Page 1

KUN IGJEN

1

LILLESAND BLÅBÆRÅSEN 61 Innflytningsklar leilighet. i naturskjønenne omgivelser.


E-18 Mot Arendal

Lillesand Sentrum Statoil

Asko

E-18 Mot Kristiansand

2


Geir Sjøkvist Tlf 911 34 322 geir@murisor.no

Kristiansand-Lillesand – ett bolig- og arbeidsmarked

Med den nye E18 har Lillesand og Kristiansand blitt ett boligmarked. Mange som jobber i eller utenfor Kristiansand velger å bosette seg i Lillesand: - Fordi det er trivelig i Lillesand - Fordi det er praktisk å ha motorvei mellom hjemmet og jobben - Fordi en bolig i Lillesand gir valuta for pengene Fra Lillesand er det også kort vei østover til Grimstad og Arendal. Og lillesanderne selv - de flytter nødig ut av kommunene. Kroksteinåsen - et etablert og populært boligområde Kroksteinåsen er et etablert og populært boligområde rett vest for Lillesand sentrum. Området ligger åpent og solrikt på en ås 2 km vest for Lillesand sentrum, midt i det flotteste turterreng. Selv om du bor tett på naturen, er det kun 10 minutter på gang/sykkelvei til matbutikk og barneskole, og det er gode bussforbindelser rett inn til sentrum. Blåbæråsen barnehage er nærmeste nabo til det nye boligfeltet. Kroksteinåsen Panorama - lyst, moderne og sentrumsnært Kroksteinåsen Panorama ligger lyst og vakkert til som nabo til godt etablerte Kroksteinåsen I og II. Feltet vil bestå av 78 boenheter fordelt mellom eneboliger, rekkehus og leiligheter. Alle boligene får gode solforhold. Alt ligger til rette å få drømmene oppfylt. Velkommen på visning!

3


4


Situasjonsplan Balløkke

Parkering

51–

61

Friområder

2

2

N N

5


4


Lillesand Noen tall og fakta om Lillesand: Lillesand er kjent som en attraktiv og pulserende sommerby. Kommunen har 450 km strandlinje og Norges mest kjente skjærgård. Med sine ca.10 000 Innbyggere er Lillesand også en moderne helårskommune. Det er mange tilbud innen både natur og kulturopplevelser. Visjonene til Lillesand kommune er “unik, trygg og skapende”. Kommunen har moderne barnehager og skoler i fine omgivelser, som legger vekt på å skape utviklende og gode læringsmiljø. Lillesand ligger i kjernen av det som ofte blir kalt “Agderbyen”, et mer eller mindre sammenhengende bolig- og jobbmarked fra Kristiansand i vest til Arendal i øst. Lillesand har hatt en sammenhengende befolkningsvekst siden 1956.

7


202

SOLGT

kr. 2.990.000,-

BRA: 120 m2

SOLGT

4

SOLGT


SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

SOLGT

9


4


Fakta om boligen - Leilighet med praktisk planløsning, og moderne løsninger - Størrelser 120 m2 - Heis i bygget - Fri og fin beliggenhet - Rolig og etablert område - Eget vaskerom/bod - Solrikt

- Mulighet for carport med bod - Solrik balkong/terrasse de største balkongen er nesten over 30 m2 - Balansert ventilasjon med varmegjennvinning - God standard - Kort vei til turterreng, barnehage, skole og sentrum. - Priser fra 2.990.000,-

11


4


13

13


KroKSteinåSen har ALT TILrETTELAGT for en god oppveKSt

4

14


15

15


DET Er TILrETTELAGT leKeplaSSer og AKTIVITETEr FOr BArN på KroKSteinåSen

4

16


17

17


6


Fra Kroksteinåsen Panorama er det – 500 meter til butikken – 2 km til Lillesand Sentrum – 18 km til Sørlandssenteret – 26 km til de store arbeids plassene på Korsvik – 28 km til Kr.sand sentrum – 28 km til Kr.sand Lufthavn, Kjevik – 21 km til Grimstad sentrum – 42 km til Arendal Sentrum

19


20


Vi legger vekt på detaljer og komfort. Det skal være godt å komme hjem.

