Page 147

Dalton Distribution is een filmdistributiewerking die sinds 2013 actief is en als missie heeft om al het moois dat in de wereld van de documentairefilm gemaakt wordt een groter platform en bredere verspreiding te geven. Dalton brengt documentairefilm in de zalen, geeft ze een plaats op video-on-demandplatformen, brengt ze uit op DVD en biedt ze aan aan televisiezenders. Liefhebber van documentairecinema? Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. Alle info WWW.DALTONDISTRIBUTION.BE

GEBRUIK DE KORTINGSCODE DCV3QMP! & GENIET

OP € 4 KORTING IEDERE DVD

Dalton bouwde op korte tijd een fraaie DVD-catalogus uit. Het afgelopen jaar verschenen zomaar eventjes 9 uitgaven, zowel internationale als Vlaamse documentaires, waaronder een aantal winnaars van de voorbije editie van DOCVILLE. De DVD’s zijn te koop in dvd winkels in België en Nederland, maar kunnen ook online aangekocht worden in de webshop van Dalton. Voor DOCVILLE-liefhebbers is er goed nieuws: wanneer u een bestelling plaatst op Daltopshop.be kan u bij het afrekenen de vermelde kortingscode invoeren en zo genieten van een korting van 4 euro per DVD! De actie loopt tot en met 20 mei 2014. Check snel www.daltonshop.be!

DALTON ON DEMAND Klanten van Telenet hebben via de TV-theek snel en gemakkelijk toegang tot een breed aanbod documentaires. Het aanbod wordt voor een flink deel verzorgd door Dalton Distribution, die via deze weg DOCVILLE tot in de huiskamer brengt. Maandelijks worden 3 à 4 nieuwe films gelanceerd. Momenteel kan u onder meer genieten van het spraakmakende The Act of Killing, het ontroerende Vergeet me Niet, Winter Nomads, The Gatekeepers en een lange reeks Belgische documentaires, zoals L’Amour des Moules, Rain, Rêve Kakudji, Thank God It’s Friday, Thé ou L’Electricité, State of Play, Mijn Tantes uit Gent, Behind the Redwood Curtain en nog veel meer.

147

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)  

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)  

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)

Advertisement