Stor Tommerup sejr

Team Vestfyn tabte jævnbyrdigt opgør

3.division, håndbold, herrer Tommerup – HK 73, Rask Mølle 32-23:

2.division, håndbold, herrer Team Vestfyn – Dianalund/ Tersløse 26-27 (13-13):

Tommerup kom ovenpå igen efter sidste søndags nederlag i Tinglev. I søndags tog Tommerup så imod bundholdet

Rask Mølle, hvor der ikke var tvivl om udfaldet af kampen. Tommerup satte deres femte sejr ind på kontoen med en overbevisende 32-23 sejr hjemme i Tommeruphallen, og får nu lidt luft til divisionsbunden inden næste opgør i Haderslev d. 25.januar.

Haarby tabte til Koldings tophold 3.division, håndbold, damer Kolding – Haarby BK 28-22 Det har været to hårde kampe Haarbys 3.divisionsdamer er blevet mødt af i det nye år. Sidste søndag blev de besejret af top-fire holdet IF Stjernen, og i lørdags gik turen til Kolding, hvor byens tophold ventede det vestfynske bundhold. En sejr ville lune for Haarby, da man efterhånden snart er ved at

blive slugt af nedrykningsstregen, men mod suveræne Kolding var der ikke meget at gøre. Haarby damerne måtte indkassere deres niende nederlag efter 28-22 tabet til de stærke jyder. Det ser lidt lysere ud på kampprogrammet for Haarby, som først skal i kamp igen d. 26. Her venter deres nærmeste forfølgere DHG Odense, som kommer forbi Haarbyhallen til et ægte bundopgør.

I et jævnbyrdigt opgør der langt henad vejen lugtede af vestfynske point, endte Team Vestfyn alligevel med at forlade Ejby-Hallen tomhændet. Gæsterne Dianalund/ Tersløse var i den grad til at tale med, og ingen af holdene fik lov til at stikke af. Sorø-holdet forsøgte ellers

efter 10 minutter, da de fik lagt sig i front med en 2-5 føring, men Team Vestfyn havde fortsat snor i gæsterne. Team Vestfyn kæmpede især i første halvleg med den store DTH-keeper Thomas Lüstermann, der flere gange i træk hev flotte redninger frem. Han måtte dog bøje sig for Dennis Gitz og Jannik Nielsen der flere gange viste resten af Team Vestfyn truppen hvordan gæsternes målvogter overvindes. Men som

billedet var igennem hele kampen, så havde begge hold godt fat i hinanden, hvilket pausestillingen også vidnede om. Der blev skruet op for fighten i de sidste 30 minutter, og flere spillere måtte ud til deres anden 2-minutters udvisning. Den jævnbyrdige divisionskamp skiftede førerhold et par gange i anden halvelg, men først kort før tid stod det klart, at de sjællandske gæster skulle hive sejren med hjem over

broen. Team Vestfyn var ellers lige ved at få bid i DTH, da kampen tippede over til gæsternes fordel, ved hjælp af nye redninger fra Lüstermann i målet og effektive kontraangreb. Fem minutter før tid lød stillingen 22-25, og DTH’s slutspurt endte med at sikre dem sejren, selvom Team Vestfyn fik kæmpet målforskellen ned på en enkelt pind.

Haarbys herrer rykker i serie 1 Serie 2, håndbold, herrer Bolbro GIF – Haarby BK 22-23 Haarbys serie 2 herrer kunne med en sejr over Bolbro

torsdag d. 9. januar glæde sig over serie 1 oprykning. Bolbro kunne selv spille sig i top-fire med en sejr, men med en oprykning i tankerne var det altså Kim Pedersens

tropper der hev den vigtige sejr i land. Blot et enkelt mål skilte de to hold efter et jævnbyrdigt opgør, men en 22-23 sejr til Haarby betyder altså at holdet tager turen op

i serie 1 med det suveræne førerhold DSIO Odense der ikke har sat et eneste point til.

eftermiddag var på besøg i Ejby-Hallen. Gæsterne blev sendt hjem med et 20-18

nederlag til GV Ejby som nu kan runde sæsonen af med top-tre placering.

GV Ejby damer slog Højby Serie 2, håndbold, damer GV Ejby – Højby 20-18

GV Ejbys serie 2 damer lagde sig op på en tredjeplads i rækken, da Højby søndag

Massør søges Aarup Fodboldklub søger en massør 1-2 gange ugentligt. Henv. Henrik Wichmann. Tlf. 2063 2986.

