 169,– (hft) «Et uimotståelig medrivende psyko-drama med stor og allmenngyldig gjennomslagskraft.»

«Noe av det beste jeg har lest på lang tid innen norsk krim.» – GEIR TANGEN – TRØNDER-AVISA

1 8 | font forl ag 2017

– AFTENPOSTEN – ADRESSEAVISEN


nyheter «Shafak er en modig kosmopolitt, en sofistikert feminist og en ambisiøs romanforfatter som fyller sin magisk-realistiske fiksjon med store, viktige tanker.» – NEW REPUBLIC

kjærlighetens førti bud Elif Shafak oversatt av bente klinge pris: 339,– utgitt – FÆDRELANDSVENNEN

les også En lyrisk og fengslende fortelling fra en av Tyrkias største forfattere. Den persiske poeten Rumis budskap og dramatiske liv på 1200-tallet skal vise seg å forandre livet til en amerikansk kvinne 800 år senere.

arkitektens læregutt «En historisk roman som overgår mange andre i samme sjanger.»

– KK

pris: 169,– (hft)

POCKET NYHET

gåten Jessie Burton oversatt av marius middelthon pris: 169,– august Forfatteren av millionselgeren Miniatyrmakeren tar deg med tilbake til 1960-tallets London. Et gåtefullt maleri viser seg å ha tråder til et stort drama som utspilte seg på den spanske landsbygda 30 år tidligere. Gåten er en kritikerrost roman om begjær, ambisjoner og identitet som er solgt til over 30 land.

font forl ag 2017 | 1 9


back list

SOLGT TIL TOLV LAND «Elegant og klokt.» – ADRESSEAVISEN

«En roman som bæres av menneskelig varme.» – HAMAR ARBEIDERBLAD

BITER AV LYKKE ANNE CH. ØSTBY pris: 149,– (hft)

En varm og sjarmerende roman om vennskap, sjokolade og Fiji. Kat er blitt enke og eneeier av en kakaoplantasje på Fiji. Hun inviterer sine pensjonerte barndomsvenninner i Norge dit for å danne et kollektiv sammen med seg. Hvordan vil virkeligheten møte drømmene de alle bærer på? – LIV GADE, BOKINSPIRATOR

– ADRESSEAVISA

BONITA AVENUE PETER BUWALDA pris: 169,– (hft)

En rystende og underholdende familieroman som har vunnet flere priser og ligget årevis på nederlandske bestselgerlister.

2 0 | font forl ag 2017

VEIEN TIL ROMA MARK LAMPRELL pris: 149,– (hft)

Love Actually møter Miraklene i Santo Fico i denne romantiske historien som kretser rundt Romas severdigheter.

NOEN KJENNER MITT NAVN LAWRENCE HILL pris: 149,– (hft)

En oppslukende roman om slaveriets ondskap og menneskenes livskraft.

– DAGBLADET

FORDI OVERLEVELSE IKKE ER NOK EMILY ST. JOHN MANDEL pris: 169,– (hft)

Kritikerbejublet roman som tar den postapokalyptiske sjangeren i en ny retning.


back list – VG

– VG

DET SOM VENTET MEG

DEN STUMME GUTTEN

En medrivende generasjonsroman fra Iran under prestestyret.

En rystende roman om Shahabs vanskelige barndom, som gir innblikk i familieliv og oppvekst i Iran.

PARINOUSH SANIEE pris: 139,– (hft)

– VG

DJEVELEN I DEN HVITE BYEN ERIK LARSON pris: 169,– (hft)

En sann historie om en grufull seriemorder som opererte i skyggen av Chicagos spektakulære verdensutstilling i 1893.

PARINOUSH SANIEE pris: 149,– (hft)

– VG

– VG

LENINS KYSS

YAN LIANKE pris: 149,– (hft)

Romanen skildrer de dyptgripende og ofte absurde forvandlingene som har ført Kina fra Maos revolusjon til dagens samfunn.

– ADRESSEAVISA

– VG

SANNHETEN OG ANDRE LØGNER SASCHA ARANGO pris: 149,– (hft)

Kritikerfavoritt. Mørk og morsom kriminalroman om en forfatter som slett ikke skriver sine egne bøker.

– BERGENSAVISEN

I DYRETS BUK

BØDDELENS SANG

JEG ER ZLATAN

En uhyggelig og mangesidig skildring av Hitlers Berlin og opptakten til andre verdenskrig. Historieskriving på sitt aller beste

En Pulitzer-vinnende og mesterlig skrevet true crime om Gary Gilmore, den dødsdømte forbryteren som kjempet for retten til å dø slik andre kjemper for å leve.

En kritikerrost og bestselgende biografi om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste og mest myteomspunne superstjerner.

ERIK LARSON pris: 149,– (hft)

NORMAN MAILER pris: 199,– (hft)

DAVID LAGERCRANTZ pris: 149,– (hft)

font forl ag 2017 | 2 1


back list – VG

INDIA

KONGO

Forfatter og journalist Joar Hoel Larsen deler sjenerøst av sine kunnskaper, opplevelser og møter med indere i alle samfunnslag.

En monumental fortelling om folket og landet – og den mektige elven.

JOAR HOEL LARSEN pris: 169,– (hft)

DAVID VAN REYBROUCK pris: 169,– (hft)

POCKET NYHET

PAKISTAN

ANATOL LIEVEN pris: 149,– (hft) En svært velskrevet og lærerik bok om et land med tette bånd til Norge.

GLEDENS BOK

DALAI LAMA OG DESMUND TUTU pris: 169,– (hft) To nobelprisvinnere inspirerer på tvers av religioner og livsfilosofier og viser også til vitenskapelige forskningsresultater om kilden til glede.

