Page 1

6

H책ndballskole

Skiskole

Fotballskole Skiskytterskole Skyteskole


6

Håndballskole

Det er finale i mesterligaturneringen i Meråker. Laget ditt Byåsen ligger under med et mål mot Larvik, og det er 30 sekunder igjen av kampen. Treneren din Marit Malm Frafjord roper: “Pådrag, viderespill!” fra sidelinja. Fra høyre kant starter dere opprulling mot venstre og det blir luke for deg på venstre back. Du stuper inn i feltet og setter ballen i stuss under beina til keeper. Kampen går til ekstraomganger! Har du lyst til å være med å avgjøre en slik finale? Bli med på håndballskolen i Meråker! Gjennom seks dager i Meråker blir du trent av eliteseriespillere, trenere og landslagsspillere. I 2009 hadde elitespillere fra blant annet Levanger HK og Byåsen Håndball Elite ansvaret for det sportslige opplegget. I tillegg bidro Ole Gustav Gjekstad, Frode Scheie, samt alandslagsspillerne Steffen Stegavik og Alexander Buchmann. Følg med på sommereventyret.no, å se hvem

som kommer i år! Du får gode og nyttige tekniske og taktiske tips i daglige instruksjonsøkter, som du kan ta med deg videre inn mot håndballsesongen. Alle håndballaktiviteter tar utgangspunkt i NHF`s treningsmaler og er tilpasset de forskjellige alderstrinnene. Vi vil også ha egen instruksjon for målvakter! Vi har to daglige treningsøkter, og på kveldstid er det Mesterliga turnering som avsluttes med et spennende sluttspill! Du får oppleve action og spenning i mange morsomme aktiviteter utenfor håndballbanen (se siste side), og du får venner fra hele Norge!

Lær deg å skyte som Ida Alstad og Alexander Buchmann, finte som Steffen Stegavik og kontre som Camilla Herrem!

Håndballskolen er for deg som fyller 11 – 16 år dette kalenderåret.


Sitat Camilla Herrem: ”Jeg har ofte vært med på håndballskoler, og det var noe av det kjekkeste jeg visste! Møte a-lagsspillere og få trene mye! Jeg har vært med to år som instruktør!”

Påmelding: www.sommereventyret.no


Fotballskole Sommer er skolefri, sol og FOTBALL!! Er du en av dem som digger svette leggbeskyttere og sure sokker? Kom på fotballskolen i Meråker! I løpet av seks dager i Meråker vil du bli en bedre fotballspiller. Vi har dyktige instruktører som vil gi deg tekniske tips, og basistrening som du kan ta med deg videre i din fotballkarriere! Vi har to daglige treningsøkter, og på kveldstid er det Mesterliga hvor du får spille med drakta til et av verdens beste klubblag! Du får oppleve action og spenning i mange morsomme aktiviteter utenfor fotballbanen (se siste side), og får venner fra hele Norge!

Vi får besøk av fotballprofiler og tar over Lerkendal når RBK har hjemmekamper!

Sitat Daniel Nannskog ; “Å se engasjementet til deltakerne på Fotballskolen i Meråker var en flott opplevelse, slikt varmer et fotballhjerte. Jeg kommer gjerne tilbake!”

Skiskole Sitat Petter Northug: “Jeg har vært med både som deltaker og instruktør på dette kjempetiltaket flere ganger. Jeg stiller garantert igjen til sommeren!”

Kom til skibygda Meråker og tren i samme omgivelser som Petter Northug! Her ligger forholdene hundre prosent til rette for deg som vil bli en bedre skiløper! På skiskolen i Meråker blir du instruert av dyktige trenere og du får møte verdenseliten i langrenn! Vi får besøk av mange skistjerner! Vi har flotte anlegg til basistrening, 5 kilometer lang rulleskiløype og variert barmarksterreng! Du får utfordre deg selv i mange spennende aktiviteter utenfor treningene (se siste side), og får nye venner fra hele Norden!