21


22


23


Nøkkelinformasjon

SEKSJONERING Sameie blir bestående av 10 selveierseksjoner. Det blir felles parkeringsplasser med fordeling og bruksrettsavtale for plassene inntatt i sameiets vedtekter. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. OMKOSTNINGER Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tidenfrem til hjemmelsovergang finner sted. Omkostninger som kommer i tillegg til prisene: Tilkobling vann og kloakk: kr 48.000,2,5% av tomtepris (kr 450.000,-) kr 11.250,Tinglysning kr 1.590,Pantedokument Fiber. ( tlf,tv, internet) kr 3.000,-

SELGER Mur i Sør Eiendom AS Østre Lohnelier 84, 4640 Søgne Geir Sjøvkvist Tlf. 911 34 322

LIGNINGSVERDI Ikke fastsatt, antar å bli 25-30% av kjøpesum. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, http://www.skatteetaten.no.

BELIGGENHET Sentralt beliggende i etablert boligfelt i Lillesand.

FELLESKOSTNADER Felleskostnadene utgjør ca kr 2000,- pr. mnd.

BESKRIVELSE 1 stk. selveierleiligheter. I 2.-3. etasje er det store leiligheter over 2 plan på 120 m2.

HEFTELSER Kopi av grunnboksutskriften kan fås ved henvendelse Mur i Sør Eiendom. På hoved eiendommen kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremkommer av grunnboken for denne eiendom. På denne eiendom vil det være tinglyst lovbestemt panterett til sameiet.

AREALER BRA 120 m2. Arealer i tegningsvedlegg og prisliste er angitt i bruksareal (BRA). BRA er målt til innside yttervegg med fradrag for sjakter. Arealer oppgitt på plantegninger i prospektet er netto rom areal. Arealene er avrundet til nærmeste hele tall. TOMT/EIENDOMBETEGNELSE Eiendommen har en selveiet tomt på ca. 1037 m2. Eiendommens gateadresse er Blåbæråsen 51-61. Lillesand Kommune. PARKERING/BOD Til hver leilighet tilhører det til 1 stk. parkeringsplass på oppmerkede parkeringsplasser. Selger forbeholder seg retten til å foreta fordelingen av p-plasser. Parkeringsplasser for beboerne vil bli knyttet til leiligheten gjennom vedtektene. Parkeringsplassene er planlagt organisert som ett fellesareal. Det vil være 3 HC-plasser tilgjengelig for boligsameiet. Disse blir tildelt beboere som har behov for disse. Om ønskelig kan carport kjøpes mot tillegg i prisen. VEI/VANN OG KLOAKK Offentlig vann. Reguleringsplan/bestemmelser: Reguleringsplan for Krogsteinåsen III Boligområde, datert 15.10.12.

24

KONTRAKTER/VEDTEKTER Kan sees på meglers kontor.


25


tak” som tekkes med asfalt takpapp. Takene har utvendige nedløp.

Byggebeskrivelse

FELLESAREALER Hovedtrapp, heis og svalganger Gulvene i hovedinngangsparti, trappeløp/svale-ganger og mellomrepoer leveres med betongdekke. Vegger og tak sparkles og males. Svalganger bygges opp med betong. Rekkverkene og håndløpere utføres hovedsakelig med stål i kombinasjon med glass. Det innstaleres løfteplatform. Utomhusanlegg Boligkomplekset vil bli omgitt av landskapstilpassende tiltak og opparbeidet etter samråd med maskinentreprenør. Fellesutgifter Forbruk og vedlikehold av strøm for fellesarealer så som gang-/trapperom, heis, utelys etc. Blir målt på felles abonnement. Sameiet blir abonnent og hver leilighet blir belastet for sin del av fellesutgiftene. Vedlikeholdsutgifter av fellesarealer fordeles etter en fordelingsnøkkel.