POCKET NYHET

LÆR DEG Å LEVE MATS OG SUSAN BILLMARK pris: 149,– (hft)

Få en bedre hverdag med mer nærvær og mindre stress. Tidenes mest solgte svenske selvhjelpsbok.

2 2 | font forl ag 2017

HVA HVIS

RANDALL MUNROE pris: 169,– (hft) Grundige matematiske, vitenskapelige og filosofiske svar på en rekke absurde og hypotetiske spørsmål.

KUNSTEN Å FEIRE BRYLLUP PIA HARALDSEN OG EINAR GELIUS pris: 379,– (ib)

En vakker gavebok og en nyttig håndbok om alt som må planlegges og tenkes på foran den store dagen.

FUGLEFRYD

ANNE H. HOLTERHOVIND pris: 229,– (hft) Norges største hageblogger forteller om hvordan du best kan skape en fuglevennlig uteplass.


back list

Forfatteren som har satt en ny standard for psykologiske thrillere VG

VG

FLINK PIKE

GILLIAN FLYNN isbn: 9788281692824 (hft) pris: 149,–

ÅPNE SÅR

VG

GILLIAN FLYNN isbn: 9788281692389 (hft) pris: 149,–

ADRESSEAVISEN

MØRKE ROM

GILLIAN FLYNN isbn: 9788281691612 (hft) pris: 149,–

EN HJELPENDE HÅND

GILLIAN FLYNN isbn: 9788281693715 (hft) pris: 99,–

Prisbelønte John Hart gjør spenning til stor litteratur – VG – AFTENSPOSTEN – VARDEN

SYNDENES FORLATELSE

JOHN HART isbn: 9788281694156 (hft) pris: 149,–

– ADRESSEAVISEN

BRØDRENE FRA IRON HOUSE JOHN HART isbn: 9788281692220 (hft) pris: 149,–

– BERGENSAVISEN

VED ELVEN

JOHN HART isbn: 9788281691582 (hft) pris: 149,–

– BERGENSAVISEN

DET SISTE BARNET

JOHN HART isbn: 9788281690844 (hft) pris: 149,–

– BOKELSKERE

LØGNENES KONGE

JOHN HART isbn: 9788281691247 (hft) pris: 149,–

font forl ag 2017 | 2 3


back list – STAVANGER AFTENBLAD

«ÅRETS BESTE KOKEBOK» – ADRESSEAVISEN

SØNDAGSMIDDAG BENT STIANSEN pris: 399,–

Bent Stiansen slår et slag for søndagsmiddagen med 52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter! Årstid for årstid byr mesterkokken på det aller beste. Øyne og gane kan meske seg med Stiansens tolkninger av kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter.

– TRØNDER-AVISA

ALENE HJEMME BENT STIANSEN pris: 399,– (ib)

Selv Michelin-kokker må lage hverdagsmat til seg selv. Inspirerende retter hvor oppskriftene er satt opp til både en og to personer.

2 4 | font forl ag 2017

– AFTENPOSTEN

STIANSEN INVITERER TIL FEST BENT STIANSEN pris: 450,– (ib)

Alt du trenger for å planlegge en fin fest – for feiring av livets store og små begivenheter. Kåret til årets norske kokebok i 2008 og verdens beste festbok 2009.

– STAVANGER AFTENBLAD

– DAGBLADET

PASTA & PIZZA

MITT TOSCANA

Norges beste italienske kokk presenterer de klassiske italienske pastarettene og pizzaene i tillegg til spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske.

I denne boken finnes matoppskrifter, fotografier, reportasjetekster, reisetips og adresser som til sammen bør kunne åpne leserens øyne, gane og hjerte for Toscana og dets vidunderlige kjøkken og severdigheter.

DAG TJERSLAND pris: 399,– (ib)

DAG TJERSLAND pris: 399,– (ib)


turistbøker

299,–

NORGE Praktboken Norge er en stor suksess og er nå tilgjengelig på ni språk. Boken tar leseren med på en reise gjennom Norges historie, natur, severdigheter og viktigste byer. Tekstene, det rike bildematerialet og en vakker design skaper til sammen en helstøpt beskrivelse av Norge. Bokens faktasider, kart og utdypende bildetekster bidrar til overblikk og variasjon underveis på reisen.

norsk isbn: 9788281691155 engelsk isbn: 9788281691162 tysk isbn: 9788281691179 spansk isbn: 9788281691186 fransk isbn: 9788281691193 russisk isbn: 9788281691209 polsk isbn: 9788281690684 kinesisk isbn: 9788281692718 japansk isbn: 9788281692602

Norges nasjonalarv | Norwegian Heritage

NORGES NASJONALARV er en serie bøker som gir en oppdatert innføring i våre viktigste og mest kjente nasjonale ikoner. De enkeltstående bøkene tar for seg betydelige skikkelser innenfor kunst og litteratur, vitenskap, idrett og samfunnsliv, men også landets mange naturperler, samt sentrale historiske epoker og kulturuttrykk. Serien er også tilgjengelig på engelsk. Her er et utvalg av titlene som finnes. Du finner den komplette serien på våre nettsider. font forl ag 2017 | 2 5

Font Forlag - katalog 2017  

Årets bøker! Blant høstens bøker finner du nytt fra Sigmund Falch, Lise Finckenhagen, Kåre Willoch og Eva Bratholm m.fl.

Font Forlag - katalog 2017  

Årets bøker! Blant høstens bøker finner du nytt fra Sigmund Falch, Lise Finckenhagen, Kåre Willoch og Eva Bratholm m.fl.

Advertisement