Aarup vandt træningskamp i Tommerup Træn hver dag 6-23 Pris pr. måned: 15-64 år 199,65+ 159,Opret Gratis i januar Ingen binding pause/stop dit abonnement senest 2 dage før udløb Læs også om cirkeltræning!

Træningskamp KFUM – Aarup 1-2: 1-0 KFUM 1-1 Rasmus West 1-2 KFUM (selvmål) Aarup var lørdag middag ude og teste benene for anden gang i optakten til sæsonstarten i marts. Som så mange gange før, var det Tommerups kunstgræs der fik lov at være underlag for de hårdtarbejdende spillere. Lørdagens træningskamp havde man valgt at dele op i 3 x 30 minutter, og Aarups modstander var serie 1 klubben Odense KFUM. Aarup stillede til start med spillende og assisterende træner Anders Madsen i offensiven, imens træner Loui Erbs dirigerede sine tropper fra sidelinjen i silende regn. Flere af klubbens unge spillere, samt et par prøvespillere blev også givet spilletid, imens et par stykker nok ikke befandt sig på deres vante positioner. Det gav selvfølgelig også KFUM nogle chancer,

ligesom Aarup også fik fundet vej frem til modstanderes felt, men helt tydeligt var det, at skarpheden måske nok stadig holdte juleferie hos begge hold, men mere kan nok ikke forventes på denne tid af opstartsfasen. Først i anden halvleg faldt kampens største chance, da KFUM sendte et flot frispark mod mål, imens tilbagevendte Jacob Røn fiskede en ligeså flot redning frem, inden han forlod banen for at give plads til holdets reservekeeper Andreas Nielsen. Efter de første målløse 30 minutter var det KFUM der kom bedst fra start, da Odense-klubben fik bragt sig foran 1-0. Aarup fik hanket sig op efter endnu en pausesnak, og fik i kampens sidste 30 minutter udlignet på et flot langskudsmål af Rasmus West. Sejren kom da også i hus for Aarup, da en uheldig KFUM-spiller satte hovedet på et hjørnespark som Christian Madsen sendte i feltet. Bolden sejlede i eget mål, og Aarup tog fra Tommerup med en 2-1 sejr.

Tommerup i 1. division Tommerup Svømmeklubs Vandpolo stiller dette forår op i 1. division for første gang siden 80’erne. Holdet går til opgaven med stor stor ydmyghed, og forventer ikke mange sejre i den første sæson i den bedste række. Træner Karl-Emil Greve forklarer: Vi har meldt os til 1. division for, at udfordre spillerene og give dem nye mål, så de kan forbedre sig. På meget lang sigt (her taler vi om år) er målet at vinde det danske mesterskab for seniorer. Det er jo kun ungdomsmesterskaber vi har vundet indtil nu, fortæller træneren. Sidste år vandt holdet dog også både turneringen for 2. division Syd og Pokalturneringen for 2. divisionshold. Svære modstandere Modstanderne bliver de forsvarende mestre fra Slagelse, København og de to Odenseklubber OSLF og Frem. Vandpolo udvikling Deltagelsen i 1. division er endnu et skridt i udviklingen af vandpolo i Tommerup.

Siden 2002 har Karl-Emil Greve og svømmeklubben kæmpet for, at få vandpolo etableret i Tommerup. Nu er der så mange børn og unge der spiller vandpolo på Højfyn, at det kniber med pladsen i vandet. Derfor bliver der også mere og mere styrketræning på land. Store træningskrav Holdet kommer ikke sovende til de nye udfordringer. De skal træne tre gange i løbet af ugen. Det er både styrketræning, svømmetræning og kamptræning. Tommerup stiller iøvrigt også op med et 2. divisionshold. Nogle af spillerne får lov til at spille på begge hold. Men der skal låses fem spillere der kun må spille på 1. divisionsholdet. Derfor suppleres 2. divisionsholdet af yngre spillere. Første kamp i den nye division er 5. februar mod Frem i Universitetets Svømmehal kl. 20:45. Første hjemmebanekamp er 1. marts, hvor Tommerup Svømmeklub i øvrigt fejrer 40 års jubilæum.