Yttervegger Ytterveggen består av isolerte bindingsverksvegger med stående låvekledning som leveres ferdig grunnet. Det blir levert noen felt med platekledning. Vinduer, balkong- og ytterdører Vinduene er i standard hvit farge. Balkongdørene leveres i tre med glass som vist på tegning i standard hvit farge. Hovedinngangsdør leveres fra Gilje, ferdig malt i standard hvit farge. Terrasser/balkonger Balkonger/terrasser I 2.etg leveres i tre. Rekkverk utføres i stål i kombinasjon med glass. Balkonger/terrasser I 3.etg leveres som trekonstruksjon etter gjeldende regler. Rekkverk utføres I stående låvekledning (3.etg) Etasjeskiller Etasjeskiller mellom 1. Og 2.etg utføres i betong etter gjeldende regler. Etasjeskiller mellom 2. og 3.etg utføres I tre etter gjeldene regler. INNVENDIGE KONSTRUKSJONER Himling Alle innvendige himlinger sparkles til jevne flater og males. Innvendige vegger Alle skillevegger mellom leiligheter leveres etter gjeldende regelverk med gipsplater eller betong som sparkles og males. Alle gipsplater sparkles jevne som underlag for maling og blir malt hvite. Vegger i bad og bad/vaskerom leveres kledd med gips, sparklet og malt.

UTVENDIGE BÆRENDE KONSTRUKSJONER

Gulv Det leveres 3-stavs eikparket og fliser (se romskjema)

Takverket Bygningene har ”pul

Dører Innvendige dører leveres hvit slett. Kjøkken Komplett kjøkken fra Strai kjøkken. Hvitevarer inkludert. TEKNISKE INSTALLASJONER Ventilasjonsanlegg Det leveres balansert ventilasjon med varmegjennvinner I hver leilighet. Oppvarming Det er ikke medregnet noen form for elektriske varmeovner. Vermekabler (se romskjema) 1 stk. varmepumpe a type Nibe til hver leilighet.

26


Elektriker Elektriske anlegg utføres som skjult anlegg i boligrom. Elektrisk anlegg i eventuell lydvegg mellom leiligheter monteres som åpent anlegg. Materiellet er i hvit utførelse og arbeidet utføres etter ”Statens forskrifter for elektrisk anlegg”. Den komplette elektroinstallasjonen vil tilfredsstille gjeldende regelverk.

Belysning Belysning til fellesområder er medtatt. Standard

utebelysning ved inngangsdør og på terrasser er medtatt i salgspris for hver leilighet. I leilighetene er det beregnet lysrøramatur i bod og lampetype SG Calando, Enøk og Con i resterende rom. Brann Det er medregnet seriekoplet brannalarmanlegg. Det leveres 1 stk. brannslukkingsapparat til hver leilighet. Diverse Vi forbeholder oss retten til å forandre beskrivelsen og tegninger da detaljprosjektering av bygningen ennå pågår. Alle mål- og arealangivelser på tegningene er kun veiledende og avvik kan forekomme. Merutgifter i forbindelse med eventuelle særkrav myndighetene stiller til bygninger, samt nye eller en

27


28


Det skal bli godt ĂĽ legge seg i sin egen seng ikveld.

29


Plantegning BRA: 120 m2 PRIS: kr. 2.990.000 + omk.

2. etasje Balkong: 6,6 m2 BALKONG

V.F 2,4 m2 BAD/VASK 7,3 m2 SOVEROM 11,1 m2 GANG 13,8 m2 BAD 5,7 m2

STUE/KJØKKEN 28,5 m2

BALKONG 6,6 m2

30


3. etasje Terrasse: 31,2 m2

31


murisor.no

Geir Sjøkvist Tlf 911 34 322 geir@murisor.no morisor.no

blåbæråsen.no

18011 mis blåbæråsen61  
18011 mis blåbæråsen61