Page 104

Foto’s: Max Pinckers, net afgestudeerd toptalent. Tekst: Stijn Van de Voorde, radiopresentator. In de hoofdrol: Joke Pevenage, Knack-lezer sinds 2003.

Als ik droom, kan ik mij daar de dag erna meestal niets van herinneren. Gelukkig maar. Mijn dromen zijn onsamenhangend, onrealistisch en bijgevolg oninteressant om ongecensureerd in de groep te gooien. In tegenstelling tot mijn plannen. Ik heb er een sport van gemaakt om mijn plannen altijd uit te voeren. Dat lukt ook meestal. Ik ben momenteel op zoek naar een stevig touw, een lange stok en twee flatgebouwen die ongeveer even hoog zijn en niet te ver uit elkaar staan. De toekomst moet groots zijn. En ze begint altijd NU.

Niet iedereen hoeft te weten dat ik alles met alles combineer. Peter Benjamin Parker en Bruce Wayne schreeuwden ook niet van de daken dat ze in hun vrije tijd met iets unieks bezig waren. Een maquette van mijn droomhuis maken (uit kurk) terwijl er op de achtergrond muziek speelt. Ik heb het daar niet bepaald lastig mee. Misschien lees ik ondertussen ook nog iets. Dat hoeft niet, maar het kan. Mijn hoofd kan veel impulsen tegelijk aan.

Helemaal Knack. HOE CRAZY WAS DEXIA: CEO KAREL DE BOECK

HET BRUSSEL-RAPPORT: DE FEITEN EN DE CIJFERS LEVISIE ZIEK ★ TE FILM ★ MU

MODE ZWART WIT

‘Wij zijn allebei vruchten van de welvaartsstaat’

BORDEAUX PROEVEN HET RAMPJAAR 2013

C U LINAIR

KRUISHOUTEM, DE EIERGEMEENTE R E PO RT AG E

OB59310

HUN EERSTE DUBBEL INTERVIEW

YASMINE SMI SMINE MINEE MI RBAC BA B A HE HE KHERBACHE (DE KABINETSCHEF) INETSC NE NETSC ETSC ETSC CHE HE HEF) EF) EF F

EEN DAG IN HET PANDJESHUIS

ELLIO ELIO LIIO RUP DII RUPO

HOORT BIJ HET WEEKBLAD KNACK NR. 16 VAN 16 TOT 22 APRIL 2014 - KNACK WEEKEND, ELKE WEEK SAMEN MET KNACK EN KNACK FOCUS ISSN.077 2294X

R

KNACK NR.16 WEEKEND - ISSN.2031-664X HOORT BIJ HET WEEKBLAD SAMEN MET KNACK EN KNACK KNACK FOCUS, ELKE WEEK

WH AT’S UP, DOC WAAROM DE DOCUMENT

AIRE DE BIOSCOOP

VEROVERT

op documenten ɛntɛ:r/ (bn.) 1 tegen ɑntɛ:r/, /dokym krediet, verleend documentair /dokym studie; documentair een documentaire document dienend: vastgelegd, berustend: een documentaire documenten 2 als enz. worden overlegging van feiten, werkwijzen film, waarin bepaalde documentaire tgov. speelfilm • <Fr. documentaire film ɛntɛ:rə/ (de; -s) ɑntɛ:rə/, /dokym documentaire /dokym

(DE DE E PREMIER PREMIER) PREM REMIER) REM M

| WWW.KNACKWEEKEND.BE |

104

L I T E R AT U U T H E AT E R ★ ★ EXPO ★ ★ STRIPS ★ GAMES

us.be www.knackfoc 2014 VAN 16 TOT 22 APRIL

★ Xavier Dolan er Manngold de Cobre Amatorski ★ Triggerfing

Een bevriend koppel heeft ervoor gekozen om hun hele living zo goed als leeg te laten. Er staat enkel een grote, witte zetel in het midden. Design. Waar staan al die prullen die ze vanop hun reizen hebben meegenomen? Mijn zus heeft tickets gekocht voor een concert van Bon Iver. Zo’n intimistische muziek in zo’n grote zaal, voor zoveel mensen? Mijn beste vriendin heeft twee weken geleden een truitje gekocht voor 160 euro. Ze vertelde dat er op diezelfde stockverkoop nog ‘koopjes’ te doen waren. De mensen die ik het liefste zie, begrijp ik vaak niet. Daarom zie ik hen zo graag.

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)  
DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)  

DOCVILLE 2014 CATALOGUE (ENG - NL)

Advertisement