Skyteskole Ha klart hørselvernet, og gjør deg klar til en skyteskole med SMELL i!

Sitat Hans Bakken: “Med nok tålmodighet og nøyaktighet, kan du bli skytterkonge eller skytterdronning!”

Legg turen til Meråker i sommer og bli trent av noen av landets beste skytterinstruktører! Vi har en topp moderne skytehall med elektroniske skiver og 10/15/50m baner. Vi disponerer dessuten utendørs 100 og 300m skytebane, samt 100m og 200m skytebaner med elektroniske skiver. I tillegg til det sportslige opplegget tilbyr vi også mange morsomme aktiviteter hvor du kan utfordre deg selv! Se siste side! Se frem til et sommereventyr i Meråker, med masse gode opplevelser sammen med skyttervenner fra hele Norge!

Skiskytterskole

Har du en drøm om å bli like god som Tora Berger, Ole Einar Bjørndalen eller Emil Hegle Svendsen? Bli med på Norges største skiskytterskole i Meråker!

Vi har rulleskiløype med to standplasser, flotte anlegg til basistrening og terrenget rundt er variert og perfekt for barmarkstrening! Vi har dyktige instruktører som vil være din gruppeleder på sommereventyret! Vi får besøk av landslagsprofiler som vil gi deg nyttige tips som du kan ta med deg videre inn mot neste sesong! I tillegg til tradisjonell skiskyttertrening, tilbyr vi også mange actionfylte og morsomme aktiviteter. Se siste side! Du får møte skiskyttere på din egen alder fra hele Norden, og få deg venner for livet i en opplevelsesrik uke i Meråker!

Sitat Tora Berger: “I Meråker er det flotte anlegg som er midt i blinken for en skiskytter. Kom å tren med meg i sommer!”


Juniorsamlingene er for deg som fyller 16 - 20 år dette kalenderåret.

Junior ski

Vil du bli en bedre skiløper? Kom til skibygda Meråker i sommer! I slutten av juni er det flotte forhold for skigåing på breen i Kirkebyfjellet! Her vil vi gjennomføre 3-4 økter på snø. Fokuset på treningene vil være teknikk, og vi benytter blant annet videoanalyse i treningsarbeidet. De andre treningsøktene vil foregå i de flotte områdene rundt Meråker Videregående skole. Her er det en 5 kilometer lang rulleskiløype, styrketreningsrom og et variert barmarksterreng! Vi har dyktige trenere med god kom-

petanse innen idretten, og en rekke internasjonale toppløpere vil dele sine erfaringer med deg om trening, teknikk, konkurranseforberedelser, kosthold etc. Under samlingen arrangeres også Tour de Trøndelag, hvor en rekke internasjonale toppløpere deltar i en to dagers konkurranse på rulleski og på Kirkebyfjellet. I år vil du få muligheten til å konkurrere med verdens beste i dette flotte arrangementet! Vi har også mange spennende aktiviteter som rappelering og kasseklatring. Kanskje dukker det opp noen spennende overraskelser i 2010! Du kan se frem til ei opplevelsesrik uke med mye god trening og godt sosialt samhold med skiløpere fra hele Norden!

Junior håndball Har du lyst til å forbedre dine ferdigheter som håndballspiller? Legg turen til Meråker i juni! Gjennom seks intensive dager blir du trent av dyktige instruktører med god kompetanse i handballfaget. Trening vil ta utgangspunkt i NHF`s treningsanbefalinger, og fokus vil være på ulike områder, som til sammen utgjør den komplette handballspiller. Trening foregår i flotte anlegg ved Meråker videregående skole. Vi har

topp moderne handballhall med parkett, fotballhall med kunstgress, godt utstyrt styrketreningsrom og flotte områder til utendørs trening! Vi får besøk av store handballprofiler som vil dele sine erfaringer med deg om trening, teknikk, lagspill, kosthold etc. Vi har også mange spennende aktiviteter som rappelering og kasseklatring. Kanskje dukker det opp noen spennende overraskelser i 2010! Du kan se frem til ei opplevelsesrik uke med mye god trening og godt sosialt samhold med handballspillere fra hele Norge!

Junior fotball

Ønsker du å bli en bedre fotballspiller? Et skritt på veien kan være å delta på juniorsamling fotball i Meråker!

Gjennom seks intensive dager blir du trent av dyktige instruktører med god kompetanse i fotballfaget. Trening vil ta utgangspunkt i NFF`s treningsanbefalinger, og fokus vil være på ulike områder, som til sammen utgjør den komplette fotballspiller. Trening foregår i flotte anlegg på Meråker videregående skole. Vi har

fotballhall (49x70m) med kunstgress, to gressbaner, godt utstyrt styrketreningsrom og flotte uteområder. Alt ligger i umiddelbar nærhet! Vi får besøk av store fotballprofiler som vil dele sine erfaringer med deg om trening, teknikk, lagspill, kosthold etc. Vi har også mange spennende aktiviteter som rappelering og kasseklatring. Kanskje dukker det opp noen spennende overraskelser i 2010! Du kan se frem til ei opplevelsesrik uke med mye god trening og godt sosialt samhold med fotballspillere fra hele Norge!

Se sommereventyret.no for mer informasjon!


Spennende aktiviteter Fangene på fortet, kanopadling, kasseklatring, “se deg selv på TV”, rappellering, disco og mange andre aktiviteter. Noen av aktivitetene kan være forbeholdt enkelte årsklasser.

TOUR DE TRØNDELAG

25.-27. juni 2010

Konkurrer med verdens beste


lem av Bli med ntyret reve somme ker i Merå book på Face kjent edre og bli b tet. x Aktivi a M d e m

Hvilken periode ønsker du å delta på? Deltakelse på våre idrettsskoler koster fra NOK 3499,Skole

Periode 1

Periode 2

24. - 29. juni

30. juni - 5. juli

Periode 3

Periode 4

6. - 11. juli

6. - 11. aug

Ski Skiskyting Skyting

Generell informasjon

Deltakeravgift NOK 3499,-. Juniorsamling NOK 3699,Oppholdet går over fem døgn, og inkluderer overnatting på skole eller konferanserom, fire daglige måltider og en rekke aktiviteter. For deltaker på skyteskolen tilkommer en ammunisjonsavgift 6.5 mm på NOK 100,-.

Overnatting for medreisende Overnattingstilbud for familie og besøkende. Ønsker du tilbud kontakt Meråker Aktivitet på tlf. 74 81 04 00 eller post@merakt.no

Håndball

*

Fotball

*

Junior ski Junior håndball Junior fotball *Tilbud om å se Rosenborg-kamp. RBK - Sandefjord

Et sommereventyr for medreisende til idrettskolene Opplev aktiviteter som - Laksefiske - Hesteridning - Toppturer - Villmarksopplevelser - Museum og Gallerier

Ski og skiskyting : Påmeldingsfrist for å motta eksklusiv Swix-jakke: 21. mars Fotball, Håndball, Skyting: Påmeldingsfrist for å motta eksklusiv genser: 2. mai Forøvrig kan påmelding skje inntil to uker før aktiviteten starter. “Første-mann-til-mølla”-prinsippet gjelder.

Gunstige reisepakker

Vi tilbyr gunstige flybilletter og busstransport fra Trondheim Lufthavn Værnes til Meråker i samarbeid med Via Tours Tvete. For mer info, se sommereventyret.no.

Arrangør:

Tlf: 74 81 04 00 E-post: post@merakt.no Adresse: Meråker Aktivitet, 7530 Meråker www.sommereventyret.no Tr y k k s a k

1

24

1

ØMERKE ILJ T M

73

Velkommen til fjell, frihet og naturbaserte opplevelser. meraker.com

Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer.

Håndballskole  
Håndballskole  

Sommereventyret i Meråker

Advertisement